Een dynamische group specialisten. aluminium staal kunststof glas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een dynamische group specialisten. aluminium staal kunststof glas"

Transcriptie

1

2 Een dynamische group specialisten aluminium staal kunststof glas

3 Rollecate Group, uw onafhankelijke partner in de gevelbranche. Een basis die al in 1954 in Staphorst werd gelegd en waar vandaag de dag nog steeds inhoud aan wordt gegeven. Begonnen als producent van stalen ramen, heeft de Rollecate Group zich ontwikkeld tot een modern, efficiënt en multidisciplinair bedrijf bestaande uit diverse divisies en vestigingen in zowel binnen- als buitenland. Elke divisie binnen de Rollecate Group heeft haar eigen concentratiegebied. Kunststof, aluminium, staal en glas. Een constructie die elke divisie in staat stelt de klant optimaal te bedienen. Door dit multidisciplinaire karakter heeft de Rollecate Group haar positie op de markt aanzienlijk kunnen versterken en is daardoor uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de gevelbouwmarkt. De gezamenlijke omzet bedraagt tegenwoordig al meer dan 120 miljoen euro per jaar. Rollecate is door de uitbreiding met haar zustermaatschappijen in de loop der jaren ouder gegroeid. Zo bestaat het onderdeel Gorter al sinds 1936 en Eland-Brandt sinds Mohrmann is zelfs al operationeel sinds Ook Kumij, dat sinds 1955 is gespecialiseerd in kunststof producten, kan bogen op vele jaren ervaring. Mede dankzij deze zusterondernemingen is Rollecate uitgegroeid tot een dynamische en veelzijdige Group die beschikt over ruime kennis, ervaring en vakmanschap in alle facetten van gevelbouw.

4 Een unieke en innovatieve group Rollecate Staphorst Rollecate Noord Rollecate Zuid Kumij Nelissen Alurage Almelo Alurage Dublin Gorter Mohrmann Eland-Brandt Flexglass Gevelbeheer RTOC Rollecate Kft

5 Het aanbod van de Rollecate Group is uniek op de Nederlandse markt. De aluminium-, staal-, kunststofen glasdivisies bieden met hun brede kennis en ruime ervaring oplossingen voor hoog- en laagbouw, woningen utiliteitsbouw op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Naast de toepassing van eigen systemen verwerkt de Rollecate Group ook alle systemen van diverse vooraanstaande producenten. Door deze unieke combinatie is de Rollecate Group als gevelpartner de meest neutrale adviseur, onafhankelijk van gevelsystemen of materialen wordt voor u de optimale gevelinvulling bepaald. Een technisch perfect product dat aan alle geldende keurmerken en kwaliteitscertificaten voldoet, is niets meer dan een vanzelfsprekendheid. Om continu die hoge kwaliteit te kunnen bieden, zorgt de Rollecate Group ervoor dat alle divisies dagelijks een proces van innovaties en investeringen doorlopen, in combinatie met kwaliteitscontroles. Investeringen in kwaliteit door middel van een modern machinepark en uitgebreide testfaciliteiten, ook op locatie. Innovaties op het gebied van actieve klimaatgevels en elementenbouw en actieve deelname in de technische commissies van de brancheorganisaties VMRG en VKG. Een proces dat het mogelijk maakt om volgens de nieuwste standaarden te werken en te leveren, en waaruit blijkt dat de Rollecate Group nog steeds voorop loopt.

6 Inspiratie wordt toepasbaar Aluminium

7 Aluminium, een ware inspiratiebron voor de architect! Schoon, licht, flexibel, maar ook ruim toepasbaar. Eigenschappen die aluminium zijn unieke karakter geven. Grondige kennis van toepassings- en constructiemogelijkheden is de sleutel tot een doeltreffend gebruik van aluminium. Kennis die in de verschillende divisies binnen de Rollecate Group ruimschoots aanwezig is. Een veelzijdig toe te passen materiaal als aluminium, dat niet alleen voldoet aan de geldende normen maar ook voorziet in de wensen van vandaag de dag, vraagt om een specialist die weet waar hij zich mee bezighoudt. Zo streeft de Rollecate Group na, om met haar eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling vanuit goede marktkennis steeds nieuwe aluminium maatconstructies te ontwikkelen en uit te voeren. Zowel in de eigen aluminium profielsystemen als in andere, bestaande systemen. Ook de jarenlange ervaring op het gebied van aluminium zorgt ervoor dat de Rollecate Group in elke gewenste situatie de klant van gedegen advies kan voorzien. Het zoeken naar een optimale toepassing en realisatie van ideeën is en blijft het uitgangspunt. De Rollecate Group heeft in de loop der jaren keer Aluminium op keer bewezen een volwaardige partner te zijn in de aluminium gevelindustrie.

8 Klassiek én modern product Staal

9 Staal is weer helemaal terug van weggeweest. Een toepassing geschikt voor zowel klassieke als moderne gevelbouw, waarbij dit gezichtsbepalende materiaal dé uitdaging biedt voor de architect. Staal wordt al sinds de jaren twintig en dertig veelvuldig toegepast in diverse gevelconstructies. Mede door de stabiele en degelijke eigenschappen die dit materiaal biedt, kan staal nog steeds goed worden toegepast in zowel oudere, klassieke renovatieprojecten als nieuwe, moderne gevelconstructies. Een toepassing die technisch veel kennis en kunde vereist. Gebieden waarop de specialisten van de Rollecate Group van oudsher al koploper zijn. Bovendien kan er meer met staal. Door de uitbreiding met Nelissen Metaal, naast Gorter, is de Rollecate Group nu ook in staat staalspecials te produceren in zowel plaatstaal als profielstaal. Daarnaast beschikt de productielocatie Tengelic (Hongarije), ook onderdeel van de Rollecate Group en Europa s grootste staalverwerker in geveltoepassingen, over één van de meest moderne oppervlaktebehandelingsinstallaties welke ruimschoots voldoet aan de Europese kwaliteits- en milieueisen. De vakmensen van de Rollecate Group houden in ontwerp, ontwikkeling en uitvoering altijd rekening Staal met hedendaagse, moderne kwaliteitseisen. De statische waarde en brandwerendheid van het materiaal zorgen er namelijk voor dat toepassingen in staal aan veel veiligheidseisen zullen voldoen. Door een ambachtelijke benadering en gedegen vakmanschap kan de Rollecate Group in zowel het fabricage- als het montagetraject de opdrachtgever altijd van deskundig advies voorzien en daardoor optimale kwaliteit garanderen.

10 Kunstzinnige blik op gevelelementen Kunststof

11 Rollecate ontwikkelt en produceert al sinds 1968 kunststof gevelelementen en Kumij heeft zich, sinds haar oprichting in 1955, vanaf 1980 volledig gespecialiseerd in geveltoepassingen van kunststof. De Rollecate Group kan dus bouwen op een rijke traditie kunststoftraditie. De Rollecate Group is marktleider op het gebied van kunststof. Door de aanvulling van Kumij op de eigen historie beschikt ze over een hoogwaardig kunststof pakket voor de zakelijke en particuliere afnemer in zowel woning- als utiliteitsbouw. De projectorganisatie concentreert zich op de projectmarkt, de regionale kantoren bedienen het overige deel van de zakelijke markt en via het Frame dealernetwerk wordt de particuliere markt bediend. Het dienstenpakket bestaat uit meer dan alleen kozijnproductie en montage. Reeds in ontwerpfase van een project staan wij de klant terzijde bij de planontwikkeling, detaillering en budgettering. Bij renovatieprojecten bieden wij extra ondersteuning op het gebied van maatvoering en bewonersvoorlichting. Een project wordt altijd ondergebracht bij een eigen projectteam en vormt daarmee gedurende het hele project een vast aanspreekpunt. De eigen R&D afdeling zorgt ervoor dat de Rollecate Group blijft innoveren en niet alleen op het en niet allen op het gebied van productverbetering, maar ook bij het ontwikkelen van custom-made oplossingen voor de montage van de kozijnen. Een van de laatste ontwikkelingen hiervoor is een aluminium Kunststof stelframe voor de systeembouwwwoningen. De Rollecate Group verwerkt profielen uit de K-Vision serie. Deze profiellijn werd in 2005 geïntroduceerd en voldoet aan de hoogste eisen van duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. De K-Visionlijn is opgebouwd in diverse profielseries: Trend, Cube, Step, Classic en City. De grote variatie in profilering en kleur maakt het mogelijk efficiency te combineren met esthetica.

12 Oneindig in schuiftechniek Schuiven

13 Eland-Brandt bestaat sinds 1878 en is doorgegroeid tot dé schuifpuifabrikant van Nederland. Als grondlegger van de meeste schuifraam- en deursystemen loopt Eland- Brandt voorop met ontwikkelingen zowel vandaag als in de toekomst. Innovatief in ontwerp en technisch zeer hoogwaardig, vormen de producten van Eland-Brandt een verantwoorde en duurzame investering. Eland-Brandt zet zich volledig in om goed genormeerde producten in de markt te kunnen zetten en voert al sinds jaren haar eigen ontwikkeling om haar positie als belangrijkste leverancier in schuiftechniek te behouden, wat onder andere de moderne systemen Eland-Brandt Maestro- en MaestriBriljant heeft opgeleverd. Een goed voorbeeld waarmee Eland-Brandt laat zien dat het niet alleen inspeelt op de wensen vanuit de markt maar ook dat haar producten voldoen aan de hedendaagse kwaliteitseisen en -normen. Volledige architectonische vrijheid bij toepassing van een nieuw ontwerp. Slanke belijningen van de producten. Modulaire toepasbaarheid in de opbouw. Het streven om altijd te voldoen aan de nieuwste normen en hoge isolatiewaarden die binnen deze branche gesteld en geëist worden. Aspecten die de producten van Eland-Brandt zo uniek maken. Inbraak- en geluidswerend. Getoetst aan de geldende EPC-norm, lichte en doelmatige bediening van de Schuiven diverse systemen. Maximale wind- en waterdichtheidgarantie. Eventueel uitgevoerd in twee kleuren. Voldoet aan de geldende ventilatie-eisen. Uitgevoerd met zware, solide rvs-beslagdelen. Standaard verborgen waterafvoer. Al deze normen en eisen maken dat de één-, twee- en zelfs drierail-schuifraam- en -deursystemen van Eland-Brandt optimaal voorzien in de behoeften van zowel architect als aannemer, waarbij gebruiksvriendelijkheid uiteraard voorop staat.

14 Glas Glas in elke vorm

15 Glas is stabiel, transparant, geeft licht en ruimte. Unieke eigenschappen die glas ongekende toepassingsmogelijkheden geven. Hardglas, gebogen glas, gevelbeglazing, interieurbouw; glas in elke vorm. Glas is het materiaal dat in de toepassing ongekende mogelijkheden voor de architect, interieurontwerper, binnenhuisarchitect en andere vormgevers kan bieden. Glas is inspirerend en geeft als natuurlijk product sfeer en exclusiviteit aan een interieur of gebouw. Een belangrijke reden waarom in steeds meer producties voor de toepassing glas gekozen wordt. Het is een uniek en flexibel materiaal dat op veel gevarieerde manieren kan worden uitgevoerd en toegepast. Bovendien biedt de keuze voor glas naast diverse productiemogelijkheden ook veel verschillende glasbewerkingen. Buigen, snijden, slijpen, polijsten, boren, lakken en andere toepassingen maken glas tot een bijzonder en onderscheidend product. Flexglass in Meppel is een dynamisch glasbedrijf met een ruime ervaring op het gebied van glasproducten dat sinds 2000 actief is op het gebied van diverse soorten glasspecials. Flexglass is in het bezit van een eigen productiehal met een ultramodern machinepark waar onder andere de productie van hardglazen deuren, ramen, puien, gevelbeglazing, gebogen glas, diverse soorten vitrines, trap- en balkonafsluitingen, wanden, spiegelglasproducties en veel meer plaatsvindt. Glas Naast de productie verzorgt Flexglass ook de montage van glasconstructies. Dat gebeurt snel, vakbekwaam en in goed overleg met de opdrachtgever. Het Flexglass productieteam waarborgt vakmanschap. Een professioneel team van medewerkers zorgt er dagelijks voor dat er adequaat, flexibel en snel geageerd kan worden op vragen en ontwikkelingen vanuit de markt.

16 Projectrealisatie wereldwijd Export

17 Parallel aan de explosieve groei op de Nederlandse markt heeft de Rollecate Group zich ook in toenemende mate gericht op de exportmarkt. Van het koude Siberië tot het tropische Suriname. Als een van de grootste spelers op de Nederlandse gevelbouwmarkt begeeft de Rollecate Group zich ook op de internationale markt. Suriname, Curaçao, Rusland, Hongarije, Duitsland en Ierland zijn voorbeelden van landen waar de Rollecate Group als gevelbouwer reeds haar projecten heeft gerealiseerd. Onder de naam Alurage heeft de Rollecate Group zich structureel gevestigd op de Ierse markt als professionele exportorganisatie. En ook in Ghana en Gibraltar zijn door Alurage een aantal zeer aansprekende projecten gerealiseerd. Onze toepassingen van aluminium, kunststof, staal en glas vinden hun afzet in diverse landen en werelddelen en tonen daarmee eens te meer aan dat onze producten aan de meest uiteenlopende wensen en eisen tegemoet komen en ook in sterk wisselende omstandigheden volledig tot hun recht komen. Export

18 Advies Projectmanagement

19 Advisering in diverse stadia en extra aandacht voor ontwikkeling, veiligheid, logistiek, aanlevering en montage maakt een efficiënte realisatie mogelijk. Door de ruime deskundigheid op het gebied van alle gebruikte materialen en systemen binnen de gevelbouw kan de Rollecate Group het perfecte advies geven voor elke gevelinvulling. Voor een merkproduct, maar ook voor een maatwerkoplossing. De Rollecate Group adviseert vanaf ontwerp tot aan uitvoering. Bij zowel grote als kleine projectmatige opdrachten. De Rollecate Group geeft maximale zekerheid en staat ervoor preventief te adviseren voor elke geveltoepassing. Advies op maat vertaalt zich in persoonlijke en betrokken begeleiding door vakbekwame projectleiders in ontwikkeling, materiaalkeuze, akoestiek, bouwfysica, veiligheid, brandwerendheid en bestek. Daarnaast biedt de Rollecate Group de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse op maat gemaakte onderhoudscontracten. Engineering, productie, montage, maar ook onderhoud en nazorg worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Daarom is Rollecate Group de juiste partner in het hele gevelbouwproces. Na de oplevering verdwijnt de Rollecate Group niet uit beeld. Een Advies geheel eigen serviceorganisatie binnen de Rollecate Group, Gevelbeheer Nederland, is specialist op het gebied van service en reparatie, kwaliteit, advies en onderhoud.

20 Service, advies en onderhoud Exploitatie

21 Ondersteuning en advies na realisatie met een individuele en persoonlijke begeleiding door vakkundig opgeleide vakmensen. De basis voor een juiste exploitatie van de gevel. De Rollecate Group levert het complete pakket voor elke gevelconstructie. Een compleet traject dat wordt afgesloten met een goede aftersales begeleiding op basis van deskundig advies. Gevelbeheer Nederland is dé aftersales partner in service, advies en onderhoud, opereert op basis van ruime kennis en jarenlange ervaring in gevels, geveldelen en systemen in zowel de utiliteitsals de woningbouw. Hang- en sluitwerk onderhouden, smeren en gangbaar maken van draaiende delen, kitvoegen aanbrengen of vervangen, het vervangen van beglazing of kunststof lassen van de geveldelen. Ook preventief onderhoud aan gevelonderdelen is een tak waarmee Gevelbeheer Nederland op technisch en economisch verantwoorde wijze onroerend goed optimaal onderhoudt. Door middel van conditiemetingen en inspecties, uitgevoerd aan de hand van voorschriften opgesteld en vastgelegd door de VMRG/VKG, kan Gevelbeheer Nederland op basis van de geldende garantievoorwaarden periodiek onderhoud plegen en daarbij gedegen adviezen formuleren en uitvoeren. Zo kan een speciaal ingerichte afdeling, Exploitatie die volledig staat voor dienstverlening aan gebouwbeheerders, gebouweigenaren en aannemers, in verschillende stadia voor, tijdens en na de bouw de opdrachtgever van dienst zijn met deskundige adviezen, beproevingen en inspecties. De adviezen kunnen betrekking hebben op de detaillering, afdichting, oppervlaktebehandeling en beglazing van de gevelelementen. Tijdens en na de bouw hebben de adviezen in de meeste gevallen betrekking op beproevingen, zoals wind- en waterdichtheid, advies bij klachten en herstel van schade.

22 Meten is weten Laboratorium

23 Ultramoderne (mobiele) testfaciliteiten voor elke gevelconstructie geven een antwoord op specifieke gevelvraagstukken die verder gaan dan de standaardoplossingen. De Rollecate Group beschikt over verschillende divisies die over de totale breedte van de gevelconstructiebranche de opdrachtgever een optimaal product kunnen leveren. Van ontwerp tot aan uitvoering, van implementatie tot aan realisatie. Zo beschikt de Rollecate Group, naast productie en aftersales, ook over diverse vaste en mobiele testfaciliteiten die het leveren van maatwerk mogelijk maken. Doorbuigingsproeven, sterkteproeven, water- en luchtdichtheidsproeven volgens de VMRG-kwaliteitseisen geven meer inzicht in het functioneren en het gebruik van de diverse materialen en toepassingen. Het testlabaratorium van de Rollecate Group is uniek vanwege de van maximale afmetingen en drukken waarop getest kan worden. Rollecate Group stelt haar geavanceerde testlocaties ook graag ter beschikking aan derden, in de hoop om samen met andere organisaties tot nog betere producten te kunnen komen. Bovendien geven de Laboratorium specifieke en goed doordachte testfaciliteiten een goed beeld van de mate waarin Rollecate Group ook wat betreft research en development toonaangevend is op alle terreinen van de gevelbouwmarkt.

24 Een milieubewuste klimaatbeheersing Klimaat

25 Milieubewust ondernemen speelt bij de realisatie van gevels een belangrijke rol. De producten van de Rollecate Group kunnen goed gerecycled worden en zijn daarmee een uitstekend exponent van het cradleto-cradle principe. De fossiele brandstoffen die onze planeet ons biedt zijn geen onuitputtelijke bronnen. De Rollecate Group is zich daarvan bewust en wij bieden dan ook oplossingen om het gebruik hiervan terug te dringen en zo de CO2 uitstoot van zowel het bouwen zelf als van het gebouw te reduceren. Zowel huidige als toekomstige Energie Prestatie Normeringen vormen het uitgangspunt bij onze systemen en bieden u daarmee de mogelijkheid om een milieubewuste keuze te realiseren. Tevens nemen we via onze brancheorganisaties deel aan MRPI afspraken (Milieu Relevante Product Informatie). Voor een optimale benutting van natuurlijke energiebronnen biedt de Rollecate Group ook oplossingen op gebied van domotica, wat eventueel gecombineerd kan worden met klimaatgevels en technische installaties met een verantwoorde materiaalkeuze. Klimaat

26 Rollecate Staphorst B.V. H.G. Zwerusstraat 3, 7951 CZ Staphorst Postbus 3, 7950 AA Staphorst (T) +31 (522) (F) +31 (522) (E) (W) Rollecate Holwerd Grândyk 1-3, 9151 AE Holwerd Postbus 1, 9150 AA Holwerd (T) +31 (519) (F) +31 (519) (E) (W) Rollecate Gorinchem Stephensonweg 8, 4207 HB Gorinchem Postbus 776, 4200 AT Gorinchem (T) +31 (183) (F) +31 (183) (E) (W) Kumij B.V. Gotenburgweg 21, 9723 TK Groningen Postbus 709, 9700 AS Groningen (T) +31 (50) (F) +31 (50) (E) (W) Alurage Almelo Bedrijvenpark Twente 75, 7602 KD Almelo Postbus 502, 7600 AM Almelo (T) +31 (546) (F) +31 (546) (E) (W) Gorter Ramen en Deuren Bruynvisweg 4, 1531 AZ Wormer Postbus 24, 1530 AA Wormer (T) +31 (75) (F) +31 (75) (E) (W) Nelissen Metaal B.V. Ledeboerstraat 1, 5048 AC Tilburg Postbus 5081, 5004 EB Tilburg (T) +31 (13) (F) +31 (13) (E) (W) B. Mohrmann en Co B.V. Vestaweg 1, 8938 AV Leeuwarden Postbus 862, 8901 BR Leeuwarden (T) +31 (58) (F) +31 (58) (E) (W) Eland-Brandt Ramen en Deuren Bruynvisweg 4, 1531 AZ Wormer Postbus 24, 1530 AA Wormer (T) +31 (20) (F) +31 (20) (E) (W) Rollecate Kft H-7054 Tengelic Kossuth Layos u.131 HUNGARY (T) +36 (74) (F) +36 (74) Flexglass B.V. Pieter Mastebroekweg 17, 7942 JZ Meppel (T) +31 (522) (F) +31 (522) (E) (W) Gevelbeheer Hoofdkantoor B.V. R.D. Bügelstraat 2, 7951 DA Staphorst Postbus 395, 7940 AJ Meppel (T) (F) (E) (W) Gevelbeheer Vestiging Oost Bedrijvenpark Twente 75, 7602 KD Almelo Postbus 497, 7600 AL Almelo Gevelbeheer Vestiging West Bruynvisweg 4, 1531 AZ Wormer Postbus 24, 1530 AA Wormer

27

28

Klassiek én modern product. aluminium staal kunststof glas

Klassiek én modern product. aluminium staal kunststof glas Staal Klassiek én modern product aluminium staal kunststof glas Staal is weer helemaal terug van weggeweest. Een toepassing geschikt voor zowel klassieke als moderne gevelbouw, waarbij dit gezichtsbepalende

Nadere informatie

ALS HET OM GEVELS GAAT! CORPORATE BROCHURE ROLLECATE GROEP

ALS HET OM GEVELS GAAT! CORPORATE BROCHURE ROLLECATE GROEP ALS HET OM GEVELS GAAT! CORPORATE BROCHURE ROLLECATE GROEP INHOUDSOPGAVE 4 8 12 16 20 24 26 28 30 ROLLECATE GROEP ALUMINIUM STAAL KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING ADVIES PROJECTMANAGEMENT SERVICE, GARANTIE EN

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

kozijnen in heel Nederland. Kumij kenmerkt zich door haar innovatieve karakter.

kozijnen in heel Nederland. Kumij kenmerkt zich door haar innovatieve karakter. Bouwservice LM Sinds 30 jaar actief in de bouw veel ervaring en deskundigheid op diversen onderdelen. LM Leveren en Monteren van, Kozijnen, ramen en deuren Inleiding Lm maakt gebruik van kunststofkozijnen

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Kunstzinnige blik op gevelelementen. aluminium staal kunststof glas

Kunstzinnige blik op gevelelementen. aluminium staal kunststof glas Kunststof Kunstzinnige blik op gevelelementen aluminium staal kunststof glas De Rollecate Groep ontwikkelt en produceert al sinds 1968 kunststof gevelelementen en Kumij heeft zich, sinds haar oprichting

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S

Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S Voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie Maximaal wind en waterdicht dankzij verborgen waterafvoer Voor een duurzaam gevoel van comfort en

Nadere informatie

Beknopt overzicht van de oplossingen die Alcoa raam en deursystemen te bieden hebben

Beknopt overzicht van de oplossingen die Alcoa raam en deursystemen te bieden hebben Aluminium ramen en deuren van Alcoa staan garant voor een duurzaam gevoel van comfort en veiligheid. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en laten ze door hun slanke vormgeving maximaal daglicht toe tot uw

Nadere informatie

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan Bedankt voor uw aanvraag voor onze bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan VMG Versteeg Metaal Groep, en Versteeg Coaterij& Logistiek. Laat u inspireren!

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

Footprint 2014. Rollecate Groep. Dit document is opgesteld volgens ISO 14064-1

Footprint 2014. Rollecate Groep. Dit document is opgesteld volgens ISO 14064-1 Footprint 2014 Rollecate Groep Dit document is opgesteld volgens ISO 14064-1 Datum Versie Opsteller Gezien Handtekening Juni 2015 Definitief Dhr. S.G. Jonker Dhr. R. van t Hull AMK Inventis Advies en Opleiding

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Footprint Rollecate Group. Dit document is opgesteld volgens ISO

Footprint Rollecate Group. Dit document is opgesteld volgens ISO Footprint 2016 Rollecate Group Dit document is opgesteld volgens ISO 14064-1 Datum Versie Opsteller Gezien Handtekening Mei 2017 Definitief S.G. Jonker R. van t Hull AMK Inventis Advies en Opleiding 1

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

ALUMINIUM / KUNSTSTOF / STALEN GEVELS & KOZIJNEN

ALUMINIUM / KUNSTSTOF / STALEN GEVELS & KOZIJNEN ALUMINIUM / KUNSTSTOF / STALEN GEVELS & KOZIJNEN OVER ONS GevelBeheer Nederland is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud en advies voor gevels, ramen,

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

service revitalisatie nieuwbouw ADVIES UITVOERING

service revitalisatie nieuwbouw ADVIES UITVOERING Voor U! Preventief Schadeherstel Opwaardering Ontwerp & ontwikkeling Meer-jaren Reparatie Transformatie Projectmanagement onderhoud Turn-key 24/7 Facelift service revitalisatie nieuwbouw Exploitatie Gevelbeheer

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Scheuten gelaagd glas. Multisafe

Scheuten gelaagd glas. Multisafe Scheuten gelaagd glas Multisafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en een belangrijke rol in

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Scheuten geëmailleerd glas. Colorsafe

Scheuten geëmailleerd glas. Colorsafe Scheuten geëmailleerd glas Colorsafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting STERTIL DOCKShelters S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people

Nadere informatie

FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL

FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL MAD AAR 5J ERT 2 D E S E I N GE RMANY FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL REVOLUTIONAIR KOZIJNSYSTEEM UNIEK NAADLOOS ONTWERP HOOGWAARDIGE ARCHITECTONISCHE UITSTRALING

Nadere informatie

METHERMO RAMEN EN DEUREN

METHERMO RAMEN EN DEUREN METHERMO RAMEN EN DEUREN 1 2 Zeer slanke profielen, bijzonder grote afmetingen, optimale isolatie en vele mogelijheden. Dat zijn de kenmerken van Methermo ramen en deuren. www.metaglas.nl METHERMO RAMEN

Nadere informatie

brengt lijn in beweging

brengt lijn in beweging Praktische oplossingen die uw productielijn tot een lopend geheel maken. Met een schat aan ervaring en kennis van uw markt staan de specialisten van Bretech voor u klaar. Maar ook voor het bewerken van

Nadere informatie

Feeding the world with solar power.

Feeding the world with solar power. Feeding the world with solar power. inteqnion-solar.com Zonne-energie. Duurzame energiebron van de toekomst. De markt voor energievoorziening is volop in beweging. Fossiele brandstoffen als gas en olie

Nadere informatie

BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO

BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO STEVIGE BASIS MET HEEMBETON Heembeton is de toonaangevende producent van prefab casco s, wanden, vloeren en binnenspouwbladen. Samen met Alvon Bouwsystemen, Calduran Kalkzandsteenen

Nadere informatie

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen KONE Deursystemen Toegang voor iedereen Onze doelstelling KONE vervoert mensen en goederen op een betrouwbare, innovatieve, toegewijde en verantwoordelijke manier en draagt daarmee bij aan het succes van

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING STERK IN STAAL STA AL EN STAALBEWERKING ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STREKMETAAL WERELD VAN STAAL Eén dienstenpakket De Boer Staal is een gerenommeerde groothandel in plaatstaal en stalen

Nadere informatie

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek GLAS & ROEDEN HELDER IN ISOLATIE & de sfeermaker bij uitstek Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Ultra dun en duurzaam

Ultra dun en duurzaam Ultra dun en duurzaam Old Style Duurzaamheid en authentiek Old Style is ultra dun glas, maar met een veel betere isolatiewaarde dan oorspronkelijk enkelglas. Het unieke van Old Style is dat bestaande gevelaanzichten,

Nadere informatie

BUVA. Multifunctioneel. aluminium renovatieframe. Aluminium renovatieframe

BUVA. Multifunctioneel. aluminium renovatieframe. Aluminium renovatieframe Multifunctioneel aluminium renovatieframe BUVA Aluminium renovatieframe - Geschikt voor houten kozijnen - Van buitensponning naar binnensponning - Wind- en waterdichte constructie voor binnendraaiende

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 Methermo classic is dé oplossing voor renovatieprojecten waar de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

ESTHETIEK EN DUURZAAMHEID MHB CLASSIC ISO WWW.MHB.NL

ESTHETIEK EN DUURZAAMHEID MHB CLASSIC ISO WWW.MHB.NL ESTHETIEK EN DUURZAAMHEID MHB CLASSIC ISO TechniScHE DocumentatiE WWW.MHB.NL CLASSIC ISO MHB CLASSIC ISO Klassieke stalen stoeltjesprofielen van weleer, echter in geïsoleerde uitvoering. Met dit profielsysteem

Nadere informatie

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Een mooi aanzicht gecombineerd met de modernste profieltechnologie Voor nieuwbouw en renovaties Als opdrachtgever van nieuwbouw

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

Verkorte handleiding. Bediening en onderhoud Schüco ramen, deuren en schuifsystemen

Verkorte handleiding. Bediening en onderhoud Schüco ramen, deuren en schuifsystemen Verkorte handleiding Bediening en onderhoud Schüco ramen, deuren en schuifsystemen Bediening en onderhoud Schüco 3 03 05 06 08 Inhoud Eenvoudige bediening van ramen en deuren Geniet van uw ramen en deuren

Nadere informatie

Internationaal sterk, lokaal betrokken. Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije. www.bartels.nl

Internationaal sterk, lokaal betrokken. Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije. www.bartels.nl Internationaal sterk, lokaal betrokken Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije www.bartels.nl Klantgericht Betrouwbaar Flexibel Praktisch Gerenommeerd Onze kracht: internationaal

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner BOAL Systems is een hecht familiebedrijf en heeft vanaf haar oprichting een sterke groei doorgemaakt. Als onderdeel van een internationaal opererende

Nadere informatie

STERTIL DOCK SHELTERS

STERTIL DOCK SHELTERS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCK SHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

STERK IN CONSTRUCTIE!

STERK IN CONSTRUCTIE! STERK IN CONSTRUCTIE! INSTALLATIES & CONSTRUCTIES VAN VAN SCHETS SCHETS TOT TOT INSTALLATIE INSTALLATIE EN EN NAZORG NAZORG Van Wijk voert complete ontwerptrajecten uit van machines, metaal- en constructie

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA IJzerwarenvakhandel HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner Bij BOAL Systems staat Partnership & Innovation hoog in het vaandel. Zo beschikken wij over een krachtig netwerk van zorgvuldig gekozen partners waar

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig KUNSTSTOF Duurzaam, slijtvast en krasbestendig Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G

M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G E B R U I K T E T A N K S Tank & Procestechniek Altermij

Nadere informatie

greenhouse technology

greenhouse technology greenhouse technology VB Group Jogchem van der Houtweg 4 2678 AG De Lier P.O. Box 41 2678 ZG De Lier corporate brochure VB The Group Netherlands t. +31 174 52 22 22 f. +31 174 51 04 54 e. info@vb-group.nl

Nadere informatie

VAN KLASSIEK TOT MODERN

VAN KLASSIEK TOT MODERN CREATIEF IN KUNSTSTOFRAMEN VAN KLASSIEK TOT MODERN CREATIEF IN KUNSTSTOFRAMEN Toonaangevend profielfabrikant Profel heeft met haar vooruitstrevend profielsysteem aan de wieg gestaan van de gehele technologische

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

BUVA hardglas stolpramen. GlastronomischISO-PLUS 2000 en 3000

BUVA hardglas stolpramen. GlastronomischISO-PLUS 2000 en 3000 GlastronomischISO-PLUS 2000 en 3000 ISO-PLUS 2000 en 3000 De bekende BUVA hardglas draai-, uitzet- en valramen, serie ISO-PLUS 2000 en 3000, is uitgebreid met een uitvoering voor naar binnendraaiende dubbele

Nadere informatie

SL3O-ISO. Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE

SL3O-ISO. Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE SL3O-ISO Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE ON THE edge Perfectie MHB, de Design & Build gevelproducent is in 1938 opgericht door Johan Mathijssen,

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud Machinebouw Infratechniek Milieutechniek Engineering Onderhoud Machinebouw Voorwoord Machinefabriek Emmen B.V. is een jong en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa 50 medewerkers. De onderneming

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

STAALTAAL INSPIRATIEBOEK

STAALTAAL INSPIRATIEBOEK STAALTAAL INSPIRATIEBOEK VAKMANSCHAP TOT IN DETAIL Een uitdagend lijnenspel, optimale lichtinval en karakteristieke details. De stalen deuren en puien van BLECKS vormen een eyecatcher in ieder interieur

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft

ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft s t a n d a a r d b r u g g e n m o o i o n t w o r p e n Inspirerende vormgeving Inspirerende producent Jan Kuipers Nunspeet werkt al

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Architectuur in vorm.

Architectuur in vorm. Architectuur in vorm. Aluform System staat voor een decennialange ervaring met de productie van kwalitatief hoogwaardige aluminium profielplaten voor gevels en daken. Met een visie of met ideeën over een

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom produceert VDL Containersystemen, naast seriematige productie, specifiek maatwerk.

Nadere informatie

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX DE GLAS-VOUWWAND INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM 04 05 ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN 06 07 DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND 08 09 DE VOORDELEN OP EEN RIJ 10 OVER SOLARLUX 11 De Solarlux glas-vouwwand:

Nadere informatie

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen FIN-Project De nieuwe generatie aluminium kozijnen Kwaliteitskenmerken van FIN-Project aluminium kozijnen en deuren Overtuigende toepassingsmogelijkheden tot in detail Uitstekende isolatie Het nieuwe kozijn-

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 De Methermo Classic serie is dé oplossing voor renovatieprojecten waar authentieke stalen ramen moeten worden vervangen door geïsoleerde raamsystemen. De classic serie

Nadere informatie

BUVA ISO-PLUS 4000. Onbegrensde mogelijkheden

BUVA ISO-PLUS 4000. Onbegrensde mogelijkheden Onbegrensde mogelijkheden BUVA ISO-PLUS 4000 Hardglas draairamen - gevelbepalend - onderhoudsvrij - te combineren met vast glas - glas printen met keramische lak BUVA ISO-PLUS 4000 Hardglas Nieuwe, onbegrensde

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM

welkom in de wereld van EPDM welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese en Benelux enige producent van

Nadere informatie

Renoveren én brandwerend innoveren?

Renoveren én brandwerend innoveren? Welkom Renoveren én brandwerend innoveren? Als we geen 10 kunnen halen, gaan we minstens voor een voldoende. De dagelijkse problematiek in relatie tot brandwerende constructies en de werkelijkheid in

Nadere informatie

interieurglas in KELLER minimal windows.

interieurglas in KELLER minimal windows. WE CREATE YOUR VIEW KELLER minimal windows een vrijwel profielloos systeem voor glaspartijen. interieurglas transparantie, licht en een ruimtelijk gevoel in uw woning. Het KELLER minimal windows systeem

Nadere informatie