Vitaliteit in. Stavanger. Groepsreis naar Stavanger in het teken van vitaliteit. Health & Performance

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vitaliteit in. Stavanger. Groepsreis naar Stavanger in het teken van vitaliteit. Health & Performance"

Transcriptie

1 Groepsreis naar in het teken van vitaliteit Health & Performance

2

3 INTRODUCTIE VAN HET PROGRAMMA Voor het programma van deze vitaliteitsreis hebben we enkele thema s uitgekozen die van invloed zijn op onze vitaliteit. De eerste dag starten we met bewustwording en loslaten. We proberen oude gewoontes te leren herkennen en vervolgens nieuwe manieren te vinden en deze durven te omarmen. Dag twee gaan we aan de slag met leiderschap en wat dat betekent voor onze vitaliteit, maar ook welke invloed we, bewust en onbewust, hebben op de ander. Wellicht komen we onszelf wel tegen tijdens de klim van Preikestolen? Dag drie staat in het teken van Samen Sterker: veranderen door leiderschap; vitaliteit en ouder worden. We sluiten de reis af met de vraag wat we hiermee willen voor de toekomst. Dit alles willen we door middel van ervaren overbrengen. Het gaat om het meemaken en zelf doen. We onderbouwen de ervaring met de theorie. Zo willen we proberen een perspectief mee te geven dat verandering mogelijk maakt. Er is ruimte om individueel of in de groep te kunnen verwerken en toepassen. Natuurlijk is er ook tijd voor netwerken en rust.

4

5 NATUURSCHOON IN STAVANGER De krachtige en indrukwekkende natuur van kunnen onze ervaringen een diepere betekenis geven. staat bekend om haar mooie natuur, waaronder de Lysefjord, het strand van Sola en de rotsformatie Preikestolen. De Preekstoel is een rotsformatie die 605 meter boven de zeespiegel uitsteekt. Naast haar natuur heeft ook veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Bijvoorbeeld het Museum voor Beeldende Kunsten en het Noors Conservenindustriemuseum. Ook een bezoek aan de historische Domkerk van is zeker de moeite waard VLIEGREIS Directe vluchten met KLM: Amsterdam Schiphol Sola uur KL Sola Amsterdam Schiphol uur KL1202 PROGRAMMA Dag 1: donderdag 23 augustus Aan het begin van de middag vertrekt je KLM-vlucht vanaf Schiphol naar Sola. Na aankomst staat je privé transfer klaar om u naar het hotel te brengen. Vanaf uur kun je inchecken in het Clarion Hotel. Loslaten: de dag staat in het teken van loslaten van oude gewoontes, kennismaking en veiligheid, actief aan de slag & openen voor nieuwe situaties. Eerst gaan we onze energie opladen! We fietsen naar het strand van Godalen waar Guus ons een gezonde Bootcamp training geeft, ieder in zijn eigen tempo. Guus neemt ons mee in activiteiten en de theorie rondom loslaten, veiligheid en open staan. Handdoeken en badpak mee want een frisse duik voor we aan onze lekkere picknick beginnen is verplicht. Deze middag en avond is om een heerlijke start te maken en om elkaar te leren kennen. Dag 2: vrijdag 24 augustus Ik en die ander Vóór het ontbijt: Persoonlijk leiderschap Weten waar je voor staat, wat je persoonlijke missie is en waar je (geen) invloed op hebt in het realiseren daarvan, maakt dat je baas wordt over het mooiste leven dat er is: jouw leven! (45 min.) Na het ontbijt begint je cruise naar de Lysefjord, een van de mooiste fjorden van Noorwegen. Aan boord van het schip heb je een prachtig uitzicht op dit fenomenale natuurschoon. Als je van boord gaat begint de klim naar de top van de Preikestolen. Preikestolen is door Lonely Planet uitgeroepen tot het meest adembenemende uitzichtsplatform ter wereld.

6

7 Dr. Trude Furunes leidt de weg naar boven. Zij is professor aan de universiteit van. Haar specialisatie is het thema vandaag: Duurzame inzetbaarheid via leiderschap. Op de terugweg neem je de bus naar Tau. Vanuit dit pittoreske plaatsje aan het strand vertrekt de boot terug naar het centrum van. Als we nog energie over hebben, gaan we gezellig samen een hapje eten. Dag 3: zaterdag 25 augustus Samen Sterker Vitaal leiderschap (Adaptics) Een vitaal leider heeft het vermogen om zichzelf fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel op te laden, begrijpt dat mensen wel willen en kunnen veranderen, maar niet veranderd willen worden, en verstaat de kunst van vertrouwen opbouwen als sleutel tot invloed op de vitaliteit van zijn medewerkers. (45 minuten). Vitaal ouder worden: een kwestie van zelfleiderschap en veel bewegen (Annet de Lange & Trude Furunes)? Annet de Lange vertelt ons over haar passie voor het thema: vitaliteit en succesvol ouder worden over de levensloop. Wat weten we op basis van wetenschappelijk onderzoek en theorie over dit thema en wat is er bekend over de relaties tussen bewegen en cognitief, fysiek en mental succesvol ouder worden? Wat betekent ouder worden voor de deelnemers aan de reis en welke zelfmanagement of zelfleiderschap strategieën kunnen zij gedurende de reis, maar uiteraard ook na de reis inzetten om succesvol ouder te worden? op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Annet zal deze lezing samen verzorgen met haar Noorse collega dr. Trude Furunes die veel kennis te delen heeft over het thema: gezondheidsbevorderend leiderschap in organisaties Wat doet muziek met ons? Eva vertelt over de kracht van muziek, bijvoorbeeld over hoe muziek symptomen van stress kan beïnvloeden. We gaan het natuurlijk zelf ondervinden. Even niets doen, alleen voelen. Vanavond eten we samen in het gezellige restaurant Bolgen & Moi. Dag 4: zondag 26 augustus What s next? Innovatieve ontwikkelingen, trends en toekomst Presentatie en gezamenlijke reflectie op de ervaringen van deze dagen. Wat nemen we mee? Pakken we iets gezamenlijks op? We sluiten in stijl af met een natuurbelevenis. Misschien hebben we nog tijd voor een ademoefening van Rob. Later op de ochtend staat onze privé transfer gereed om ons terug te brengen naar de luchthaven Sola. Aan het begin van de middag vertrekt je vlucht naar Amsterdam waar je rond uur zult aankomen.

8

9 UW HOTEL Clarion Hotel **** Het moderne 4-sterrenhotel Clarion Hotel is gelegen in het centrum van. Een wandeling van slecht 5 minuten brengt u naar het voetgangersgebied Kirkegata. De kamers van het hotel zijn ingericht met Scandinavische designmeubelen, een minibar en bureau. In het restaurant Kitchen & Table geniet u van de heerlijke internationale gerechten. Vanaf de 14e verdieping heeft u een panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving. Kijk voor meer informatie op: nordicchoicehotels.com/hotels/norway/ stavanger/clarion-hotel-stavanger/ Wij reserveren voor u twee tweepersoonskamers voor alleengebruik. HANNICK REIZEN PRIJZEN 2018 Arrangementsprijzen, prijs per persoon 1.535,- (Zolang de vluchten niet in optie staan, kunnen de tarieven nog wijzigen). Arrangementsprijs is inclusief: Retourvlucht Amsterdam Sola met KLM 10kg handbagage per persoon Privé transfer van en naar de luchthaven 3x overnachting in Clarion Hotel o.b.v. 2x tweepersoonskamers voor alleengebruik. 3x ontbijtbuffet Gezamenlijk diner in Bolgen & Moi, exclusief drankjes Dagexcursie Lysefjorden en Preikestolen Het cursusprogramma: lezingen, workshops en trainingen Fiets Deelname Stichting Garantiefonds Reisgelden Exclusief Bijdrage Calamiteitenfonds ( 2,50 per boeking) Administratiekosten 30,- per boeking. Overige entrees, maaltijden, dranken en alle niet genoemde services. Geef u op via Extra s (indien gewenst) 1 drankje per persoon bij het diner à 13,- Ruimbagage van maximaal 23kg. à 50,- per persoon. Indien u beschikt over een Flying Blue nummer kunnen wij de ruimbagage gratis voor u bijboeken. Reis-en/of annuleringsverzekering

10 BIO ANNET Dr. Annet de Lange werkt als lector Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en als affiliate professor Human Resource Management aan de VU Amsterdam. Zij is lid van het lectoren HRM netwerk en voorzitter van het Nederlands kennisnetwerk duurzame inzetbaarheid ( Daarnaast is zij als visiting professor verbonden aan de Universiteit van in Noorwegen en deelt zij tijdens de reis graag haar kennis over onderzoek naar het thema: vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. BIO GUUS Guus Heuvelink werkt als docent/onderzoeker bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Als docent geeft hij colleges in het grensvlak tussen Arbeidspsychologie en Bedrijfskunde. Als onderzoeker werkt hij aan onderzoeken omtrent het thema duurzame inzetbaarheid. Momenteel werkt hij aan het project Zingeving en Werk. Bij deze psycholoog wordt er niet rustig op de bank gezeten, want hij zal u tijdens de reis letterlijk in beweging proberen te krijgen. Dit o.a. met een speciaal op u afgestemde bootcamp training. Hiernaast zal hij uiteraard zijn expertise meenemen omtrent het thema mens en organisatie. BIO TRUDE Dr. Trude Furunes werkt als associate professor aan de Universiteit van. Zij is gepromoveerd op het thema: leiderschap. De afgelopen jaren heeft zij veel relevante onderzoeken verricht naar duurzame inzetbaarheid in Noorwegen en het thema: gezondheid bevorderend leiderschap.

11 BIO CHIEL Chiel is oprichter van gezondheidsmanagementbureau Adaptics. Als adviseur houdt hij zich dagelijks bezig met de vraag hoe kunnen we medewerkers optimaal inzetbaar krijgen en behouden. Chiel gelooft in een vitaal werkend Nederland waar medewerkers gelukkiger zijn en beter presteren. Tijdens de reis deelt hij zijn kennis over Vitaliteitsmanagement. BIO ROB Rob werkt als sociaal ondernemer, trainer, holistisch consultant & coach, en auteur. Hij stimuleert persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling, sterk gedreven door de overtuiging dat iedere negatieve ontwikkeling in de basis vraagt om een overstijgend en integraal niveau van bewustzijn. Zowel op mondiaal als retroperspectief niveau. Tijdens de reis deelt hij zijn kennis over Persoonlijk én Vitaal Leiderschap. BIO EVA Eva Bengtsson is violiste bij Het Gelders Orkest en speelt in vele binnen- en buitenlandse orkesten en kamermuziekensembles. Eva is tevens reisleider bij Hannick Reizen, specialist in klassieke muziekreizen. In 2016 studeerde Eva af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen bij Bedrijfskunde HRM en sinds 2016 is ze researcher bij het Lectoraat HRM.

12 Overig Uw zekerheden: 27 jaar specialist in klassieke muziekreizen en incentivereizen goede muziektickets exclusief voor u gereserveerd zonder zorgen op reis, alles tot in de puntjes geregeld goede prijs/kwaliteitverhouding lid van: ANVR, SGR, Calamiteitenfonds Lokale vertegenwoordiging Op elke bestemming heeft Hannick Reizen een lokale vertegenwoordiging waar Engels of Duits gesproken wordt. ANVR-consumentenvoorwaarden Hannick reizen is aangesloten bij de ANVR (KvK nummer en ANVR nummer 05183). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Onze reizen worden aangeboden onder het beding dat de ANVR Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- en/of Deel B -Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op al onze reizen, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. U neemt kennis van en gaat bij boeking akkoord met de ANVR Consumentenvoorwaarden (Deel A-Reisvoorwaarden- en/of Deel B -Boekingsvoorwaarden-) en overige ANVR-informatie. Stichting Garantiefonds en Reisgelden Vanzelfsprekend is HANNICK REIZEN aangesloten bij de SGR. Alle reizen die wij aanbieden vallen onder de garantie van dit fonds. De SGR-garantie houdt in dat de passagier ervan verzekerd is het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Calamiteitenfonds HANNICK REIZEN is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Al onze reizen vallen daarom onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u: Een deel van de reissom terugkrijgt indien de reisorganisatie als gevolg van een calamiteit de reis niet, of niet volledig, kan uitvoeren. De noodzakelijke meerkosten vergoedt krijgt, indien de reisorganisatie als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of u vervroegd moet repatriëren. Dit programma is speciaal voor u op maat gemaakt. HANNICK REIZEN BV, Veersedijk 95, 3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht, tel

13 Health & Performance

14 Geef u op via

Vitaliteit in. Stavanger. Groepsreis naar Stavanger in het teken van vitaliteit. Health & Performance

Vitaliteit in. Stavanger. Groepsreis naar Stavanger in het teken van vitaliteit. Health & Performance Groepsreis naar in het teken van vitaliteit Health & Performance INTRODUCTIE VAN HET PROGRAMMA Voor het programma van deze vitaliteitsreis hebben we enkele thema s uitgekozen die van invloed zijn op onze

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medeers zich niet alleen beter voelen, maar ook productiever

Nadere informatie

Brochure The Lab of Life training

Brochure The Lab of Life training Brochure The Lab of Life training Persoonlijke grip op energie en motivatie 1 Methodiek met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medeers zich niet alleen beter voelen, maar ook productiever

Nadere informatie

Brochure The Lab of Life training

Brochure The Lab of Life training Brochure The Lab of Life training Persoonlijke grip op energie en motivatie 1 Methodiek met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012

Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012 Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012 Inhoud Inleiding Antigua Sailing Week Programma Vluchten Boten Regatta Pakket Algemene Informatie Tot slot Inleiding ATP Event Experts is een onderdeel van ATPI,

Nadere informatie

Brochure The Lab of Life training

Brochure The Lab of Life training Brochure The Lab of Life training Persoonlijke grip op energie en motivatie 1 Methodiek met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar

Nadere informatie

Studiereis Bologna & Modena mei 2018

Studiereis Bologna & Modena mei 2018 Studiereis Bologna & Modena 18-21 mei 2018 Inleiding Beste Metaalunie leden van district Zuid-Holland, Samen met Marie-Claire van Doremalen, Regiosecretaris District Zuid-Holland, heb ik een prachtige

Nadere informatie

Vriendenreis Zürich 23 t/m 26 april 2016 4-daagse vliegreis

Vriendenreis Zürich 23 t/m 26 april 2016 4-daagse vliegreis Vriendenreis Zürich 23 t/m 26 april 2016 4-daagse vliegreis Deze reis wordt ook als 5-daagse reis aangeboden (22 t/m 26 april 2016), en kan verlengd worden met de Vriendenreis Wenen (27 april t/m 1 mei

Nadere informatie

Alle genoemde prijzen zijn per persoon. Informeer naar eventuele aanbiedingen. De airlines behouden zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon. Informeer naar eventuele aanbiedingen. De airlines behouden zich het recht voor prijzen te wijzigen. Omdat kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend en zeer belangrijk zijn vliegen wij alleen met de beste internationale luchtvaartmaatschappijen. Vluchten niet inbegrepen Alle vermelde

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Omdat vitale medewerkers beter presteren 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen,

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar ook

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar ook

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Maritieme studiereis 2009 VERENIGING DE BINNENVAART NAAR DE USA

Maritieme studiereis 2009 VERENIGING DE BINNENVAART NAAR DE USA met o.a. varen per duweenheid over MISSISSIPPI & OHIO RIVER Maandag 20 juli 2009: Omstreeks 11.00 uur verzamelen op Schiphol. Hier ontmoet men de overige deelnemers, alsmede de reisleiding en checkt men

Nadere informatie

De kracht van de ontmoeting

De kracht van de ontmoeting FEMALE LEADERSHIP JOURNEY NEPAL De kracht van de ontmoeting De Female Leadership Journey naar Nepal biedt je de kans om in een land vol spiritualiteit en diversiteit je persoonlijke leiderschapsstijl verder

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

EXECUTIVE PERFORMANCE

EXECUTIVE PERFORMANCE HEALTH & PERFORMANCE EXECUTIVE PERFORMANCE HIGH PERFORMANCE PROGRAM Effectief investeren in jezelf in de vitaliteit van je organisatie EXECUTIVE PERFORMANCE Energize High Performance dienstverlening van

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

1 t/m 5 augustus 2019

1 t/m 5 augustus 2019 + IN DE MODE Verrassend Londen 5-daagse vliegreis naar Londen met excursies per touringcar en verkenningen te voet 1 t/m 5 augustus 2019 Ga mee met en + IN DE MODE Sta stil en word stil van de werken van

Nadere informatie

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer QualityTime ontdekken ontmoeten beleven Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer 1 t/m 4 februari 2017 Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met VvAA QualityTime: Hetty Potters (hetty.potters@vvaa.nl)

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medeers zich niet alleen beter voelen, maar ook productiever

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar ook

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf + IN DE MODE Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf met Uit de Kunst, In de Mode en SRC Reizen op Maat 4-daagse busreis naar Düsseldorf, Langen Foundation en museumeiland Hombroich met excursies

Nadere informatie

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress Val Thorens The Kickoff Nascholingsreis Intercongress 09-13 december 2015 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime wederom een nascholingsreis voor tandartsen, mondhygiënisten

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Israël 2014 31 oktober t/m 9 november

Israël 2014 31 oktober t/m 9 november Uiterlijk aanmelden voor 26 juli Studiereis Persoonlijk Leiderschap Israël 2014 31 oktober t/m 9 november Een inspirerende studiereis Leiderschap gaat over het uitoefenen van invloed. Dat begint bij jezelf.

Nadere informatie

Brochure The Lab of Life training

Brochure The Lab of Life training Brochure The Lab of Life training Persoonlijke grip op energie en motivatie 1 Methodiek met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 2 FEBRUARI T/M 11 FEBRUARI LEIDERSCHAPSREIS BALI 2018 VERTRAAGDE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG RELEVANTIE Om mogelijkheden te realiseren die verrijkend, buiten de bestaande kaders zijn én vanuit

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Brochure The Lab of Life training

Brochure The Lab of Life training Brochure The Lab of Life training Persoonlijke grip op energie en motivatie 1 Methodiek met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medewerkers zich niet alleen beter voelen, maar

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT Hieronder staan onze algemene voorwaarden van CRUISEDIRECT, zoals deze op alle reizen van toepassing zijn. De meest actuele voorwaarden vindt u op onze website www.cruisedirect.nl/algemene-voorwaarden

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Inspiratiereizen Dementie. Helsinki: Eigen kijk op dementie

Inspiratiereizen Dementie. Helsinki: Eigen kijk op dementie Inspiratiereizen Dementie Helsinki: Eigen kijk op dementie Introductie De zorg voor mensen met dementie staat in Nederland volop in de belangstelling. En dat is volkomen terecht. Door de dubbele vergrijzing

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Leiderschap onder druk Ischgl

Leiderschap onder druk Ischgl TrainAway Spiegelstraat 38 B Bussum, Utrecht 1405 HX Telefoon: 085-0600310 E-mail: info@trainaway.nl Website: www.trainaway.nl Leiderschap onder druk Ischgl 9 januari 2015 OPLEIDINGSREIS Pagina 2 TrainAway

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Inspiratiereizen Dementie. Helsinki: Eigen kijk op dementie

Inspiratiereizen Dementie. Helsinki: Eigen kijk op dementie Inspiratiereizen Dementie Helsinki: Eigen kijk op dementie Introductie De zorg voor mensen met dementie staat in Nederland volop in de belangstelling. En dat is volkomen terecht. Door de dubbele vergrijzing

Nadere informatie

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017

La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite @ La Fenella Proef La Dolce Vita en laat je verwennen 15-18 september of 29 sept- 2 okt 2017 Weekendretraite Bestemd voor wie? De retraite is bedoeld voor professionele vrouwen. In het

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

Health & Balance programma in Portugal

Health & Balance programma in Portugal Health Balance programma in Portugal Een programma voor uw werknemers ter preventie van een burn-out en bevordering van re-integratie na een burn-out Health Balance in Portugal Stress op de werkplek en

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Inleiding Van 18 27 november 2017 organiseren wij een reis naar Ethiopie rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika.

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

Informatie brochure

Informatie brochure HEALTH & PERFORMANCE 2016 Informatie brochure WAAROM De druk op medewerkers en organisaties om langdurig goed te presteren wordt steeds hoger. Dit vraagt om bewust om te gaan met de vitaliteit van mens

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

25-29/09/2013. Reisarrangement t.b.v. DGA-reis 31 oktober - 5 november 2017

25-29/09/2013. Reisarrangement t.b.v. DGA-reis 31 oktober - 5 november 2017 BANGALORE PE-REIS -INDIA SICILIË 25-29/09/2013 Reisarrangement t.b.v. DGA-reis 31 oktober - 5 november 2017 PROGRAMMA Dag 1: dinsdag 31 oktober 2017 U vertrekt vandaag met Jet Airways van Amsterdam naar

Nadere informatie

25 e Grande Conférence. Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september Malta

25 e Grande Conférence. Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september Malta 25 e Grande Conférence Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september 2019 Malta RHV Helmond EO 25 e Grande Conférence Titel: Vernieuwende inzichten Met een zilver randje!

Nadere informatie

Grand Prix Formule 1 Singapore

Grand Prix Formule 1 Singapore Grand Prix Formule 1 Singapore 14 19 september 2017 Vluchten KLM Vlucht Datum Van Naar Vertrek Aankomst KL 835 14/09/2017 Amsterdam Singapore 20.55 15.35 +1 KL 836 19/09/2017 Singapore Amsterdam 00.40

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

the journey of a lifetime begins with one step

the journey of a lifetime begins with one step the journey of a lifetime begins with one step Ve r b i n d e n d l e i d e r s c h a p Verbinding is Key Als CEO of ondernemer ben je nieuwsgierig en denk je voortdurend aan the big picture, waarom wordt

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Inspiratiereizen Dementie. Frankfurt: Eigen kijk op dementie

Inspiratiereizen Dementie. Frankfurt: Eigen kijk op dementie Inspiratiereizen Dementie Frankfurt: Eigen kijk op dementie Introductie De zorg voor mensen met dementie staat in Nederland volop in de belangstelling. En dat is volkomen terecht. Door de dubbele vergrijzing

Nadere informatie

De vierde campagne van Plaza staat alweer voor de deur. Zoals jullie weten zal deze campagne 3 weken duren: De looptijd is: 7 maart 27 maart.

De vierde campagne van Plaza staat alweer voor de deur. Zoals jullie weten zal deze campagne 3 weken duren: De looptijd is: 7 maart 27 maart. Veghel, februari 2016 Beste Plaza ondernemer, De vierde campagne van Plaza staat alweer voor de deur. Zoals jullie weten zal deze campagne 3 weken duren: De looptijd is: 7 maart 27 maart. Deze derde campagne

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul 2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e Omgaan met zorg, soma en psyche 1 oktober t/m 5 oktober 2014 Istanbul RHV Helmond EO 20e Grande Conférence Titel: Omgaan met zorg, soma en psyche! Datum: 1 oktober t/m

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april ATC Deventer - Zutphen. Offertenummer Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april ATC Deventer - Zutphen. Offertenummer Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Techniek in Bremen! 8 t/m 9 april 2016 ATC Deventer - Zutphen Offertenummer 151020-3 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! PROGRAMMA Wij stellen voor deze reis als volgt voor u te verzorgen: Dag 1, vrijdag

Nadere informatie