Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge"

Transcriptie

1 1 Krekelbrief DEC Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Deze week start op school de adventswerking voor kleuter en voor lager. Net zoals de voorbije jaren leren we Robby en zijn vrienden kennen. De kleuters verwerken het verhaal samen met behulp van een prentenset. Met het lager zitten we elke week samen in de refter om een nieuw stuk van het verhaal te beluisteren. Meester Jan en juf Skrållan leren ons een nieuw adventslied aan, en we nodigen iedereen ook al uit op het kerstspel op donderdag 24 december om 17u in de kerk van Roesbrugge! Je kan het al merken op school Onder het afdak hangen opnieuw de kerstlichtjes, de adventskrans siert de muur en ook in de notelaar hangen lichtjes! Toch willen we in deze periode ook zuinig omgaan met energie. We zetten de verwarming lager als het goed warm is in de klas, houden de klasdeuren dicht, en doen het licht uit als er niemand in het lokaal aanwezig is. Op die manier proberen we op school verstandig met energie om te gaan. Een jaar geleden hebben we op de speelplaats een nieuwe notelaar geplant. Ondertussen doet onze boom dat heel flink, en konden we al een klein beetje van de schaduw profiteren. Ook waren er reeds een handvol noten te rapen op de speelplaats!

2 2 Tot donderdag 10 december kan je op school nog wijn en/of cava bestellen! Zéér warm aanbevolen! Met de opbrengst van deze verkoopactie willen we van de oude kloostertuin een nieuwe speel- en leerplek maken. Geert Bossaert, een oud-roesbruggenaar en tuinarchitect, tekende samen met ons team een paar plannen voor de inrichting van de tuin op school. Alvast hartelijk dank voor jullie steun hierbij! We hebben al heel wat leuke ideetjes in ons hoofd. Binnenkort zitten we met Stad Poperinge en de mensen van IBO Hopsakee samen om na te denken hoe en wanneer er kan gestart worden. Er is ook een samenwerking met De Lovie mogelijk. We zullen zien wat er uit de bus komt Alle kinderen vanaf het 2 de leerjaar krijgen vandaag hun proefwerkenschema mee. Start op maandag 7 december, einde op maandag 14 december. Daarnaast is er ook een blad met een leerstofoverzicht. Graag vragen we de hulp van de ouders om wat mee te helpen bij het herhalen en inoefenen. Bij de jongste klassen hoeft daar niet in overdreven te worden. Proefwerken worden vooral beschouwd als een soort dagelijkse oefeningen, zeker wat wiskunde en Nederlands betreft. Sommige kinderen krijgen ook een aangepast proefwerk, dat wat anders is dan bij de rest van de klas. Deze aanpassingen werden vooraf besproken, en worden ook op het rapport duidelijk vermeld. Deze initiatieven passen binnen het zorgbeleid op De Krekel, en vallen onder het M-decreet dat vanaf 1 september 2015 van kracht is gegaan op school. Meester Geert zorgt ook voor een aantal proefwerk-tips (leren leren), die nuttig zijn om bij de hand te houden. De kinderen van het 1 ste leerjaar maken nog geen proefwerken, maar krijgen wel een ingroeirapportje. Op donderdag 17 december organiseren we in elke lagere klas oudercontacten om het kerstrapport samen te bespreken. Dat kan tussen 16u en 18u30. Een afspraak voor een ander tijdstip kan je in overleg met de leerkracht via de agenda maken. Ook de kleuterleidsters maken graag een afspraak om de ontwikkeling van uw kleuter even toe te lichten. Via het kleuterschriftje verneem je er nog meer over In alle geval warm aanbevolen! Ook dit jaar maken alle kinderen van De Krekel hun nieuwjaarsbrief voor papa en mama zelf! Dit wordt dan een uniek werkstukje. Voor andere familieleden kan er nog steeds een andere nieuwjaarsbrief aangekocht worden op school. Binnenkort kan je dat doorgeven op een etiketje.

3 3 Op woensdag 16 december houden we in elke klas een kerstontbijt i.s.m. het oudercomité. Die ochtend neem je thuis geen ontbijt, maar in de klas met je vrienden! De mensen van het oudercomité zorgen voor lekker brood en beleg, fruit en yoghurt. Het ontbijt gaat door in elke klas, die door de kinderen voor deze gelegenheid wordt versierd. Graag wijs ik er ook nog eens op dat de kerstvakantie van start gaat op vrijdagmiddag om 15u, en niet eerder Ook dit jaar sparen wij weer de sportzegeltjes uit de krant van West - Vlaanderen. Met deze spaaractie kunnen wij zowel individuele prijzen als schoolprijzen winnen. Vorig jaar wonnen we mooie springtouwen voor in de gymles. Ook heel wat kinderen kregen een leuk spel voor thuis in de tuin. Sparen jullie mee? De lege spaarkaarten kun je verkrijgen bij juf Griet! In het lager bieden we al verschillende jaren de kinderen de kans om deel te nemen aan de Kangoeroewedstrijd. Dit is een wiskunde-wedstrijd in Vlaanderen, die kinderen met een grote interesse voor wiskunde, rekenraadsels en puzzelinzicht wil prikkelen en uitdagen. Vanaf dit schooljaar kunnen ook kinderen van leerjaar 1+2 hieraan deelnemen. - Wombat : voor de kinderen van leerjaren Springmuis : voor de kinderen van leerjaren Koala : voor de kinderen van leerjaren 5+6 Op de Krekel zitten een paar kinderen die in aanmerking komen voor extra ondersteuning bij het aanleren van Nederlands. Het gaat om kinderen die, volgens de overheid, aan een aantal voorwaarden voldoen om een anderstalige nieuwkomer te zijn. Bij ons op school krijgen deze kinderen extra taalonderricht in het kleuter door Eveline Baelde, en in het lager door Nathalie Hoet. Deze mensen zijn door de Scholengemeenschap KBRP aangesteld en komen wekelijks op De Krekel deze kinderen ondersteunen, in overleg met de klastitularis.

4 4 Tijdens deze donkere schooldagen is het heel erg belangrijk dat je de fluojas draagt! Daarom doe ik graag een oproep aan alle ouders en kinderen om elke dag de fluojas zeer stipt te dragen. Sommigen verliezen de fluojas al na een paar dagen. Dat is jammer. Ook is een goede verlichting aan je fiets levensnoodzakelijk! Pas op, misschien staat Sam, de verkeersslang straks nog eens aan de schoolpoort Tenslotte vraag ik hieronder nog even je aandacht voor enkele weetjes die te maken hebben met het schoolleven op De Krekel! Veel leesplezier! Het is belangrijk om telkens de krekelbrief aandachtig te lezen! Anders mis je veel info Vraag op school gerust formulieren voor een studietoelage aan! Een tijdje geleden mochten we een nieuwe leerling ontvangen in het 5 de leerjaar. Nu zijn er 24 kleuters en 75 leerlingen in het lager. Van harte welkom! Na de kerstvakantie moet er bij Annick gereserveerd worden als je opvang wenst op woensdagmiddag en vrijdagavond. Niet vergeten! ( zie aparte brief ) Controleer af en toe es op luisjes : momenteel zijn er geen en we willen dat zo houden! Belangrijke data voor het gehele schooljaar Di 8/9 Ballonwedstrijd Kermis 15u Ma 7/3 Vrije dag Di 15/9 Startviering lager Zo 20/3 Schoolfeest Vr 18/9 Strapdag (fiets!) Octopus-school Zat 16/4 Vormsel om 17u, kerk Roesbrugge Woe 23/9 SVS scholenveldloop, NM Woe 4/5 Pedagogische studiedag Do 24/9 Vr 25/9 De Lork, 3+4 tweedaagse in Do 5/5 Kemmel Vr 2/10 Sportdag KBRP L5 in Poperinge Woe 18/5 SVS Atletiek, NM Ma 5/10 Vrije dag Ma 23/5 Sportdag lager Woe 21/10 Pedagogische studiedag Do 26/5 Sportdag kleuter Do 22/10 Zwemnamiddag Koksijde vanaf K3 Vr 27/5 Studio Globo + Ieper, 5+6 Eerste Communie om 10u45, kerk Roesbrugge Woe 16/12 Kerstontbijt i.s.m. Di 14/6 Schoolreis kleuter oudercomité Do 17/12 Oudercontacten kerst Vr 24/6 Frietjesfeest en Tuinfeest Woe 27/1 SVS Gevechtsporten, NM Ma 27/6 Oudercontacten zomer Woe 24/2 Pedagogische studiedag Di 28/6 Schoolreis lager Do 25/2 Vr 26/2 Congres directies Blankenberge Woe 29/6 Kamperen op school, L6 Tenslotte wens ik iedereen te bedanken voor het vertrouwen dat jullie in onze dorpsschool en in mijn team stellen! Mag ik ook vragen om ons een seintje te geven als er nieuwe gezinnen in jullie straat of buurt komen wonen? Op die manier kunnen we hen een kennismakingsbezoekje brengen. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Mag ik vragen om bij problemen of onduidelijkheden tijdig contact op te nemen? Meester Geert en het krekelteam

5 5 KALENDER DECEMBER 2015 Di 1/12 Jarigen van november Woe 2/12 Nascholing Co-teachen, vervanging in Meester Johny en meester Jan de klas Nascholing pilootproject De Klimrank, Juf Annick vervanging in de klas Do 3/12 Vergadering oudercomité om 19u45 Leden oudercomité Ma 7/12 Tweede adventsmoment Kleuter en lager Bijeenkomst leerlingenraad om 12u30 Leden leerlingenraad Start van de proefwerken Leerjaren 2-6 Do 10/12 CLB-bespreking over enkele kinderen NM, meester Geert + lkr + CLB Ma 14/12 Fietsvaardigheidsoefeningen in gymles Leerjaren 5+6, leerjaren 3+4 Derde en vierde adventsmoment Kleuter en lager Einde van de proefwerken Leerjaren 2-6 Vergadering van de schoolraad Leden van de schoolraad Woe 16/12 Kerstontbijt i.s.m. oudercomité In elke klas, vanaf 8u40 Terugkomdag oud-leerlingen L6 Rapportbesprekingen met de kinderen Leerlingen klas juf Sylvie Ouders van het lager Do 17/12 Fietsvaardigheidsoefeningen in gymles Leerjaren 1+2 Rapportbesprekingen met de ouders Kleuter en lager Vr 18/12 Jarigen van december Repetitie van het kerstspel in de kerk Start van de kerstvakantie NM Om 15u05 BEWEGINGSLESSEN DECEMBER u10 11u00 13u10 14u00 15u05 Do 3/12 PK1K2 K3 L1 L2 L3 L4 L5 L6 Ma 7/12 PK1K2 K3 L3 L4 L1 L2 L5 L6 Do 10/12 PK1K2 L5 L6 L3 L4 L1 L2 K3 Ma 14/12 PK1K2 K3 L1 L2 L5 L6 L3 L4 Do 17/12 PK1K2 K3 L1L2 L3 L4 L5 L6 Alle bewegingslessen vinden plaats in het Ontmoetingscentrum Karel de Blauwer, verderop in de straat. Daar is heel wat sportmateriaal aanwezig! De verplaatsing gebeurt telkens onder begeleiding. De jongste kleuters (P K1K2) blijven op school voor deze bewegingsmomenten. Voorlopig is juf Ellen de vervangster van juf Linda. HANG DIT BLAD DUIDELIJK ZICHTBAAR UIT A.U.B.

Krekelbrief DECEMBER Vbs De Krekel Roesbrugge

Krekelbrief DECEMBER Vbs De Krekel Roesbrugge 1 Krekelbrief DECEMBER 16-17 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, We starten deze krekelbrief met schitterend nieuws! Meester Johny werd op maandag 28 november

Nadere informatie

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge. Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel,

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge. Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, 1 Krekelbrief JAN 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Een hele dikke merci aan alle kinderen, ouders en leerkrachten die meewerkten aan de voorbije

Nadere informatie

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge 1 Krekelbrief NOV 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Na een weekje herfstvakantie staat iedereen weer klaar om er tegen aan te gaan! Juf Ellen blijft

Nadere informatie

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge. Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel,

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge. Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, 1 Krekelbrief FEB 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Zoals elk jaar wordt er op 1 februari geteld hoeveel kinderen er op school ingeschreven zijn.

Nadere informatie

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge. MaandagNM DinsdagNM DonderdagNM VrijdagNM Leerjaren 1+2 Leerjaren 3+4 Leerjaren 5+6 Alle kleuters

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge. MaandagNM DinsdagNM DonderdagNM VrijdagNM Leerjaren 1+2 Leerjaren 3+4 Leerjaren 5+6 Alle kleuters 1 Krekelbrief MEI 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Door het mooie weer wordt de oude kloostertuin naast de school ook meer in gebruik genomen. In

Nadere informatie

Krekelbrief sept 15-16

Krekelbrief sept 15-16 1 Krekelbrief sept 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Hartelijk dank dat jullie bij ons op De Krekel zijn! We zijn gestart met 22 kleuters en met

Nadere informatie

Krekelbrief maart 15-16

Krekelbrief maart 15-16 1 Krekelbrief maart 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Als je er écht wat aandacht aan besteedt, kan je de prille lente al ontdekken! Sneeuwklokjes

Nadere informatie

Krekelbrief APRIL 15-16

Krekelbrief APRIL 15-16 1 Krekelbrief APRIL 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Na een mooie paasvakantie met behoorlijk veel zon, vatten we vandaag ons derde trimester aan!

Nadere informatie

Krekelbrief JAN 16-17

Krekelbrief JAN 16-17 1 Krekelbrief JAN 16-17 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Een hele dikke dankjewel aan alle kinderen, ouders en leerkrachten die meewerkten aan de voorbije

Nadere informatie

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge

Krekelbrief 16. Vbs De Krekel Roesbrugge 1 Krekelbrief OKT 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Ik plaatste een schoolkalender op de krekelsite. Je vindt die terug onder het tabblad actua.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Krekelbrief sept Vbs De Krekel Roesbrugge

Krekelbrief sept Vbs De Krekel Roesbrugge 1 Krekelbrief sept 16-17 17 Vbs De Krekel Roesbrugge Tot eind september loopt bij Onderwijs Vlaanderen een actie waarbij we de minister vragen om meer omkadering op school voor ICT, zorg, administratie,

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Krekelbrief OKT Vbs De Krekel Roesbrugge

Krekelbrief OKT Vbs De Krekel Roesbrugge 1 Krekelbrief OKT 16-17 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Op de krekelsite vind je een tabblad onze school. Daar kan je allerlei nuttige documenten voor dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

PARELTJES. Kalender 2015-2016. V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat 19 8211 Aartrijke. Telefoon 050 / 24 11 31. Fax 050 / 24 11 35. www.vekba.

PARELTJES. Kalender 2015-2016. V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat 19 8211 Aartrijke. Telefoon 050 / 24 11 31. Fax 050 / 24 11 35. www.vekba. V.E.K. Basisschool Aartrijke Schoolstraat 19 8211 Aartrijke Telefoon 050 / 24 11 31 Fax 050 / 24 11 35 PARELTJES directeur@vekba.be www.vekba.be www.facebook.com/vekbaschool Kalender 2015-2016 Niemand

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei 1. Maandplanning MEI 2017 Ma 1 mei Dag van de Arbeid Vrijaf voor iedereen Di 2 mei Wo 3 mei Voormiddag Bloemenverkoop Vrijwilligers zijn welkom! kleuterspeelplaats Je kan je bestelde bloemen komen afhalen

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Krekelbrief JUNI 15-16

Krekelbrief JUNI 15-16 1 Krekelbrief JUNI 15-16 16 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Eerst en vooral wens ik in naam van het volledige team iedereen van harte proficiat met de voorbije

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag KALENDER 2018-2019 Volgende afkortingen worden gebruikt: KS = kleuterschool LS = lagere school ZW = zwemmen 2KAB = 2 e kleuterklas A en B 3LAB= 3 e leerjaar A en B MST = medisch schooltoezicht CLB = centrum

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

KREKELBRIEF EIND JUNI 2015. VZW Katholieke Basisscholen Regio Poperinge Bruggestraat 14, lokaal 314, 8970 Poperinge Campus : VBS De Krekel Roesbrugge

KREKELBRIEF EIND JUNI 2015. VZW Katholieke Basisscholen Regio Poperinge Bruggestraat 14, lokaal 314, 8970 Poperinge Campus : VBS De Krekel Roesbrugge KREKELBRIEF D e laatste schooldagen zijn dagen met leuke activiteiten, opruimen en poetsen, en van afscheid nemen van elkaar. Dinsdag 23/6 : schoolreizen lager Woensdag 24/6 : schoolviering lager Donderdag

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Woensdag 9 december 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Schaatsen op de Ieperse Grote Markt... met het 3de t.e.m. het 6de leerjaar. Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Tijdens de eindejaarsperiode gaan we schaatsen

Nadere informatie

JAARAGENDA 2014-2015

JAARAGENDA 2014-2015 SEPTEMBER UUR ACTIVITEIT DOELGROEP ma 1/sep 9.00 1ste schooldag 19.00 Infoavond L1 + L2 + L3 Ouders 20.00 Infoavond L4 + L5 + L6 Ouders di 2/sep 19.00 Infoavond OK + K1 Ouders 20.00 Infoavond K23 (juf

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2019

Infobrief juli en augustus 2019 Infobrief juli en augustus 2019 1. Rond 22 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2019 met alle praktische informatie voor maandag 2 september via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden

Nadere informatie

Info nr.2 december 2014 Ettelgem. Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe.

Info nr.2 december 2014 Ettelgem. Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe. Info nr.2 december 2014 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe. Fluohesjes. Het is leuk om te zien dat de meeste kinderen dagelijks hun fluojasje dragen! Proficiat!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.hetnestkastje.be Nu de winter stilaan achter de rug is en de lente zich van zijn mooiste kant laat zien, voelen

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Beste ouders, ONZE AGENDA :

Beste ouders, ONZE AGENDA : Beste ouders, Onderstaand kunnen jullie belangrijke informatie terugvinden m.b.t. de maand maart. Tussen de krokusvakantie en de paasvakantie zitten er zes schoolweken. ONZE AGENDA : 2 maart 8 uur: start

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

1 Za 16 Zo. 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A. 3 Ma Zwemmen L4 18 Di. 4 Di 19 Wo Loopcross Menen.

1 Za 16 Zo. 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A. 3 Ma Zwemmen L4 18 Di. 4 Di 19 Wo Loopcross Menen. 1 Za 16 Zo 2 Zo septemberkermis 17 Ma Zwemmen L6 / Vlinders Sterren A 3 Ma Zwemmen L4 18 Di 4 Di 19 Wo Loopcross Menen 5 Wo 20 Do 6 Do 21 Vr Strapdag 7 Vr 22 Za 8 Za 23 Zo 9 Zo 24 Ma Zwemmen L3/ Kevers

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

PLANNING SCHOOLJAAR 2014-2015

PLANNING SCHOOLJAAR 2014-2015 september oktober M 1 Hervatting van de lessen W 1 D 2 Eucharistieviering 8.30 uur888888888 D 2 Startviering KS en 1 ste lj W 3 V 3 14 uur: Vredesstoet 6de D 4 O.C. 1 ste lj. 19.30 uur 4 V 5 5 Dag van

Nadere informatie

VBS Westkapelle - Duinbergen

VBS Westkapelle - Duinbergen VBS Westkapelle - Duinbergen Nieuwsbrief winter Page 1 We zijn er opnieuw klaar voor! Beste ouders, De vakantie zit er bijna op, hopelijk genoot iedereen van een deugddoende tijd met familie en vrienden

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Krekelbrief WELKOM 16-17

Krekelbrief WELKOM 16-17 Krekelbrief WELKOM 16-17 17 Vbs De Krekel Roesbrugge Beste kinderen, beste ouders en vrienden van De Krekel, Hartelijk welkom op De Krekel! Ben je er voor de eerste keer? We steken graag met heel ons team

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL VBS T KLAVERTJE - KOERSEL klavertje@vbskoersel.be Kerkplein 40 Ploegstraat 8 011/422396 011/572048 www.vbskoersel.be 2 0 1 9 Beste ouders, sympathisanten, Schooljaar 18-19 loopt op zijn laatste benen

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31

NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 NIEUWS UIT DE SCHOOL 31 Vrijdag 21 december 2018 De Sint op school. De Goede Sint bracht terug een bezoekje aan onze school. En er waren terug bijna geen stoute kinderen bij. Alle klassen kregen daarom

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Afspraken omtrent Agenda oktober fotografie :

Afspraken omtrent Agenda oktober fotografie : MARKEGEM Agenda oktober donderdag 5 oktober : dag van de leerkracht! vrijdag 6 oktober : pedagogische studiedag : GEEN SCHOOL! maandag 9 oktober : vrije dag : GEEN SCHOOL! vrijdag 13 oktober nm : fietscontrole

Nadere informatie

Activiteitenplanning December 2016

Activiteitenplanning December 2016 Activiteitenplanning December 2016 Do 1 10.30-11.30 u.: Voor het eerst naar de bibliotheek Leesmicroben bij Pieter Gaudesaboos Uiltjesklas (met schoolbus, ouders ook welkom in de bib van Genk!) 15.00 u.-16.00

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus.

We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Nieuwsbrief 6 oktober 2017 Beste ouders, We zijn al een maand verder. Ziehier de info voor de maand oktober, met een beetje vertraging wegens Erasmus. Kalender oktober 5 do Saved by the bell / dag van

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 15

NIEUWS UIT DE SCHOOL 15 Vrijdag 25 maart 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 15 Jarigen van de maand december, januari en februari. Het blijft iedere maand mooi te zien hoe de jarigen gevierd worden door de verschillende klassen. Een traditie

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Activiteitenplanning April 2017

Activiteitenplanning April 2017 Activiteitenplanning April 2017 Za 1 Paasvakantie t.e.m. 17 april Paasvakantie t.e.m. 17 april Zo 2 Ma 3 Di 4 Woe 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Palmzondag: begin van de Goede Week Ma 10 Di 11 Woe 12 Do 13 Witte

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Beste ouders, vrienden en sympathisanten, Hieronder vinden jullie alvast de kalender van 2015-2016. Indien er nog veranderingen zijn, uitstappen, afsluitrondes

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

1. SAMEN VOOR BANGLABARI

1. SAMEN VOOR BANGLABARI 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Bedankt voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u wijd open

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING 1 bij de kleuters van basisschool De Letterboom. Wij, het team van De Letterboom, willen jullie graag laten kennismaken met onze kleuterafdeling. Wie zijn wij? is een

Nadere informatie

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur Maandkalender augustus 07 6 Za 7 Zo 8 Ma KS + L L 9 Di 30 Wo 3 Do Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) 8.00 uur Maandkalender september 07 Vr Instap Instapdag Za 3 Zo 4 Ma L3 L6 Oudercontact (start

Nadere informatie

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school:

Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Het waren weer boeiende weken op onze school! Dieren- en plantenpaspoorten in alle klassen van onze school: Wist je dat onze kleuters en leerlingen de meest voorkomende zwammen, planten en dieren uit onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Kalender V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat Aartrijke. Telefoon 050 / Fax 050 /

Kalender V.E.K. Basisschool Aartrijke. Schoolstraat Aartrijke. Telefoon 050 / Fax 050 / V.E.K. Basisschool Aartrijke Schoolstraat 19 8211 Aartrijke Telefoon 050 / 24 11 31 Fax 050 / 24 11 35 directeur@vekba.be www.vekba.be Kalender 2011-2012 september Start schooljaar - instap nieuwe kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De maand september loopt op zijn einde. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug naar de voorbije maand, maar we kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

juni 2013 Beste ouders,

juni 2013 Beste ouders, Klokzeel 11 juni 2013 Beste ouders, Wat is het nu plots snel gegaan Nog maar een goeie veertien dagen scheiden ons van de grote vakantie. We kijken nog snel, snel even naar deze laatste dagen en lichten

Nadere informatie

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur Maandkalender augustus 07 6 Za 7 Zo 8 Ma KS + L L 9 Di 30 Wo 3 Do Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) 8.00 uur Maandkalender september 07 Vr Instap Instapdag Za 3 Zo 4 Ma L3 L6 Oudercontact (start

Nadere informatie

september 2011 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1-1 eerste schooldag

september 2011 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1-1 eerste schooldag september 2011 1-1 2 3 4 eerste schooldag NM sportbeurs L2 en L4 In de sporthal in Terhagen 2-5 6 7 8 9 10 11 19.30 uur algemeen oudercontact in de klas van je kind waar de juf uitleg geeft over haar begeleiding

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2017-2018 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Vrijdag 16 december 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Jarigen oktober op onze school. Proficiat aan deze jarigen. De kleutertjes zorgden voor de muzikale omkadering voor hen. Slot sociaal thema Zeg wat je denkt,

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie