Rajasthan Kunst & Cultuur Route

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rajasthan Kunst & Cultuur Route"

Transcriptie

1 Rajasthan Kunst & Cultuur Route 14 dagen /13 nachten Route: Delhi- Agra - Jaipur - Mandawa - Bikaner - Jaisalmeer Jodhpur - Udaipur - Varanasi - Delhi -Amsterdam Dag 01: Delhi Bij aankomst wordt u opgehaald van het vliegveld en naar uw hotel in Delhi gebracht. Delhi is de hoofdstad van het moderne India. Vele dynastieën en heersers hebben de afgelopen 3000 jaar op haar vorstelijke grond gefloreerd. De erfenis overleeft nog steeds in veel monumenten, variërend van het 13eeeuwse mausoleum van de Lodi koningen tot de gebouwen van het imperiale verleden van Brits-Indië, zoals het parlementsgebouw en het presidentiële landgoed. Dag 02: Delhi - Agra (230 km / 04 uur) Na het ontbijt gaat u een halve dag op pad met een engels sprekende gids. U brengt een bezoek aan veel verschillende bezienswaardigheden. De Jama Moskee, de grootste moskee in India, gebouwd in 1650 en Raj Ghat. Dit is het monument voor Mahatma Gandhi. U bezoekt de India Gate en Rashtrapati Bhawan. Het voormalig presidentiële landgoed van het Viceroy s huis. Gurudwara Bangla Sahib. Dit is een prominente Sikh huis in Delhi en staat bekend om zijn associatie met de achtste Sikh Guru. Later op de dag rijdt u door naar Agra. s Avonds brengt u een bezoek aan het Sheroes Restaurant. Dit restaurant wordt gerund door de dames die het slachtoffer zijn van een zuuraanval. Zij runnen het restaurant om onafhankelijkheid te tonen en zelfvertrouwen te vergroten. Er is geen vaste prijs voor het eten, maar u kunt er wel doneren. 'S Avonds kunt u genieten van een kookdemonstratie wat gezamenlijk wordt afgesloten met een diner met de lokale familie.

2 Dag 03: Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur (240 km / 05 uur) Deze dag begint met een bezoek aan de Taj mahal bij zonsopgang. De Taj Mahal is een ivoorwit marmeren mausoleum aan de zuidelijke oever van de Yamuna-rivier in de Indiase stad Agra. Het werd in 1632 in gebruik genomen door de Mughal-keizer, Shah Jahan, om het graf van zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal, te huisvesten. Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het Agra Fort, een historisch fort in de stad Agra in India. Het was de hoofdresidentie van de keizers van de Mughal-dynastie tot 1638, toen de hoofdstad werd verplaatst van Agra naar Delhi. Vóór de verovering door de Britten waren de laatste Indiase heersers die het hadden bezet de Marathas. Daarna rijdt u naar Jaipur en bezoekt u onderweg Fatehpur Sikri. Dit is een kleine stad in het noorden van India, net ten westen van Agra, gesticht door een 16e-eeuwse Mughal-keizer. Rode zandsteen gebouwen komen samen in het midden. De Buland Darwaza-poort is de toegang tot de Jama Masjid-moskee. In de omgeving is de marmeren tombe van Salim Chishti. U bezoekt het Jodha Bais Paleis met zijn mix van hindoe- en mughalstijlen. Daarnaast is er de 5 verdiepingen tellende Panch Mahal die een prachtige uitkijk geeft over de omgeving. Na het bezoek rijdt u verder naar Jaipur. s Avonds bezoekt u een hindoe tempel Birla voor een aarti. Tijdens de aarti worden prachtige mantras gezongen en een vuurceremonie gehouden. Dag 04: Jaipur Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Jaipur. Bezoek Amber Fort & Palace. Maak u een fotostop bij Jal Mahal, City Palace & Museum, Jantar Mantar (observatorium) en maak een fotostop bij Hawa MahalJaipur wordt de De 'Pink City' genoemd, omdat roze de traditionele kleur van gastvrijheid is, Jaipur, wordt beschouwd als de toegangspoort tot het exotische Rajasthan. Vernoemd naar de oprichter krijger en astronoom soeverein Sawai Jai Singh II. Deze stad was de eerste stad in India met een rigoureuze stadsplanning gebaseerd op de principes van "Shilpa Shastra een oude Indiase verhandeling over architectuur. Het is een bruisende hoofdstad en een zakencentrum met alle kenmerken van moderne metropool maar toch een sfeer van de eeuwenoude charme die een reiziger zeker zal verrassen. Het oude Jaipur geschilderd in Pink samen met zijn majestueuze Hawa Mahal en City Palace en de drukke kleurrijke bazaars kunnen elke bezoeker met bewondering grijpen.

3 Lokale kunst en ambacht workshop s Middags staat een bezoek aan een tapijt fabriek op het programma en workshop block printing. Bagru is een klein stadje op 30 km afstand van Jaipur. Bekend door zijn unieke kunst van het drukken van blokken, is Bagru ontwaakt als een van de industriële gebieden voor textieldruk in Rajasthan met meer dan 100 kleine en grootschalige fabrieken. U krijgt een unieke workshop die niet beperkt is tot één schuurtje of een fabriek. In deze workshop krijgt u meer dan lokale huizen te zien, met elk hun expertise in verschillende vaardigheden zoals het maken van natuurlijke kleuren, het snijden van ontwerpen op de houten blokken, het afdrukken van de blokken op doek, het koken van de doek na het drukproces. De kunst- en ambachtsworkshops bieden een grote variëteit. De meest populaire zijn aardewerk, das en dobbelsteen, blokdruk, bamboewerk, miniatuurschilderingen, tapijt weven, borduren enz. In deze workshops krijgt u een een goed beeld van de lokale kunst en ambacht, de materialen die worden gebruikt, de waarde die de eindproducten halen en hoe de kunst zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Een gids begeleidt u tijdens de workshop. Alle materialen voor de workshop zijn inbegrepen in deze reis.

4 Dag 5: Jaipur Manawa (170 km / uur) Na het ontbijt rijdt u naar Mandawa. Excursie naar de beschilderde Haveli in Mandawa. De stad Mandawa, gesticht in het midden van de 18e eeuw, was ooit een stad die werd bewoond door de rijke koopmansfamilies. De rijke en dominante kooplieden bouwde grote haveli's, versierd met prachtige muurschilderingen. In het hart van de Shekhawati-regio van Rajasthan ligt het prachtige kleine stadje Mandawa, in de hele staat bekent om zijn forten en Haveli's. De structuren van deze plek doen denken aan de culturele en sociale hotspot die deze plek vroeger had. Dag 06: Bikaner Na het ontbijt rijdt u naar Bikaner. Bikaner is een stad in de Indiase deelstaat Rajasthan, ten oosten van de grens met Pakistan. Het wordt omringd door de Thar-woestijn. De stad staat bekend om het 16e-eeuwse Junagarh Fort, een enorm complex met sierlijke gebouwen en zalen. Binnen het fort toont het Prachinamuseum traditionele textiel en koninklijke portretten. In de buurt, de Karni Mata-tempel is de thuisbasis van vele ratten beschouwd als heilig door hindoeïstische devotees. U bezoekt het Junagarh Fort. Dit fort heette oorspronkelijk Chintamani en werd in de vroege 20e eeuw omgedoopt tot Junagarh of 'Oud Fort' toen het heersende gezin buiten het fort naar het Lalgarh-paleis verhuisde. Dag 07: Bikaner Jaisalmeer (330 km / uur) Na het ontbijt rijdt u naar Jaisalmeer. Jaisalmeer is een voormalig middeleeuws handelscentrum en een prinselijke staat in de westelijke Indiase deelstaat Rajasthan, in het hart van de Thar-woestijn. Deze staat bekend als de 'Gouden Stad' en onderscheidt zich door de gele zandstenen architectuur. De skyline domineert het Fort van Jaisalmeer, een uitgestrekte citadel op de heuveltop, geschraagd door 99 bastions. Achter de massieve muren staan het sierlijke maharadja's paleis en de ingewikkeld gesneden Jain-tempels. s Avonds vrij te besteden.

5 Dag 08: Jaiselmeer Na het ontbijt bezoekt u het Jaisalmer-fort, de Jain-tempel en haveli's. s Avonds rijden we u naar de woestijn van Sam. Dag 09: Jaisalmer Jodhpur: (280 km / uur) Na het ontbijt gaat u op weg naar Jodhpur. Jodhpur de blauwe stad, is een stad in de Thar-woestijn van de noordwesten-indiase deelstaat Rajasthan. Het 15e-eeuwse Mehrangarh Fort is een voormalig paleis dat nu een museum is met wapens, schilderijen en uitgebreide koninklijke palanquins. Gelegen op een rotsachtige heuvel, kijkt het fort uit over de ommuurde stad, waar veel gebouwen de iconische blauwe tint van de stad hebben geschilderd. s Middags brengt u een bezoek aan het Palace Museum, het Mehrangarh Fort - gelegen op een lage zandstenen heuvel. Ook brengt u een bezoek aan de moti mahal en phool mahal in het fort. U bezoekt ook Jaswant Thada - een imposante marmeren cenotaaf die is gebouwd ter nagedachtenis aan Maharadja Jaswant Singh II. Overnachting in het hotel Dag 10: Jodhpur Ranakpur - Udaipur: (250 km / uur) Na het ontbijt rijdt u naar Udaipur en bezoekt u de Ranakpur Jain-tempel. Ranakpur is een dorp in het Pali-district van Rajasthan in het westen van India. Het ligt tussen Jodhpur en Udaipur. 162 km van Jodhpur en 91 km van Udaipur, in een vallei aan de westkant van de Aravalli Range. Na het bezoek aan de tempel van Ranakpur rijdt u door naar Udaipur. Udaipur, voorheen de hoofdstad van het Mewar-koninkrijk, is een stad in de westelijke Indiase deelstaat Rajasthan. Opgericht door Maharana Udai Singh II in 1559, is Udaipur bekend om een reeks van prachtige meren en staat bekend om zijn weelderige koninklijke woningen. City Palace, met uitzicht op Lake Pichola, is een monumentaal complex van 11 paleizen, binnenplaatsen en tuinen, beroemd om zijn ingewikkelde pauwmozaïeken.

6 Dag 11: Udaipur Na het ontbijt gaat u op pad om Udaipur te bekijken. U brengt een bezoek aan de City Palace. Het grootste paleiscomplex van Rajasthan, Jagdish Temple, gebouwd door Maharana Jagat Singh en is opgedragen aan Lord Vishnu & Gulab Bagh. Daarna bezoek aan Fateh Sagar, Maharana Pratap Memorial. Voor het maken van mooie foto s wordt er ook even gestopt bij de Nehru Garden. Sukhadia Circle (Drive Pass), Bhartiya Lok kala Museum, een museum van folk en kunst, het toont een rijke collectie van folkloristische jurken, sieraden, poppen, maskers, poppen. In de avond geniet u van een boottocht op Lake Pichola om de koninklijke gebouwen rond het meer te bewonderen en te genieten van het schilderachtige uitzicht op de zonsondergang. Vanaf het meer heeft u een prachtig uitzicht op het stadspaleis dat zich uitstrekt langs de oostelijke oever, terwijl de zuidelijke oever mooie tuinen heeft. De miniatuurschilderijen van Udaipur symboliseren Rajasthan op vele manieren kleurrijk, gedetailleerd en weelderig. Dag 12: Udaipur Varanasi vlucht (SG :35 / 17:35 uur) Na het ontbijt is vrij te besteden 's Middags gaat u met een binnenlandse vlucht naar Varanasi. Inchecken hotel. Varanasi is een stad in de Noord-Indiase deelstaat Uttar Pradesh daterend uit de 11e eeuw v C. Beschouwd als de spirituele hoofdstad van India, trekt de stad Hindoeïstische pelgrims die baden in de heilige wateren van de Ganges en begrafenisrituelen uitvoeren. Langs de kronkelende straatjes van de stad zijn zo'n 2000 tempels, waaronder Kashi Vishwanath, de 'Gouden Tempel', gewijd aan de hindoegod Shiva.

7 Dag 13: Varanasi Vandaag start je de dag met een boottocht over de Ganges. Het is een fascinerende ervaring om 's morgens bij zonsopgang langs de Ghats te varen en te aanschouwen hoe de Hindoes hun ochtendrituelen uitvoeren. Daarna gaat u terug naar het hotel voor het ontbijt. Na het ontbijt Gaat u verder om Varanasi te bekijken. U gaat naar de Banarsi Saree-fabriek. Dit is een fabriek saries worden gemaakt. Varanasi werd ook wel Benares of Banara's wordt genoemd. De Sarees behoren tot de beste sari's in India en staan bekend om hun gouden en zilveren brokaat of zari, fijne zijde en weelderig borduurwerk. Wanneer de tijd het toelaat is een bezoek aan de zijde fabriek een mogelijkheid. Avond Aarti in Ganges. Het beste wat je in Varanasi kunt ervanren, in deze anders luidruchtige stad is de ambiance van de ganga aarti. Het is de moeite waard tijd te besteden aan deze Ghats en de rust te voelen die ermee verbonden is. De aarti begint in de avond en duurt ongeveer een uur. Priesters zullen prachtige mantra s zingen en vuurceremonies uitvoeren. Al zingend of dromend kunt u genieten van deze intense ervaring. Dag 14: Varanasi Ontbijt in het hotel Na het ontbijt excursie naar Sarnath. Sarnath is een belangrijke boeddhistische pelgrimsplaats en wordt gezien als het symbool voor de geboorte van het boeddhisme. Dit is de plaats waar Boeddha zijn eerste lezing gaf nadat hij verlichting had bereikt. Verdere dag vrij te besteden. s Avonds gaat u naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

8 stad hotels Overnachtingen Delhi Hotel Meridian Plaza of vergelijkbaar 1 Agra Hotel Royal Regent of vergelijkbaar 1 Jaipur Hotel Ramada of vergelijkbaar 2 Manndawa Vivana Haveli of vergelijkbaar 1 Bikaner Heritage resort of vergelijkbaar 1 Jaisalmer Hotel Golden Haveli of vergelijkbaar 2 Jodhpur Trullly Rudransh Inn of vergelijkbaar 1 Udaipur Mumbai House of vergelijkbaar 2 Varanasi Hotel Meadows of vergelijkbaar 2 Inclusief: 13 hotelovernachtingen op basis van een tweepersoonskamer Binnenlandse vluchten Logies en ontbijt Assistentie bij aankomst en vertrek Prive taxi met airco Engels sprekende lokale gids tijdens het bezoeken van bezienswaardigheden en excursies. Alle momenteel geldende belastingen. Exclusief: Vliegticket Visum Reisverzekering Inentingen Entree van monumenten. Klanten kunnen het direct betalen. Persoonlijke uitgaven Prijs: p.p op basis van twee personen.

Rondreis door Noord India 20 dagen / 19 nachten

Rondreis door Noord India 20 dagen / 19 nachten Rondreis door Noord India 0 dagen / 9 nachten Route: Delhi- Rishikesh - Unchagaon - Agra - Jaipur - Deogarh - Udaipur - Jodhpur - Jaisalmer -Bikaner - Mandawa - Delhi Hoogtepunten: Bezoek aan de Taj Mahal.

Nadere informatie

De Kroonjuwelen van Rajasthan 16-daagse privé reis

De Kroonjuwelen van Rajasthan 16-daagse privé reis Page 1 De Kroonjuwelen van Rajasthan 16-daagse privé reis Deze reis biedt een uitgebreide kennismaking met de prachtige woestijnstaat Rajastan. Een ontspannen rondreis in een rustig tempo langs de hoogtepunten

Nadere informatie

De Blauwe Vogel. NOORD INDIA & RAJASTHAN 16-daags programma

De Blauwe Vogel. NOORD INDIA & RAJASTHAN 16-daags programma De Blauwe Vogel NOORD INDIA & RAJASTHAN 16-daags programma 16-daags programma NOORD INDIA & RAJASTHAN Pagina 3 - India & Rajasthan Dag 1 Brussel - Delhi Vertrek vanuit Zaventem met de Jet Airways vlucht

Nadere informatie

Brahma, Vishnu, Shiva

Brahma, Vishnu, Shiva Brahma, Vishnu, Shiva de goddelijke drie-eenheid van India Een reis door Noord-India met kunst en cultuur, filosofie en yoga 20 oktober t/m 8 november 2009 20 dagen o.l.v. dr. Paul van der Velde Anneke

Nadere informatie

Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS

Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS Reis naar India 1998 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 20 september 1998 t/m 4 oktober 1998. Dag 1 ( 20 september 1998) Vanochtend vliegen we via Abu Dhabi naar Delhi de mysterieuze en bruisende

Nadere informatie

India Kleurrijk overweldigend Rajasthan. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km

India Kleurrijk overweldigend Rajasthan. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km India Kleurrijk overweldigend Rajasthan 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 10 hotels Rondreis 2730 km Hoogtepunten Taj Mahal Delhi, Jaipur, Udaipur, Jodhpur en Jaisalmer Optionele verlenging

Nadere informatie

Naar aanleiding van jouw prijsaanvraag voor een groepsreis met 50 deelnemers naar India, stuur ik jou hierbij graag onze aangepaste offerte toe.

Naar aanleiding van jouw prijsaanvraag voor een groepsreis met 50 deelnemers naar India, stuur ik jou hierbij graag onze aangepaste offerte toe. Offerte India - VTK 50 personen 04 februari tot en met 15 februari 2018 Vilvoorde, 16 november 2017 Goedenamiddag Kitty, Naar aanleiding van jouw prijsaanvraag voor een groepsreis met 50 deelnemers naar

Nadere informatie

India G R O E P S R E I Z E N. R a j a s t h a n & V a r a n a s i. 3 0 j a n u a r i t / m 1 7 f e b r u a r i 2 0 1 2

India G R O E P S R E I Z E N. R a j a s t h a n & V a r a n a s i. 3 0 j a n u a r i t / m 1 7 f e b r u a r i 2 0 1 2 India R a j a s t h a n & V a r a n a s i D e l h i, V a r a n a s i, A g r a, R a n t h a m b o r e, J a i p u r, S a m o d e, K h i m s a r, J o d h p u r, D e v i g a r h, U d a i p u r, D e l h i 3

Nadere informatie

INDIA & RAJASTHAN. Ontdek indrukwekkende tempels en paleizen 15/10-29/10/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017

INDIA & RAJASTHAN. Ontdek indrukwekkende tempels en paleizen 15/10-29/10/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 VERRE REIZEN INDIA & RAJASTHAN 15/10-29/10/2017 Ontdek indrukwekkende tempels en paleizen Tijdens deze rondreis in het tot de verbeelding sprekende Noord-India en Rajasthan ontdek

Nadere informatie

Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur

Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur Reisprogramma: Helens s Choice India, de gouden driehoek met Udaipur 11 dagen uit en thuis Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Delhi. Transfer naar het hotel, auto met chauffeur. Hotel: The Claridges

Nadere informatie

India. Dag 4 Delhi (dinsdag 9 april) (O-M-A) VVA Afdeling Oost-Vlaanderen Reisperiode: 6-20 april 2019 Voorstel 5 september 2018

India. Dag 4 Delhi (dinsdag 9 april) (O-M-A) VVA Afdeling Oost-Vlaanderen Reisperiode: 6-20 april 2019 Voorstel 5 september 2018 India VVA Afdeling Oost-Vlaanderen Reisperiode: 6-20 april 2019 Voorstel 5 september 2018 Dag 1 Brussel Dubai (zaterdag 6 april) Vertrek uit Zaventem met lijnvlucht van Emirates naar Dubai. 6 april EK184

Nadere informatie

17-daagse rondreis India Maharadja's en tijgers in Rajasthan

17-daagse rondreis India Maharadja's en tijgers in Rajasthan Reizen met persoonlijke aandacht organiseert in samenwerking met Fontys Hogescholen Sittard 17-daagse rondreis India Maharadja's en tijgers in Rajasthan Van 16 oktober 2010 t/m 1 november 2010 Een 17-daagse

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

10-daagse individuele rondreis Noord-India: Taj & Tigers

10-daagse individuele rondreis Noord-India: Taj & Tigers 10-daagse individuele rondreis Noord-India: Taj & Tigers Droomde u ook altijd van de sprookjes van 1001 nacht? Dan is India de droombestemming voor u! Het land biedt een kleurrijk spectakel, waar al uw

Nadere informatie

Het goddelijke hart van yoga

Het goddelijke hart van yoga Het goddelijke hart van yoga een reis door Noord-India langs de heilige plaatsen van Brahma, Vishnu en Shiva 16 oktober - 1 november 2015 17 dagen o.l.v. dr. Ajay Kumar Singh, Anneke Verweijen, Diana Plenckers

Nadere informatie

Tailor Made Travel. Noord India - Rajasthan. Presenteert. Begeleide rondreis in de herfstvakantie 29 oktober tot 6 november 2016

Tailor Made Travel. Noord India - Rajasthan. Presenteert. Begeleide rondreis in de herfstvakantie 29 oktober tot 6 november 2016 Tailor Made Travel Presenteert Noord India - Rajasthan Begeleide rondreis in de herfstvakantie 29 oktober tot 6 november 2016 Dag 1: Brussel Zurich Delhi Afspraak op de luchthaven van Zaventem. Vlucht

Nadere informatie

Tailor Made Travel. Noord India - Rajasthan. Herfstvakantie 31 oktober tot 8 november 2015. Presenteert o.l.v. Wilfried Geraerts

Tailor Made Travel. Noord India - Rajasthan. Herfstvakantie 31 oktober tot 8 november 2015. Presenteert o.l.v. Wilfried Geraerts Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Wilfried Geraerts Noord India - Rajasthan Herfstvakantie 31 oktober tot 8 november 2015 Dag 1: Brussel Zurich Delhi Taxitransfer van bij u thuis naar Zaventem. Vlucht

Nadere informatie

UNIEK RAJASTHAN 19-daagse privérondreis India

UNIEK RAJASTHAN 19-daagse privérondreis India UNIEK RAJASTHAN 19-daagse privérondreis India Dag 01 Vandaag vertrek je vanaf Schiphol met een rechtstreekse KLM vlucht naar Delhi. Aankomst kort na middernacht. Na de ontvangst op de luchthaven word je

Nadere informatie

India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014

India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014 India Delhi-Agra-Rishikesh-Pushkar-Jaipur-Goa 15 dagen Lustrumreis 2014 Deze lustrumreis brengt jullie naar het bijzondere India. Na een bezoek aan hoofdstad Delhi en Agra met zijn fantastische Taj Mahal

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Uitgebreide programmabeschrijving:

Uitgebreide programmabeschrijving: Uitgebreide programmabeschrijving: Traject Transport Overn.plaats 1.Aankomst Delhi Vliegtuig Delhi Je vliegt naar Delhi, de hoofdstad van India, waar je ' s nachts aankomt. De lokale agent haalt je af

Nadere informatie

Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km

Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren. 16-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km Onbekend Punjab Ontdek het land van de vijf rivieren 16-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 7 hotels Rondreis 1630 km Hoogtepunten van deze reis Gouden Tempel in Amritsar Rit UNESCO-boemeltreintje

Nadere informatie

12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj.

12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. Programma 12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 13 februari Ochtend: groepsbijeenkomst met informatie over de reis en meditatie. Middag: bezoek aan Red Fort Avond:

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Rondreis INDIA EN NEPAL - 29 dagen Bloemenoffers en koningssteden Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: INR 6-18 29 Uitgebreide routebeschrijving Route Welkom India is een land dat al eeuwen tot de verbeelding

Nadere informatie

Fascinerende 16-daagse reis naar India

Fascinerende 16-daagse reis naar India Fascinerende 16-daagse reis naar India New Delhi / Delhi International Marathon / Varanasi / Agra / Jaipur 16 daagse reis naar India van 21 februari t/m 8 maart 2018 PROGRAMMA WOENSDAG 21 FEBRUARI / DAG

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

9WEERGALOZE KLEUREN IN INDIA

9WEERGALOZE KLEUREN IN INDIA Jet Airways persnieuwsbrief Editie November 2017 9WEERGALOZE KLEUREN IN INDIA Als er een land met de bokaal voor kleurrijkste land ter wereld naar huis gaat, dan is het India. Felgekleurde sari s van Indiase

Nadere informatie

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India Hindoeïsme Boeddhisme Yoga Een studiereis door Noord-India op zoek naar de grote spirituele tradities van India en hun relatie tot yoga 12 t/m 27 oktober 2012 hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden

Nadere informatie

DAG 1 : Vertrek uit Brussel met British Airways, via Londen, naar Bangalore.

DAG 1 : Vertrek uit Brussel met British Airways, via Londen, naar Bangalore. 1 GROTE INDIA RONDREIS DAG 1 : Vertrek uit Brussel met British Airways, via Londen, naar Bangalore. DAG 2 : Aankomst in Bangalore, waar u zult opgewacht en geholpen worden bij uw transfer naar het hotel

Nadere informatie

Een reis naar India is geen vakantie, maar een ervaring. houd u klaar voor een onthaal als een echte maharadja beleef de rit in een riksja door een

Een reis naar India is geen vakantie, maar een ervaring. houd u klaar voor een onthaal als een echte maharadja beleef de rit in een riksja door een Een reis naar India is geen vakantie, maar een ervaring. houd u klaar voor een onthaal als een echte maharadja beleef de rit in een riksja door een bruisende bazaar in Delhi bezoek de Taj Mahal, een van

Nadere informatie

Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02

Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02 Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02 Vertrekdata : iedere dag mogelijk van 15 t/m 21 november 2015 Accommodatie : hotelklasse naar keuze Vervoer : auto met chauffeur (prive-vervoer)

Nadere informatie

Noord-India nov-dec 2008 met Rattan (26 dagen)

Noord-India nov-dec 2008 met Rattan (26 dagen) Noord-India nov-dec 2008 met Rattan (26 dagen) Delhi We zijn s nachts toegekomen in Delhi, waar Rattan ons al stond op te wachten. De rit naar het hostel dat we voor twee nachten op voorhand hadden geboekt,

Nadere informatie

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India Hindoeïsme Boeddhisme Yoga Een studiereis door Noord-India op zoek naar de grote spirituele tradities van India en hun relatie tot yoga 11 t/m 26 oktober 2013 hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden

Nadere informatie

R E I S V E R S L A G I N D I A. 10 november 1 december 2012

R E I S V E R S L A G I N D I A. 10 november 1 december 2012 R E I S V E R S L A G I N D I A 10 november 1 december 2012 Zaterdag 10 november 2012 Rond het middaguur op deze zaterdag in november vertrekt onze vlucht van zeven uur naar India. Na het overbruggen van

Nadere informatie

Bronnen van Yoga oktober 2017

Bronnen van Yoga oktober 2017 Bronnen van Yoga 13-28 oktober 2017 16-daagse volledig verzorgde reis door Noord-India onder leiding van dr. Ajay Kumar Singh, Diana Plenckers, Anneke Verweijen Bronnen van yoga Ervaar samen met ons het

Nadere informatie

Rondreis India, 15 dagen

Rondreis India, 15 dagen Rondreis India, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi Amberfort Jaipur Dag 5 Jaipur Dag 6 Jaipur Ranthambore nationaal park Dag 7 Ranthambore NP Dag 8 Ranthambore

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 3-20 februari 2019

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 3-20 februari 2019 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 3-20 februari 2019 3 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 4 februari Ochtend: groepsbijeenkomst met informatie

Nadere informatie

Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond

Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond Periode : 03 april - 14 april Vliegschema : 03 april Amsterdam - Delhi 14:25-01:45 14 april Delhi - Amsterdam 03:45-08:4 Stel je voor Je opent je ogen

Nadere informatie

NOORD- INDIA. Goede reis: Namens je vakantieadviseur en namens alle medewerkers van Neckermann Rondreizen wensen wij je alvast een boeiende vakantie!

NOORD- INDIA. Goede reis: Namens je vakantieadviseur en namens alle medewerkers van Neckermann Rondreizen wensen wij je alvast een boeiende vakantie! NOORD- INDIA Je hebt gekozen voor onze boeiende rondreis in Noord-India. De maanden, weken van wachten zijn bijna voorbij. Van zodra je in Delhi van het vliegtuig stapt, zal elk geluid en elke geur je

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Mumbai Dag 2 aankomst Mumbai Dag 3 Mumbai Dag 4 Mumbai - vlucht naar Udaipur Dag 5 Udaipur Dag 6 Udaipur - Jodhpur Dag 7 Jodhpur,

Dag 1 Amsterdam - Mumbai Dag 2 aankomst Mumbai Dag 3 Mumbai Dag 4 Mumbai - vlucht naar Udaipur Dag 5 Udaipur Dag 6 Udaipur - Jodhpur Dag 7 Jodhpur, R o n dreis In dia, 18 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Mumbai Dag 2 aankomst Mumbai Dag 3 Mumbai Dag 4 Mumbai - vlucht naar Udaipur Dag 5 Udaipur Dag 6 Udaipur - Jodhpur Dag 7 Jodhpur, excursie

Nadere informatie

Treasures of India. India - Hoogtepunten: Dag 1 - Delhi-Arga. Dag 2 - Agra (Taj Mahal) - Ranthambore N.P. Dag 3 - Jaipur.

Treasures of India. India - Hoogtepunten: Dag 1 - Delhi-Arga. Dag 2 - Agra (Taj Mahal) - Ranthambore N.P. Dag 3 - Jaipur. Treasures of India India - DELHI AGRA RANTHAMBORE JAIPUR DELHI Hoogtepunten: Bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal Bezoek aan Agra Fort Tijgers spotten in Ranthambore N.P. Demonstratie polowedstrijd met

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02

Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02 Festivalreis Rajasthan met Pushkar Camel Fair - 8 dagen reiscode IF.02 Startdata: iedere dag mogelijk van 11 t/m 18 november 2018 Reisbeschrijving Een bijzondere festivalreis door kleurrijk Rajasthan!

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Karel Baillieux Noord India - Rajasthan en Varanasi 17 tot 30 juli 2017

Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Karel Baillieux Noord India - Rajasthan en Varanasi 17 tot 30 juli 2017 Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Karel Baillieux Noord India - Rajasthan en Varanasi 17 tot 30 juli 2017 17 juli Amsterdam Delhi Transfer vanuit Genk naar Amsterdam. Rechtstreekse vlucht met Jet Airways

Nadere informatie

Rajastan, Himalaya en de Taj Mahal

Rajastan, Himalaya en de Taj Mahal Rajastan, Himalaya en de Taj Mahal Route: Delhi - Churu - Khimsar woestijn - Chanoud Garh - Jojawar - Udaipur - Delhi - Dehradun - Mussoorie - Sankri - Seema - Har-ki-dun - Osla - Sankri - Delhi - Agra

Nadere informatie

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari

Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari Great Rail Journeys: India's Gouden Driehoek en Tijger Safari Great rail - Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap De hoogtepunten: Een stadstour door Delhi met een rit per rickshaw Treinreis

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Mountains & meditation 21 oktober 7 november 2017

Programma Spirituele reis India Mountains & meditation 21 oktober 7 november 2017 Programma Spirituele reis India Mountains & meditation 21 oktober 7 november 2017 21 oktober Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. Avond: groepsbijeenkomst met informatie

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi - Agra Dag 5 Agra Dag 6 Agra - Kalakho Dag 7 Kalakho - Jaipur Dag 8 Jaipur Dag 9

Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi - Agra Dag 5 Agra Dag 6 Agra - Kalakho Dag 7 Kalakho - Jaipur Dag 8 Jaipur Dag 9 K ookre is I ndia, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi - Agra Dag 5 Agra Dag 6 Agra - Kalakho Dag 7 Kalakho - Jaipur Dag 8 Jaipur Dag 9 Jaipur

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk en reizen, "Indian Experience"

Vrijwilligerswerk en reizen, Indian Experience EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk en reizen, "Indian Experience" Waarom dit programma? Combineert taal en cutuur Voor de ontdekkingsreizigers Ontdek de parels van India Solidariteitsprojecten met kinderen

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Rondreis NOORD-INDIA: RAJASTHAN - 16 dagen Overnachten in Maharadja paleizen Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: IMH 6-18 16 Uitgebreide routebeschrijving Route Welkom Rajasthan ligt bezaaid met paleizen,

Nadere informatie

Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen

Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi - Mandawa Dag 4 Mandawa - Fatehpur - Bikaner Dag 5 Bikaner, kamelensafari en kampeerovernachting

Nadere informatie

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 De Yogareis is van zondag t/m zondag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Zondag Aankomst en transfer naar de koningsstad Patan,

Nadere informatie

KANTWERK IN STEEN 17-DAAGSE RONDREIS

KANTWERK IN STEEN 17-DAAGSE RONDREIS INDIA 138 KANTWERK IN STEEN 17-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. 16 DK04 03.02.17 19.02.17 16 DK05 24.02.17 12.03.17 16 DK06 31.03.17 16.04.17 17 DK01 06.10.17 22.10.17 17 DK02 27.10.17 12.11.17 17

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Rondreis NOORD-INDIA - 22 dagen Prachtige exotische rijkdom Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: INH 6-18 22 Uitgebreide routebeschrijving Route Welkom De oude forten en paleizen van de deelstaat Rajasthan

Nadere informatie

Reisverslag: rondreis 17 februari t/m 4 maart 2013 van Rajasthan naar Varanasi, Noord-India.

Reisverslag: rondreis 17 februari t/m 4 maart 2013 van Rajasthan naar Varanasi, Noord-India. Reisverslag: rondreis 17 februari t/m 4 maart 2013 van Rajasthan naar Varanasi, Noord-India. Op zondag 17 februari 2013 vertrekken wij om 07.20 uur vanuit Dordrecht per auto naar Schiphol. Gelukkig is

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Reis India: Kleurrijk Rajasthan - 8 dagen reiscode IK.05

Reis India: Kleurrijk Rajasthan - 8 dagen reiscode IK.05 Reis India: Kleurrijk Rajasthan - 8 dagen reiscode IK.05 Startdatum Beste reistijd : iedere dag van het jaar mogelijk : tussen 1 januari 1 mei en 1 oktober 31 december Reisbeschrijving Een bijzondere reis

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Groepsreis India Rajasthan Het land van de Maharadja's Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: SIA 4-24 22 Uitgebreide routebeschrijving Route Welkom Rajasthan is India's meest kleurrijke en exotische provincie.

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Dagprogramma. De stammen van Orissa. Dag 1 - Aankomst in de metropool Kolkata. Dag 2 - Bezoek aan de mooiste bezienswaardigheden van Kolkata. vnc.

Dagprogramma. De stammen van Orissa. Dag 1 - Aankomst in de metropool Kolkata. Dag 2 - Bezoek aan de mooiste bezienswaardigheden van Kolkata. vnc. Dagprogramma De stammen van Orissa In deze bijzondere route maakt u kennis met het onbekende oosten van India. De mooie natuur, weekmarkten, tempelcomplexen en de lokale bevolking van Orissa maken dit

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

KANTWERK IN STEEN 17-DAAGSE RONDREIS

KANTWERK IN STEEN 17-DAAGSE RONDREIS INDIA 130 KANTWERK IN STEEN 17-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. DK04 04.02.16 20.02.16 DK05 25.02.16 12.03.16 DK06 24.03.16 09.04.16 DK01 07.10.16 23.10.16 DK02 28.10.16 13.11.16 DK03 18.11.16 04.12.16

Nadere informatie

Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen

Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi - Mandawa Dag 4 Mandawa - Fatehpur - Bikaner Dag 5 Bikaner, kamelensafari en kampeerovernachting

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

De Gangesroute. 12 t/m 31 oktober 2010. dr. Ajay Kumar Singh Anneke van Geffen Diana Plenckers

De Gangesroute. 12 t/m 31 oktober 2010. dr. Ajay Kumar Singh Anneke van Geffen Diana Plenckers De Gangesroute Een yogareis door Noord-India langs de beroemdste pelgrimsplaatsen aan de Ganges 12 t/m 31 oktober 2010 20 dagen o.l.v. dr. Ajay Kumar Singh Anneke van Geffen Diana Plenckers Tijdens deze

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015 Serge Bulatov Jolanda Denekamp Van Wassenaersheuvel 39 Hertespoor 46 6862XT Oosterbeek 3772 SG Barneveld tel.: +31 645677181 tel.: +31 620045274 email: sergereizen@gmail.com email: jolanda@denekamptaalenteken.nl

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Rondreis NOORD-INDIA - 22 dagen Prachtige exotische rijkdom Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: BIH 6-18 22 Uitgebreide routebeschrijving Route Welkom De oude forten en paleizen van de deelstaat Rajasthan

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 1.

Reisverslag India 2008 Deel 1. Reisverslag India 2008 Deel 1. Dag 1 - Zaterdag 4 oktober 2008. Vroeg op om Tim op te halen en dan direct door naar Schiphol. In Rotterdam nog even een alcoholcontrole gehad (07:30 uur). Op Schiphol was

Nadere informatie

TEXTIEL VAN RAJASTHAN & GUJARAT

TEXTIEL VAN RAJASTHAN & GUJARAT TEXTIEL VAN RAJASTHAN & GUJARAT 16 DAGEN 1-17 februari 2019 22 november 8 december 2019 1899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Jaipur, Roopengarh, Udaipur, Kutch regio, heritage stay, block printing

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond

Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond Spirituele reis India ~ Namasté Himalayas & Beyond Periode : 18 maart 29 maart 2020 Vliegschema : 18 maart Amsterdam-Delhi 10:40-02:40 per Emirates via Dubai 29 maart Delhi Amsterdam 11:00-20:00 per Emirates

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Groepsreis India Rajasthan Het land van de Maharadja's Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: SIA 4-24 22 Uitgebreide routebeschrijving Welkom Rajasthan is India's meest kleurrijke en exotische provincie.

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

India en Nepal. Djoser BV Breestraat CM Leiden

India en Nepal. Djoser BV Breestraat CM Leiden India en Nepal Ja, we zijn aangekomen in Delhi en bezoeken gelijk Quwwat-ul Islam moskee. Het ford En nog een plaatje van de moskee De oudst bewaarde moskee van India Hoge muren en vooral even wennen aan

Nadere informatie

India - Noord compleet, 15 dagen Rajasthan, Gouden driehoek & Varanasi, cultuurrondreis vanuit hotels

India - Noord compleet, 15 dagen Rajasthan, Gouden driehoek & Varanasi, cultuurrondreis vanuit hotels Rondreizen / Azië / India Code 282200 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering India - Noord compleet, 15 dagen Rajasthan, Gouden driehoek & Varanasi, cultuurrondreis vanuit hotels Een cultuurrondreis

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour Dag 1 Vroeg vertrek vanuit uw Bangkok hotel naar Ayutthaya. Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen, tot de stad

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Junior: India. India, 22 dagen

Junior: India. India, 22 dagen Junior: India India, 22 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Delhi Dag 2 Delhi, stadstour Dag 3 Delhi Mandawa Dag 4 Mandawa Bikaner Dag 5 Bikaner, kamelensafari + kampeerovernachting in de woestijn Dag 6

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Familiereis NOORD-INDIA KIDZ - 16 dagen Tulbanden, olifanten en paleizen Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: FIK 6-22 16 Uitgebreide routebeschrijving Route Welkom Dit is een India familiereis voor

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Azië India, Nepal, Bhutan, China,

Azië India, Nepal, Bhutan, China, T R A V E L Azië India, Nepal, Bhutan, China, Sri Lanka, Malediven, Borneo, Maleisië, Thailand, Indonesië, Myanmar, Vietnam, Laos, Cambodja, Filippijnen, Japan, Zuid-Korea, Mongolië winter 2015/2016 zomer

Nadere informatie