De Euregio Christengemeente is aangesloten bij de Vereniging van Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Euregio Christengemeente is aangesloten bij de Vereniging van Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE)."

Transcriptie

1 Beleidsplan Euregio Christengemeente AaltenBocholt Algemeen Te Aalten is gevestigd de: Stichting Euregio Christengemeente Postbus AD Aalten Samen met de Verein Euregio Christengemeinde te Bocholt (Duitsland) en de Stichting Gemeentebouw vormen zij de Euregio Christengemeente AaltenBocholt (ECG). Een Nederlands/Duitse gemeente gebaseerd op drie rechtspersonen. Het bestuur van de Stichting Euregio Christengemeente bestaat uit een voorzitter, een penningmeester en een secretaris. Zij maken deel uit van het Leiderschapsteam van de Euregio Christengemeente dat op zich bestaat uit veertien personen. De Euregio Christengemeente is aangesloten bij de Vereniging van Pinkster en Evangeliegemeenten (VPE). Kerkelijk bureau Industriestraat 1, 7122 AP Aalten Telefoon: Postbus 161, 7120 AD Aalten Het RSIN/fiscaal nummer van de Stichting Euregio Christengemeente is: Onze visie De Euregio Christengemeente is een charismatischeevangelische gemeenschap. Samen willen we, op basis van onze relatie met Jezus Christus, ons dienend inzetten om verzoening en eenheid in het Lichaam van Christus en daarbuiten te bevorderen. Binationaal De voorgevel van de Westerkerk vermeldt met grote letters dat de ECG een binationale kerk is waar christenen uit Duitsland en uit Nederland samenkomen: Two nations one mission. Onze diensten zijn geheel tweetalig (DuitsNederlands) en worden via een draadloos systeem vertaald in Engels en Farsi (Iraans). Euregionaal De ECG is een euregionale kerk. Dit betekent dat jong en oud uit de Euregio (het DuitsNederlandse grensgebied) in een straal van ongeveer veertig kilometer de ECG bezoekt.

2 Intercultureel In de ECG komen verschillende nationaliteiten samen, die niet langs elkaar maar met elkaar Jezus willen volgen, waardoor de veelkleurigheid van God zichtbaar wordt. Het vraagt een grotere toewijding dan gewoon om een binationale, euregionale en interculturele kerk te zijn. De zegen van God die we hierdoor ontvangen is een grote motivatie en vreugde voor ons allen. Geschiedenis In 1989 wordt bij de inzegening van Wilkin en Aukje van de Kamp als voorgangersechtpaar in de toenmalige Volle Evangelie Gemeente Aalten (VEGA) geprofeteerd dat van verschillende kanten mensen zullen komen om te helpen en het werk gaan overnemen. In 1993 wordt de Christusgemeinschaft Bocholt onder leiding van Ralf en Brigitte Belau e.a. opgericht. In 1995, vijftig jaar na de Tweede Wereldoorlog, vindt in de Volle Evangelie Gemeente Aalten een indrukwekkende interkerkelijke verzoeningssamenkomst plaats tussen Duitse en Nederlandse christenen, waar ook de leiders van de Christusgemeinschaft Bocholt zijn betrokken. Hieruit ontstaat een grensoverschrijdende vriendschap tussen de leiders uit Aalten en Bocholt. In 1996 verandert de Volle Evangelie Gemeente Aalten haar naam in Christengemeente Aalten. In 1997 wordt in Nederland een profetie uitgesproken dat in Aalten een krachtige oase zal ontstaan, waar mensen uit Nederland en Duitsland naar toe komen om aan te sterken en toegerust te worden. In 1999 ontvangen Wilkin en Aukje van de Kamp en Ralf en Brigitte Belau visie van God om de Christengemeente Aalten en de Christusgemeinschaft Bocholt samen te laten gaan in de Euregio Christengemeente (ECG). 7 mei 2000 vindt de eerste samenkomst van de ECG plaats in de Westerkerk te Aalten. In wordt ingezien dat de ECG moet breken met iedere vorm van exclusief denken ten opzichte van andere kerken. De visie op eenheid en verzoening over grenzen krijgt meer en meer vorm. In 2012 wordt afgestapt van het zogenaamde pastor gecentreerde gemeentemodel en wordt de ECG geleid door een euregionaal leiderschapsteam om de gemeente toe te rusten tot gezamenlijk dienstbetoon. Onze missie: Jezus volgen! De zes letters in het woord volgen helpen ons om de visie van de ECG om te zetten in de praktijk: VRIJ ZIJN JEZUS VRAAGT VAN ONS dat wij mensen helpen om een vrij leven te leiden vanuit hun identiteit in Christus. OPEN ZIJN JEZUS VRAAGT VAN ONS dat wij onze harten en onze huizen openen voor Hem, elkaar en onze naasten. LIEFHEBBEN JEZUS VRAAGT VAN ONS dat wij Gods liefde ontvangen, Gods liefde beantwoorden en Gods liefde doorgeven aan elkaar en aan de mensen om ons heen. GEVEN JEZUS VRAAGT VAN ONS dat wij in alles vrijgevig zijn: het beste geven van wat we uit Gods hand hebben ontvangen. EENHEID EN VERZOENING JEZUS VRAAGT VAN ONS dat wij de door Hem tot stand gebrachte verzoening en eenheid (met God en met elkaar) zichtbaar maken in alle gebieden van de samenleving.

3 NAAM VAN JEZUS WIJ WILLEN de naam van Jezus verhogen en bekendmaken in en vanuit de Euregio. Onze waarden Wij willen vanuit onze nationale culturen samen de cultuur van Gods Koninkrijk omarmen. De volgende waarden zijn daarbij voor ons leidend: WIJ WILLEN echte relaties aangaan door ons leven te delen in een wederzijdse houding van acceptatie, liefde en vergeving. WIJ WILLEN de veelkleurige gaven in onze gemeente en in de hele Kerk van Jezus Christus waarderen, hoogachten en genieten. WIJ WILLEN trouw en betrouwbaar zijn. Onze prioriteiten Op welke manier willen we met elkaar onze roeping vervullen? Gods huisgezin zijn SAMEN vormen we de ECGfamilie door actief betrokken te zijn in kleine groepen, waar visie geboren wordt en roeping gestalte krijgt. SAMEN helpen we elkaar om een discipel van Jezus te zijn. Oase zijn SAMEN mogen we een oase zijn voor Gods kinderen uit alle kerken en volken. SAMEN strekken we ons uit naar verfrissing, genezing, bevrijding, bemoediging en toerusting. Gods Koninkrijk zichtbaar maken, grondvesten en uitbreiden SAMEN willen we bedieningen vanuit de gemeente ontwikkelen en ondersteunen. SAMEN willen we maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons nemen. Bruggen bouwen SAMEN willen we ons dienend inzetten om verzoening en eenheid in het Lichaam van Christus en daarbuiten te bevorderen. SAMEN willen we grenzeloos betrokken zijn door cultuur en grensoverschrijdend te dienen en te handelen. Deel zijn van de ECGfamilie De ECG kent geen lidmaatschap in juridische zin. Iedereen die de visie, missie, waarden en prioriteiten van de gemeente onderschrijft én uitdraagt kan lid worden van de ECGfamilie (ook al is hij/zij lid van een andere kerk). Verschillende keren per jaar vindt er een kennismakingsuurtje en een instapseminar plaats voor iedereen die overweegt om lid te worden op basis van de visie op verzoening en eenheid in Christus. Het lidmaatschap is een toewijding van minimaal een jaar en kan jaarlijks tijdens de feestelijke verjaardag van de gemeente hernieuwd worden. Op dit moment telt de ECG ongeveer tweehonderd leden. Visie update Voor iedereen die deel uitmaakt van (de visie en opdracht van) de ECG wordt twee keer per jaar een visie update gehouden. Op deze avonden vindt afstemming plaats tussen het leiderschapsteam en de gemeenteleden om samen de visie en opdracht verder te ontwikkelen.

4 Leiderschapsteam De ECG wordt geleid door een binationaal leiderschapsteam dat bestaat uit mannen en vrouwen die dit ambt pro Deo vervullen. De eindverantwoordelijkheid voor het leiderschapsteam ligt bij Ralf en Brigitte Belau en Wilkin en Aukje van de Kamp. De portefeuilles binnen het leiderschapsteam zijn als volgt verdeeld: Visieontwikkeling / Entwicklung der Vision Eindverantwoordelijken/Endverantwortiche Ralf / Brigitte Belau Wilkin / Aukje van de Kamp Zondagse diensten Wilkin van de Kamp Onderwijs/scholing Vacant Huisvesting en personeel Gerrit van de Kamp Regiogroepen Martina Schrader Projectgroepen Ralf Belau Stichtingen/Verein Stichting ECG: Arie Kluit (voorzitter) Bennie Ormel(penningmeester) Gerrit van de Kamp (secretaris) Stichting Gemeentebouw: Gerrit van de Kamp (voorzitter) Alfred Lammers (secretaris/penningmeester) Verein ECG: Ralf Belau (1. Vorsitzender) Guido Schrader (2. Vorsitzender) Karin Nienhaus (Kassenwart) Activiteiten Onze visie, missie, waarden en prioriteiten realiseren we in de periode door een groot scala aan activiteiten: Het houden van zondagse tweetalige samenkomsten (NL/D), elke zondagmorgen om uur in de Westerkerk te Aalten. Tevens worden dan kinderdiensten gehouden. Eén keer per maand het houden van een tweetalige avonddienst (NL/D) onder de naam Vaderhuis, een openbare dienst voor inwoners van de euregio en daarbuiten.

5 Door middel van projectgroepen buitenkerkelijken betrekken bij het Evangelie. Hiertoe wordt de samenwerking gezocht met andere kerken in de euregio. Doel is om dienstbaar te zijn aan de maatschappij waarbij wordt uitgegaan van kernbegrippen als respect, vergeving en verzoening. Het op frequente basis houden van jeugdbijeenkomsten met als doel godsdienstonderwijs naast sociaalcultureel vormende activiteiten. Er zijn drie groepen: 1213 jaar, 1415 jaar en 16+. Het bevorderen van de vriendschap en uitwisseling tussen Nederlanders en Duitsers door middel van binationale samenkomsten, gezamenlijke activiteiten en ontmoeting na de zondagse diensten. Onder meer is hiervoor opgericht: de Ambassadeurs van Verzoening, die zich richten op christenen en nietchristenen in de euregio en daarbuiten. Het aanbieden van pastorale zorg door een pastoraal team voor gemeenteleden die te kampen hebben met geestelijke en/of pscyhosociale problemen. Het aanbieden van diaconale ondersteuning aan gemeenteleden waar nodig. Het wekelijks informeren van de gemeenteleden via een nieuwsbrief per . Het aanbieden van een geestelijk dak voor asielzoekers. Het structureel ondersteunen van de volgende personen die door de Euregio Christengemeente zijn uitgezonden met onder meer financiële middelen: Carlos en Mariella van de KampCondor Pan de Vida ( Angelika Walker ( Website Informatie over alle ECGactiviteiten voor jong en oud is te vinden op de website van de Euregio Christengemeente: Eredienst: Iedere zondag van 10:0012:00 uur in de Westerkerk met aansluitend een dienst van gebed. Kinderen tot en met 12 jaar hebben een eigen programma. Bezoekadres Westerkerk: Hogestraat 52, 7122 BW Aalten Financiën De ECG is afhankelijk van donaties in de vorm van tienden, giften en in de vorm van collectes tijdens haar diensten. Het vermogen wordt beheerd door het dagelijks bestuur van de St.ECG. De stichting heeft een administrateur in dienst (parttime) om de boekhouding te verzorgen. De jaarrekening wordt opgemaakt door een accountant en ligt ter inzage op het kantoor van de Stichting, Industriestraat 1 in Aalten. De ECG is een groeiende gemeente. Voor de komende jaren verwachten we een groei in de financiën met vijf procent per jaar (periode ). Voor bestuursleden en leden van het leiderschapsteam van de ECG is er geen beloningsregeling. Zij doen hun werk pro Deo. Er zijn twee personeelsleden in dienst, een koster en een administrateur. Zij krijgen een beloning conform de daarvoor opgestelde salarisregeling.

6

De Euregio Christengemeente is aangesloten bij de Vereniging van Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE).

De Euregio Christengemeente is aangesloten bij de Vereniging van Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE). Beleidsplan Euregio Christengemeente AaltenBocholt 20132016 Algemeen Te Aalten is gevestigd de: Stichting Euregio Christengemeente Postbus 161 7120 AD Aalten Samen met de Verein Euregio Christengemeinde

Nadere informatie

Beleidsplan Euregio Christengemeente Aalten-Bocholt Algemeen. Te Aalten is gevestigd de:

Beleidsplan Euregio Christengemeente Aalten-Bocholt Algemeen. Te Aalten is gevestigd de: Beleidsplan Euregio Christengemeente Aalten-Bocholt 2016-2019 Algemeen Te Aalten is gevestigd de: Stichting Euregio Christengemeente Postbus 161 7120 AD Aalten Samen met de Verein Euregio Christengemeinde

Nadere informatie

Het RSIN/fiscaal nummer van de Stichting Euregio Christengemeente is:

Het RSIN/fiscaal nummer van de Stichting Euregio Christengemeente is: Beleidsplan Euregio Christengemeente AaltenBocholt 20132016 Algemeen Te Aalten is gevestigd de: Stichting Euregio Christengemeente Postbus 161 7120 AD Aalten Samen met de Verein Euregio Christengemeinde

Nadere informatie

Identiteit, Visie & Missie.

Identiteit, Visie & Missie. Identiteit, Visie & Missie. Identiteit: Christengemeente Meerkerk is opgericht in September 2014. De initiatiefnemers hadden samen met een aantal anderen al jaren het verlangen om in de eigen woonomgeving

Nadere informatie

Kraanvogelstraat TP Amersfoort

Kraanvogelstraat TP Amersfoort Visie + Passie = Missie Wie zijn wij en wat beweegt ons? PIG Pinkster Gemeente Immanuël Kraanvogelstraat 1 3815 TP Amersfoort Hoofddoel VAN DE GEMEENTE VAN JEZUS CHRISTUS Als gemeente zijn we nooit een

Nadere informatie

Beleidsplan JustGo4It

Beleidsplan JustGo4It Beleidsplan JustGo4It Maart 2011 Doelstelling De doelstelling van JustGo4It is het ondersteunen, bevorderen, opzetten en in stand houden van hulpverlening voor mensen in nood, zoals daar zijn verslaafden,

Nadere informatie

Arrangementen CONFERENTIE OVERNACHTING CATERING Conferentiekosten Betaling via automatische incasso

Arrangementen CONFERENTIE OVERNACHTING CATERING Conferentiekosten Betaling via automatische incasso Arrangementen CONFERENTIE do t/m zon aantal do t/m ma aantal tel op Conferentiekosten (0 t/m 12 jaar gratis): 20,00 OVERNACHTING Kamperen p.p. 17,25 23,00 Bed in een stacaravan 2 en 3 45,00 50,00 Bed in

Nadere informatie

Stichting het Kompas

Stichting het Kompas Stichting het Kompas Sinds 1979 de evangelische boekwinkel in Sneek met als doelstelling het verspreiden van het Evangelie in en rondom Sneek. Het is een plek waar men terecht kan voor Christelijke boeken

Nadere informatie

Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk)

Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk) A. Algemene gegevens Naam ANBI: RSIN/Fiscaal nummer: 800877822 Kvk-nummer: Website adres: E-mail: Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk) 01169680 www.helperkerk.nl info@helperkerk.nl Adres:

Nadere informatie

Jaarplan 2016. Verbondenheid met Gods hart, met elkaar en met het Joodse volk

Jaarplan 2016. Verbondenheid met Gods hart, met elkaar en met het Joodse volk Jaarplan Verbondenheid met Gods hart, met elkaar en met het Joodse volk Gezinsdienst 3 januari Jaarplan In het meerjarenplan -2020 hebben we onze missie als volgt verwoord: - God liefhebben en elkaar liefhebben

Nadere informatie

LICHT IN DE STAD

LICHT IN DE STAD LICHT IN DE STAD 2010-2015 Visieplan CGK De Graankorrel Hoofddorp Wat wij verlangen (visie) 2010-2015 Wij verlangen er naar als gemeente licht in de stad te zijn te zijn: aantrekkelijk, inspirerend en

Nadere informatie

ANBI verantwoording 2014

ANBI verantwoording 2014 ANBI verantwoording 2014 Content De naam RSIN of het fiscaal nummer De contact gegevens De bestuurssamenstelling en de namen van de bestuursleden Het beleidsplan Het beloningsbeleid De doelstelling Een

Nadere informatie

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Leeuwarden

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Beleidsplan Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Inhoud Inleiding 1. Geestelijke visie en doelstelling 2. Samenstelling 3. Activiteiten 4. Financiën Slotwoord Contactgegevens Bethel

Nadere informatie

Algemeen De gemeente draagt de naam: Baptisten Gemeente Zevenaar. In haar uitingen naar buiten toe hanteren we de naam KerkvoorNu.

Algemeen De gemeente draagt de naam: Baptisten Gemeente Zevenaar. In haar uitingen naar buiten toe hanteren we de naam KerkvoorNu. Giften aan de Baptisten Gemeente Zevenaar, KerkvoorNu, zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De gemeente heeft namelijk een beschikking Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) van de Belastingdienst.

Nadere informatie

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Leeuwarden

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Inhoud Inleiding 1. Geestelijke visie en doelstelling 2. Samenstelling 3. Activiteiten 4. Financiën Slotwoord Contactgegevens Bethel Pinksterkerk

Nadere informatie

De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam. ANBI Jaarverslag 2016

De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam. ANBI Jaarverslag 2016 De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam ANBI Jaarverslag 2016 Amsterdam, 23 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2 2. Samenstelling bestuur 2 3. Doelstelling en visie 2 Dit geloven wij 2 Visie

Nadere informatie

Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015

Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015 Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015 Identiteit De Regenboogkerk van Epe vormt een gemeenschap van gelovigen. Het geloof dat hen samenbindt stoelt op de Bijbel. De kern van

Nadere informatie

HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN

HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN DoorBrekers HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN VERSIE: 30 NOVEMBER 2015 Hoofdlijnen Beleidsplan DoorBrekers, v. 30/11/2015 1 HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN DOORBREKERS Versie: 30 november 2015 INLEIDING DoorBrekers is een

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 s Gravendeel, april 2017 Inhoudsopgave 1. Aanpak bepalen 1-3 2. Huidige situatie 4 3. Missie & Visie 5-12 4. Geestelijke doelstellingen 13 5. Geestelijke actiepunten 14-15 6. Organisatorische

Nadere informatie

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Amsterdam

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Amsterdam Bethel Pinksterkerk Amsterdam 2018 Beleidsplan Bethel Pinksterkerk Amsterdam Inhoud Inleiding 1. Geestelijke visie en doelstelling 2. Samenstelling 3. Activiteiten 4. Financiën Slotwoord Contactgegevens

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting I AM

Beleidsplan Stichting I AM Beleidsplan 2017-2019 Stichting I AM Beleidsplan Stichting I AM 24-02-2018 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Algemene inleiding... 3 1.2 Termijn van het beleidsplan.... 3 2. Visie... 4 2.1 onze

Nadere informatie

De hartslag van ons leven Beleidsplan

De hartslag van ons leven Beleidsplan De hartslag van ons leven Beleidsplan 2015-2019 inleiding De is een veelkleurige gemeente. Jezus Christus verbindt ons. Hij is de hartslag van ons leven. Rondom Zijn Evangelie komen we telkens weer samen.

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Maassluis Telefoonnummer: 010-5922225 RSIN/Fiscaal nummer: 80 338 99 66 Website adres: www.cgkmaassluis.nl E-mail: info@cgkmaassluis.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018 www.boomdeslevens.nl Adresgegevens organisatie: Van Beuningenstraat 43 2583KG Den Haag boomdeslevens@live.nl 070-3555 965 RSIN: 8161.74.374 2 Inhoud Inleiding... 4 1. Missie/visie... 5

Nadere informatie

Gemeentevisie van de evangelische gemeente te Ommen (aanvaard februari 2014 )

Gemeentevisie van de evangelische gemeente te Ommen (aanvaard februari 2014 ) Gemeentevisie van de evangelische gemeente te Ommen (aanvaard februari 2014 ) 1. Het hoofd van de gemeente: Onze Here Jezus Christus is het hoofd van Zijn gemeente. Hij werkt in en door de gemeente door

Nadere informatie

NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen dienen uiteraard door de concrete gegevens van uw gemeente te worden vervangen.

NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen dienen uiteraard door de concrete gegevens van uw gemeente te worden vervangen. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Kerk van de Nazarener, Nederlands District. NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen

Nadere informatie

Tot Uw eer en heerlijkheid

Tot Uw eer en heerlijkheid Tot Uw eer en heerlijkheid Beleidsplan OMF Nederland 2018-2020 Eendrachtstraat 29A 3784 KA Terschuur T: +31 342462666 info@omf.nl www.omf.nl TOT UW EER EN HEERLIJKHEID - FEBRUARI 2018 1 Inhoudsopgave I.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN IRAANSE KERK TAVALODE TAZEH (HERBOREN) ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling

BELEIDSPLAN IRAANSE KERK TAVALODE TAZEH (HERBOREN) ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling BELEIDSPLAN 2018-2020 IRAANSE KERK TAVALODE TAZEH (HERBOREN) ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling Inhoudsopgave : 1. Onze Kerk... 2 2. Organisatie... 3 A) Bestuurssamenstelling... 3 B) Beloningsbeleid...

Nadere informatie

opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen,

opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, Zending verbindt opdat u ten volle zou kunnen begrijpen met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, die de kennis te boven gaat, opdat u

Nadere informatie

Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard.

Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Kerk van de Nazarener Hoekse Waard Telefoonnummer (facultatief): 0312 456789 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

STICHTING JONAH. Bettekamp 99. 6712 EJ Ede RSIN 815134526

STICHTING JONAH. Bettekamp 99. 6712 EJ Ede RSIN 815134526 STICHTING JONAH Bettekamp 99 6712 EJ Ede RSIN 815134526 Bestuur De heer L.R. van Drongelen - voorzitter De heer J.A. Knoll - secretaris De heer J.P.Nagtegaal - penningmeester Doelstelling De stichting

Nadere informatie

ANBI Vineyard Amsterdam

ANBI Vineyard Amsterdam ANBI Vineyard Amsterdam RSIN: 51492172 Postadres: Vineyard Gemeente Amsterdam Spyridon Louisweg 104 1034 WR Amsterdam info@vineyardamsterdam.nl 0627424854 (Mark Hage) Bezoekadres: Zuiderkerkhof 72 1011WB

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting GA

Beleidsplan Stichting GA Beleidsplan Stichting GA 2014-2016 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Doelstelling 3 Algemene activiteiten 4 Specifieke activiteiten 5 Stimuleren en ondersteunen toename van gebed 5 Stimuleren en ondersteunen

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Ambassadeurs van Christus Samen zoeken, samen veranderen, samen bekend maken 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Visie 4 Ambassadeurs van Christus 4 Samen zoeken, samen veranderen, samen

Nadere informatie

ANBI- transparantie- gegevens over 2014. A. Algemene gegevens. Vrije Baptistengemeente Texel. info@baptistengemeentetexel.nl Julianastraat 11

ANBI- transparantie- gegevens over 2014. A. Algemene gegevens. Vrije Baptistengemeente Texel. info@baptistengemeentetexel.nl Julianastraat 11 ANBI- transparantie- gegevens over 2014 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer: RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: E- mail: Adres: Postcode: Plaats: Vrije Baptistengemeente Texel 0222 785047 8072.91.845

Nadere informatie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde Kerk te Telefoonnummer (facultatief): 075 628900 RSIN/Fiscaal nummer: 821789788 Website

Nadere informatie

Het huis inrichten en. Beleidsdocument VEG Sion Gorinchem September 2015 december 2016

Het huis inrichten en. Beleidsdocument VEG Sion Gorinchem September 2015 december 2016 Het huis inrichten en. Beleidsdocument VEG Sion Gorinchem September 2015 december 2016 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van VEG Sion. Dit plan is tot stand gekomen na een observatie - en inventarisatieperiode

Nadere informatie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde Kerk te Telefoonnummer (facultatief): 075 628900 RSIN/Fiscaal nummer: 821789788 Website

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Heart Cry

Beleidsplan Stichting Heart Cry Beleidsplan 2018 2020 Stichting Heart Cry Een stichting met een ANBI-status dient een actueel beleidsplan te hebben. Dit plan geeft inzicht in de manier waarop de stichting haar doelstelling bereikt. Het

Nadere informatie

Maak God bekend in Hattem!

Maak God bekend in Hattem! Stichting De Fontein Hattem Maar wie gedronken heeft van het water, dat Ik hem zal geven, zal geen dorst krijgen in eeuwigheid, maar het water, dat Ik hem zal geven, zal in hem worden tot een fontein van

Nadere informatie

Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2020

Beleidsplan 2016-2020 Beleidsplan 2016-2020 s Gravendeel, 30 maart 2016 Inhoudsopgave 1. Aanpak bepalen 1-3 2. Huidige situatie 4 3. Missie & Visie 5-12 4. Geestelijke doelstellingen 13 5. Geestelijke actiepunten 14-15 6. Organisatorische

Nadere informatie

Onze visie Het idee is om een open gemeenschap te zijn in Tilburg waarbij iedereen welkom is en waar vriendschap centraal staat.

Onze visie Het idee is om een open gemeenschap te zijn in Tilburg waarbij iedereen welkom is en waar vriendschap centraal staat. Verkorte versie 2013 1. BIJBELS MANDAAT Wij vinden ons mandaat in 3 bijbelteksten: Matteüs 11:28-30; Matteüs 22:37-40 en Matteüs 28:19-20. In de eerste tekst zegt Jezus dat hij ons rust wil geven. Wij

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 s Gravendeel, april 2018 Inhoudsopgave 1. Aanpak bepalen 1-3 2. Huidige situatie 4 3. Missie & Visie 5-12 4. Geestelijke doelstellingen 13 5. Geestelijke actiepunten 14-15 6. Organisatorische

Nadere informatie

40-dagenboek. Zeven bouwstenen. voor een groeiende gemeente. Kees de Vlieger. Een Kerygma studie

40-dagenboek. Zeven bouwstenen. voor een groeiende gemeente. Kees de Vlieger. Een Kerygma studie 40-dagenboek Zeven bouwstenen voor een groeiende gemeente Kees de Vlieger Een Kerygma studie 1 Copyright Stichting Kerygma Nederland Kerkstraat 24-3 3781 GB Voorthuizen Tel. 0342-475048 E-mail: kerygma@kerygma.nl

Nadere informatie

STICHTING DE OPENBARING BELEIDSPLAN 2016-2017

STICHTING DE OPENBARING BELEIDSPLAN 2016-2017 STICHTING DE OPENBARING Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55228801 BELEIDSPLAN 2016-2017 Contactgegevens STICHTING DE OPENBARING Website: www.stichtingdeopenbaring.nl Email: info@stichtingdeopenbaring.nl

Nadere informatie

gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen

gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen Discipelschap Wie Mijn geboden heeft en die in acht neemt, die is het die Mij liefheeft, en wie Mij liefheeft, hem zal Mijn Vader liefhebben; en Ik zal hem

Nadere informatie

Werkplan College van diakenen PKN Hoorn Zwaag Blokker

Werkplan College van diakenen PKN Hoorn Zwaag Blokker Werkplan College van diakenen PKN Hoorn Zwaag Blokker College van diakenen 13-2-2017 Inleiding In 2012 werd de laatste Visie-Beleid-Werkplan van het College van Diakenen van de Protestantse Gemeente Hoorn-Zwaag-Blokker

Nadere informatie

Hoe ziet de eruit in 2018?

Hoe ziet de eruit in 2018? Hoe ziet de eruit in 2018? GEMEENTE (ALGEMEEN) De EGHW wordt gekenmerkt door: - leven vanuit overvloedige genade in een intieme relatie met God de Vader; - leven van aanbidding door radicale overgave en

Nadere informatie

Inleiding. In deze brochure beperken we ons tot informatie over het lidmaatschap. Voor uitgebreide informatie over de visie en de

Inleiding. In deze brochure beperken we ons tot informatie over het lidmaatschap. Voor uitgebreide informatie over de visie en de Inleiding Je hebt deze brochure ontvangen omdat je overweegt of al hebt besloten om lid te worden van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht. Graag willen wij je informeren over hoe dat in zijn werk

Nadere informatie

ANBI-transparantie CGK te Maassluis, vastgesteld 18 april 2018 pagina 1 van 5

ANBI-transparantie CGK te Maassluis, vastgesteld 18 april 2018 pagina 1 van 5 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Maassluis Telefoonnummer: 010-5922225 RSIN/Fiscaal nummer: 80 338 99 66 Website adres: www.cgkmaassluis.nl E-mail: info@cgkmaassluis.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Diaconie NGK De Pelgrim. Augustus 2016

Beleidsplan Diaconie NGK De Pelgrim. Augustus 2016 Beleidsplan Diaconie NGK De Pelgrim Augustus 2016 Diaconaal beleidsplan NGK De Pelgrim Waar staat de diaconie voor? Als we het bevestigingsformulier erbij halen, dan begint het met de dienst der barmhartigheid.

Nadere informatie

Jaarplan In het dienen/werken binnen de gemeente komt de bediening van de verschillende teams meer centraal te staan

Jaarplan In het dienen/werken binnen de gemeente komt de bediening van de verschillende teams meer centraal te staan Passie voor Jezus Betrokken bij mensen Jaarplan 2019 Inleiding Een nieuw jaar ligt voor ons. In het Jaarplan 2018 hadden we aangegeven dat we er naar verlangen om als gemeente verder te groeien in het

Nadere informatie

World Outreach International Nederland Beleidsplan

World Outreach International Nederland Beleidsplan World Outreach International Nederland Beleidsplan 2017-2020 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Geschiedenis... 3 1.2 Oprichting... 3 2 Gegevens stichting... 3 3 Beleid en strategie... 3 3.1 Doel en missie...

Nadere informatie

VERDER GROEIEN. BELEIDSPLAN KERK DELFGAUW (Protestantse Wijkgemeente Delfgauw)

VERDER GROEIEN. BELEIDSPLAN KERK DELFGAUW (Protestantse Wijkgemeente Delfgauw) VERDER GROEIEN BELEIDSPLAN KERK DELFGAUW (Protestantse Wijkgemeente Delfgauw) 2016-2021 1 ONZE MISSIE: KERN VAN KERK ZIJN IN DELFGAUW Wat geloven wij? Wij geloven in God, de goede Schepper van deze wereld.

Nadere informatie

Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op.

Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op. Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk 2017-2022 Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op. 1 We zijn een open christelijke gemeente die al meer dan 125 jaar een eigen plek heeft in de Nijkerkse samenleving. Als

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL a. De gemeente draagt de naam Baptisten gemeente Elim en is gevestigd te Drachten. b. De gemeente is een kerkgenootschap in de

Nadere informatie

ANBI Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum

ANBI Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum ANBI Onderstaand vindt u de ANBI gegevens van de diaconie van de Hervormde Gemeente Harlingen-Midlum te Harlingen aangevuld met het beleidsplan van de diaconie. Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum

Nadere informatie

Visiedocument Evangelische Gemeente Hoekse-Waard

Visiedocument Evangelische Gemeente Hoekse-Waard Visiedocument Evangelische Gemeente Hoekse-Waard Dit visiedocument beschrijft de gezamenlijke visie van de gemeente in een aantal uitgangspunten, teneinde eensgezind en doelgericht samen te werken. De

Nadere informatie

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief):

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief): Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2017 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren:

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Naam van de instelling: Stichting Huisgemeente Boom des Levens RSIN (fiscaal nummer): 8161.74.374 Post- of bezoekadres

Nadere informatie

WELKOM IN DE KRUISKERK. van de. Vrije Evangelische Gemeente HEERDE. mogen wij ons aan u voorstellen?

WELKOM IN DE KRUISKERK. van de. Vrije Evangelische Gemeente HEERDE. mogen wij ons aan u voorstellen? WELKOM IN DE KRUISKERK van de Vrije Evangelische Gemeente HEERDE mogen wij ons aan u voorstellen? Wie zijn wij? Deze gemeente is de oudste Vrije Evangelische gemeente in ons land. Als stichtingsdatum staat

Nadere informatie

ANBI-transparantie-gegevens over A. Algemene gegevens. Telefoonnummer voorganger: RSIN/Fiscaal nummer:

ANBI-transparantie-gegevens over A. Algemene gegevens. Telefoonnummer voorganger: RSIN/Fiscaal nummer: ANBI-transparantie-gegevens over 2017 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Vrije Baptistengemeente Texel Telefoonnummer voorganger: 06-81987882 RSIN/Fiscaal nummer: 807291845 Website adres: www.baptistengemeentetexel.nl

Nadere informatie

Boekje Miniwijken. Inleiding. Waarom Miniwijken? Onze brandpunten: Waarom dit boekje?

Boekje Miniwijken. Inleiding. Waarom Miniwijken? Onze brandpunten: Waarom dit boekje? Inleiding Onze samenwerkings gemeente NGK en GKV Neede e.o. is op weg van een samenwerkings gemeente naar een gemeente met miniwijken. Dit is voor ons een nieuwe ontwikkeling en om een bijdrage te leveren

Nadere informatie

Diaconie van de Protestantse Gemeente te Rijswijk. www.protestantsrijswijk.com

Diaconie van de Protestantse Gemeente te Rijswijk. www.protestantsrijswijk.com DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE RIJSWIJK A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse Gemeente te Rijswijk RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: 823899081 www.protestantsrijswijk.com E-mail:

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Hervormde Gemeente te

Nadere informatie

Protestantse wijkgemeente Zuid GOEDE HERDERKERK TE HOOGEVEEN. Beleidsplan

Protestantse wijkgemeente Zuid GOEDE HERDERKERK TE HOOGEVEEN. Beleidsplan Protestantse wijkgemeente Zuid GOEDE HERDERKERK TE HOOGEVEEN Beleidsplan Beleidsplan Protestantse wijkgemeente Zuid 2018-2022 In dit document zetten we het beoogde beleid voor de Protestantse wijkgemeente

Nadere informatie

ANBI- gegevens van de. Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude. A. Algemene gegevens. Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer:

ANBI- gegevens van de. Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude. A. Algemene gegevens. Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: ANBI- gegevens van de Protestantse gemeente te Rijnsaterwoude A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: 824105084 Website

Nadere informatie

Wij willen een gemeenschap zijn met Passie voor Jezus, hart voor mensen.

Wij willen een gemeenschap zijn met Passie voor Jezus, hart voor mensen. 1 van 7 Wat drijft ons, wat motiveert ons als gemeenschap van gelovigen? Wat is Gods missie, wat is onze missie, onze opdracht? Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Formulier ANBI-transparantie 2014 CGK Stadskanaal pag: 1 Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL a. De gemeente draagt de naam Baptisten gemeente Elim en is gevestigd te Drachten. b. De gemeente is een kerkgenootschap in de

Nadere informatie

ANBI-gegevens Kerkgenootschap Nardus Statutaire naam: Evangelische gemeente Nardus RSIN:

ANBI-gegevens Kerkgenootschap Nardus Statutaire naam: Evangelische gemeente Nardus RSIN: Kerkgenootschap Nardus, Mob: 6 29119464 Nassaukade 1-5, Tel: 593-54525 * Evangelische Gemeenschap Postbus79, E-mail: kantoor@nardus.net 941 AB Beilen. Giften: NL7 INGB 2 363784 ANBI-gegevens Kerkgenootschap

Nadere informatie

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) o o Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Per 1 januari 2014 is door de Belastingdienst voorgeschreven dat een ANBI een officiële erkenning moet hebben. De Protestantse Kerk in Nederland (PKN) heeft

Nadere informatie

Inhoud. 1. Inleiding & de gevolgde procedure 2. Beleidsplan

Inhoud. 1. Inleiding & de gevolgde procedure 2. Beleidsplan 2 Inhoud 1. Inleiding & de gevolgde procedure 2. Beleidsplan 2.1 Identiteit 2.2 Visie & Missie 2.3 Een veelkleurige gemeente 2.3.1 Verbinding met God 2.3.2 Verbinding met elkaar 2.3.3 Verbinding met de

Nadere informatie

Visie-manifest NGK Houten De Lichtboog. Wie we zijn: gericht op God, elkaar en de mensen om ons heen

Visie-manifest NGK Houten De Lichtboog. Wie we zijn: gericht op God, elkaar en de mensen om ons heen Visie-manifest NGK Houten De Lichtboog Wie we zijn: gericht op God, elkaar en de mensen om ons heen 1. We zijn een gemeenschap die mensen in aanraking brengt met het evangelie van Jezus Christus. We zijn

Nadere informatie

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief):

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief): Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2018 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

Identiteitsdocument Sprank

Identiteitsdocument Sprank Identiteitsdocument Sprank Christenen in hart en zorg Vanuit Gods liefde, zorgen wij voor elkaar. GOD Dit doen we samen met je familie en vrienden. Jij mag rekenen op een veilig thuis. Vragen over jouw

Nadere informatie

Missie Nederlands Gereformeerde Kerk Voorthuizen-Barneveld

Missie Nederlands Gereformeerde Kerk Voorthuizen-Barneveld Waarom een missie? We realiseren ons dat geloven in God en het verlossingswerk van Jezus Christus in 2008 geen vanzelfsprekendheid meer is. De ontkerkelijking is een feit, maar tegelijk is er ook weer

Nadere informatie

gemeente); Diaconie van de Protestantse Kerk Easterein te Easterein

gemeente); Diaconie van de Protestantse Kerk Easterein te Easterein ANBI De Protestantse Kerk in Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Dit betekent dat ieder die een gift geeft, dit van de belastingdienst mag aftrekken van de inkomstenbelasting. Dit

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief):

Nadere informatie

Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020

Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020 Beleidsplan Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020 Voorwoord De Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder. Elke kerkgenootschap in Nederland wordt geacht een beleidsplan

Nadere informatie

Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te Scherpenzeel

Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te Scherpenzeel Informatie over ANBI-transparantie van de CGK Open Hof te A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk Open Hof te RSIN/Fiscaal nummer: 820717757 Website adres: www.cgk-scherpenzeel.nl

Nadere informatie

Diaconie van de Protestantse Kerk Easterein te Easterein

Diaconie van de Protestantse Kerk Easterein te Easterein ANBI De Protestantse Kerk in Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Dit betekent dat ieder die een gift geeft, dit van de belastingdienst mag aftrekken van de inkomstenbelasting. Dit

Nadere informatie

Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8

Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Welkom bij Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Breng ons samen Sela U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven U alle eer: eendrachtig, veelstemmig

Nadere informatie

9410 AB Beilen. Giften: NL07 INGB

9410 AB Beilen. Giften: NL07 INGB Kerkgenootschap Nardus, Mob: 06 29119464 Nassaukade 1-5, Tel: 0593-540525 * Evangelische Gemeenschap Postbus79, E-mail: kantoor@nardus.net 9410 AB Beilen. Giften: NL07 INGB 0002 363784 ANBI-gegevens Kerkgenootschap

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017 2018 Stichting Revelation Ik geef jullie een nieuw gebod: Heb elkaar lief. Zoals Ik jullie heb liefgehad. Zo moeten jullie elkaar liefhebben. Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Postadres: Kerkstraat 20

A. Algemene gegevens. Postadres: Kerkstraat 20 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente te s-hertogenbosch Telefoonnummer: 073-6139740 RSIN/Fiscaal nr: 820396552 Website adres: www.pgdenbosch.nl E-mail: kerkelijkbureau@pgdenbosch.nl Adres:

Nadere informatie

RSIN nummer: (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)

RSIN nummer: (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) Baptistengemeente Ichthus is een (Algemeen Nut Beogende Instelling). Onderstaand vindt u een overzicht van onze gegevens. A. Algemene gegevens B. Samenstelling bestuur C. Doelstelling en visie D. Beleidsplan

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Naam ANBI: Diaconie Hervormde Gemeente van Akkerwoude - Murmerwoude c.a.

Naam ANBI: Diaconie Hervormde Gemeente van Akkerwoude - Murmerwoude c.a. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Diaconie Hervormde Gemeente van Akkerwoude - Murmerwoude c.a. RSIN/Fiscaal nummer: Nog niet ontvangen van de belastingdienst. Website adres: www.pkndamwald.nl E-mail: hervormdambv@hotmail.com

Nadere informatie

RSIN KVK NUMMER:

RSIN KVK NUMMER: Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2015 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Wij vallen onder goede doelen De Belastingdienst heeft bepaald dat het publiceren van informatie door algemeen nut beogende instellingen ( goede doelen) via internet een wettelijke voorwaarde (publicatieverplichting)

Nadere informatie

PKN Wijkgemeente Kruiskerk/Gereformeerd West. Jaarplan

PKN Wijkgemeente Kruiskerk/Gereformeerd West. Jaarplan PKN Wijkgemeente Kruiskerk/Gereformeerd West Jaarplan 2014-2015 Versie 1 van 1 oktober 2014 Inhoudsopgave: 1. Jaarplan is gebaseerd op 2. Verantwoordelijkheden 3. Basis- en extra activiteiten voor hoofdverantwoordelijkheden

Nadere informatie

Bevestiging ouderling-kerkelijk werker (met bijzondere bevoegdheid)

Bevestiging ouderling-kerkelijk werker (met bijzondere bevoegdheid) Bevestiging ouderling-kerkelijk werker (met bijzondere bevoegdheid) Dienstboek 256 Bekendmaking Vertegenwoordiger van de kerkenraad: Tot tweemaal toe heeft de kerkenraad u de naam bekend gemaakt van onze

Nadere informatie

Gegevens van de Kerk van de Nazarener Amersfoort, Nederlands District.

Gegevens van de Kerk van de Nazarener Amersfoort, Nederlands District. Gegevens van de Kerk van de Nazarener Amersfoort, Nederlands District. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Kerk van de Nazarener Amersfoort Telefoonnummer (facultatief): 033-453 19 60 RSIN/Fiscaal nummer:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015

Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015 Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015 Wie zijn wij? Stichting Harvest Celebration Center is een stichting die zich in wil zetten voor de degene die om welke reden ook niet kunnen deelnemen

Nadere informatie

Beleidsplan Kerkgenootschap Metsuda Gemeente De Vesting Postbus ZV Amerongen

Beleidsplan Kerkgenootschap Metsuda Gemeente De Vesting Postbus ZV Amerongen Beleidsplan 2016-2021 Kerkgenootschap Metsuda Gemeente De Vesting Postbus 70 3958 ZV Amerongen www.gemeentedevesting.nl RSIN 854068454 1 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Gemeente de Vesting te

Nadere informatie

Wie zijn wij. Identiteit:

Wie zijn wij. Identiteit: Wie zijn wij Identiteit: Evangeliegemeente Agapè is eind 1986 opgericht. De gemeente is voortgekomen uit de wens van verschillende mensen, die tot dat tijdstip waren verspreid over verschillende kerkelijke

Nadere informatie

Stichting Beth Hanan Marijkelaan 2 3851 RN Ermelo. KvK. 41041974. Stichting Beth Hanan. Jaarverslag 2014. Stichting Beth Hanan 20-4-2015

Stichting Beth Hanan Marijkelaan 2 3851 RN Ermelo. KvK. 41041974. Stichting Beth Hanan. Jaarverslag 2014. Stichting Beth Hanan 20-4-2015 Stichting Beth Hanan Jaarverslag 2014 Stichting Beth Hanan 20-4-2015 Status: Concept d.d. 20-04-2015 Inhoud Inleiding... 2 Missie en visie... 3 Uitgevoerde activiteiten... 4 Gemeentelijke samenkomsten

Nadere informatie

HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS

HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS HERVORMDE GEMEENTE ZWARTSLUIS MISSIE VISIE BELEID Voorwoord Identiteit van de Christelijke kerk De kerk/de gemeente heeft haar ontstaan en bestaan te danken aan het werk van God. God doet de gemeente samenkomen

Nadere informatie