Wisch schermen, een compliment voor de tuin

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wisch schermen, een compliment voor de tuin"

Transcriptie

1 Catalogus

2 Wisch schermen, een compliment voor de tuin De Wisch schermen staan voor authenticiteit en decoratie van het hoogste niveau. Op charmante wijze breekt het degelijke scherm het zonlicht en het kleurt fantastisch met de kleuren in uw tuin. Een scherm strak afgewerkt met palen van geanodiseerd aluminium of met een rustieke uitstraling van hout met een hardhouten paal. Creëer een magische grens in uw omgeving. Wisch Antraciet te verkrijgen in de maten 180 x 180 cm en 180 x 90 cm Wisch Bruin te verkrijgen in de maat 180 x 200

3 Wisch schermen, montagemogelijkheden en ideeën Bij Topout kunt u putten uit verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de Wisch schermen. U kunt de materialen samen met,de wensen van, uw klant afstemmen. Ook leveren we grind en split. Wij adviseren u anti-worteldoek te gebruiken onder uw grind- en splitsoorten om onkruid tegen te gaan en wegzakken te voorkomen. Voor u dit doet, moet u de grond egaliseren en verdichten. Aluminium palen Afmetingen: 50 x 50 x 2700, dikte 3 mm 50 x 50 x 1800, dikte 3 mm Hoekopstelling Aluminium Advies: Palen vastzetten in (sneldrogende) betonmortel. Aluminium U-profielen Afmetingen: 25 x 50 x 25 x 2000, 2 mm 25 x 50 x 25 x 1800, 2 mm Rechte opstelling Aluminium RVS Paalvoet Afmetingen: 500 x 100 x 20, 2 mm Evt. i.c.m. zwenkwielen Zwenkwielen Hardhouten palen Afmetingen: 65 x 65 x 2700 mm 85 x 85 x 2700 mm Worteldoek per m2 Betonnen palen (wit-grijs/ antraciet) Afmetingen: 100 x 100 x 1800 mm (schermen 90 cm) 100 x 100 x 2700 mm (schermen 180 cm) Onderplaten 250 x 35 x 1840 mm Grind en split Te verkrijgen in zakken van 25 kg. of in big-bags

4 Klima, een eyecatcher uit het zicht De Klima containermand combineert het noodzakelijke met het goede. Door gebruik te maken van deze unieke containermand werkt u uw afvalcontainer weg én u creëert een speciale sfeer in uw tuin. De Klima containermand is een eyecatcher voor uw tuin, maar is ook zeer geschikt voor het creëren van een rustpunt in uw tuin of ter verfraaiing van uw balkon. Indien u meerdere afvalcontainers wilt verbergen kunt u de Klima s tegen elkaar aan zetten. Door het unieke ontwerp lijkt het dan nog steeds één geheel te zijn!

5 Klima, de voordelen - Deur is makkelijk te openen en te sluiten met één hand. De deursluiting zorgt ervoor dat de deur dicht blijft. - De gehele Klima is Knock-Down. Dit houdt in dat de Klima weinig ruimte inneemt bij transport. - Makkelijk te monteren met een duidelijke gebruiksaanwijzing. - Het aluminium frame is gepoedercoat - Makkelijk te openen. Als u de Klima opent, opent u tevens uw afvalcontainer. Het is ook mogelijk het deksel van de Klima open te laten staan. - Licht en sterk. - Gecoat PE-vlechtwerk, vorst- en UVbestendig.

6 Wico, opbergbox Wico opbergbox is voor het decoratief wegwerken van tuinkussens, gereedschappen en decoraties. De opbergbox is van een hoge kwaliteit en toepasbaar voor zowel binnen en buiten. De Wico is van een roestvrij aluminium, gecoat, frame gemaakt. Door de verschillende scharnierpunten ontstaat een solide, uitklapbare constructie. Het PE-vlechtwerk is handmatig aan de buitenzijde om het frame gevlochten en voorzien van een coating.

7 Wipla, een duurzame plantenbak Wipla, een duurzame plantenbak In verschillende maten, maar allemaal even mooi. Dé Wipla, een plantenbak die de tuin wat extra s geeft. Dit is een van de vele bloem- en plantenbakken in onze collectie. De Wipla bestaat uit een aluminium frame, bekleed met hoogwaardig Wicker. Binnenin de Wipla zit een bak met ontwateringsgaten, zodat de plant niet kan bevriezen. Zo bieden wij de mogelijkheid om de plantenbakken op maat te laten maken en te bekleden met elke gewenste kleur, zodat we als geen ander in kunnen spelen op de wensen van uw klanten. Daarnaast heeft Topout Nederland de mogelijkheid om ook binnen en buitenpotten aan te bieden. Van polystone tot keramiek, van kunststof tot kwartscomposiet. Vraag naar onze speciale voorwaarden en levertijden.

8 Topout Tuinmeubelen Van ligstoel tot complete loungeset Topout Nederland is innovatief producent van eigentijdse producten waar kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De producten zijn vernieuwend en geschikt voor de hotelbranche, tuinbranche, enz. Ditzelfde geldt voor onze collectie tuinmeubelen. Te bestellen per stuk of per volle container. Het is zelfs mogelijk om per set een keuze te maken uit ons groot assortiment Wicker, met vele verschillende kleuren en structuren. Met andere woorden, de klant is en blijft koning! Vanzelfsprekend bieden wij een zeer goede ondersteuning op het gebied van verkoop van deze producten in de winkels. Tevens vullen we constant de collectie aan met de nieuwste modellen, zodat de nieuwste mode ook bij Topout een trend blijft. Op de volgende pagina s vindt u enkele modellen die wij voor u in ons assortiment hebben opgenomen. Vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om andere sets bij ons te bestellen.

9 Topout Tuinmeubelen

10 Topout Tuinmeubelen

11 Schaduwdoek Creëer uw eigen schaduw met de schaduwdoeken van Topout Nederland. Gemaakt van hoogwaardig materiaal. Makkelijk zelf te monteren met een van de bijbehorende monteersets. Het is ook mogelijk de schaduwdoeken te bedrukken met foto s of uw eigen logo. Tuinafscheiding Maak nu eenvoudig, snel en goedkoop uw tuinafscheiding. Wederom vervaardigd met de beste materialen. Geschikt voor tuin, dakterras, camping, hotel of beurs.

12 Tuinhaarden/ buitenkachels Topout heeft een eigen lijn tuinhaarden, terrashaarden en vuurkorven. Deze lijn heeft zijn unieke eigen ontwerpen met een exclusieve uitstraling en is een echt Nederlands kwaliteit product. U kunt kiezen voor een zwarte tuinhaard of vuurkorf, maar ook een tuinhaard of vuurkorf van cortenstaal. Onze eigen lijn tuinhaarden zijn gemaakt van 3 mm dik kwaliteitstaal. De gelakte modellen zijn voorzien van een hittebestendige coating, waardoor de tuinhaarden het mooie uiterlijk behouden. De coating zal de tuinhaarden tegen weersinvloeden beschermen en heeft hierdoor een duurzame eigenschap.

13 Tuinhaarden Zie de prijslijst voor afmetingen en prijzen per model

14 Brandstoffen en binnenkachels Denk aan het milieu en bespaar op uw stookkosten! Topout Nederland heeft een groot gamma aan alternatieve brandstoffen, kachels, pelletkachels, en hout of pelletketels, van kw. Zo zorgen wij ervoor dat uw werkruimte of relaxruimte altijd heerlijk warm is. -Houtkachels -Houtkachels op cv -Pelletkachels -Pelletkachels op cv -Industrieketels -Kachelhout -Pellets Din & EN-gekeurd. Vraag naar de ruime mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

15 Kracht door samenwerking Topout Nederland staat voor kwaliteit, vernieuwing en service. Wij ontwikkelen elk jaar weer nieuwe ideeën en zorgen voor een constante aanvulling van het assortiment met nieuwe en verbeterde producten. Ook u kunt gebruik maken van onze kennis, kunde en ons netwerk. Door onze jarenlange ervaring met ontwikkelaars en producenten in het verre oosten kunt u nu ook ervaren hoe het is om een product te ontwikkelen en te laten maken. U heeft het idee, wij weten de weg naar de producten. Heeft u een goed idee, maar geen gedachte hoe u het moet uit werken, Topout Nederland heeft de oplossing. Vraag naar de ruime mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

16 Topout Nederland Lensheuvel BD Reusel The Netherlands (Frank)+31(0) (Paul)+31(0) Topout Nederland is een innovatief producent van eigentijdse producten waar kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De producten zijn vernieuwend en geschikt voor o.a. de tuinbranche, hotelbranche, recreatiebranche en andere dynamische branches. Onze klanten bieden wij een goede ondersteuning op het gebied van verkoop van onze producten in de winkels. Al onze producten zijn Copyright beschermd. Uw Topout dealer: Alle maten zijn aangegeven in millimeters. Maten en kleuren zijn bij benadering en kunnen licht afwijken. Topout Nederland V.O.F. behoudt zich het recht zonder verwittiging details van de producten aan te passen.

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS Welkom bij ZONZ sunsails! De tuin is het verlengde van onze woonkamer geworden. We zijn steeds meer buiten, waarbij gezond leven en genieten voorop staat.

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

Materiaal. Het verhaal achter HOF

Materiaal. Het verhaal achter HOF Hof is een luxueus merk voor de kwaliteitsbewuste meerwaardezoeker op zoek naar buitendecoratie en functionaliteit gekoppeld aan individualiteit en esthetiek. Onze collectie van tijdloze, bijgewerkte klassiekers

Nadere informatie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie trendy innovatief duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend uw voeten Composiet Kunstgras Grind/Split platen Trentino Visiegrass Trentino is milieuvriendelijk,

Nadere informatie

Cyprus royal grey. Geniet een zomer lang op uw privé terras! Hawaii. parasol. www.gardenimpressions.nl. 360 draaibaar

Cyprus royal grey. Geniet een zomer lang op uw privé terras! Hawaii. parasol. www.gardenimpressions.nl. 360 draaibaar Hawaii parasol The Original Cyprus verstelbare fauteuil Royal grey aluminium frame met taurus all-weather doek. 360 draaibaar 90 kantelbaar Larnaca tafel Royal grey aluminium frame (180x95 cm) met vulcano

Nadere informatie

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2018 incl. plaatsen, BTW

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2018 incl. plaatsen, BTW HILHOUT ERFAFSCHEIDING MET TUINSCHERM FLUX. Hilhout tuinscherm Flux is een Vurenhouten tuinscherm met een speels effect. Een erfafscheiding met tuinscherm Flux geeft veel privacy. Aan de afwerking is veel

Nadere informatie

Schaduwdoeken - Harmonicadoeken - Rolgordijnen - Pergola s - Balkonproducten - Bevestigingsmaterialen PRODUCTCATALOGUS

Schaduwdoeken - Harmonicadoeken - Rolgordijnen - Pergola s - Balkonproducten - Bevestigingsmaterialen PRODUCTCATALOGUS Schaduwdoeken - Harmonicadoeken - Rolgordijnen - Pergola s - Balkonproducten - Bevestigingsmaterialen PRODUCTCATALOGUS Inhoudsopgave https://www.youtube.com/neslingnl https://www.facebook.com/neslingnl

Nadere informatie

moderne duurzame functioneel decoratief

moderne duurzame functioneel decoratief Het IdeAL combischerm is een eigentijds systeem, dat met iedere stijl kan worden gecombineerd. Het hoogwaardige en duurzame aluminium vormt samen met bijvoorbeeld hardhouten rabatplanken of composiet vlonderplanken

Nadere informatie

Dakterrassen intro Toegang Vloer Hekwerk Accessoires

Dakterrassen intro Toegang Vloer Hekwerk Accessoires Ook een betaalbaar dakterras voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip in de wereld van dakterrassen. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Niet alleen

Nadere informatie

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout Ook een betaalbaar hekwerk voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip op het gebied van hekwerken. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Door de jaren

Nadere informatie

259,- PRIJS AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT. SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat PRIJS PER DEUR V.A. TRENDcollEcTiE 2013

259,- PRIJS AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT. SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat PRIJS PER DEUR V.A. TRENDcollEcTiE 2013 SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat TRENDcollEcTiE 2013 LICHTLOPENDE DEurEN met ALumINIum FrAmE OP maat GEmAAKTE SCHuIF- DEurEN EN KASTINTErIEurS INmETEN EN montage * PER 259,- DEUR V.A. AA-KWALITEIT

Nadere informatie

SCHUIFDEUREN EN KASTINTERIEURS OP MAAT. TRENDcollectie 2013 PRIJS 259,- PRIJS PER DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT

SCHUIFDEUREN EN KASTINTERIEURS OP MAAT. TRENDcollectie 2013 PRIJS 259,- PRIJS PER DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT TRENDcollectie 2013 LICHTLOPENDe deuren met ALUMINIUM FRAME OP MAAT GEMAAKTE SCHUIF- DEUREN EN KASTINTERIEURS INMETEN EN MONTAGE * 259,- DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT Collectie trendkleuren

Nadere informatie

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen

ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen ANTON DAMEN Landelijke Klassieke Buitenmeubelen 2 Voor u ligt de catalogus van Anton Damen buitenmeubelen. Landelijke, klassieke buitenmeubelen Tijdloos in design, topkwaliteit in technische constructie

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

EXTERIEUR INTERIEUR HEKWERK. LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl

EXTERIEUR INTERIEUR HEKWERK. LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl HEKWERK EXTERIEUR INTERIEUR LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl 2 LACE FENCE HET DESIGN GAAS De buitenwereld mooier maken is de missie van Gelmo Hekwerk bv. LACE FENCE is één van de vele nieuwe producten die

Nadere informatie

Veranda s. Hybride overkappingen Douglas hout & aluminium

Veranda s. Hybride overkappingen Douglas hout & aluminium Veranda s Hybride overkappingen Douglas hout & aluminium Optimaal genieten van tuin en terras Met een houten veranda kunt u op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. Een

Nadere informatie

Overzicht. Knaphouders en Knapzakken. KNAPZAK Het meest effectieve inzamelsysteem. Knapzak Benelux BV. Kraaivenstraat 36-09. NL-5048 AB Tilburg

Overzicht. Knaphouders en Knapzakken. KNAPZAK Het meest effectieve inzamelsysteem. Knapzak Benelux BV. Kraaivenstraat 36-09. NL-5048 AB Tilburg Knapzak Benelux BV KNAPZAK Het meest effectieve inzamelsysteem Overzicht Knaphouders en Knapzakken Kraaivenstraat 36-09 NL-5048 AB Tilburg Tel. +31 (0)13-543 11 10 Fax +31 (0)13-468 30 75 info@knapzak.nl

Nadere informatie

Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar

Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar Pagina 1 Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar Ökostar 40 Afm.: Br 400 - H verstelbaar 850-920 - D 600 1.990,00 Uittrekbare sokkellade Schouwaansluiting dia 120mm + handmatige regeling DIN

Nadere informatie

Parketvloeren. Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur

Parketvloeren. Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur Parketvloeren Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur COLLECTIE 2014-1 INHOUD pag 4 pag 6 pag 8 pag 10 pag 11 pag 12 Assortimentoverzicht Columbus Chopin Specials: Visgraat, Hongaarse

Nadere informatie

Productinformatie: hardhouten plantenbakken

Productinformatie: hardhouten plantenbakken Productinformatie: hardhouten plantenbakken Hardhouten plantenbakken worden gemaakt van tropisch hardhout. Wij verwerken enkel tropisch hardhout wat duurzaamheidklasse 1 heeft. Door het gebruik van het

Nadere informatie

A R T E F L A M E 2019 A social experience

A R T E F L A M E 2019 A social experience ARTEFLAME 2019 ARTEFLAME geeft een totaal nieuwe dimensie aan Outdoor Cooking! Gezelligheid, functionaliteit en schoonheid gecombineerd in één product. Samen genieten van (plaat)grillen, bakken, koken

Nadere informatie

NATUURLIJKe De Tuinschermen van TuinVisie

NATUURLIJKe De Tuinschermen van TuinVisie NATUURLIJKe De Tuinschermen van TuinVisie trendy innovatief duurzaam kwaliteit sterk sfeerbepalend Tuinscherm collectie privacy onze sterren privacy, variatie en duurzaamheid Ons leven verplaatst zich

Nadere informatie

LAXEVAAGS. Trianon Beaulieu Versailles Axel Xander

LAXEVAAGS. Trianon Beaulieu Versailles Axel Xander NEW LAXEVAAGS Trianon Beaulieu Versailles Axel Xander NEW LAXEVAAGS Gamma overzicht Jaren geleden werden deze kachels vervaardigd in een klein Noors atelier, in een dorpje gelegen bij de monding van een

Nadere informatie

www.hens.net ... Katerstraat 112-2560 Nijlen T. 03 411 09 09 info@hens.net

www.hens.net ... Katerstraat 112-2560 Nijlen T. 03 411 09 09 info@hens.net NIJLEN www.hens.net... Katerstraat 112-2560 Nijlen T. 03 411 09 09 info@hens.net -5% op het totaalbedrag bij bestelling van tuinhuizen/poolhouses/carports/ prieeltjes voor 30 juni 2013 zie www.hens.net

Nadere informatie

Hardhouten scherm. Farmwood V-scherm recht. Farmwood V-scherm toog. Farmwood schermen. Farmwood schermen. horizontale toog.

Hardhouten scherm. Farmwood V-scherm recht. Farmwood V-scherm toog. Farmwood schermen. Farmwood schermen. horizontale toog. Omheiningen Farmwood V-scherm toog, geschaafde planken 16 x 140 mm. Planken om en om geschroefd, bevestigd op stevige tussenlatten. Met trellisdriehoek 17 planken 1201011 110,- 21 planken 1201012 124,-

Nadere informatie

Prijslijst Houtcomposiet

Prijslijst Houtcomposiet Prijslijst Houtcomposiet Houtcomposiet word geperst uit een combinatie van de grondstoffen hout en kunststof. Hier word houtmot, loofhout- of naaldhoutvezel voor gebruikt. Andere namen zijn WPC (Wood Plastic

Nadere informatie

SmokingPoint Outdoor Rookcabine. Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid

SmokingPoint Outdoor Rookcabine. Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid SmokingPoint Outdoor Rookcabine Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid SmokingPoint Outdoor Rookcabines zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen en bieden ruimte aan

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging 1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging Bezoekadres: Jan Tademaweg 19 2031 CT Haarlem Telefoon: 023 531 90 36 Fax: 023 534 10 22 E-mail: info@isoglas.nl 1. ProSafe Voorzetramen Doelmatige in

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

Auping M atch. Match London

Auping M atch. Match London Auping M atch Auping Match is kiezen voor een bed dat bij je past. Een bed met een duidelijke uitstraling die matcht met je persoonlijke wensen. Bewust voor mensen die op zoek zijn naar een bedmodel met

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm.

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm. Beton Schuttingen De betonschuttingen van Domifence zijn duurzaam en toekomstgericht, en worden veelzijdig gebruikt in tuinen en als erfafscheiding. De schuttingen bestaan uit zand, cement, water en wapening.

Nadere informatie

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie.

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. Jaloezieën De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. 341-091223(4) Lamellen Hoogwaardig aluminium. Veerkrachtig. Gemakkelijk

Nadere informatie

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,-

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,- S e r v i c e Bij Wilkzracht kunt u terecht voor al uw print- of drukwerk producten. Graag willen wij u laten weten welke service wij u kunnen bieden als bedrijf. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

Prijslijst Nature Line Design

Prijslijst Nature Line Design Prijslijst Nature Line Design 1 Pelletkachel Mod 50 (Gaia 50) Mantel in staal 3,5-6 kw 1.825,00 afmeting: H 892 mm B 438 mm D 468 mm capaciteit reservoir: 10,5 kg gewicht: 90 kg Pelletkachel Mod 85 (Alice)

Nadere informatie

nieuw. rvs geschroefd. rvs geschroefd. rvs geschroefd.

nieuw. rvs geschroefd. rvs geschroefd. rvs geschroefd. 25.95 67.95 25.95 75.95 35.95 geschroefd 79.95 35.95 geschroefd 69.95 Tussenregel: geen Voorzien van boven- en onderlat 39.95 89.95 Tussenregel: geen Voorzien van boven- en onderlat nieuw 49.95 79.95 Tussenregel:

Nadere informatie

Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering

Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering Al eeuwen een sieraad aan de gevel Markiezen zijn één van de oudste vormen van zonwering. Al in de 18e eeuw wordt er melding van gemaakt als zonwering voor

Nadere informatie

Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering

Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering Al eeuwen een sieraad aan de gevel Markiezen zijn één van de oudste vormen van zonwering. Al in de 18e eeuw wordt er melding van gemaakt als zonwering voor

Nadere informatie

BEVESTIGINGSMATERIAAL VOOR DAK- & GEVELTOEPASSINGEN

BEVESTIGINGSMATERIAAL VOOR DAK- & GEVELTOEPASSINGEN BEVESTIGINGSMATERIAAL VOOR DAK- & GEVELTOEPASSINGEN Het Dak&Gevel concept bevat bevestigingsmaterialen die specifiek bedoelt zijn voor daken geveltoepassingen. Met dit brede pakket aan specifieke producten

Nadere informatie

BEVESTIGINGSMATERIAAL VOOR DAK- & GEVELTOEPASSINGEN

BEVESTIGINGSMATERIAAL VOOR DAK- & GEVELTOEPASSINGEN BEVESTIGINGSMATERIAAL VOOR DAK- & GEVELTOEPASSINGEN Het Dak&Gevel concept bevat bevestigingsmaterialen die specifiek bedoelt zijn voor daken geveltoepassingen. Met dit brede pakket aan specifieke producten

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

GARAGES. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be

GARAGES. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be GARAGES IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be Kwaliteit! IBC Massieve Houtbouw is al meer dan 30 jaar de specialist in houten constructies

Nadere informatie

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN.

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. In vierkant, rond of als vuurschaal: de Metallico plantenbakken creëren unieke mogelijkheden voor de beplanting van uw tuin of buitenplaats. Metallico

Nadere informatie

Tuinhuizen. Beter buiten huizen

Tuinhuizen. Beter buiten huizen Tuinhuizen Beter buiten huizen TuinVisie huisjes zijn voorzien van mooie details, zoals het hardhouten fundament, de ventilatierooster en de geïntegreerde dakgoot constructie. Er zijn diverse soorten,

Nadere informatie

STREET FURNITURE. Prijzen 2018 exclusief BTW

STREET FURNITURE. Prijzen 2018 exclusief BTW WWW.TUINENSFEER.BE STREET FURNITURE Prijzen 2018 exclusief BTW Straatmeubilair Het toepassen van duurzame materialen, die weersinvloeden en vandalisme kunnen weerstaan, is van essentieel belang in de buitenruimte.

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

CARPORTS. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be

CARPORTS. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be CARPORTS IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be Kwaliteit! IBC Massieve Houtbouw is al meer dan 30 jaar de specialist in houten

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

Houtcomposiet Prijslijst

Houtcomposiet Prijslijst Houtcomposiet Prijslijst Houtcomposiet kopen? Ons composiet word geperst uit een combinatie van de grondstoffen hout en kunststof. Hier word houtmot, loofhout- of naaldhoutvezel voor gebruikt. Andere namen

Nadere informatie

AcoustiSol AcoustiStof

AcoustiSol AcoustiStof AcoustiStof Akoestiek zoals het hoort Eenvoudig en veelzijdig Vaak wordt bij het ontwerp van het interieur gekozen voor harde materialen die een strakke uitstraling hebben. Het nadeel is dat deze keuze

Nadere informatie

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af.

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. * Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. Collezione Fuori LIGORIO De Boretti designtopper De Ligorio is de designtopper van onze Fuori collectie. Elk detail van deze gasbarbecue

Nadere informatie

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Wouter Dewulf Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Hoogwaardige kwaliteit Ruim assortiment standaarduitvoeringen Diverse afingen leverbaar Snelle

Nadere informatie

Besparen in stijl 17229/30/16

Besparen in stijl 17229/30/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Vijver zwart Besparen in stijl De ware schoonheid van deze charmante zwarte wandlamp komt 's avonds pas echt tot zijn recht. De energiezuinige lamp, gemaakt van duurzaam materiaal,

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

BROCHURE VERKOOPPRIJZEN LOUNGEKUSSENS:

BROCHURE VERKOOPPRIJZEN LOUNGEKUSSENS: BROCHURE VERKOOPPRIJZEN LOUNGEKUSSENS: Loungekussens, Tuinmeubelkussens, Tuinbankkussens, Zitzakken... Tuinmeubelen worden, meer dan binnen meubels, sterk bepaald door persoonlijk smaak en de situationele

Nadere informatie

Algemene informatie. Open Haarden, Schouwen en Kachels

Algemene informatie. Open Haarden, Schouwen en Kachels Algemene informatie Voorwoord De Salamander, al meer dan 25 jaar ervaring De Salamander Openhaarden vervaardigd drie soorten rugwanden. 1. De chamotte rugwanden (verkrijgbaar in beton grijs & wit) zijn

Nadere informatie

VERKOOP PRIJSLIJST 2015

VERKOOP PRIJSLIJST 2015 VERKOOP PRIJSLIJST 2015 Tipi Een complete tipi bestaat uit: buitentent stokken (larix of douglas) binnendoek verbindingspennen deurdoek benodigde touwen pakzak en opzetinstructie's * let op: Ø 3 m heeft

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

www.carport4all.nl info@carport4all.nl Mob. 0623 754 386

www.carport4all.nl info@carport4all.nl Mob. 0623 754 386 Aluminium terrasoverkapping met polycarbonaat beplating. Doe Het Zelf 2.50 852,= 969,= 1.175,= 1.332,= 1.469,= 1.910,= 1.949,= 2.204,= 2.439,= 2.674,= 3.00 930,= 1.077,= 1.303,= 1.459,= 1.616,= 1.998,=

Nadere informatie

SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoen. Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid

SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoen. Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoen Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid SmokingPoint Outdoor Rookpaviljoens zijn zeer fraai en stijlvol vormgegeven. Het paviljoen is leverbaar in

Nadere informatie

ZILVEREN GARDEN AWARD 2010

ZILVEREN GARDEN AWARD 2010 the light outside TULI Meer en langer buiten zijn is de trend. We relaxen, koken en eten graag met familie en vrienden in de open lucht. Overkappingen, partytenten en blokhutten worden steeds meer een

Nadere informatie

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS www.abcdisplay.nl Nr. Modulaire Stands, Wanden, Zuilen, Balies, Display s en Shop in shop Aantrekkingskracht Een opvallende beurspresentatie genereert meer bezoekers en leads!

Nadere informatie

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,-

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,- S e r v i c e Bij Wilkzracht kunt u terecht voor al uw print- of drukwerk producten. Graag willen wij u laten weten welke service wij u kunnen bieden als bedrijf. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren

Nadere informatie

Moodul. Muur en meer. Thermo Es: milieuvriendelijke houtkwaliteit MARLUX 3

Moodul. Muur en meer. Thermo Es: milieuvriendelijke houtkwaliteit MARLUX 3 MOODUL MUUR EN MEER 2 MARLUX Moodul Muur en meer Moodul is in de eerste plaats een modulair systeem met tijdloos design waarmee je functionele scheidingswanden bouwt. Lage muurtjes, keermuurtjes, hoge

Nadere informatie

SmokingPoint Outdoor Rookcabine. Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid

SmokingPoint Outdoor Rookcabine. Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid SmokingPoint Outdoor Rookcabine Een combinatie van functionaliteit, design en degelijkheid SmokingPoint Outdoor Rookcabines zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen en bieden ruimte aan

Nadere informatie

GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN

GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN GRILLEN BARBECUEËN ROKEN KOKEN BAKKEN GAREN De MONOLITH is vrijheid. Een keramische grill die voldoet aan alle behoeften: grillen, barbecueën, roken, koken, bakken en garen. Geniet van uw keuze. Geniet

Nadere informatie

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer Raamhorren Hordeuren Rolhor BASIC of RONDO BASIC Draaikiep-raam Schuifraam Draairaam voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van

Nadere informatie

TUINCENTRUM NIEUWE VOORTUIN

TUINCENTRUM NIEUWE VOORTUIN TUINCENTRUM NIEUWE VOORTUIN Rekenen voor vmbo-groen en mbo-groen Colofon RekenGroen. Rekenen voor vmbo- groen en mbo- groen Module Tuincentrum Nieuwe voortuin Leerlingtekst Versie 1.0. November 2012 Auteurs:

Nadere informatie

de plaatsmakende douchedeur

de plaatsmakende douchedeur de plaatsmakende douchedeur De Deureka douchedeuren zijn een perfecte synthese van ruimte en comfort. Door de aandacht voor innovatie en vormgeving is plaatsbesparing één van de sterke punten van de douchewanden.

Nadere informatie

Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak 26,6 ltr (VB ). _. Kleur: Model: Bestelnr.: blauw VB grijs VB

Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak 26,6 ltr (VB ). _. Kleur: Model: Bestelnr.: blauw VB grijs VB Papierbakken Scheidingsbak, ltr, Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak, ltr (VB 00)., ltr, Rubbermaid Polyethyleen afvalbak.. ltr Papierbakken. ltr l, b., h. cm Afvalzakken: 00 blauw VB 000 0 00

Nadere informatie

Breng realisme en warmte in uw eigen smaak terug als blindering in uw tuin.

Breng realisme en warmte in uw eigen smaak terug als blindering in uw tuin. Warmte en sfeer maar vooral privacy in uw tuin! Bedankt voor uw interesse in Gipea Rosmalen, goede dag mijn naam is Remco de Groot van Gipea. Even kennis maken wie zijn wij: Als importeur van afsluitingen

Nadere informatie

OUTDOOR. Living in style. www.teakdeco.be

OUTDOOR. Living in style. www.teakdeco.be OUTDOOR Living in style www.teakdeco.be TEAK DECO TEAK DECO biedt een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in teakhout, aluminium, inox tot en met gevlochten kunstofvezel (wicker). Om uw keuze te maken

Nadere informatie

Boomroosters.

Boomroosters. connecting green and infrastructure Boomroosters Door boomroosters toe te passen zorg je ten eerste voor veiligheid. Het maaiveld blijft rondom de bomen gelijk waardoor er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Nadere informatie

Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl

Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl In vuur en vlam renyfolder.ps - 11/10/2006 3:39 PM In deze tijd van snelle ontwikkelingen en een vaak

Nadere informatie

Weltevree. Kachel informatie blad. Stonestove by dick van hoff. Tilestove Small by dick van hoff. Tilestove Big by dick van hoff

Weltevree. Kachel informatie blad. Stonestove by dick van hoff. Tilestove Small by dick van hoff. Tilestove Big by dick van hoff Weltevree Kachel informatie blad Stonestove by dick van hoff Tilestove Small by dick van hoff Tilestove Big by dick van hoff Weltevree Stonestove De Stonestove is een houtkachel gebaseerd op het accumulerende

Nadere informatie

Besparen in stijl 16351/93/16

Besparen in stijl 16351/93/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp. Het warmwitte licht is uitnodigend, waardoor deze lamp ideaal

Nadere informatie

Keuken en badkamerinrichting

Keuken en badkamerinrichting Telefoon (bestellingen): 0573 454242 Fax : 0573 453999 PAGINA 9/1 Apotheekkast voor keukentoepassingen Volledig of enkel uittrekbaar, afhankelijk van de toegepaste geleider. Verstelbaar in de hoogte voor

Nadere informatie

Distributie- en bureauzuilen in aluminium

Distributie- en bureauzuilen in aluminium Distributie- en bureauzuilen in aluminium Editie 2013 IDT, een Noors bedrijf dat alles in eigen fabriek produceert, startte de productie van elektro producten in 2005. Sinds die tijd is IDT uitgegroeid

Nadere informatie

Dealercatalogus 2016 THE HOTSPOT

Dealercatalogus 2016 THE HOTSPOT Dealercatalogus 2016 THE HOTSPOT cosifires 4 cosifires 5 Cosicollectie 2016 Enjoy the moments of life, dit is het belangrijkste wat de Cosi producten uitstralen. Alle producten zijn gemaakt om van de

Nadere informatie

Systeemvloer Als basis gaan we uit van een te bouwen etagevloer in een bedrijfshal, een kantoor- of showroomgebouw behoort ook tot de mogelijkheden.

Systeemvloer Als basis gaan we uit van een te bouwen etagevloer in een bedrijfshal, een kantoor- of showroomgebouw behoort ook tot de mogelijkheden. VOOR RUIMTE EN LICHT Geachte belangstellende, Wij hebben voor u geprobeerd een zo compleet mogelijk beeld te geven van onze producten en activiteiten, uiteraard is een persoonlijke ontmoeting mogelijk

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

De schoonheid van eenvoud. www.element4-fires.com

De schoonheid van eenvoud. www.element4-fires.com De schoonheid van eenvoud www.element4-fires.com De schoonheid van eenvoud U houdt van de warmte, sfeer en de gezelligheid van echt, levend vuur? Maar zonder de rompslomp van breken en bouwen? Dan hebben

Nadere informatie

Beemdstraat 4f 4158 EM Deil. tel. 0345 652 623 fax. 0345 652 624. www.hollandgoot.nl info@hollandgoot.nl

Beemdstraat 4f 4158 EM Deil. tel. 0345 652 623 fax. 0345 652 624. www.hollandgoot.nl info@hollandgoot.nl Beemdstraat 4f 4158 EM Deil tel. 0345 652 623 fax. 0345 652 624 www.hollandgoot.nl info@hollandgoot.nl HOLLAND GOOT Holland Goot Holland Goot is sinds 1995 actief met het fabriceren, leveren en monteren

Nadere informatie

UW REGIONALE KOZIJNPARTNER

UW REGIONALE KOZIJNPARTNER UW REGIONALE KOZIJNPARTNER Uw voordeur tegen een aktieprijs! 8 modellen 1 Prijs! elemente websolutions Een grote keus aan modellen tegen een topprijs! Met deze 8 actiemodellen bieden wij een complete keuze

Nadere informatie

Aluminium DUURZAAM BOUWEN

Aluminium DUURZAAM BOUWEN Aluminium Aluminium Aluminium is de nieuwe norm Duurzaamheidsgedachte Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de bouw. Er worden hogere eisen gesteld aan ontwerp, constructie en materiaalkeuze voor een

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Terrasschermen Arizona Prijsdoorbraak Het scherm sluit altijd goed dankzij het oploopsysteem ASA ETR-A motor voert

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENMASTEN VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken

Nadere informatie

athome by De Haan Group

athome by De Haan Group ATTRACTION, PRESENTATION & CONVERSION athome by De Haan Group Het is fijn om thuis te komen. Nederlanders zijn echte huismussen die continu bezig zijn om van hun eigen stek een fijn thuis te maken. Met

Nadere informatie

A different style of decorating

A different style of decorating A different style of decorating Over The Silk Company The Silk Company is gespecialiseerd in zijden bloemdecoraties en kunstplanten van de hoogste kwaliteit. Of het nu om een eyecatcher op uw balie gaat,

Nadere informatie

Daniëls & Zn. B.V. Inkoop/Verkoop oud ijzer, non ferro, constructie ijzer en sierwerk. Prijswijzigingen voorbehouden.

Daniëls & Zn. B.V. Inkoop/Verkoop oud ijzer, non ferro, constructie ijzer en sierwerk. Prijswijzigingen voorbehouden. Daniëls & Zn. B.V. Inkoop/Verkoop oud ijzer, non ferro, constructie ijzer en sierwerk. Zuiddijk 17 5705 CS Helmond Tel.: 0492-537341 Fax: 0492-528167 www.danielsmetalen.nl info@danielsmetalen.nl ING Bank:

Nadere informatie

Waarom kies jij voor een TV vloerstandaard?

Waarom kies jij voor een TV vloerstandaard? Waarom kies jij een TV vloerstandaard? De tijd van beeldbuistelevisies in een televisiekast verstoppen hebben we ver achter ons gelaten. Waar we vroeger onze programma s keken op een beeldbuistelevisie,

Nadere informatie