Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden"

Transcriptie

1

2 BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden De temperaturen worden beter en als je dit leest is het maart oftewel de maand waarin wij dan eindelijk de eerste rit gaan maken. Het is weliswaar de laatste dag van maart maar goed wel iets om naar uit te kijken. Maart staat in teken van de Openingsrit op 31 maart maar ook de Openingsavond op zaterdag 23 maart in het Chapter Home. Niemand minder dan de Hammends komen deze avond muzikaal opvrolijken. Kort terugblikkend op februari hadden wij natuurlijk de Whisky proeverij waar wij konden genieten van een geweldige culinaire presentatie met whisky of was het andersom? Thuis gekomen die avond voor de koelkast gaan zitten en een glas whisky ingeschonken. Blokje kaas erbij en alles uit de koelkast gehaald om mijn persoonlijke smaak te vinden. Je raad het al, eindigde met een blikje cola en bakje paprika chips. Kan er niets aan doen maar jullie kennen mij inmiddels. Toch was de presentatie fantastisch en zelfs ik heb er iets van kunnen opsteken. Omdat de eerste rit nog maar een kleine 30 nachtjes slapen verwijdert is hebben wij toch nog iets zinnigs te melden. Vanaf nu zullen de Road Captains de betaling van de lunch en eventuele bijbehorende drank vóór aanvang rit in ontvangst nemen. Zo kunnen de Road Captains de lunch in één keer voldoen aan het desbetreffende restaurant namens de hele groep. Dit geldt natuurlijk voor die ritten waar vooraf een prijs is afgesproken met het restaurant voor een bepaald arrangement. Groot voordeel is dat wij niet in de rij hoeven te staan met afrekenen omdat dit centraal geregeld is. Daarnaast blijft e.a. overzichtelijk voor het restaurant met één aanspreekpunt. Belangrijk is dus wel dat je contant en gepast geld meeneemt om te voldoen aan de desbetreffende Road Captain. Voor nu iedereen een fantastisch begin van het motorseizoen en houd er rekening mee dat het overige verkeer zoals altijd weer even aan ons moet wennen omdat wij er ineens weer zijn. Tot ziens in het Chapter Home en ride on! Met vriendelijke groet, Eric Schot, Secretary Rotterdam-Chapter

3 EVEN VOORSTELLEN: NIEUW SPONSOR Hallo beste Rotterdam Chapter vrienden, Aan mij de eer om mezelf voor te mogen stellen als nieuwe Sponsor van Harley Rotterdam Chapter. Ik ben Jeroen Oosterbroek (45 jaar) en eigenaar/directeur van Sunshine Cars & Bikes in Hellevoetsluis. Een aantal van jullie ken ik al persoonlijk. Op zaterdag 8 september 2018 is jullie Dealer Rit gestart bij mijn bedrijf Sunshine Cars & Bikes in Hellevoetsluis. En zodoende hebben er ook nog meer mensen eens een kijkje kunnen nemen bij mijn bedrijf. Al zo n beetje vanaf mijn vierde jaar ben ik begonnen met aan van alles en nog wat te sleutelen. Vanaf mijn zesde jaar werden dat eerst fietsen en later ook bromfietsen. Ik wist eerder hoe een bromfiets, Puch, Zundapp, Kreidler of Honda, in en uit elkaar moest dan dat ik erop mocht rijden. Al voor mijn zestiende kocht ik van mijn zelf verdiende geld mijn eerste motor en daarna een auto; die hebben wel een paar jaar op mij staan wachten voordat ik er (legaal) in kon gaan rijden. Dus ook daar is genoeg aan gesleuteld. Uiteindelijk was het niet zo verrassend dat ik in december 1999 mijn bedrijf Sunshine Cars in Spijkenisse ben begonnen; wat is er immers mooier dan van je hobby je vak maken. Ik was toen al twee jaar bezig met Amerikaanse pick-ups en auto s dus ik had hier al wat ervaring mee opgedaan. In eerste instantie heb ik/hebben wij ons toegelegd op de handel (in- en verkoop), het onderhoud en de reparatie van Amerikaanse pick-ups. In de loop van de jaren zijn daar ook de Harley Davidson motorfietsen bij gekomen. Gedurende al die jaren ben ik altijd zelf naar Amerika gegaan om daar auto s (pick-ups) en motorfietsen (vnl. Harley Davidsons) in te kopen. In 2016 is mijn bedrijf Sunshine Cars verhuisd naar de grotere locatie aan de Nijverheidsweg 6 in Hellevoetsluis, waar wij nu gevestigd zijn onder de naam Sunshine Cars & Bikes B.V.

4 Ik heb me in de afgelopen jaren meer gespecialiseerd in de Harley Davidson motorfietsen. Ook in het onderhoud, de reparaties, in- en ombouw of zelfbouw heb ik/hebben wij in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan, zodat er niet veel meer is wat niet door ons zelf gedaan kan worden. Ook beschikken wij over alle diagnose- en uitleesapparatuur die nodig is om een eventuele storing te kunnen opzoeken en verhelpen. Daar komt natuurlijk ook de ervaring van alle jaren vanaf pakweg 1997 nog eens bij. En daar waar ik soms ook nog wel eens voor een verrassing kan komen te staan heb ik gelukkig ook nog wel enkele betrouwbare en kundige mensen die ik dan kan inschakelen. Het afgelopen jaar zijn wij ons toch ook weer meer op pick-ups gaan richten omdat in het winterseizoen de motorhandel aanzienlijk rustiger is. En de kachel moet toch ergens van branden. Vandaar nu ook weer een ruime keuze aan pick-ups in onze mooie showroom. En de Harley s staan ertussen of omheen te pronken en wachten op het nieuwe seizoen. Maar mochten jullie als motorliefhebbers in de wintertijd bij ons willen komen kijken dan zijn jullie natuurlijk altijd hartelijk welkom. En hebben jullie vragen, of misschien heeft je motorfiets onderhoud nodig of moet gerepareerd worden dan is er bij ons een ruime ervaring op elk gebied; elk probleem kan in principe worden opgelost. Ook met je (Amerikaanse) auto kun je bij ons terecht voor onderhoud en/of reparatie. We beschikken over de meest up-to-date uitlees- en diagnose-apparatuur en daarnaast over de nodige vaardigheid en kennis om het ook te kunnen uitvoeren door alle jaren ervaring. En dat we ook accu s hebben, dat hebben jullie in september 2018 met de Dealer Rit al kunnen zien toen jullie Road Captain Paul met een lege accu stond. Stefan, die toen al bij ons, Sunshine, was, kon toen gelukkig snel met een nieuwe accu naar Paul rijden en een uurtje later kon jullie rit vanaf de locatie van mijn bedrijf Sunshine Cars in Hellevoetsluis starten. Behalve voor accu s kun je bij ons natuurlijk terecht voor onderdelen, accessoires of banden voor je Harley Davidson (of Amerikaanse auto of pick-up). En, indien nodig, natuurlijk ook voor advies. Ook beschikken wij over onze eigen straal en poedercoat installatie en kunnen wij elke kleur coaten die u wenst. Wij verkopen alleen geen motorkleding en -helmen; daarvoor zijn er weer andere dealers. Dus wees welkom om een kijkje te nemen in onze showroom of op onze website Of om een bakkie koffie te komen doen en een praatje te maken en ondertussen de Harley Davidson en andere - motorfietsen en onze pick-ups te bewonderen. En kopen mag natuurlijk ook.. Tot ziens. Jeroen Oosterbroek Sunshine Cars & Bikes B.V.

5 Wist u dat.. - ons lid Jeffrey de Koning en zijn vrouw Stevie zijn 7 februari jl. Papa en Mama geworden van een dochter. Zij heet Maeve. Van harte gefeliciteerd!! Wij wensen Jeffrey en Stevie heel veel geluk met hun kleine meid! - En André opa is geworden van een wolk van een kleinzoon!!! Gefeliciteerd Opa André!!! Jaqueline en Ed zijn oma en opa geworden van een kleinzoon, Zayn is op 25 februari geboren. Gefeliciteerd Oma Jacqueline en Opa Ed!!! - Onze Road Captains zondag 24 maart a.s. weer TRAINING krijgen, om de veiligheid voor u te verzorgen tijdens de Club ritten!! - Zondag 31 maart is het zover: de eerste gezamelijke Chapter rit!! Dus haal de motoren uit het vet, vul de tank en rijdt op zondag 31/3 mee met de OPENINGSRIT van het Chapterseizoen Verdere info zie verderop op de flyer! - Amsterdam binnenkort ook weer een H-D dealer rijker is. De juiste datum is nog niet bekend maar het zal wellicht medio april zijn dat Ron de Graaf, jawel de eigenaar van H-D Rotterdam, de deuren van zijn 2 e H-D zaak zal gaan openen en wel op de locatie van de vorige H-D dealer: Jarmuiden 43 op het Westpoort terrein in A dam. Misschien leuk om gezamenlijk naar de opening te rijden. Hou je mailbox in de gaten!! - De contributie van 2019 is weer verstuurd, dit keer per mail. Nog vragen of heb je de nota nog niet binnen, stuur een mailtje naar onze Treasurer Ronald : treasurer-rotterdamchapter@outlook.com of treasurer@rotterdamchapter.nl Van 8 tot 17 maart zijn er weer de Daytona Bike Week die ook dit jaar door diverse leden zal worden bezocht. Wij wensen allen een hele goede reis en hele fijne dagen in de States. Roy en Patricia we zien jullie foto s op FB!! Have Fun! - Ingrid wordt op donderdag 14 maart geopereerd, dan worden haar darmen weer aan elkaar verbonden en de stoma (gelukkig) verwijderd. Wat zal dat een opluchting geven. Lieve Ingrid, wij wensen je heel veel sterkte toe en een voorspoedig herstel! (Rinus, ook heel veel sterkte de komende tijd, hou ons op de hoogte!! )

6 Waar ben ik aan begonnen? Deel 34 Vol is Vol, met asielzoekers, buitenlanders of anti motor denkende mensen, ja dat ook weer wel. Nee, Vol is Vol het clubweekend naar Witteveen en dat binnen één week. Witteveen is een alternatief omdat het fout liep met de motorhotels in Duitsland. Dit was ook de rede voor de missie die ik kreeg toen ik naar de motorbeurs ging. Ik ging daar heen voor een speciaal stuk gereedschap dat ik nodig heb voor het repareren van Ed zijn motor. Maar ja als je daar toch bent kijk dan even voor mij bij de motorhotels en neem wat folders mee. Na ongeveer bij 10 standjes het verhaal uitgelegd te hebben dat we een Harley club zijn en hun hotel heel laten en met ongeveer 25 à 30 mensen komen werd mij duidelijk gemaakt dat we toch op tijd moesten boeken en wat is op tijd? Nou uiterlijk september, dus mensen willen we volgend jaar de grens over zullen we toch wat eerder ons plan moeten trekken anders poepen we naast de pot. Trouwens over poepen gesproken, de Chili Con Carne van André was ook weer TOP. Het oude baasje kwam om uur s nachts thuis, s morgens vroeg opstaan, boodschappen doen, om uur voor 30 man koken en hoe! Dus ik doop het gerecht in de toekomst tot André Con Carne, het gerecht bekroond met de Royal Dalton waar geen keramiek tegen bestand is. Terugkomend op de motorbeurs, ik vond het toch weer een belevenis, je merkt dat het niet meer geënt is op nieuwe motorfietsen maar meer op de dingen er omheen. John vond het niets, je weet wel die ene van buurman en buurman, hij staat ook wel eens achter de bar. Hij vertelde mij dat hij verliefd was op een Indian maar dat hij dan de club moest verlaten. John, als je het aan niemand vertelt komen ze er ook nooit achter, er komt toch nooit iemand op de club met de motor en ik hou mijn bek wel dicht, ik schrijf het wel, dat dan weer wel, ja. Overdrijven Een leuk gesprek aan de bar op de kruk met een zekere Jacq, waar ging het ook alweer over, o ja! Over de vreselijke val die ze maakte in Nijverdal een aantal jaren geleden. Ze is de trauma nog maar net te boven. Toen ze wat ongemakkelijk ging zitten en zei: Gloeiende, gloeiende mijn velletje zit tussen twee krukken. Accepteren Maar wat ze niet zei is dat tussen haar velletje ook nog een stuk vlees zat. Moeten wij accepteren dat zij overdrijft of moeten wij door haar overdrijven de feiten accepteren, aan jullie de keus. Er zijn ook gesprekken met leden en mij die me wel echt raken en waar ik lang over na moet denken. Zo is er iemand in club die zijn zoon meeneemt en als ik DJ zegt weten we allemaal waar we het over hebben. Papa-DJ is een spring in het veld en van in de sneeuw rijden kan die niets, maar is een wereld-vader voor zijn zoon, kijk dit is ACCEPTEREN. Overdrijven is dan weer als John, van buurman en buurman, met zijn grote klauwen die hij dan poeslief in mijn nek frommelt en dan gaat vertellen hoe hij op de club gesteld is en welk onheil ons boven het hoofd hangt. Als we dan even samen van gedachten wisselen kan hij het allemaal wel accepteren. De moraal van de column is overdrijven en accepteren liggen niet zo ver uit elkaar. Als we het overdrijven en van een ander accepteren, accepteren jullie dan ook dat ik de feiten wat overdrijf. Overdrijven is een vak Accepteren een GAVE!!! Halleluja Harley Rinusson

7 COLLECTIEVE MOTORVERZEKERNG ROTTERDAM CHAPTER 2019

8

9 TERUGBLIK Zaterdag 9 Februari Chili middag André, wat voor lekkers heb je nu voor ons gekookt. Chili!! Hij had pech dat hij de avond van tevoren laat thuis was gekomen, maar desondanks stond hij de volgende ochtend om uur al voor ons zijn befaamde chili te koken. Pannen vol met rijst en chili kwam hij een uurtje te laat in ons Chapterhome waar al vele hongerige leden op hem zaten op te wachten. Het was weer heerlijk, wel ietwat pittig, zelfs bij Jacqueline liepen de tranen over haar wangen, maar ik heb zelfs een paar die-hearts nog sambal er bij zien doen. Pffffff. Uiteindelijk is dit ook goed voor de bar omzet. Dank je wel André voor al dit lekkers!!

10 TERUGBLIK ZATERDAG 16 FEBRUARI GARMIN TRAINING Een zeer informatieve en leerzame ochtend door Stefan die ons de diverse instellingen van de Garmin bij bracht. De Garmin kan meer als alleen een route maken, zoekt ook naar de dichtstbijzijnde benzinepomp of als je honger hebt de dichtstbijzijnde Mac. Wil je snel ergens zijn of juist niet. Laat de Garmin zijn werk doen! Ook Robert de Ronde, voormalige Road captain, die op het puntje van zijn stoel zat om ons te vertellen hoe we tracks en routes kunnen vinden op onze pc s, downloaden en daarna op de Garmin zetten zodat we ook deze voorgereden routes kunnen gaan rijden. Leerzame ochtend, weer zin om een toertje te gaan maken. Nog even wachten en dan gaan we weer

11 TERUGBLIK VRIJDAG 22 FEBRUARI WHISKY proeverij Alweer de 3 e whisky proeverij in ons Chapterhome, al was de laatste in Toen wij binnen kwamen waren de tafels al gedekt met placemats waarop 6 glaasjes met whisky en kleine hapjes op ons stonden te wachten. Wij werden verwelkomt door Dennis, Scotch Whisky ambassadeur, in samenwerking met Dave van De Wijnkelder uit Barendrecht, met een drankje, mix van Johnnie Walker Black Label met Ginger Ale, met ijsblokjes. Heerlijk en fris!!! Nadat iedereen aanwezig was nam Dennis ons in zijn levendige verhalen mee op reis naar Schotland, het land van de whisky en dan met name naar het eiland Islay waar de distilleerderij Lagavulin ligt. De verhalen van Dennis waren bijzonder levendig, zoals het bereiden van de BBQ, dat bij Jacquline de verbeelding al snel op hol sloeg Niet alleen het proeven van 6 verschillende whisky s was bijzonder, maar ook de smaak van een hapje b.v. kaas, chocolade, caramel of zelfs pepermunt kunnen je smaakpapillen beïnvloeden. Zo wordt de rokerige, jodium smaak van de Lagavullin whisky met een pepermuntje ineens niet meer vies, maar zelfs lekker We hebben weer bijzonder genoten van deze whisky reis! Dankzij Jan-Hein, die deze avond heeft gesponsord, hebben wij een heerlijke en leerzame avond gehad. Jan Hein en Denise, dank je wel!!

12

13

14 AGENDA 2018 De geplande activiteiten van de Chapter zijn altijd onder voorbehoud. U krijgt per evenement een mail en wordt via FB geïnformeerd. Houdt dus uw mail cq facebook goed in de gaten! Maand: Dag: Aanvang: Activiteit: 23 maart zaterdag uur Openings Avond 29 maart vrijdag uur Chapteravond 31 maart zondag uur Openingsrit 13 april zaterdag volgt Voorjaars Rit 14 april zondag uur Paasklaverjassen/jokeren 26 april vrijdag uur Konings-/Chapteravond 05 mei zondag volgt Bevrijdings rit 18 mei zaterdag volgt Kassen en Duinen Rit 24 mei t/m 26mei volgt CHAPTERWEEKEND 31 mei vrijdag uur Chapteravond 15 juni zaterdag volgt Ballen Rit 28 juni vrijdag uur Chapteravond Tapas&Sangria 30 juni zondag volgt Kastelen Rit 13 juli zaterdag volgt Dealer Rit 21 juli zondag volgt Puzzelrit 26 juli vrijdag uur Chapteravond 27 juli zaterdag volgt Technische training / garage Leo 10 augustus zaterdag volgt Brabo Rit 23 augustus vrijdag volgt Rotterdam by Night /Open Ride-Out 30 augustus vrijdag x GééN Chapteravond 31 augustus zaterdag uur Jaarlijkse Chapter BBQ 08 september zondag volgt Molen Rit 21 september zaterdag volgt Eindhoven Rit 27 september vrijdag uur Chapteravond Darts Cup

15 12 oktober zaterdag volgt Kouwe Klauwen Rit 25 oktober vrijdag uur Chapteravond Halloween 09 november zaterdag uur Feestmaand Markt 29 november vrijdag uur Chapteravond Sinterklaas 14 december zaterdag uur Dames Middag 15 december zondag uur Kerstklaverjassen 21 december zaterdag uur Kerstborrel 27 december vrijdag GééN Chapteravond januari zaterdag uur Nieuwjaarsborrel Let op!! Tijdens de ride-outs op zaterdag kan het zijn dat het Chapterhome gesloten is. De vermelde activiteiten zijn onder voorbehoud, er kunnen wijzigingen plaats vinden. Indien er iets verandert, wordt dit vermeld op onze site, facebook en evt. per . Mochten er nog andere data bekend worden van evenementen, wordt dit ook vermeld op de agenda van onze site: Activiteitencommissie Rotterdam Chapter vrijwilligers zijn voor een vereniging GOUD waard

16 ALGEMENE ZAKEN Adres: Correspondentie adres: Rotterdam Chapter Secretariaat Rotterdam Chapter Wendeldijk 25 Martin Luther Kingerf GX Rotterdam 3263 EN Oud-Beijerland CHAPTERHOME Openingstijden: Zaterdag: 1 april t/m 31 augustus 12:00-17:00 uur 1 september t/m 31 maart 13:00-17:00 uur Laatste vrijdag van iedere maand: Chapter Avond 19:30 - ca. 23:00 uur ALGEMEEN BESTUUR Director Assistant Director Treasurer/Member Officer Secretary Webmaster-technical Webmaster-editor Head Road Captain Safety Officer Activity Commissie Photographer Editor ROAD CAPTAINS Nico Kooren René de Kovel Ronald Bode Eric Schot a.i. Mike Mourik Erik Haak Stefan Boers John van Dalen Jacqueline van Haaften Ron van Putten Louise Jansen director@rotterdamchapter.nl assistent@rotterdamchapter.nl treasurer@rotterdamchapter.nl secretary@rotterdamchapter.nl webmaster@rotterdamchapter.nl webmaster@rotterdamchapter.nl headroadcaptain@rotterdamchapter.nl safety@rotterdamchapter.nl activity@rotterdamchapter.nl photo@rotterdamchapter.nl editor@rotterdamchapter.nl Stefan Boers Head Road Captain headroadcaptain@rotterdamchapter.nl John van Dalen Safety Officer safety@rotterdamchapter.nl Paul Wasser Road Captain René Boers Road Captain Arie Buitendijk Road Captain Guus van Ast Road Captain Leo Schonk Road Captain Rob Baarda Road Captain Aad Bresser Ass. Road Captain Sjaak van der Linden Ass. Road Captain

17 ACTIVITEITENCOMMISSIE Jacqueline van Haaften Activity Officer m.m.v. Roy, Ingrid en Nico HUISHOUDELIJKE REGELS Terugstorten van betalingen, die zijn gedaan voor activiteiten (zoals het Chapter- weekend), stopt! Mocht er onverwachts toch iets voordoen, kan men een factuur opvragen bij het bestuur en daarmee naar je eigen annuleringsverzekering gaan om vervolgens het geld terug te vorderen. Sluitingsdata van activiteiten worden gehandhaafd. Er wordt n.l. ruim van tevoren kennis aan gegeven d.m.v. mailtjes e.d. Dit om grote irritaties te voorkomen VRAGEN Voor algemene vragen m.b.t. het Rotterdam Chapter: Het hierboven genoemde box zal regelmatig bekeken worden en gedistribueerd aan de relevante bestuursleden. Deze zullen de binnengekomen zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Ons RC team is nog op zoek naar bereidwillige cq serieuze Road Captains? Interesse neem dan contact op met Stefan of John Heb je een idee of heb je informatie/foto s voor de nieuwsbrief, laat het ons weten! Mail het naar: editor@rotterdamchapter.nl

18 SPONSORS Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Namens het hele bestuur wens ik jullie een heel gelukkig, mooi en gezond 2019 met natuurlijk veel veilige kilometers op onze Harley s. Januari staat in het teken van de

Nadere informatie

De actuele juli agenda vind je elders in deze nieuwsbrief of natuurlijk altijd op onze website:

De actuele juli agenda vind je elders in deze nieuwsbrief of natuurlijk altijd op onze website: BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden. Het was dan eindelijk juni, de maand waarin we op zaterdag 9 juni ons 25 jarig jubileum mochten vieren. Een gezellige dag met leden, oud leden en genodigde. Het was een

Nadere informatie

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden Het motor seizoen is voor het Chapter geëindigd met een fantastische Kouwe Klauwen rit waarbij de opkomst van de leden super was. Kouwe klauwen hebben wij niet gehad, het

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2014

Nieuwsbrief februari 2014 Nieuwsbrief februari 2014 Voorwoord Nog een maandje, dan gaat i.i.g. mijn Harley uit de winterstop en als het meezit zullen we de eerste kilometers van 2014 in maart dan weer op kaart zetten. Ik kijk er

Nadere informatie

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Direct na de ALV weer in de pen voor een nieuwe bestuurlijke zaken. Natuurlijk wil ik alle leden danken voor het gestelde vertrouwen en heb natuurlijk als eerst de a.i.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Voorwoord De maand september is alweer aangebroken, de dagen worden alweer korter en de openingstijd van het chapter is weer van 12.00 uur naar 13.00 uur verschoven. Allemaal

Nadere informatie

SPONSORS. Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht

SPONSORS. Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht SPONSORS Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht 06.51063674 jhschilderman@remax-mg.nl BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden Alweer april, de tijd gaat snel en langzaam wordt

Nadere informatie

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden.

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden. BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden. Het is al weer december en dus tijd voor de laatste bestuurlijke zaken van 2018! Als wij kort terug kijken naar dit jaar dan mogen wij toch wel zeggen dat het een jaar was

Nadere informatie

SPONSORS. Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht

SPONSORS. Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht SPONSORS Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht 06.51063674 jhschilderman@remax-mg.nl BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden Het is alweer juli, een maand waarin het weer

Nadere informatie

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Het is oktober en dat is voor velen de laatste maand van het motor seizoen. Als wij even kort terugblikken op het afgelopen seizoen dan kunnen wij het eens zijn dat we een

Nadere informatie

Veel leesplezier en tot ziens! Patricia Voorwald-Snijder Secretary Rotterdam-Chapter BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

Veel leesplezier en tot ziens! Patricia Voorwald-Snijder Secretary Rotterdam-Chapter BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Namens het bestuur wens ik jullie een heel gelukkig, mooi en gezond nieuw jaar toe met veel mooie en veilige ritten op onze geliefde Harleys. Nog even terugkijkend naar

Nadere informatie

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, De maand augustus is voorbij en zo gaan we beginnen aan september. Bij komende maand heb ik zelf altijd het gevoel dat de zomer voorbij is en we gaan aftellen naar de feestdagen

Nadere informatie

SPONSORS. Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht

SPONSORS. Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht SPONSORS Makelaar & Taxateur Jan-Hein Schilderman Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht 06.51063674 jhschilderman@remax-mg.nl BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Augustus alweer, wat gaat de tijd hard! Met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Voorwoord Een slechter begin van 2015 kan men niet hebben (Karin le Pair 2-1-2015) & Als je verdrietig bent, kijk dan diep in je hart en je zult zien dat je huilt om wat je liefde

Nadere informatie

Nico Kooren BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste Leden

Nico Kooren BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste Leden BESTUURLIJKE ZAKEN Beste Leden Zoals jullie allen weten zijn wij een verenging, deze bestaat uit leden en leden met een bestuurlijke functie. Het stelt mij teleur dat er niemand zich heeft aangemeld voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Voorwoord Beste leden, En toen waren we beland in 2016, met voor vele een geweldig jaar achter ons latend! Want laten we eerlijk zijn, wat een geweldige ritten hebben we met z

Nadere informatie

Het lijkt erop dat we een mooie nazomer krijgen. Laten we het in ieder geval hopen zodat we nog wat mooie ritten kunnen maken.

Het lijkt erop dat we een mooie nazomer krijgen. Laten we het in ieder geval hopen zodat we nog wat mooie ritten kunnen maken. BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden Het lijkt erop dat we een mooie nazomer krijgen. Laten we het in ieder geval hopen zodat we nog wat mooie ritten kunnen maken. Vorige maand melden we al dat we in de extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2013

Nieuwsbrief november 2013 Nieuwsbrief november 2013 Voorwoord / Bestuurlijke zaken Beste leden, Terwijl ik dit stukje aan het schrijven ben valt buiten de regen met bakken uit de hemel en bedenk ik mij wat een geluk we hebben gehad

Nadere informatie

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden.

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden. BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden. Het chapterhome is zo goed als klaar, de laatste klussen zijn haast geklaard en er is zelfs een geweldige overkapping gebouwd waar je gezellig buiten kunt zitten. Al met

Nadere informatie

BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Dit is dan mijn eerste bestuurlijke zaken die je als secretary behoort te schrijven. Ruim twee weken geleden heb ik mij gemeld om het secretariaat op mij te nemen en inmiddels

Nadere informatie

Ik hoop jullie allemaal regelmatig te zien tijdens de verhuizing en daarna bij alle activiteiten en ritten die weer gepland staan voor dit jaar.

Ik hoop jullie allemaal regelmatig te zien tijdens de verhuizing en daarna bij alle activiteiten en ritten die weer gepland staan voor dit jaar. BESTUURLIJKE ZAKEN Beste Leden, Tijdens de Algemene Leden Vergadering van afgelopen vrijdag hebben de aanwezige leden ingestemd om ons Chapterhome te gaan vestigen in het pand waarin nu ook Blues Sociëteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2012

Nieuwsbrief Augustus 2012 Nieuwsbrief Augustus 2012 Voorwoord Het is rustig geweest de afgelopen maand, maar dat is zo gek niet tijdens de vakantieperiode. Vrijdag 3 augustus vertrekken John en ik voor 17 dagen naar Amerika en

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Voorwoord Beste motorvrienden en vriendinnen, De maand september stond voor mij in het teken van de European Bike Week Faaker See. Wat een ervaring, meer dan 100.000 bezoekers

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Voorwoord Beste leden, Augustus behoorde tot de natste maand van het jaar. Nou, dat kan wel kloppen ja, wat een buien! Spijtig voor degene die op de motor naar de 17Th European

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2014

Nieuwsbrief juni 2014 Nieuwsbrief juni 2014 Voorwoord Beste leden, De maand juni staat voor een rit met het Amsterdam Chapter op de Veluwe, het Chapter Weekend in Duitsland en de Lions Club sponsor ride-out. Daar ik bij geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Nieuwsbrief februari 2016 Voorwoord Beste leden, Welkom in februari, het aftellen naar het motorseizoen is wat mij betreft begonnen! Sinds bekend is wat het nieuwe activiteiten- & ritten programma voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2011

Nieuwsbrief December 2011 Nieuwsbrief December 2011 Voorwoord November is uitgeroepen tot de droogste maand van de afgelopen 100 jaar! Alhoewel er geen ride-outs meer op de planning stonden, zijn er zat die nog even de bike van

Nadere informatie

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden,

Tot ziens in het Chapter Home en ride on! BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden, BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Als ik de afgelopen weken bekijk dan is het hoogtepunt naast het zoeken naar mosselen, een beetje puzzelen en pijltjes gooien toch echt het weer. Wat hebben wij een mooie

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2012

Nieuwsbrief November 2012 Nieuwsbrief November 2012 Voorwoord Wat gaat de tijd toch snel, oktober is ook alweer voorbij. De maand waarin de herfst is begonnen, we een uurtje langer konden slapen, er weer een 2 e hands markt is

Nadere informatie

BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden.

BESTUURLIJKE ZAKEN. Beste leden. BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden. Met een korte terugblik in mei-maand kunnen we stellen dat we weer een paar mooie ritten hebben gereden. De bevrijdingsrit op 6 mei en de Groene Hart rit op 12 mei. De mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Voorwoord De Scheur kalender van 2015 is op, oftewel de ritten activiteiten zitten erop! De Slotrit is gereden maar dat betekent niet dat we al stoppen met rijden. Zolang de pekel

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief april 2015 Voorwoord De paasdagen staan voor de deur, net als onze eerste rit van het seizoen 2015! Zoals het er nu voor staat beloofd het een droog paasweekend te worden met flink wat zon,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2014

Nieuwsbrief Mei 2014 Nieuwsbrief Mei 2014 Voorwoord Beste leden, De maand april, met de daarbij behorende activiteiten en paasdagen, liggen weer achter ons. Wat hebben we genoten en wat staat ons nog allemaal te wachten Heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2013

Nieuwsbrief April 2013 Nieuwsbrief April 2013 Voorwoord De winterse neerslag en temperaturen willen maar niet voorbij gaan, wat er toe geleid heeft dat we de openingsrit van het nieuwe seizoen hebben afgeblazen. Uiteraard nemen

Nadere informatie

Bezoek- en correspondentieadres: Pottumstraat 20, 3088 GP Rotterdam-Waalhaven

Bezoek- en correspondentieadres: Pottumstraat 20, 3088 GP Rotterdam-Waalhaven BESTUURLIJKE ZAKEN Beste leden, Zoals gebruikelijk zijn we het nieuwe jaar begonnen met de Algemene Leden Vergadering welke afgelopen vrijdag is gehouden. Tijdens deze vergadering is René de Kovel gekozen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Voorwoord Beste leden, Wat een weertje zeg! Er staat ons volgens de weersberichten een hittegolf te wachten, dus ook hier het advies, drink genoeg en mijd zware activiteiten tijdens

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNi 2016

Nieuwsbrief JUNi 2016 Nieuwsbrief JUNi 2016 Bestuurlijke zaken Beste leden, N.a.v. de ALV van januari 2016, heeft Nora Kooren, per 9 mei, haar functie van Treasurer overgedragen aan Ronald Bode. Ronald zal de functie tot de

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief augustus 2014 Voorwoord Beste leden, We hebben met z n allen een heftig weekje achter de rug, iets om even bij stil te staan. Heel Nederland rouwt mee met de slachtoffers van de vliegramp MH17.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014

Nieuwsbrief november 2014 Nieuwsbrief november 2014 Voorwoord Beste leden, Eén van de weerspreuken Is oktober warm en fijn, zal het een scherpe winter zijn. Maar is hij nat en koel, is een zachte winter het voorgevoel. Ik ga voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief mei 2016 Nieuwsbrief mei 2016 Bestuurlijke zaken Beste leden, Wat een weer hè? Het lijkt er nog niet echt op dat het motorseizoen is begonnen. Gelukkig viel het weer tijdens Harley Harbor Day III en Roll &Rock

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2013

Nieuwsbrief augustus 2013 Nieuwsbrief augustus 2013 Voorwoord Hallo motorvrienden en vriendinnen, De meeste van ons zijn weer terug van weggeweest en hebben hun welverdiende vakantie weer gehad! Wij zijn zelf naar Kroatië geweest,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2011

Nieuwsbrief Juni 2011 Nieuwsbrief Juni 2011 Voorwoord Beste leden van het Rotterdam Chapter MEI. Een maand waarin vreugde en verdriet elkaar afwisselde. Zo was er het 1-jarig bestaan van ons Chapter-home, samen met de heropening

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 Nieuwsbrief juli 2013 Voorwoord Luctor et emergo, ik heb het al vaker gebruikt in een nieuwsbrief en weer komt het bij me boven. Niet alleen omdat het met de club goed gaat en er steeds meer leden bijkomen,

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010

Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010 Nieuwsbrief TDA Editie Juli 2010 Inleiding Beste leden hier zijn we terug met een nieuwsbriefje, het eerste van dit jaar. Het is eventjes geleden dat deze brief nog eens in je mailbox is gevallen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Nieuwsbrief juni 2013 Voorwoord Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier staat de BBQ meer te verregenen of wordt als haard gebruikt, dan dat er vlees of andere lekkere gerechten op liggen te grillen!

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2011

Nieuwsbrief Oktober 2011 Nieuwsbrief Oktober 2011 Voorwoord Ook de maand september was weer de moeite waard! De herfst is aangebroken, de blaadjes verkleuren en vallen al langzaam van de bomen! Ondanks de sombere klanken van de

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Voorwoord Nieuwsbrief maart 2015 Februari, de maand waarin carnaval gevierd werd onder een strak blauwe lucht, Sven Kramer tijdens de WK afstanden in een bomvol Thialf zijn 6 e gouden plak op de 5000 meter

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF Wijkpredikant: ds. John Boogaard Uitgave Wijkkerk Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand Web publicatie Dik Kleyne Vormgeving Dik Kleyne Inhoud o.a. gemeenteleden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Hoe ben ik, Henk van den Hengel, bij H-DC The Oldtimers terecht gekomen en welke leuke herinneringen heeft mij dat tot nu toe opgeleverd.

Hoe ben ik, Henk van den Hengel, bij H-DC The Oldtimers terecht gekomen en welke leuke herinneringen heeft mij dat tot nu toe opgeleverd. Hoe ben ik, Henk van den Hengel, bij H-DC The Oldtimers terecht gekomen en welke leuke herinneringen heeft mij dat tot nu toe opgeleverd.. Hier sta ik samen met een van onze kleinkinderen. Vanaf 1969 (

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

De metamorfose van het Ismes huis.

De metamorfose van het Ismes huis. Nieuwsbrief Oktober 2016 In deze Nieuwsbrief Voorwoord Stefan Metamorfose van het Ismes + Fotos Sociale vaardigheidstraing / Theater middagen Film avond Vrijwilliger aan het woord Ismes Huis Brede Haven

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Ernst Knijff Tineke van der Meer De ware koning

Ernst Knijff Tineke van der Meer De ware koning Ernst Knijff Tineke van der Meer De ware koning Ernst Knijff Tineke van der Meer De Ware Koning en andere verhalen van meester Karel tekeningen: Anne van Buul NARRATIO CIP-gegevens Koninklijke Bibliotheek,

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3 THEMA ENERGIE > Kleuter & Eerste graad > Lessuggesties en activiteiten 2. 1. Lessuggesties Leon en de ikkietikkietijd en activiteiten op klasniveau Het verhaal Tekening 1 Hallo iedereen ik ben Leon. Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief. -Agenda Top Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief. -Agenda Top Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December Nieuwsbrief Top-2000 November 2017 In deze nieuwsbrief -Agenda Top-2000. -Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December Agenda Top-2000 Seizoen 2017-2018 12 November

Nadere informatie

Johannes 20,24-29 Gelukkig als je niet ziet en toch gelooft!

Johannes 20,24-29 Gelukkig als je niet ziet en toch gelooft! Johannes 20,24-29 Gelukkig als je niet ziet en toch gelooft! Gezinsdienst Liturgie Zingen: - EL 478 Zing, zing, zingen maakt blij - Weet je dat de lente komt? Stil gebed Votum / groet Zingen: Gez 94,1.3.6

Nadere informatie

P R O G R A M M A S E P T E M B E R 2015 M E I 2016. Datum Onderwerp Bijzonderheden. 1 september Openingsavond Zie toelichting

P R O G R A M M A S E P T E M B E R 2015 M E I 2016. Datum Onderwerp Bijzonderheden. 1 september Openingsavond Zie toelichting Fotoclub de PHOENIX P R O G R A M M A S E P T E M B E R 2015 M E I 2016 Datum Onderwerp Bijzonderheden 1 september Openingsavond 8 september Foto om de maand: film over zwart wit fotografie 15 september

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

WAT ALS... Junior journalist culinair

WAT ALS... Junior journalist culinair Junior journalist 2012 - culinair WAT ALS... Wat als 's avonds de prei, de selder en de wortelen een eigen leven gaan leiden in je koelkast? Het kan onzin zijn, maar ik denk toch iets helemaal anders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Ik ben Juul de giraf en ik heb gehoord dat jij je eerste communie

Ik ben Juul de giraf en ik heb gehoord dat jij je eerste communie Iedereen welkom 1 Hallo, Ik ben Juul de giraf en ik heb gehoord dat jij je eerste communie wil doen. Klopt dat? Weet je wel wat dat is: communie? Het is zo n moeilijk woord. Wees gerust het is geen ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Voorwoord Beste leden, Het Chapterweekend naar Limburg staat weer voor de deur en de laatste puntjes worden dit weekend op de i gezet om de rit er naar toe én de zaterdagrit goed

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 6 september 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 6 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie