SPIELERIJ AAN DE TAFEL EN IN DE WEI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPIELERIJ AAN DE TAFEL EN IN DE WEI"

Transcriptie

1 FEEST & INTERACTIE Entertainment tussen kunst en kitsch, banaliteiten in the mix met topacts. Een evenement met Bourgondisch eten, spelen, bier & wijn, artiesten & dansen. WinterDeinen staat voor een geweldig feest & interactie tussen al uw gasten. AMBIANCE In de ambiance van besneeuwde Oostenrijkse chalets genieten de gasten aan mooie lange rijkelijk gevulde tafels van gerechten volgens traditioneel recept. Echte Duitse broden, gesmolten kazen, winterse stamppotten, braadworsten en soep sieren de massief houten tafels. Deze Bourgondische avond vol vertier en doldwaze interactieve tafelspelen is niet helemaal zonder competitie: Neem plaats aan uw tafel waarmee u ten strijde trekt tegen de tafels om u heen. Natuurlijk onderscheiden de tafels zich door middel van ludieke namen, uitgegeven kleding, hoofddeksels en gasten. SPIELERIJ AAN DE TAFEL EN IN DE WEI De gehele avond vermaken de gasten zich met Spielerei aan Tafel en Spielerei in de Wei. Artiesten, DJ s, een live Beiers orkest en een heuse waard brengen de Spielen tot een geweldige interactie tussen alle gasten. Middels het Grand Dessert Tafeldans transformeert WinterDeinen uiteindelijk in een groot swing feest. Een volledig nieuw bedacht concept in een decor van alpenweiden, koeien en Tirolse meisjes.

2

3 ALPENHORN BLAZEN De Alphorn is een uniek muziekinstrument voor unieke gelegenheden. Altijd al eens op een Alphorn willen blazen? Dan is dit de kans! Alle gasten mogen een keer blazen. Tijdens het blazen zal met een geluidsmeter wordt gemeten hoe hard er geblazen wordt. Wanneer iedereen heeft getoeterd zal bekend worden gemaakt welk team het hardst heeft geblazen. TIROLER KOEMELKEN Wie krijgt er al zittend op een krukje als eerste de emmer vol? Vind de meest efficiënte manier om de Tirolerkoe te melken en win dit spel. HOOIBALEN WERPEN Een hooibaal over een zo ver mogelijke afstand werpen, gebruik makend van een hooivork. Welk team heeft de hoogste score? BIERFIETSEN Wie het hardst fietst krijgt als eerste zijn liter bierpul vol, dat gebeurt er tijdens het bierfietsen. Zet iedereen te kijk, laat zien wat jij in je mars hebt! RODELBAAN Voor elke snelheidsduivel is dit een aanrader. Vanuit de hoogste top van Wassenaar suis je met 50 km per uur in je eigen bobslee in een bochtig parcours van 800 meter naar beneden. Wintersport is niet compleet als je niet tenminste één keer jodelend de rodelbaan bent afgegleden! LANGLAUFLOIPE Op de speciaal voor WinterDeinen aangelegde skipiste proberen de verschillende tafels zo snel mogelijk de eindstreep te halen terwijl hun voeten in de bindingen van dezelfde lange langlaufski s gehaakt zijn. Loop deze gedwongen polonaise met een flinke vaart om met het team te winnen. BIERFUSTROLLEN Alleen door elkaar mentaal op te peppen en er als team voor te gaan, maak je een kans bij het intensieve Bierfustrollen. Een individu dient een bierfust over een baan van 40 meter te rollen. Ben je aan de overkant gekomen, dan is het jou mede teamlid zijn taak om deze weer zo snel mogelijk terug te krijgen. BIERPULSCHUIVEN Wie schuift zijn bierpul het verst? Laat je bierpul zo dicht mogelijk bij het einde van de tafel stoppen, maar natuurlijk niet te ver!

4 TAFELSPIJKERSLAAN Gedurende de avond maken we er een geweldig Sing along muziekfeest van! Op de tafels verschijnen songteksten van bekende meezingers en meedeiners. Als de muziek stopt, geeft de waard aan welke tafel doorgaat met zingen. Onze waard geeft punten voor volume, deinen, tekstkennis & originaliteit. BIERTJE LEGGEN Het bierglas wordt doorgegeven om de tafel, maar pas op! Wanneer de muziek stopt en u heeft het bierglas in uw hand drinkt u het bierglas op en bent u af. Wie wint Der Bierbokal? JODELCOMPETITIE Na een snelle kennismaking met jodelen zullen de tafels het in de praktijk brengen en het tegen elkaar opnemen. Laat de Heidi of Geiten-Peter in u naar boven komen en jodel uw team tot jodelkampioen. DE ZWAKSTE TAFEL Alle gasten worden voorzien van een glas bier. De bedoeling is om een voor een het glas bier leeg te drinken. Welke tafel is de sterkste tafel? GLAASJES ROULETTE Draai je aan het rad en het lot zal uitmaken wat u drinken zal, een glas water, fris, biertje of een winters shotje.. Bent u nog nuchter na dit roulette spel? WÜRST SNACKEN Koekhappen is een Hollandse traditie. In de Beierse sferen van het WinterDeinen kunnen we er niet om heen würst-snacken. Twee personen worden geblinddoekt, in lederhose gestoken en op tafel gezet. De rest van de tafel stuurt het hapje met een hengel naar de mond. TAP & ADT WEDSTRIJDEN Wie tapt en adt het snelst? Hierbij wordt gelet op niet alleen snelheid, maar ook op uitvoering, de schuimkraag moet zeker 2 vingers dik zijn. SINGING & DEINING Gedurende de avond maken we er een geweldig Sing along muziekfeest van! Op de tafels verschijnen songteksten van bekende meezingers en meedeiners. Als de muziek stopt, geeft de waard aan welke tafel doorgaat met zingen. Onze waard geeft punten voor volume, deinen, tekstkennis & originaliteit.

5 BOURGONDISCH ETEN Tijdens Winterdeinen mag natuurlijk het echte bourgondische eten niet ontbreken. De duitse broden met de lekkerste kaasfondue doen u gegarandeerd watertanden. BRATWÜRST Zoals het in duitsland traditie is. Een biertje met een echte bratwürst zorgt ervoor dat u in het typische Winterdeinen sfeertje verkeerd. STAMPPOTBUFFETTEN Uiteraard ontbreken de overheerlijke stamppotten niet. Een lekkere winterse boerenkool of zuurkool, of is misschien de pasta met zalm meer iets wat tot uw verbeelding spreekt? ENTERTAINMENT Tijdens, na en voor het eten wordt u compleet onder handen genomen door ons entertainment. Dit entertainment zorgt voor hossende en deinende feestgangers en maakt de feestplezier tot een ware belevinis. DER HEINO Met zijn unieke outfit en zijn donkerbruine stemgeluid doet Heino vanaf de jaren 70 tot heden menig hart sneller kloppen. Met nummers als Blau, blau blüht der Enzain, Ein festival der Liebe en Du bestormde hij de hitlijsten in alle landen ter wereld. DARIO MET TIJDLOOS Zijn repertoire bestaat uit o.a. gezellige Nederlands en Engelstalige songs van persoonlijke arrangementen, die herkenbaar zijn voor het grote publiek. Een repertoire met liedjes die iedereen naar hartenlust kan meezingen.

6 BUSVERVOER Komt u van ver of reist u graag gezamenlijk naar Winterdeinen, dan regelen wij graag uw vervoer per luxe wintersport express. Een winters uitje verzorgd van deur tot deur. PARKEREN De parkeerplaats is te bereiken via de afslag Attractiepark Duinrell. De kosten voor een parkeermuntje bedragen 5,50 per auto en kunnen gekocht worden bij de portier van het attractiepark. OVERNACHTING Wanneer u na een heerlijke winterse avond niet direct naar huis wilt, informeren wij u graag over betaalbare overnachtingsmogelijkheden. Kamers zijn beschikbaar vanaf slechts 30,- per persoon. INSCHRIJVEN U kunt zich inschrijven door het bevestigingsformulier naar ons te faxen. Ook kunt u zich inschrijven via AANSPRAKELIJKHEID Deelname aan de verschillende activiteiten geschiedt op eigen risico. Bakker & Clients kan niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade aan personen en/of goederen als gevolg van deelname aan de door haar georganiseerde activiteiten. De instructies van onze instructeurs dienen te allen tijden te worden opgevolgd. LET OP! Winterdeinen veroorzaakt: winterdeinende bazen, schlagerkaraokende inkopers, boomzagende boekhouders, sneeuwbalgooiende secretaresses, sneeuwpopworstelende specialisten, sneeuwbaldartende stewardessen, jodelende journalisten, schaatsende stylisten, karaoke zingende koks, langlauflopende leraren, mee deinende managers en spijkerslaande systeembeheerder! Bakker & Clients is hier wel voor verantwoordelijk, maar niet voor aansprakelijk!!!

7

8 Faxen naar Bakker & Clients: of Bedrijfsnaam : Naam opdrachtgever (tekenbevoegd) : Contactpersoon : Aantal Personen : Datum (onder voorbehoud beschikbaarheid) : DD/MM/JJJJ Adres : Telefoonnummer : *Kosten Arrangement : Vanaf 79,- p.p Bijzonderheden : Overnachtingen JA NEE* Busvervoer JA NEE* Drankafkoop ( 30,- p.p.) JA NEE* Munten á 2,75 (min 5 munten p.p.) Handtekening Ik bevestig onze deelname aan Winterdeinen * Doorhalen wat niet van toepassing is * Prijzen zijn exclusief BTW Indien u niet beschikt over een fax kunt u het ook sturen naar: Bakker & Clients Antwoordnummer XH Amsterdam Voor alle inschrijvingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, zie:

DE OKTOBERFEESTEN VAN IJSKOUD

DE OKTOBERFEESTEN VAN IJSKOUD Deze herfst/winter is het weer zover. In Oostenrijkse chalets, aan lange biertafels, met rondborstige bediening in lederhosen en Beierse jurkjes. Dit jaar brengt de Winnaar Vakprijs Inspiratie Evenement

Nadere informatie

ZWIEPENDE BIERTON SNOWBALLRUN SNOW EXPERIENCE LANGLAUF LOIPE RODELBAAN

ZWIEPENDE BIERTON SNOWBALLRUN SNOW EXPERIENCE LANGLAUF LOIPE RODELBAAN Weg met de sneeuwkettingen! De typische wintersportsfeer is deze winter gewoon op Duinrell te beleven. Daar creëert IJskoud, de WinterSportWeken van WinterWonderLand. Een magische en winterse setting in

Nadere informatie

Duinrell Plaza herbergt een veelvoud van belevingsruimtes en is volledig ingericht voor eten, flaneren, dansen & sjansen.

Duinrell Plaza herbergt een veelvoud van belevingsruimtes en is volledig ingericht voor eten, flaneren, dansen & sjansen. Durft u uw gasten in de kou te zetten? Uw boodschap IJskoud te verkondigen of een bijeenkomst te organiseren met het thema Het kan vriezen of het kan dooien. De unieke samenwerkingsverband tussen IJskoud,

Nadere informatie

Besneeuwde bomen Biertafels Skilatten Kaasfondue Vuurkorf Houten chalets Dome Prikkabel StroKruk Falling snowdrops Houten tonnen Picknicktafel WINTERWONDERLAND MAGISCHE WINTERSFEREN Beleef uw feest in

Nadere informatie

MAGISCHE WINTERSE SFEREN. Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie!

MAGISCHE WINTERSE SFEREN. Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie! Winter Wonderland MAGISCHE WINTERSE SFEREN Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie! IJskoud creëert daar magische feestsferen die zich uitstekend

Nadere informatie

WINTER WONDERLAND IN DE LOURDESKERK

WINTER WONDERLAND IN DE LOURDESKERK WINTER WONDERLAND IN DE LOURDESKERK MAGISCHE WINTERSE SFEREN Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderLand. Deze winter ook in prachtige Lourdes Kerk in Den Haag pal naast het Circustheater.

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

WINTER WONDERLAND IN DE LOURDESKERK

WINTER WONDERLAND IN DE LOURDESKERK WINTER WONDERLAND IN DE LOURDESKERK MAGISCHE WINTERSE SFEREN Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderLand. Deze winter ook in prachtige Lourdes Kerk in Den Haag pal naast het Circustheater.

Nadere informatie

Live Cooking vanaf 17,50 p.p. excl. personeel

Live Cooking vanaf 17,50 p.p. excl. personeel Zijn uw medewerkers vaak dagen of zelfs weken op een locatie aan het werk in binnen of buitenland? Draaien ze lange dagen op evenementen en hebben ze weinig tijd om te eten, dan hebben wij de oplossing

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops t praethuys OOSTHALEN 5 9414 tg hooghalen 0593-592097 www.hetpraethuys.com T PraetHuys: vergaderen, trainingen en workshops t Praethuys biedt

Nadere informatie

Junior (groen, donkergroen en donkerblauw) Maandag:

Junior (groen, donkergroen en donkerblauw) Maandag: We hebben de afgelopen periodes al veel landen aangedaan. We hebben kennis gemaakt met Engeland, Frankrijk, Oostenrijk en Mexico. Deze periode, die van de herfstvakantie tot de kerstvakantie duurt, komen

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

5 soorten vlees Beef hamburger Thüringer braadworst Kipfilet Gekruid lamsworstje Varkensfilet

5 soorten vlees Beef hamburger Thüringer braadworst Kipfilet Gekruid lamsworstje Varkensfilet Barbecue brochure Barbecuebuffet Bij Piecken bent u aan het juiste adres voor een heerlijke en goed verzorgde barbecue. Door ons prachtige indoor barbecuebuffet kunnen wij u het hele jaar door voorzien

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST. Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST. Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015 Q&A WALIBIERFEST Das funspaβtische Walibierfest! Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015 Website : www.walibi.nl/walibierfest Ticketing : www.walibi.nl/tickets Openingstijden : 18:00 23:00 uur. Wijze verkoop

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST Q&A WALIBIERFEST Das funspaβtische Walibierfest! Datum : 19 en 26 september 2015 Website : www.walibi.nl/walibierfest Ticketing : www.walibi.nl/tickets Openingstijden : 18:00 23:00 uur. Wijze verkoop :

Nadere informatie

FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT!

FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT! FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT! Over de Themafeesten van Brabant Dorsvlegel kent twee soorten themafeesten. Besloten feesten met uw eigen gezelschap of aanschuiven aan een bestaand themafeest.

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Lusht. Heeft u een buurtfeest, een barbecue of een familiebrunch? Of organiseert u een bedrijfsevenement, personeelsfeest of een bruiloft? Lusht heeft

Nadere informatie

Wintergoed arrangementen

Wintergoed arrangementen Wintergoed arrangementen Arrangement 1 Partytime Feestavond van 18.00 23.00 uur compleet met diner, drank, entertainment en activiteiten. Voor groepen van 50 tot 500 personen. Aankomst Bij aankomst worden

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Casino Royal. Start walking dinner: Einde walking dinner:

Casino Royal. Start walking dinner: Einde walking dinner: THEMAFEESTEN Casino Royal Tijdens deze gala avond waant u zich in luxe. De rode loper ligt uit en de kaarsen staan aan. Op de achtergrond speelt de band een zacht muziekje. U wordt verwelkomt met een glaasje

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Les 4: Les conversatie + grammatica Nederlands Conversatie Les 2 A-klas

Les 4: Les conversatie + grammatica Nederlands Conversatie Les 2 A-klas Les 4: Les conversatie + grammatica Nederlands Conversatie Les 2 A-klas Leraar: Dag Jef. Jef: Dag mevrouw. Hoe gaat het met u? Leraar: Goed, dank je. En met jou? Jef: Ook goed. ----------- Mark: Hallo

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn snow. fun ss. b u. s d i n o e o f snow & teambuilding TEAMBUILDEN MET MEERWAARDE... In onze teambuildingsactiviteiten staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, communicatie en groepsdynamiek centraal.

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete buffetten

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen www.edusom.nl Opstartlessen Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets lekker vindt of ergens van houdt. Praten over eten en drinken. Praten over boodschappen

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Culinaire arrangementen bij de Eeshof

Culinaire arrangementen bij de Eeshof Culinaire arrangementen bij de Eeshof Januari 2014 Wilt u uw verjaardag, familiefeestje of een andere gelegenheid vieren? Dan bent u bij de Eeshof aan het juiste adres. Met onze speciale arrangementen

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2018

Arrangementen Heerencompagnie 2018 Arrangementen Heerencompagnie 2018 Broodmaaltijd Heerencompagnie 14,50 p.p. - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) -

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2019

Arrangementen Heerencompagnie 2019 Arrangementen Heerencompagnie 2019 Broodmaaltijd Heerencompagnie - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) - Diverse soorten

Nadere informatie

De pietenschool. speluitleg

De pietenschool. speluitleg De pietenschool speluitleg Speel de pietenspelletjes, doe de oefeningen en word een echte hulppiet! De Pietenschool is een leuk en gezellig spel voor de Sinterklaastijd. Het spel kan op verschillende manieren

Nadere informatie

Restaurant t Vierspan

Restaurant t Vierspan www.het-vierspan.nl Restaurant t Vierspan 2019/2020 sinds 1998 Wilt u iets organiseren of iets te vieren met familie, vrienden, collega`s of de buurt? In ons restaurant verzorgen wij voor elk budget complete

Nadere informatie

ARRANGEMENT 1, PRIJS ALL-IN : WINTER CASINO AVOND & UITGEBREID BUFFET

ARRANGEMENT 1, PRIJS ALL-IN : WINTER CASINO AVOND & UITGEBREID BUFFET WERKT SAMEN MET VIER UW PERSONEELSFEEST BIJ VAN DER VALK HOTEL HENGELO Wij organiseren uw feestavond van A tot Z en nemen u graag de organisatie uit handen! In samenwerking met Events in Twente hebben

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam Op zoek naar een unieke winterse locatie voor uw bedrijfsuitje, Kerst- of Nieuwjaars borrel? Schaatsbaan Rotterdam is een originele en verrassende locatie voor uw evenement. Van teambuilding tot kerstborrel.

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80 en 90 opnieuw of voor het eerst!

Nadere informatie

Zomervakantie VZOD Week 1

Zomervakantie VZOD Week 1 Zomervakantie VZOD Week 1 Graag altijd zwemkleding mee, en graag een handdoek! Deze week staat de kleur oranje centraal. Met een uitje graag om 9:15 aanwezig zijn. 7 juli 2014 8 juli 2014 9 juli 2014 10

Nadere informatie

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Korte interactieve lezing over een boeiend onderwerp. Lekker Luisteren! Locatie: Het Kook College Wijchen, Nieuwe weg 303(Woondrôme Wijchen) Datum: Dinsdag 30 augustus

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Uw feest bij Piecken, Bedankt voor uw interesse in Piecken.

Uw feest bij Piecken, Bedankt voor uw interesse in Piecken. Feesten brochure Uw feest bij Piecken, Bedankt voor uw interesse in Piecken. Piecken is een uitstekende locatie als u een gezellig en goed verzorgd feest wilt geven. Wij bieden de groots mogelijk service

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 2000 opnieuw of voor

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM

DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM DAM TOT DAM PARK - ZAANDAM 16 EN 17 SEPTEMBER 2017 FESTIVAL EN BUSINESSDORP EEN WEEKEND LANG GENIETEN MET RELATIES EN MEDEWERKERS HOSPITALITY BUSINESS SPONSORING DAM TOT DAM PARK Voor het vijfde achtereen

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken.

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Telstar Horeca Menukaart 15-16 Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Drank Gedurende de dag Kan Koffie (10 kopjes) 15,00 Kan Thee (10 kopjes)

Nadere informatie

WELCOME VIP HOSPITALITY

WELCOME VIP HOSPITALITY WELCOME VIP HOSPITALITY BESTEL NU JE KAARTEN MÉT KORTING! DTM-ASSEN.COM 19 21/7/ 2019 JETZT GEHT S LOS! ASSEN DTM ASSEN Jetzt geht s los! De Deutsche Tourenwagen Masters komen van 19 tot en met 21 juli

Nadere informatie

Eten. Drinken. Dansen GROEPSARRANGEMENTEN

Eten. Drinken. Dansen GROEPSARRANGEMENTEN Eten GROEPSARRANGEMENTEN Drinken Dansen ETEN DINER ARRANGEMENTEN U kunt zelf uit elke categorie een keuze maken en uw totaal prijs uitrekenen die het beste past in uw budget. Arrangementen zijn te bestellen

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Amsterdamse Elfstedentocht

Amsterdamse Elfstedentocht Amsterdamse Elfstedentocht Ludiek spelprogramma met winterse versnaperingen In de gezelligste buurt van ons land, de Jordaan, worden jullie ontvangen met een hartverwarmend glaasje Glühwein. Vervolgens

Nadere informatie

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn

Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Lekkere Lezing - met Amuses & Wijn Korte interactieve lezing over een boeiend onderwerp. Lekker Luisteren! Locatie: Datum: Het Kook College Wijchen, Nieuwe weg 303(Woondrôme Wijchen) 22 maart 2012 Tijd:

Nadere informatie

Top-patissier-Klas. Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015. Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers

Top-patissier-Klas. Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015. Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Top-patissier-Klas Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015 Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Wil jij die echte Topper worden in de patisserie? Dat kan nu op de Hubertus Vakschool!

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 2 BOODSCHAPPEN

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 2 BOODSCHAPPEN ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A1 THEMA 2 BOODSCHAPPEN Opdracht 1 de groente pinnen de suiker de supermarkt Opdracht 7 Hoi Ramon! Ik eet graag rijst met kip. En ik drink altijd water bij het eten. Maar ik vind

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen worden getest en je kunt naar hartenlust zwieren en zwaaien.

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

WINTERARRANGEMENTEN

WINTERARRANGEMENTEN WINTER 2016-2017 Lekker bij een vuurtje of gezellig bij de borrel! EVEN VOORSTELLEN Jong & oud, sportief of niet, denkers & doeners, families & collega s. Voor al deze groepen organiseren wij met veel

Nadere informatie

Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd

Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd Indoor fun challenge De indoor fun challenge staat in het teken van strijd. Strijd tussen twee of meer teams die allemaal willen winnen.

Nadere informatie

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht Over OMA OMA beekbergen ondersteunt werkende ouders om de balans tussen de eisen van het privéleven en die van het werk te behouden of te herstellen. Bij

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Spelregels. Het spelen van levend ganzenbord

Spelregels. Het spelen van levend ganzenbord Het spelen van levend ganzenbord Voor het spelen van het levend ganzenbord verdeel je de deelnemers in minimaal twee groepen. Deze groepen spelen het levend ganzenbord tegen elkaar. Het doel van het levend

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

SPONSORPAKKET 2018 SHARING GOOD VIBES

SPONSORPAKKET 2018 SHARING GOOD VIBES SPONSORPAKKET 2018 SHARING GOOD VIBES We zijn er maar druk mee. We vliegen van hot naar her om hier en daar te zijn. s Morgens staan we vroeg op en s avonds duiken we er laat weer in. De één is druk in

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

Schaatsen. Gratis sport & spel clinics bij BSO Sportstuif Veldhoven. Beste ouder, verzorger, belanghebbende,

Schaatsen. Gratis sport & spel clinics bij BSO Sportstuif Veldhoven. Beste ouder, verzorger, belanghebbende, Beste ouder, verzorger, belanghebbende, Voor u ligt de tweede uitgave van de nieuwsbrief van Sportstuif Veldhoven. Deze zal 4x per jaar worden uitgebracht. Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Werkbladen KlasseLunch 2008:

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Werkbladen KlasseLunch 2008: Werkbladen 2008: Over gezond eten 1 WAAROM IS GEZOND ETEN BELANGRIJK? Je bent nu in de groei. Je lichaam is nog lang niet klaar. Goed en gezond eten is daarom erg belangrijk. Want alleen dan krijg je voldoende

Nadere informatie

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur

Prijzen - de Expozaal: 50,00 per uur - de Paleiszaal: 125,00 per uur - de Sportzaal: 175,00 per uur Pompgebouw de Esch Catering & Events Bedrijfsevenementen Vergaderzalen Kantoorruimte Meetingpoint Sportzaal presentaties,vergaderen, congres, lunch, buffet, diner, receptie & feest Bedrijfsevenementen

Nadere informatie

Les alcohol. En / of Vragenblad Hoe werkt alcohol? Wat weet je al over alcohol? En / of Nog meer vragen: Klassikaal vragen stellen uit de kennistest.

Les alcohol. En / of Vragenblad Hoe werkt alcohol? Wat weet je al over alcohol? En / of Nog meer vragen: Klassikaal vragen stellen uit de kennistest. Les alcohol Meenemen: - Formulier om eigen ervaringen op te schrijven; - Etiketten van alcoholhoudende dranken; - Vragenblad Hoe werkt alcohol? ; (eventueel A,B en C- kaartjes meenemen) - Kennistest alcohol;

Nadere informatie

OPBOUW / AFBOUW

OPBOUW / AFBOUW CLIENT DATUM OPBOUW / AFBOUW TIJD CONTACTPERSOON B&C CONTACTPERSOON TEST CLIENT 19-09-2008 19-09-2008 / 19-09-2009 1400 UUR TEST CONTACTPERSOON ALEX LEUNING Bakker & Clients Event Marketing, opgericht

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Arrangementenbrochure 2016-2017 Winter Village is een uniek evenement waar gezelligheid, saamhorigheid, schaatsen en een sfeervol restaurant centraal staan. Schaatsliefhebbers

Nadere informatie

Arrangementen Bospaviljoen de Woudstee 2017

Arrangementen Bospaviljoen de Woudstee 2017 Bospaviljoen de Woudstee Midden in de bossen bij Drouwen, direct naast het Boomkroonpad ligt Bospaviljoen de Woudstee. Op deze prachtige locatie treft u een restaurant aan waar je terecht kunt voor een

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

Dé bruiloft DJ van Nederland

Dé bruiloft DJ van Nederland Dé bruiloft DJ van Nederland MAAK JOUW PERFECTE TROUWFEEST REALITEIT Hét perfecte trouwfeest Met precies de sfeer & muziek die jullie willen Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze

Nadere informatie

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk KERST BIJ KLOOSTER Locatie Kerk aan Zee Klooster events, art & design beheert twee eventlocaties in Noordwijk: de Kerk en Kapel aan Zee - dicht bij het strand en de grote hotels - en de Middeleeuwse Oude

Nadere informatie

Colofon. Even Voorstellen

Colofon. Even Voorstellen Colofon Postadres: Young Professionals Events Nicolaaserf 16 2743 HB Waddinxveen Telefoon: 0182-752187 Email : info@ypevents.nl Website : www.ypevents.nl Eventuele prijswijzigingen en zet- of drukfouten

Nadere informatie

Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Een plek om te verwonderen en te bewonderen Een plek om te verwonderen en te bewonderen ARRANGEMENTENBROCHURE 2017-2018 De winter komt er weer aan! gezellig samenzijn in winterse sferen met familie, vrienden, relaties of collega s. Winter Village

Nadere informatie

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 I N F O & M E N U K A A R T 2 0 1 4 1 Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 Welkom Het St. Jansgebouw Is een gezellige en zeer gunstig gelegen horecagelegenheid in hartje Wierden.

Nadere informatie