De Babbelaar. Nieuwsbrief LIED VAN DE WEEK AGENDA VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! GODSDIENSTTHEMA EXCURSIE GR.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Babbelaar. Nieuwsbrief LIED VAN DE WEEK AGENDA VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! GODSDIENSTTHEMA EXCURSIE GR."

Transcriptie

1 De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 6 Datum: 6 oktober week 40 Datum: AGENDA Omschrijving: 6 oktober Juf Aly jarig 6 oktober NSA Kickboksen 10 oktober Groep 5 toets aardrijkskunde thema 1 11 oktober Juf Helga in groep 7 12 oktober NSA Muziekavontuur 12 oktober Groep 6/7 excursie Zaans Museum 9 uur. 13 oktober NSA Kickboksen en afsluiting Kinderboekenweek 18 oktober Open dag, zorgteamoverleg 19 oktober NSA Muziekavontuur 20 oktober Studiedag 21 t/m 29 oktober Herfstvakantie 29 oktober Wintertijd GEFELICITEERD! Datum Naam Groep 9 oktober Nilaya Parden 3 12 oktober Sophie Jane Acheampong 2 GODSDIENSTTHEMA Week t/m Horen wij nog bij elkaar? Jakob vertrekt in het geheim. Een woedende Laban reist hem achterna. Ze horen toch bij elkaar? En horen Jakob en Esau nog bij elkaar, na het bedrog en na al die jaren? De kinderen leren dat er mensen zijn bij wie je hoort. LIED VAN DE WEEK Groep 1 t/m 8: Heel dichtbij (op Youtube) van Elly en Rikkert. VREEDZAME SCHOOL Er is deze week 3,80 zendingsgeld bijeen gebracht. Regel van de week: Wij zorgen dat iedereen erbij hoort en zich veilig voelt KINDEREN VAN DE WEEK Groep 1/2 Groep 3 Faith en Jolina hebben hun A- diploma gehaald! Jaylee zit in badje groen Casper hoopt zaterdag te gaan vissen met zijn nieuwe hengel en dobber. EXCURSIE GR. 6/7 Groep 6/7 gaat donderdag 12 oktober om 9 uur naar het Zaans Museum. Tot nu toe hebben 4 ouders zich aangemeld om te rijden. Dit is niet voldoende. Er zijn minimaal 6 auto s nodig om de kinderen naar het museum te vervoeren. Het zou fijn zijn als er

2 nog een paar ouders mee kunnen. Wilt u zich bij mij of bij Margreet aanmelden? Met vriendelijke groet, Meester Warner. DIGIDUIF Herhaald bericht: Communicatie tussen u en ons vinden wij belangrijk. Daarbij is ons doel u zo goed mogelijk te informeren over de verschillende activiteiten van onze school. Om dit te realiseren maken wij gebruik van Digiduif waarmee wij u via , SMS en pushberichten (via de youconnetctapps) snel, direct en betrouwbaar kunnen bereiken. Wilt u uw gegevens in DigiDuif goed controleren (zoals mobiel nummer) en zo nodig aanpassen? De leerlingen die nog niet verbonden zijn met DigiDuif krijgen een activeringsbrief mee naar huis zodat u als ouder een account kunt aanmaken. Wij stellen het op prijs als u het account wilt activeren. PARNASSYS Herhaald bericht: Als uw kind op school start krijgt u, als het goed is, een met de gebruiksaanwijzing van ParnasSys. Na het inloggen ziet u: Startpagina: rechts ziet u foto s van uw kind(eren). Zodra u op de naam/ foto van uw kind klikt, opent een venster met de volgende tabbladen: Leerlingkaart: zakelijke gegevens van uw kind Absentie: een overzicht met alle dagen dat uw kind niet aanwezig is geweest. Methodetoetsen: overzicht van alle afgenomen methode toetsen. Hierin kun u de toetsen van de volgende vakken terugvinden: rekenen, taal, spelling en begrijpend lezen. Citotoetsen: Deze zijn dit jaar nog niet afgenomen. Dit gebeurt landelijk in januari en juni. Daarom ziet u voor dit jaar nog geen toetsen staan. U kunt wel klikken op vorige schooljaren. Deze scores zijn bij u al bekend omdat deze altijd meegegeven worden als overzicht in het rapport. School: contactgegevens van de school. Account: uw contactgegevens. Hier kunt u indien gewenst uw wachtwoord aanpassen. Gaat u voor een instructie-prezi naar de onderstaande link: m= copy&rc=ex0share Wanneer het niet lukt, neemt u dan contact op met meester Warner of juf Marianne. OPEN DAG ParnasSys is de naam van ons administratie systeem waarin wij de gegevens van de leerlingen bewaren. Wij denken dat het heel goed is wanneer u als ouder inzage heeft in de gegevens van uw eigen kind(eren). Niet als vervanging van de persoonlijke contacten of de huidige manier van informeren maar aanvullend. Op woensdag 18 oktober is voor alle Agorascholen open dag. Om dit zoveel mogelijk bekend te maken verzoeken wij u om de folder die uw kind vandaag meekrijgt aan mensen te geven die een school zoeken. Op de open dag zullen leerlingen van groep 8 potentiële ouders rondleiden. Zij kunnen dit heel goed en de ervaring leert dat bezoekers van de open dag dit erg waarderen.

3 NOTULEN JAARVERGADERING Aanwezig: Gerard Best, Desiree Miravete Hernandez, Boudewijn van Weert, de Jongh, Joost Verheijen, Lindy Smit, Eline Huiting, Margreet Beunder, Marjan Tromp, Helga van Kooperen. Helga heet de ouders welkom en stelt haar collega Marjan Tromp aan hen voor. Marjan zal een presentatie geven over bildung in het onderwijs. Bildung is de algehele (persoonlijkheids) vorming, ausbildung zijn de kennisvakken.

4 Marjan laat een Amerikaans filmpje zien over een man die een rechtszaak start tegen de staat. Het schoolsysteem leert kinderen allemaal hetzelfde en bereidt ze niet goed voor op het leven in de maatschappij. Doe recht aan kinderen en houd rekening met hun mogelijkheden en talenten is de boodschap. Wat heb je nodig om succesvol te worden? Talent, breed aanbod, doorzettingsvermogen en de stimulans van ouders, leerkrachten etc. Bildung doet hier recht aan, ook dalton draagt hiertoe bij. Na de lezing nemen we het Jaarverslag 2016/2017 door. Een belangrijk item is de terugloop van het leerlingenaantal. De school doet het goed: de leerprestaties, het inspectierapport en het tevredenheidsonderzoek zijn op orde. Toch blijft een toestroom van leerlingen uit. Er is een onderzoek gaande naar de oorzaak hiervan. De aanwezigen noemden eventuele redenen: het schoolgebouw, de opvang? We zullen zien wat er uit het onderzoek komt. Bij het doornemen van de resultaten van het tevredenheidsonderzoek vroeg een aantal ouders zich af, welke vragen aan de kinderen gesteld worden op het gebied van ICT, dit om de uitslag te verklaren. De vragen staan hieronder: Ik vind leren leuker als ik op de computer mag werken. Ik leer veel door op de computer te werken. Ik vind de lesmaterialen die in de klas worden gebruikt leuk. Sommige leerlingen mogen extra vaak op de computer werken van de meester of juf. Een ouder vraagt zich af of de focus op de leerresultaten niet in strijd is met de bildung die je nastreeft. Het antwoord is dat bildung juist bijdraagt aan het niveau van de basisvaardigheden. We willen als school eruit halen wat er in zit. Daarom moet je doelen stellen en vervolgens meten of de doelen behaald zijn. Het zou mooi zijn om de mate waarop kinderen gebildet zijn ook te kunnen meten. We gaan op zoek naar een dergelijk instrument of stellen deze zelf samen. Na het jaarverslag van de school werden de verslagen van MR, SAR en OR doorgenomen. Deze werden toegelicht door de aanwezige leden. Ook de afrekening werd toegelicht. Er is meer uitgegeven aan TSO dan was begroot. Dit komt gedeeltelijk door de verhoging van de uurtarieven van de pedagogisch medewerkers. Ook zijn ze wat meer ingezet. Het komende jaar zal er maar één pm-er per dag ingezet worden, ondersteund door vrijwilligers. Hierdoor worden de kosten gedrukt. Een tendens is dat er minder geld binnenkomt aan ouderbijdrage. De aanwezigen opperden om dan het schoolreisje apart te innen. Wie niet betaalt kan niet mee. We hopen dat het niet zover hoeft te komen, want de kinderen zijn hier de dupe van. De ouderbijdrage wordt door de vergadering vastgesteld op wederom 110,00 per jaar ( 60,00 TSO en 50,00 overige uitgaven). De vergadering werd gesloten om uur.

5 Dit is een boek vol monsters Guido van Genechten Pas op! Dit boek is niet voor Bangeriken en Angsthazen. Dit boek is ook niet voor Schijtebroeken en Bibberkousen. Dit is namelijk een boek vol met monsters. Sommige monsters lijken schattig maar pas op: Ze hebben vlijmscherpe tandjes. Sommige monsters stinken naar schimmelkaas en sommige monsters spatten je vol met slijmspetters. Er zijn ook monsters met giftige staarten en sssssst, er ligt ergens een monster al duizenden jaren te slapen. Als je doorzet en het monster in de kooi durft te bevrijden dan wacht je een verrassing op het eind. Gaan jullie mee op reis in dit heerlijke griezelboek van Guido van Genechten? Een boek alleen voor dappere kinderen, stoere ouders en sterke opa s en oma s. Sammie de fantastische Abby Hanlon Sammie heeft een grote broer en zus, Leuk! zul je misschien denken. Nou nee hoor. Sammie mag nooit met ze meedoen. Nu denk je natuurlijk wat erg! Nou nee hoor. Sammie heeft een levendige fantasie en ze verzint gewoon een hoop vrienden om mee te spelen. Die vrienden vinden Sammie tenminste wel fantastisch! Samen beleven ze spannende en grappige avonturen. Sammie de fantastische is een boek uit de reeks tijgerlezen. Meer weten over tijgerlezen? Op vind je informatie, leuke extraatjes en nog meer tijgerleesboeken. 300 minuten Jack Heath Een héél spannend boek waarin je in 10 verhalen (die je elk in ongeveer 30 minuten leest) 10 gevaarlijke situaties en 10 stoere helden vindt. En maar 30 minuten om te ontsnappen Bijvoorbeeld: Een jongen is samen met een piloot op weg naar Rusland om zijn ouders te bezoeken. Ze vliegen over hoge bergen en komen in moeilijkheden. De piloot pakt een parachute en springt zonder een woord met de jongen te wisselen uit het vliegtuig. Wat nu? Een echte aanrader voor kinderen die van écht spannende verhalen houden. Geschikt voor kinderen in de hoogste klassen van het basisonderwijs en de laagste klassen van het voortgezet onderwijs om zelf te lezen, maar ook om voor te lezen.

6 WIST U DAT

Maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november

Maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november Maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Nieuwe leerlingen op school > s Maandags = makkelijke schoenendag voor de kleuters > Maandag a.s. luizencontrole

Nadere informatie

Maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober

Maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober Maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > s Maandags = makkelijke schoenen dag voor de kleuters > VVE Thuis eerste bijeenkomst > Kinderboekenweek

Nadere informatie

Maandag 6 november t/m vrijdag 10 november

Maandag 6 november t/m vrijdag 10 november Maandag 6 november t/m vrijdag 10 november In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Nieuwe leerlingen op school > s Maandags = makkelijke schoenendag voor de kleuters > Ouderkamer: Voorlichting

Nadere informatie

Maandag 9 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Maandag 9 oktober t/m vrijdag 13 oktober Maandag 9 oktober t/m vrijdag 13 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Kinderboekenweek: start en voorlezen > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: juf Lindy Seca > Ouderkamer

Nadere informatie

Agenda 6 november ouderraad 8 november groep ¾ Een molen voor-proef-je 22 november opendag 28 november medezeggenschapsraad

Agenda 6 november ouderraad 8 november groep ¾ Een molen voor-proef-je 22 november opendag 28 november medezeggenschapsraad 31 oktober 2017 Jaargang: 2017-2018 Editie: 2 Agenda 6 november ouderraad 8 november groep ¾ Een molen voor-proef-je 22 november opendag 28 november medezeggenschapsraad Lang zullen ze leven! Deze maand

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 7 Datum: 13 oktober 2017 - week 41 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 13 oktober NSA Kickboksen en afsluiting Kinderboekenweek 17 oktober

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 5 Datum: 29 september 2017 - week 39 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 29 september NSA Kickboksen 1 oktober Juf Myriam jarig 2 oktober

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA WELKOM GEFELICITEERD! Zaandam, 4 september Geachte ouder(s)/verzorger(s),

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA WELKOM GEFELICITEERD! Zaandam, 4 september Geachte ouder(s)/verzorger(s), De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 1 Datum: 4 september 2017 - week 36 www.dewesterkim-zaandam.nl WELKOM Zaandam, 4 september 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wij zijn blij u (weer) welkom

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTHEMA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 9 Datum: 3 november 2017 - week 44 www.dewesterkim-zaandam.nl Datum: AGENDA Omschrijving: 3 november NSA Funhockey mb 6 november Spreekavond, heeft u een afspraak

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA ACTIE KIKA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK KLASSENNIEUWS VREEDZAME SCHOOL

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA ACTIE KIKA GODSDIENSTTHEMA LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK KLASSENNIEUWS VREEDZAME SCHOOL De De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 9 Datum: 9 oktober 2015 - week 41 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 12 oktober Verkeerstoets groep 6. Les 1 t/m 5 13 oktober (Alleen)

Nadere informatie

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg DE WESTERKIM: WAAR KINDEREN LATEN ZIEN WAT ZE KUNNEN! 5 SEPTEMBER 2018 Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM ALGEMEEN De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve

Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve Versie 1.0 18 mei 2014 Inleiding Als team van de Klimophoeve vinden wij openheid naar ouders belangrijk. Bij ons administratie- en leerlingvolgsysteem

Nadere informatie

belangrijke data oktober 2016 nr. 7

belangrijke data oktober 2016 nr. 7 belangrijke data..... 13 oktober 2016 nr. 7 Vrij 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij Maa 17 oktober t/m Vrij 21 oktober Herfstvakantie Don 27 oktober Herfstwandeling Oosterpark gr. 1/2, 8.45 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR

NIEUWSBRIEF NR dr. de Boerstraat 42 1511 VH Oostzaan tel. 075 2010115 info@korenaar.nl www.korenaar.nl #dekorenaarcbs NIEUWSBRIEF NR. 2 2017-2018 A g e n d a 17-10-2017 Klankbordavond 19.30-21.00 uur 18-10-2017 Open

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA VREEDZAME SCHOOL LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK

De Babbelaar. Nieuwsbrief AGENDA GODSDIENSTTHEMA VREEDZAME SCHOOL LIED VAN DE WEEK GEFELICITEERD! KINDEREN VAN DE WEEK De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 26 Datum: 17 maart 2017 - week 11 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 20 maart Weekopening groep 2 22 maart Rekendag, boomplantdag 22 maart

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA oktober 2017 5 okt. Stakingsdag De Klaroen gesloten 6 okt. groepen 1 en 2 vrij 14 t/m 22 okt. herfstvakantie 25 oktober hoofdluiscontrole 28-29 oktober start

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017, vrijdag 7 oktober 2016 Kinderboekenweek Op 4 oktober heeft het team van De Octopus de aftrap gegeven voor de opening van de Kinderboekenweek. De meesters en juffen hebben

Nadere informatie

MR vergadering

MR vergadering MR vergadering 11-10-2017 1. Opening Ellen opent de vergadering en bedankt iedereen voor het meewerken aan het aanpassen van de tijd. Ellen heet Leonie van harte welkom. 2. Verslag vorige vergadering van

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 12e nieuwsbrief, vrijdag 13 februari 2015 Beste ouders, Voor u ligt de 12 e nieuwsbrief van dit jaar. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag.

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag. Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis 6 7 2 Juf Klazien 3 Start Kinderboekenweek 4 Andries Jarig Dierendag 5 Dag van de Leraar 8 9 10 11 Jasmijn 12 Einde

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief ACTIE KIKA AGENDA GODSDIENSTTHEMA GEFELICITEERD! LIED VAN DE WEEK KINDEREN VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL

De Babbelaar. Nieuwsbrief ACTIE KIKA AGENDA GODSDIENSTTHEMA GEFELICITEERD! LIED VAN DE WEEK KINDEREN VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL De De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 26 Nummer 8 Datum: 2 oktober 2015 - week 40 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: Omschrijving: 2 oktober Groep 1 en 2 naar Artis 4 oktober Dierendag en juf Marije

Nadere informatie

Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw. kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft

Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw. kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft Beste ouder, Als ouder heeft u veel invloed op het leerproces van uw kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft van waaraan gewerkt wordt in de klas. De Duif gebruikt Social Schools om

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool. Inleiding. Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk.

Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool. Inleiding. Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk. Handleiding ouders Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool Inleiding Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk. Bij ons administratie- en leerlingvolgsysteem

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda Koetkrant Woensdag 8 mei 2019 Agenda 8 mei t/m 10 mei 2019 : Koetvierdaagse inschrijven 14.00 14.30 bij juf Astrid (2,50 euro per persoon) 13, 14 en 15 mei 2019 : Eindtoets groep 8 Route 8 16 mei 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2016

Kinderboekenweek 2016 Kinderboekenweek 2016 Het is u vast niet ontgaan! Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Voor altijd jong. Dit jaar staan alle opa s en oma s centraal. Het valt op dat naast de stereotype opa s

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 14 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Groep 8 is weer

Nadere informatie

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders,

JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28. Beste ouders, JOURNAAL VAN VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 NUMMER 15 JAARGANG 28 Beste ouders, Vanmiddag kwamen er een paar onderbouwleerkrachten puffend langs: De kinderen lijken wel allemaal hyperactief! De Sinterklaaskoorts

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

We zijn allemaal anders, we houden rekening met elkaar

We zijn allemaal anders, we houden rekening met elkaar Nieuwsbrief 7 Kalender 13 februari Studiedag: Kinderen hele dag vrij! 15 februari BHV-cursus voor leerkrachten Kinderen vanaf 12.00 uur vrij. 16 februari Portfolio-rapport mee naar huis 23 februari Portfoliogesprekken

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 2 13-10 - 2011 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode Nieuws vanuit de directie Nieuws vanuit de ouderraad Nieuws

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

de Nieuwsroos Staking woensdag 30 mei a.s. Schoolreisgeld en ouderbijdrage

de Nieuwsroos Staking woensdag 30 mei a.s. Schoolreisgeld en ouderbijdrage de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 22 mei 2018 Staking woensdag 30 mei a.s. Vorige week heeft u hierover een brief ontvangen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Inhoud: Uitslag IEP toets Streetwise Schoolreis Leeswedstrijd Voor uw agenda Agenda Brief schoolreisje Bijlagen: o Streetwise Inhoud: Uitslag IEP toets De uitslag van de IEP

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in maart 2017 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur

Nieuwsbrief 8. vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot uur Nieuwsbrief 8 vrijdag 15 december 2017 AGENDA 22 december Kerstviering Weelecbak weer weg Continurooster tot 14.00 uur 25 december Kerstvakantie t/m 5 januari 9 januari 19.30-21.00 uur MR vergadering 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 04-02-2013-25-02-2013 Agenda: Ma 04-02 Rapport mee Wo 06-02 MR vergadering 13.00 uur Di t/m vr 12-02 t/m 15-02 Definitieve adviesgesprekken groep 8 Vr 15-02 Groep 3 t/m 8 middag vrij Ma

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 13 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De informatieavond van gisteravond was een groot succes! De opkomst was groot (120 ouders!) en er zijn mooie dingen met elkaar besproken. Allereerst

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

TOELICHTING. Versie 3.0

TOELICHTING. Versie 3.0 TOELICHTING Versie 3.0 10 november 2017 Ridderkerk, november 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Scholen houden de gegevens van leerlingen bij in een leerlingvolgsysteem. Dat is in de wet zo geregeld. Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 2-3-2017 Nieuwsbrief 17 Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen De deur voor de onderbouw was dicht Of alle kinderen door de hoofdingang naar binnen wilden komen..

Nadere informatie

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren.

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren. Schooljaar 2017-2018 06-10-2017 nr. 4 S c h o o l p l e i n Zoals ik de vorige keer al gemeld heb in de nieuwsbrief zijn er een aantal ouders, die zich willen inzetten om geld in te zamelen voor het schoolplein.

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

belangrijke data september 2017 nr. 3

belangrijke data september 2017 nr. 3 belangrijke data..... 15 september 2017 nr. 3 Maa 25 t/m vrij 29 september Startweek NSA Woe 27 september Ouder informatie avond groepen 1 t/m 7 Vrij 29 september Officiële opening nieuw speelplein om

Nadere informatie

De Babbelaar. Nieuwsbrief GODSDIENSTHEMA AGENDA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD!

De Babbelaar. Nieuwsbrief GODSDIENSTHEMA AGENDA LIED VAN DE WEEK VREEDZAME SCHOOL KINDEREN VAN DE WEEK GEFELICITEERD! De Babbelaar Nieuwsbrief JAARGANG: 27 Nummer 11 Datum: 17 november 2017 - week 46 www.dewesterkim-zaandam.nl AGENDA Datum: GODSDIENSTHEMA Omschrijving: 20 november 21 november 22 november 23 november 23

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 2 21 september 2018 Volgende nieuwsbrief 5 oktober 2018 Belangrijke dagen 1 oktober t/m 11 oktober schooltandarts 3 oktober start kinderboekenweek 5 oktober dag

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl CNBS De Wegwijzer cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief oktober 2016 Op Weg Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

PBS les van de week. Instructie

PBS les van de week. Instructie 05-10-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 12 okt 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

met boekenmarkt en kijken in de groepen JARIG

met boekenmarkt en kijken in de groepen JARIG AGENDA Maandag 3 okt. Ouderthema-avond van de 3 scholen Woensdag 5 okt. Start Kinderboekenweek Vrijdag 7 okt. Optreden 8.30 gr.1-4 Maandag 10 okt. Woensdag 12 okt. Vrijdag 14 okt. Nieuwsbrief 4 Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - juni 2018

Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 10 - juni 2018 Beste ouders en verzorgers, De zomervakantie komt alweer aardig dichtbij en ook wij zijn langzaamaan bezig met de afsluiting

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie