Dag mevrouw en dag meneer. Hé hallo hier zijn we weer. Elf november is haast daar, mijn lampion is bijna klaar. Dag zomer! Hallo Winterslaap!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag mevrouw en dag meneer. Hé hallo hier zijn we weer. Elf november is haast daar, mijn lampion is bijna klaar. Dag zomer! Hallo Winterslaap!"

Transcriptie

1 obs De Eshoek Molenakkers BM Annen Nummer 771 Dag zomer! Hallo Winterslaap! De dagen worden merkbaar korter, de zon staat lager, het wordt frisser en eerder donker. Vroeg donker betekent op pad met een goed verlichte fiets. De werkgroep verkeer heeft zich volop ingespannen om ouders en kinderen attent te maken op de veiligheid en de rol van verkeersdeelnemer. In deze nieuwsbrief een bijdrage van de verkeerswerkgroep over die bewuste fietsenkeuring die plaats vond voor groep 7. Het merendeel van de ouders heeft inmiddels het toestemmingsformulier met de persoonsgegevens ingevuld retour gestuurd. Binnenkort ontvangt u nu officieel, rekening houdend met ieders rechten op de privacy, de leerlingenlijsten van de groep(en). Deze nieuwsbrief ontvangt u via de klassenouders, per . De website kan op dit moment niet gebruikt worden, omdat deze wordt vernieuwd. Niets blijft eeuwig houdbaar, ook een website heeft een bepaalde vervaldatum. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuwe huisstijl. We hopen met beide nieuwe ontwikkelingen het imago op te poetsen. Om te kunnen laten zien wie we zijn, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en daarnaast goed in gebruik is. Vele ingevulde enquêtes, door ouders, leerlingen en leerkrachten, zijn ingevuld. De verwachting is dat de rapporten halverwege november in ons bezit zijn. De hoofdlijnen van de rapportage worden bekend gemaakt in een nieuwsbrief, de onverkorte versie komt ter inzage op school te liggen en wordt gepubliceerd op de website. Met de gegevens bepaalt de school het juiste kwaliteitsbeleid voor de periode Juf Ineke is inmiddels weer thuis. Aan het eind van de herfstvakantie heeft ze gelukkig het ziekenhuis verlaten. We wensen haar veel beterschap en hopen dat ze thuis, in haar vertrouwde omgeving, snel beter wordt. 11 November is de dag. Het kinderfeest Sint Maarten wordt wederom gevierd. In alle klassen wordt geknutseld voor het mooiste resultaat, waarmee de kinderen graag op 11 november langs de deuren komen. Dag mevrouw en dag meneer Hé hallo hier zijn we weer Elf november is haast daar, mijn lampion is bijna klaar. Komt er storm en/of regen. Dan kan de lampion daar niet tegen! Maak dan gebruik van een groot gemak; Stop hem in een pedaalemmerzak!

2 FIETSCONTROLE Woensdag 22 oktober vond de jaarlijkse fietscontrole voor de groepen 7, in samenwerking met VVN, plaats. Er waren veel veilige fietsen. De kinderen kregen allemaal een fietscontrolekaart mee, waarop is aangegeven of de fiets wel of niet is goedgekeurd. Bij sommige fietsen moeten nog enkele dingen worden aangepast. Het gaat dan om handvatten die stuk zijn aan de zijkanten, reflectoren die missen en verlichting die het niet doet. Wanneer dit verholpen is kunnen de fietsen op dinsdag 11 november voor de herkeuring. Handvatten die aan de zijkant stuk zijn, kunnen hele scherpe uiteinden hebben. Dit kan zeer gevaarlijk zijn, bij valpartijen kan de stuurbuis als appelboor fungeren. Ook kunnen kinderen hun vingers in de stuurbuis steken tijdens het fietsen. Nu de dagen korter worden, is het tijd om de fietsverlichting weer eens na te kijken en in orde te maken. Van uw eigen fiets en van de fiets van uw kind(eren). Goede verlichting en reflectie op de fiets zijn van levensbelang. Want alleen wanneer andere verkeersdeelnemers jou kunnen zien, kunnen ze rekening met je houden. Naast fietsverlichting kan ook kleding ervoor zorgen dat je zichtbaar bent als fietser. Een lichtgekleurde jas valt beter op in het donker dan een zwarte. Helemaal mooi is het als er reflecterende strepen op een jas zitten. Iets om aan te denken als uw kind s morgens de deur uit gaat. IETS KWIJT? Kinderen blijken, zoals u vast wel eens heeft ervaren, ware kunstenaars te zijn in het kwijtraken van allerlei spullen, voornamelijk kleding. In het portaal bij de hoofdingang, heeft de school bakken met gevonden voorwerpen. De bakken zijn op dit moment vol. Woensdag stallen we daarom alle gevonden en achtergebleven voorwerpen uit op de tribune. Wanneer u iets kwijt bent, is dat dus de plaats waar u woensdagochtend 5 november moet zoeken! Na woensdag wordt de kleding naar de Humanabak gebracht. Na de start van het schooljaar hebben we alweer een aantal nieuwe leerlingen begroet. Het Eendennest is uitgebreid met NOOR Schrage. CARLIJN Niemeijer, LYNN en TESS zijn gestart in het Konijnenhol en CAS Klaassen houdt een stoel bezet in groep 3b. We wensen alle leerlingen een hele fijne tijd toe op DE ESHOEK. VIENNA Roede begon een paar weekjes geleden in de Vlindertuin, maar is vanwege een verhuizing vertrokken naar obs De Springplank in Eexterveen. We wensen Vienna en familie daar veel plezier. De voorbereidingen voor de komst van Sinterklaas zijn in volle gang. We zien er allemaal naar uit de goedheiligman en zijn knechten weer te zien. KOM NAAR DE ZAKELIJKE OUDERAVOND Woensdag 5 november a.s. om uur wordt de jaarvergadering van de ouderraad van De Eshoek gehouden, in de school. Tijdens deze avond zal de OR het voorgaande schooljaar bespreken, zowel financieel als qua activiteiten.

3 Groep 8 op de SET Film De kinderen van groep 8 deden zondag 5 oktober mee aan de film, de Confrontatie. Er zijn 6 klassen scenes opgenomen. Er waren 2 hoofdrol spelers Joost en Niels, maar ook juf Mariska zij speelde juf Sanne en had ook 4 bloopers. Het werd geregisseerd door Brian op de Dijk, de zoon van onze conciërge. Het was in de klas van 8B opgenomen. Je moest 2 aan 2 zitten. Op het laatst werd er een scene buiten opgenomen, we moesten ook nog op de foto. Er was een echte camera man en de geluidsman kwam uit Annen Kevin Kobus. Het duurde best lang, we moesten er om 9 uur zijn en we waren ongeveer om half 6 thuis, behalve juf Mariska zij moest wat langer blijven dus zij was om 8 uur thuis. Het was een hele leuke dag! Groetjes van Milla en Kristel 8B De workshop over interviewen! Groep 8 is bezig geweest met een workshop over het interviewen van ouderen. Over hun verleden. Deze vragen konden we stellen zoals: hadden ze een leuke jeugd, waren ze gelukkig met wat ze hadden, dat soort vragen konden we stellen. Daarvoor kwamen: Betsy en Homme om alles uit te leggen, over hoe de camera s werken en waar ze moeten staan als je gaat interviewen. We gingen eerst even oefenen op Homme die was dan speelde dan even de oudere. We moesten het statief goed zetten op schouder hoogte. Daarna de camera s er goed op zetten, de lens openen en filmen maar!! We gingen Homme 10 minuutjes interviewen en dan terug naar de klas. Later op de dag haalde Betsy de kaartjes leeg zodat we meer ruimte hadden om te filmen. De volgende dag gingen er al een paar met zijn tweeën op pad om ouderen te interviewen. Tot nu toe is het een groot succes. Heel veel zijn al op pad geweest. De kinderen die dat hebben gedaan hebben veel geleerd. Uiteindelijk gaat het naar het Drents archief!! KINDERBOEKENWEEK In de periode voor de herfstvakantie stonden verschillende lessen en activiteiten in het kader van de Kinderboekenweek met als thema FEEST op het lesrooster. Groep 1, 2 en 3 heeft genoten van een mooie voorstelling over Eekhoorn viert feest. De opening met alle kinderen in de kuil was wederom een aangenaam spektakel. Verschillende leerlingen maakten het thema aanschouwelijk, er werd voorgelezen en gezongen. De kinderen die nu nog op pad moeten wensen wij veel succes!!! Vriendelijke groetjes Lydwien & Lieke uit groep 8a

4 Kalender november 2014 ma di wo do vr za zo u: Jaarvergadering Inloopavond 19.00u: A t/m L 19.30u: M t/m Z 11 Herkeuring fietsen gr Juf Kundina jarig 20.00u: MR vergadering St. Maarten 17 mi: Theater gr. 8 project; Onder één dak Oudergesprekken Juf Anita jarig Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling Sinds 1 juli 2013 zijn leerkrachten verplicht de meldcode te gebruiken bij vermoedens van geweld in huiselijke kring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Een belangrijke eerste stap tegen kindermishandeling, is geloven dat we er iets aan kunnen doen. Een makkelijke oplossing bestaat niet, maar we kunnen er allemaal aan bijdragen: door er met elkaar over te praten, onze zorgen over een kind te bespreken en advies of hulp in te schakelen. Alle teamleden van De Eshoek hebben onlangs de onlinecursus Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, via Augeo Academy The Next Page, met succes afgerond. In deze cursus hebben we geleerd wat de Wet meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling inhoudt, welke signalen we kunnen opmerken en hoe we kunnen handelen bij een vermoeden van huiselijk geweld. Op 10 november houdt de school voor ouders en leerlingen van de groepen 3 t/m 8 een INLOOPAVOND. Alle kinderen waarvan de achternaam begint met de letter A t/m L zijn van tot uur welkom in de klas van hun kind(eren). De kinderen kunnen die avond vertellen over de thema s waaraan gewerkt is en ook het dagelijkse schoolwerk aan de ouders tonen. De leerlingen, maar ook de leerkrachten staan u graag te woord. De kinderen waarvan de achternaam begint met de letter M t/m Z, zijn welkom van tot uur. Deze verdeling zijn we genoodzaakt aan te brengen vanwege de voorschriften van de gebruiksvergunning.

5 MR nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers, Op 1 oktober jl. hebben wij als MR weer bij elkaar gezeten. Er is o.a. gesproken over de nieuwsbrief. De directie van de Eshoek heeft hier nieuwe richtlijnen voor geschreven met daarin een aantal afspraken. De MR heeft hiermee ingestemd. Ook is er een nieuw huishoudelijk reglement gemaakt en vastgesteld door de MR. Deze zal op de website worden geplaatst ter vervanging van de vorige. Daarnaast is gesproken over schoolgerelateerde en buitenschoolse activiteiten. De MR is van mening dat schoolgerelateerde activiteiten niet kan afhangen van de vrijwilligheid van ouders. De oudergeleding vindt dat er veel hulp van ouders gevraagd wordt. Zeker in deze tijd, waarin vaak beide ouders werken, is het goed om eens kritisch te kijken naar de lijst met zaken waar de hulp van ouders wordt gevraagd. We zullen ook met de OR van gedachten wisselen over dit onderwerp. Dit agendapunt komt in mei 2015 weer op de MR agenda om nadere afspraken hierover met elkaar te maken. Mocht je als ouder/verzorger vragen, opmerkingen of ideeën hebben, mail gerust naar mr.eshoek@primah.org. Met vriendelijke groet, Namens de MR Carolien van Holten Secretaris OUDERGESPREKKEN Binnenkort ontvangt u het rooster voor de oudergesprekken (de zg. 10 minutengesprekken). De organisatie t.a.v. de voorinschrijving is daarvoor gewijzigd. Het samenstellen van een rooster met ieders individuele wensen is erg tijdrovend. Natuurlijk is het mogelijk om onderling afspraken te ruilen. Als er geruild wordt is dat handig om ook aan de leerkracht door te geven. In de toekomst hopen we een andere, betere manier van 10 minuten gesprekken te kunnen realiseren. CULTUURMENU Tijdens het cultuurmenu maakt uw kind kennis met professionele voorstellingen en kunst educatieve projecten in de disciplines beeldend, dans, muziek, literatuur, nieuwe media of theater. De kinderen van groep 7 en 8 hebben het beeldende project taart aangeboden gekregen. De groepen 4, 5 en 6 werken op dit moment aan het thema Scheet! Dit project sluit aan bij het NME (Natuur en Milieu Educatie) project de boerderij. Het programma (met ondersteuning van de Peergroup) speelt zich af op 3 locaties: in het lokaal, de bus en op een boerderij in Gieten, op zowel maandag 3 of dinsdag 4 november. Donderdag 13, vrijdag 14 en vrijdag 21 november volgt een kunstles over dit project. Ik roep het luid opdat u het weet: de wereld zal vergaan door de koeienscheet! De volgende nieuwsbrief kunt u verwachten op 3 december 2014

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Aanpassing Citonormen

Aanpassing Citonormen In deze Boemeratel: 1. Aanpassing citonormen 2. Sinterklaas 3. Kerst op De Boemerang 4. In gesprek met ouders 5. 10 minutengesprekken 6. Kinderraad 7. Hoofdrol in een film: gaaf! Informatie die we vandaag

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 16 november. Beste ouder(s)/verzorgers,

SterrebosSnipper. vrijdag 16 november. Beste ouder(s)/verzorgers, SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorgers, vrijdag 16 november Het is alweer even geleden dat de nieuwsbrief eruit is gegaan, het is eerder niet gelukt. Onze excuses hiervoor. Onze aandacht heeft de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

In de volgende Hallo zullen ze zichzelf uitgebreider voorstellen en kunt u lezen over de plannen van de leerlingenraad.

In de volgende Hallo zullen ze zichzelf uitgebreider voorstellen en kunt u lezen over de plannen van de leerlingenraad. Hallo (Nummer 11, 29-11-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Leerlingenraad Schooltuin Lessen cultureel erfgoed groep 8 Sinterklaas en kerst Kerstmarkt Beek Ubbergen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Nieuwsbrief : Schoolbord

Nieuwsbrief : Schoolbord 3 oktober 2014 Burg. Buyvoetsplein 70 7497 LD Bentelo 0457-292492 www.olvrouwebentelo.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 4 oktober Dierendag 5 oktober Dag van de leraar 6 oktober 20.00 22.00 Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 3 23 september 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-09 Fay, groep 6 29-09 Jesca, groep 5 02-10 Yvo, groep 5

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Ieder kind heeft recht op de beste kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je thuis voelen op school. Kansen krijgen om zelfstandig te

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016.

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016. Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 257 november 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Samenwerking maakt ons sterker Project Vissen 1 Lampionnenshow

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 21 augustus 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 10 oktober 2014 nummer 54 Studiedagen Voor de leerkrachten zijn dit

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

ouderbulletin Zandvlakte is weer als nieuw! Geluidsman gevonden! In dit nummer:

ouderbulletin Zandvlakte is weer als nieuw! Geluidsman gevonden! In dit nummer: 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 256 oktober 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Zandvlakte weer als nieuw 1 Zandvlakte is weer als nieuw!

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

TANDEMBERICHTEN. De Tandem. www.sbodetandemuden.nl www.sbodetandem.yurls.net www.tandemkrant.yurls.net. Oktober 2014 Jrg 13.

TANDEMBERICHTEN. De Tandem. www.sbodetandemuden.nl www.sbodetandem.yurls.net www.tandemkrant.yurls.net. Oktober 2014 Jrg 13. Aan het einde van de maand komt de Tandemberichten uit. Dit zijn de nieuwsbrieven van de school. Deze worden naar uw mailadres verstuurd. Hierin kunt u de missie en visie lezen van onze school en wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 24 september 2015 nr. 2 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 24 september 2015 nr. 2 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: NIEUWSBRIEF 24 september 2015 nr. 2 ------------------------------------------------------- Stand van zaken Binnenloop kleutergroepen 08.20 08.30 uur Foutparkeren Straatbeelden nieuws

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2015-2016 Veghel, 29 september 2015 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie