Kalender. Nr oktober 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kalender. Nr oktober 2018"

Transcriptie

1 Nr oktober 2018 Kalender Zondag 14 oktober 9.30 uur: school-, kerk- en gezinsdienst Van den Berghschool in de Gereformeerde Kerk Maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober: herfstvakantie Maandag 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 41 08/10-12/10 Pas op! Breekbaar Exodus 19, 20: 1-17 en 31: 18 Tien geboden krijgt Mozes van God, op twee stenen tafelen. Tien aanwijzingen die helpen op weg naar het beloofde land. Het is een kostbaar verbond, maar ook een breekbaar verbond. Je moet er zuinig op zijn! Week 42/43 15/10-26/10 Hoe kun je dat nou doen? Exodus 32: 1-20 en Exodus 34 Als Mozes terugkomt met de stenen tafelen, ziet hij dat de Israëlieten een gouden kalf hebben gemaakt als afgodsbeeld. Hoe konden ze dat nou doen? Uit verontwaardiging gooit hij de stenen tafelen kapot. Maar het verbond is niet voorbij: God geeft Mozes opnieuw zijn tien woorden van leven. Lied van de maand oktober: 388 Voor ieder van ons een plaats aan de tafel In en om de groepen Momenteel zitten we midden in de Kinderboekenweek. Het thema is Kom erbij, we werken rondom het thema vriendschap. In de kleuterklas staat het boek Mag ik meedoen? centraal. Dit boek gaat over een eend, die aan andere dieren vraagt of hij mee mag doen.

2 De kinderen hebben een van de dieren nageplakt. In groep 3 en 4 wordt gewerkt over het digitale prentenboek Appelliefde. Twee rupsen komen elkaar tegen in een appel en worden verliefd! De kinderen hebben echte appelmoes gemaakt en het verhaal nagespeeld met geknutselde rupsjes. De kinderen van groep 5 en 6 hebben met de hele klas een vriendschapsslinger gemaakt. Want vrienden zijn, dat is toch hartstikke leuk? De vriendschapsslinger is te bewonderen in de gang bij groep 5/6. Groep 7/8 heeft hun lievelingsboek nagetekend. Er zijn tekeningen te bewonderen bij de ingang van unit 2 en 3. Wat een tekentalenten! U heeft via Klasbord ook vast meegekregen dat we hopen dat u de bonnen van boeken die u deze week bij de Bruna koopt, op school kan inleveren. Wij krijgen op die manier weer korting, zodat wij weer leuke (voorlees)boeken kunnen kopen. Van harte aanbevolen!

3 Invoering continurooster Inmiddels is er een aantal weken ervaring met het continurooster. Een overgrote meerderheid van de ouders heeft voor de zomervakantie ingestemd met de invoering ervan per dit schooljaar. Er waren ook wat zorgen. Lukt het om binnen een kwartier de lunchbox leeg te krijgen? Komen de kinderen in de pauze wel voldoende tot rust? We maken na een paar weken ervaring hier de balans op. Het team van De Hoeksteen geeft aan dat er meer rust heerst rondom de lunchpauze, wat een positieve weerslag heeft op het middagprogramma. Het nuttigen van de lunch door de kinderen lukt in een kwartier, en soms wordt er een paar minuten bijgesnoept. Dat laatste vooral bij de jongste kinderen. Bij de MR zijn er tot op heden geen klachten binnengekomen over de invoering van het continurooster. Is geen bericht dan goed bericht? Ja! Sterker nog: navraag bij een aantal ouders laat zien dat zij en belangrijker: de kinderen tevreden zijn met het dagelijks overblijven op school. En dat hun ervaring in lijn ligt met de ervaring binnen het team van docenten en onderwijsassistenten. Is er dan helemaal niets op te merken? We zijn per slot van rekening Hollanders! Nou ja, als het dan moet Het kwartier eten is in een enkel geval wat kort, zoals hierboven vermeld. En voor ouders met kleine(re) kinderen is het soms een uitdaging om uur bij school te staan. Maar als we kijken naar de omvang van de verandering, dan is dit verwaarloosbaar. Al met al kunnen we spreken van een geruisloze overgang naar het continurooster. Door een aantal ouders is eerder aangegeven dat er een voorkeur is om over te gaan op een 5-gelijke-dagen model. Om verschillende redenen is dat nu nog niet doorgevoerd. Zoals eerder aangegeven, blijven we als MR hierover in gesprek met de directie. Wanneer er ontwikkelingen zijn op dit vlak, laten we uiteraard tijdig van ons horen. Mochten er toch nog zaken spelen rondom het continurooster die aandacht behoeven, laat het ons dan weten. Spreek ons aan, of mail ons via Oudergeleding MR, Nathalie Leenknecht en Martin van Veluw Toestemmingsformulier AVG retour Enige tijd geleden heeft u een zgn. Toestemmingsverklaring publicatie beeldmateriaal leerlingen via uw zoon of dochter meegekregen. Veel ouders hebben het formulier al getekend mee terug gegeven naar school. Heeft u dit nog niet gedaan? Graag deze week meegeven of afgeven aan de leerkracht.

4 Schoolfoto s U krijgt een dezer dagen de inlogkaarten van de schoolfotograaf thuis via uw kind. Daar staat precies op wat u moet doen om de foto s van uw kind te bekijken en te bestellen. We raden u aan om dat zo snel mogelijk te doen! Excursies, uitstapjes en vervoer Wat is er leuker voor de leerlingen dan om af en toe op stap te gaan met de groep. Naar het theater voor een voorstelling, naar het biologisch centrum om dingen te ontdekken rondom natuur en milieu, naar een museum in aansluiting op een thema in de groep. We hebben dit jaar extra budget omdat de teamleden ervoor gekozen hebben het geld van het Werkdrukakkoord, naast extra tijd voor andere taken, voor een deel in te zetten voor dit soort activiteiten. Helaas is de eerste excursie die gepland stond voor unit 2 afgeblazen omdat er onvoldoende ouders beschikbaar waren om te rijden. De voorstelling Spekkie en Sproet, in het Schaffelaartheater, is speciaal voor deze leeftijdsgroep opgezet in het kader van de Kinderboekenweek. Omdat er wel op ons werd gerekend moeten we gewoon betalen voor de voorstelling, dus dat maakt het nog eens extra zuur. We weten dat veel ouders werken en dat de ouders die dat niet doen niet altijd in de gelegenheid zijn om te rijden. Maar we vinden het wel heel erg jammer! Buiten het normale programma op school valt er zoveel te leren, te genieten en ontdekken! We vragen u voor een volgende keer nog eens goed te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om dit soort dingen toch door te laten gaan. Misschien kan er een keer een opa of oma rijden, misschien een keer een snipperdag opnemen. Dus ook al rijden de leerkracht en de onderwijsassistente zelf en, als die er is, de conciërge, we zullen altijd aangewezen zijn op de hulp van ouders. En we kunnen als school geen bus regelen, dat is voor een groepsexcursie echt te duur. We laten de moed echter niet zakken en hopen dat we de voorstelling en museumbezoek zoals die gepland staan in november (zie de schoolkalender) wel door kunnen gaan. Het gaat om de kinderen!

5 Nieuwbouw Momenteel doorloopt de gemeente een Bestemmingsplanprocedure voor ons nieuwe Kindcentrum en het Dorpshuis. Dit is nodig om de bestemming van de bouwlocatie aan de Wikselaarseweg te wijzigen. Het ontwerp van het bestemmingsplan heeft gedurende de zomer van 2018 ter inzage gelegen. Er is hierop een aantal reacties via een zienswijze ingediend en de gemeente voert op dit moment gesprekken met de indieners hiervan. Na het verwerken van de zienswijzen gaat het bestemmingsplan naar de gemeenteraad om het vast te laten stellen. De verwachting is dat dit in december 2018 gebeurt. De Hoeksteen in Nieuw Avondrust In Verzorgingshuis Nieuw Avondrust is een nieuwe huiskamer in gebruik genomen per 1 oktober jl. Er mocht een naam worden gekozen die een relatie heeft met Voorthuizen. Het team van medewerkers kwam op het idee om de kamer De Hoeksteen te noemen. Esther Boute-de Weerd (dochter van juf Frouwke), een van hen, heeft ons gevraagd naar een zwart-wit foto van onze school en die hebben we gevonden. Deze foto, gemaakt toen de school net was gebouwd in 1973, hangt nu in een mooie lijst in huiskamer De Hoeksteen in Nieuw Avondrust. Op 1 oktober is de huiskamer op feestelijke wijze in gebruik genomen.

6 Vervanging bij ziekte Wat is het protocol bij vervanging van ziekte op De Hoeksteen? Heel lang was het prima te doen om iemand te vinden die is aangesloten bij een vervangingspool. Nog steeds is de eerste stap het aanmaken van een vervangingsverzoek bij Ippon, de vervangingspool waar we (Stichting PCO Gelderse Vallei) bij zijn aangesloten. Zij gaan dan op zoek naar iemand die de zieke leerkracht of onderwijsassistente kan vervangen. Helaas is het afgelopen schooljaar al een paar keer gebleken dat Ippon niet altijd uitkomst kan bieden. We hebben daarom een en ander op een rij gezet om voorbereid te zijn op de situatie dat er geen vervanging is bij ziekte. Wanneer op de dag zelf een leerkracht of onderwijsassistente zich ziek meldt, en er is geen vervanger beschikbaar, zullen we op school de groep opvangen. Dan zal er een aangepast programma zijn voor de groep. We denken aan een deel van de dag de groep opdelen over de andere groepen, een deel van de dag werken onder begeleiding van de intern begeleider meester Marcel, of de directeur juf Joke, of zelfstandig werken met een onderwijsassistente. Een en ander is afhankelijk van welke dag het is en wie er op dat moment beschikbaar zijn. Wanneer de ziekmelding een dag eerder is, vragen we een collega te willen werken die op de betreffende dag vrij is. Lukt dit niet dan zullen we ouders tijdig op de hoogte stellen dat er geen vervanging is en dat de kinderen geen school hebben. Tijdig betekent in dit geval, dat ouders gelegenheid hebben opvang voor hun kind(eren) te regelen. Wanneer dat niet lukt is opvang op school mogelijk. Mocht het voorkomen dat een leerkracht een aantal dagen ziek is, of er is frequent ziekte van de leerkracht in eenzelfde groep, en er is geen vervanging, dan zullen we een leerkracht van een andere groep vragen de zieke collega te vervangen. In dat geval is dan een andere groep een dag vrij. Ook dat zullen we tijdig communiceren. Blijft staan, dat we er altijd alles aan zullen doen om de vervanging te regelen. Als er intern oplossingen zijn zullen we die altijd inzetten. We hebben een en ander met de het team en de (oudergeleding van de) MR besproken. Zij zijn akkoord met dit voorstel. Stichtingsbreed wordt ook naar oplossingen gezocht voor het lerarentekort en het probleem van vervanging bij ziekte. U hoort erover wanneer daar iets uit gekomen is.

7 Tot besluit Dus kom erbij, Kom erbij, kom erbij! We houden duizend dagen vrij, Ja, kom erbij Kom erbij, kom erbij! Voor hem en haar, voor jou en mij We sluiten niemand buiten Dus sluit je bij ons aan. Want niemand, niemand, niemand Hoeft alleen te blijven staan Dus kom erbij Kom erbij, kom erbij, Dus kom erbij Kom erbij, kom erbij! Een mooi besluit van deze nieuwsbrief, dit vrolijke lied. Daar willen we met zijn allen voor gaan op De Hoeksteen, in deze Kinderboekenweek en alle dagen daarna! Met vriendelijke groet, Team De Hoeksteen

8 Mededelingen van anderen Hé jij daar! Heb jij zin om deze Kerst samen met andere kinderen mee te spelen in de Kerstmusical van de Gereformeerde kerk? Misschien speel jij straks wel Meneer de Wereld of Stacey Starlight! We oefenen elke zondag na de kerkdienst en daar beginnen we na de herfstvakantie mee. De eerste keer oefenen zal dus zondag 28 oktober zijn. Denk jij dat dit iets voor jou is en zit jij in groep 4 t/m 8? Stuur dan even een mailtje naar kerstmusicalgk@gmail.com en hopelijk zien we jou dan 28 oktober!

9

10 Nacht van de Nacht op de Schaffelaar Op zaterdagavond 27 oktober houdt IVN Barneveld op landgoed de Schaffelaar aan de Stationsweg in Barneveld de Nacht van de Nacht. De deelnemers kunnen tijdens een tocht door het bos zelf ervaren hoe sterk de invloed van allerlei verlichting is. Kom en ontdek het geheim van het donker tijdens dit evenement. Beleef het donker en ga als een nachtdier op pad. Verder is het o.a. mogelijk een kijkje te nemen in het nieuwe onderkomen van IVN Natuureducatie Barneveld, deel te nemen aan een speurtocht op het landgoed door kleine lichtjes te volgen en door een heuse telescoop naar de sterren en de maan kijken. Ook zijn weer de welbekende vogeltaarten te koop en kunnen kinderen tegen betaling zelf een vogel-cup cake versieren. Na afloop van de speurtocht is er voor deelnemende kinderen een leuk presentje. Ook mogen ze gratis een broodje bakken boven een echt kampvuurtje. Verder is er voor iedereen gratis koffie of thee en voor de kinderen limonade. IVN Barneveld werkt voor deze avond samen met sterrenvereniging Astra Alteria, de gemeente Barneveld, Geldersch Landschap en Kasteelen (GLK) en het Geldersch Erf. De Nacht van de Nacht begint om uur. De toegangsprijs bedraagt voor kinderen t/m 12 jaar 2,50; volwassenen betalen 4,--. Autorijders dienen hun voertuig op p-plaats Vetkamp achter te laten, fietsers kunnen terecht op de p-plaats van GLK bij het landgoed.

In de peiling. Christelijke basisschool t Kompas Sondelstraat GA Emmeloord tel:

In de peiling. Christelijke basisschool t Kompas Sondelstraat GA Emmeloord tel: In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2018 2019 datum: 05 oktober 2018 Agenda 10 oktober : Studiedag SCPO / LET OP: ALLE KINDEREN VRIJ!! 14 oktober : Kerk-School-Gezinsdienst 13 oktober : Scholencross(atletiekbaan)

Nadere informatie

De Kinderboekenweek woensdag, 17 oktober, vanaf uur Dag van de leerkracht Bieb verplaatst Zwangerschapsverlof na de herfstvakantie

De Kinderboekenweek woensdag, 17 oktober, vanaf uur Dag van de leerkracht Bieb verplaatst Zwangerschapsverlof na de herfstvakantie De Kinderboekenweek Woensdag, 3 oktober ging het mooie project van de Kinderboekenweek, KOM ERBIJ, van start! Een hartelijk welkom door Daniël Sluis ( Allen die hier zijn, proficiat! En allen die hier

Nadere informatie

Kijk ook een op:

Kijk ook een op: Week 41 2018-2019 Agenda 09 oktober Korfbaltoernooi (6, 7, 8) 09 oktober Schoolarts (7,8). Geen gym en dus gewoon 08.30 uur op school zijn 10 oktober Korfbaltoernooi (3, 4, 5 en 6, 7, 8) 11 oktober Bovenbouw

Nadere informatie

Lied van de maand november: lied 913 Wat de toekomst brengen moge

Lied van de maand november: lied 913 Wat de toekomst brengen moge Nr.6, 21 november 2018 Kalender Maandag 26 november 19.00 uur: MR vergadering Maandag 3 december: 1e Adventviering Woensdag 5 december: Sintfeest op school Woensdag 12 december: Kerstknutsel Bijbelverhalen

Nadere informatie

Nummer 2, 18 september 2019

Nummer 2, 18 september 2019 Nummer 2, 18 september 2019 Kalender Schoolfotograaf maandag 23 september MR vergadering maandagavond 23 september AC vergadering woensdagavond 2 oktober Donderdag 3 oktober Voorstelling Tim op de tegels,

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Kalender. Nr januari 2019

Kalender. Nr januari 2019 Nr. 10 30 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

Kalender. In en om de groepen - In unit 1, groep 1 heten we welkom Corné van der Hoef en Vera Versteeg. Een fijne tijd op De Hoeksteen gewenst!

Kalender. In en om de groepen - In unit 1, groep 1 heten we welkom Corné van der Hoef en Vera Versteeg. Een fijne tijd op De Hoeksteen gewenst! Nr. 9, 16 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2018

Nieuwsbrief Oktober 2018 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol. Vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Kalender. Nr. 20, 10 juli 2019

Kalender. Nr. 20, 10 juli 2019 Nr. 20, 10 juli 2019 Kalender 12 juli rapporten mee 15 juli musical unit 3 16 juli afscheidsavond groep 8 18 juli 14.15 uur start zomervakantie t/m 30 augustus Bijbelverhalen en lied van de maand Ik zie

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Schoolnieuwsnr. 4, 8 oktober 2018 Audit Vandaag is de auditcommisie op onze school geweest. Ze hebben met ouders, leerlingen en leerkrachten gesproken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 16, 11 mei Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 16, 11 mei Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 16, 11 mei 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden 18, 20 mei: schoolvoetbal 23, 25 en 27 mei:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur Nieuwsbrief 8 vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot 14.00 uur 25 december Kerstvakantie t/m 5 januari 9 januari 19.30-21.00 uur MR vergadering 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwe leerlingen: Wij vinden het fijn dat wij Jesse Bijstra, Jelte Hollander, Mylan Bouma, Rens Westra en Jasmijn van Buren in de maand oktober welkom mogen heten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019 Nr. 18, 12 juni 2019 Kalender 19 en 21 juni: schoolvoetbaltoernooi unit 3 20 juni 19.00 uur: unit 2 Samsam olé concert Schaffelaartheater 24 juni MR-vergadering 25 juni schoolreisdag unit 1 en 2 1 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017, vrijdag 7 oktober 2016 Kinderboekenweek Op 4 oktober heeft het team van De Octopus de aftrap gegeven voor de opening van de Kinderboekenweek. De meesters en juffen hebben

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Lijster eens. 08 oktober 2018 schooljaar nieuwsbrief 04

Lijster eens. 08 oktober 2018 schooljaar nieuwsbrief 04 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 08 oktober 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 04 Van de Directie Voor u ligt de 4e Lijstereens van dit schooljaar. Onze nieuwe voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar september 2018

Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar september 2018 Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar 2018-2019 28 september 2018 Kinderboekenweek Kom erbij! Op dinsdag 2 oktober openen we de kinderboekenweek met alle kinderen in de hal, met boeken, toneel, zang en dans.

Nadere informatie

#9 14 december Kind op Maandag

#9 14 december Kind op Maandag #9 14 december 2018 December/Januari 14 dec Hart voor school (groep 3) 20 dec Groep 1 t/m 4 om 12:30 uur vrij 20 dec 18:30 uur kerstviering 24 dec Kerstvakantie 9 jan Open inloop 9 jan Luizencontrole 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4 Baarn, 28 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school!

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school! Nr. 14, 3 april 2019 Kalender Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden Vrijdag 12 april: Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 april: IEP eindtoets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

#3 21 september 2018

#3 21 september 2018 #3 21 september 2018 September 24 sept Regiegroep ouderbetrokkenheid 26 sept Open inloop 26 en 27 sept Schoolfotograaf 28 sept Hart voor school (Berenboot) 1 okt GMR-vergadering 3 okt Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 9, 21 december Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 9, 21 december Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 9, 21 december 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Woensdag 21 december 18.30 uur kerstviering

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019

Kalender. Nr. 12, 6 maart 2019 Nr. 12, 6 maart 2019 Kalender Vrijdag 15 maart: stakingsdag, alle leerlingen vrij Week van 18-22 maart: ouders op bezoek in de groepen Maandag 25 maart: start schoolproject Woensdag 27 maart: studiedag,

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen #5 7 oktober 2016 We vragen u om deze week een vrijwillige ouderbijdrage over te maken. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over! Oktober - november 09-10 9.30 uur Schoolkerkgezinsdienst 12-10 8.30 uur

Nadere informatie

Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 12-9-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data September 2018 20-09 19:00-19:45 uur Informatieavond, groepen 5 t/m 8 20:00-20:45

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken Intro Geachte ouders/ verzorgers, Na het nodige overleg en goed luisteren naar verschillende partijen, zijn we uit de keuze voor andere schooltijden gekomen. U leest er, zoals beloofd, in deze BerICHTUS

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 2-7 oktober 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Woensdag 5 t/m vrijdag 14 oktober

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Nieuwsbrief 1 Samen geloven in samen groeien! Ik heb je jouw talenten zelf gegeven, want Ik wist allang wie jij ging zijn. Ik kende elk detail reeds van jouw leven toen jij nog heel onwetend was en klein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders,

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders, NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 2 28 september 2018 Voorwoord Beste ouders, De eerste schoolweken van schooljaar 2018-2019 liggen weer achter ons. De groepen 8 zijn net terug van een leuk en droog schoolkamp

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Website: Twitter en Klasbord Tel.

Website:   Twitter en Klasbord Tel. Website: www.hoekstee.nl Twitter en Facebook: @pcbsdehoekstee Klasbord 08-10-2018 E-mail: pcbsdehoekstee@gmail.com Tel.nr: 0523-251247 Godsdienstonderwijs Het thema voor deze week is: Pas op! Exodus 19,

Nadere informatie

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Nr. 17, 29 mei 2019 Kalender Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Bijbelverhalen en lied van de maand Week 22 27/05-29/05 Wordt vervolgd

Nadere informatie

#5-14 januari 2019 Inhoud nieuwsbrief

#5-14 januari 2019 Inhoud nieuwsbrief #5-14 januari 2019 Inhoud nieuwsbrief Inhoud nieuwsbrief 1 Start 2018 1 Vervangingsprotocol 1 Privacy-voorkeuren nogmaals... 2 Weeksluiting 2 AGENDA 3 Bijlage 1: Vervangingsprotocol 3 Bijlage 2: Toelichting

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad

Notulen Medezeggenschapsraad Notulen Medezeggenschapsraad Datum 1 oktober 2018 Tijd 19.30 21:15uur Locatie Meester Aafjesschool J.H. Lievense van Herwaardenstraat 2 - Meteren Voorzitter F. Versteeg Secretaris M. Tiecken mr@meesteraafjesschool.nl

Nadere informatie

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Agenda 8 tot en met 12 oktober 2018 Hele week Woensdag 10 oktober Kinderboekenweek Dag van de duurzaamheid IDENTITEIT Pas op! Tien geboden krijgt Mozes van God,

Nadere informatie

In de peiling. In de periode van woensdag 21 november t/m woensdag 12 december zullen alle leerlingen van groep

In de peiling. In de periode van woensdag 21 november t/m woensdag 12 december zullen alle leerlingen van groep In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2018 2019 datum: 09 november 2018 Agenda 10 november : scholencross 20 + 22 november : 10-Minutengesprekken (verplichte ronde voor alle ouders) 23 november :

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Herinnering In de kerstvakantie werden we opgeschrikt door het verdrietige bericht dat Martijn Heemskerk, de vader van Marco uit groep 7 en oud-leerling Tijn door een ongeluk was overleden. We leven mee

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

N ieuwsbrief 5-1 november2018

N ieuwsbrief 5-1 november2018 Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld directie @desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.n l N ieuwsbrief 5-1 november2018 Agenda 6 nov. Speelgoedmiddag gr. 1&2 6 nov. MR-vergadering 7 nov. Dankdag 9 nov.

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

3772 TD Barneveld schooljaar

3772 TD Barneveld schooljaar Nederwoudseweg 19a info@plantijn.org 3772 TD Barneveld www.plantijn.org 0342-415635 schooljaar 2018-2019 vrijdag 22 februari Schimmenspel De jongens en meisjes van groep 7/8 hebben tijdens de open dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke /

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke / Info augustus / september 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 / klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar... 2 Gelukkig nieuwjaar...

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Johannesschool

Nieuwsbrief Johannesschool In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de directie... 1 Meer over Cito- en methodeafhankelijke toetsen... 2 Ziektevervanging voor de groepen... 3 Koffiemomenten... 3 Aanwezigheid interim directeur op de Johannesschool...

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Exodus God zal er zijn

Exodus God zal er zijn Exodus 3-4 - God zal er zijn Gezinsdienst Liturgie Welkom Voorzang Maak een vrolijk geluid voor de Heer (Elly en Rikkert) Opw voor Kids 18 (Ben je groot of ben je klein) Gez 132 (Dank U voor deze nieuwe

Nadere informatie

Exodus 3-4 God zal er zijn

Exodus 3-4 God zal er zijn Exodus 3-4 God zal er zijn Gezinsdienst Liturgie Welkom Voorzang Maak een vrolijk geluid voor de Heer (Elly en Rikkert) Opw voor Kids 18 (Ben je groot of ben je klein) Gez 132 (Dank U voor deze nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.3 Schooljaar september 2018

Nieuwsbrief nr.3 Schooljaar september 2018 Nieuwsbrief nr.3 Schooljaar 2018-2019 28 september 2018 Nieuws vanuit de school Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Afgelopen week is groep 8 op werkweek geweest naar het Koos Vorrinkhuis in het mooie plaatsje

Nadere informatie

Enkhuizen, 12, oktober 2017

Enkhuizen, 12, oktober 2017 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 12, oktober 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Algemene Informatieavond en Open ochtend Met

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 4 17 september 2015 Inhoud: Ontwerp nieuw schoolplein definitief Kunstthema Vincent van Gogh Nieuws van de MR Informatieavond Kurzweil

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2012 2013 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2012-2013 A

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen!

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen! 31 augustus 2017 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 We zijn weer begonnen! De eerste vijf dagen van dit schooljaar zitten er alweer op. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015.

Openbare Basisschool De Molenberg Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015. Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Nieuwsbrief 2 van schooljaar 2015-2016 21 augustus 2015. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1.Informatie

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken nog ouders voor de Tussenschoolse Opvang (TSO) op de dinsdag.

Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken nog ouders voor de Tussenschoolse Opvang (TSO) op de dinsdag. 1. Nummer 7; 8 oktober 2018 Geachte ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nummer 7. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken

Nadere informatie

Jaargang 28 No. 7 5 oktober 2018

Jaargang 28 No. 7 5 oktober 2018 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 7 5 oktober 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Baarn, 23 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Baarn, 23 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035 5415497 e mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 23 september 2016. Aan de ouder(s),

Nadere informatie