LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID"

Transcriptie

1 GRAVOTECH GROUP LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID INTEGREERBAAR GAMMA

2 LASERS ONS VAK BEHEERSING VAN HET LICHT Technifor investeert al meer dan 20 jaar lang in lasertechnologie en maakt gebruik van alle eigenschappen van de lichtbundel en de verschillende golflengten om de beste oplossing voor het markeren van uw onderdelen aan te bieden. Van bestanddeel tot afgewerkt product, de Technifor lasers zijn supersnel en stil en garanderen duurzame en kwaliteitsvolle markeringen. Thermische markering op het oppervlak Markering door verschuiming DIRECTE MARKERING VAN ONDERDELEN (DPM) De laser genereert een permanente codering van hoge kwaliteit op elk onderdeel (codes 1D en 2D, teksten, logo s, optische tekens...). Technifor biedt complete oplossingen voor de integratie van de markering en de automatische verificatie ervan via camera om elk onderdeel te volgen gedurende het volledige productieproces tot het onderhoud. Gravure met contrast Gravure zonder contrast Markering door ablatie van lagen Diepe gravure GREEN SERIES FIBRE SERIES HYBRID SERIES CO2 SERIES 532 nm 1064 nm nm ZICHTBAAR INFRAROOD Golflengte (nm) BEKIJK ONZE VIDEO Onze systemen kunnen de moeilijkste materialen nauwkeurig en soepel graveren, zoals gietijzer of titanium, en zijn ook zeer efficiënt op plastics en andere zachte materialen.

3 DE VOORDELEN VAN ONZE PRODUC- TEN 3D-MODULE het de grootste bereik op de markt AUTO-FOCUS Een perfecte markering in alle omstandigheden Deze module regelt automatisch de gewenste brandpuntsafstand zonder instellingen of wachttijd: - Een gegarandeerde optimale markering, ongeacht de ongelijkheid van de onderdelen of hun vorm. - Met een uitzonderlijk bereik tot 120 mm absorbeert hij de niveauverschillen van een reeks onderdelen. OP MEERDERE NIVEAUS EN HELLENDE OPPERVLAKKEN Een markering die zich aanpast aan alle vormen Dankzij een uniek systeem op de markt gebeurt de aanpassing aan het oppervlak onmiddellijk: - Geen vervorming van de gemarkeerde tekens - Uniform contrast over het volledige graveergebied - Mogelijkheid tot meerdere markeringen op hetzelfde onderdeel op verschillende niveaus VISION MANAGER Onmiddellijke controle van de markering LEZING/ DETECTIE MARKERING VERIFICATIE REGISTREREN VAN DE GEGEVENS MEDEDELING VAN HET RESULTAAT VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID - Automatische verificatie van de inhoud van een of meer 2D-codes - Graduatie van de code en start van de handelingen: selectie van bestanden, dialoog met de PLC, activeren van alarmen en actuatoren voor de afwijzing van defecte onderdelen etc. GEÏNTEGREERD ZICHTSYSTEEM Deze module wordt bediend via de Lasertrace software en bestaat uit een Cognex Insight camera met belichting, autofocus en projectielens. Het biedt de perfecte lezing van alle 1D- en 2D-codes maar ook van alle lettertypes.

4 LASER SOLUTION GREEN SERIES «KOUDE» MARKERING De concentratie van de laserbundel laat toe om te markeren zonder de temperatuur op uw onderdelen te verhogen en vermijdt zo brandmerken en vervorming. Deze soepele markering vervormt het materiaal niet en is een ideale oplossing voor het markeren van zachte materiaal en gevoelige onderdelen. MICROMARKERING De ultrafijne bundel genereert markeringen van een uitzonderlijk hoge resolutie. Kleine Datamatrix 2D-code, zeer gedetailleerd logo, nauwkeurige ablatie van dunne oppervlaktelagen, de Green Series kan alle uitdagingen aan. UNIEKE INTERACTIE Dit gamma maakt gebruik van de 532nm golflengte voor het markeren van materialen die niet of weinig reageren op andere infrarode golflengten: van ruwe kunststoffen tot meer doorschijnende reflecterende metalen (koper, zilver, goud), keramiek etc.

5 GREEN LASER, KLASSE 4, GOLFLENGTE: 532 nm G5 G10 Vermogen (W) 5 10 Frequentie (khz) Max. snelheid (mm/s) Min. Ø van de lichtbundel (µm) Vanaf 15 Piekvermogen (kw) Markeermodus Statisch/Dynamisch («on the fly») Markeerveld* (mm) 65 x 65 / 110 x 110 / 150 x 150 Interfaces Lengte van de optische vezel (m) Ethernet TCP/IP ;Profinet ;Ethernet IP ;specifieke I/O (SUB D37) ;8I/8O ;RS232 ;USB (x3) Alles-in-één systeem Kamertemperatuur ( C) * Andere brandpuntsafstanden op aanvraag FOCUS OP...DE MICRO-MARKERING Integratie van de markering van printplaten na controle van de onderdelen: - Markering van tekens tot 0,1 mm hoog - Markering van zeer kleine Datamatrix-codes die met een camera gelezen kunnen worden Met uitstekende snelheidsprestaties markeert de Green Series elk oppervlak zonder beschadiging van de onderdelen en met de herhaalbaarheid die nodig is voor massa-identificatie. FOCUS OP PRODUCTEN Van bedieningen tot huidige operaties en zelfdiagnose, het bedieningsscherm met geïntegreerde HMI vereenvoudigt de uitvoering van de taken en de visualisatie voor de bediener. De gegevens worden in realtime weergegeven op de lasermachine, zowel wanneer hij autonoom werkt als wanneer hij is aangesloten op uw omgeving.

6 COMMUNICATIE ONS VOORDEEL Ethernet TCP/IP Digitales 8E/8S Speciale ingangen/uitgangen RS232 JUST PLUG IT COMMUNICEREND Onze systemen zijn standaard uitgerust met alle communicatie-instrumenten en wisselen voortdurend en onmiddellijk gegevens uit met elke industriële omgeving. Ze zijn eenvoudig te configureren per fabriek, per lijn en zelfs per product, communiceren met uw automaten, werken autonoom en garanderen de controle over lange afstand. TIJDWINST Eenvoudige inwerkingstelling over de hele wereld, plug and play modules (geen PC of communicatieadapter vereist) en voorgeprogrammeerde bedieningen voor de meeste automaten: de installatietijd wordt sterk gereduceerd. KOSTENBESPARING De oplossingen zijn «klaar om geïntegreerd te worden», ze vereisen geen extra aansluitingsmateriaal. De industriële oplossingen zijn beschermd tegen elektromagnetische interferentie en vereisen geen extra filtratie of behuizing.

7 ONZE INTUÏTIEVE SOFTWARE VEREENVOUDIGT DE CREATIE VAN UW MARKERINGEN meertalige interface Datamatrix barcodes, QR-codes, UID, GS1 Teksten, serienummers, variabelen, teamcodes, data, logo s... Directe toegang tot het markeren van parameters Bibliotheek met presets per materiaal, Kleurenkaart voor de markering Koppeling met databank (ODBC, Excel, ASCII,...) SPECIFIEKE FUNCTIES VOOR TRACEERBAARHEID Lasertrace is speciaal ontwikkeld voor identificatie en traceerbaarheid en voldoet aan alle normen en wet- en regelgeving. - Lettertypes: catalogus met lettertypes die geoptimaliseerd zijn om de cyclustijden, OCR-lettertypen etc. te verminderen - Barcodes: CODE 39: CODE128 / 2of5 / CODE 93 / UPC EAN13-2D-codes: Datamatrix ECC200, GS1, QR code, UID... SPECIFIEKE FUNCTIES VOOR AUTOMATISERING De Production-modus maakt het mogelijk om gemakkelijk vele taken te automatiseren: Controle op dubbele ingangen, oude bestanden, toegang voor de bediener/ toezichthouder, data-acquisitie uit bestaande systemen (ERP, database, meetapparaten...), verbinding met codelezers...

8 INTEGRATIE ONZE SPECIALITEIT Onze laserapparaten, eenvoudig te integreren en communicerend, voldoen aan de industriële standaarden wereldwijd. De Technifor lasers, compact, snel en volledig veilig, zijn open op uw omgeving en kunnen worden gemonteerd op nieuwe of bestaande lijnen. Technifor is een expert in ruimtevaart-, automobiel-, medische en industriële toepassingen in het algemeen en ontwerpt gemakkelijk automatiseerbare oplossingen die leiden tot aanzienlijke tijdwinst, kosten- en energiebesparingen. Ons doel: U in staat stellen om de markering van uw onderdelen te automatiseren door te communiceren met uw bestaande hulpmiddelen en gebruik te maken van de unieke eigenschappen van de lasertechnologie. BETER PRODUCEREN TEGEN EEN LAGERE KOST Ons centrum voor innovatie en technologie, met heel wat toepassingservaring bij de grootste fabrikanten, ontwerpt systemen aangepast aan de industriële beperkingen: -Verbeterde betrouwbaarheid en levensduur -Verbeterde productiviteit -Zonder verbruiksartikelen of beperkend onderhoud -Flexibiliteit GEÏNTEGREERDE TOEGANG VOOR LEDEN Een speciaal webportaal dat 24u/24 beschikbaar is biedt praktische informatie, inclusief integratiehandleidingen, de bedieningsinstructies, voorbeelden van PLC-programmeringen, handleidingen etc.

9 EEN GLOBALE EN WERELDWIJDE PARTNER ONZE DIENSTEN Haalbaarheidsstudie, advies en gratis proeven, Technifor ondersteunt rechtstreeks uw projecten en kan overweg met grote integratieprogramma s over de hele wereld door middel van een uniek netwerk van filialen. In het hart van van een laboratorium voor toepassingen bevestigen experts de meest geschikte technologie en voeren ze industriële kwaliteitstesten uit. OP MAAT Een team van gekwalificeerde ingenieurs helpt spelers uit de sector bij de integratie van de markeerkoppen en ontwikkelt gepersonaliseerde oplossingen, zowel mechanische als IToplossingen, volgens de vereisten van de productiecycli. LOKALE ONDERSTEUNING IN DE TAAL VAN DE BEDIENER Ervaren teams op alle 5 de continenten komen ter plaatse met opleidingen en hulp en bieden u onderhoudscontracten aan op maat. Technische documentatie en software beschikbaar in meer 20 talen. KWALITEIT Het succes van Technifor is gebaseerd op een continue zoektocht naar kwaliteit (ISO v2015) en een organisatie gericht op klantenservice.

10 OVER GRAVOTECH GRAVOTECH is de wereldleider in snij- graveer-, kras- en permanente markeeroplossingen voor personalisatie, bewegwijzering en traceerbaarheid. De groep heeft twee belangrijke merken: Gravograph en Technifor. Gravograph is de leverancier van laser en mechanische machines en materialen voor snij-, graveer- en krastoepassingen. Technifor is een belangrijke specialist in machines voor micropercussie, krassen en permanent markeren met behulp van specifieke lasers voor traceerbaarheid. Het hoofdkantoor van Gravotech bevindt zich in Lyon, Frankrijk, telt drie productiesites, levert oplossingen via 21 filialen en 300 distributeurs in meer dan 100 landen, en stelt wereldwijd 920 personen te werk. Bijkomende informatie over de groep, zijn producten en diensten is beschikbaar op onze website: en www. technifor.com Onderdeelnummers, traceerbaarheid van partijen, tijdstempels en interne codering is van essentieel belang om het «zero defect» van een moderne productie te garanderen. Gérard Guyard - Voorzitter CONTACT TÉL : +32/ info@technifor.be Gravograph Benelux SA Molenberglei SCHELLE BELGIE Laserintégrable_Leaflet_FR_V3_ De informatie, foto s en illustraties in dit document zijn niet bindend en kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Windows is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. Gravotech Marking rue des Mercières - Z.I. Périca Rillieux-la-Pape - Frankrijk. SAS met een kapitaal van SIREN: RCS Lyon.

LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID

LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID GRAVOTECH GROUP LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID INTEGREERBAAR GAMMA www.technifor.nl LASERS ONS VAK BEHEERSING VAN HET LICHT Technifor investeert al meer dan 20 jaar lang in lasertechnologie

Nadere informatie

LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID

LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID GRAVOTECH GROUP LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID INTEGREERBAAR GAMMA www.technifor.nl LASERS ONS VAK BEHEERSING VAN HET LICHT Technifor investeert al meer dan 20 jaar lang in lasertechnologie

Nadere informatie

LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID

LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID GRAVOTECH GROUP LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID INTEGREERBAAR GAMMA www.technifor.nl LASERS ONS VAK BEHEERSING VAN HET LICHT Technifor investeert al meer dan 20 jaar lang in lasertechnologie

Nadere informatie

LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID

LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID GRAVOTECH GROUP LASEROPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID INTEGREERBAAR GAMMA www.technifor.nl LASERS ONS VAK BEHEERSING VAN HET LICHT Technifor investeert al meer dan 20 jaar lang in lasertechnologie

Nadere informatie

DOT PIN OPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID

DOT PIN OPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID GRAVOTECH GROUP DOT PIN OPLOSSINGEN VOOR MARKERING EN TRACEERBAARHEID DRAAGBAAR GAMMA www.technifor.nl ONZE EXPERTISE ONZE MARKTEN Traceerbaarheid en identificatie Het markeren van uw onderdelen voor identificatie

Nadere informatie

LASERSTATIONS VOOR MARKEREN EN GRAVEREN

LASERSTATIONS VOOR MARKEREN EN GRAVEREN LASERSTATIONS VOOR MARKEREN EN GRAVEREN GAMMA STATIONS www.technifor.nl EEN OPLOSSING VOOR ELKE TOEPASSING EEN COMPLEET GAMMA De laser markeerstations markeren al uw onderdelen, ongeacht het materiaal:

Nadere informatie

AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH

AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH 5 www. pro-pen.com EENVOUDIG & VEELZIJDIG De P5000 is eenvoudig te installeren en te gebruiken;

Nadere informatie

GravoStyle 7. Een unieke. software. voor mechanische en laser. graveermachines. die geoptimaliseerd werd door GRAVOGRAPH. www.gravograph.

GravoStyle 7. Een unieke. software. voor mechanische en laser. graveermachines. die geoptimaliseerd werd door GRAVOGRAPH. www.gravograph. GravoStyle 7 Een unieke software voor mechanische en laser graveermachines www.gravograph.com/software die geoptimaliseerd werd door GravoStyle 7 Niveaus > De integrale oplossing Dankzij de verschillende

Nadere informatie

Oplossingen. voor markeren en tracibiliteit. Technifor. technologie. www.technifor.com. Laser. Micro percussie. Scribing

Oplossingen. voor markeren en tracibiliteit. Technifor. technologie. www.technifor.com. Laser. Micro percussie. Scribing Oplossingen voor markeren en tracibiliteit Technifor. technologie Laser Micro percussie Scribing Technifor: wereldwijd, innovatief, uitdagingen Wereldwijde ervaring Technifor is wereldwijd de eerste fabrikant

Nadere informatie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie Thermische inkjet codeersystemen Economisch, intelligent, hoge-resolutie betajet consumenten goederen cosmetica BARCODES CHEMIE Mailingen Flyers FARMACEUTICA Papier primaire en secundaire verpakkingen

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Overzicht productfamilie. Lector63x Intelligent. Flexibel. Intuïtief. CAMERA CODELEZER

Overzicht productfamilie. Lector63x Intelligent. Flexibel. Intuïtief. CAMERA CODELEZER Overzicht productfamilie Lector63x Intelligent. Flexibel. Intuïtief. Voordelen A NT. FLEXIBEL. INTUÏTIEF. B C D E F De Lector63x biedt een optimale combinatie van performance en flexibiliteit in een compacte

Nadere informatie

Online-datasheet. ICD ICD89x CAMERA CODELEZER

Online-datasheet. ICD ICD89x CAMERA CODELEZER Online-datasheet ICD890-3301000 ICD89x A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie Gedetailleerde technische specificaties Kenmerken Focus Sensor Sensorresolutie Regelfrequentie Type Artikelnr.

Nadere informatie

Videojet-oplossingen voor Codentify

Videojet-oplossingen voor Codentify Systemen voor markeren, coderen en labelen Videojet-oplossingen voor Codentify Digitale belastingverificatie, track & trace en productkeurmerk Het implementeren van Codentify vereist niet alleen geavanceerde

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR. Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is

PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR. Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is 2 PRECITEC LR Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infraroodcamera PCE-TC 29 infrarood camera voor een contactloze temperatuurmeting / geïntegreerde kleurencamera / instelbare emissiegraad / opslag mogelijk op SD-kaart / beeld-in-beeld overlapping van

Nadere informatie

U heeft de controle. U hebt de Contrôle EDEN & Geran uw leveranciers voor toegangscontrole

U heeft de controle. U hebt de Contrôle EDEN & Geran uw leveranciers voor toegangscontrole U heeft de controle De software SENATORFX.NET Technische Eigenschappen: Tot 10.000 gebruikers, beheer tot 512 lezers Compatibel met de OS van Windows XP tot 7, Eén enkele licentie, geen opties, Database

Nadere informatie

Online-datasheet. Lector65x System Core Lector65x System TRACK-AND-TRACESYSTEMEN

Online-datasheet. Lector65x System Core Lector65x System TRACK-AND-TRACESYSTEMEN Online-datasheet Lector65x System Core Lector65x System A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie Gedetailleerde technische specificaties Kenmerken Sensor Sensorresolutie Coderesolutie Afgedekte

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Werkplaats-Microscoop PCE-VM 21 Werkplaats-Microscoop met Monitor / doorlichtend en reflecterend licht / tot 75-voudige vergroting / USB-aansluiting voor op de PC mogelijk De werkplaats-microscoop bestaat

Nadere informatie

www.badgemaker.info www.screencheck.com Tegenwoordig is bedrijfsveiligheid erg belangrijk en identificatie van werknemers een vereiste. Bedrijven maken steeds vaker gebruik van gepersonaliseerde plastic

Nadere informatie

www.badgemaker.info www.screencheck.com Tegenwoordig is bedrijfsveiligheid erg belangrijk en identificatie van werknemers een vereiste. Bedrijven maken steeds vaker gebruik van gepersonaliseerde plastic

Nadere informatie

HOGe productiviteit voor industriële productie Mercury line

HOGe productiviteit voor industriële productie Mercury line HOGE productiviteit VOOR INDUSTRIËLE productie Mercury line Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie

Nadere informatie

N1121 MARKEERTOESTEL MULTI 4 TSC.M3 MULTI 4 : MEER MOGELIJKHEDEN EN PRESTATIES

N1121 MARKEERTOESTEL MULTI 4 TSC.M3 MULTI 4 : MEER MOGELIJKHEDEN EN PRESTATIES 1 MULTI 4 : MEER MOGELIJKHEDEN EN PRESTATIES De firma TECHNOMARK is sinds het jaar 2000 op de markt gekomen van markeertoestellen met een revolutionaire oplossing : de MULTI 4 : 1 enkel product voor 4

Nadere informatie

Plug and Play in de machinebouw. Zelf configurerende machines

Plug and Play in de machinebouw. Zelf configurerende machines Plug and Play in de machinebouw Zelf configurerende machines Kort voorstellen IMS ontwikkelt hightech productielijnen 80 professionals Productielijnen voor hoog volume samengestelde producten Uniek, schaalbaar

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Tripa Converting Solutions

Tripa Converting Solutions Labels Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale service aan onze

Nadere informatie

Paper Art Vouwkarton Verpakkingen

Paper Art Vouwkarton Verpakkingen Paper Art Vouwkarton Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar

Nadere informatie

Product naam: MM03675

Product naam: MM03675 Product naam: MM03675 Specificaties MM03675: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 2800K (warmwit) Inbouwmaat: 118 mm Lumen: 600 lu Beschermingsklasse: IP20 RA: 80 Te

Nadere informatie

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW Kiezen voor meer comfort en energie-besparing. De beste prestaties, met minder verbruik. Kennis en intlegentie ten dienste

Nadere informatie

LASERGRAVEER - EN SNIJOPLOSSINGEN

LASERGRAVEER - EN SNIJOPLOSSINGEN GRAVOTECH GROUP LASERGRAVEER - EN SNIJOPLOSSINGEN GAMMA GANTRY XY-TAFELS www.gravograph.com LASERS ONZE EXPERTISE INNOVATIE Gravograph streeft voortdurend naar innovatie. Ons vermogen om te anticiperen

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 600 lu Te vervangen lamp: RA: 80 Lamp

Nadere informatie

Rayplicker. Say Yes to digital dentistry

Rayplicker. Say Yes to digital dentistry Rayplicker Say Yes to digital dentistry Introductie De Rayplicker geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier kleur te bepalen van de tand. De Rayplicker analyseert de helderheid,

Nadere informatie

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infrarood thermometer met digitale camera PCE-IVT 1 infrarood thermometer met professionele digitale camera voor contactloze metingen met instelbare emissiegraad / extra indicatie van temperatuur en vochtigheid

Nadere informatie

Flexibele Verpakkingen

Flexibele Verpakkingen Flexibele Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

LED lichtpanelen. blu line

LED lichtpanelen. blu line LED lichtpanelen blu line Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

Laseroplossingen voor graveren, snijden & markeren

Laseroplossingen voor graveren, snijden & markeren Laseroplossingen voor graveren, snijden & markeren Gravograph - lasertechnologieën CO 2 FIBRE YAG Gravograph: Globale oplossingen LASERSTYLE professioneel ontworpen software speciaal voor de laser De LaserStyle

Nadere informatie

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT UITGERUST MET AOS (ADVANCED ONSITE SENSOR) INDUCTIEVE ENCODER HANDMEETGEREEDSCHAP EN GEGEVENSVERWERKING Nieuw! ABSOLUTE AOS DIGIMATIC schuifmaat Een nieuwe serie prijsgunstige

Nadere informatie

Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MET MINIMAAL ONDERHOUD De Oxix transmitter is een nieuw en uniek MJK instrument voor het meten van opgeloste zuurstof.

Nadere informatie

High Performance deur Albany RR3000 ISO

High Performance deur Albany RR3000 ISO High Performance deur Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Hoge snelheden en uitstekende thermische eigenschappen Thermische isolatie 50 mm dik geïsoleerd

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Zorgeloos in control met Mediclabel

BUSINESS CASE. Zorgeloos in control met Mediclabel BUSINESS CASE Zorgeloos in control met Mediclabel Over Curan Medical Curan Medical B.V. is gespecialiseerd in het vormgeven, ontwikkelen, produceren en verkopen van intermitterende katheters. Met het hoofdkantoor

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

Revolutionair Toegangscontrolesysteem

Revolutionair Toegangscontrolesysteem Revolutionair Toegangscontrolesysteem A complete sense of satisfaction with everything from Stanley Security Products whatever your business. Stanley Security Products, een verkoopdivisie van de wereldwijde

Nadere informatie

Productgamma. Robotics Man and Machine

Productgamma. Robotics Man and Machine Productgamma Robotics Man and Machine Industrieën en toepassingen Elektronica Solar Cleanroom Halfgeleiders Medisch Farmacie Mechanisch Voeding Kunststof Automobiel Assemblage Handling Machines (ont)laden

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Groep LED Soort Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 9W Beschermingsgraad IP20 Spanning 230V Lengte 118mm Lichtkleur 4000K (koelwit) Breedte 55mm Lampsoort

Nadere informatie

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst SEFICA camerabewaking Voor een beter zicht op uw toekomst Sefica, een professioneel en Belgisch kwaliteitsmerk De producten van Sefica zijn aanwezig in verschillende productlijnen (camerabewaking, inbraakdetectie,

Nadere informatie

Meten is weten! Nauwkeurig inzicht stroomverbruik en efficiënt energiemanagement

Meten is weten! Nauwkeurig inzicht stroomverbruik en efficiënt energiemanagement Meten is weten! Nauwkeurig inzicht stroomverbruik en efficiënt energiemanagement Who s talking? Alfred Rombeek Saia-Burgess Benelux B.V. www.saia-pcd.com/nl Controls specialisten Integratie toonaangevende

Nadere informatie

HOOGPERFORMANTE WARMTEMEUBELS

HOOGPERFORMANTE WARMTEMEUBELS HOOGPERFORMANTE WARMTEMEUBELS EEN INNOVATIEF EN MILIEUVRIENDELIJK VERWARMINGSCONCEPT AANGEPAST AAN UW BEHOEFTEN Een innovatieve en hoogperformante houtkachel SPEETBOX BY STARCK warmtemeubels hebben alles

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

Een wereldconcern staat voor u klaar

Een wereldconcern staat voor u klaar Een wereldconcern staat voor u klaar Met 10.000 werknemers heeft Leroy-Somer een internationaal netwerk met 470 expertise- en servicecentra opgezet dat in staat is u op commercieel en technisch gebied

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

Continue inkjet Videojet 1000-serie print voorbeeldgids

Continue inkjet Videojet 1000-serie print voorbeeldgids Continue inkjet Videojet 1000-serie print voorbeeldgids Videojet 1000-serie printvoorbeeldgids Max. lijnsnelheid voor voorbeelden zoals weergegeven (m/minuut) Lettertype/ regels 1220 1520/1550 1600-serie*

Nadere informatie

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST Be-Trace Mobile Uw oplossing voor de distributie van medicatie en medische hulpmiddelen Traceerbaarheid Dankzij de EDD (Electronic Drug Detection) technologie weet u automatisch: aan wie? door wie? waar?

Nadere informatie

N1967 DIGITALE UNIVERSELE MICROSCOOP

N1967 DIGITALE UNIVERSELE MICROSCOOP 1 Deze serie DinoLite biedt een groot gamma met de beste beeldkwaliteit en veelzijdige software uitgerust met complete meetfuncties. De verschillende modellen die getoond worden zijn gekenmerkt door logo

Nadere informatie

Geen stress met Ruukki Laser

Geen stress met Ruukki Laser Geen stress met Ruukki Laser www.ruukki.com Meer dan 15 jaar expertise Géén spanning met Ruukki Laser Ruukki was de eerste staalproducent in Europa die de uitdaging aanging om plaatstaal te ontwikkelen

Nadere informatie

Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer

Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer Een grote uitdaging voor bedrijven en organisaties Wij benaderen sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer anders.. Modern beheer van uw bedrijfsmiddelen betekent dat u volledige

Nadere informatie

Welke bijdrage leveren digitale sensoren voor de Smart Industry?

Welke bijdrage leveren digitale sensoren voor de Smart Industry? Welke bijdrage leveren digitale sensoren voor de Smart Industry? Agenda Smart Industry Smart Sensoren anno 2016 Analoge sensoren Digitale sensoren IO-link sensoren Slot Smart Industry Industrie 4.0 is

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Automation in Pharmaceutical Industry 8 oktober 2009 Holiday Inn - Leiden

Automation in Pharmaceutical Industry 8 oktober 2009 Holiday Inn - Leiden Automation in Pharmaceutical Industry 8 oktober 2009 Holiday Inn - Leiden 1 Kwaliteitsborging & 100% Traceerbaarheid Ronald van Seters, Product Manager Vision systems Panasonic Electric Works Sales Western

Nadere informatie

Product naam: MM07277

Product naam: MM07277 Product naam: MM07277 Specificaties MM07277: Groep LED Lumen/Watt 125.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 8W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

Product naam: MM07277

Product naam: MM07277 Product naam: MM07277 Specificaties MM07277: Groep LED Lumen/Watt 125.00 lm/watt Levensduur 25.000u Soort R7s Wattage 8W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

Overzicht codeeroplossingen

Overzicht codeeroplossingen Overzicht codeeroplossingen Codeeroplossingen van product tot pallet Over de hele wereld spelen de Domino producten en technologieën een cruciale rol in het productieproces. We werken met klanten in de

Nadere informatie

Online-datasheet. V3S153-2BAAAAAP01 Visionary-B 3D-VISION

Online-datasheet. V3S153-2BAAAAAP01 Visionary-B 3D-VISION Online-datasheet V3S153-2BAAAAAP01 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Afbeelding kan afwijken Bestelinformatie Gedetailleerde technische specificaties Kenmerken Taakbeschrijving Technologie

Nadere informatie

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST

CENTRALE KAST AUTOMATISCHE TROLLEY KOELKAST VERDEELKAST Be-Trace Station Uw oplossing voor de distributie van medicatie en medische hulpmiddelen Koelkast Centrale kast Traceerbaarheid Dankzij de EDD (Electronic Drug Detection) technologie weet u automatisch

Nadere informatie

Online-datasheet. Lector65x System Pro Lector65x System TRACK-AND-TRACESYSTEMEN

Online-datasheet. Lector65x System Pro Lector65x System TRACK-AND-TRACESYSTEMEN Online-datasheet Lector65x System Pro Lector65x System A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie Gedetailleerde technische specificaties Kenmerken Sensor Sensorresolutie Coderesolutie Afgedekte

Nadere informatie

Data Vision. Your partner in Vision Solutions

Data Vision. Your partner in Vision Solutions Data Vision Your partner in Vision Solutions Wie ben ik? Gaspar van Elmbt Account Manager - Data Vision Zuid Nederland + Belgisch Limburg Historie: - Bachelor Electrical Engineering - Hard & Software engineer

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Innovatie voor systeemintegratie

Innovatie voor systeemintegratie Innovatie voor systeemintegratie PERFORMANCE MADE SMARTER PR-backplane Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare montageoplossing tussen het DCS/PLC/SIS-systeem en isolatoren/i.s. interfaces TEMPERATUUR

Nadere informatie

Online-datasheet. V3T11S-MR12A8 TriSpector1000 3D-VISION

Online-datasheet. V3T11S-MR12A8 TriSpector1000 3D-VISION Online-datasheet V3T11S-MR12A8 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie Gedetailleerde technische specificaties Kenmerken Type Artikelnr. V3T11S-MR12A8 1060426 Meer apparaatuitvoeringen

Nadere informatie

UDI introduceert nieuwe codeervereisten voor producten op het gebied van persoonlijke hygiëne. Door Nicola Rapley

UDI introduceert nieuwe codeervereisten voor producten op het gebied van persoonlijke hygiëne. Door Nicola Rapley UDI introduceert nieuwe codeervereisten voor producten op het gebied van persoonlijke hygiëne Door Nicola Rapley Nicola Rapley, Marketing Manager voor cosmetica en persoonlijke hygiëne bij Videojet Technologies,

Nadere informatie

Online-datasheet GME700 EXTRACTIEVE GASANALYSATOREN

Online-datasheet GME700 EXTRACTIEVE GASANALYSATOREN Online-datasheet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie Type Artikelnr. Op aanvraag De exacte specificaties en prestatiegegevens van het product kunnen afwijken en zijn afhankelijk van

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

en uw richtlijnen uit te voeren betrouwbare BW Clip-serie onderhoudsvrije enkelgasdetectors De meest manier om uw medewerkers veilig te houden

en uw richtlijnen uit te voeren betrouwbare BW Clip-serie onderhoudsvrije enkelgasdetectors De meest manier om uw medewerkers veilig te houden De meest betrouwbare manier om uw medewerkers en uw werk conform richtlijnen uit te voeren veilig te houden Gemakkelijke gasidentificatie met labels met kleurencode en LCD-aanduiding: H2S CO O2 SO2 De

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Economy LP100

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Economy LP100 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Economy LP100 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

Industriële front- en typeplaten

Industriële front- en typeplaten Industriële front- en typeplaten Industriële front- en typeplaten ROBUUSTE FRONT- EN TYPEPLATEN VOOR UW PRODUCT Ongeacht of u met een typeplaat uw aggregaten of machines wilt identificeren, het gezicht

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Win aan competitiviteit

Win aan competitiviteit Win aan competitiviteit Sage CRM Saleslogix is een volledige oplossing ontworpen om uw commerciële, marketing en service teams de mogelijkheid te bieden om de relaties met uw klanten en prospecten te optimaliseren.

Nadere informatie

Online-datasheet. TRANSIC Extractive KLANTSPECIFIEKE ANALYSESYSTEMEN

Online-datasheet. TRANSIC Extractive KLANTSPECIFIEKE ANALYSESYSTEMEN Online-datasheet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie Type Artikelnr. Op aanvraag De exacte specificaties en prestatiegegevens van het product kunnen afwijken en zijn afhankelijk van

Nadere informatie

Product naam: MM03590

Product naam: MM03590 Product naam: MM03590 Specificaties MM03590: Groep LED Lumen/Watt 64.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 7W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 83mm

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond.

Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar rond. Verbeter uw comfort met de ideale zonwerende en isolerend glasfolie. Verbeter de isolatie tot 41% (K-waarde), bespaar energie, hou overdreven warmte buiten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Expert LP250 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

IO-Link: de industriële communicatiestandaard. De basis van IO-Link

IO-Link: de industriële communicatiestandaard. De basis van IO-Link IO-Link: de industriële communicatiestandaard De basis van IO-Link IO-Link IO-Link = eenvoudig en geldbesparend IO-Link = bekabelings- en communicatieconcept IO-Link IO-Link: enkele technische

Nadere informatie

Agfa Graphics breidt Arziro Design uit tot een compleet ecosysteem voor algemeen beveiligingsdrukwerk

Agfa Graphics breidt Arziro Design uit tot een compleet ecosysteem voor algemeen beveiligingsdrukwerk breidt Arziro Design uit tot een compleet ecosysteem voor algemeen beveiligingsdrukwerk Mortsel, 11 april 2016 Met de introductie van Arziro Design 2.0 en enkele softwareuitbredingen biedt nu een complete

Nadere informatie

NIEUW. Vingerafdruklezer BIOSYS 1. Autonome vingerafdruklezer. Een even eenvoudige installatie zoals bij een Digicode

NIEUW. Vingerafdruklezer BIOSYS 1. Autonome vingerafdruklezer. Een even eenvoudige installatie zoals bij een Digicode NIEUW Vingerafdruklezer BIOSYS Autonome vingerafdruklezer Een even eenvoudige installatie zoals bij een Digicode Programmeer vingerafdrukken in enkele seconden Een strak design die zich aanpast aan alle

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATION INTERROLL CONVEYORCONTROL EEN NIEUWE DIMENSIE IN TRANSPORTEREN ZONDER ACCUMULATIEDRUK

PRODUCT INFORMATION INTERROLL CONVEYORCONTROL EEN NIEUWE DIMENSIE IN TRANSPORTEREN ZONDER ACCUMULATIEDRUK PRODUCT INFORMATION INTERROLL CONVEYORCONTROL EEN NIEUWE DIMENSIE IN TRANSPORTEREN ZONDER ACCUMULATIEDRUK INTERROLL CONVEYORCONTROL: BESTURINGSOPLOSSING SNELLE INSTALLATIE, FLEXIBELE CONFIGURATIE EN BESCHERMINGSGRAAD

Nadere informatie

TEKLYNX LABEL ARCHIVE. Beveiliging, Tracering en Controle van uw label printproces was nog nooit zo eenvoudig!

TEKLYNX LABEL ARCHIVE. Beveiliging, Tracering en Controle van uw label printproces was nog nooit zo eenvoudig! TEKLYNX LABEL ARCHIVE BEVEILIGING TRACERING INTEROPERABILITEIT Beveiliging, Tracering en Controle van uw label printproces was nog nooit zo eenvoudig! TEKLYNX' LABEL ARCHIVE is de laatste toevoeging aan

Nadere informatie

Nieuw! Bezoekersbeheer. Kortere wachttijden, minder werk, meer veiligheid

Nieuw! Bezoekersbeheer. Kortere wachttijden, minder werk, meer veiligheid Nieuw! Bezoekersbeheer Kortere wachttijden, minder werk, meer veiligheid Editorial Toegangscontrole en tijdregistratie zorgen voor grote uitdagingen. U wilt doorstarten met uw bedrijf Uw doel is het om

Nadere informatie

beeldverwerking BCR IVU2PRB604

beeldverwerking BCR IVU2PRB604 tweede ivu-generatie intern geheugen voor 30 inspecties 1/3 CMOS, 752x480 Pixel geïntegreerde ringvormige verlichting: UV-licht (365nm) beschermingsgraad IP67 externe strobe-uitgang +5VDC externe triggeringang

Nadere informatie

Animeo IB+ : control solution for building enveloppe performance. Oplossingen voor tertiaire gebouwen

Animeo IB+ : control solution for building enveloppe performance. Oplossingen voor tertiaire gebouwen Oplossingen voor tertiaire gebouwen Animeo Oplossingen om de krachtlijnen van de gevels te verbeteren Animeo is het nieuwe SOMFY besturingssysteem bestemd voor tertiaire toepassingen zoals : Openbare op

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

Aanlever Specificaties. www.cardimpulz.nl

Aanlever Specificaties. www.cardimpulz.nl Aanlever Specificaties www.cardimpulz.nl Inhoudsopgave Aanleverspecificaties... 2 Personalisatie... 3 Data aanlevering... 3 Personalisatie mogelijkheden... 4 Thermisch printen... 4 Inkjet printen... 4

Nadere informatie