Coördinatie Leerkrachten alle graden Onderwerp Programma voor donderdag 1 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Coördinatie Leerkrachten alle graden Onderwerp Programma voor donderdag 1 september 2016"

Transcriptie

1 1 Van Coördinatie Aan Leerkrachten alle graden Onderwerp Programma voor donderdag 1 september Onthaal door directie Controleer vooraf het lokaal dat je toegewezen werd. Verwittig Martine Van Ouytsel als er tafels en/of stoelen tekort zijn. Verschijn tijdig op het domein om de leerlingen te verwelkomen. Wijs nieuwe leerlingen de weg naar de verzamelplaats. 1ste graad: eerste jaar Verzamelen op de speelplaats. Klassenleraar en adjunct zijn 15 minuten vooraf aanwezig. Leerlingen die vroeger zijn, worden opgevangen in het OLC (1A) en het auditorium (1B). Welkom in inkomhal door directie (R. Leysen). 1stejaar 8.30 u u Leerlingen melden zich aan bij de onthaaltafel en krijgen een fluostift met een gekleurd kaartje. Leerlingen zoeken hun klas a.d.h.v. de kleur op het kaartje die correspondeert met de kleur op de doos op de speelplaats. Alle nodige materiaal zal op de klastafel aanwezig zijn. Daarna activiteit (in doos) op speelplaats - 4 A3-bladen: leerlingen zetten hun naam op 5 post-its en kleven die bij een eigenschap die zij belangrijk vinden voor het klasgebeuren. - 6 bladen met een inleidende zin die aangevuld wordt door de leerlingen. - A3-document We zijn er om jou te helpen. Bespreek met de leerlingen het document en hang het document op in het lokaal. - Invulblad: Wie ben ik? Klasfoto genomen door Raf of Ellen: de klassenleraar verwittigt wanneer de groep voltallig is. Administratie (zie doos): gelieve deze bladen af te geven op het secretariaat. Daarna: kennismaking 1ste stap: namen noemen - etiket met eigen naam opkleven - blad met etiketten doorgeven en ieder schrijft naam van linkerbuur en zegt 'naast mij zit ' en kleeft etiket op - in kring staan en naam zeggen of ordenen volgens grootte, haarkleur, - namen inoefenen via spel. Bal of kluwen gooien en namen van vorige leerlingen noemen.

2 2 2de stap: mekaar beter leren kennen - eenvoudig interview: mogelijke vragen: lievelingsdier, lievelingseten, strip of boek, muziek, (zie onthaalbrochure) 3de stap: Werken met de onthaalbrochure Ik start in het secundair onderwijs - leerlingen lezen en vullen in. Pagina 7, 8 en 9 laten ze voorlopig open. Pauze voorzien om uur tot uur. (Klassenleraar en adjunct houden toezicht op de speelplaats.) 1ste graad: tweede jaar Verzamelen op de speelplaats om. Klassenleraar en adjunct zijn 15 vooraf aanwezig. Leerlingen die vroeger zijn worden opgevangen in het OLC (2L) en het auditorium (BVL). Welkom in inkomhal door directie (R. Leysen). 2de jaar 9.00 u u Leerlingen melden zich aan bij de onthaaltafel en krijgen een fluostift met een gekleurd kaartje. Leerlingen zoeken hun klas a.d.h.v. de kleur op het kaartje die correspondeert met de kleur op de doos op de speelplaats. Alle nodige materiaal zal op de klastafel aanwezig zijn. Daarna activiteit (in doos) op speelplaats - Leerlingen zoeken de klas op de speelplaats via de kleur. De klassenleraar en adjunct onthalen de leerling. - De leerling noteert zijn/haar naam op een gekleurd strook papier. Hiermee wordt een slinger gemaakt. - Leerlingen kiezen op een groot blad uit een reeks woorden het woord dat hen het meeste aanspreekt en noteren hun naam hierbij. Klasfoto genomen door Raf of Ellen: de klassenleraar verwittigt wanneer de groep voltallig is. Daarna naar de klas: administratie (zie doos) in de loop van de voormiddag zelf te bepalen. Gelieve deze bladen af te geven op het secretariaat. - A3-document We zijn er om jou te helpen. Bespreek met de leerlingen het document en hang het document op in het lokaal. - Kennismaking en namen oefenen (indien nodig) of interview per 2 - Eventueel rondgang op het domein - Pauze voorzien om u tot u. (Klassenleraar en adjunct houden toezicht op de speelplaats.)

3 3 2de en 3de graad Verzamelen buiten aan L-blok. Info (10 ) door directie (R. Leysen), daarna info door de klassenleraar en adjunct (lokalen: zie bijlage) 3de jaar 4de jaar u u u u Verzamelen binnenkoer B-blok. Info (10 ) door directie (E. Magits) in zelfbediening, daarna info door de klassenleraar en adjunct (lokalen: zie bijlage) 5de jaar u u 5ABK / 5FO / 5PU u u 5BE / 5NI / 5OA / 5OF / 5 RE / 5SV / 5HA u u 5HOT / 5CM / 5TO / 5BAK / 5GK / 5OR / 5RK 6de jaar 7de jaar u u 6ABK / 6FO / 6PU u u 6BE / 6NI / 6OF/ 6RE / 6SV / 6HA/6OA u u 6HOT / 6OPR / 6TO / 6BAK / 6OR / 6RK u u 2. Informatie door klassenleraar en adjunct Vooraf afhalen op het leerlingensecretariaat van het huis: (H-blok= gastronomie en gastvrijheid/ handel en informatica; L-blok= creativiteit en esthetische verzorging) twee klaslijsten voorlopige middagpasjes brieven met informatie het voorlopige lessenrooster Ga na het onthaal door directie met je leerlingen naar het economaat om de planningsagenda /agenda en blocnote af te halen u: 5ABK, 5FO, 5PU u: 5BE, 5NI, 5OA, 5OF, 5RE, 5SV, 5HA u: 3AK, 3BE, 3BEC, 3BIO, 3FO, 3HOT u: 5HOT, 5CM, 5TO, 5BAK, 5GK, 5OR, 5RK

4 u: 6ABK, 6FO, 6PU u: 3TO, 3BAK, 3HA, 3OFRE, 3PU, 3RK u: 4AK, 4BE, 4BEC, 4BIO, 4FO, 4HOT, 4TO, 4BAK, 4HA, u: 6BE, 6NI, 6 OA,6OF, 6RE, 6SV, 6HA u: 4OFRE, 4PU, 4RK, 6HOT, 6OPR, 6TO, 6BAK, 6OR, 6RK u: 7de jaar 2.1 Aanwezigheden Laat 1 klaslijst onmiddellijk door een leerling bezorgen aan het secretariaat van het huis. (De 2de lijst is voor de titularis.) Wie niet op de klaslijst vermeld staat, mag niet blijven zitten. Deze leerling wordt naar het secretariaat van het huis gebracht. 2.2 Inschrijvingsdocumenten Vraag aan je leerlingen of ze nog documenten dienen af te geven i.v.m. hun inschrijving (attesten, getuigschriften of dergelijke). Neem ze in ontvangst en schrijf er in potlood naam en klas op. Bezorg ze aan het leerlingensecretariaat. Ter info: het formulier aanvraag studietoelage wordt niet door de school ingevuld. 2.3 De leerlingenfiche laten invullen Vraag aandacht voor het correct en leesbaar invullen van adres en telefoonnummers. Deze fiches dienen in de klassenraadmap geklasseerd te worden door de klassenleraar. De klassenleraar controleert de gegevens met de gegevens in Smartschool (van zodra de gegevens beschikbaar zijn) en geeft de eventuele wijzigingen door aan de leerlingenadministratie (C. Maes) 2.4 Waar kan je terecht? Overloop het blad We zijn er om je te helpen (voornaamste diensten van de school). 2.5 Verzamelplaatsen Omwille van de werkzaamheden op het schooldomein zijn de verzamelplaatsen per klas afgeschaft. De leerlingen verzamelen buiten aan het gebouw waar ze les hebben bij het bordje met het lokaalnummer en dit bij het begin van de lesdag en na elke pauze. Van hieruit vertrekt de leerkracht met de leerlingen naar het leslokaal. Benadruk dat de leerlingen daar telkens op tijd moeten staan. 2.6 Agenda Alle leerlingen werken dit schooljaar met een digitale agenda via Smartschool en een planningsagenda. Overloop kort het blad met de instructies hierover. 2.7 Brieven, documenten en voorlopige lessenrooster Overloop de brieven over toelating middagpauze, afspraken studie-uren, studeren tijdens de examenperiode, vervoer van school naar huis enz. In te vullen formulieren moeten de volgende schooldag bezorgd worden op het secretariaat van het huis. Dicteer het voorlopige lessenrooster.

5 5 2.8 Middagpasjes Deel de voorlopige kaartjes uit en laat de leerlingen hun naam duidelijk invullen. Het kaartje moet samen met de identiteitskaart getoond worden aan de poort. Wie zijn pasje verliest of vergeet, mag de school niet verlaten tijdens de middagpauze. Hierop worden geen uitzonderingen toegestaan. De definitieve studentenkaarten (met foto) worden zo vlug mogelijk bezorgd. 2.9 Enkel voor 6dejaars: rijbewijs op school Deel de brief uit aan alle leerlingen. Wie wil deelnemen aan de lessen en het examen, moet nu het strookje invullen en aan de titularis afgeven. (Wie dit thuis eerst wil bespreken, geeft het strookje af ten laatste 2 september op het secretariaat. Na 2 september worden geen inschrijvingen meer aanvaard!) Op 2 september moet het bedrag van 20 euro betaald worden op het economaat (H5 028, naast de sporthal). Het betalen van het bedrag wordt als definitieve inschrijving gezien. Aandacht voor de correcte geboortedatum! 2.10 Het schoolreglement Overloop kort de samenvatting op het laatste blad van de planningsagenda en benadruk dat een afwezigheidsbriefje de eerste dag terug op school moet afgegeven worden op het secretariaat. Onwettige afwezigheden hebben gevolgen voor de score op toetsen en taken. Overloop eventueel ook het huishoudelijk reglement van de afdeling. Je vindt dit in de NB of op de website van de school (enkel nieuwe leerlingen hebben een papieren versie) Middagmaal in de zelfbediening Leerlingen van de 2de graad blijven op school of mogen, indien ze vlakbij wonen, thuis gaan eten. Toestemming om thuis te gaan eten wordt aangevraagd op het secretariaat met een schriftelijke aanvraag van de ouders. Leerlingen eten om u in de refters van de I-blok. Leerlingen worden niet verplicht om naar de refter te gaan. Er worden geen aanwezigheden opgenomen, maar leerlingen blijven uiteraard wel op het domein. Leerlingen van de 3de graad mogen tijdens de middagpauze de school verlaten, op vertoon van hun pasje. Vanaf maandag 5 september is het zelfbedieningsrestaurant s middags open voor iedereen. Er wordt gebruik gemaakt van maaltijdkaarten: 15 euro = 5 hoofdschotels of 10 slaatjes 25 euro = 5 volledige maaltijden (soep of voorgerecht + hoofdschotel + dessert). Kaarten kunnen aangekocht worden op het economaat (H5 028) tijdens de pauze van uur. Drank, koffiekoeken en broodjes worden contant betaald. In de school zijn drankautomaten beschikbaar. De prijzen variëren van 0,50 tot 1,00 euro Fietsen Omwille van de veiligheid is fietsen op het schooldomein verboden. Je gaat te voet vanaf de poort met de fiets aan de hand. Wie met de fiets komt, neemt de ingang aan de K-blok en plaatst de fiets op slot! in de fietsenstalling. Het is niet toegelaten om fietsen aan de rand van het schooldomein achter te laten!

6 Rondleiding Doe deze voormiddag eventueel een korte rondleiding met de leerlingen zodat zij op het domein hun weg vinden naar de verschillende blokken. Wijs hen op de nummering van blokken en lokalen! Wijs hen ook de weg naar hun eigen leerlingensecretariaat (H-blok: gastronomie en gastvrijheid, handel en informatica; L-blok: creativiteit en esthetische verzorging), naar coachen en coördinatie Materiaal Leerlingen die tijdens de verkoopdagen van het materiaal in augustus niet geweest zijn, kunnen vandaag nog tussen 12.00u en 16.00u het ontbrekende materiaal aankopen in de sportzaal. (Contante betaling: cash of bankkaart) Dank je wel voor het warme onthaal van je leerlingen! Na je optreden : bezorg je de ontvangen inschrijvingsdocumenten op het secretariaat; bezorg je de inschrijvingen voor rijbewijs op het secretariaat; plaats je de leerlingenfiches in de klassenraadmap.

Week van 12/09/2016 tot 16/09/2016

Week van 12/09/2016 tot 16/09/2016 Week van 12/09/2016 tot 16/09/2016 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 4BIO (klassenleraar: D. Spiessens) B-H-V: 4BE (klassenleraar: S. Nackaerts) Colomaplein: 6ABK (klassenleraar: L. Stevens) 2. Smartschool

Nadere informatie

Week van 4/09/2017 tot 10/09/2017

Week van 4/09/2017 tot 10/09/2017 Week van 4/09/2017 tot 10/09/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 4AK (klassenleraar: I. de Laat) B-H-V: 4BEC (klassenleraar: L. Rombauts) 2. Smartschool (zodra de leerlingen geïmporteerd zijn)

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. 2012-09-03 Derde graad Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. Tweede graad 2012-09-03 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

Vragenlijst schoolverlaters (eindjaren)

Vragenlijst schoolverlaters (eindjaren) 1 Vragenlijst schoolverlaters (eindjaren) Overzicht Enquête Vragenlijst schoolverlaters (eindjaren) Beste bijna-oud-leerling Binnenkort zal je onze school verlaten. We willen je veel succes toewensen bij

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 4 juni 2019 Organisatie einde schooljaar tweede leerjaar A Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze

Nadere informatie

Week van 05/09/2016 tot 09/09/2016

Week van 05/09/2016 tot 09/09/2016 Week van 05/09/2016 tot 09/09/2016 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 4AK (klassenleraar: I. De Laat) B-H-V: 4BEC (klassenleraar: L. Rombauts) 2. Smartschool Elk lesuur de afwezigheden registreren!

Nadere informatie

1 AFHALEN WERK- EN/OF LEERBOEKEN

1 AFHALEN WERK- EN/OF LEERBOEKEN Mellestraat 1 8501 Heule www.snh.be info@snh.be 1 ste graad 056 35 39 53 2/3 de graad 056 35 39 54 Heule, 30 juni 2017 Start van schooljaar 2017-2018 voor de leerlingen van de 2/3 de graad Beste ouder

Nadere informatie

Praktische informatie m.b.t. het schooljaar 2015-2016

Praktische informatie m.b.t. het schooljaar 2015-2016 Praktische informatie m.b.t. het schooljaar 2015-2016 1 Vakantiewerken Toetsen op vakantiewerken worden door ex-vijfdejaars (schooljaar 2014-15) afgelegd op maandag 1 september van 8.25 tot 10.05 uur in

Nadere informatie

Week van 26/09/2016 tot 30/09/2016

Week van 26/09/2016 tot 30/09/2016 Week van 26/09/2016 tot 30/09/2016 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 4PU1 (klassenleraar: A. Van Aerschot) B-H-V: 4TO (klassenleraar: S. Leemans) Colomaplein: 6OF (klassenleraar: C. Vanderstraeten)

Nadere informatie

SINT ARDUS. 1 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw

SINT ARDUS. 1 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw 1 september 2014 Brieven eerste schooldag 1 ste jaar Geachte heer/mevrouw In naam van de ganse schoolgemeenschap wil ik u van harte danken voor het vertrouwen dat u in onze school stelt en hoop ik dat

Nadere informatie

Achteraan vindt u een apart blad waarop u telkens uw keuze kan aanduiden. Daarnaast vragen we u ook om de bijgevoegde leerlingenfiche in te vullen.

Achteraan vindt u een apart blad waarop u telkens uw keuze kan aanduiden. Daarnaast vragen we u ook om de bijgevoegde leerlingenfiche in te vullen. Tweede graad 2013-09-02 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de start van het schooljaar op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 30 mei 2018 Organisatie einde schooljaar eerste leerjaar A Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze

Nadere informatie

Dilbeek, 1 maart 2013. Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad

Dilbeek, 1 maart 2013. Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad Dilbeek, 1 maart 2013 Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad Geachte heer/mevrouw Beste leerling Graag willen we u informeren over de organisatie van de laatste weken van dit trimester.

Nadere informatie

SINT-PIETERSINSTITUUT

SINT-PIETERSINSTITUUT vzw Katholiek Onderwijs Regio Turnhout SINT-PIETERSINSTITUUT Jubileumlaan 1-2300 TURNHOUT tel. 014 63 99 11 - fax 014 63 99 12 info@sint-pietersinstituut.be - www.sint-pietersinstituut.be Turnhout, 23

Nadere informatie

SINT ARDUS. 2 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw

SINT ARDUS. 2 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw 2 september 2016 Brieven eerste schooldag 1 ste jaar Geachte heer/mevrouw Wij willen u van harte danken voor het vertrouwen dat u in onze school stelt en hopen we dat uw zoon of dochter hier echt gelukkig

Nadere informatie

We verwachten je in de polyzaal (lokaal D1.01) op het tijdstip dat je in onderstaand schema terugvindt.

We verwachten je in de polyzaal (lokaal D1.01) op het tijdstip dat je in onderstaand schema terugvindt. Mellestraat 1 8501 Heule www.snh.be info@snh.be 1 ste graad 056 35 39 53 2/3 de graad 056 35 39 54 Heule, 30 juni 2017 Start van schooljaar 2017-2018 voor de leerlingen van de 1 ste graad Beste ouder Beste

Nadere informatie

Schikkingen einde derde trimester voor de 1ste graad

Schikkingen einde derde trimester voor de 1ste graad Dilbeek, 29 mei 2015 Schikkingen einde derde trimester 2014-2015 voor de 1ste graad Geachte heer/mevrouw Beste leerling Graag willen we u informeren over de organisatie van de laatste weken van dit schooljaar.

Nadere informatie

Week van 10/10/2016 tot 14/10/2016

Week van 10/10/2016 tot 14/10/2016 Week van 10/10/2016 tot 14/10/2016 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 4HA1 (klassenleraar: K. Mathot) B-H-V: 4RK2 (klassenleraar: M. Persoons) 2. DW1 Colomaplein: 6FO1 (klassenleraar: P. Plasschaert)

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 30 mei 2017 Organisatie einde schooljaar eerste leerjaar A Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze

Nadere informatie

Praktische informatie schooljaar

Praktische informatie schooljaar Praktische informatie schooljaar 2016-2017 1 Vakantiewerken Toetsen op vakantiewerken worden door ex-vijfdejaars (schooljaar 2015-16) afgelegd op donderdag 1 september van 8.25 tot 10.05 uur in de Elizabethrefter

Nadere informatie

15 maart Organisatie examens en oudercontacten 3e jaar. Beste ouder(s) Beste leerling

15 maart Organisatie examens en oudercontacten 3e jaar. Beste ouder(s) Beste leerling 15 maart 2019 Organisatie examens en oudercontacten 3e jaar Beste ouder(s) Beste leerling Over enkele weken starten de examens van het tweede trimester schooljaar 2018-2019. Hieronder ziet u het programma

Nadere informatie

Over enkele weken starten de examens van het eerste trimester schooljaar Hieronder ziet u het programma einde trimester.

Over enkele weken starten de examens van het eerste trimester schooljaar Hieronder ziet u het programma einde trimester. 26 november 2018 Organisatie examens en oudercontacten 3e jaar Beste ouder(s) Beste leerling Over enkele weken starten de examens van het eerste trimester schooljaar 2018-2019. Hieronder ziet u het programma

Nadere informatie

1 AFHALEN WERK- OF LEERBOEKEN

1 AFHALEN WERK- OF LEERBOEKEN Mellestraat 1 8501 Heule www.snh.be info@snh.be aso 056 35 39 53 tso/bso 056 35 39 54 Heule, 30 juni 2016 Start van schooljaar 2016-2017 voor de leerlingen van de 1 ste graad Beste ouder Beste leerling

Nadere informatie

EXAMENROOSTERS 1ste graad

EXAMENROOSTERS 1ste graad EXAMENROOSTERS 1ste graad 2016-2017 Examenregeling 1ste graad. De voorbije jaren kregen een aantal van onze leerlingen meer tijd om hun examen af te leggen. Met de invoering van het M-decreet hebben we

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Week van 25/02/2019 tot 1/03/2019

Week van 25/02/2019 tot 1/03/2019 Week van 25/02/2019 tot 1/03/2019 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-N-Z: 5SV (klassenleraar: B. Neuckens) B-D-H-N: 5RE (klassenleraar: C. Van den Moortel) Colomaplein: 7HA2 (klassenleraar: D. Heylen)

Nadere informatie

WELKOM OP HET GIB. Gemeentelijk Instituut Brasschaat. JAAR : JAAR : u 9.00u 8.10u 9.00u u 9.50u 9.00u 9.

WELKOM OP HET GIB. Gemeentelijk Instituut Brasschaat. JAAR : JAAR : u 9.00u 8.10u 9.00u u 9.50u 9.00u 9. WELKOM OP HET GIB Gemeentelijk Instituut Brasschaat JAAR : 1 5 6 JAAR : 2 3 4 1 8.10u 9.00u 8.10u 9.00u 2 9.00u 9.50u 9.00u 9.50u SPEELTIJD SPEELTIJD 3 10.00u 10.50u 10.00u 10.50u 4 10.50u 11.40u 10.50u

Nadere informatie

Vakantiegroet van de directie

Vakantiegroet van de directie Vakantiegroet van de directie Beste leerling De vakantie is nog niet voorbij en toch krijg je al nieuws uit de school. Stilaan komt hier alles opnieuw op gang, maar voor jou mag de vakantiestemming gelukkig

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 30 mei 2017 Organisatie einde schooljaar 3e jaar ASO Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste

Nadere informatie

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Ouderinfo bestemd voor leerlingen van de 1 ste graad Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Beste ouder(s), beste leerling In deze ouderinfo bundelen we enkele mededelingen

Nadere informatie

10.10u Speeltijd. 5de lesuur 12.05u Middagpauze. 14.35u Speeltijd

10.10u Speeltijd. 5de lesuur 12.05u Middagpauze. 14.35u Speeltijd 1P 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Zoekspel 10.10u Speeltijd 3de lesuur Zoekspel 4de lesuur Zoekspel 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Bezinning kapel 7de lesuur Bundel / schoolagenda 14.35u Speeltijd

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

Start examens/projecten Speciale activiteiten

Start examens/projecten Speciale activiteiten 26 november 2018 Organisatie examens en oudercontacten 4e jaar Beste ouder(s) Beste leerling Binnenkort starten de examens van het eerste trimester schooljaar 2018-2019. Hieronder ziet u het programma

Nadere informatie

Week van 10/09/2018 tot 15/09/2018. B-H-V: 4BE (klassenleraar: A. Teunckens) Colomaplein: 6ABK (klassenleraar: L. Stevens)

Week van 10/09/2018 tot 15/09/2018. B-H-V: 4BE (klassenleraar: A. Teunckens) Colomaplein: 6ABK (klassenleraar: L. Stevens) Week van 10/09/2018 tot 15/09/2018 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 4BIO (klassenleraar: L. Vergauwen) B-H-V: 4BE (klassenleraar: A. Teunckens) Colomaplein: 6ABK (klassenleraar: L. Stevens) 2. Smartschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD De tijd vliegt voorbij en zo zwaait onze schoolpoort na 2 maanden vakantie weer open. Wij hopen dat u, samen met uw gezin, heeft genoten van een fantastische en ontspannende

Nadere informatie

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar Buggenhout, 29 mei 2019 Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar derde jaar Beste ouder(s) Beste leerling(e) Stilaan nadert het einde van het schooljaar. Voor we hopelijk mogen genieten van

Nadere informatie

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar vijfde jaar

Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar vijfde jaar Buggenhout, 29 mei 2019 Regelingen en afspraken examens en einde schooljaar vijfde jaar Beste ouder(s) Beste leerling(e) Stilaan nadert het einde van het schooljaar. Voor we hopelijk mogen genieten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De zomervakantie loopt stilaan ten einde Wij hopen dan ook dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie. KALENDER Opendeurdag 31.08.2013 van 13u30 15u30

Nadere informatie

Welkom p. 2. Voor leerlingen en ouders p. 3

Welkom p. 2. Voor leerlingen en ouders p. 3 Wat lees je hier? Welkom p. 2 Voor leerlingen en ouders p. 3 - Wat doe je de eerste schooldagen? p. 3 - Hoe ziet je dagindeling eruit vanaf 2 september? p. 3 - Je dagelijkse to do-lijstje p. 4 - Wat kun

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode.

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. Organisatie einde schooljaar tweede leerjaar B Beste ouder(s) Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. We starten

Nadere informatie

Week van 15/10/2018 tot 19/10/2018

Week van 15/10/2018 tot 19/10/2018 Week van 15/10/2018 tot 19/10/2018 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-N-Z: 4HA2 (klassenleraar: K. Mathot) B-D-H-N: 4OFRE1 (klassenleraar: K. Bringmans) Colomaplein: 6FO (klassenleraar: P. Plasschaert)

Nadere informatie

De proefwerkenperiode praktisch bekeken.

De proefwerkenperiode praktisch bekeken. De proefwerkenperiode praktisch bekeken. Waar vind ik de proefwerkenregeling en de lokaalverdeling? De proefwerkenregeling en de lokaalverdeling vind je op smartschool en hangt uit op de speelplaats. (college

Nadere informatie

Regeling einde eerste trimester 2013 2014 voor het zesde jaar

Regeling einde eerste trimester 2013 2014 voor het zesde jaar Dilbeek, 21 november 2013 Geachte heer/mevrouw Beste leerling Regeling einde eerste trimester 2013 2014 voor het zesde jaar Graag willen we u informeren over de organisatie van de laatste weken van dit

Nadere informatie

Week van 25/09/2017 tot 29/09/2017

Week van 25/09/2017 tot 29/09/2017 Week van 25/09/2017 tot 29/09/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 4PU1 (klassenleraar: K. Vandenbroeck) B-H-V: 4TO (klassenleraar: S. Bernaerts) Colomaplein: 6OF1 (klassenleraar: T. Van Straeten)

Nadere informatie

Week van 20/11/2017 tot 24/11/2017

Week van 20/11/2017 tot 24/11/2017 Week van 20/11/2017 tot 24/11/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg C-K-L-Z: 3HOT (klassenleraar: T. Jans) B-D-H-N: 3BE (klassenleraar: K. Hermans) Colomaplein: 6SV (klassenleraar: N. Lenie) 2. Oudercontact

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Schooljaar OKAN INFOBROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde

Schooljaar OKAN INFOBROCHURE. OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers. Oudenaarde Schooljaar 2018-2019 OKAN INFOBROCHURE OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers Oudenaarde 2 Sint-Catharinacollege Kleine Karmelietenstraat 3 9500 Geraardsbergen Telefoon: 054/43 30 82 - GSM: 0473 523991

Nadere informatie

Week van 9/03/2015 tot 13/03/2015

Week van 9/03/2015 tot 13/03/2015 Week van 9/03/2015 tot 13/03/2015 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 5OR2 (klassenleraar: S. Bernaerts) B-H-V: 5GK (klassenleraar: T. Heijlen) 2. Strookjes oudercontact Pasen - herinnering De leerlingen

Nadere informatie

Week van 4/12/2017 tot 9/12/2017

Week van 4/12/2017 tot 9/12/2017 Week van 4/12/2017 tot 9/12/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-Z: 3RK2 (klassenleraar: S. Van Thillo) B-D-H-N: 3OFRE1 (klassenleraar: K. Bringmans) Colomaplein: 6PU2 (klassenleraar: C. Cruysberghs)

Nadere informatie

Leefregels Atheneum Wispelberg

Leefregels Atheneum Wispelberg Atheneum Wispelberg Pagina 2 Hieronder vind je de voornaamste leefregels die op onze school gelden. Niet om je het leven zuur te maken, geen regels omwille van de regels. Wel hulpmiddelen om het samenleven

Nadere informatie

Week van 23/10/2017 tot 27/10/2017

Week van 23/10/2017 tot 27/10/2017 Week van 23/10/2017 tot 27/10/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg C-K-L-N: 3AK (klassenleraar: P. Vanhout) B-H-V: 4OFRE2 (klassenleraar: S. Leemans) Colomaplein: 6HOT (klassenleraar: C. Vandoninck) 2. Oudercontact

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De eerste schooldag zit er weeral op KALENDER Terug naar school 02.09.2013 Infoavond Wijk: 05.09.2013 18u00 Hoofdgebouw: 05.09.2013 19u00 Schoolteamvergadering 10.09.2013

Nadere informatie

Week van 19/10/2015 tot 23/10/2015

Week van 19/10/2015 tot 23/10/2015 Week van 19/10/2015 tot 23/10/2015 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 4BAK1 (klassenleraar: Kr. Van den Broeck) B-H-V: 4OFRE1 (klassenleraar: T. Heirweg) 2. Oudercontact donderdag 29 oktober Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september - oktober 2017

Nieuwsbrief september - oktober 2017 Nieuwsbrief september - oktober 2017 Kalender september 30 augustus KS 19u30 Infoavond voor de kleuterschool 1 september school WELKOM! 4 september L4 19u00 Infoavond voor de ouders van L4 5 september

Nadere informatie

Leefregels Atheneum Wispelberg

Leefregels Atheneum Wispelberg Leefregels 2017-2018 Atheneum Wispelberg Pagina 2 Leefregels 2017-2018 Hieronder vind je de voornaamste leefregels die op onze school gelden. Niet om je het leven zuur te maken, geen regels omwille van

Nadere informatie

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren.

De leerlingen kennen de afspraken i.v.m. hun aanwezigheid op school tijdens schriftelijke examens en studie-uren. 30 mei 2017 Organisatie einde schooljaar 3e jaar BSO/KSO/TSO Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van

Nadere informatie

Week van 14/01/2019 tot 18/01/2019

Week van 14/01/2019 tot 18/01/2019 Week van 14/01/2019 tot 18/01/2019 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-N-Z: 5ABK (klassenleraar: M. Du Bin) B-D-H-N: 4FO1 (klassenleraar: E. Bakelants) Colomaplein: 6OR1 (klassenleraar: L. Van Kelst)

Nadere informatie

Week van 26/11/2018 tot 2/12/2018

Week van 26/11/2018 tot 2/12/2018 Week van 26/11/2018 tot 2/12/2018 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-N-Z: 3RK (klassenleraar: G. Schelfthout) B-D-H-N: 3OFRE1 (klassenleraar: S. Van Thillo) Colomaplein: 6PU (klassenleraar: C. Cruysberghs)

Nadere informatie

Week van 22/04/2019 tot 28/04/2019

Week van 22/04/2019 tot 28/04/2019 Week van 22/04/2019 tot 28/04/2019 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-N-Z: 5PU2 (klassenleraar: H. Slagmolen) B-D-H-N: 4BEC (klassenleraar: L. Rombauts) Colomaplein: 7BS1 (klassenleraar: I. Thyssen)

Nadere informatie

Wie is de directie? Op welk secretariaat moet ik voor wat zijn? Het leerlingensecretariaat

Wie is de directie? Op welk secretariaat moet ik voor wat zijn? Het leerlingensecretariaat is een school waar jonge geesten met een open blik naar hun toekomst kijken. Een plek waar ieder zijn of haar talenten ontdekt en ontwikkelt. De stevige basis die het fundament vormt van een succesvol

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE

SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE SCHOLENGROEP MIDDENSCHOOL SINT-REMBERT LICHTERVELDE Lichtervelde, 16 augustus 2017 Geachte ouder(s) Beste leerling van het eerste jaar Nu de vakantie al ruim over de helft is, moeten we toch al even denken

Nadere informatie

Lees ook zeker het schoolreglement dat je kan vinden op onze website:

Lees ook zeker het schoolreglement dat je kan vinden op onze website: Infobrief 1ste jaars Beste leerling van het eerste jaar Beste ouders Nog heel even genieten van de zomervakantie en binnenkort is het zover. Dan start je als nieuwe leerling in het Damiaaninstituut. Graag

Nadere informatie

L E E F R E G E L S 2015-2016 VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM

L E E F R E G E L S 2015-2016 VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM 2015-2016 L E E F R E G E L S VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM Inleiding Waar mensen samenkomen en willen samenleven, moeten er afspraken gemaakt worden. Hoe groter de groep, hoe duidelijker de afspraken

Nadere informatie

Week van 6/11/2017 tot 10/11/2017

Week van 6/11/2017 tot 10/11/2017 Week van 6/11/2017 tot 10/11/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg C-K-L-Z: 3BIO (klassenleraar: S. Pieters) B-D-H-N: 4BAK (klassenleraar: D. Bogaerts) Colomaplein: 6NI (klassenleraar: H. Vermeylen) 2. Studeren

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Week van 22/05/2017 tot 26/05/2017

Week van 22/05/2017 tot 26/05/2017 Week van 22/05/2017 tot 26/05/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg C-K-L-Z: 4BIO (klassenleraar: D. Spiessens) B-H-N: 4HOT (klassenleraar: E. Henderix) Colomaplein: 6OF (klassenleraar: C. Vanderstraeten)

Nadere informatie

Beste leerling. Alvast tot eind augustus! Kathleen De Goignies. Directeur

Beste leerling. Alvast tot eind augustus! Kathleen De Goignies. Directeur Beste leerling De vakantie is nog niet voorbij en toch krijg je al nieuws uit de school. Stilaan komt hier alles opnieuw op gang, maar voor jou mag de vakantiestemming gelukkig nog even duren Via deze

Nadere informatie

Week van 15/01/2018 tot 19/01/2018

Week van 15/01/2018 tot 19/01/2018 Week van 15/01/2018 tot 19/01/2018 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-Z: 4AK2 (klassenleraar: K. Vermeulen) B-D-H-N: 5BE (klassenleraar: S. Hertogs) Colomaplein: 6RK (klassenleraar: P. Van Battel) 2.

Nadere informatie

30 mei Organisatie einde schooljaar 4e jaar ASO. Beste ouder(s) Beste leerling

30 mei Organisatie einde schooljaar 4e jaar ASO. Beste ouder(s) Beste leerling 30 mei 2017 Organisatie einde schooljaar 4e jaar ASO Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste

Nadere informatie

Week van 27/11/2017 tot 3/12/2017

Week van 27/11/2017 tot 3/12/2017 Week van 27/11/2017 tot 3/12/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg C-K-L-Z: 3RK1 (klassenleraar: B. Vanstalle) B-D-H-N: 3BEC (klassenleraar: K. Hermans) Colomaplein: 6PU1 (klassenleraar: P. Rottiers) 2. Oudercontact

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie

Juni 2015 Tweede graad

Juni 2015 Tweede graad Juni 2015 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen Stellakrant LEERLINGENPARLEMENT In een laatste inspraakvergadering op dinsdag 2 juni evalueren we samen met de leerlingen de

Nadere informatie

Week van 21/01/2019 tot 27/01/2019

Week van 21/01/2019 tot 27/01/2019 Week van 21/01/2019 tot 27/01/2019 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-N-Z: 5FO1 (klassenleraar: J. Schrijvers) B-D-H-N: 5OF (klassenleraar: C. Fransen) Colomaplein: 6OR2 (klassenleraar: L. Van Kelst)

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2018

Activiteitenplanning Juni 2018 Activiteitenplanning Juni 2018 Vrij 1 Besteldag soep 8.45-10.00 u.: Kunsttruck 3N + 3R (op school, ouders welkom!) Speelplaats opruimen: 1B Za 2 Zo 3 Ma 4 Di 5 13.20-15.00 u.: Feest voor de papa s Hele

Nadere informatie

Week van 03/10/2016 tot 28/10/2016

Week van 03/10/2016 tot 28/10/2016 Week van 03/10/2016 tot 28/10/2016 1 maandag 3 oktober 2016 Comitéplus Starvergadering om 15.35 u. (om 16.20 u. sluit directie aan) 2 6dejaars Activiteit 'Rijbewijs op school': les van 16.30 u. tot 18.10

Nadere informatie

Week van 23/01/2017 tot 17/02/2017

Week van 23/01/2017 tot 17/02/2017 Week van 23/01/2017 tot 17/02/2017 1 maandag 23 januari 2017 6BE+6NI+6OA+6OPR 6HA1+6HA2 Werkplekleren Look and learn bij Coach (Borgerhout) Vertrek: 8.20 u. (station) Terug: 16.45 u. (station) namiddag

Nadere informatie

Week van 22/10/2018 tot 26/10/201

Week van 22/10/2018 tot 26/10/201 Week van 22/10/2018 tot 26/10/201 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg 2. DW A-C-K-L-N-Z: 3AK (klassenleraar: P. Vanhout) B-D-H-N: 4OFRE2 (klassenleraar: T. Heirweg) Colomaplein: 6HOT (klassenleraar: C. Vandoninck)

Nadere informatie

Week van 21/05/2012 tot 25/05/2012

Week van 21/05/2012 tot 25/05/2012 Week van 21/05/2012 tot 25/05/2012 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-K-L-N: 6OA (klassenleraar: L. Segers) B-H-V: 6TO (klassenleraar: K. De Cooman) 2. Vakvergadering Vakhoofden, por je verslaggever aan om

Nadere informatie

Leefregels Atheneum Wispelberg

Leefregels Atheneum Wispelberg Atheneum Wispelberg Pagina 2 Hieronder vind je de voornaamste leefregels die op onze school gelden. Niet om je het leven zuur te maken, geen regels omwille van de regels. Wel hulpmiddelen om het samenleven

Nadere informatie

1 AFHALEN WERK- OF LEERBOEKEN

1 AFHALEN WERK- OF LEERBOEKEN Mellestraat 1 8501 Heule www.snh.be info@snh.be aso 056 35 39 53 tso/bso 056 35 39 54 Heule, 30 juni 2016 Start van schooljaar 2016-2017 voor de leerlingen van de 2/3 de graad Beste ouder Beste leerling

Nadere informatie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie NT2, Talen, Informatica en Fotografie CVO Vilvoorde Lange Molensstraat 4 1800 Vilvoorde tel.: 02 253 84 24 www.cvovilvoorde.be secretariaat@cvovilvoorde.be 1 Van harte welkom! Beste cursist, Wij heten

Nadere informatie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie NT2, Talen, Informatica en Fotografie CVO Vilvoorde Lange Molensstraat 4 1800 Vilvoorde tel.: 02 253 84 24 www.cvovilvoorde.be secretariaat@cvovilvoorde.be 1 Van harte welkom! Beste cursist, Wij heten

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Week van 28/01/2019 tot 3/02/2019

Week van 28/01/2019 tot 3/02/2019 Week van 28/01/2019 tot 3/02/2019 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg A-C-K-L-N-Z: 5FO2 (klassenleraar: W. Vanderwegen) B-D-H-N: 5HOT (klassenleraar: T. Quanjard) Colomaplein: 6HA (klassenleraar: N. Houben)

Nadere informatie

SPEELHOFLAAN SINT-TRUIDEN tel WEBSITE

SPEELHOFLAAN SINT-TRUIDEN tel WEBSITE SPEELHOFLAAN 9 800 SINT-TRUIDEN tel. 0 68 7 E-MAIL rita.utens@ktasinttruiden.be WEBSITE www.atheneumsinttruiden.be VISIE EN PEDAGOGISCH PROJECT In de eerste graad stond een brede basisvorming centraal,

Nadere informatie

December 2014 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen

December 2014 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen December 2014 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen Stellakrant LEERLINGENPARLEMENT We sluiten deze maand het eerste trimester af. Vanaf nu laten we de leerlingen zich concentreren

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

30 mei Organisatie einde schooljaar 4e jaar BSO/KSO/TSO. Beste ouder(s) Beste leerling

30 mei Organisatie einde schooljaar 4e jaar BSO/KSO/TSO. Beste ouder(s) Beste leerling 30 mei 2017 Organisatie einde schooljaar 4e jaar BSO/KSO/TSO Beste ouder(s) Beste leerling Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van

Nadere informatie

Week van 10/10/2016 tot 06/11/2016

Week van 10/10/2016 tot 06/11/2016 Week van 10/10/2016 tot 06/11/2016 1 maandag 10 oktober 2016 Portretterende klassenraden Zie schema bij de nieuwsbrief Nascholingen *) 'Theesommelier' - T. Jans (avond) *) 'Seminarie Berlijn' - A. Luyten

Nadere informatie

Juni 2015 Derde graad

Juni 2015 Derde graad Juni 2015 Derde graad Verzorging Organisatiehulp Jeugd en gehandicaptenzorg Stellakrant LEERLINGENPARLEMENT In een laatste inspraakvergadering op dinsdag 2 juni evalueren we samen met de leerlingen de

Nadere informatie

Week van 16/10/2017 tot 20/10/2017

Week van 16/10/2017 tot 20/10/2017 Week van 16/10/2017 tot 20/10/2017 AANDACHTSPUNTEN 1. Groenploeg C-K-L-N: 4HA2 (klassenleraar: M. Vaganée) B-H-V: 4OFRE1 (klassenleraar: I. Thyssen) Colomaplein: 6FO (klassenleraar: P. Plasschaert) 2.

Nadere informatie