Jaargang 18

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 18"

Transcriptie

1 Riemslootnieuws Jaargang 18 tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET Nieuws OV (oudervereniging) Wij zoeken op zeer korte termijn een penningmeester voor de OV. Onze penningmeester stopt na 4 jaar. Zij wil tot de zomervakantie ondersteuning bieden en stopt daarna definitief. Wat verwachten wij van een penningmeester? 1 keer per maand bij de OV vergadering aanwezig zijn financiële taken (declaraties doen, vrijwillige ouderbijdrage enz.) 1 keer per jaar een financieel verslag maken na de kascontrole Meedoen met de OV taken mag, maar is niet noodzakelijk! Wil je alleen de financiële taken op je nemen dan is dat prima!

2 En dan nog een nieuwtje, ook de voorzitter stopt per het nieuwe schooljaar na 3 jaar. Hiervoor zijn we dus op zoek naar een enthousiaste ouder die het leuk vindt om met een gezellige groep mensen leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Bij vragen over de functies en bij interesse graag mailen naar: cindyposthumus76@gmail.com Wil je eerst een vergadering bijwonen om te kijken hoe het gaat, dan ben je altijd welkom. Meld je dan aan bij bovenstaand mailadres!! Groeten Cindy Posthumus (voorzitter oudervereniging) We hebben alleen nog geen kandidaten voor penningmeester en voorzitter. Denk je nou het lijkt me erg leuk, maar heb geen idee wat het inhoudt en wat de OV allemaal doet dan ben je helemaal vrij om een keer aanwezig te zijn bij de vergadering. Hopelijk tot snel!! Met vriendelijke groeten de Oudervereniging!!!!! Bij vragen over de functies en bij interesse graag mailen naar: cindyposthumus76@gmail.com Voorleeswedstrijd Afgelopen dinsdagavond mocht Merijn meedoen aan de finale van de regionale voorleeswedstrijd. Het ging ontzettend goed, want hij werd 1 e! Hierdoor heeft hij zich geplaatst voor de provinciale wedstrijd in Gorredijk op 9 april. Natuurlijk zijn we ontzettend trots op zijn prestatie en wensen hem veel succes in Gorredijk.

3 Goede doel spaarvarken Ieder jaar mogen kinderen bij het vieren van de meester of juf geld geven voor het goede doel. Ze stoppen dit geld dan in het spaarvarken, dat rond gaat in de klas. Ook dit jaar hebben we weer gekozen voor een goed doel dat betrekking heeft op leerlingen van onze school. Hieronder zullen Simon en Madelief even vertellen over het goede doel van dit jaar. Hoi, wij zijn Simon (groep 6) en Madelief (groep 3) Darwinkel. We zijn beide slechthorend en onze moeder ook, dit komt door een foutje in onze genen. Er zijn meer mensen in onze familie die dit hebben (oma, oom, nichtje, neefje). Onze broer Merijn (groep 8) is niet slechthorend. Omdat we al van jongs af aan slechthorend zijn merken we zelf niet altijd dat we dingen niet goed horen. Ook andere mensen merken het niet snel. Als slechthorende ontwikkel je ongemerkt allerlei trucjes om mensen goed te kunnen verstaan of om te snappen wat er bedoeld wordt als je iets niet verstaat, zoals liplezen, goed kijken naar gedrag van anderen, dicht bij de ander gaan staan. En bij ons thuis staat de televisie vaak best hard! We dragen gehoorapparaten en gebruiken in de klas ook solo-apparatuur, dat is een microfoontje die de juf/meester draagt en die het geluid direct naar de hoortoestellen stuurt. Hierdoor kunnen we de leerkracht ook goed verstaan als het rumoerig is in de klas of als we hem/haar niet kunnen aankijken. Als juf in de pauze vergeet de microfoon uit te zetten, kunnen we via onze hoortoestellen nog steeds horen wat ze zegt, ook al staat ze aan de andere kant van het plein. Dat is soms heel grappig. De Stichting Hoormij ondersteunt mensen met een gehooraandoening of taalontwikkelingsstoornis. De stichting geeft informatie, doet aan belangenbehartiging, maakt zich sterk voor vergoeding van hulpmiddelen etc. We hopen dat jullie allemaal een donatie willen doen, zodat deze stichting zich sterk kan blijven maken voor alle mensen met een gehoorprobleem. Stakingsdag Vrijdag 15 maart zal de hele school dicht zijn i.v.m. de landelijke staking. Er is deze dag geen les.

4 Open dag Op 20 maart houden we onze jaarlijkse open dag voor nieuwe ouders die een keer willen kijken hoe wij op onze school werken. We hebben niet een speciaal programma gemaakt, maar leiden nieuwe ouders graag rond op onze school om te kijken hoe we werken in de groepen. Bijlage Onze scholen binnen Comprix werken mee aan het landelijke Cohort onderzoek. Het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek NRO ( heeft aan ons schoolbestuur gevraagd om gegevens van leerlingen te verstrekken aan het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS ( en een consortium bestaande uit Kohnstamm Instituut en KBA Nijmegen ten behoeve van het Nationaal Cohortonderzoek Onderwijs NCO ( Hieronder lichten wij toe welke gegevens het betreft en onder welke voorwaarden het bestuur deze gegevens mag leveren. Wat is het doel van deze gegevensverzameling? De gegevens worden gebruikt voor twee doelen: wetenschappelijk onderzoek en kwaliteitszorg van scholen. Om inzicht te geven in de kwaliteit van het onderwijsproces is het belangrijk dat scholen inzicht hebben in de leerwinst of leergroei van hun leerlingen. Hiervoor is het nodig om gegevens over de ontwikkeling van leerlingen op de domeinen rekenen en taal over hun loopbaan bijeen te brengen en te vergelijken met de ontwikkeling van vergelijkbare leerlingen landelijk. Het NRO en het consortium gebruiken deze gegevens om aan alle scholen die deze gegevens beschikbaar hebben gesteld een vertrouwelijk, op maat gemaakt rapport te geven over de leerwinst bij hun leerlingen. Daarnaast worden de geanonimiseerde gegevens gebruikt om in het kader van het NCO wetenschappelijk onderzoek te verrichten. Om welke gegevens gaat het? Onze school legt in het leerlingvolgsysteem gegevens vast over de schoolresultaten van de leerlingen. Sommige van deze gegevens zijn belangrijk voor onderzoek en statistiek (waaronder het NCO). Dit betreft resultaten van taal- en rekentoetsen en de registratie van deelname aan voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Met de anonieme resultaten van leerlingen kunnen ontwikkelingen en prestaties van uw school en andere scholen in kaart worden gebracht. Dat kan helpen om het onderwijs te verbeteren op uw school en in heel Nederland. In de bijlage vindt u meer informatie hierover. Mocht u niet willen dat de geanonimiseerde gegevens gebruikt worden kunt u dit aangeven bij de directie.

5 Kletskaarten van De Vreedzame School De afgelopen weken hebben de groepen met veel plezier gewerkt aan het thema gevoelens. In de bijlagen vindt u weer de kletskaarten om samen met uw kind hier nog eens naar te kijken en het er over te hebben. NIEUWS VANUIT DE GROEPEN Groep 1 Mediatie Volgende week dinsdag (19 maart) zal juf Yvonne mediatietraining geven aan leerlingen van groep 7 en 8. De training duurt van 9.00 tot uur. Op dat moment zullen juf Mariska en juf Gerda in de klas zijn. De rest van de dag is juf Yvonne er weer. Groep 1 en groep 1 / 2 Schoolreisje Op 23 mei zullen we met de groepen 1 en 1 /2 op schoolreisje gaan naar Nienoord (Leek). Nadere informatie volgt later, maar u kunt de datum vast in uw agenda zetten. Groep 3 Volgende week is juf Mieke afwezig. Op woensdag zal Karin Dijkstra invallen en op donderdag en vrijdag Gerda Bosscher. Huiswerk Groep 4 Spelling blok 6 maandag 25 maart Groep 5 Spelling thema 5 dinsdag 26 maart Engels Unit 4 maandag 1 april Groep 7 Voorstelling de Waanzinnige Boomhut Op dinsdag 19 maart gaan we naar een voorstelling in het Posthuistheater in Heerenveen. De voorstelling begint om uur (We vertrekken om uur vanuit school). Rond uur zal

6 deze weer afgelopen zijn en vertrekken we richting school. We zijn dus waarschijnlijk wat later dan uur weer op school. Bezoek Vlechtmuseum Op donderdag 21 maart gaan we naar het Vlechtmuseum in Noordwolde. We vertrekken om 8.30 uur en zullen rond uur weer op school zijn. s Middags hebben de kinderen nog gewoon les. EXTERNEN Avondvierdaagse Appelscha 2019 De avondvierdaagse wordt dit jaar gelopen op 18, 19, 20 en 21 Juni. De voorbereidingen zijn weer in volle gang en de routes voor dit jaar zijn al weer bekend. Wij rekenen weer op veel opgaves en hopen op mooi weer dit jaar. Om alles mogelijk te maken zijn we afhankelijk van vrijwilligers en willen hierbij dan ook een oproep doen voor 2 verschillende onderdelen: We hebben verkeersregelaars nodig die 1 of meerdere avonden willen meehelpen het verkeer te regelen, zodat de deelnemers veilig kunnen oversteken. Hiervoor hoef je alleen maar een e-learning te doen en een informatiebijeenkomst bij te wonen. Het leuke van verkeer regelen is dat je toch de kinderen of je eigen kind of kleinkind voorbij ziet komen.. Iedereen vanaf 18 jaar mag verkeersregelaar zijn, dus ook de buren, opa s en oma s, kennissen Aangezien onze kinderen in de hogere groepen zitten en we daardoor de ouders en kinderen van jongere groepen steeds minder goed kennen en jullie ons ook. Wordt het voor ons steeds lastiger om de groepen goed in te delen. We zouden we het fijn vinden daarbij hulp te krijgen van enthousiaste vrijwilligers. We zoeken dus hulp voor het verwerken van de inschrijvingen van de Riemsloot. Het gaat dus niet om een bestuursfunctie maar puur om praktische hulp. Lijkt je dit leuk om bij een van deze onderdelen mee te helpen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Mocht je andere suggestie of ideeën hebben of bij andere zaken willen helpen kan dit natuurlijk ook altijd. Met vriendelijke groet, Namens de Stichting Avondvierdaagse Appelscha, Gepke van Dekken ( ) en Alice Start ( ) info@avondvierdaagseappelscha.nl

7 NIEUW! Vanaf April elke woensdag bij Racket & Health Centre Appelscha. KIDS SPORT Voor kinderen t/m 12 jaar Onder begeleiding van een leuke instructeur Wanneer? Elke woensdag 16:00 16:45 Wat doen we? Groepslessen Cardio Tennisbaan In de sporthal Woensdag 3 & 10 April Gratis verzorgde proefles. Mis het niet!!

8 Maart-april Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 Stakingsdag Alle leerlingen vrij Veerkieker groep 5 Inhaalles Groep 7 en 8 naar Heerenveen De waanzinnige boomhut Groep 7 naar Vlechtmuseum in Noordwolde Mediatielessen 25 Muziek groep Veerkieker groep 6 Veerkieker Oold Ark Grote Rekendag Op wielen Yvonne afwezig Karin vervangt Veerkieker groep 6 Veerkieker groep 6 Voorstelling groep 3,4,5 Schoolvoetbal toernooi Groep 5 s middags naar Heerenveen i.v.m. muziek Mariska vervangt Annette Mariska vervangt Beppie Muziek groep 5 Sportdag Jeanette afwezig Annette voor Geert Groep 4 Veerkieker Ingrid jarig Wia vervangt voor Anja Jeanette afwezig Groep 8 Route 8 Groep 8 Route 8 Groep 8 Route 8 Goede Vrijdag Groep 8 Route 8

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 772 07-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET Nieuws OV (oudervereniging) Wij zoeken

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 782 23-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatieplaatje Hieronder het formatieplaatje voor komend schooljaar. We denken zelf

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 784 13-06-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Examenuitslag Hierbij willen wij alle oud-leerlingen van onze school van harte feliciteren

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 781 16-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Wia en Beppie Elk einde is het begin van iets nieuws Na vele jaren werkzaam te zijn

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Riemslootnieuws 768 24-01-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vorig schooljaar hebben we onder alle ouders en teamleden een enquête gehouden over

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

Morgen zijn de kinderen van groep 1,2 en 3 vrij. In groep 4 vervangt juf Wia.

Morgen zijn de kinderen van groep 1,2 en 3 vrij. In groep 4 vervangt juf Wia. Riemslootnieuws 769 31-01-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Margedag Morgen zijn de kinderen van groep 1,2 en 3 vrij. In groep 4 vervangt juf

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 785 20-06-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Even voorstellen Mijn naam is Elbrich Poelsma, ben 23 jaar oud en opgegroeid in Donkerbroek.

Nadere informatie

Daarnaast zullen we u om toestemming vragen wanneer er gegevens van uw zoon of dochter naar externen moeten worden gestuurd.

Daarnaast zullen we u om toestemming vragen wanneer er gegevens van uw zoon of dochter naar externen moeten worden gestuurd. Riemslootnieuws 741 16-05-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Weeknieuws nr maart 2019

Weeknieuws nr maart 2019 Weeknieuws nr.25 22 maart 2019 AGENDA Datum Activiteit 25 maart MR vergadering 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn vrij 29 maart Voorstelling groepen 2 en 4 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april

Nadere informatie

Zoals u deze week heeft kunnen lezen in de extra mail zal de school op vrijdag 15 maart gesloten blijven.

Zoals u deze week heeft kunnen lezen in de extra mail zal de school op vrijdag 15 maart gesloten blijven. Riemslootnieuws 769 07-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Zoals u deze week heeft kunnen lezen in de extra mail zal de school op vrijdag 15

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

Op woensdag 7 november zullen er op school kratten staan waar kinderen voedsel in kunnen doen ( voorkeur gaat uit naar houdbare producten).

Op woensdag 7 november zullen er op school kratten staan waar kinderen voedsel in kunnen doen ( voorkeur gaat uit naar houdbare producten). Riemslootnieuws 759 01-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Meester Pieter Op de vrijdag voor de herfstvakantie heeft Pieter aangegeven bij het

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Riemslootnieuws 770 14-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Afgelopen maandag was het helaas zover en hebben we toch een groep naar huis

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 780 09-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Route 8 uitslag Inmiddels is de uitslag van Route 8 ook binnen. Groep 8 heeft het

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 753 13-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Voorstellen Zoals beloofd stellen Anne Laura en Maaike zich ook nog even aan u voor.

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 788 11-07-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Afscheid juf Beppie en juf Wia Afgelopen dinsdag hebben we met de school afscheid

Nadere informatie

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de Riemslootnieuws 716 19-10-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 731 22-02-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 718 09-11-017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 43090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 18/19 NUMMER 5 Blauwe Hof 4003, 6602 WT Wijchen * *

NIEUWSBRIEF. NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 18/19 NUMMER 5 Blauwe Hof 4003, 6602 WT Wijchen * * NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 18/19 NUMMER 5 Blauwe Hof 4003, 6602 WT Wijchen * 024-6416780 * Speelhoeve@kansenkleur.nl Vandaag ontvangt u nog een nieuwsbrief van ons. Zo op de valreep van de meivakantie

Nadere informatie

Info t/m 24 februari voorjaarsvakantie 15 maart Onderwijsstaking er is geen school 20 maart Studiedag personeel alle leerlingen zijn vrij.

Info t/m 24 februari voorjaarsvakantie 15 maart Onderwijsstaking er is geen school 20 maart Studiedag personeel alle leerlingen zijn vrij. Info 16 14 februari 2019 16 t/m 24 februari voorjaarsvakantie 15 maart Onderwijsstaking er is geen school 20 maart Studiedag personeel alle leerlingen zijn vrij. Mocht u ons een mail sturen wilt u dan

Nadere informatie

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen.

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen. Riemslootnieuws 675 03-11- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie

In de bijlage een brief namens het bestuur van Comprix, met uitleg over de nieuwe naam en het logo.

In de bijlage een brief namens het bestuur van Comprix, met uitleg over de nieuwe naam en het logo. Riemslootnieuws 668 08-09- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 744 07-06-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 720 23-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 732 8-03-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Riemslootnieuws. 589 Jaargang tel. nr

Riemslootnieuws. 589 Jaargang tel. nr Riemslootnieuws www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl 589 Jaargang 15 09-10-2014 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 Kdv en BSO Dag en dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang 17

Riemslootnieuws Jaargang 17 Riemslootnieuws 685 26-1-2016 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

Binnenkort wordt het oude krijtbord van de wand gehaald bij de BSO ruimte. Dit krijtbord wordt afgevoerd.

Binnenkort wordt het oude krijtbord van de wand gehaald bij de BSO ruimte. Dit krijtbord wordt afgevoerd. Riemslootnieuws 704 22-06-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

Komend schooljaar zullen er in ieder geval 3 nieuwe gezichten op school aanwezig zijn. Zij zullen zich t.z.t. even voorstellen.

Komend schooljaar zullen er in ieder geval 3 nieuwe gezichten op school aanwezig zijn. Zij zullen zich t.z.t. even voorstellen. Riemslootnieuws 747 28-06-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 13 2018-2019 Veerkieker groep 6 en 8 De leerlingen van groep 6 en 8 waren afgelopen vrijdagmorgen op bezoek in het Nationaal Vlechtmuseum te Noordwolde. Dit is een onderdeel van het schoolbreed onderwijsproject

Nadere informatie

En opnieuw staan we aan de vooravond van een nieuw jaar. In mijn beleving is het nog maar pas geleden dat ik met u terugblikte op 2017.

En opnieuw staan we aan de vooravond van een nieuw jaar. In mijn beleving is het nog maar pas geleden dat ik met u terugblikte op 2017. Riemslootnieuws 766 20-12-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Terugblik 2018 En opnieuw staan we aan de vooravond van een nieuw jaar. In mijn beleving

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Riemslootnieuws. 587 Jaargang tel. nr

Riemslootnieuws. 587 Jaargang tel. nr Riemslootnieuws www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl 587 Jaargang 15 25-9-2014 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 Kdv en BSO Dag en dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor!

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor! Riemslootnieuws 765 13-12-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang 17

Riemslootnieuws Jaargang 17 Riemslootnieuws 711 14-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Optreden op woensdag 12 juli om uur in openluchttheater De Koele in Appelscha

Optreden op woensdag 12 juli om uur in openluchttheater De Koele in Appelscha Riemslootnieuws 705 29-06-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 632 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 12 september Nr 04. Jaargang 29

Het Jozef Journaal  datum: 12 september Nr 04. Jaargang 29 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 12 september 2017 Nr 04 Jaargang 29 Van de directie Talentontwikkeling / studie 2 daagse Gisterenavond hebben we een inspirerende avond gehad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 6 14-11-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA 19 november 2018 vrij team 1; 20 november 2018

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

Huiswerk Groep vakgebied onderwerp datum 6 Spelling op maat Controledictee blok 2 week 44 (26-31/10)

Huiswerk Groep vakgebied onderwerp datum 6 Spelling op maat Controledictee blok 2 week 44 (26-31/10) Riemslootnieuws 631 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 15-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school. Even voorstellen

Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school. Even voorstellen Nieuwsbrief 03 261018 www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school Even voorstellen Hoi iedereen,

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 21 en 22; VRIJDAG 20 mei 2016 AGENDA. Maandag 23 mei. LVS Citotoetsen. Weeksluiting groep 1-2C Kijkochtend

MUZEJOURNAAL WEEK 21 en 22; VRIJDAG 20 mei 2016 AGENDA. Maandag 23 mei. LVS Citotoetsen. Weeksluiting groep 1-2C Kijkochtend MUZEJOURNAAL WEEK 21 en 22; VRIJDAG 20 mei 2016 AGENDA Maandag 23 mei Dinsdag 24 mei Woensdag 25 mei Donderdag 26 mei Vrijdag 27 mei Maandag 30 mei Dinsdag 31 mei Woensdag 1 juni Donderdag 2 juni Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 713 28-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Formatie ( bijlage) De formatie is bekend en we hebben samen met het team en de MR de formatie vastgesteld. De MR heeft ingestemd met dit voorstel.

Formatie ( bijlage) De formatie is bekend en we hebben samen met het team en de MR de formatie vastgesteld. De MR heeft ingestemd met dit voorstel. Riemslootnieuws 706 06-07-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang 17

Riemslootnieuws Jaargang 17 Riemslootnieuws 673 13-10- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad.

Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen waren op pad. NOORDERSTRAAT 6, 1017 TV AMSTERDAM NUMMER 3 SCHOOLJAAR 2015-2016 Schoolreisjes Vorige week was het een rustige week op De Kleine Reus. Vrijdag waren er zelfs maar 3 groepen in school. Alle andere groepen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie