Deutz-Fahr TTV Agrotron. 7 serie TTV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deutz-Fahr 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron. 7 serie TTV"

Transcriptie

1 Deutz-Fahr TTV Agrotron 7 serie TTV

2 VOOR EEN BLIK OP DE TOEKOMST ZIJN TWEE OGEN NIET VOLDOENDE.

3 Hydraulisch systeem met Load Sensing. Hydraulisch vermogen wanneer het nodig is, tot 160 liter/min. Eco/Power-modus. De prestaties kunnen bij alle arbeidsomstandigheden worden ingesteld om brandstof te besparen of juist maximaal vermogen te verkrijgen. Giugiaro Design. Optimaal zicht, ergonomische cabine, agressief front en harmonieuze vormgeving van de motorkap: een unieke ervaring voor de bestuurder. MaxiVision -cabine. Nieuwe cabine met compleet vernieuwd interieur. Alle bedieningen op de console zijn ontworpen met het oog op maximaal rijcomfort en gebruiksgemak. Continu variabele TTVtransmissie. Afhankelijk van de landelijke regelgeving: maximaal 60 km/u in alle veiligheid, met lage brandstofverbruikscijfers en met traploos instelbare snelheden. maximaal 40 of 50 km/u met superzuinige of zuinige motormodus. Deutz TCD 6.1 L6 Tier 4i-motor, 4 kleppen per cilinder, elektronische motorregeling en SCRtechnologie. Dankzij de SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction), bieden de nieuwe Deutz Tier 4i-motoren een perfecte combinatie tussen hogere prestaties, lagere uitstoot van uitlaatgassen en brandstofbesparing. Externe remschijven. Uitzonderlijk goede controle bij het remmen. Standaard voor modellen met 60 km/u transmissie. Optioneel op alle andere modellen. Zuinige aftakassen. Dankzij de Eco -PTO (540E/1.000E) wordt het brandstofverbruik bij het werken met de aftakas met maar liefst 18% gereduceerd. DE TRACTOR VAN HET JAAR. DEUTZ-FAHR presenteert de nieuwe 7 serie, een familie TTV Agrotron-tractoren die zich onderscheiden door hun hoge vermogen, moderne vormgeving, grote efficiëntie en productiviteit en een geweldig comfort niveau. De tractoren van de nieuwe Agrotron TTV 7 serie werden ontwikkeld voor hoog rendement, met maximale efficiëntie van de productiefactoren en zijn het resultaat van de uiterst geavanceerde technologieën die DEUTZ-FAHR heeft toegepast om hoge prestaties, lage verbruikscijfers en optimaal bestuurderscomfort te realiseren. De unieke vormgeving van de nieuwe 7 serie, gekenmerkt door de exclusieve motorkap, de futuristische vormgeving van de spatborden met LEDlampen en een cabine-uitrusting die zijn gelijke op de markt niet kent, draagt de handtekening van Giugiaro Design. Dankzij al deze kenmerken heeft de 7 serie de titel van Tractor of the Year 2013 en die van Golden tractor for the design verworven. Twee belangrijke erkenningen, toegekend door een internationale vakjury van journalisten; het resultaat van de continue investeringen van DEUTZ-FAHR in de toepassing van steeds modernere technologieën en in het streven haar tractoren een uniek design en comfort te geven. Een bevestiging, voor wie de 7 serie kiest, dat men een tractor aanschaft die naar de toekomst kijkt, betrouwbaar en innovatief is en die met de tijd een hoge economische waarde behoudt.

4 04-05 MOTORAANDRIJVING Om optimale resultaten te behalen, moet u op uw eigen kracht rekenen

5 De innovatieve Deutz motoren met SCRtechnologie zijn nog krachtiger, efficiënter en milieuvriendelijker en passen perfect bij de beproefde, continu variabele TTVtransmissies van deze serie. POWER BOOST Motoren met extra vermogen (Boost Power). De nieuwe Deutz-motoren leveren maar liefst 27 pk meer vermogen. Dit extra vermogen is beschikbaar voor PTO aangedreven werktuigen of voor transport over de weg. PTO 100% van het extra vermogen is beschikbaar wanneer de snelheid boven de 3 km/u komt. TRANSPORT 100% van het extra vermogen is beschikbaar wanneer de snelheid boven de 30 km/u komt. DCR Eén van de belangrijkste verschillen tussen het Deutz Common Rail-systeem (DCR) en andere Common Railsystemen bevindt zich in de aanwezigheid van twee hogedrukpompen die de brandstof opvoeren naar de rail, die gesmeerd wordt door de motorolie in plaats van door de brandstof. Dit systeem biedt de volgende voordelen in vergelijking met andere Common Rail-systemen: meer betrouwbaarheid, omdat de smering niet aan de kwaliteit van de brandstof gekoppeld is; twee pompen garanderen dat er geen tijdelijke drukvermindering kan optreden in het Common Rail - element; minder belasting en overbelasting dankzij functionering met dubbele pomp. Filter Brandstof Regeleenheid Druk Begrenzig Ventiel Rail Sensor RAL Fuel Pomp Doorstroombegrenzer Efficiënt, OOK VOOR het milieu. Het kloppende hart van deze innovatieve serie is de Deutz TCD 6.1 L06 4V-motor, 6 cilinders, met maximumvermogen (ECE R-120 met Power Boost) van 222 pk (163 kw) voor de TTV 7210, 245 pk (180 kw) voor de TTV 7230, en 263 pk (194 kw) voor de motor van de TTV Cilinderkoppen met 4 kleppen per cilinder met de injector in het midden, turbocompressor met intercooler en wastegate-klep, integrale elektronische regeling van de DCR (Deutz Common Rail) hogedrukinspuiting en nabehandeling van de uitlaatgassen met de SCR-katalysator vormen een formidabel geheel, zodat de motor zijn allerbeste prestaties levert, met uitstekende waarden voor het specifieke brandstofverbruik en minimale verontreinigende emissies. Refilter Reservoir Controle Componenten ECU B Overige Sensoren Pedaal Sensor Snelheidssensor Kw/Nw Snelheidssensor Kw/Nw Injector Hoge Druk Lage Druk

6 06-07 MOTORAANDRIJVING laag brandstofverbruik onder alle omstandigheden. In vergelijking met de vorige series neemt het brandstofverbruik bij dezelfde vermogensafgifte met maximaal 10% af; deze besparing biedt ruime compensatie voor het verbruik van AdBlue (de oplossing op basis van 32,5% zuiver ureum in gedemineraliseerd water, nodig voor de werking van het SCR-systeem, Selective Catalytic Reduction), met optimalisering van de bedrijfskosten en tegelijkertijd bescherming van het milieu als resultaat. In de praktijk komt het erop neer dat de uitlaatgassen met het SCR-systeem een nabehandeling ondergaan op basis van vernevelde ureum, waardoor de giftige NOx-gassen gesplitst worden in atmosferische stikstof en waterdamp, beide onschadelijk voor het milieu. Het AdBlue-reservoir is ondergebracht in de brandstoftank, zonder dat dit van invloed is op de inhoud ervan of op de afmetingen van het voertuig. De motoren van de 7 serie zijn B100, wat betekent dat ze kunnen werken op biodiesel, zowel gemengd met gewone diesel als 100% zuiver. De aandacht, die DEUTZ-FAHR aan het milieu besteedt, valt tevens af te leiden uit het toenemend gebruik van milieuvriendelijke materialen bij de productiecyclus van deze nieuwe tractoren. De geschiktheid van de Deutz-motoren voor landbouwtoepassingen komt duidelijk naar voren in de maximumvermogenswaarden bij toeren/min en het maximumkoppel bij toeren/min; dit koppel blijft zo goed als constant bij toeren/min, m.a.w. over het volledige werkbereik van een groot aantal toepassingen. Ook wat het bijtanken betreft hoeft u zich geen zorgen te maken; lange werkdagen zijn geen probleem mede dankzij de grote brandstoftank van 435 liter in combinatie met de AdBlue-tank van 50 liter Vermogen ECE R-120 Power Boost +27 Pk Elektronisch geregelde Turbo Wastegate. De elektronische regeling verzekert maximale bedrijfsdruk afhankelijk van de belasting. Vermogen (kw) Interval constant 160 vermogen (toeren/min) Interval constant 100 koppel (toeren/min) TTV 7250 TTV Boost Motortoerental (toeren/min) Koppel (Nm) Deutz Common rail-systeem. Twee pompen garanderen een hoge constante druk en een verbeterde betrouwbaarheid. SCRtechnologie. Drastische reductie van de verbruikscijfers, meer vermogen en overeenstemming met de actuele emissievoorschriften.

7 SAVE DIESEL D R I V E D E U T Z Dankzij de innovatieve technologie van de motoren en van de eco-pto, bespaart u met de tractoren van DEUTZ-FAHR tot 15% brandstof. Dankzij de SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction), bieden de nieuwe Deutz Tier 4i-motoren een unieke combinatie tussen topprestaties, reductie van het verbruik en respect voor het milieu. Deutz Common Rail-technologie. Motor tot 100% compatibel met biodiesel (biodiesel in overeenstemming met de EN 14214:2003-voorschriften). 4 kleppen per cilinder. Beter verbrandingsrendement. Meer lucht, meer druk en snelle afvoer van de uitlaatgassen. Motoren met extra vermogen (Boosted Power). Het extra vermogen is beschikbaar met door de PTO aangedreven werktuigen of voor transport over de weg.

8 08-09 CABINE Optimale prestaties hoeven niet ten koste van een mooi uiterlijk te gaan

9 Laat u verleiden door de schoonheid. De schoonheid van het comfort, de technologie en van een uniek design. Zonder compromissen. DE EENVOUD AAN HET STUUR. De nieuwe MaxiVision cabine biedt technologische oplossingen en comfort van zeer hoog niveau. De computergestuurde klimaatbeheersing, het gebruik van materialen van topkwaliteit en het aangename interieur van de cabine zorgen voor een behaaglijke en comfortabele werkomgeving. Bovendien wordt het rijgemak onderstreept door de ergonomie van de bedieningselementen, de logische en rationele indeling van de bedieningen en de duidelijke weergave van alle boordinformatie, zodat de bestuurder zich van meet af aan op zijn gemak voelt. Met de exclusieve joystick kunnen alle belangrijke functies van de 7 serie simpelweg met één hand bediend worden. De in de bestuurdersstoel ingebouwde multifunctionele armleuning bevat de belangrijkste bedieningen voor de besturing van de machine en de werktuigen. Hendels en knoppen zijn logisch gegroepeerd en op grond van de gebruiksfrequentie geplaatst. Alle bedieningen zijn duidelijk herkenbaar en verschillend van kleur, voor een eenvoudig en intuïtief gebruik van de tractor. Een centraal bedieningspaneel voor de verlichting bevat bovendien alle bedieningselementen voor het aansturen van de werklampen en wegverlichting. Het comfort in de cabine wordt tot slot gegarandeerd door de automatische airco met elektronische bediening en het antitrilpakket. De standaard voorasvering en de mechanische of pneumatische ophanging van de cabine zijn slechts enkele van de mogelijke uitrustingen. Groot nieuws ook voor wat de bestuurdersstoel betreft; standaard worden de stoelen van de laatste generatie geleverd met luchtvering en automatische nivellering. Voor de meest eisende onder u kan de 7 serie uitgerust worden met de nieuwe stoelen met actieve vering. Ook voor de passagier is een ruime stoel met comfortabele zitting standaard.

10 10-11 CABINE EEN TECHNOLOGISCHE HUISKAMER. De bedrijfsstatus van het voertuig wordt constant gecontroleerd door drie verschillende multimediale systemen: Het Work Display, gemonteerd op de stijl rechtsvoor in de cabine, voor de bewaking van alle machinefuncties; Het Infocenter, ingebouwd in het dashboard, dat de status van de verschillende systemen en inrichtingen meldt; De imonitor-2, de innovatieve multimediale interface (ISOBUS-compatibel), voor complete instelling van alle bedrijfsparameters. Het hoogstaande technologische niveau van de 7 serie geeft u volledige controle over de machine en vergemakkelijkt de werkzaamheden met de verschillende machines.

11 HET ERGONOMISCHE ONTWERP VAN DE BEDIENINGEN, GEMAKKELIJK TE HERKENNEN DANKZIJ DE VERSCHILLENDE KLEUREN, GARANDEERT EEN MOEITELOZE EN STRESSVRIJE BEDIENING VAN DE TRACTOR, VELE WERKUREN LANG. EEN INTELLIGENT VERLICHTINGSSYSTEEM. Dankzij het moderne lichtbedieningspaneel, op de cabinestijl, kunt u alle werklampen van de tractor bedienen, ook de lichten die op aanhanger of werktuigen gemonteerd zijn. Met de hoofdschakelaar, in het midden van het paneel, wordt de laatst ingestelde configuratie uit- of ingeschakeld. EEN INNOVATIEF BESTURINGSSYSTEEM. De imonitor-2 werd ontworpen om de talrijke functies aan boord te beheren en in te stellen en maakt het mogelijk met de machine te communiceren via het touch screen of via het praktische bedieningspaneel op de zijconsole. Het 12 scherm is besvestigd op de armleuning, die in de bestuurdersstoel geïntegreerd is. Hierdoor kan de bestuurder alle machinefuncties altijd, en op uiterst praktische wijze, onder controle houden. Het systeem bevat de volgende functies: tractor menu voor de regeling van alle machinefuncties (hefinrichting, PTO, regelventielen, motorinstellingen, ASM en cabinevering), performance monitor (berekening van het verbruik, van de productiviteit en het bewerkte oppervlak), ISOBUS-aansluiting voor de koppeling van compatibele werktuigen. Comfort en technologie binnen handbereik. Voor een nog hogere productiviteit kan de imonitor-2 worden uitgerust met Agrosky, een systeem voor besturing via satelliet: het innovatieve, volledig in de tractor geïntegreerde GPS-systeem dat, in de meest geavanceerde configuratie, automatische activering van de besturing biedt dankzij het gebruik van elektrohydraulische kleppen die de stuurinrichting bediend met een nauwkeurigheid in het veld tot 2 cm.

12 12-13 TRANSMISSIE De productiviteit in uw handen De perfecte transmissie? Een transmissie die de ideale snelheid combineert met het hoogste rendement. Zonder het comfort en innovatie uit het oog te verliezen.

13 Joystick 1 Omhoog/omlaag-druktoetsen van de hefinrichting en stop. 2 CRUISE CONTROL: er kunnen twee verschillende cruise control-snelheden geprogrammeerd worden. 3 Activering van de Comfortip (wend akker management). 4Druktoetsen omkeerinrichting. 5 Proportionele bedieningen hydraulische regelventielen. 6 7 EEN INNOVATIEVE TRANSMISSIE. De TTV-transmissie van de 7 serie combineert de efficiëntie van de mechanische transmissies met het comfort en de souplesse van een hydrostatische transmissie. Het blijkt een efficiënte en betrouwbare oplossing te zijn, waarmee de snelheid continu kan variëren en het motorvermogen maximaal wordt benut, zonder inspanning en verspilling, hetgeen het werk vereenvoudigt en optimaliseert. Dankzij deze kenmerken is de TTV-transmissie in staat om snel voldoende motorkoppel te leveren, en garandeert zij onder alle omstandigheden een soepele werking, dat grote voordelen oplevert voor het rijcomfort en de veiligheid, in het bijzonder tijdens wegtransport. De nieuwe tractoren van de 7 serie van DEUTZ-FAHR zijn ontworpen voor een maximumsnelheid van 60 km/u en kunnen snelheden van 40/50 km/u behalen (afhankelijk van de wettelijke voorschriften) bij 1357/1695 toeren/min. Ook qua productiviteit is deze transmissie van zeer hoog niveau dankzij de standaard geleverde automatische inschakeling van de vierwielaandrijving en de differentieelblokkering (ASM). Het excellente comfort van de TTV-transmissie blijkt tevens uit de manier waarop deze bediend wordt: om de tractor te besturen zijn geen koppeling, versnellingspook, gas- of rempedaal nodig, maar is vaak alleen de joystick voldoende, met soepele en progressieve bewegingen. 6 Regeling van de snelheid Door eenvoudig aan het wieltje te draaien, wordt de rijsnelheid hoger of lager. 7 Vrijgavetoets Moet tegelijk met de druktoetsen van de omkeerinrichting op de multifunctionele hendel worden ingedrukt. Maximale beveiliging tegen per ongeluk inschakelen.

14 14-15 TRANSMISSIE DE SNELHEID IS CONTINU. De TTV-tractoren zijn uitgerust met de continu variabele transmissies gebaseerd op het "split power -principe, d.w.z. het in twee takken splitsen (split) van het aan de motoras afgegeven vermogen (power): het merendeel wordt mechanisch overgedragen via planeetwielvertragingen en schijfkoppelingen, terwijl het resterende gedeelte hydraulisch wordt overgedragen door middel van een Load Sensing-pomp, die een hydraulische motor aanstuurt. De variatie in hydraulisch debiet zorgt ervoor dat de snelheid van de tractor continu en soepel kan toenemen (of afnemen) zonder de klassieke "schokken" die zich voordoen bij het schakelen van conventionele transmissies. Beide bewegingscomponenten komen vervolgens bijeen op een planetaire groep; het geheel wordt gecompleteerd door een elektrohydraulische omkeerinrichting en beheerd door een geavanceerde elektronische regeleenheid die continu "communiceert" met de motorbesturingseenheid, om onder alle bedrijfsomstandigheden maximale efficiëntie te behalen.

15 WIE EEN ALTERNATIEVE WEG ZOEKT, HEEFT ER DRIE GEVONDEN. Men moet altijd de beste strategie kiezen. Dat is de reden waarom de nieuwe 7 serie drie verschillende rijstrategieëm kent.. MANUAL PTO AUTOMATISCH Manual Het intrappen van het gaspedaal verhoogt het motortoerental, terwijl met de multifunctionele joystick de rijsnelheid veranderd wordt. In dit geval is de TTV-transmissie in feite te vergelijken met een mechanische versnellingsbak, maar met het grote voordeel van de voortreffelijke soepelheid bij het schakelen, typisch voor de CVT-transmissies vanwege de "oneindige" overbrengingsverhoudingen. Door de joystick naar voren of achteren te bewegen (in het laatste geval achteruit om af te remmen) is de snelheidsvariatie continu; door de joystick te bedienen, kan de snelheid gewijzigd worden in stappen van 0,1 km/uur bij snelheden tussen 0 en 15 km/uur en in stappen van 1 km/uur bij hogere snelheden. automatisch Is de beste keuze voor transport en trekwerk op het veld. Wanneer het gaspedaal wordt ingetrapt, bereikt de tractor een eerder ingestelde rijsnelheid; daarna zorgt de elektronische regeleenheid ervoor dat de snelheid constant blijft door, afhankelijk van de vereiste belasting, automatisch het motortoerental aan te passen. PTO Deze modus wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de PTO, waarbij de aftakastoeren stabiel blijft, ongeacht de rijsnelheid van de tractor, die in elk geval continu door de bestuurder gewijzigd kan worden met het gaspedaal. TTV-tractoren overwinnen op deze manier de voornaamste beperking van traditionele mechanische transmissies, die aanpassing van het motorkoppel aan een snelheid die anders is dan die van de motor alleen toelaten door naar een andere versnelling te schakelen. Deze modus is dus ideaal voor werktuigen die met een constant toerental van de PTO moeten werken, zoals b.v. grote balen persen.

16 16-17 REMMEN EN ASSEN De strategie van efficiëntie en productiviteit. Parallel met de eerder beschreven bedrijfsmodi kunnen tevens drie basisstrategieën voor de werking geselecteerd worden: Eco, Power en Automatic-Mode. Met de eerste wordt de efficiëntie verhoogd met het oog op meer brandstofbesparing, terwijl de tweede de productiviteit van het voertuig optimaliseert zodat de bewerkingstijden korter worden. De "Automatic-Mode bevindt zich in een tussenpositie t.o.v. de twee eerste modi: in dit geval stelt de regeleenheid zowel de motor als de versnellingsbak af, zodat het verbruik altijd zo zuinig mogelijk is, terwijl er toch gezorgd wordt voor verhoging van het motortoerental met het oog op een vermogensreserve die wellicht nodig is voor het behoud van de rijsnelheid wanneer de belasting toeneemt.

17 De parkeerrem werkt direct op de achterste remschijven door de belasting op de as van de vierwielaandrijving vrij te geven. Hierdoor wordt er minder vermogen opgenomen. Dankzij de Power Brake verreist het bedienen van het rempedaal een minimale inspanning van de bestuurder. De remmen reageren snel en soepel, ook wanneer de motor afslaat. Voor maximale veiligheid kan de 7 serie uitgerust worden met een innovatief integraal remsysteem met schijfremmen extern op de voornaven. Bij de 60 km/uur-uitvoeringen (waar toegestaan) is dit systeem standaard voorzien. De parkeerrem, aangeduid als ParkBrake, wordt bediend vanaf de armleuning aan de zijkant en werkt op de achterste remschijven door de belasting op de as van de vierwielaandrijving vrij te geven. Hierdoor wordt er minder vermogen opgenomen. Om de spoorbreedte continu en probleemloos af te stellen kunnen brede steekassen (Bar Axle) gemonteerd worden; zodoende kan er ook gewerkt worden met dubbel gemonteerde banden 650/65 R42 achter en kunnen de nieuwe achtervelgen met ballastgewicht gemonteerd worden, met aan weerszijden in het midden een plaat van 140 kg en 3 extra schijven van elk 255 kg op iedere velg, voor een totaal van kg ballastgewicht aan de achterkant.

18

19 OP WEG NAAR HET SUCCES.

20 20-21 HYDRAULIK OG KRAFTUDTAG Intelligente mechanica. De hydraulische systemen behoren tot de top van de markt; dankzij een intelligent beheer van de werktuigen wordt de productiviteit op het land geoptimaliseerd

21 De PTO, een complete uitrusting. Met de keuze uit verschillende alternatieven voor de aftakas wordt de veelzijdigheid van de tractor beslist verhoogd, en zal altijd naar maximale efficiëntie worden gestreefd, ook als er geen hoog vermogen vereist is. De 7210 TTV beschikt over 4 aftakas snelheden (540/540E/1.000/1.000E), die allemaal elektro hydraulisch worden ingeschakeld, met automatische detectie van de belasting, zodat de aangesloten werktuigen altijd soepel en geleidelijk aan opgestart worden. De externe bediening van de aftakas vanaf de beide achterspatborden behoort tot de standaarduitrusting. Bij de hefinrichting aan de voorkant wordt altijd de aftakas met toeren/ min geleverd, die optioneel tevens in ECO-uitvoering verkrijgbaar is. een efficiënt hydraulisch systeem. Het basissysteem bestaat uit een pomp voor de hydrostatische stuurinrichting en de hulpcircuits van 44 l/min, plus een Load Sensing-pomp van 120 l/min of, als optie, een pomp met een groter debiet van 160 l/min. Verder zijn er standaard vier elektronisch gestuurde, dubbelwerkende regelventielen gemonteerd; optioneel zijn er maximaal zeven ventielen leverbaar inclusief twee optionele, dubbelwerkende regelventielen aan de voorzijde. Alle regelventielen kunnen natuurlijk ook ingesteld worden als enkelwerkend en in de float -stand. Voor alle regelventielen is tijd- en debietinstelling beschikbaar; alle bedieningshendels hebben een andere kleur en kunnen geprogrammeerd worden om aan de verschillende hydraulische aansluitingen gekoppeld te worden. Met de Power-Beyond-aansluiting kan de volledige olieopbrengst van de hydraulische pomp rechtstreeks aangesloten worden voor hydraulisch gebruik van het werktuig, een optie die handig is wanneer het werktuig over een eigen regeleenheid beschikt die een hoge literopbrengst vereist. Het Load Sensing-systeem past het afgegeven hydraulische vermogen constant aan de werkelijke belasting aan, zodat vermogensverlies (en brandstofverbruik) afnemen en de hydraulische componenten langer meegaan.

22 22-23 HEFINRICHTING De gehele 7 serie is uitgerust met hydraulische push-pull - aansluitingen voor aankoppeling van de hydraulische leidingen, ook onder druk, en een speciaal reservoir voor het opvangen van de minimale hoeveelheden olie die tijdens het aankoppelen weg kunnen druppelen, zodat deze niet op de grond terecht komen. Het max.hefvermogen aan de achterzijde ter hoogte van de snelkoppelingen bedraagt kg; de standaard geleverde EHR regelt niet alleen de trekkracht- en positieregeling, maar ook de mengregeling, zweefstand en de slipbeperking. Het EHR-systeem beschikt bovendien over een snelzakstand, dansonderdrukking van gemonteerde werktuigen tijdens transport, transportvergrendeling, beperking van de hefhoogte van het werktuig en regeling van de daalsnelheid. Het max. hefvermogen van de fronthefinrichting (optioneel) ter hoogte van de snelkoppelingen bedraagt 4500 kg.

23 Essentieel, eenvoudig, logisch: een innovatief besturingssysteem. Instelling diepte of hoogte Instelling van de diepte (trekkrachtregeling) of hoogte (positieregeling) en de zweefstand van de hefinrichting achter gebeurt op een schaal van 2 tot 8. Rood licht AAN: transport of opstart -modus. KNIPPERT: STOP-modus. UIT: bedrijfsmodus. De voornaamste bedieningen voor het heffen/ zakken van de hefinrichting bevinden zich op de joystick. Een STOP -schakelaar stopt de beweging van de hefinrichting. Er zijn vier potentiometers waarmee de volgende variabelen kunnen worden ingesteld: positieregeling/trekkrachtregeling/ mengregeling; beperking van de hefhoogte; regeling van de daalsnelheid; slip.

24 24-25 ONDERHOUD Eenvoudig en snel onderhoud Dankzij de uit één deel bestaande motorkap, die aan de achterkant met scharnieren bevestigd is en compleet omhoog gezet kan worden, verloopt het onderhoud snel, gemakkelijk en comfortabel.

25 Lange onderhoudsintervallen. Verversing van de motorolie slechts om de 500 bedrijfsuren, afstelling van de kleppen om de 1500 uur. Alle voornaamste componenten en groepen zijn gemakkelijk te bereiken en de onderhoudswerkzaamheden kunnen zonder hulp van gereedschappen worden uitgevoerd. Het motoroliepeil kan gecontroleerd worden zonder de motorkap te openen, terwijl het oliepeil van de transmissie/hydraulisch systeem gecontroleerd kan worden via het kijkglas op het huis van de versnellingsbak. Gemakkelijk onderhoud van het koelsysteem dankzij de 'kompas'- opening van alle radiateurs. Gemakkelijk en snel onderhoud van het motorluchtfilter. Alle zekeringen en relais bevinden zich in een compartiment in het rechter spatbord en zijn gemakkelijk toegankelijk en goed beschermd. Voor het onderhoud van de cabineluchtfilters, gemakkelijk toegankelijk in de zijstijlen, is geen gereedschap nodig. Dankzij de accu-isolatieinrichting kan de tractor veilig voor lange periodes buiten bedrijf worden gesteld. De luchtcompressor is rechtstreeks met de motor verbonden. Geen v-snaar, voor een meer betrouwbare werking.

26 26-27 technische gegevens TECHNISCHE GEGEVENS 7 serie 7210 TTV 7230 TTV 7250 TTV MOTOR Type Deutz - TCD 6.1 L06 4V Tier 4i Type inspuiting/druk Deutz Common Rail/1.600 bar Deutz Common Rail/1.600 bar Deutz Common Rail/2.000 bar Cilinders/Cilinderinhoud aant./cc 6/6.057 Goedgekeurde brandstof(fen) Diesel, B100 Max.vermogen met boost (ECE R-120) kw/pk 165/ / /263 Gehomologeerd vermogen (2.000/25 EC) kw/pk 163/ / /258 Max.vermogen (ECE R-120) kw/pk 151/ / /238 Vermogen bij nominaal toerental (ECE R-120) kw/pk 137/ / /236 Nominaal motortoerental toeren/min Aanzuiging Onder de motorkap Max.koppel (standaardmodus) Nm Max.koppel (boostmodus) Nm Inhoud brandstoftank l 435 Inhoud AdBlue reservoir l 50 Olieverversingsintervallen uur 500 TRANSMISSIE Type Max.snelheid 40 km/uur Rijstrategieën Functie PowerZero (actieve stop) Ophanging vooras ASM (automatisch beheer blokkering differentiëlen en DT) Continu variabele TTV-transmissie bij 1.357/bij (HD) Auto/Manual/Aftakas (met beheer Eco/Power) hydropneumatisch PTO Snelheid Aftakas achter toeren/min 540/540E/1.000/1.000E 540E/1.000/1.000E PTO-bediening op spatborden Snelheid voorste PTO toeren/min (1.000E opt.) Activering PTO Elektrohydraulisch proportioneel HYDRAULISCHE HEFINRICHTING Max. hefvermogen (voor/achter) kg 4.500/ Bediening hefinrichting op spatborden Radar opt HYDRAULISCH SYSTEEM Hydraulisch Load Sensing-circuit met pomp met variabele opbrengst Inhoud hydraulische olietank (apart) l 50 Bediening externe regelventielen op spatborden Power Beyond Hydraulische regelventielen aantal 4 (7 opt) REMMEN EN STUURINRICHTING Servorem (boost brake) Pompopbrengst hydrostatische besturing l/min 44 Parkeerrem type EPB (Electronic Parking Brake) Externe schijfremmen op vooras Pneumatisch/hydraulisch remsysteem aanhanger opt ( met 60 km/u eindsnelheid) opt / Stuurhoek graden 52 Stuurstraal m 5,8 BANDEN Voor- en achterbanden standaard 600/70R30/650/65R42 600/70 R30-650/65 R42 Ballastgewichten voor achterwielen (optioneel) kg 2 x ( ) dubbele wielen achter - 2 x 650/65 R42

27 TECHNISCHE GEGEVENS CABINE Maxi Vision-cabine Airconditioning Maxi Control-armleuning Iso-bus interface (ISO 11786) imonitor-2 (12,8" display) Work Display, kleur Gepolsterde passagiersstoel Automatische airconditioning Stoel Max Comfort Dynamic + + (Dynamic Suspension, automatische pneumatische nivellering) Stoel Max Comfort Dynamic (Dynamic Suspension, automatische pneumatische nivellering, extra vering) Stoel Max Comfort Evolution Active (actieve vering, verwarming en actieve ventilatie) SERIE TTV 7230 TTV 7250 TTV opt opt opt opt opt Cabinevering type mechanische vering of luchtvering Comfortip Professional ELEKTRISCH SYSTEEM Spanning V 12 Standaard accu V/Ah/A 12/180/700 Wisselstroomdynamo V/Ah 12/200 Startmotor V/kW 12/3,1 Extern stroomafnamepunt Stroomafnamepunt voor hoger amperage. AFMETINGEN EN GEWICHTEN (met achter/voorbanden) 600/70R30/620/70R42 600/70R30/650/65R42 600/70R30/650/65R42 Wielbasis mm Lengte (min-max) mm Hoogte (min-max) mm Breedte (min-max) mm Vrije ruimte vanaf de grond (min-max) mm LEEGGEWICHT Leeggewicht voor (min-max) kg Leeggewicht achter (min-max) kg Totaal leeggewicht kg (min-max) kg MAXIMAAL TOEGESTAAN GEWICHT BIJ 40 KM/U Maximaal toegestaan gewicht voor kg (min-max) Maximaal toegestaan gewicht achter kg (min-max) Totaal maximaal toegestaan gewicht kg (min-max) MAXIMAAL TOEGESTAAN GEWICHT BIJ 50 KM/U Maximaal toegestaan gewicht voor kg (min-max) Maximaal toegestaan gewicht achter kg (min-max) Totaal maximaal toegestaan gewicht kg (min-max) Technische gegevens en afbeeldingen zijn indicatief. DEUTZ-FAHR stelt alles in het werk om een product te leveren dat steeds beter bij uw behoeften aansluit en behoudt zich daarom het recht voor om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving aanpassingen door te voeren.

28 Uw dealer Uitgebracht door de dienst marketing en communicatie - code /13 I.P. Het wordt geadviseerd originele DEUTZ-FAHR smeer- en koelmiddelen te gebruiken. DEUTZ-FAHR LUBRICANTS Deutz-Fahr is een merk van

Voor een blik op de toekomst zijn twee ogen niet voldoende.

Voor een blik op de toekomst zijn twee ogen niet voldoende. Voor een blik op de toekomst zijn twee ogen niet voldoende. NIEUWE 7 SERIE Deutz-Fahr Agrotron TTV NIEUWE 7 SERIE Deutz-Fahr Agrotron TTV Deutz-Fahr presenteert de nieuwe 7 serie, een familie Agrotron

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN.

DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN. DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. RUIGER DAN UW RUIGSTE DAG. MaxiVision 2 cabine met nieuw ontworpen armleuning

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

Lamborghini Green Pro De ideale oplossing voor.

Lamborghini Green Pro De ideale oplossing voor. The easy pro. Lamborghini Green Pro De ideale oplossing voor. Prestaties, eenvoud en efficiëntie. Met de Lamborghini Green Pro lijn wordt een nieuwe categorie van compacte tractoren geboren, die topprestaties

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR 5080 G - 5090 G - 5100 G 5090.4 G - 5105.4 G - 5115.4 G. 5g SeRie

DEUTZ-FAHR 5080 G - 5090 G - 5100 G 5090.4 G - 5105.4 G - 5115.4 G. 5g SeRie DEUTZ-FAHR 5080 G - 5090 G - 5100 G 5090.4 G - 5105.4 G - 5115.4 G 5g SeRie 2-3 INLEIDING uiterste veelzijdigheid met de 5G Serie biedt DEUtZ-FAHr een tractorserie van ongekende efficiëntie die, dankzij

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid

6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT. Meer bewegingsvrijheid 6135 CVT 6145 CVT 6155 CVT 6170 CVT 6190 CVT Meer bewegingsvrijheid S-Tronic met automatische herkenning van de besturingsstrategie Continu variabele transmissie voor een uitstekend prestatievermogen 50

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

COMPACTTREKKERS SERIE TG6

COMPACTTREKKERS SERIE TG6 COMPACTTREKKERS SERIE TG6 TG6: 9 modellen om aan al uw verwachtingen te voldoen A De nieuwe TG6: de serie die aan al uw eisen voldoet Vermogen en productiviteit Het gamma is uitgerust met motoren rail

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR 5090 C - 5100 C - 5110 C - 5120 C 5C SERIE

DEUTZ-FAHR 5090 C - 5100 C - 5110 C - 5120 C 5C SERIE DEUTZ-FAHR 5090 C - 5100 C - 5110 C - 5120 C 5C SERIE PERFECT VOOR ELKE BOERDERIJ De nieuwe 5C Serie van Deutz-Fahr, dat is iets meer dan 4 meter bomvol baanbrekende en modulaire technologie, voor een

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

SPECIFICATIES. Cilinderinhoud ml ml ml Aantal cilinders

SPECIFICATIES. Cilinderinhoud ml ml ml Aantal cilinders TH4295, 4335, 4365 MOTOR TH4295 TH4335 TH4365 Merk... Iseki Diesel...Iseki Diesel...Iseki Diesel Model...E3CD... E3CD... E3CG Type indirecte injectie...indirecte injectie...indirecte injectie... Indirecte

Nadere informatie

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Afmetingen en gewichten (standaardbanden, met olie en brandstof, zonder bestuurder) Achterbanden 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38 16.9 R 38

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O 2 3 ROBUUST, EENVOUDIG, BETAALBAAR EN PRODUCTIEF Laat u niet misleiden door de compacte afmetingen van de New Holland TC24D-, T1560- en T1570-tractoren. Deze dieseltractoren

Nadere informatie

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON 3700 MODELLEN V-S-F-GE-WF 75-105 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 3700 serie de nieuwe generatie speciaaltrekkers van Massey Ferguson Brandstoftank nu vullen via bovenkant motorkap;

Nadere informatie

Puma CVX - Steyr CVT Tier 4 motoren

Puma CVX - Steyr CVT Tier 4 motoren Puma CVX - Steyr CVT Tier 4 motoren De ontwikkeling van het CVX-model CVX 140 CVX 150 CVX 160 CVX 175 CVX 195 Puma CVX 165 Puma CVX 180 Puma CVX 195 Puma CVX 130 Puma CVX 210 Puma CVX 145 Puma CVX 225

Nadere informatie

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw)

5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 5E serie trekkers 5055E (55 pk/40 kw), 5065E (65 pk/48 kw), 5075E (75 pk/55 kw) 2 5E serie trekkers Introductie De kleine reus Hebt u vee? Moet u appels of kersen oogsten? Hebt u een kleine wijngaard?

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

De TERRION tractoren worden gebouwd door AgroTexMash, waarin de letters ATM van de typeaanduiding uit voortkomen.

De TERRION tractoren worden gebouwd door AgroTexMash, waarin de letters ATM van de typeaanduiding uit voortkomen. TERRION tractoren zijn gebouwd uit Europese onderdelen (o.a. Deutz, ZF, Bosch, Carraro, Walterscheid, Hella, Zuidberg) die tot een tractor geassembleerd worden in Tambov, Rusland. De standaard tractoren

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F

NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F NEW HOLLAND T3F T3.55F I T3.65F 2 3 NIEUWE COMPACTE LICHTGEWICHT TRACTOR VOOR PROFESSIONELE FRUITTELERS New Holland beschikt over een lange traditie van uitmuntendheid en leiderschap inzake de productie

Nadere informatie

4070E 2WD E 2WD 4070E E E E 4E SERIES

4070E 2WD E 2WD 4070E E E E 4E SERIES 4070E 2WD - 4080E 2WD 4070E - 4080E - 4090E - 4100E 4E SERIES 02-03 CONCEPT DE NIEUWE 4E SERIES. ZO INNOVATIEF KAN COMPACT ZIJN. 4E SERIES TECHNISCHE GEGEVENS 4070E 4080E 4090E 4100E MOTOR FARMotion FARMotion

Nadere informatie

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers

TH 4295/4335/4365. Flexibele en betrouwbare compacttrekkers TH 4295/4335/4365 Flexibele en betrouwbare compacttrekkers De Iseki TH serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische rijaandrijving en drie modellen met mechanische rijaandrijving. Kortom, voor iedere

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

4700, MF 5700 & MF 6700

4700, MF 5700 & MF 6700 4700, MF 5700 & MF 6700 75-130 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 4700, MF 5700 & MF 6700 Nieuwe normen. Hoge verwachtingen. HET WERELD- EN MERKSYMBOOL - Als de meest prestigieuze naam

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET Tractor is Zetor. Sinds 1946. PRESTATIES Onder alle omstandigheden een betrouwbaar partner voor vele jaren werkplezier! VERMOGEN De combinatie

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 2018.

DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 2018. DEUTZ-FAHR HERFSTACTIE 218. DE NIEUWE AGROKID VERZET BERGEN. DE NIEUWE SERIE 4E: EEN COMPACTE TREKKER VOOR EEN COMPACTE PRIJS. Of het nu in de manege is of op het veld, de Agrokid is veelzjdig inzettbaar

Nadere informatie

THE BEST ADVANCED. Nieuwe Deutz-Fahr 6 serie Agrotron

THE BEST ADVANCED. Nieuwe Deutz-Fahr 6 serie Agrotron THE BEST ADVANCED Nieuwe Deutz-Fahr 6 serie Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 PERFORMANCE ADVANCED Intelligentie heeft de overmacht. Intelligent gebruik van de technologie is in de 6 SERIE voortreffelijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar.

Soepeler en stiller Zowel de trillingen als geluiden die de bestuurder bereiken, werden verminderd. Een rubber vloermat is verkrijgbaar. New Holland TD3.50 2 3 BEWAARD wat u goed VOND. TOEGEVOEGD wat u VROEG. De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine EW 100 Wielgraafmachines Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine De 10 ton mobiele graafmachine EW100 overtuigt met een groot vermogen, een laag brandstofverbruik en uitzonderlijk gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800 kg. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M

MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M SPECIFICATIES MECHANISCHE TRANSMISSIE MODEL TM3215F TM3245F TM3265F Submodellen VRA MVR M VRA MVR M WRA MWR M MOTOR: Merk ISEKI-TRACTOR Model E3112-B36 E3112-B34 E3CD-B71 indirecte brandstofinspuiting,

Nadere informatie

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG. Tractor is Zetor. Sinds 1946. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA HS COMPLEET EN VEELZIJDIG Tractor is Zetor. Sinds 1946. De ZETOR PROXIMA tractoren zijn geschikt voor alle werkzaamheden. PROXIMA CL PROXIMA HS Vermogen (PK) 76 96 76 117 Transmissie

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk

MAXXUM CVX GeboUwd in oostenrijk MAXXUM CVX ENKEL beschikbaar IN HET ROOD 1999 Eerste CVX-tractor met APM Automatic Productivity Management 2004 Maxxum 2006 PUMA CVX DKT - Dubbele Koppelingtechnologie 2013 Maxxum CVX Intro 01 INTUÏTIEVE

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN

Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN NL Power Partner VALTRA INTRODUCEERT NIEUWE SLIMME N EN T VERSU MODELLEN DE NIEUWE VERSU- MODELLEN ZIJN UITGERUST MET EEN SPLINTERNIEUWE INTELLIGENTE TRANSMISSIE DIE ONGELOOFLIJK EENVOUDIG IS IN HET GEBRUIK

Nadere informatie

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht 302.7D Hydraulische minigraafmachine Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht Transportgewicht 2670 kg Compacte afmetingen Minder schade Gemoedsrust voor de machinist Grotere

Nadere informatie

Technische gegevens TLE

Technische gegevens TLE Technische gegevens TLE Model ISEKI TLE3400 TLE4490 Motormerk en type Iseki E3CD Iseki E4CG Maximaal vermogen (Pk) 40 Pk 50 Pk Nominaal vermogen (kw) 27,9 kw 35,1 kw Aantal cilinders 3 4 Cilinderinhoud

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR SPECIFICATIES MOTOR Merk...ISEKI Diesel...E3CD-WTB11 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding... 22,7 Cilinderinhoud...1,498

Nadere informatie

Tweeassige trekkers juli 2008

Tweeassige trekkers juli 2008 Tweeassige trekkers juli 2008 Inhoud Inleiding 5 1 Veiligheid en milieu 1.1 Lekkage van brandstof, olie of koelvloeistof 1.2 Wettelijke regels 7 7 7 2 Starten, wegrijden en stoppen 2.1 Starten 2.2 Wegrijden

Nadere informatie

NIEUW ROTO GAMMA ROTO 400 / ROTO 600 ROTO ADVANCED

NIEUW ROTO GAMMA ROTO 400 / ROTO 600 ROTO ADVANCED NIEUW ROTO GAMMA In 1991 introduceerde de Merlo Group haar eerste roterende kraan, een revolutionair concept waardoor voor het eerst een telescopische machine 360 rondom materiaal kon zetten zonder dat

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL WWW.ARIEATLAS.NL De machine: Upgrade De EW65 PRO of PRO XL is een upgrade van de standaard EW65. Een groot verschil hierin is de verbeterde bediening. Hierdoor is de

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager

De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com V501 V761T De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan

Nadere informatie

Technische gegevens TLE

Technische gegevens TLE Technische gegevens TLE Model ISEKI TLE3400 TLE4490 Motormerk en type Iseki E3CD Iseki E4CG Maximaal vermogen (kw/pk) 29,4 kw / 40 Pk 36,8 kw / 50 Pk Nominaal vermogen (kw/pk) 27,9 kw / 38 Pk 35,1 kw /

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946.

FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET. Tractor is Zetor. Sinds 1946. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD KRACHTIG EN COMPLEET Tractor is Zetor. Sinds 1946. DE KRACHTIGE EN COMPLETE SERIE ZETOR FORTERRA TRACTOREN F CL F HSX F HD Max. vermogen (kw /PK) 100.2/136

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Kernwaarden: duurzaamheid en betrouwbaarheid n Sterke materialen, beproefd ontwerp Het gebruik van duurzame materialen maakt de Bobcat E14 en E16 supersterk en robuust.

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron. 6 Serie

DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron. 6 Serie DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 Serie 02-03 Modellenreeks INTELLIGENTIE OMGEZET IN VERMOGEN Deutz Tier 4i motoren met SCR-technologie (Selective

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN

QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN QUANTUM F/N/V 65-97 PK (48-71 KW) NOMINAAL VERMOGEN Hoofdkenmerken: Rij ontspannen. Gemakkelijke toegang, een comfortabele stoel, ruim zicht en logisch geplaatste bedieningen zorgen ervoor dat elke bestuurder

Nadere informatie

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 E08 MICRO-GRAAFMACHINE Intrekbaar onderstel en blad Inklapbare TOPS-constructie Ingebouwde veiligheid voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-over-giek ontwerp Optionele

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

Zetor major. De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major

Zetor major.  De trekker met alle basiscapaciteiten. Zetor Major major 80 Major Zetor major De trekker met alle basiscapaciteiten De Major met een motorvermogen van 80 pk beschikt over alle basiscapaciteiten, die je van een tractor mag verwachten! De tractor heeft lage

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in de kern n Sterke materialen, getest ontwerp Dankzij hun opbouw uit zeer duurzame materialen zijn de Bobcat E14 en E16 supersterk

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE4490

SPECIFICATIES TLE4490 TLE4490 SPECIFICATIES TLE4490F MOTOR Merk...ISEKI Diesel Model... E4CG-WB34 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding...

Nadere informatie

Nieuwe Cat TH306D verreiker

Nieuwe Cat TH306D verreiker datum Aug 2016 van Mylle tel. 056/22.36.01 e-mail info@mylleh.be blz. 1 / 1 Nieuwe Cat TH306D verreiker Caterpillar lanceert een nieuwe TH306D Telescoop lader. Deze 6,1 ton machine komt met een laadvermogen

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie