Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 22, nr maart Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 22, nr. 12 27 maart 2015. Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 22, nr maart 2015 In dit nummer: En hij was er weer! 1 Limonadeconcert 2 Paasontbijt 2 De Klimboom 15 jaar: Ballonnenwedstrijd! 2 Informatiebulletin En hij was er weer! Wat een verrassing! Het begint zo n beetje gewoon te worden, maar donderdag 26 maart was Johnny de Mol er weer! Enkele weken geleden gaf hij al aan, dat het bij zijn eerste bezoek zo n gezellige dag was geweest en beloofde terug te komen. En dat heeft hij dus gedaan...en zelfs gezegd dat het niet de laatste keer zal zijn! klimboom@bestonderwijs.nl Bobbelbanen op De Klimboom 3 Het slimste idee 4 Waarover sprak? 5 Data om te onthouden 28 maart: Generale repetitie Limonadeconcert 29 maart: Limonadeconcert 1 april: Uitstalling gevonden voorwerpen 3 april: Continurooster (Kinderen om uur vrij) 6 april: 2e Paasdag 8, 9, 10 april: Oefendagen Wowdag 10 april: Annemarieke jarig 13 april: Wowdag (maandag) Generale repetities in de gymzaal Heuveleind Parktheater Eindhoven We hebben 2 voorstellingen; 1e uur; in de zaal 2e uur; in de zaal 14 april: Officieel: Klimboom 15 jaar! 17 april: Tussen en 15.15: 460 ballonnen de lucht in! /4: Eindcito groep 8 23 april: Esther jarig 24 april: Sportdag (groepen 3 t/m 8) 27/4 t/m 8/5: Meivakantie 27 april: Wendy jarig 29 april: Mirjam jarig 12 mei: Schoolfotograaf 14/5 en 15/5: Vrije dagen (Hemelvaart) 29 mei: Speeltuindag groepen 1/2 5 juni: Sportolympiade groepen 6 en 7 15/6 t/m 19/6: Roostervrije week 26/6: Studiedag

2 Kom naar het limonadeconcert op zondag 29 maart! Al enkele jaren hebben we op de Klimboom een limonadeconcert. Een concert voor en door kinderen! Tijdens dit concert laten kinderen van de Klimboom hun muzikale talenten zien en horen. Er wordt door kinderen gezongen, maar ook kun je luisteren naar verschillende kinderen die een instrument bespelen. De deelnemende kinderen zijn al hard aan het oefenen. Het belooft weer een mooi concert te worden! Het concert is op zondag 29 maart in de hal van het hoofdgebouw. Het start om 11:00 uur. We hopen dat jullie allemaal komen luisteren! Groetjes van de Limonadecommissie! Pasen Op vrijdag 3 april hebben we op De Klimboom een sfeervol programma voor Pasen. We beginnen de ochtend met een Paasontbijt. Dit jaar maken we een ontbijt voor een ander. Hiervoor hebben alle kinderen in de eigen klas een lootje getrokken op vrijdag 27 maart. Op dit lootje staat naast de naam voor wie het ontbijt gemaakt wordt ook waar het ontbijt uit mag bestaan. Snoepgoed hoort hier niet bij; daar zorgt de Paashaas voor later op de ochtend! Ook krijgen de kinderen van ons een witte papieren tas mee naar huis. Het is dan de bedoeling dat deze gevuld wordt met het ontbijt. Op deze tas zetten de kinderen de naam van het kind voor wie het ontbijt is. En natuurlijk mag deze tas mooi versierd worden in de paassfeer! Denk dan bijvoorbeeld aan tekeningen, mooie stickers en plaatjes e.d. De rest van de ochtend wordt ingevuld door de eigen leerkracht. Tijdens deze paasactiviteit komt de Paashaas nog langs met wat lekkers en iets te drinken. Bij de groepen op de prikborden hangen lijsten waarop ingevuld kan worden of er rekening gehouden moet worden met een dieet, allergie ed. Wij hopen op een mooie dag!! En let op: we hebben deze dag een continurooster. De kinderen blijven tot 1 uur op school en hebben dan vrij. Fijne paasdagen alvast!! Pagina 2 Klimboom: 15 jaar! 17 april: ballonnenwedstrijd! Hulp van enkele ouders gevraagd. Op allerlei manieren willen we de komende weken gaan vieren dat we 15 jaar bestaan! Zo hebben we de WOW -dag in het Parktheater en op 24 april weer een magnifieke sportdag die door onze hardwerkende ouderraad wordt georganiseerd! Maar we hebben nog een speciale activiteit! Vrijdagmiddag, 17 april, tussen en komen alle kinderen van de Klimboom naar de speelplaats en laat elk kind een ballon, met zijn/haar naam op een kaartje, los. We willen iedereen laten weten dat we 15 jaar bestaan! De weken erna gaan we bijhouden welke kaartjes teruggestuurd worden. In de eerste week van juni gaan we vervolgens kijken welke ballon het verst weg is gekomen. Voor dat kind hebben we dan een klein prijsje! Wel even de vraag welke ouders ons vrijdag 17 april kunnen komen helpen met het opblazen van de ballonnen en het bevestigen van touwtjes en kaartjes. En niet onbelangrijk: de helium ballonnen zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

3 Pagina 3 Bericht van onze MRT-specialist : ( MRT staat voor Motorische Remedial Teaching ) De bok versus de bobbelbaan Wellicht herkent u dit wel U loopt de gymzaal in, daar staat hij, de bok, hoog, te hoog, een matje erachter, verder niks. U krijgt spontaan buikpijn, een zweetuitbraak en pijn aan uw enkel. Paniek! Bokspringen, uw grootste nachtmerrie. Van de meester moeten jullie alle 30 in de rij gaan staan. Het is koud. U kijkt naar al uw klasgenootjes die voor u aan de beurt zijn. Jan kan er wat van, hij springt met volle snelheid over de bok. Ook Linda gaat er lekker soepel overheen, een plezier dat ze hebben en natuurlijk dikke complimenten van de meester. Dan komt Carolien, ze neemt aarzelend een aanloop, stopt voor de springplak. Ze moet het opnieuw doen, volgens de meester heeft ze niet goed gekeken naar de goede voorbeelden. U hoort Jan en Linda gniffelen. Iedereen kijkt naar Carolien. U weet hoe ze zich voelt. Ze neemt opnieuw een aanloop, waagt zich op de spingplank en de meester trekt (of zeg maar gerust sleurt) haar aan haar armen over de bok heen. Iedereen lacht Carolien niet, zij heeft tranen in haar ogen. U bent aan de beurt Uw shirt is verkreukeld, zweet in uw handpalmen, uw hart klopt in uw keel, u neemt een aanloop en Dit willen we in het bewegingsonderwijs anno 2015 op de Klimboom niet zien! Hoe moet het dan wel? Probeer op je eigen manier over de kast te komen, eerst veilig en daarna sneller, mooier of anders is een andere benadering dan maak een hurksprong over de kast. De nieuwste theorieën op het gebied van motorisch leren geven aan dat kinderen het meeste leren als zij op eigen initiatief bewegen in een rijke leeromgeving. Hoe dan? Door Bobbelbanen en Freerunning een prominente plaats binnen ons bewegingsonderwijs te gaan geven Waarom bobbelbanen/freerunning? Inzetbaar van groep 1 t/m 8, dus ook in de speelzaal... Alle kinderen uit de klas nemen op hun eigen manier deel aan de gymles. Door de verscheidenheid aan materialen en formaten vindt ieder kind een uitdaging op zijn eigen niveau. De beweegintensiteit is zeer hoog! Daardoor ontwikkelt een kind zich optimaal. Techniek is niet van belang, bewegingskaders worden niet opgelegd. Mogelijkheden eigen inbreng. Leerlingen bepalen zelf de grens.

4 Pagina 4 Uw zoon of dochter met de burgemeester naar de Wereldtentoonstelling? Ook dit jaar doet onze gemeente mee aan de wedstrijd Jouw Slimste Idee. Het doel van deze wedstrijd is kinderen laten ontdekken of ze affiniteit hebben met techniek en innovatie. De wedstrijd is dit jaar verpakt in een leuk thema: de Wereldtentoonstelling! Tot 17 april mag uw zoon of dochter zelf een uitvinding bedenken en presenteren op de website Degene met het beste idee mag onze gemeente vertegenwoordigen in de finale in De Ontdekfabriek tijdens de Dutch Technology Week. Er is een echte ipad te winnen! We hopen dat u uw kind(eren) aanmoedigt om mee te doen zodat hij of zij wellicht op 5 juni met de burgemeester naar de Wereldtentoonstelling in De Ontdekfabriek mag! Gevonden voorwerpen Jan, onze conciërge, heeft weer diverse spullen in de aanbieding. In de bak met gevonden spulletjes zitten o.a. een roze tas, handschoenen, broodtrommels, een spijkerjack, een Icepeak jas en nog veel meer. Kom woensdag 1 april even kijken of er wat van je tussen zit.

5 Pagina 5 Ouderraad klimboom.or@bestonderwijs.nl Waarover sprak de ouderraad op 18 maart 2015 Uiteraard heeft de ouderraad weer gesproken over de steeds dichterbij komende WOW-dag. Toon heeft laten weten dat er per voorstelling 500 plaatsen in het theater zijn; eerder was uitgegaan van 300, maar dat zou niet genoeg zijn en is samen met het Parktheater gekozen voor een andere opzet. De kleuters zitten voor in de zaal, groep 3 op kussens op het podium en de andere groepen zijn achter het podium, in een aparte ruimte, waar ze de voorstelling op een scherm kunnen volgen. Ouders die zich hebben aangemeld om te helpen, zijn geïnformeerd. Vijf ouders hebben aangegeven alle dagen te kunnen helpen en zij vormen de stuurgroep, die de organisatie ondersteunt tijdens de repetities. Bij het aankleden en tijdens de voorstelling is heel veel extra hulp nodig. Daar zal de komende weken nog in elke klas om worden gevraagd. Bijna alle kaartjes zijn verkocht. Fijn dat hierdoor de huur van de zaal geen probleem meer is. Op vrijdagochtend 3 april wordt op school Pasen gevierd. Dit jaar is besloten de paasviering bescheiden te houden aangezien er in april al veel hulp van ouders nodig is voor de WOW-dag en de sportdag. De leerkrachten vinden het wel leuk om op school een paasontbijt te houden. Kinderen krijgen daarvoor een week van tevoren een wit papieren tasje mee, wat ze kunnen versieren en vullen met een paasontbijt. Het verzoek hierbij zal zijn om er geen snoep, koek of chocola in te doen want de kinderen krijgen later op de ochtend een traktatie van de paashaas. Verder zal de ochtend door elke klas of jaargroep zelf worden ingevuld met een gezellige activiteit. De ochtend eindigt om 13:00 uur en daarna zijn de kinderen vrij. De ouderraad heeft ook gesproken over het feit dat de kleuterklassen zo groot aan het worden zijn. Toon heeft uitgelegd dat dit min of meer voorzien was en dat de oplossing met name is gecreëerd d.m.v. werkplein. Hierdoor zijn gedurende de dag de klassen een stuk kleiner. We hebben te maken met krimp (kijkend naar het aantal kinderen in Best en dat van de Klimboom van 2014, 2015, 2016 en de jaren erna) en met allerlei bezuinigingen waardoor het structureel inzetten extra personeel niet haalbaar is. Schoolfotograaf 12 mei Het duurt nog even maar wellicht wel fijn om alvast in de agenda te zetten: Dinsdag 12 mei (na de meivakantie) komt de schoolfotograaf weer naar onze school! Klimboom jaarboek We vieren het 15-jarig bestaan van de Klimboom niet alleen met de WOW dag. De ouderraad zal in samenwerking met het team een jaarboek uitgeven per klas. Het eindresultaat wordt een prachtig overzicht van wat de kinderen tijdens dit schooljaar allemaal beleven in en buiten de klas. Ook als ouder kan je hierbij helpen door bijvoorbeeld foto s van diverse klasse-activiteiten te mailen naar de juf/meester. Vraag even bij de juf/meester of zij eventueel nog andere hulp nodig hebben bij het samenstellen van het jaarboek. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de kinderen aan het eind van het schooljaar met een fantastische herinnering aan hun schooljaar thuiskomen. Tenslotte nog een datum om op de kalender te plaatsen: Op dinsdag 12 mei komt de schoolfotograaf.

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 22, nr. 11 6 maart 2015. Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 22, nr. 11 6 maart 2015. Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Nieuwsbrief Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 22, nr. 11 6 maart 2015 In dit nummer: Hij was er echt! 1 Kaartverkoop WOWdag 2 Limonadeconcert 2 Plastic soep; vervolg. Klimboom

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 20e jaargang, nummer 27 18 maart 2015 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: marion@dekwikstaart.nl Agenda

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Geslaagd Limonadeconcert

Geslaagd Limonadeconcert Nieuwsbrief De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Jaargang 25, nr. 15 23 maart, 2018 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Limonadeconcert 1 IZAT..wat is dat? 2 Activiteit

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 10 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2015

Nieuwsbrief 1 april 2015 Nieuwsbrief 1 april 2015 Inhoud studiedagen Zoals u weet, organiseert de Waalse school regelmatig studiedagen voor het personeel. Om de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden, vindt de school het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4,

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, Bijlage 1 Brief aan de ouders Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, De komende periode gaan wij aan de slag met het thema feesten. We bespreken allerlei feestelijke momenten in het jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Kinderen leren spelenderwijs in hun eigen tempo en aan de hand van een visuele ondersteuning overzicht en grip krijgen op de tijd.

Kinderen leren spelenderwijs in hun eigen tempo en aan de hand van een visuele ondersteuning overzicht en grip krijgen op de tijd. naar de basisschool Algemene informatie omtrent de kleutergroepen *Schooltijden 8.30u.-12.00u. (woensdag tot 12.30u.) 13.00u.-15.00u. Dagindeling en praktische zaken Hoe de dag is ingedeeld is te zien

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Jozefnieuws. April 2015

Jozefnieuws. April 2015 Jozefnieuws April 2015 Samen Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij stuur ik u de nieuwsbrief van de maand april. Pasen Palmpasen De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben de afgelopen week weer een palmpaasstok

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Thema:

Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Thema: Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014 Beste ouders/verzorgers, Thema: Het einde van ons thema naar de dokter gaan is bijna in zicht. De kinderen vinden dit thema ontzettend interessant. Ze hebben met

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Info 11. Datum: 24-3-2016

Info 11. Datum: 24-3-2016 Info 11 Datum: 24-3-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Met veel plezier stuur ik jullie de Info van maart. Vanochtend is het paasontbijt geweest, met een heel gezellige opening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Welkom in de Windroos

Welkom in de Windroos Welkom in de Windroos Bij juf Nathalie in de bijtjesklas 2 Inhoudstafel : 1 Schooluren P. 4 2 Wat zit er in onze boekentas P.6 3 Klasjes p. 8 4 bewegingsopvoeding p. 8 5 Verjaardag p. 9 6 Nuttige weetjes

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 1/2 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een ander

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom. Data om te onthouden. In dit nummer: Jaargang 21, nr.

Nieuwsbrief. Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom. Data om te onthouden. In dit nummer: Jaargang 21, nr. Nieuwsbrief Boompost Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 21, nr. 11 21 maart 2014 In dit nummer: April is Klimboommuziek-maand! Limonadeconcert 1 Peter en de wolf 2 Saar is

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 maart 2015

Nieuwsbrief 19 maart 2015 Nieuwsbrief 19 maart 2015 Belangrijke data - Oud papier: 28 maart: Fam. Manshande (Dirk) en Fam. Schutten (Niek) - Oud papier: 11 april: Fam. Trouerbach (Marcus) en Fam.Dijkman(Wesley) - 20 maart: Bingo

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

25 september 2014 Pagina 1

25 september 2014 Pagina 1 25 september 2014 Pagina 1 Geachte Ouders Remco 25 jaar in het onderwijs Pagina 2 Ouderavond Kinderboekenweek Pagina 3 Terugblik kleuterfeest en schoolreis Pagina 4 Groepslijsten Studiedag Snoep tijdens

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Basisschool St. Catharina Haastrecht Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Hoe gaat het in groep 1/2 b

Hoe gaat het in groep 1/2 b Hoe gaat het in groep 1/2 b Binnenkomst: - Als je op school komt hang je je jas op je eigen haakje onder je tent. Je tas zet je op de plank. - In de klas geef je de juf een hand en je pakt een spelletje

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie