Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 10 nr. 16 Agenda Woensdagochtend 16 december Groep 1t/m 8 Generale repetitie Kerstviering Woensdag 16 december Allen Kerstviering in het Katshuus Donderdag 17 december Allen Middag: kerstbakjes maken Vrijdag 18 december Allen Vrij i.v.m. studiedag leerkrachten Maandag 04 januari Allen Nieuwjaars borrel in de hal. Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari. Kind op Maandag Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi om daar tijd voor te maken. Maar mag kerst toch ook nog ietsje meer zijn? Ik weet het: wie dat zo zegt, loopt het risico voor een zeur-piet of een ouderwetse dominee versleten te worden, maar dat moet dan maar even. Mag kerst naast het gebruikelijke (en waardevolle!) gekneuter rond de kerstboom ook nog een ander verhaal vertellen? Er zijn tijden waarin mensen het moeilijk hebben. Omdat ze zich alleen voelen, omdat ze het gevoel hebben dat de wereld donker is. Er zijn tijden dat mensen zich afvragen hoe het verder moet. En stel je nu toch eens voor, dat er juist in die tijden een God is. Niet een God die onnoembaar en onbegrijpelijk ver weg blijft, maar een God die zegt: Ik ben er voor jou. Ik maak licht waar het donker is. Hoe die God eruit ziet? Op welke manier hij naar mensen toekomt? Hij laat zich zien in een kind. Een weerloos kind, ergens in een voederbak. Het gaat niet om hoe sterk en machtig hij is, hij laat zien hoe klein en kwetsbaar hij naar mensen toe komt. Dat is wat we met kerst mogen vieren. Met de kinderen staan we deze adventsweken stil bij het thema tijd. Advent is een periode van verwachten, tijd van de hoop. Daarmee ontdekken we dat kerst niet alleen gaat over kerstbomen en kaarsjes. Het verhaal is groter dan dat. Overigens sluit het een het ander natuurlijk niet uit, integendeel: wie zingt over vrede op aarde en welbehagen, krijgt natuurlijk zin om dat ook meteen in praktijk te brengen. En zo hoort het ook. Ik wens u in deze periode veel gezelligheid, een mooie kerstboom, lekker eten en nog veel meer! Deze week: Luister, het begint! Lucas 2:1-7; 8-15; Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de Zoon van God. De herders in het veld zijn de eersten die het horen. Nadat zij het kind gezien hebben, loven en prijzen ze God. Lied van de maand: Wij weten hoe laat het is. En natuurlijk alle kerstliedjes.

2 . Regel van de week. Ruzie maken en pesten is niet fijn. We willen allemaal vrienden zijn. Als iemand zegt Ho stop dan houd je op! Hiep, hiep, hoera!! Nick Hindriks viert 18 december, zijn 12e verjaardag. Hartelijk gefeliciteerd Nick en een hele fijne dag gewenst. Kerststukje U hoeft voor de kerstdagen geen kerststukje te kopen, want dat krijgt u als cadeautje van uw kind[eren]. Donderdagmiddag, 18 december, gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 weer zelf aan de slag! Daarom slaan we deze donderdag de gymles een keertje over. Wilt u uw kind(eren) een klein bakje/potje, een kaars, versieringen en een beetje groen meegeven? De vader en moeder van Jasper en Martijn Kelder zorgen ook dit jaar weer voor extra mooie groene takjes. Alvast heel erg bedankt. Voor de oase zorgen de juffen. Leuke verrassing toch hè??!! We gaan dus niet naar gym! Generale repetitie kerstviering Woensdag 16 december vindt de generale repetitie plaats. Met alle groepen oefenen we deze ochtend op Camping De Kleine Wolf. Wij willen u vragen om uw kind[eren] deze ochtend niet naar school te brengen maar af te zetten bij het Katshuus van Camping De Kleine Wolf. U kunt uw kroost hier om uur ook weer ophalen. De Kerstviering zelf vindt diezelfde avond plaats en begint om uur. Zorg dat u op tijd bent want de beste plekjes zijn snel bezet. Groep 1 en 2 In de thema-hoek hebben we een Kaarsenwinkel gemaakt. Hiervoor hebben we kaarsen in allerlei vormen, kleuren en maten nodig en natuurlijk kaarsenstandaards. Dit mogen de kinderen meenemen van huis. Zit je niet in groep 1 of 2 maar heb je ook nog oude kaarsen thuis? Ook deze zijn welkom. Alvast hartstikke bedankt. Groep 3 en 4 Komende donderdag wordt de woordenschattoets afgenomen bij groep 4. Afgelopen week zijn de tafels van 2, 3 en 4 al behandeld in de klas, bij groep 4. Dit gaat ineens heel snel. Het is goed om deze tafels thuis nog even extra te oefenen. Na de vakantie wordt de tafel van 2 getoetst. LET OP! Ook de tafel moet erbij opgezegd worden; dus niet alleen het antwoord

3 De jeugdgezondheidszorg (JGZ) op de basisschool Uw kind is in de eerste 4 jaar van zijn leven regelmatig op het consultatiebureau geweest. Op de basisschool wordt dit contact voortgezet door de jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland. De doktersassistente ziet uw kind in de basisschoolperiode twee keer, in groep 2 en in groep 7. Daarnaast houdt de jeugdverpleegkundige spreekuur op uw basisschool. Het spreekuur Het spreekuur is bedoeld voor alle kinderen van de school. U kunt hier terecht met vragen over: Opvoeding Gedrag Zindelijkheid Slapen Ogen/oren Voeding Overgewicht Pesten Puberteit Het spreekuur begint met een half uur vrije inloop. Hier kunt u zonder afspraak terecht. Aansluitend vindt het spreekuur op afspraak plaats. Hier komen kinderen en hun ouders of verzorgers nadat zij een afspraak hebben gemaakt of nadat zij voor dit spreekuur zijn uitgenodigd door de jeugdverpleegkundige. Deze uitnodiging kan bijvoorbeeld voortkomen uit het contact met de doktersassistente in groep 2 of groep 7. Indien u zelf een afspraak wilt maken voor dit spreekuur kunt u mailen naar de jeugdverpleegkundige van uw school. Het spreekuur is gratis en u heeft geen verwijskaart van de huisarts nodig. Ook een leerkracht kan een kind aanmelden voor het spreekuur nadat hij hiervoor toestemming heeft gekregen van de ouders. Met alle gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. JGZ GGD IJsselland Manon Diederix Jeugdverpleegkundige/CJG-medewerker m.diederix@ggdijsselland.nl Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag Algemeen nummer JGZ: De volgende datum van het spreekuur van de schoolverpleegkundige is: (zie ook de poster op school) Woensdag 6 januari 16 Inloopspreekuur van 8.30 uur tot 9.00 uur (* Handig om te noteren in uw agenda!)

4 Denk u nog even aan onze actie!! Actie Voedselbank. Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost net als vorig jaar opnieuw in actie! Van 7 tot en met 18 december gaan ze weer zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Maar dat kan de voedselbank niet alleen... Daarom doen we mee! Doen jullie ook mee? RTV Oost heeft de medewerking van alle inwoners van Overijssel nodig om van deze actie een succes te maken, dus komen we in actie en helpen we met het inzamelen van levensmiddelen die op ons boodschappenbriefje staan. Van 7 t/m 18 december zullen er in de hele provincie inzamellocaties zijn waar goederen ingeleverd kunnen worden. Ook onze school staat dan open voor publiek. Iedereen mag de ingezamelde waren komen inleveren. De kratten staan al bijna te wachten in de Dassenburcht en willen graag gevuld worden. Onze school staat nu op de website als officieel inleverpunt. Zegt het voort!!!!

5 Combitrefbaltrophy komt er weer aan! Maandag 21 december vindt de voorronde van het Combitrefbaltrophy in Hardenberg plaats. Aanmelden kan tot en met 16 december via de site: Het trefbaltoernooi wordt voor het zesde jaar op rij georganiseerd door de combinatiefunctionarissen sport van de gemeente Hardenberg. Dit organiseren zij in het kader van Gewoon Gezond. Een onderdeel van deze aanpak is voldoende bewegen. Met dit toernooi willen we graag de kinderen, ook in de vakanties in beweging houden. Voor wie? Groep 5 t/m 8 (groep 5 & 6 spelen tegen elkaar en groep 7 & 8 spelen tegen elkaar) Wanneer? Maandag 21 december 2015 Tijden? Tussen uur* Waar? Sporthal De Beek Hardenberg ( wijk Baalderveld) Kosten? Gratis * de precieze tijden worden bekend als alle aanmeldingen binnen zijn. Wanneer kan ik meedoen? Om deel te nemen aan het toernooi moet je een team maken van minimaal 8 personen. Jongens en meisjes mogen in één team. Er mogen ook teams gemaakt worden met leerlingen van een andere school of uit een andere klas. Leerlingen uit groep 5 & 6 spelen tegen elkaar. En leerlingen uit groep 7 & 8 spelen tegen elkaar. Als je een team met kinderen uit groep 6 & 7 maakt, dan spelen jullie mee in de categorie groep 7 & 8.Naast het regelen van een team moet je een teamleider vinden die jullie team begeleidt tijdens het toernooi. Geen schooltoernooi Dit toernooi is geen schooltoernooi. De kinderen hoeven dus geen schoolshirts aan en we verwachten niet dat iemand van de school aanwezig is om de kinderen te begeleiden. Daarom werken wij ook met een teamleider die minimaal 16 jaar moet zijn. Hij of zij is het aanspreekpunt van het team. Regio finale Er worden in totaal vier voorrondes gespeeld in de combitrefbaltrophy. Als jij de beste bent in de voorronde in Bergentheim, dan mag je met jouw team naar de regio finale. Deze is op woensdag 6 januari tussen 13, uur in sporthal Möllincksslag in Bergentheim. Dus twijfel niet, maak een team, regel een teamleider en meld jouw team aan! Hoe meld ik een team aan? Als je een team bij elkaar hebt en een teamleider hebt geregeld, dan moet je het volgende weten: Team naam. Gegevens van je teamleider. ( Teamleider moet 16 jaar of ouder zijn.) Naam + geboortejaar van je teamgenoten Wanneer al deze gegevens zijn verzameld kan één speler naar om jouw team aan te melden! Voor aanmelden en informatie op de site, klik op deze banner: Is je kind een slechte verliezer? Voor sommige kinderen is de druk om te winnen gewoon te groot. Ze scheppen op als ze winnen of worden driftig als ze verliezen. Sommige ouders gaan zich dan zelfs afvragen of het niet beter is om hun kinderen van sport af te halen! Sporten helpt kinderen om actief te blijven, het leert ze vaardigheden en ze maken vrienden. Het leert ze over samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en competitie. Kinderen zouden van alle onderdelen van de sport moeten kunnen genieten, niet alleen van het eindresultaat. Richt je op hoe je kind zich elk wedstrijd verbetert en complimenteer het hiermee. Je kind leert dan dat je een goede wedstrijd kan hebben, ook al is de einduitslag niet altijd positief. Sommige kinderen zullen weigeren mee te doen wanneer ze denken niet goed genoeg te zijn. Het kost tijd en moeite om vaardigheden te verbeteren en vertrouwen te krijgen. Moedig ze dan ook aan om vol te houden. Kinderen moeten ook leren dat het niet altijd gaat om de beste te zijn. Dit is ook helemaal niet mogelijk. Als je kind klaagt dat het niet de snelste loper in het team is, dan kun je daarop positief reageren: Je bent misschien niet de snelste, maar je je kunt wel heel goed de bal schoppen. Wanneer je ziet dat je kind zich onsportief gedraagt, kun je het laten weten dat het oké is om teleurgesteld te zijn, maar dat het niet goed is om zo te reageren. Vertel ze dan hoe ze de volgende keer kunnen reageren: Het is niet goed om tegen je teamgenootjes te schreeuwen. Tel de volgende keer maar even tot tien als je voelt dat je boos bent.

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 AGENDA do 06-02 Studiemiddag, alle kinderen vrij ma 10-02 MR vergadering, inloop ouders vanaf 19.30-20.00 uur wo 12-02 Rapporten mee wo 12-02 Volgende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief van cbs De Bron

Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief d.d. 11 september 2015 Introtekst Redactie: Bert Slot Ilja Dunnink Wijs handelen Er zijn genoeg uitspraken over wijsheid en wijze spreuken, maar uiteindelijk gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Maandag 7 december 2015, week 50

Maandag 7 december 2015, week 50 Maandag 7 december 2015, week 50 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen 2015-2016: Advent en kerst Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het

Nadere informatie

nr. 16 Schooljaar 2012-2013 vrijdag 17 mei 2013 Agenda

nr. 16 Schooljaar 2012-2013 vrijdag 17 mei 2013 Agenda Schooljaar 2012-2013 vrijdag 17 mei 2013 nr. 16 Agenda Schoolreisjes en kamp Dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei groep 8 naar Ameland Donderdag 23 mei groep 3 en 4 Donderdag 30 mei groep 5 Donderdag 20 juni

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 28, nummer 9 11 december 2015 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Kerstsfeer Kerstviering Juf Monique Overblijf Oud-papier Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Woorden tekort. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 14 Agenda. Welkom. kind op Maandag

Woorden tekort. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 14 Agenda. Welkom. kind op Maandag Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 09-12-2016 jaargang 11 nr. 14 Agenda Donderdag 15 december Groep 1 t/m 8 Geen gym i.v.m. extra oefenen kerst Woensdag 21 december Groep 1 t/m 8 Generale repetitie Kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. September Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief September 2015 Aan de ouders/verzorgers, Er zijn veel veranderingen op school. Er zijn vijf nieuwe teamleden, Diane van Rossum, Marlous Hartkamp, Marjolein Knol, Karin Wolf en Manon Kesseling.

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

vrijdag 11 december 2015

vrijdag 11 december 2015 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 18 december gr 1-4 vrij gr 5-8 s middags vrij 21 december - 1 januari kerstvakantie 6 januari Nieuwjaarsborrel 22 januari breimiddag vanaf 14.00 uur Bijbelles

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 4 - november 2013. kopij: info@jozefschoolwijhe.nl. Kerstviering (zie ook informatiebrief en deze nieuwsbrief)

Nieuwsbrief. nr. 4 - november 2013. kopij: info@jozefschoolwijhe.nl. Kerstviering (zie ook informatiebrief en deze nieuwsbrief) Nieuwsbrief nr. 4 - november 2013 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Maandag 2 december Donderdag 5 december Zaterdag 7 december Maandag 9 december Dinsdag 10 december Vrijdag 13 december Maandag 16 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016 woensdag 9 september 2015 OJS Het Palet Rembrandtstraat 35 7771 XE Hardenberg Tel: 0523-262439 email:info@jenaplanschoolhetpalet.nl Website: www.jenaplanschoolhetpalet.nl

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 27, nummer 14 13 maart 2015 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Dansen NLDoet Gezocht Vacatures Studiedag Kledingactie Aankleding school

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen In Het Openbaar Obs De Boogerd Maurik Basis voor Groei en Bloei Maurik, 14 januari 2016 Dinsdag 12 januari Woensdag 27 jan. t/m 6 febr. Woensdag 27 januari MR vergadering Nationale Voorleesdagen voor de

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 2 10 OKTOBER 2018 We zijn inmiddels een aantal weken bezig met het nieuwe seizoen. Er is veel getraind en de eerste wedstrijden zijn ook al weer gespeeld. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van cbs De Bron

Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief d.d. 12 september 2014 Wat moet.. Wij doen heel veel omdat het moet. We moeten onze fiets altijd afsluiten, onze spullen netjes opruimen en op tijd stoppen met tv

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief oktober 2014 Thema Trefwoord Groot en klein Groot en klein is een thema dat kinderen letterlijk

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 03-10-2014 jaargang 9 nr 07

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 03-10-2014 jaargang 9 nr 07 Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 03-10-2014 jaargang 9 nr 07 Agenda Woensdag 1 oktober Alle groepen Start kinderboekenweek, thema: Feest!! Donderdag 9 oktober Iedereen K.B.W. feest en prijsuitreiking zonnebloemactie.

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Maandbrief december 2015

Maandbrief december 2015 Maandbrief december 2015 Agenda december 30 november - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 1 december - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 2 december - alle leerlingen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

MEE: PARTNER IN HET CJG

MEE: PARTNER IN HET CJG 1e kwartaal 2016 MEE: PARTNER IN HET CJG MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Wij helpen iedereen (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016 de Info Schooljaar 2015/2016, nummer 18 27 mei 2016 In deze nieuwsbrief: - Welkom op school - Rosa geboren - Maandafsluiting groep 1-2b - Activiteiten in de komende periode - Afwezigheid juf Annet en juf

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

INFORMATIE OVER HET SCHOOLLEVEN OP PC BASISSCHOOL DE MORGENSTER TE SLEEUWIJK

INFORMATIE OVER HET SCHOOLLEVEN OP PC BASISSCHOOL DE MORGENSTER TE SLEEUWIJK INFORMATIE OVER HET SCHOOLLEVEN OP PC BASISSCHOOL DE MORGENSTER TE SLEEUWIJK JAARGANG 2015/2016 NUMMER 4, 09-10-2015 Deze nieuwsbrief is onderdeel van de informatievoorziening aan ouders, zoals in de schoolgids

Nadere informatie