Agenda: Schooljaar Nr. 04. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda: Schooljaar Nr. 04. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?"

Transcriptie

1 Schooljaar Nr. 04 Ouderinformatie-avonden Komende woensdag zijn de ouders van de groep 1-2 leerlingen van harte welkom tijdens de ouderinformatie avond. Deze begint om uur. De ouders van groep 8 zijn op donderdag 13 september van harte welkom. Deze avond begint om uur zodat geïnteresseerde ouders aansluitend naar de informatie avond over het Vormsel kunnen. De info-avond over het Vormsel begint om uur in de Luciakerk. Circusdag Afgelopen vrijdag hebben alle leerlingen een uitnodiging mee naar huis gekregen voor de circusdag. We verwachten alle leerlingen op de gewone tijd op school. Vanuit de eigen groep gaan de kinderen om uur richting het sportpark waar de bussen klaar staan om ons naar Ommel te brengen. Na afloop lopen we ook weer in groepen terug naar school waar de kinderen om uur opgehaald kunnen worden. Denkt u er aan om uw kind fruit en een lunchpakketje mee te geven? Het zou fijn zijn als kinderen kleding aan hebben waar ze lekker in kunnen spelen. Trektocht Voorafgaand aan de circusdag gaan de leerlingen van groep 6-7b en 7a drie dagen op trektocht. Wij wensen hen veel loopplezier en een leuke trektocht! Net als bij de circusdag ligt ook hierbij de organisatie in handen van studenten van Hogeschool de Kempel. Agenda: Maandag 10 t/m 12 sept. Trektocht groep 7a en 6/7b Woensdag 12 september 19.30u Info-avond groep u MR Donderdag 13 september Circusdag i.s.m. De Kempel 18.45u Info-avond groep u Info-avond Vormsel Vrijdag 14 september Cashen Theatervoorstelling gr.7-8 Woensdag 19 september St.Odulfusdag Maandag 24 september Week van de Pauzehap voor groep Woensdag 26 september Kinderpostzegelactie Maandag 01 oktober Studiedag Alle leerlingen zijn vrij. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Cashen; interactieve spelshow voor groep 7-8 Nieuwe vrijwilligers gevraagd Bibliotheek Lest we forget Roald Dahl-dag; voorlezen in de bibliotheek Jeugddisco Mierlo-Hout St.Odulfusdag Nationale week tegen pesten Informatie avond GGD; poepproblemen bij kinderen Ik speel, ik deel, ik werk. Samen staan we sterk!

2 IKC Mierlo-Hout in ontwikkeling Een eigentijds integraal inclusief kindcentrum, waar kinderen en ouders zich thuis voelen! Nieuwsbrief IKC Mierlo-Hout Dialoogplatform Cashen, een interactieve spelshow door theatergroep Helder waar omgaan met geld centraal staat Vrijdag 14 september worden de leerlingen van groep 7 en 8 uitgedaagd om slim om te gaan met geld. In spelvorm krijgen de leerlingen allerlei situaties voorgelegd waarbij zij moeten bedenken of iets financieel haalbaar is. Leerzaam, leuk en educatief en het winnende groepje kan een geldbedrag voor de groep winnen, te besteden aan een leuk gezelschapsspel. De waarde en risico s van geld Hoe gaan kinderen en jongeren om met geld? Kennen ze de waarde? Zijn ze zich bewust van de risico s die het lenen van geld meebrengen? Tijdens deze interactieve voorstelling worden leerlingen uitgedaagd door Ronny Cash. Ronny is een master spender. Geld moet zo snel mogelijk rollen, vindt hij. Zijn motto: Spenden-spenden-spenden mensen!!! Gelukkig wordt Johnny geassisteerd door zijn charmante vrouw Conny Cash. Zij is een werkelijk spaarwonder en houdt Ronny scherp in de gaten. Niet je gehele fortuin gelijk over de balk smijten, maar vooral ook fijn sparen voor later, is haar advies. Iedere leerling heeft wel iets wat hij erg graag wil hebben. Maar hoe bereikt hij dit doel, zo snel mogelijk. Snel, maar wél zonder schulden? Want hoe voelt dat, het hebben van schulden? En op wat voor soort manieren speelt geld een rol in het dagelijks leven en wat zijn gezonde bestedingspatronen? Keuzes maken en bewust omgaan met je geld staat bij deze interactieve spelshow centraal. Gezond omgaan met geld blijkt gekoppeld te zijn aan een gezond verstand! Na dit interactieve uur is er gegarandeerd een nieuwe kijk op geld.

3 De Bibliotheek op School vraagt om nieuwe vrijwilligers Hebt u affiniteit met boeken? Vindt u het leuk om kinderen wegwijs te maken in de bibliotheek? Hebt u tijd op maandag- en/of donderdagmiddag van uur? Stuur dan een mailtje naar juffrouw Ankie, contactpersoon vanuit de werkgroep Taal voor de bibliotheek. a.maas@odulfusschool U kunt natuurlijk ook een keertje binnenlopen op de tijd dat de bibliotheek open is. Maandag en donderdag van u. Lest We Forget Om de twee jaar wordt er in Venray een militair kampement nagebouwd, dat mensen terugvoert naar de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Het betreft een geallieerd kamp zoals dat in 1944 in de regio werd opgebouwd, met tenten, voertuigen en bemanning, volledig in bedrijf.onder de titel Lest We Forget, Opdat wij niet vergeten, presenteren we schoolkinderen een beeld van de manier waarop onze bevrijders, in de streek waar de kinderen nu wonen, destijds bivakkeerden, hoe hun dagelijks leven eruit zag. Lest We Forget heeft in de voorgaande jaren grote groepen basisschoolkinderen van groep 7 en 8 een onvergetelijke geschiedenisles in het veld gegeven. Dit jaar organiseren we Lest We Forget al voor de 7 e keer. Concreet houdt dit in dat in het bos tussen Venray en Overloon de oorspronkelijke stellingen weer open worden gegraven, ingericht en bemand door re-enactors die laten zien hoe het leven in deze stellingen eruit zag. Het evenement krijgt extra kleur door de aanwezigheid van originele militaire voertuigen en hun eigenaren, radioamateurs, amateurhistorici, gidsen, koks, en begeleiders, die zich vrijwillig inzetten om dit evenement te laten slagen. Er worden geen gevechten nagespeeld; wel worden er demonstraties gegeven met wapens. Mock battles passen niet binnen ons concept van Lest We Forget. Nadruk ligt op alles wat nodig was aan disciplines achter het front, om de oorlogvoering mogelijk te maken. Dat wil zeggen aan logistiek, brandstofdepots, mobiele werkplaatsen, de genie, een veldkeuken, radioposten, een veldhospitaal et cetera. Er zal een grote variatie aan originele voertuigen en tenten te zien zijn. Alles staat in dienst van de educatie. Van 24 tot 28 september 2018 zullen de basisschoolkinderen uit de regio het kamp bezoeken voor een heel concrete geschiedenisles over een belangrijke fase uit de Tweede Wereldoorlog. Op zaterdag 29, en zondag 30 september 2018 is het kamp van 10:00 17:00 uur toegankelijk voor publiek. Op dinsdag 25 september brengen de leerlingen van de bovenbouw van onze school een bezoek aan het kamp. Meer weten? Kijk op

4 Voorlezen op woensdagmiddag; Roald Dahl-dag Deze woensdagmiddag wordt er voorgelezen uit een boek van Roald Dahl. Voor kinderen is voorlezen heel belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan interactieve vaardigheden. Maar het is ook gewoon gezellig, samen een boek lezen en ontdekken! Het is voor alle kinderen van 3 tot 7 jaar. Kom je ook? Entree is natuurlijk gratis! Verzorgd door: Vrijwilligers van Blikkie Datum: woensdag 12 september 2018 Tijd: 15:00 tot 15:30 uur Locatie: Bibliotheek Helmond Jeugddisco Mierlo-Hout Op vrijdag 14 september is het weer jeugddisco, de eerste van het nieuwe schooljaar. De entree bedraagt 1,- en de consumpties bedragen 0,50. Het belooft weer een fantastische avond te worden, met medewerking van onze huis DJ s van Vls Pro. Wij als organisatie hebben er weer enorm veel zin in. Jij toch ook? Namens de organisatie, Rene Baggermans Coördinator Jeugddisco Mierlo Hout ( Wijkraad Mierlo-Hout ) Locatie: aula OBS t Hout Aanvang: 19:00 uur Eindtijd: uur St.Odulfusdag Op woensdag 19 september vieren we met de hele school de St.Odulfusdag. Een dag om stil te staan bij de start van het schooljaar, maar ook een dag om te vieren dat we samen school zijn. We starten de dag met een viering in de kerk waarbij kinderen uit alle groepen een grote inbreng hebben. (Groot)ouder(s) en andere belangstellenden zijn van harte welkom om bij deze viering, die om uur begint, aanwezig te zijn en samen met ons de start van het schooljaar te vieren. Om uur organiseren we samen met de oudercommissie een pannenkoekenlunch in de klas. Op deze feestelijke dag is de school om uur uit. De normale tijd dus.

5 Nationale week tegen pesten; 17 t/m 21 september Volgende week is de nationale week tegen pesten. Bij het Jeugdjournaal en ook bij het Klokhuis zal hier nadrukkelijk aandacht aan worden gegeven. Het thema van dit jaar is Laat je zien!. Eén week tegen pesten is natuurlijk nooit genoeg, aan een fijn klimaat in de groep en in de school moet je een heel jaar lang blijven werken. De eerste drie weken van het schooljaar zitten er inmiddels op en daarmee ook de eerste drie weken van de Gouden Weken. Ook de komende vijf weken zijn nog Gouden Weken bij ons op school. Wilt u meer weten over de Gouden Weken? Kijk dan eens op de volgende link Poepproblemen bij kinderen; dat is op te lossen Informatieavond GGD Problemen met broekpoepen bij kinderen komen vaker voor dan gedacht en worden vaak van kwaad tot erger. Met de juiste aanpak is dit probleem thuis goed te verhelpen. Daarom organiseert de GGD Brabant-Zuidoost op 2 oktober een informatieavond voor ouders van kinderen met poepproblemen. Zindelijk zijn Het ophouden van de plas en poep hebben we allemaal moeten leren. Op het moment dat kinderen naar de basisschool gaan, zijn de meeste kinderen zindelijk overdag en s nachts. Bij ongeveer 7% van de 4 tot 7 jarigen komt broekplassen nog voor. Broekpoepen bij ongeveer 1 tot 3% van de kinderen vanaf 4 jaar. Problemen met zindelijkheid kunnen een grote impact hebben voor zowel het kind als de ouders/verzorgers. De GGD Brabant-Zuidoost organiseert op 2 oktober a.s. samen met gespecialiseerde ziekenhuispoli s een informatieavond over broekpoepen. Op deze avond krijgt u achtergrondinformatie over dit probleem. Ook bespreken ze de verschillende manieren en praktische tips om het broekpoepen aan te pakken. De informatieavond vindt plaats in het Centrum Hofdael, Molenstraat 23 te Geldrop. Vanaf uur is de inloop en om uur start de avond, die tot ongeveer uur duurt. De kosten voor deze avond zijn 3 euro. Aanmelden Wilt u de informatieavond bijwonen? Meldt u dan aan via onze website

6

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Agenda 24 t/m 28 sept

Agenda 24 t/m 28 sept 20 september 2018 nummer 2 Agenda 24 t/m 28 sept Week van de Pauzehap 5 okt Dag van de leerkracht 25 sept Dag van de conciërge 8 t/m 12 okt Deze week oudergesprekken 26 sept Kinderpostzegels gr. 7 8 okt

Nadere informatie

GEGEVENS-BESCHERMING (AVG)

GEGEVENS-BESCHERMING (AVG) Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 02 2018-2019 Schooljaar 2018/2019 6 september 2018 Agenda 11 september Jaarvergadering Ouderraad,

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 13 29 januari 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 29 januari

Nadere informatie

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s), 13 mei 2019 - nummer 17 INLEIDING Geachte ouder(s), Nu we de meivakantie achter ons hebben lijkt de zomervakantie al in zicht. Het thema Hallo Wereld dat schoolbreed deze laatste periode centraal staat

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 24 Informatieavonden schooltijden / arrangementen + oudervragenlijst Op donderdag 31 januari en maandag 04 februari zijn de informatieavonden rondom schooltijden en arrangementen

Nadere informatie

U, als ouder, zal op korte termijn ook uitgenodigd worden om mee te denken over de toekomst en ambitie van ons IKC. Meer informatie volgt t.z.t.

U, als ouder, zal op korte termijn ook uitgenodigd worden om mee te denken over de toekomst en ambitie van ons IKC. Meer informatie volgt t.z.t. Gevraagd Voor de luisterboeken in de bibliotheek zijn we op zoek naar discmans (om cd s af te spelen). Hiermee kunnen de kinderen in de klas gaan zitten en hoeven niet met zo n groot apparaat in de bibliotheek

Nadere informatie

Schooljaar 2017-2018 Nr. 41 Start derde kleutergroep bij aanvang nieuw schooljaar Op maandag 20 augustus starten we met drie kleutergroepen. Dit is mede mogelijk door de vele inschrijvingen van nieuwe

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 25. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 25. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 25 Rapport voor groep 2 t/m 8 Op maandag 18 februari krijgen alle leerlingen van groep 2 t/m 8 hun rapport mee naar huis. Vanaf donderdag 21 februari zijn er rapportgesprekken.

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 4. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 4. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2016-2017 Nr. 4 St.Odulfusdag Op donderdag 29 september is de St.Odulfusdag. Op deze feestelijke dag lunchen we met alle kinderen op school. Voor de lunch zorgt de oudercommissie. Op deze dag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2017-2018 Nr. 3 St.Odulfusdag Op woensdag 20 september is de St.Odulfusdag. Op deze feestelijke dag lunchen we met alle kinderen op school. Voor de pannenkoekenlunch zorgt de oudercommissie.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 05. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 05. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2018-2019 Nr. 05 St.Odulfusdag Op woensdag 19 september vieren we met de hele school de St.Odulfusdag. Een dag om stil te staan bij de start van het schooljaar, maar ook een dag om te vieren

Nadere informatie

10 September 2018 nummer 2

10 September 2018 nummer 2 10 September 2018 nummer 2 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Wat fijn om te zien dat er zo veel ouders op de informatieavond aanwezig waren. Het voelde goed dat we u allen mochten begroeten en dat we

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 10. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 10 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Afgelopen week zijn de ZIEN-gesprekken van start gegaan. Ook deze week staan er nog ZIEN-gesprekken gepland na schooltijd en in de avonduren. Info-avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3

Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Nieuwsbrief 2 november 2016 Nr 3 Sinterklaas Ieder jaar brengt de Sint weer op spectaculaire wijze een bezoek aan onze school. Op maandagochtend 5 december zal hij wederom een bezoek brengen aan de gehele

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 08. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 08. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 08 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Op donderdag 25 oktober starten de ZIEN-gesprekken. Verderop in deze Schakel informeren wij u over het doel en de inhoud van deze gesprekken. Normaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Agenda oktober 2018 2 oktober MR vergadering, Marc jarig 3 oktober Mijntje jarig, start kinderboekenweek, koffieochtend, bijeenkomst Regiegroep Ouderbetrokkenheid 5 oktober dag

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt.

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 14-9 Trektocht groep 7 Do 15-9 Trektocht groep 7 Vr 16-9 Trektocht groep 7 Ma 19-9 Studiedag; alle kinderen hebben vrij Di Wo 21-9 Do 22-9 Vr 23-9 Ma 26-9 20-9 19.00 uur

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave

Belangrijke data. Inhoudsopgave Belangrijke data Vrijdag 21 september 18 Maandag 24 september 18 Donderdag 27 september 18 Maandag 1 oktober 18 Woensdag 3 oktober 18 Donderdag 4 oktober 18 Vrijdag 5 oktober 18 Dinsdag 9 oktober 18 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

NR. 2 6 september 2018 (nr. 3 zal verschijnen op 20 september 2018)

NR. 2 6 september 2018 (nr. 3 zal verschijnen op 20 september 2018) NR. 2 6 september 2018 (nr. 3 zal verschijnen op 20 september 2018) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B De kermis van Dommelen is weer opgeruimd, wat waren de kinderen enthousiast. We zijn op maandagmorgen

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

29 oktober 2018 nummer 4. Voorwoord Beste ouders/verzorgers, 29 oktober 2018 nummer 4 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Zoals u van ons gewend bent leest u in het Otternieuws het laatste nieuws van de school. Vanaf vandaag zullen wij het Otternieuws niet meer via

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!

Agenda: Schooljaar Nr. 19. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar! Schooljaar 2017-2018 Nr. 19 Ouders gezocht voor denktank schooltijden Op de meerjarenplanning van school staat dat dit jaar de schooltijden geëvalueerd worden. Bij het ingaan van de nieuwe schooltijden,

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019

Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Stakingsdag op vrijdag 15 maart 2019 Het nieuwe rapport Rapportmap Carnaval 2019 Koningsspelen 12 april 2019, helpt u mee? Informatieavond bedplassen door GGD Vraag van de GMR Rondleiding Vragen van het

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 1

Schooljaar nieuwsbrief 1 Raafstraat 8 5702 PW Helmond NIEUWSBRIEF Email: info@sbo-de-toermalijn.nl Website: www.sbo-de-toermalijn.nl Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 1 Agenda Donderdag 27 september informatieavond VO voor ouders

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 32 7 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Workshop Cupcakes - Avondvierdaagse 2019 - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum. Vrijwilligers gezocht! - Giga Kangoeroedag

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt.

We hopen dat het weer ons niet in de steek laat en dat het een gezellige en leerzame ochtend wordt. DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 7 15 OKTOBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Herfstwandeling groepen 1-2 Herfstwandeling groepen 3 en 4 (MB) Excursie Oertijdmuseum groepen 5, 5/6 en 6

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 09. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 09. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 09 Uitnodiging ZIEN-gesprekken Op donderdag 25 oktober start de week van de ZIEN-gesprekken. In Schakel 8 hebben we u geïnformeerd over het doel en de inhoud van deze gesprekken.

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 6 Ouderbijdrage 2016-2017 Nu het schooljaar enkele weken bezig is, vragen wij uw aandacht voor de ouderbijdrage 2016-2017. Deze bijdrage maakt het mogelijk om allerlei buitenschoolse

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Ouderkrant. 14 september 2018 Jaargang 33, nummer 2 E-WASTE RACE 2018! EXTRA VRIJE MIDDAG MAANDAG 17 SEPTEMBER!! HERFSTVAKANTIE + STUDIEDAG 22 OKTOBER

Ouderkrant. 14 september 2018 Jaargang 33, nummer 2 E-WASTE RACE 2018! EXTRA VRIJE MIDDAG MAANDAG 17 SEPTEMBER!! HERFSTVAKANTIE + STUDIEDAG 22 OKTOBER Ouderkrant 14 september 2018 Jaargang 33, nummer 2 Montgolfierstraat 71 5703 EB Helmond Tel. 0492-599745 info@bs-goedeherder.nl www.bs-goedeherder.nl IBAN: NL18 RABO 0121071251 Beste ouders, De start van

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 2. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 2. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 2 Het nieuwe schooljaar is begonnen! Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar de eerste schoolweek zit er al weer op. Best een spannende week met veel nieuwe indrukken en na

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

We leren met en van elkaar! Agenda: Ik speel, ik deel en ik werk, samen staan we sterk!

We leren met en van elkaar! Agenda: Ik speel, ik deel en ik werk, samen staan we sterk! Schooljaar 2014-2015 Nr. 02 Het schooljaar is begonnen! Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar de eerste schoolweek zit er schooljaar al weer op. 2010-2011 Best een spannende week met veel nieuwe

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine

Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine september 2016 Voorwoord Klaar voor de start Schooljaar 2016/2017 is van start gegaan. Tijdens de startweek zijn er allerlei kennismakingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Wij houden ons aan onze afspraken. Agenda: Kom je voor jezelf en anderen op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top!

Wij houden ons aan onze afspraken. Agenda: Kom je voor jezelf en anderen op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Schooljaar 2014-2015 Nr. 04 70 jaar bevrijding Mierlo-Hout Op dinsdag 16 september zal er om 12.00 uur een parade van oude legervoertuigen over de Hoofdstraat rijden. Deze voertuigen zullen tegenover de

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 14 september 2018 nr.2 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag

29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag 29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag Beste abonnees, Afgelopen weekend was er toch even sneeuwpret voor de kinderen. Prach ge plaksneeuw en daardoor grote

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 11 Week van de Media Wijsheid van 18 t/m 25 november In een wereld vol media klikken, liken, kijken, delen en zoeken we er op los. Het is steeds lastiger geworden om het onderscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Beste kinderen en ouders, verzorgers, Nog twee weken en dan hebben we al weer herfstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel. Net als andere jaren hebben de kinderen de maandag

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 10,

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 10, R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 10, 19-05-2017 In deze nieuwsbrief: WhatsApp Ontruiming BSO De Hunenborg Primair Onderwijs in Actie Onderzoek Stil-lezen Welkom Data schoolreisjes/schoolkamp Finale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 3 30 september 2015

NIEUWSBRIEF. Nummer 3 30 september 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 3 30 september 2015 Inspectiebezoek In de 3 e week na de zomervakantie kregen wij bezoek van de inspecteur van het onderwijs. De inspecteur bezoekt onze school eens in de 4 jaar. Zij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen!

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Op zondagmiddag 31 maart a.s. om 14.00 uur laten alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen van zich horen tijdens een voorspeelmiddag in basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 28 september 2018 nr.3 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 )

Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 ) Hallo (Nummer 7, 17 januari 2016 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo informatie over: Wat er speelt in de groepen Wat er speelt binnen de school Lestijden Agenda Nieuws uit de omgeving (Nijmeegs

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie