Maandbrief DECEMBER 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief DECEMBER 2017"

Transcriptie

1 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, December: al weer bijna is de laatste maand van ons kalenderjaar aangebroken. December is een donkere maand, maar er zijn feestdagen die gezelligheid en licht brengen. Volgende week vieren we op school het sinterklaasfeest en kort daarna wordt de hele school weer omgetoverd in kerstsfeer. Maar tussen de feesten door wordt er gewoon gewerkt en geleerd in alle groepen. Met vriendelijke groet, Team Vervangingsproblematiek: In de maanden november en december merken we dat er vaker kinderen en leerkrachten ziek zijn. Om lesuitval te voorkomen maken we gebruik van invalleerkrachten. Driessen HRM beheert de vervangerspool voor de Veluwse Onderwijsgroep. Alle basisscholen van de Veluwse Onderwijsgroep maken gebruik van deze invalpool. De C. van Leeuwenschool dus ook. We merken dat er op dit moment een groot spanningsveld ontstaat tussen de vraag naar geschikte invallers en het aanbod. Het wordt steeds moeilijker om invalleerkrachten te vinden en de schaarste begint ook voor onze school merkbaar te worden. Bij afwezigheid van de eigen leerkracht kunnen uw kinderen te maken krijgen met wisselingen voor de groep. Dat vinden wij niet wenselijk. We vinden het erg belangrijk om zo min mogelijk verschillende invalleerkrachten in te zetten in een klas, maar de realiteit is soms niet anders. Wanneer er geen invalleerkrachten meer beschikbaar zijn, dan zijn we soms genoodzaakt om kinderen uit een groep te verdelen over de andere groepen. Als dit vaker gebeurt dan kan het voorkomen dat we aan ouders/verzorgers moeten vragen om hun kind(eren) thuis op te vangen. Onlangs is dit helaas een keer voorgekomen maar we doen er alles aan om dit te voorkomen. Mocht u hierover vragen hebben dan horen wij dat graag. Studiedag woensdag 6 december: Woensdag 6 december hebben wij een studiedag. Alle leerlingen zijn deze dag vrij. DECEMBER 2017 De agenda V.a. 27 november: Lege flessen actie Serious Request 30 november: Gastles Rode Kruis groepen 5 t/m 8 1 december: Sinterklaas op school 6 december: Studiedag: alle leerlingen vrij 8 december: Nieuwsbrief uit de groep 11 december: Typejuf 21 december: Kerst op school (nadere informatie volgt) 22 december: Kerst op school (nadere informatie volgt) uur: start kerstvakantie t/m 7 januari december: Gezinsviering kerk Loenen (16.30 uur ) Volg de ontwikkelingen van ons nieuwe schoolgebouw op:

2 Mogelijk stakingsdag dinsdag 12 december: Wellicht heeft u al via de diverse media gehoord dat PO in actie samen met de vakbonden wederom een stakingsdag heeft uitgeroepen en wel op 12 december. Hiervoor is een ultimatum gesteld aan de politiek. Deze loopt af op 5 december. Onze stichting de Veluwse Onderwijsgroep heeft zich op dit moment nog niet uitgesproken over een stichtingsstandpunt gezien alle ontwikkelingen die nog gaande zijn. Dat betekent dat wij u na 5 december van meer informatie kunnen voorzien. Wilt u meer lezen over de achtergronden van deze acties, kunt u kijken op en voor de ouderbrief vanuit PO in actie: vzac0r604jlrfciotirygi9gh0sbedpn Sinterklaasfeest: De schoen is vorige week gezet en de strooipiet is deze week langs gekomen. Nu is het grote wachten begonnen op de dag dat de Sint en zijn pieten bij ons op school gaan komen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Op vrijdag 1 december zal Sinterklaas met zijn pieten onze school een bezoek brengen. Hij zal aankomen aan de voorzijde van het hoofdgebouw (Huygenslaan). Alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 worden om 8.25 uur op het plein verwacht. De kinderen van groep 1/2 kunnen, net als anders, naar de klas gebracht worden. Zij komen samen met de leerkracht naar het plein, zodat zij een mooi plekje vooraan krijgen. Wij verwachten de Sint om ongeveer 8.40 uur. Om de Sint een handje te helpen, hebben de leerlingen van groep 5 t/m 8 lootjes getrokken. Zij zullen een cadeautje voor elkaar kopen. De surprises mogen al voor de intocht naar de klas gebracht worden. U bent van harte welkom om bij deze intocht van de Sint aanwezig te zijn. Hiervoor kunt u aan de overzijde van de straat (Huygenslaan) gaan staan, zodat de leerlingen voldoende zicht hebben. Wilt u op deze dag uw auto niet parkeren aan de Huygenslaan? Alvast bedankt. De leerlingen van groep 1 t/m 8 hebben - zoals we dit schooljaar gewend zijn - een continurooster tot uur. Een 10-uurtje hoeft op deze dag niet meegenomen te worden, deze wordt verzorgd door de oudercommissie. We gaan er vrijdag 1 december een gezellige dag van maken met Sinterklaas en zijn pieten! Aanmelding van kinderen op onze school: Heeft u een zoon en/of dochter die in jaar wordt en heeft u hem/haar nog niet aangemeld, dan vragen wij u vriendelijk dit binnenkort te doen. Voor een goede planning op school is het prettig te weten hoeveel kinderen we kunnen/mogen verwachten. Kennismaken met onze school: Mocht u nog buren, vrienden, familie of kennissen hebben die nog niet weten voor welke school ze kiezen: ze mogen gerust (uiteraard vrijblijvend) een afspraak maken om te kunnen kijken hoe het bij ons op school reilt en zeilt! Zij kunnen een afspraak maken met juf Nicole via de mail: n.horstink@cvanleeuwen.nl of het telefoonnummer van de school:

3 Serious Request: Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Vooral in conflictgebieden zoals in Nigeria en Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. 3FM Serious Request haalt dit jaar geld op om kinderen te helpen en hen met hun ouders te herenigen. Dit jaar zullen we in december hier ons steentje aan bijdragen door verschillende inzamelingsacties te organiseren. Tijdens deze inzamelingsacties proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om te doneren aan Serious Request. Dit jaar staat het glazen huis van december op het Marktplein in Apeldoorn. Naast de verschillende activiteiten om geld in te zamelen, wordt er aandacht aan het thema besteed door bijvoorbeeld gastlessen vanuit het Rode Kruis. Op 30 november zullen de groepen 5 t/m 8 deze gastles krijgen. De groepen 1 t/m 4 besteden op andere manieren aandacht aan het thema. Afspraak uitdelen kerstkaarten: Bij kerst horen natuurlijk ook kerstkaarten. Het is fijn om anderen een fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Over het uitdelen van kerstkaarten hebben wij op school afspraken gemaakt. Deze afspraken zijn hetzelfde als voor het uitdelen van uitnodigingen voor kinderfeestjes. Kinderen mogen op school geen kaarten uitdelen aan andere kinderen, dus ook niet op het schoolplein voor of na schooltijd. Voor kinderen is het niet leuk wanneer zij ervaren dat andere kinderen meer kaarten krijgen dan zijzelf. De eerste activiteit die binnenkort van start zal gaan, is het inzamelen van lege flessen. Vanaf 27 november zal er in de hal een winkelkar komen te staan waarin de kinderen lege flessen kunnen verzamelen van de supermarkt. De opbrengst van het statiegeld zal bijdragen aan het bedrag dat we als school gaan doneren. Naast de winkelkar komt een poster te hangen. Hierop wordt bijgehouden hoeveel er al is gespaard. Spaart iedereen mee? De opbrengst van alle inzamelingsacties wordt op vrijdag 22 december a.s. overhandigd aan Serious Request op het Marktplein in Apeldoorn. Wanneer kinderen toch de klas een kerstkaart willen geven, mogen ze één kerstkaart meenemen voor de hele groep (deze kaart wordt opgehangen in de klas) óf de kaart zelf bij het betreffende kind thuis bezorgen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

4 Kerst: Naast Serious Request zal de kerstperiode ook in het teken staan van gezelligheid en het kerstfeest. Om mooie versiering te maken, willen we u ook dit jaar weer vragen om op 7 of 8 december een potje mee te geven aan uw kind voorzien van naam. Voor het kerstlichtje heeft uw kind een glazen potje nodig. Geen kleine potjes, zoals bijvoorbeeld Olvarit, want deze potjes knappen snel uit elkaar. Van deze potjes worden weer mooie lichtjes gemaakt. Binnenkort ontvangt u meer informatie over de inzamelingsacties en de activiteiten rondom Serious Request. Daarnaast ontvang u op korte termijn informatie over de andere activiteiten rondom de kerstperiode. Hemel en aarde: Onze lessen godsdienst en levensbeschouwing gaan in de weken tot Kerstmis over God. Met de kinderen verkennen we in de lessen veel verhalen en gebruiken waarin God zich op al die verschillende manieren laat kennen. Verhalen uit de bijbel, maar ook uit andere tradities. Bijvoorbeeld een scheppingsverhaal uit Latijns Amerika en verhalen over Hindoestaanse traditie, waarin er niet één God is maar heel veel goden zijn. De lessen vormen de aanloop naar Kerstmis, wanneer we vieren dat God geboren wordt als Jezus. Gezinsviering kerst (reminder): Op zondag 24 december (kerstavond) wordt er om uur een gezinsviering gehouden in de H. Antonius Abt kerk in Loenen. Er wordt dit jaar een leuke kerstmusical in de viering opgevoerd door kinderen. Voor deze viering vragen we kinderen uit Loenen en Eerbeek (of omgeving) die het leuk vinden om iets voor te lezen, een kaarsje aan te steken of mee te spelen in een kerstmusical. De rol met bijbehorende tekst krijg je tijdig aangeleverd. Vlak voor de kerstviering gaan we nog een keer samen oefenen in de kerk. Dat zal op woensdagmiddag 20 december plaatsvinden. Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 van de basisschool kunnen zich opgeven tot 1 december door een mailtje te sturen naar: a.reulink@veluwseonderwijsgroep.nl. Geef daarbij aan: je naam, in welke groep je zit en waar je voorkeur ligt. Wij hopen dat veel kinderen mee willen doen of naar de gezinsviering komen zodat we samen het kerstgevoel mogen beleven. Met vriendelijke groeten, De commissie gezinsviering Loenen/Eerbeek Graag een glazen potje, voorzien van naam, mee naar school Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van de Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het spelen van Engelse spelletjes en het zingen van Engelse liedjes Twinkle, twinkle, little star How I wonder what you are Up above the world so high Like a diamond in the sky Twinkle, twinkle little star How I wonder what you are When the blazing sun is gone When he nothing shines upon Then you show your little light Twinkle, twinkle, all the night

5 Kanjertraining in de maand december: In alle groepen wordt gewerkt met de Kanjertraining. Dit is een training voor sociaal-emotionele ontwikkeling, kortom; hoe ga ik om met mezelf en met een ander. Het doel van de Kanjertraining is om kinderen positief over zichzelf en de ander te laten denken. In de maand december behandelen wij, vanwege diverse andere activiteiten, geen specifieke thema s, maar herhalen we de voorgaande onderwerpen. Jantje Beton Loterij: In september hebben alle kinderen meegedaan aan de verkoop van loten van de Jantje Beton loterij. Indien u een lot gekocht heeft; binnenkort vindt de trekking plaats. Op kunt u zien of u misschien in de prijzen bent gevallen. Van de opbrengst van de actie - die rond de 1000 heeft opgeleverd - hebben we mooie schoolsporttenues aangeschaft die onze leerlingen kunnen dragen bij deelname aan diverse sporttoernooien waarbij onze school vertegenwoordigd is. Ondanks dat dat de opbrengst niet helemaal toereikend was hebben wij deze toch, met een extra bijdrage vanuit school, aangeschaft. Het nieuwe tenue bestaat uit een blauwe shirt en een zwarte sportbroek, allebei beide voorzien van naam en logo van de school. Alle kinderen die loten hebben verkocht en iedereen die loten heeft gekocht, hartelijk dank daarvoor! Schoolfruit / groente: Dagelijks eten wij rond uur groente en/of fruit met onze leerlingen. Wij vragen u om uw kind(eren) zelf fruit of groente mee naar school te geven. Extra water drink momenten: Alle leerlingen hebben op school een eigen bidon voor extra waterdrinkmomenten. Daarnaast mag de bidon ook gebruikt worden voor het 10-uurtje.

6 Pietengym en pietenochtend Contactgegevens K.O.O. De Wigwam: Alida: Tim: Neem regelmatig een kijkje op onze website: Volg ons ook via of facebook: CvanLeeuwenschool

Maandbrief DECEMBER 2016

Maandbrief DECEMBER 2016 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De decembermaand staat weer voor de deur. In deze maand staan wij natuurlijk stil bij het feest van Sint en Kerst. Maar tussen de feesten door

Nadere informatie

Nieuwsbrief DECEMBER 2017

Nieuwsbrief DECEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, December: de laatste maand van ons kalenderjaar is aangebroken. December is een donkere maand, maar er zijn feestdagen die gezelligheid en licht

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Maandbrief DECEMBER 2018

Maandbrief DECEMBER 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, December: de laatste maand van ons kalenderjaar is aangebroken. December is een donkere maand, maar er zijn feestdagen die gezelligheid en licht

Nadere informatie

Maandbrief NOVEMBER 2017

Maandbrief NOVEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij hopen dat iedereen genoten heeft van de herfstvakantie. In de maand november staan de facultatieve oudergesprekken op de planning en richting

Nadere informatie

AGENDA nr. 7 NIEUWS. JARIG Maurits Bos groep 2 Derk Zwanenburg groep 3

AGENDA nr. 7 NIEUWS. JARIG Maurits Bos groep 2 Derk Zwanenburg groep 3 AGENDA nr. 7 Dinsdag 5 december Sinterklaas, alle leerlingen om 12.00 uur vrij Woensdag 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Vrijdag 8 december Nieuwsbrief 8 JARIG Maurits Bos 28-11 groep 2 Derk

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Maandbrief JANUARI 2018

Maandbrief JANUARI 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren hebben de kinderen met elkaar genoten van een kerstdiner in de eigen groep. De school en de lokalen waren mooi versierd en we aten samen

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Voorwoord. Opbrengst Plantage Trots. Bedankt OR en hulpouders

Voorwoord. Opbrengst Plantage Trots. Bedankt OR en hulpouders Voorwoord De kerstperiode is voor velen een moment van samen zijn. Als de kerstdagen aanbreken zullen de meeste kinderen van onze school samen met hun ouders, familie en / of vrienden bijeenkomen om dit

Nadere informatie

Na de kerstvakantie starten de volgende leerlingen in de Vlinderklas:

Na de kerstvakantie starten de volgende leerlingen in de Vlinderklas: PCBS Julianaschool 4 december Nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie starten de volgende leerlingen in de Vlinderklas: Shania Bierkens Dean Frijters Stijn Vormeer Wij heten hen van harte welkom en wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 1. September Om te onthouden

Zonnewijzer. Nummer 1. September Om te onthouden Zonnewijzer Een nieuw schooljaar Wat zijn we prachtig gestart, (bijna) iedereen in het wit. Op deze manier dragen wij als Zonnewende uit, dat we staan voor een respectvolle school in een respectvolle samenleving

Nadere informatie

Maandbrief OKTOBER 2017

Maandbrief OKTOBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De bouw van ons nieuwe schoolgebouw is nu echt van start gegaan. Het feestelijke en officiële startmoment vond afgelopen maandag plaats en naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer: 13 december 2017 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 20 december ziet er in grote lijnen als volgt uit: 16.45 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

25 december t/m 5 januari 2018: Kerstvakantie 8 januari 1 e lesdag na de kerstvakantie

25 december t/m 5 januari 2018: Kerstvakantie 8 januari 1 e lesdag na de kerstvakantie Belangrijke data 28 november 18.00 uur Schoen zetten gr 1 t/m 4 28 november Robotles groep 1 t/m 8 1 december Pietenochtend gr 1 t/m 4 4 december Alie Veenstra (schoolverpleegkundige) op school 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Maandbrief MAART 2018

Maandbrief MAART 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 5 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2016

Maandbrief SEPTEMBER 2016 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom allemaal weer op school. Wij hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en voldoende opgeladen is. Wij hebben er in ieder geval

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december

December 2015. Belangrijke data. 26 november 26 & 27 november. 03 december. 07 december 08 december. 15 december 17 december 18 december INFOBULLETIN December 2015 Belangrijke data 26 november 26 & 27 november Ouderavond groep 1 t/m 8 Voorstelling Het Muizenhuis groepen 1 & 2 03 december 07 december 08 december 15 december 17 december 18

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Maandbrief. Mei De agenda. Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief. Mei De agenda. Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na deze week met nog de koningsspelen, de eindcito van groep 8 en de verschillende sporttoernooien is het tijd om even uit te rusten van al het

Nadere informatie

Maandbrief APRIL 2018

Maandbrief APRIL 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE KRING 2 Apeldoorn, 11 september 2017

NIEUWS UIT DE KRING 2 Apeldoorn, 11 september 2017 NIEUWS UIT DE KRING 2 Apeldoorn, 11 september 2017 Dit is de tweede editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2017-2018. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda.

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda. DE INFO Beste ouder(s), verzorger(s), Het wordt weer donkerder en kouder buiten. Enkele ouders hebben hard gewerkt door allemaal lichtjes op te hangen voor lichtjesavond. Ook zijn alle kinderen deze en

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

10 november 2017 Nummer: 6

10 november 2017 Nummer: 6 10 november 2017 Nummer: 6 Beste ouders/ verzorgers en leerlingen, De donkere dagen zijn inmiddels echt weer gekomen. Sint en kerst staan weer voor de deur. In deze nieuwsbrief daarom alvast wat informatie

Nadere informatie

Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen

Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen Nieuwsbrief van de afdeling Midden en West Zeeuws Vlaanderen Nummer 4-2017 Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen De besturen van de Rode Kruis afdeling en Midden en West Zeeuws Vlaanderen en de

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25 februari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 * Groep 8B Zwemmen 2 * Mad Science voor alle groepen 3/4 5 * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen 6 7 8 * Groep 5C zwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER 2018

Nieuwsbrief OKTOBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Terugkijkend op deze week hebben de leerlingen, naast het werken in de eigen klas, ook deelgenomen aan verschillende activiteiten. Met enthousiaste

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. T Heerlijk Avondje Is gekomen. Fijne Sinterklaas! $ $ $ Beste ouders, verzorgers,

NIEUWSBRIEF. T Heerlijk Avondje Is gekomen. Fijne Sinterklaas! $ $ $ Beste ouders, verzorgers, NIEUWSBRIEF Nummer 4 November-december 2018 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt Nieuwsbrief 4 van dit schooljaar. We hebben net twee studiedagen gehad. Studiedagen waarop het team verder is gegaan met

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Maandbrief JANUARI 2019

Maandbrief JANUARI 2019 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Afgelopen week stond natuurlijk in het teken van Kerst. Woensdag hebben de kinderen met elkaar kunnen genieten van een kerstbal. Ons goede doel dit jaar was de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI 2019

Maandbrief FEBRUARI 2019 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen ontvangen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 9 december 2016 weeknieuws 14 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind.

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Dit schooljaar zijn wij gestart in ons gloednieuwe schoolgebouw aan de Lorentzstraat. De eerste weken zitten er op en de meeste kinderen zijn

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI 2018

Nieuwsbrief JANUARI 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren hebben we met elkaar van een mooie kerstviering kunnen genieten waar het kerstverhaal prachtig werd uitgebeeld. Aansluitend hebben

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuw uit de Bovenkamer

Nieuw uit de Bovenkamer Jaargang 2 Jozef f litsss Agenda 2014 Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest Woensdag 17 december Kerstviering in de Karmelkerk Woensdag 17 december Kerstdiner Vrijdag 19 december Alle kinderen 12:00 uur

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd IKC DE EGLANTIER VOORHOF Gebouw IB: I.B.-Bakkerstraat 2, 2624 NX Delft, Tel. 015-2564208 Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel. 015-2565577 E-mailadres: directie@eglantierdelft.nl Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Maandbrief NOVEMBER 2016

Maandbrief NOVEMBER 2016 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor de herfstvakantie hebben wij een fantastische jubileumweek gevierd. Iedereen die hier op welke wijze dan ook aan heeft bijgedragen willen

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord Nieuwsbrief 7 Voorwoord Wij zijn erg verheugd over het feit dat inmiddels meer dan 70 % van de ouders/verzorgers zich heeft aangemeld op www.digiduif.nl/aanmelden Wij hopen dat de laatste kleine 30% dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Zoals u weet is Joke Pennings, directeur van PCBO de Regenboog ziek. PCBO heeft mij gevraagd om tijdelijk een aantal directietaken op de Regenboog op me te

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Nieuwsbrief DECEMBER 2018

Nieuwsbrief DECEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, December: de laatste maand van ons kalenderjaar is aangebroken. December is een donkere maand, maar er zijn feestdagen die gezelligheid en licht

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

HIJ KOMT, HIJ KOMT...

HIJ KOMT, HIJ KOMT... Nieuwsbrief 06 Week 47 en 48 18 november t/m 2 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Nieuw spelmateriaal Studiedag Mobiele telefoons Uit de groepen Ingekomen post HIJ KOMT, HIJ KOMT... Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie