Producteigenschappen. Zuurbestendig STARLIKE is zuurbestendig en bestand tegen (agressieve) schoonmaakmiddelen en chemicaliën.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Producteigenschappen. Zuurbestendig STARLIKE is zuurbestendig en bestand tegen (agressieve) schoonmaakmiddelen en chemicaliën."

Transcriptie

1

2 STARLIKE Lijm en Voegmiddel in één STARLIKE is een combinatie van hechtmiddel (tweecomponenten epoxylijm) en voegmortel in één product. Wat betreft verwerking is STARLIKE vergelijkbaar met traditionele lijm- en voegmiddelen. Met dien verstande dat STARLIKE veel tijd en moeite bespaart. U hoeft immers het te betegelen oppervlak slechts één- in plaats van tweemaal te bewerken. Bij toepassing van mozaïek is het gebruiksgemak van STARLIKE zelfs nog nadrukkelijker. U bent namelijk verlost van het weg- krabben van overtollige lijmresten die lijdens het plakken tussen de afzonderlijke chips (steentjes) omhoogkruipen. Vuil en vlekken afstotend Omdat STARLIKE vuil afstoot en niet vatbaar is voor vlekken, kan het ook heel eenvoudig gereinigd worden. Hygiënisch Voegen met STARLIKE zijn honderd procent waterdicht en vrij van (mini-) barsten en scheuren. Bacteriën kunnen zich hierdoor niet in de voegen nestelen zodat deze gegarandeerd schimmelvrij blijven. Slijtvast STARLIKE is slijtvast en volledig bestand tegen zeer intensief gebruik. Zelfs onder extreme omstandigheden. Voegen met STARLIKE zijn ook buig- en drukvast, waardoor het product ook uitermate geschikt is voor toepassing op plaatsen met zware belasting, zoals bijvoorbeeld trappen. Zuurbestendig STARLIKE is zuurbestendig en bestand tegen (agressieve) schoonmaakmiddelen en chemicaliën. UV-Bestendig UV-stralen hebben geen invloed op STARLIKE. Door de unieke samenstelling blijfven voegen zelfs na jaren gegarandeerd hun originele kleur behouden. Zowel binnen als buiten en ongeacht de blootstelling aan zonlicht. Waterafstotend Producteigenschappen Door de eigenschappen van STARLIKE is dit artikel bij uitstek geschikt voor toepassing in natte ruimtes waar bijzondere eisen gesteld worden aan hygiëne, zoals keukens, badkamers, toiletten, jacuzzi s en zwembaden. Vloerverwarming STARLIKE is geschikt om toegepast te worden in ruimtes met vloerverwarming. Binnen en buiten STARLIKE kan niet alleen binnenshuis op wanden en vloeren toegepast worden, maar is tevens geschikt voor buitenmuren. Wand- en vloertegels Gebruik STARLIKE naar keuze als hecht- èn voegmiddel, of uitsluitend als voegmiddel in combinatie met een standaard tegellijm. Mozaïeken Voor mozaïeken is STARLIKE vrijwel altijd de meest ideale oplossing. Niet alleen vanwege het gebruiksgemak en de unieke producteigenschappen, maar in het bijzonder ook omdat STARLIKE verkrijgbaar is in een groot aantal verschillende tinten, al dan niet met bijzondere effecten, waardoor mozaïeken nog beter tot hun recht komen. Materialen STARLIKE is geschikt voor gebruik met keramische tegels, natuursteen en mozaïeken van onder andere metaal, natuursteen, porselein, kiezels en glas. Kleuren Toepassingen STARLIKE is verkrijgbaar in 12 basiskleuren (Classic) en 12 aanvullende kleuren (Glamour). Door middel van extra componenten kan het beschikbare kleurenpalet uitgebreid worden tot 96 tinten, plus 7 bijzondere afwerkingen. Tegels en Sanitair Online

3 Kleur kiezen STARLIKE is verkrijgbaar in 24 kleuren, verdeeld over twee collecties, te weten BASIC en GLAMOUR. Aan de hand van de staalkaart kiest u de kleur die het mooiste past bij uw tegels of mozaïek. Desgewenst kunt u de basiskleur een andere uitstraling en tint meegeven door een component toe te voegen. U kunt daarvoor kiezen uit GALAXY, SPOTLIGHT of GOLD. Dit brengt het totale kleurenpallet op 96 tinten. U kiest dus eerst een basiskleur uit de collectie BASIC of GLAMOUR en voegt daar extra één van de speciale effecten aan toe. U kunt uw voegen ook een METALLIC uitstraling geven. In dat geval kiest u als basis NEUTRO en als extra component een van de 5 beschikbare metaalkleuren, SHINING GOLD, PLATINUM, BRONZE, COPPER of RUSTY. Ook is het mogelijk om enkele kleuren uit de BASIC en GLA- MOUR collecties uit te breiden met het component NIGHT VISION, dat overdag licht absorbeert en dit licht in het donker weer laat uitstralen. Kleurenstaalkaart Op de volgende pagina s van deze e-folder treft u de kleurenstalen aan van het complete STARLIKE programma. Stelt u het op prijs om de officiële kleurenkaart per post thuisgestuurd te krijgen, dan kunt u deze in onze webshop kopen voor Dit bedrag storten wij onmiddellijk terug in uw account als tegoed en wordt automatisch van uw rekening afgetrokken wanneer u een bestelling voor STARLIKE plaatst. Benodigdheden Benodigdheden als speciale cleaner gel, voegspaan en spons, zijn ook in onze webshop verkrijgbaar. Voor mozaïek van doorzichtig glas is de uitvoering CHRYSTAL de perfecte oplossing. Dit product heeft een neutrale transparente uitstraling en absorbeert de kleur van het mozaïek. Tegels en Sanitair Online

4

5

6

7

8 STARLIKE VOORBEREIDEN Een emmer STARLIKE bevat pasta, een zakje catalysator en gebruiksaanwijzingen. Lees deze instructies voor gebruik goed door. Schrap met een spatel achterbleven pasta van de deksel en de randen van de emmer. Giet de inhoud van het zakje catalysator in de pasta. Gebruik de volledige inhoud. Roer de catalysator met een spatel door de pasta. Gebruik een boormachine met roeropzetstuk om de catalysator goed te mengen met de pasta. Kies het laagste toerental. Schrap niet gemengde pasta met een schone spatel van de wanden en de bodem van de emmer. Meng daarna nogmaals goed door met behulp van de boormachine. Eventueel een extra component toevoegen voor een speciale afwerking. Emmertjes met een extra component bevatten twee zakjes. Elk zakje is goed voor 2,5 kg. STARLIKE. Giet het zakje met extra component voorzichtig in de reeds aangemaakte pasta. Roer het extra component met een spatel door de pasta. Meng het extra component vervolgens met de bpprmachine langzaam door de pasta totdat deze gelijkmatig verdeeld is. Schrap niet goed gemengde component met een schone spatel van de wanden en de bodem van de emmer. Voltooi het voorbereiden door nog eenmaal met de boormachine de pasta goed te mixen. De pasta is nu gereed voor gebruik en kan verwerkt worden.

9 STARLIKE AANBRENGEN Gebruik voor het aanbrengen van de pasta de speciale epoxy STARLIKE voegspaan. Breng de pasta aan met diagonale bewegingen ten opzichte van de voegen en verwijder overtollige pasta met dezelfde voegspaan. De voeg moet schoongemaakt worden terwijl deze nog nat is. Besprenkel de wand eerst met water. Gebruik voor het reinigen de STARLIKE Wit Vilt en Spons. Voer een eerste schoonmaakbeurt uit door met de bevochtigde witte vilt draaiende bewegingen over het oppervlak te maken zodat de kanten van de tegels/mozaïeken perfect gevoegd worden. Verwijder overtollige pasta met dezelfde vilt. Gebruik een ruime hoeveelheid water. Neem een emmer schoon water. Doe een tweede reiniging van het oppervlak. Ditmaal met de spons. Ververs het water regelmatig en maak de spons tussentijds regelmatig goed schoon. MOOI MOZAÏEK VERDIENT STARLIKE TEGELPROFIELEN MOZAÏEK VOOR ZWEMBADEN Door de combinatie van enerzijds gebruiksgemak en superieure producteigenschappen en anderzijds het uitgebreide kleurenscala waarin STARLIKE verkrijgbaar is, bevelen wij dit hecht- en voegmiddel zonder voorbehoud aan voor elke mozaïekproject. Voor het mooi, veilig en hygiënisch afwerken van mozaïekranden/hoeken hebben wij in ons assortiment speciale tegelprofielen voor mozaïek opgenomen (5 mm.). Desgewenst zijn deze op bestelling in de STARLIKE kleuren verkrijgbaar. STARLIKE is uitstekend geschikt voor toepassing in zwembaden (binnen en buiten), jacuzzi s en andere ruimtes die doorlopend aan water blootgesteld staan. Belangrijk is dat u daarvoor wel de juiste mozaïek kiest. De gebruikelijke mozaïeken die op matten bevestigd zijn voldoen meestal niet voor zwembaden omdat het daarvoor gebruikte hechtmiddel de neiging heeft bij langdurig contact met water op te lossen. Gebruik daarom altijd mozaïek op vellen die met papier aan de bovenzijde bij elkaar gehouden geleverd worden. Heel vaak moeten deze apart besteld worden. Bij Tegels en Sanitair Online zijn glasmozaïeken uit de Alberello-serie uit voorraad op papier leverbaar.

10 STARLIKE AFWERKEN Doorzichtige ringen en productresten kunnen na 24 uur (wanneer voegen helemaal uitgehard zijn) verwijderd worden met Litonet Gel Starlike Reiniger. Sproei de Litonet Gel Starlike Reiniger op het oppervlak. Verspreid de Litonet Gel Starlike Reiniger met de witte vilt over de wand. Laat 15 tot 30 minuten inwerken. Wrijf de Litonet Gel Starlike Reiniger uit met de witte vilt. Vervolgens de wand afnemen met een spons en schoon water. Ververs het water regelmatig. Wrijf tot slot de wand af met een droge doek voordat het water verdampt is. VERPAKKINGEN BEZORGEN BEZORGKOSTEN Alle kleuren uit de CLASSIC-collectie, plus diverse uit de GLAMOUR-serie, hebben wij meestal in 2,5 kg emmers op voorraad. Dit geldt ook voor de extra componenten en accessoires. Grootverpakkingen (5 kg) moeten eerst besteld worden. Alle uit voorraad leverbare artikelen worden overal in Nederland binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Reken voor bezorgen in België of Duitsland op 2 tot 3 dagen extra. Reken voor artikelen die besteld moeten worden op ongeveer 7 werkdagen extra. Bij bestelling van STARLIKE in combinatie met tegels of mozaiek, zijn de bezorgkosten inbegrepen bij die van de andere artikelen. Bij losse bestelling berekenen wij het lage pakjestarief van 7,50 (tot 10 kg).

Tegels en Sanitair Online LIJMEN EN VOEGEN MET STARLIKE

Tegels en Sanitair Online LIJMEN EN VOEGEN MET STARLIKE LIJMEN EN VOEGEN MET STARLIKE Lijm en Voegmiddel STARLIKE is een combinatie van hechtmiddel (tweecomponenten epoxylijm) en voegmortel in één product. Wat betreft verwerking is STARLIKE vergelijkbaar met

Nadere informatie

Toilet renoveren Tegelen & wandcloset plaatsen (3/4)

Toilet renoveren Tegelen & wandcloset plaatsen (3/4) Toilet renoveren Tegelen & wandcloset plaatsen (3/4) Toilet renoveren Tegelen & wandcloset plaatsen (3/4) Materialen Gereedschap Vloertegel Globus antraciet 30x60,3cm Wandtegel softline mat wit 25 x 40cm

Nadere informatie

Emmer van 4,9 kg in de kleuren Naturel, Jasmijn, Manhattan-grijs, Middelgrijs, Grijs, Antraciet en Zwart.

Emmer van 4,9 kg in de kleuren Naturel, Jasmijn, Manhattan-grijs, Middelgrijs, Grijs, Antraciet en Zwart. LV450 Diamantvoeg Productomschrijving 3-componenten voegmateriaal op basis van gedispergeerde epoxy met toevoeging van schimmelwerende toeslagmiddelen. Toepassing - Voegen van vrijwel alle soorten keramische

Nadere informatie

Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK

Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK 100% gegarandeerd strak & vlak Het betegelen van een wand of vloer brengt steeds weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Bostik biedt u voor elke situatie

Nadere informatie

Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK

Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK Leveling System 100% GEGARANDEERD STRAK EN VLAK 100% gegarandeerd strak & vlak Het betegelen van een wand of vloer brengt steeds weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Bostik biedt u voor elke situatie

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

1 van 6 19-1-2017 9:55 Mijn KARWEI Inloggen 0 Moeilijkheidsgraad: Moeilijk Heb je plannen om je toilet, douche of badkamer te betegelen? Met behulp van dit stappenplan en de duidelijke schetsen leer je

Nadere informatie

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer,

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer, 2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO Waarde lezer, Met deze brochure tonen wij u onze nieuwe collectie MIRAFLOOR 2009. In een tijdsgewricht waarin zich bin nen interieurdesign veel boeiends voordoet, niet alleen

Nadere informatie

Okapox Designvoeg. Technisch Merkblad Okapox Designvoeg Blad 1 van 5

Okapox Designvoeg. Technisch Merkblad Okapox Designvoeg Blad 1 van 5 Technisch Merkblad Okapox Designvoeg Blad 1 van 5 Extra fijne epoxy voeg- en lijmmortel Okapox Designvoeg Speciaal voor glasmozaïek In 8 actuele kleuren leverbaar Speciale korrelopbouw voor een glad oppervlak

Nadere informatie

EEN WAND BETEGELEN. Gereedschappen. Materialen: Moeilijkheidsgraad:

EEN WAND BETEGELEN. Gereedschappen. Materialen: Moeilijkheidsgraad: EEN WAND BETEGELEN Moeilijkheidsgraad: Door uw wanden te betegelen kunt u uw toilet, keuken en badkamer op een prachtige wijze afwerken. Met behulp van dit stappenplan leert u zelf een muur betegelen.

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t O N D ER HOUD N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t QuiNo BVBA SINT-AMANDSTRAAT 14 8760 MEULEBEKE M +32 0477 32 18 94 INFO@QUINO.BE WWW.QUINO.BE BTW BE 0861.805.606

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

Handleiding. Coprox hecht niet op! Rubber/siliconen/bitumen

Handleiding. Coprox hecht niet op! Rubber/siliconen/bitumen Handleiding Waar wordt Coprox voor gebruikt? Coprox is uitermate geschikt als alternatief voor traditioneel tegelwerk, regulier stucwerk en afwerklagen als Tadelakt, Mortex en andere Betonciré merken.

Nadere informatie

Wandbekleding Stone Design

Wandbekleding Stone Design tegels Wandbekleding Stone Design Overzicht assortiment Stappenplan Eenvoudige verwerking Over de verwerking van de decoratieve wandbekleding van Decor Son kunnen we kort zijn. Die is heel eenvoudig. Op

Nadere informatie

Zelf een wand betegelen. Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen

Zelf een wand betegelen. Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen Zelf een wand betegelen Wandtegels De voorbereidingen De wandtegels aanbrengen Kwaliteitseisen Zelf een wand betegelen 2 3 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje, een nieuw behangetje,

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving

SUPI SAUNA PRODUCTS. Voor een unieke beleving SUPI SAUNA PRODUCTS Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. U houdt de sauna gemakkelijk schoon. De Supi productlijn omvat zeer geschikte

Nadere informatie

BINNENBOUWPLATEN VIDI. board -PRO NIEUW. Versie

BINNENBOUWPLATEN VIDI. board -PRO NIEUW. Versie BINNENBOUWPLATEN PRODUCTINFORMATIE / verwerkingsadvies VIDI board NIEUW De beste plaat voor EEN CONCURRERENDE PRIjs! Versie 2017-12 INHOUDSOPGAVE PRODUCTINFORMATIE PRODUCTINFORMATIE... 3 Unieke eigenschappen...3

Nadere informatie

EEN VLOER BETEGELEN. Materialen: Gereedschappen. Moeilijkheidsgraad:

EEN VLOER BETEGELEN. Materialen: Gereedschappen. Moeilijkheidsgraad: EEN VLOER BETEGELEN Moeilijkheidsgraad: Omdat tegels maximale bescherming bieden tegen vocht, mits vakkundig verwerkt, zijn zij ideaal om bijvoorbeeld een keuken- of badkamervloer mee af te werken. Het

Nadere informatie

MANUAL RUBBERCOATING

MANUAL RUBBERCOATING MANUAL RUBBERCOATING 1. Rubbergietvloer bestaat uit volgende bestanddelen: Zwarte rubberen korrels (granulaatkorrels) Vloeibaar rubber (emmer) Hardingsmiddel (bruin poeder) Flesje met kleurstof ( zwart,

Nadere informatie

Beamix Vloervlak Egalisatie 770

Beamix Vloervlak Egalisatie 770 Beamix Vloervlak Egalisatie 770 Slechte ondergrond & Hout TOEPASSING Vezelversterkte gietvloer voor op slechte ondergronden, hout en vloerverwarming. Ideaal op (stabiele) houten (verdiepings)vloeren. Bij

Nadere informatie

De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen

De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen Voor bouwprofessionals PCI Nanofug Premium De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen easytoclean effect Fijn, glad oppervlak, 18 populaire kleuren Uitstekende bescherming tegen schimmel

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op metaal

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op metaal REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

Ultracolor Plus CG2. CLASSIFICATIE VOLGENS EN 13888 Ultracolor Plus is een verbeterde (2) cementmortel (C) voor voegen (G), met klasse CG2.

Ultracolor Plus CG2. CLASSIFICATIE VOLGENS EN 13888 Ultracolor Plus is een verbeterde (2) cementmortel (C) voor voegen (G), met klasse CG2. CG2 EN 13888 Ultracolor Plus Snelbindende en drogende, uitslagvrije, polymeergemodificeerde voegmortel met hoge prestaties voor voegen van 2 tot 20 mm; waterafstotend met DropEffect en schimmelbestendig

Nadere informatie

SUPI SAUNA PRODUCTEN

SUPI SAUNA PRODUCTEN SUPI SAUNA PRODUCTEN Voor een unieke beleving De Supi productlijn zorgt voor sfeer en beleving in de sauna en beschermt het hout. De Supi productlijn bevat uitstekende producten voor bescherming en reiniging

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

Handleiding aanbrengen glasmozaïek

Handleiding aanbrengen glasmozaïek Handleiding aanbrengen glasmozaïek Inleiding Welkom bij de handleiding voor jouw MyMosaic glasmozaïeken, nu je jouw eigen mozaïek gecreëerd hebt is het natuurlijk belangrijk om deze op een goede manier

Nadere informatie

LC240 Snellijm voor tegels

LC240 Snellijm voor tegels LC240 Snellijm voor tegels Productomschrijving Lichtgrijze flexibele stofarme snelafbindende dunbedlijm. Toepassing Snellijm voor tegels LC240 voldoet uitermate goed voor de snelle verlijming van vrijwel

Nadere informatie

ALKALIBESTENDIG WATERDICHTINGS- EN ONTKOPPELINGSMEMBRAAN ALS ONDERGROND VOOR KERAMISCHE TEGELS, NATUURSTEEN EN LVT

ALKALIBESTENDIG WATERDICHTINGS- EN ONTKOPPELINGSMEMBRAAN ALS ONDERGROND VOOR KERAMISCHE TEGELS, NATUURSTEEN EN LVT Mapeguard WP System ALKALIBESTENDIG WATERDICHTINGS- EN ONTKOPPELINGSMEMBRAAN ALS ONDERGROND VOOR KERAMISCHE TEGELS, NATUURSTEEN EN LVT Gebruikte producten: Mapeguard WP 200, Mapeguard ST, Mapeguard IC,

Nadere informatie

Lijm & Kit. Nummer 24

Lijm & Kit. Nummer 24 Nummer 24 Art.nr. 912689 Lijmen en kitten indelen naar gebruiksdoel is nauwelijks mogelijk, want iedere moderne lijm of kit heeft een veelheid aan gebruiksdoelen. Welke lijm bij uitstek geschikt is voor

Nadere informatie

YOU-FILL ONKRUIDVRIJE

YOU-FILL ONKRUIDVRIJE YOU-FILL ONKRUIDVRIJE VOEGMORTELS BESPAREN OP ONDERHOUD HOGE KWALITEIT GEBRUIKSVRIENDELIJK MILIEU BESPAREND LANGE LEVENSDUUR voegmortel.nl Bedrijfsstraat 26 5391 LR Nuland +31 (0) 73 888 23 07 info@voegmortel.nl

Nadere informatie

Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm

Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm 3D-tekening van de badkamer van de familie Batista Badkamermeubel Frost White met dubbele wastafel, wandspiegel,

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op asfalt REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie Let op: alle RapidRoof-producten

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op hout

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op hout REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie 7. Waar u op moet letten bij

Nadere informatie

Tegels en Sanitair Online. Keramisch Parket. Tegels en Sanitair Online

Tegels en Sanitair Online. Keramisch Parket. Tegels en Sanitair Online Keramisch Parket Tegels en Sanitair Online Keramisch Parket Het ziet er uit als hout. Het heeft de structuur van hout. Het heeft de warme uitstraling van hout. Kortom, het heeft alles wat een houten vloerbedekking

Nadere informatie

nora 1-componenten voegpasta

nora 1-componenten voegpasta nora 1-componenten voegpasta Lees aandachtig de instructies op de verpakking! In de meeste gevallen hoeven de naden bij nora rubber vloerbedekking niet over het gehele oppervlakte gevoegd te worden. Uitzonderingen:

Nadere informatie

DeLaval oppervlaktecoating. Bescherming van uw vloeren en wanden

DeLaval oppervlaktecoating. Bescherming van uw vloeren en wanden DeLaval oppervlaktecoating Bescherming van uw vloeren en wanden DeLaval oppe Voor veilige, duurzam oppervlakken DeLaval oppervlaktecoating beschermt uw werkomgeving tegen veroudering en zorgt voor een

Nadere informatie

500 CaroFix. Product. Volumes. Eigenschappen

500 CaroFix. Product. Volumes. Eigenschappen Product Gebruiksklare tegellijm D1T voor het plaatsen van wand- en muurtegels. Uiterst geschikt voor het kleven van keramische tegels, glasmozaïek, zandsteen, natuursteen, graniet en harde polystyreentegels

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Speciale handleiding voor kliktegels eclips Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

Tegelen op hout. www.omnicol.info

Tegelen op hout. www.omnicol.info Tegelen op hout www.omnicol.info TEGELEN OP HOUT Tegelen op hout ligt niet voor de hand. Immers, keramische tegels en houten ondergronden zijn materiaalsoorten die niet goed samen gaan. Tegels zijn hard

Nadere informatie

Technisch merkblad. Product beschrijving. Ondergrond voorbereiding. Epoxy voeg- en lijmmortel voor vloertegelwerk Okapox F/K Vloer

Technisch merkblad. Product beschrijving. Ondergrond voorbereiding. Epoxy voeg- en lijmmortel voor vloertegelwerk Okapox F/K Vloer Okapox F/K Vloer blad 1 van 5 Epoxy voeg- en lijmmortel voor vloertegelwerk Okapox F/K Vloer Oplosmiddelvrij Vloerkwaliteit Uitstekende verwerkingseigenschappen Chemicaliën bestendig Hoge mechanische bestendigheid

Nadere informatie

LM310 Tegelmortel. wit. Productomschrijving. Toepassing. Speciale eigenschappen. Leveringsvorm. Houdbaarheid/opslag.

LM310 Tegelmortel. wit. Productomschrijving. Toepassing. Speciale eigenschappen. Leveringsvorm. Houdbaarheid/opslag. LM310 Tegelmortel wit Productomschrijving Witte tegelmortel met kalk en dichte toeslagmiddelen en additieven welke stabiliteit, sterkte en de verwerkingsstabiliteit bevorderen. Toepassing Tegelmortel LM310

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Pagina 1 - Versie 09 Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken

Nadere informatie

2K Epoxy Vochtscherm. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

2K Epoxy Vochtscherm. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Product Voorstrijk tegen opstijgend capillair vocht & te hoog restvocht (chape tot 7% - anhydriet tot 5%). Volumes 7 kg Eigenschappen Voor binnen- en buitengebruik Isoleert capillair- en restvocht Verhoogt

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen

De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen Voor bouwprofessionals PCI Nanofug Premium De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen Voor keramiek en natuursteen Fijn, glad oppervlak, 24 mooie kleuren Uitstekende bescherming tegen

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Marrakech Walls...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Marrakech Walls...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

BETONREPARATIEPASTA NIEUW! VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET

BETONREPARATIEPASTA NIEUW! VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET BETONREPARATIEPASTA VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN NIEUW! DRY FLEX CO betonreparatiepasta Voor het repareren van niet-constructieve beschadigingen; Voor het repareren van losgerukte verankeringen

Nadere informatie

GRIFFON CLEANER RANGE

GRIFFON CLEANER RANGE GRIFFON CLEANER RANGE Ontdek ons complete en krachtige assortiment reinigingsmiddelen voor professionals KALKVRETER Zeer krachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige)

Nadere informatie

Leginstructies voor norament vloerbedekkingen

Leginstructies voor norament vloerbedekkingen Leginstructies voor norament vloerbedekkingen De ondergrond moet voldoen aan de eisen van de land-specifieke normen met betrekking tot de gereedheid voor de verwerking. norament tegels moeten vóór het

Nadere informatie

Wij adviseren onze tegels altijd te laten plaatsen door een erkend tegelzetters bedrijf dat met deze specifieke tegels ervaring heeft.

Wij adviseren onze tegels altijd te laten plaatsen door een erkend tegelzetters bedrijf dat met deze specifieke tegels ervaring heeft. Tegels plaatsen en behandelen Voor een optimaal resultaat van de toepassing van Cementtegels en Zelliges hebben wij onderstaande informatie en instructies samengesteld. Het is van belang dat u de instructies

Nadere informatie

Zelf vloertegels leggen. Vloertegels De voorbereidingen Kwaliteitseisen

Zelf vloertegels leggen. Vloertegels De voorbereidingen Kwaliteitseisen Zelf vloertegels leggen Vloertegels De voorbereidingen Kwaliteitseisen Zelf vloertegels leggen 2 3 Het interieur van de woning verfraaien, wie doet dat niet van tijd tot tijd? Sommige klussen, zoals witten,

Nadere informatie

floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook

floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook VLOER MET DECORATIEVE BETONLOOK Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

fermacell Technische tip

fermacell Technische tip Technische tip Versie september 2013 Powerpanel Douchegoot element 2.0 De eis Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant

Nadere informatie

Bezoekverslag/en locatie X

Bezoekverslag/en locatie X Bezoekverslag/en locatie X 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave.2 Kort verslag eerste bezoek..3,4 Kort verslag tweede bezoek. 5 Bezoekverslag derde bezoek, training en demonstraties...... 6,7,8,9 Vervolg dagelijks

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20

ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 zijn op PMMA gebaseerde, flexibele, zelfnivellerende mortels gebruikt op oppervlakken met multifunctionele toepassingen (dakterrassen, balkons,

Nadere informatie

Opgelet : Installatie van de douchebak tegen een afgewerkte muur. 2 Handleiding S.O.L douchebak

Opgelet : Installatie van de douchebak tegen een afgewerkte muur. 2 Handleiding S.O.L douchebak Eauzon bvba Opgelet : Controleer vóór de installatie of de douchebak intact is en geen schade heeft opgelopen tijdens het transport. Bescherm het oppervlak van de douchebak tijdens de installatie van het

Nadere informatie

TEGELPROFIELEN. Maart 2015 HOMELUX (BENELUX) BV RIETVELDENWEG AR DEN BOSCH T +31(0) F +31(0)

TEGELPROFIELEN. Maart 2015 HOMELUX (BENELUX) BV RIETVELDENWEG AR DEN BOSCH T +31(0) F +31(0) TEGELPROFIELEN Maart 2015 Inhoudsopgave Let op: 1. Hoewel Homelux Tegelprofielen van massief materiaal zijn (PVC en RVS) of zijn voorzien van een sterke coating (ALU), is het raadzaam om bij de verwerking

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed. KLUSWIJZER Tegels zetten Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl KLUSWIJZER Tegels zetten Er zijn veel redenen te bedenken waarom u tegels

Nadere informatie

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op beton

REV:02-18/07/13. RapidRoof Waterproof Anti-Skid Specificaties op beton REV:02-18/07/13 RapidRoof Inhoud 1. Voorbereiding 2. Aanbrenging: 3. Aanbrenging: enkel Waterproof 4. Aanbrenging: enkel Anti-Skid 5. Menghandleiding 6. Bijkomende informatie 7. Waar u op moet letten bij

Nadere informatie

Montage Handleiding van SignWorld

Montage Handleiding van SignWorld Montage Handleiding van SignWorld 1. De ondergrond reinigen Ook al lijkt de ondergrond schoon, u moet de ondergrond altijd reinigen op de hierna beschreven wijze: Maak de ondergrond schoon met zeepwater

Nadere informatie

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze!

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! www..nl 1 Inhoudsopgave 4 INSPIRATIE 6 VLOEREN 8 BADKAMER 10 KEUKEN 14 ZAKELIJK Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! 16 DATASHEET 2 3 inspiratie Get inspired.. Uw eigen sfeer in een handomdraai

Nadere informatie

Zelf uw woning aanpassen

Zelf uw woning aanpassen Zelf uw woning aanpassen WAND- OF VLOERTEGELS Wilt u uw woning verfraaien door wanden of vloeren te betegelen? Bij een bouwmarkt of speciaalzaak kunt u de benodigde installatiematerialen aanschaffen. U

Nadere informatie

550 CaroFlex. Product. Volumes. Eigenschappen

550 CaroFlex. Product. Volumes. Eigenschappen Product Gebruiksklare, flexibele en watervaste tegellijm D2T met hoge aanvangshechting voor het binnenhuis verlijmen van vloer- en muurtegels. Geschikt voor het verlijmen van faïence, mozaïektegels, keramische

Nadere informatie

Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg?

Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Materialen Gereedschap Weber easyrepair steenvoegen 5kg Hamer Beitel Boormachine Plantenspuit http://bit.ly/29ggrfn

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Onderhoudsinstructies Uw nieuwe vloer heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen.

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad webermix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen Metselen, voegen, stucadoren, vloersmeren, tegels leggen Ook geschikt voor metselen glazen bouwstenen Veelzijdig inzetbare

Nadere informatie

TEGELPROFIELEN HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 INFO@HOMELUX.NL

TEGELPROFIELEN HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 INFO@HOMELUX.NL TEGELPROFIELEN HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 INFO@HOMELUX.NL Inhoudsopgave Let op: 1. Hoewel Homelux Tegelprofielen van massief materiaal zijn (PVC

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Kant-en-klare, sneldrogende, zelfnivellerende, cementgebonden egalisatiemortel. Na 4 uur beloopbaar Na 6 uur betegelbaar Zelfnivellerend voor een perfect vlak resultaat Toepassing Cementgebonden egalisatiemortel

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen. Gebruik een deurmat

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Handleiding verwerking Beton Ciré Originale BCO Pagina 1 Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken BCO Pagina

Nadere informatie

EXCELLENT EPOXYVLOEREN BVBA

EXCELLENT EPOXYVLOEREN BVBA Wandcoating Excellent wandcoating, is een primeur in het gamma. Deze nieuwe coating is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Basic of Luxury. Door onze rijke ervaring in het aanbrengen van wandcoatings hebben

Nadere informatie

TEDAC Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur

TEDAC Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur TEDAC Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur TEDAC Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur TEDAC Coating is een innovatieve, kostenbesparende en langdurig beschermende

Nadere informatie

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Inhoudsopgave 6302986 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 2,5 kg NL/FR 2 6302987 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 5 kg NL/FR 4 6302988 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Nadere informatie

Balkons Terrassen Galerijen

Balkons Terrassen Galerijen Triflex kleurenkaart Balkons Terrassen Galerijen EEN ONGEKENDE KEUZE IN KLEUR EN AFWERKING BALKONS TERRASSEN GALERIJEN VELE KLEUREN, ONTELBARE MOGELIJKHEDEN Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen

Nadere informatie

RENOVATIE & AFWERKING

RENOVATIE & AFWERKING LRS SET VOOR LEDERHERSTEL DANKZIJ HET NIEUWE UNIEKE FINIXA SYSTEEM OP WATERBASIS KAN IEDEREEN NU LEDER HERSTELLEN ZOALS EEN ECHTE PROFESSIONAL! Volg de stappen in deze handleiding voor het herstellen,

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

KLUSWIJZER Wanden opknappen. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg.

KLUSWIJZER Wanden opknappen. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. KLUSWIJZER Wanden opknappen Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl KLUSWIJZER Wanden opknappen Vindt u uw woning saai, dan hoeft u niet

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

Kenmerkende producteigenschappen

Kenmerkende producteigenschappen PROF 100% KLEURVAST 3-COMPONENTEN EPOXY VOEGSYSTEEM Kenmerkende producteigenschappen n Hoogwaardig epoxy voegsel, makkelijk te verwerken. n Schimmelvrij. n Niet gevoelig voor vlekken, zakt niet na. n Duurzaam,

Nadere informatie

GLAS SMELTEN TOT EEN JUWEELTJE

GLAS SMELTEN TOT EEN JUWEELTJE HANDLEIDING GLAS SMELTEN TOT EEN JUWEELTJE HotMold mallen voor de HotPot Ideaal voor het smelten en het indammen van glas. Op een eenvoudige en effectieve manier bereikt u een prachtig eindresultaat. Moeilijk

Nadere informatie

Het kopiëren van een ornament of sierbeton.

Het kopiëren van een ornament of sierbeton. Het kopiëren van een ornament of sierbeton. Benodigde materialen uit de webshop Siliconen C-20 component A Siliconen C-20 component B Thixo C (verdikker) Steunkap epoxy Latex handschoenen Klaarzetten Siliconen

Nadere informatie

doe het zelf: tegeltechniek

doe het zelf: tegeltechniek eurocol doe het zelf: tegeltechniek Tegelwerk wordt door veel mensen nog altijd gezien als een lastige klus. Ten onrechte. Met de producten van Forbo Eurocol kan ook iedere doe-het-zelver vakwerk leveren.

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

Leginstructies voor norament vloerbedekkingen

Leginstructies voor norament vloerbedekkingen Leginstructies voor norament vloerbedekkingen De ondergrond moet legklaar volgens VOB, DIN 18 365 zijn. norament tegels moeten vóór het verlijmen geklimatiseerd zijn, d.w.z. de temperatuur van de norament

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

PROFILE SYSTEMS MICRODILATATIE VOOR VLOEREN. MicrAtec

PROFILE SYSTEMS MICRODILATATIE VOOR VLOEREN. MicrAtec MICRODILATATIE VOOR VLOEREN MicrAtec MicrAtec MicrAtec dilatatieprofielen zijn 3 mm smalle profielen die uitzetting én krimp opvangen in alle vloeren met harde afwerking. Het profiel voorkomt breuk en

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

bevestiging Pimp flexible

bevestiging Pimp flexible bevestiging Pimp flexible Beste klant, Bedankt voor uw bestelling bij PimpYourKitchen, dé manier om uw keuken van een unieke op maat gemaakte achterwand te voorzien. In deze handleiding geven wij instructies

Nadere informatie

Hoe kan je het beste behangen?

Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Materialen Gereedschap Behanglijm Behang Potlood Stanleymes Schaar Rolmaat Spons Emmer Liniaal Behangspatel Behangtafel Lijmkwast Huishoudtrap

Nadere informatie