Nieuwsbrief 5, 22 november 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 5, 22 november 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 5, 22 november 2018 Agenda: November Donderdag Nieuwsbrief 5 Donderdag Studiemiddag groep 1+2 Kinderen groep 1+2 s middags vrij December Dinsdag Onderzoeksdag Ouderbetrokkenheid inloop voor ouders 8:30-10:00 uur Envelopjes Woord en Daad mee naar huis Woensdag Sinterklaas Donderdag Studiemiddag leerkrachten ParnasSys alle kinderen s middags vrij Vrijdag Envelopjes Woord en Daad mee naar school Vrijdag Nieuwsbrief 6 Woensdag Kerstviering in de Ichtuskerk 11:00-12:20 uur (nadere info volgt) Maandag t/m vrijdag t/m Kerstvakantie Dinsdag en woensdag 25, e en 2 e Kerstdag

2 Vanuit de directie: Op 4 december van 8.30 tot uur komt CPS op de Oranjeschool en willen we graag met u praten over de samenwerking tussen u als ouder(s) en de school. U bent welkom voor een kop koffie of thee en ondertussen kunt u uw ervaringen met de school met ons delen. We praten dan over wat al heel goed gaat en wat nog beter kan. Deze activiteit heeft het karakter van een inloop. U kunt dus, tussen 8:30 en 10.oo uur, zelf bepalen wanneer u komt en hoe lang u blijft. Met de informatie die we via u en de school krijgen gaan we aan het werk om te komen tot een optimale samenwerking tussen de ouders en het team van de Oranjeschool. Deze samenwerking is belangrijk voor de ontwikkeling en de onderwijsprestaties van uw zoon of dochter. Wij hopen dan ook een grote groep ouders op 4 december te kunnen verwelkomen. Wij zorgen voor koffie met wat lekkers. U komt toch ook? Opgeven mag via: info.oranjeschool@prohles.nl Zie ook de flyer bij deze nieuwsbrief. Op 17 januari 2019 organiseren we een speciale studiebijeenkomst voor ouders en het team. Het is een actieve bijeenkomst waarbij we met elkaar werken aan nieuwe inzichten voor de school! We bespreken dan wat er goed gaat op school in het contact en wat we met elkaar beter kunnen doen, zodat alle kinderen met nog meer plezier naar school gaan. Nieuw LVS: Sinds kort werken we op school met een nieuw digitaal LeerlingVolgSysteem (LVS) We hadden Esis en zijn nu overgegaan naar ParnasSys. ParnasSys is meer gebruiksvriendelijk en ook binnen de stichting Prohles is nu sprake van één systeem. In een eenvoudige en veilige omgeving voeren we informatie in die voor ons als school, ten behoeve van de ontwikkeling van uw kinderen, belangrijk is. Deze gegevens analyseren we en verwerken we in concrete plannen. Zo bouwen we samen aan onderwijs op maat en laten we onze kinderen groeien. Om hier goed mee te kunnen werken hebben we een teamscholing nodig. Deze vindt plaats op donderdagmiddag 6 december. Deze middag zijn alle kinderen vrij. We betreuren het dat dit op deze korte termijn gecommuniceerd wordt. Helaas was er geen andere mogelijkheid om dit voor de Kerstvakantie te realiseren. Bij het maken van de jaarplanning was deze activiteit nog niet bekend. Wij vragen uw begrip hiervoor. Schoenendoos actie Hebt u nog erg in de schoenendoos actie? Groep 1 t/m 4 hebben daar een folder en een briefje over gehad. De schoenendozen mogen vrijdagmorgen 23 november op school zijn, want dan worden ze opgehaald!!! Heel hartelijk bedankt voor uw medewerking.

3 Personeel: Meester van Duijn onderging vorige week woensdag de 2 e van 6 chemokuren. Het gaat naar omstandigheden goed met hem. Deze behandeling heeft al direct effect. Ook de bijwerkingen van de chemokuren vallen tot nu toe erg mee. In verband met de ziekte van de huidige fysiotherapeute is er voorlopig een vervangster. Haar naam is Chantal van de Velde. chantalvandevelde@pmckatwijk.nl Ouders kunnen een mail naar Chantal sturen om een afspraak te maken of contact opnemen met de praktijk. Zeehosplein MJ Katwijk aan Zee Sport in de Kerstvakantie: In de kerstvakantie kunnen de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 deelnemen aan sportactiviteiten. Tafeltennistoernooi voor groep 5 t/m 8 + spelletjesmiddag voor groep 3 en 4 Donderdag 27 december tussen en uur voorrondes groep 5 t/m 8 Vrijdag 28 december tussen en uur finales groep 5 t/m 8 Vrijdag 28 december van uur spelletjesmiddag voor groep 3 en 4. Locatie: Tafeltennisvereniging Rijnsoever - Sportpark de Krom Kosten: 1,00 per kind Zaalvoetbaltoernooi voor groep 7 en 8 Woensdag 2 januari jongens groep 7 Donderdag 3 januari meisjes groep 7 en 8 Vrijdag 4 januari jongens groep 8 De teams moeten begeleid worden door een volwassen persoon. Zij moeten zelf een begeleider regelen. Locatie: Sporthal Rijnsoever. Kosten: 1,00 per kind De kinderen kunnen zich bij de eigen leerkracht opgeven en het geld afgeven.

4 Uit de groepen: Groep 1/2A Woensdag 7 november hebben we samen op school gegeten. Met onze pyjama, huispak of sloffen nog aan, was het warm en gezellig in de groepen. Er was ook van alles te zien. Een juf nog in pyjama en ochtendjas, een dinopak of konijnenpak, kleuters die als beertje kwamen of in een mooie, nieuwe, schone pyjama met bloemetjes, ruitjes of streepjes. Aan tafel zat zelfs een haai?! Natuurlijk hadden ze allemaal een lege maag en dus een reuzenhonger! Het bolletje met kaas, jam of hagelslag was dan ook al snel opgegeten. Er was ook veel om te kiezen, zodat iedereen tevreden was. Op de foto s is te zien dat we allemaal ook heel wakker waren!!!

5 Groep 1c We zeggen welkom tegen: Lucas, Noëlla, Charlotte, en Naomi. We wensen jullie een fijne schooltijd toe. In onze klas is er een openhaard met schoorsteen. Niet schrikken als u de kinderen met een schoen door de klas ziet lopen. De andere schoen staat bij de haard. Nu maar afwachten of er iets in komt. Het is fijn als de kinderen met koud weer handschoenen meenemen, dan kunnen ze het buiten net wat langer fijn spelen, zonder het koud te krijgen.

6 Groep 6 Het wordt spannend want er worden 5 stokjes gepakt voor het eerste rijtje van topografie. We hebben ook een spannende film gekeken. We waren taxi woorden aan het oefenen de juf maakte er een spelletje van als je op de tafel sloeg en het was geen taxi woord dan moest je iets lekkers aan de juf geven. Bijna de hele klas moest snoepjes aan de juf geven maar toen zei de juf dat we het opnieuw mochten proberen en toen hadden minder kinderen het fout en die moesten wel snoepjes geven. Groetjes, Bram en Thijn Pieter heeft zijn dyslexiebehandelingen vorige week afgerond. Dat is een hele prestatie en dat mocht daarom ook gevierd worden. Groep 6 werd eerst getrakteerd op heerlijke chips en daarna ging de hele klas naar het computerlokaal om spelletjes te doen. Pieter is door de kinderen verrast met allerlei lekkere dingen en kan het komende jaar van al zijn chocola en chips genieten. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, hebben we ook nog broodjes frikandel gekregen. Eén groot feest dus! Groep 8 Woensdag 21 november werd er in de groepen zeven en acht een gastles verzorgd door Leonie Cramwinckel- Bloch van de vrijwilligersstichting Na de Oorlog. Zij vertelde op zeer boeiende wijze over het leven van haar ouders en grootouders, voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. De leerlingen werden meegenomen op een reis door de geschiedenis met voorwerpen uit deze periode. Zo werden er voedselbonnen en een Jodenster bekeken. Leonie vertelde over de afkomst van haar grootouders. Zo heeft haar Joodse opa in de Eerste Wereldoorlog aan de kant van de Duitsers gevochten en werd hij in de Tweede Wereldoorlog vervolgd door diezelfde Duitsers. Haar moeder was bij de aanvang van de oorlog twaalf jaar, ongeveer zo oud als de leerlingen uit groep zeven en acht. Het werd ontroerend toen Leonie een stuk voorlas uit het dagboek van haar moeder. Uit het gedeelte kwam naar voren hoe moeilijk en eenzaam het was om als onderduiker te moeten overleven tijdens de oorlog. Naar school gaan was niet mogelijk en vriendinnen ontmoeten ondenkbaar. Niet alleen het leven van de familie werd verteld maar ook; de Jodenvervolging, razzia s, NSB ers en de hongerwinter. Bij het nabespreken van de les bleek dat de leerlingen de les als zeer informatief en leerzaam hadden ervaren.

7 Vrijdagmorgen 16 november kregen de leerlingen van groep 8 uitleg over WO11. Dit gebeurde in het DUNA-atelier bij het Zwaantje. Terwijl wij beneden aan het luisteren waren hoorden we boven ons mannen zagen en timmeren. Meneer Barendse begon met ons welkom te heten en wat vragen te stellen. Daarna zagen we in een film hoe de kust er tijdens de oorlog uit zag. Ook Katwijk kwam in beeld. Raar om een boulevard te zien die er nu niet meer is. We keken naar Duitsers die plezier hadden, dit was een stukje van een propagandafilm uit 1943 voor de mensen in Duitsland. Het verschil met de trieste beelden die we ook zagen was erg groot. Veel huizen die afgebroken moesten worden, veel gezinnen die daardoor moesten verhuizen, veel mensen die honger hadden en gevechten die, zoals we nu weten, door de geallieerden zijn gewonnen. Toen kwam de opdracht om met een schep te gaan graven bij een stuk muur. Deze behoort bij de Atlantikwall, een verdedigingswal die over de hele kust van Europa aangelegd was. Sommige kinderen vonden een stuk beton of een stuk ijzer. Kees van Belen vond zelfs een stukje stof van een Canadees uniform maar bij navraag bleek dit een stukje plastic te zijn. Helaas voor de vader van Loïs!!! Daarna zijn we naar de witte tent gegaan. Hier was de Dakota te bewonderen en zagen we foto s van de bevrijding. De les die de kinderen van groep 8 deze morgen gehad hebben zullen ze niet gauw vergeten.

8

9 Bijlagen: Flyer inloop Ouderbetrokkenheid 4 december Verjaardagen: Datum Groep Naam Leeftijd 22 november 8 Ruben Meijvogel november 3A Lisa Heemskerk 6 25 november 6 Mike van Beelen november 5 Lieke van der Plas november 5 Timo Wiltink 9 4 december 4 Naomi van der Plas 7 4 december 4 Lieneke van Rijn 8 4 december 7 Lucas Blok 11 6 december 7 Lisette Hogendoorn 11 7 december 4 Zarah van der Plas 8 8 december 5 Arsam Zare 9 9 december 5 Julot Verdoes 8 12 december 8 Jannette van der Meij december 1B-2B Anne van der Plas 5 14 december 6 Elize van Duijn december 5 Julia Dekkers december 6 Isabelle Guijt december 7 Eva Guijt december 5 Naomi Barnhoorn december 1B-2B Bregje Ouwehand 6 24 december 3A Thomas Meijvogel 7 25 december 5 Feline Ouwehand 9 30 december 4 Lize Ouwehand 8 31 december 1A-2A Neline de Mol 6 31 december 1A-2A Jan Zuijderduijn 6 Allemaal een fijne verjaardag gewenst! Voor alle data geldt D.V. Hartelijke groet, mede namens de collega s, W.H. (Henri) Verheij directeur a.i. Oranjeschool

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Agenda: December 2018 donderdag 13-12-18 Nieuwsbrief 6 vrijdag 21-12-18 ma t/m vr 24-12-18 t/m 4-1-19 25, di, wo 26-12-18 Kerstviering in de Ichtuskerk 11:00-12:20 uur Na

Nadere informatie

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017 1 mei 2017 Agenda Mei Ma 1-5-17 envelopjes Woord en Daad Di 2-5-17 oud papier Do 4-5-17 envelopjes Woord en Daad Vr 5-5-17 Bevrijdingsdag, vrij Ma 7-5-17 Kamp groep 8 Di 9-5-17 oud papier Kamp groep 8

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. December di Sinterklaas groep 1 en 2 s middags vrij. 27 november 2017

Agenda. Bij de agenda. December di Sinterklaas groep 1 en 2 s middags vrij. 27 november 2017 27 november 2017 Agenda December di 5-12-17 Sinterklaas groep 1 en 2 s middags vrij envelopjes Woord en Daad mee naar huis vr 8-12-17 envelopjes Woord en Daad mee naar school di 12-12-17 studiemiddag Kijk!

Nadere informatie

30 augustus Vanuit de directie:

30 augustus Vanuit de directie: 30 augustus 2018 Vanuit de directie: Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomervakantie is een periode om rust te nemen met elkaar. Zes weken lang niet letten op

Nadere informatie

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af.

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. 21 november 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 6 Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. Groep 1 en

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2018

Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2018 Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2018 Agenda: vrijdag 19-10-18 Groep 5-8 middag vrij Maandag-vrijdag 22 t/m Herfstvakantie 26-10-18 maandag 29-10-18 Studiedag 2, alle kinderen vrij dinsdag 30-10-18 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 1 november 2018

Nieuwsbrief 4, 1 november 2018 Nieuwsbrief 4, 1 november 2018 Agenda: November donderdag 1-11-18 Nieuwsbrief 4 dinsdag 6-11-18 Envelopjes zendingsgeld mee naar huis woensdag 7-11-18 Dankdag voor Gewas en Arbeid vrijdag 9-11-18 Envelopjes

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017 9 oktober 2017 Agenda Oktober ma 9-10-17 t/m 13-10-17 oudermorgens ma 9-10-17 nieuwsbrief 3 wo 11-10-17 Boekenbeurs do 12-10-17 Studiemiddag. Alle groepen vrij vrij 13-10-17 leerlingen groep 5 t/m 8 middag

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Facebook Weet u het nog? Op https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee kunt u de school en wat daar gebeurt volgen!

Facebook Weet u het nog? Op https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee kunt u de school en wat daar gebeurt volgen! 10 februari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 11 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Afscheid Meester Stephan > Kerst- en nieuwjaarsgroet > Rooster nieuwe leerkrachten > Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 17-11-2017 nummer 12 In deze nieuwsbrief: - Open podium - Aanmelden broertjes/zusjes - Sinterklaas - Adreslijsten - Engels in groep 1 t/m 4 - Ouders gevraagd! - Jungle kijkdoos in groep 5 -

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda:

Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda: 16 juni 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 19 Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda: 17 juni Kennismakingsavond ouders nieuwe kinderen groep 1 schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

de Oehoe Volgt u ons al op

de Oehoe Volgt u ons al op de Oehoe Het om- de- week- bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 11 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

25 november Zaterdag, 19 november, hebben Lucas Molenaar en Jaco Meijvogel meegedaan met de. Grote Katwijkse wetenschapsquiz 2016

25 november Zaterdag, 19 november, hebben Lucas Molenaar en Jaco Meijvogel meegedaan met de. Grote Katwijkse wetenschapsquiz 2016 25 november 2016 Wetenschapsquiz Zaterdag, 19 november, hebben Lucas Molenaar en Jaco Meijvogel meegedaan met de Grote Katwijkse wetenschapsquiz 2016 Om half vier kwamen deze kanjers al naar de bibliotheek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017 Agenda 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie Woensdag 1 november Dankdag; leerlingen vrij! Vrijdag 3 november Luizencontrole Zaterdag 4 november Oud papier Maandag 6 november Peuterochtend Donderdag 9 november

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

inleveren op 9 januari 2019

inleveren op 9 januari 2019 Jaargang 15 / nr 05 21 december 2018 De volgende verschijnt op 31 januari 2019. Berichten voor de volgende uiterlijk 28 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Nr. 16 maandag 18 december 2017 In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Belangrijke data Woensdag 20 december: Kerstbuffet Elegaststraat: aanvang

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers,

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers, Beste lezers, Nog enkele dagen en de herfstvakantie breekt aan. We zijn dankbaar voor de periode die weer achter ons ligt. Veel verschillende lessen zijn gegeven en de kinderen hebben in deze periode veel

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie