EXCELLENT EPOXYVLOEREN BVBA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EXCELLENT EPOXYVLOEREN BVBA"

Transcriptie

1 Wandcoating Excellent wandcoating, is een primeur in het gamma. Deze nieuwe coating is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Basic of Luxury. Door onze rijke ervaring in het aanbrengen van wandcoatings hebben wij het wandsysteem naar een hoger niveau gebracht. Samenstelling nieuwe Excellent Wandcoating Inhoudelijk zijn er enkele aanpassingen gebeurd, zoals het aanbrengen van een speciaal vlies om scheurtjes tegen te gaan. De opbouw bestaat uit 4 lagen, met 2 speciale onderlagen. De eerste laag bestaat uit een speciaal vlies dat bevestigd wordt met een eerste base coating. Daarop wordt speciale PU polylaag aangebracht. Deze toepassing is echt vakwerk. Wanneer deze laag hard is, kan er nog bijgeschuurd worden. Vervolgens brengen we de afwerklagen aan. De eindlagen kunnen in mat of zijdeglans afwerking uitgevoerd worden. Luxury Wall Luxury Wall geeft een speciaal effect aan uw muur. Hiermee kan u een uitzonderlijke sfeer creëren in uw ruimte. U geeft de wand een unieke uitstraling of maakt het juist een blikvanger in uw ruimte. Aangepaste uitvoeringstermijn Onze standaardplanning is aangepast bij dit systeem. De traditionele termijn van 1 week wordt uitgebreid. Voor de wandcoating gaan we eerst de muren behandelen. De verwerking van een speciaal vlies, vraagt meer tijd. Hierdoor kunnen we de vloer niet meteen combineren met de muren. De vloeren zullen daarom steeds een weekje later worden aangebracht. Uiteraard verzorgen we dit steeds tot in de puntjes. Voordelen hogere afwerking kans op scheuren wordt nihil ( speciaal vlies) hogere kwaliteit 6 lagen in opbouw! strakker design ( door de PU-Poly laag) keuze in afwerking optie Luxury Wall, speciaal design!

2 Nadelen hogere prijsklasse er wordt in 2 fases gewerkt Basic Wall ( PU in RAL kleur + speciale vlies = 6 lagen) Deze wand is uitvoerd in 4 lagen. Ondergrond: nieuw pleisterwerk. Afwerking: mat. Luxury WAll ( PU in RAL kleur + speciale vlies + special effect = 6 lagen) Garantie Op deze wandcoating geniet u van een garantie van 4 jaar, inclusief onderhoud en een nazicht door onze diensten na de eerste twee jaren. Wilt u zich na die periode nog steeds verzekeren van een perfecte wandcoating, dan kunt u mits betaling de garantie verlengen met 2 jaar, onderhoud en nazicht inbegrepen.

3 Inloopdouche Gietvloeren kennen een heuse opmars in de particuliere woning. Het strak design geeft een meerwaarde en is daarom erg gewild. Kiezen voor een natte cel uitgevoerd in PU is daarom een must. Succesingrediënten voor een mooie uitvoering van uw douche Bij de realisatie van de inloopdouche zijn 3 verschillende partijen betrokken: chaper, loodgieter en Excellent epoxyvloeren. Het opvolgen van onderstaande aanpak voorkomt misverstanden en garandeert een efficiënte uitvoering: De chaper legt een chape van max 1.5 cm onder de nulpas op de oppervlakte van de inloopdouche. Aan de rand van de goot wordt max. 5 mm ruimte gelaten voor aansluiting met de gietvloer. Onder de chape voorziet hij een efficiënte waterdichting die aan de zijkanten wordt opgewerkt, degelijk bevestigd en verlijmd aan de muur. Deze waterdichting mag achter de vertikale bezetting doorlopen en verankerd zitten wanneer er voldoende dikte en tegelwerk op de waterdichting geplaatst wordt. Bij te weinig dikte of sterkte van de bezetting (met of zonder tegelwerk) op de vertikaal geplaatste waterdichting, zal deze opkrullen en lossen. Een waterdichting kan niet met de epoxyvloer vast gezet worden, hij moet onder de chape zitten. Rechtstreeks epoxy op de waterdichting aanbrengen zou blazen veroorzaken. De loodgieter of chaper zorgt ervoor dat het klokputje of de douchegoot in de douchezone op min. 1cm tot 1.5cm onder de nulpas wordt geplaatst. Dit afhankelijk van de gewenste hellingsgraad en de lengte van het hellende gedeelte. Het is raadzaam om tussen 1,5 en 2% helling te voorzien om een vlotte afwatering te bekomen. Kleine hoeveelheden water (lees: druppel) zullen anders niet wegvloeien. Daarvoor is een hellingsgraad van meer dan 10% nodig, maar dat zou niet gebruiksvriendelijk zijn. 1% helling wil zeggen 1 cm per meter verval. Als u een hellende lengte heeft naar de goot van 1 meter en u wenst een hellingsgraad van 1% dan moet de goot 1 cm lager liggen dan de vloerpas. Bij 2% uiteraard 2 cm lager. Het klokputje of de douchegoot minimum 10 cm van de muur plaatsen. Reeds voorafgaand moet de loodgieter de aansluiting van de afvoer goed nazien en verzekeren. De afvoer moet al op de juiste hoogte geplaatst zijn en degelijk verankerd met een sneldrogende mortel of liefst nog epoxymortel. Kiest u voor een douchegoot, dan adviseren wij een Easydrain of Rosc goot aan te kopen. Dit systeem heeft lipjes waar we de gietvloer mooi tegenaan kunnen gieten. De waterdichting moet netjes tegen de afvoer aangewerkt en verankerd worden.

4 Inloopdouche met 3 wanden, tussen muren of 1 wand in glas of andere,. De muren moeten glad zijn, epoxycoating is geen verf! De muren moeten allemaal volledig glad staan tot beneden, onderkant hoek 90 L Als er een glaswand geplaatst wordt, mag het U-profiel er staan De lengte moet minstens 1,50 lm zijn en een val hebben van 1 1,5 cm Goot minstens 10 cm van de achterkant en 5 cm aan de zijkant, breedte douche 1,00 m goot 90cm De rand van de goot minstens 5 mm laten uitsteken, voor aansluiting gietvloer Rond de goot geen val maken - alles vlak. ( zie kijkwoning) U mag steeds achter het pleisterwerk en onder de chape extra waterkering voorzien Uw afvoergoot is een Easydrain, of een standaard goot. Vb Rosco, of andere. Het chapen liefst in 2 keer: eerst de vloer pas dan de goot plaatsen en de val chapen. Op deze manier verkrijgen wij een rechte rand! Zeer belangrijk voor afwerking! Inloopdouche met 1 of 2 wanden Alle bovenstaande punten uitvoeren, enkel plaatsing van de goot kan veranderen en de vorm van verval Douche met 2 wanden: kraan in de hoek, afvoer gootje in hoek, verval in taartvorm. Douche met enkel achterwand: goot in het midden - niet te breed en het verval langs alle kanten mooi naar het gootje brengen Een voorbeeld van een juiste goot deze is van Aco. De buitenrand moet uitsteken voor aansluiting. Het bovenrandje blijft altijd zichtbaar. Als al deze punten in acht worden genomen, u kiest voor de juiste goot en de chapper weet van wanten, dan kunnen wij ook deze opdracht tot in de puntjes verzorgen.

5 Onderhoud We merken nog al te vaak dat vloeren verkeerd worden gereinigd, ondanks de inspanningen en informatie. Daarom vindt u hier enkele tips om uw vloer te reinigen en prima te onderhouden. Droge reiniging Voor droge reiniging van een gietvloer hoeft u alleen maar een zachte bezem of een swiffer over de vloer te halen. Vuil en stof veegt u dan in een handomdraai weg. Is de ruimte waarin uw gietvloer ligt erg groot, dan kunt u ook gebruik maken van een veger met een breed frame of van een boenmachine. Natte reiniging Ook het nat reinigen van een gietvloer heeft niet veel om het lijf. Een emmer schoon, koud water en een dweil is alles wat u nodig heeft voor het verwijderen van lichte tot matige vervuiling. U leest het goed: schoonmaakmiddelen kunt u over het algemeen achterwege laten als u een gietvloer schoonmaakt. Het is wel van belang dat u steeds een schone dweil gebruikt. Is uw vloer zwaarder vervuild, dan kunt u bij Excellent epoxyvloeren een speciale vloerreiniger bestellen. Die voegt u toe aan het dweilwater, waarna uw vloer in een handomdraai weer schoon is. Of u voegt een beetje zeep / schoonmaakmiddel toe aan uw dweilwater. Ook bij het nat reinigen van grote vloeroppervlakken raden wij u aan om gebruik te maken van een boenmachine of een schrob-zuigmachine. Het is dan wel belangrijk om een witte poetspad te gebruiken. Hardnekkige vlekken verwijderen Ook op gietvloeren zult u waarschijnlijk wel eens vlekken tegenkomen die erg hardnekkig zijn. Om die toch gemakkelijkker te verwijderen kan u eerst een sopje van pure zeep even laten inwerken, niet langer dan 5 min. Daarna verwijderen met een natte doek en goed naspoelen. Zijn er toch vlekken die niet snel verdwijnen, kan u ons zeker contacteren. We zullen samen met u de juiste vlekkenaanpak bespreken. Schoenstrepen verwijderen Schoenstrepen haalt u het eenvoudigst weg als ze nog vers zijn. Dan hoeft u er alleen maar een doekje overheen te halen. Maar soms blijven schoenstrepen langer zitten en dan bestaat de kans dat ze indrogen. Ze zijn dan minder eenvoudig te verwijderen. Ook voor die taak is het reinigingsmiddel met losweekfunctie, dat u bij ons kunt bestellen, heel geschikt.

6 Onderhoud kunststofvloeren op lange termijn Een kunststofvloer is een duurzame vloer. Maar zoals alles in het leven is ook een gietvloer onderhevig aan slijtage. Gelukkig is het relatief eenvoudig om de toplaag van uw gietvloer te vernieuwen. De vloer wordt dan licht opgeruwd en voorzien van een nieuwe toplaag, waardoor hij weer jaren mee kan. Bij een goed onderhouden gietvloer is deze behandeling na ongeveer tien jaar nodig. Maar natuurlijk kan u zelf bepalen na jaar... de keuze is aan u. Preventieve maatregelen Krassen op uw vloer voorkomt u door viltjes onder uw stoelen, enz. te plaatsen. Til meubels en andere objecten op in plaats van ermee te gaan schuiven. Kies voor een vloer met een matte afwerkingslaag, die blijven het langste mooi. Plaats een schoonloopmat bij de ingang, dan krijgen vuil en vocht van buiten minder kans. Voeg bij het reinigen van de gietvloer geen of heel weinig schoonmaakmiddel aan het water toe. Enkel toepassen bij grote vervuiling op de vloer. Steeds goed naspoelen met klaar water (zeepresten en vuil water afnemen van de vloer).

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com Comfort, levensduur, uitstraling, kwaliteit. Zomaar wat woorden? Bij ons niet! Al deze eigenschappen zijn verwerkt in onze collectie. Door ons vanaf het ontwerp al bezig te houden met deze eigenschappen

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen. Gebruik een deurmat

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Papierbehang - Werkwijze Advies 3. Vliesbehang - Werkwijze Advies 4. Algemene Behangtips 5

Papierbehang - Werkwijze Advies 3. Vliesbehang - Werkwijze Advies 4. Algemene Behangtips 5 Behang Tips Papierbehang - Werkwijze Advies 3 Vliesbehang - Werkwijze Advies 4 Algemene Behangtips 5 Behangtips Partners at Home 2 / 7 Papierbehang - Werkwijze Advies Stap 1: Maak het plaksel volgens de

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies level 1

Onderhoudsinstructies level 1 level Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Uw vloer dient direct na oplevering voorzien te worden van een extra laag Solidfloor onderhoudsolie

Nadere informatie

Opmerking: de kleuren en texturen op de foto s kunnen afwijken van de werkelijke kleuren en texturen.

Opmerking: de kleuren en texturen op de foto s kunnen afwijken van de werkelijke kleuren en texturen. Toepassingen Geschikt voor buitentoepassingen Terrassen Tuinpaden Eigenschappen Indische zandsteen Afwerking oppervlak: gekogelstraald en geborsteld Gezaagde kanten Intense kleuren Strakke afwerking Past

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies level 1

Onderhoudsinstructies level 1 level Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Uw vloer dient direct na oplevering voorzien te worden van een extra laag Solidfloor onderhoudsolie

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Uw verdeler: Niveka Thuiscomfort Goormansstraat Pulderbos Tel: Mail:

Uw verdeler: Niveka Thuiscomfort Goormansstraat Pulderbos Tel: Mail: = Saetfix Wall & Floor = Copyright Product = Uw verdeler: Niveka Thuiscomfort Goormansstraat 31 2242 Pulderbos Tel: 03 484 58 66 Mail: info@niveka.be toonzaal en afhaalmagazijn enkel open op afspraak ma.

Nadere informatie

Jadon Parkeergarage Reiniging

Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging: Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van parkeergarages. Vloer coatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. Laminaatvloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. Laminaatvloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en Vloeren Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. Laminaatvloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en voor licht commercieel gebruik (EN 13329:2009).

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn enorm populair. Steeds meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Onze systemen voor inloopdouches bieden individuele

Nadere informatie

natúúrlijk kunstgras

natúúrlijk kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 4 á 5cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand gebruiken!

Nadere informatie

Kwaliteit op maat. Newport

Kwaliteit op maat. Newport Kwaliteit op maat Newport 2 Newport Actuele strakke lijnen, afgewisseld met paneeldeuren en de bijzondere infreesgrepen, geven het Newport programma een luxe, landelijke uitstraling. Newport is vervaardigd

Nadere informatie

Aanleginstructies kunstgras

Aanleginstructies kunstgras Aanleginstructies kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 5 cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Onderhoudsinstructies Uw nieuwe vloer heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen.

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Silhouette Gordijnen

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Silhouette Gordijnen Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Silhouette Gordijnen NL STANDAARD MONTAGE Algemene Informatie Het Silhouette gordijn is voorzien van eindstops welke zich in de bovenbak bevinden. Deze eindstops

Nadere informatie

DARK CLOUD. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare formaten. Product informatie

DARK CLOUD. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare formaten. Product informatie Toepassingen Geschikt voor buitentoepassingen Terrassen Tuinpaden Eigenschappen Grijze graniet Slijtvast Hard Uniforme kleur Afwerking oppervlak: gevlamd en geborsteld Gezaagde kanten Antislip maar toch

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIUM. De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! MONTAGE UPFALLSHOWER

HANDLEIDING PREMIUM. De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! MONTAGE UPFALLSHOWER HANDLEIDING MONTAGE UPFALLSHOWER PREMIUM De krachtigste en zuinigste douche ter wereld GEFELICITEERD! In Nederland verbruiken we gemiddeld 52 procent van het drinkwater per persoon per dag met douchen.

Nadere informatie

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze!

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! www..nl 1 Inhoudsopgave 4 INSPIRATIE 6 VLOEREN 8 BADKAMER 10 KEUKEN 14 ZAKELIJK Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! 16 DATASHEET 2 3 inspiratie Get inspired.. Uw eigen sfeer in een handomdraai

Nadere informatie

Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem?

Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem? Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem? Het aanleggen van een centraal stofzuigsysteem is vrij eenvoudig. Toch zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Belangrijk is dat je nauwkeurig

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Speciale handleiding voor kliktegels eclips Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen

Nadere informatie

DeLaval oppervlaktecoating. Bescherming van uw vloeren en wanden

DeLaval oppervlaktecoating. Bescherming van uw vloeren en wanden DeLaval oppervlaktecoating Bescherming van uw vloeren en wanden DeLaval oppe Voor veilige, duurzam oppervlakken DeLaval oppervlaktecoating beschermt uw werkomgeving tegen veroudering en zorgt voor een

Nadere informatie

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE LECTOR ANDLEDN NLOOPDOUCE Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montage Handleiding van SignWorld

Montage Handleiding van SignWorld Montage Handleiding van SignWorld 1. De ondergrond reinigen Ook al lijkt de ondergrond schoon, u moet de ondergrond altijd reinigen op de hierna beschreven wijze: Maak de ondergrond schoon met zeepwater

Nadere informatie

Waterdichting. Pas weber.dry inject toe. Controleer op waterdoorslag naar bovenliggende verdieping of fundering.

Waterdichting. Pas weber.dry inject toe. Controleer op waterdoorslag naar bovenliggende verdieping of fundering. binnen toepassen Controleer op waterdoorslag naar bovenliggende verdieping of fundering. Nee Bestaat de ondergrond uit baksteen, betonsteen of betonblokken? Ja Ja Pas weber.dry inject toe. A Controleer

Nadere informatie

Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie Reiniging en desinfectie 1 Reiniging en desinfectie Als jij een frietje eet bij de snackbar, denk je waarschijnlijk niet na over de keuken. Maar stel je eens voor dat jouw friet wordt gebakken in een hele

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw stoomcabine

Zo onderhoudt u uw stoomcabine m irl e e i s ct in n fu ol c po a b m h tw o e o st De baden van onze stoomcabines met whirlpoolfunctie zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, een voor het lichaam aangenaam en warm aanvoelend materiaal,

Nadere informatie

Kwaliteit op maat. Giethoorn

Kwaliteit op maat. Giethoorn Kwaliteit op maat Giethoorn 2 Giethoorn De zware bovenbladen en zijkanten en de asymmetrische indelingen geven het programma Giethoorn een robuuste en unieke uitstraling. Het programma is standaard voorzien

Nadere informatie

HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON?

HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON? wholesaler for distributing SOLARCLARITY PRESENTEERT: HANDLEIDING: HOE HOUD IK MIJN PANELEN SCHOON? 1 WAAROM SCHOONMAKEN? Profiteer van een maximale energieopbrengst Over het algemeen zijn zonnepanelen

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding hout Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding Kant en klare wand- en plafondbekleding MDF en houten schroten om zelf af te werken Bekleding van wanden en plafonds in vochtige ruimtes Wand- en plafondbekleding

Nadere informatie

- installatiekit (slagijzer, afstandsblokjes (1-8 mm) en een voor Unilink geschikt stootblok) - ondervloersysteem (Quick Step screen) - onderhoudskit

- installatiekit (slagijzer, afstandsblokjes (1-8 mm) en een voor Unilink geschikt stootblok) - ondervloersysteem (Quick Step screen) - onderhoudskit Unilink leginstructies Algemeen Unilink is een revolutionair systeem voor het plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. Dankzij de ingenieuze tand- en groefvorm kunnen de panelen eenvoudig

Nadere informatie

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.

KLUSWIJZER Tegels zetten. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed. KLUSWIJZER Tegels zetten Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl KLUSWIJZER Tegels zetten Er zijn veel redenen te bedenken waarom u tegels

Nadere informatie

dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes

dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes De ideale basis voor de industrie Topkwaliteit industriële Coating Vloeren Duurzaam. Hygiënisch.

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

IMPALA. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen

IMPALA. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen Toepassingen Geschikt voor buitentoepassingen Terrassen Tuinpaden Eigenschappen Harde Indische kalksteen terrastegel Zachtgrijze kleur Consistente, diep grijze kleur Meestal zal de steen lichter worden

Nadere informatie

Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011

Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 December 2011 1-9 Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 verder te noemen: OAD 2011 De afdichting van een beglazingssysteem is een onderdeel van het plaatsen

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw whirlpoolbad

Zo onderhoudt u uw whirlpoolbad en ad oo lb rl p hi w Onze whirlpoolbaden zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, een voor het lichaam aangenaam en warm aanvoelend materiaal, dat extra versterkt is met glasvezel. Door de gladde en strakke

Nadere informatie

PLUSPUNTEN. Exclusieve optiek. Onderhoudsvriendelijk oppervlakte. Hygiënisch zonder voegen. Eenvoudige verwerking. Snelle montage.

PLUSPUNTEN. Exclusieve optiek. Onderhoudsvriendelijk oppervlakte. Hygiënisch zonder voegen. Eenvoudige verwerking. Snelle montage. r e n o v e t r o H E T W A N D B E K L E D I N G S S Y S T E E M PLUSPUNTEN Renovetro Exclusieve optiek Onderhoudsvriendelijk oppervlakte Hygiënisch zonder voegen Eenvoudige verwerking Snelle montage

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product b to ad ile ka tm m eu erbi e la n ir Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de afwerking van hoge kwaliteit en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en

Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en PRÄRIE Dagelijks huishoudelijk gebruik stelt hoge eisen aan vloeren. PRÄRIE vloeren worden getest volgens de normen voor vloeren voor gebruik in huis en voor licht commercieel gebruik (EN 13329). Ze voldoen

Nadere informatie

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior 1 - Voorbereiding Om een goede chemische binding tussen Guardon SelfClean en het te behandelen oppervlak te waarborgen dient het oppervlak grondig

Nadere informatie

ELEGANCE COMPOSIET VLONDERPLANKEN. * Handleiding Elegance Composiet Vlonderplanken

ELEGANCE COMPOSIET VLONDERPLANKEN. * Handleiding Elegance Composiet Vlonderplanken * Handleiding Elegance Composiet Vlonderplanken Gefeliciteerd met uw aankoop van de Elegance Composiet Vlonderplanken, een onderdhoudsvriendelijke vlondersysteem vervaardigd uit hout/kunststof composiet

Nadere informatie

ALU 3,6 mm or PE 2 mm. or X ± = Y 10. max 10m. 10mm

ALU 3,6 mm or PE 2 mm. or X ± = Y 10. max 10m. 10mm wall X X > Y max 0m max 0m B A 0-30 T-profile 3 4 ALU 3,6 mm or PE mm LEFT CORNER 0 mm 0 mm www.par-ky.com 5 6 80 ±6 mm max 7 C 4 h 7 8 3 4 9 0 5 6 45 40-60 % 6- C CONCRETE max,5 % PLYWOOD max 0 % max

Nadere informatie

BEHANGEN TIPS & WEETJES. De Waegenaere NV

BEHANGEN TIPS & WEETJES. De Waegenaere NV BEHANGEN TIPS & WEETJES De Waegenaere NV Bieke Voorbereiding Goed behangen begint met de ondergrond. Alleen op een gladde en schone ondergrond, waar de lijm goed op hecht, kunt u glad en strak behangen.

Nadere informatie

PU Vloercoating Gietvloer (gietvloer polyurethaan)

PU Vloercoating Gietvloer (gietvloer polyurethaan) PU Vloercoating Gietvloer (gietvloer polyurethaan) Onze PU Vloercoating is een zelf egaliserende gietvloer van topkwaliteit, op basis van oplosmiddelvrije polyurethanen. Dat maakt deze vloerafwerking heel

Nadere informatie

ZONWERING. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

ZONWERING. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het ZONWERING Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Technisch magazine - TMA01-012015 ZONWERENDE ELEMENTEN ALGEMEEN Algemene richtlijnen Zonwerende panelen Draagwijdte 1300 mm. met een dikte van 8

Nadere informatie

Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015

Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015 2015 Bezoekverslag training reiniging douches 03-07-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave..2 Theoretische uitleg reiniging natte ruimten/kleedkamers......3 Praktijk, demonstratie en uitleg reiniging kleedruimten......

Nadere informatie

C. Raamafwerking. a. Profielenoverzicht I. DAGKANTPROFIELEN P 272 P 274 P 271 P 143 P 144 P 287 P 266 P 288 41.9 41.9 41.9

C. Raamafwerking. a. Profielenoverzicht I. DAGKANTPROFIELEN P 272 P 274 P 271 P 143 P 144 P 287 P 266 P 288 41.9 41.9 41.9 Z C. Raamafwerking I. DAGKANTPROFIELEN a. Profielenoverzicht 250 10 10 10 120 180 41.9 41.9 P 272 41.9 P 274 P 271 100 10 P 143 167 10 P 144 100 75 75 17 P 287 17 P 288 15 P 266 218 P 263 HOEKPANEEL 250

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Dit vindt u in de montageset koppelset 1, bestaande uit 2 plastic boutklemmen, 1 bout, 1 schroef en 2 klemplaatjes (A) zuurvrije siliconenlijm t.b.v. koppeling

Nadere informatie

onderhoudsadvies Daalder 15, 5753 SZ Deurne, Postbus 133, 5750 AC Deurne, T. 0493-351178, F. 0493-351179, info@isovero.nl, www.isovero.

onderhoudsadvies Daalder 15, 5753 SZ Deurne, Postbus 133, 5750 AC Deurne, T. 0493-351178, F. 0493-351179, info@isovero.nl, www.isovero. onderhoudsadvies Daalder 15, 5753 SZ Deurne, Postbus 133, 5750 AC Deurne, T. 0493-351178, F. 0493-351179, info@isovero.nl, www.isovero.nl Gefeliciteerd! Gefeliciteerd! Uw nieuwe leef- en/of werkomgeving

Nadere informatie

BREEDTE 542mm HOOGTE INCL. PLINT 1510mm 2014mm 2518mm 3022mm 602mm X X X X

BREEDTE 542mm HOOGTE INCL. PLINT 1510mm 2014mm 2518mm 3022mm 602mm X X X X 1 Made of Copper is een serie kasten met koper; één van de eerste bewerkte materialen op aarde. Zowel voet als frontvullingen zijn van koper. De rompen desgewenst met deuren, kleppen en lades. MDF met

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf. Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten

De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf. Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf 2 De ideale basis voor

Nadere informatie

AQUA SENSA ONDERGRONDEN

AQUA SENSA ONDERGRONDEN Stap voor stap Aqua Sensa ondergronden, p. 1/7 Stap voor stap AQUA SENSA ONDERGRONDEN Aqua Sensa kan toegepast worden op tal van ondergronden, op voorwaarde dat de juiste voorzorgsmaatregelen en een correcte

Nadere informatie

Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren.

Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren. MATERIALEN VOOR FRONTEN ACRYL Eigenschappen acryl Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren. Acryl hoogglans is een kunststof en kan enkel als vlakke

Nadere informatie

Handleiding. Zelf installatie

Handleiding. Zelf installatie Handleiding Zelf installatie Stroomvereisten spas met een Balboa GS of GL systeem > 2008 (met 3 fase aansluiting): 1x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (1x fase, 1x nul en aarde) (verwarming schakelt

Nadere informatie

badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren

badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren badkamer- en toiletmeubilair en toebehoren Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van hoge kwaliteit en het gebruiksvriendelijke ontwerp kost

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies Contents Inhoud Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Zonwering 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product Ba dk nd am er er ho m eu bi ud la ir b to ad ile ka en tm m to e e eb u reh b or i en en la ir O Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

CARESHEET ALUMINIUM SCHRIJNWERK

CARESHEET ALUMINIUM SCHRIJNWERK CARESHEET ALUMINIUM SCHRIJNWERK AVC, ALU CONCEPT vervaardigt aluminium schrijnwerk met de profielreeksen van SAPA BUILDING SYSTEM. Voor onze pergola s werken we met de profielen van BioSSUN. Ongeschikte

Nadere informatie

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Inhoudts Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

ONDERHOUDSRICHTLIJNEN. voor een gerust gevoel

ONDERHOUDSRICHTLIJNEN. voor een gerust gevoel ONDERHOUDSRICHTLIJNEN voor een gerust gevoel ONDERHOUDSRICHTLIJNEN Met Sprimoglass koos u voor beglazing van hoge kwaliteit. U koos ook voor een feilloze klantenservice en daarom krijgt u er een gerust

Nadere informatie

OnderhoudSportvloeren

OnderhoudSportvloeren Onderhoud onderhoudsabonnementen sportvloeren sportvloeren.nl 11.0 sportvloeren met een homogene toplaag A. Algemeen Met dit onderhoudsadvies verstrekken wij u een leidraad voor een goed evenwichtig onderhoudspatroon

Nadere informatie

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT Type 2800 en 3600 Gefeliciteerd met uw Karsten Tunneltent, een ambachtelijk kwaliteitsproduct van Karsten Tenten B.V. Voor optimaal kampeerplezier raden wij u aan om deze

Nadere informatie

Stuc Granito Stuc Deco

Stuc Granito Stuc Deco Stuc Granito Stuc Deco PIGMENT bvba Romeins Plein 8 9620 Zottegem Tel. 09 361 84 79 Fax 09 361 38 36 Gsm 0475 84 51 31 Gsm 0499 39 34 31 info@pigment-interieur.be www.pigment-interieur.be Algemene richtlijnen

Nadere informatie

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf.

Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Overzichtsfolder muurverven binnen. Voor elke binnenmuur de gepaste verf. Top-verflijn absolute uitblinker Opti-verflijn vaste waarde Initio-verflijn betrouwbare basis Jouw garantie op de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

280mm X X X X X X X 364mm X X X X X X X 532mm X X X X X X X 700mm X X X X X X X 1036mm X x X X X X X

280mm X X X X X X X 364mm X X X X X X X 532mm X X X X X X X 700mm X X X X X X X 1036mm X x X X X X X 1 Medium-Box High is een combinatie van Medium-Box Low met wandpanelen en minimalistische vormgeving. Rompen desgewenst met deuren, kleppen en lades. Fronten greeploos, sober of met RVS sierlijst. Wandpanelen

Nadere informatie

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar:

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar: Installatie voorschriften Rigid Core XL Ga voor meer informatie naar: www.rigidcorexl.nl Voor u begint / Voorbereidingen: Lees alle instructies voor u start met de installatie. Bij een onjuiste installatie

Nadere informatie

Calduran. dilataties en aansluitingen

Calduran. dilataties en aansluitingen Calduran Bouwtechniek en Voorlichting Postbus 97 3840 AB Harderwijk Telefoon: 0341 464 004 dilataties en aansluitingen Wanden van kalkzandsteen kunnen beter niet onbeperkt lang gemaakt worden. De lengte

Nadere informatie

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t O N D ER HOUD N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t QuiNo BVBA SINT-AMANDSTRAAT 14 8760 MEULEBEKE M +32 0477 32 18 94 INFO@QUINO.BE WWW.QUINO.BE BTW BE 0861.805.606

Nadere informatie

Beton. Pag 2 Bedrijfsbureau 24-04-14

Beton. Pag 2 Bedrijfsbureau 24-04-14 Beton - Beton is een oerdegelijk en natuurlijk materiaal - Beton kan bij gebruik een bewerkte (ruwe) uitstraling krijgen - Beton heeft een standaard coating waardoor er een beschermlaag tegen vlekken op

Nadere informatie

Deze bijlage is onderdeel van de opdrachtbevestiging,uitvoeringsvoorwaarden en de algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van de noa

Deze bijlage is onderdeel van de opdrachtbevestiging,uitvoeringsvoorwaarden en de algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van de noa Uitvoeringsvoorwaarden Cicami Vloeren Deze bijlage is onderdeel van de opdrachtbevestiging,uitvoeringsvoorwaarden en de algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van de noa Betalingsvoorwaarden: 50% Aanbetalingfactuur

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product Ba dk nd am er er ho m eu bi ud la ir b to ad ile ka en tm m to e e eb u reh b or i en en la ir O Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

UrbanSofa Outdoor. Handleiding

UrbanSofa Outdoor. Handleiding UrbanSofa Outdoor Handleiding De UrbanSofa Outdoor Collectie is waterbestendig en waterafstotend. Hij is echter niet waterdicht. Dit heeft als voordeel dat het comfort enorm wordt verhoogd door de ademende

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

CILO REPLICASTENEN. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Kleuren

CILO REPLICASTENEN. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Kleuren Toepassingen Geschikt voor alle gebruik in buitentoepassingen voor individuele woningen en gebouwen met matig collectief gebruik Opritten Inritten- en toegangswegen Parkeerplaatsen Tuinpaden Eigenschappen

Nadere informatie

Calduran. dilataties en aansluitingen

Calduran. dilataties en aansluitingen Calduran Techniek en Advies Postbus 97 3840 AB Harderwijk Telefoon: +31 (0)341 464 004 dilataties en aansluitingen Wanden van kalkzandsteen kunnen beter niet onbeperkt lang gemaakt worden. De lengte wordt

Nadere informatie

TECHNISCHE TEKENINGEN

TECHNISCHE TEKENINGEN DETAIL OPHANGING TECHNISCHE FICHES ONDERKASTEN 2 AANSLUITINGEN EN VOORZIENINGEN VOOR ONDERKASTEN HOOGTEMATEN X EN Z X (CENTRAAL) Z (NIET CENTRAAL) sifon viega 118.662 (plaatsbesparend) sifon geberit 151.107.111

Nadere informatie

Badkamer Valreep 13, Veenendaal

Badkamer Valreep 13, Veenendaal Huidige badkamer (oud) Badkamer Valreep 13, Veenendaal Badkamer diepte (kant waar douche & bad aan zitten): 265/266 cm Badkamer breedte (van bad naar wastafel): 215/216 cm Hoogte: 240 cm, maar er zit nu

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING. tel (0) ,

WERKBESCHRIJVING.  tel (0) , Beschrijving van het product Natuursteenstrips: Het product bestaat uit een z-vormig paneel in de afmeting 55 of 60cm breed x 15 cm hoog in de dikte 1,5-2,5 tot 3-4cm. Het zijn kleine stukjes Natuursteen

Nadere informatie

HAUS SMOOTH REPLICASTENEN

HAUS SMOOTH REPLICASTENEN Toepassingen Geschikt voor alle gebruik in buitentoepassingen voor individuele woningen en gebouwen met matig collectief gebruik Opritten Inritten- en toegangswegen Parkeerplaatsen Terrassen Tuinpaden

Nadere informatie