Nieuwsbrief Maart 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Maart 2015"

Transcriptie

1 Datum Activiteit Nieuwsbrief Maart maart Maandbijeenkomst Flesseninzameling: Samenloop voor Hoop 6 maart Groep 5 en 6 excursie naar kasteel Ammersoijen 9 maart ADV juf Annelein, juf Samantha vervangt ADV juf Gerinda, meester Van Leerdam vervangt 10 maart Bank in de klas (groepen 6, 7 en 8) 11 maart Werkbijeenkomst Verteltas Biddag voor gewas en arbeid 12maart Kijkmiddag schoenenmuseum project (15.30 tot 16.30) 16 maart Tweede rapport 17 maart Oudergesprekken (18.00 tot uur ) 18 maart Oudergesprekken (13.00 tot uur ) Verjaardag juf Natasja op de Voorschool 19 maart (S)Cool on Wheels (groep 6b, 7 en 8) 26 maart Verteltas brainstormavond 27 maart Nationale pannenkoekendag 30 maart Maandbijeenkomst april 1 april Schoolvoetbal 2 april Paasviering. Basisschool13.00 uur school uit Bijbelverhalen Woensdag 11 maart houden we op school samen met de kinderen een biddag-viering. Deze viering is samen met ds. Van Werven voorbereid. Ook zal hij tijdens de viering uitleg geven over het thema: God is altijd dichtbij. Dit thema wordt uitgewerkt m.b.v. de Bijbelverhalen rondom Paulus en Silas in de gevangenis. Zij ervaren dat God toch heel dichtbij hen is en dat na bidden deuren geopend worden. In de week voorafgaand aan de biddagviering worden de Bijbelverhalen verteld en bereiden de leerkrachten samen met de kinderen gebedspunten voor. Ook worden liederen geleerd die in de viering worden gezongen. Daarna gaan we met de kinderen door de Bijbelverhalen op weg naar Pasen. Zij horen de verhalen over de zalving, de intocht in Jeruzalem, het Pascha, de voetwassing, Petrus en Judas gewaarschuwd, het werk van de Trooster, Jezus bidt en de gevangenneming.

2 Tijdens de paasviering, donderdag 2 april, worden deze Bijbelverhalen over het lijden en sterven van Jezus afgesloten met het paasverhaal, de opstanding van Jezus uit de dood. We willen de paasviering met de kinderen afsluiten door samen op school te eten. We vragen u om uw kind hiervoor een bordje, beker en bestek mee te geven. Om verwarring te voorkomen is het handig als de naam van uw kind erop staat. Voor brood en drinken wordt gezorgd. In verband met deze gezamenlijke maaltijd zijn alle kinderen van de basisschool om uur uit! Voor de kleine pauze van uur moeten de leerlingen wel eten en drinken bij zich hebben. Voorschool Nieuwe peuter Vanaf 23 februari is Wes Strik bij ons komen spelen, wij hopen dat hij een fijne tijd bij ons heeft. Verjaardag juf Natasja Op 18 maart hoopt Juf Natasja haar verjaardag met de kinderen van de voorschool te vieren. Wij zouden het heel gezellig vinden als alle peuters van de voorschool dan de hele ochtend aanwezig zijn. Thema Wij werken deze maand met het thema: Beer is jarig over kleur vorm en tellen en gaan met beer ook een gezellig verjaardagsfeest vieren. Ons volgende thema is: Lente Bijbelverhalen Onze Bijbelverhalen zijn: Op weg naar Pasen Wij werken hierbij met het thema boek van Timotheüs. Maandbijeenkomsten: Jezelf presenteren/opkomen voor jezelf In maart staat het thema Jezelf presenteren centraal. Dit thema gaat over jezelf kenbaar maken in het gezelschap van anderen. Bijvoorbeeld een praatje maken met kinderen die je niet kent, in de groep iets vertellen. Sociale competentie houdt niet op in de klas: u zult thuis ook regelmatig te maken hebben met het thema Jezelf presenteren. Bijvoorbeeld als u wilt dat uw kind zich aan iemand voorstelt, of als uw kind op vakantie nieuwe kinderen ontmoet. Vanaf 30 maart staat het thema: Opkomen voor jezelf centraal. Dit thema gaat over omgaan met weerstand van anderen en voor jezelf zorgen. Bijvoorbeeld er iets van zeggen als een ander voordringt, het zeggen als een ander zich niet aan een afspraak houdt.

3 U zult thuis ook regelmatig te maken hebben met het thema Opkomen voor jezelf. Bijvoorbeeld als u tegen uw kind zegt dat hij moet zeggen dat hij niet meer met dat ene kind wil spelen. Of als uw kind zegt dat hij het niet eerlijk vindt dat hij geen ijsje mag. We hopen dat door onze lessen de sociale competentie van uw kind wordt vergroot. En u kunt uw kind vragen naar wat het heeft geleerd over opkomen voor jezelf en hier thuis ook extra op letten. Nieuwe leerlingen Begin februari is Noah Kerkhoven bij ons op school gekomen. Noah zit in de groep bij juf Miranda. Wij hopen dat zij een heel fijne schooltijd bij ons zal hebben en wensen haar heel veel plezier toe in haar groep. Schoenenmuseum-project Misschien heeft u ze al in de gang zien staan..de kunstschoenen die het begin vormen van ons schoenenmuseum. In alle klassen wordt gewerkt aan het schoenenmuseumproject. Op donderdagmiddag 12 maart van tot uur kunt u een kijkje komen nemen in ons schoenenmuseum en kunt u zien hoe het de kinderen gelukt is om van een gewone huis-tuin-keukenschoen een bijzonder kunstobject te maken. Van harte welkom! Verteltassen Verteltassen, wat leuk! Heeft u onze stand bekeken op de winteravond? Sinds september zijn wij met een aantal ouders aan de slag gegaan om verteltassen te maken. Om de 2 weken op woensdagochtend komen wij bij elkaar in het overblijf lokaal. Gezellig met een bakkie koffie en thee gaan we aan de slag. Voor iedereen is er wel wat te doen. Waar bestaat een verteltas uit? De tas, een (zelfgemaakte) knuffel of handpop, 2 boeken, cd (het verhaal ingesproken door een moeder), 4-5 spelletjes (we maken bijna alles zelf) en een introductiemap (stellen we ook zelf samen). Ben je creatief, hou je van knutselen, ben je handig op de computer, kun je naaien, ben je gek op koopjesjacht? Loop eens binnen of spreek 1 van ons aan. We vertellen er graag meer over. De eerste tassen zijn klaar. Deze zijn voor de voorschool en groep 1 t/m 3. In de toekomst volgen er tassen voor de bovenbouw. Ook deze ouders nodigen we van harte uit om te komen helpen. U weet tenslotte wat er onder uw kinderen leeft.

4 Wat is het doel van deze verteltas? - Ouderparticipatie - Ouderbetrokkenheid - Taalontwikkeling van kind en ouder - Leesbevordering De Verteltasmethode versterkt de leesomgeving en de taalontwikkeling van kinderen én hun ouders. Door de Verteltasmethode raken ouders meer betrokken bij het onderwijs en er ontstaat een betere samenwerking tussen school en gezin. Het middel dat hierbij wordt ingezet is een Verteltas met lees- en spelmateriaal. De Verteltassen worden door ouders (en leerkrachten) gemaakt en bedacht om met de kinderen thuis en op school te gebruiken. Kijk voor meer informatie op De eerste tassen worden uitgeleend. We zijn nog op zoek naar 2 ouders die de inhoud willen controleren op maandag en donderdag onder schooltijd. Meld je aan bij juf Miranda (m.lakerveld@smdbzuilichem.nl)! Zoals gezegd de eerste (4) tassen zijn klaar, er zullen er nog velen volgen. Wie komt ons helpen? (Als je op woensdagochtend niet kunt, maar je wilt graag helpen, dan horen wij het ook graag) Groeten, Juf Miranda, Jolanda, Susanne, Corien, Awaz, Petra, Loretta, Wilma en Wilma Rapport en rapportgesprekken Het tweede rapport van de leerlingen komt uit op maandag 16 maart. Wij willen u graag in de gelegenheid stellen om met ons van gedachten te wisselen over de vorderingen en het schoolwerk van uw kind(eren). U ontvangt een intekenlijst voor deze 10-minutengesprekken, die plaats zullen vinden op dinsdagavond 17 en woensdagmiddag 18 maart. Als u een gesprek wilt met juf Marian, kunt u tijdens de schooltijden telefonisch contact met haar opnemen om een afspraak te maken. I.v.m. het gedeeltelijk verlof van juf Annelein kunnen de ouders van haar leerlingen wel aangeven dat ze een gesprek willen, maar Juf Annelein zal zelf aangeven wanneer dat gesprek kan plaatsvinden. Haar voorkeur gaat uit naar vroeg in de middag. Zij maakt daar zelf afspraken voor. Ouders die ècht alleen op de dinsdagavond beschikbaar zijn, kunnen dit via de aanmeldstrook kenbaar maken. Onderaan de nieuwsbrief vindt u een aanmeldstrook die ingeleverd kan worden bij de directie of administratie. U kunt zich ook per mail aanmelden voor een gesprek, door het in de mail meegestuurde strookje, via beantwoorden, in te vullen en te verzenden. Aanmelden kan tot maandag 9 maart. Schoolvoetbal Woensdag 1 april is er schoolvoetbal. Er is een jongens- en meisjesteam opgegeven. Leerlingen die mee gaan ontvangen nodige informatie.

5 Verkeersexamen leerlingen groep 7 Op donderdag 16 april 2015 zullen de leerlingen van groep 7 deelnemen aan het nationale verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland. Deze dag zullen zij het theorie- en praktijkexamen maken en zullen de leerlingen behendigheid doen. De leerlingen kunnen op de website van VVN ( alvast oefenen voor het verkeersexamen. Ook kunnen ze de verkeersexamen app gratis downloaden via android en apple ios. Wij wensen jullie veel succes met oefenen. In de nieuwsbrief van april zult u verder geïnformeerd worden over het verkeersexamen. De verkeersouders Verkeer rond de school Al vaker hebben we bij u de verkeerssituatie rondom de school onder de aandacht gebracht. De momenten van in- en uitgaan van de school geven altijd veel drukte op straat. Het is daarom van het grootste belang dat de verkeersituatie voor de kinderen overzichtelijk is. Met het vele autoverkeer dat wij dagelijks langs zien komen is de situatie helaas niet overzichtelijk en dit leidt soms tot gevaarlijke momenten. Het heeft nog niet geleid tot ongelukken, maar wij vinden dat we het ook zover niet moeten laten komen. Bovendien blijkt de autodrukte ook regelmatig overlast te geven voor Schoolstraatbewoners die hun erf niet meer af kunnen door een fout geparkeerde auto. Daarom het herhaalde, dringende verzoek: - De jongste kinderen op te wachten op het plein. Ook met uw fiets. Dit voorkomt blokkades van de straat door wachtende ouders en u kunt uw kind zo veilig meenemen de straat op. Zet uw fiets ook bij het brengen op het plein. - Parkeer niet voor de school, maar verderop in de straat in de daarvoor bedoelde vakken of in een andere straat. Zet oudere kinderen (vanaf groep 4) iets verder van school af. Dat laatste stukje lopen kunnen ze vast wel aan. Zo houden we de verkeerssituatie voor de school overzichtelijk en dus veilig. Wij hopen een verkeersongeval voor de school nooit mee te maken. U toch ook niet? Adoptiekind Joshua Van ons adoptiekind Joshua Battulayan kregen we een brief en een foto. Hij zit nu in de 8 e grade en het gaat gelukkig goed met hem op school. Het is fijn dat hij, door onze ondersteuning, een kans krijgt om naar school te gaan. Hij schrijft: Beste sponsor, Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat het heel goed met jullie gaat. Met mij en mijn familie gaat het goed. Ook op school gaat het goed. Ik zit nu in de 8 e grade en zoals het er nu naar uitziet, kan ik deze school afmaken. Daarmee komt mijn droom uit. Straks kan ik mijn ouders ondersteunen. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de schoolspullen en kleren die ik kreeg. Ik heb een shirt en broek gekregen. Daar ben ik blij mee. Heel veel dank en een hartelijke groet van Joshua.

6 Avondvierdaagse Van 2 t/m 5 juni is weer de Avond4daagse in de Bommelerwaard. Uw kind krijgt binnenkort een brief mee met meer informatie en de mogelijkheid om zich op te geven. 39 ste AVONDVIERDAAGSE Flessenactie BOMMELERWAARD Flessenactie SamenLoop voor Hoop Wie helpt mee om lege flessen te sparen voor KWF? Zoals een ieder weet, is er nog steeds veel geld nodig om onderzoek te kunnen blijven doen tegen de ziekte kanker. Onderzoek, zodat er meer mensen een kans op genezing kunnen krijgen. Wij willen voor de SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard, welke wordt gehouden in juni 2015, geld ophalen voor KWF. Helpen jullie mee!!! Iedereen heeft vast wel lege flessen thuis. En natuurlijk kun je ook langs gaan bij je opa, oma, oom en tante, óf gewoon in je buurt flessen ophalen. Deze flessen mag je dan mee naar school nemen en in de daarvoor bestemde zak doen op het schoolplein. Ook kunt u kinderen langs de deur verwachten. De zak wordt steeds geleegd door het Team SamenLoop voor Hoop en het geld gaat daarna naar KWF! Naast de flessenactie verkopen wij ook paaseitjes. Daarmee komen we ook langs de deur. Uiteraard kunt u deze eitjes ook bestellen. Dit kunt u doen bij Petricia van der Leij, tel Gebruik de app en sms, gewoon bellen kan natuurlijk ook. Bestellen via Facebook kan ook op de site van SamenLoop voor Hoop Team VV Zuilichem. Paaseitjes voor de Samenloop voor Hoop kosten 2,50 per zakje. We hebben verschillende smaken: Wit/puur/melk, Melk met vanille. En het speciale SamenLoop voor Hoop eitje: Puur met praline.

7 De ouder(s) / verzorger(s) van: Aanmeldstrook rapportgesprek Groep Komen naar het 10-minutengesprek op dinsdag 17 maart van uur of woensdagmiddag van uur. Bij: Dinsdagavond 17 maart Woensdagmiddag 18 maart Juf Miranda Juf Tessa Juf Juriena / juf Samantha Juf Corine Juf Annelein U kunt deze aanmeldstrook inleveren tot maandag 9 maart.

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Datum Activiteit Nieuwsbrief Maart 2016 2 maart Werkochtend Verteltas 3 maart Voorjaarsmarkt 7 maart juf Gerinda roostervrije dag, meester Van Leerdam vervangt 8 maart Bezoek aan het Stadskasteel, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016 Datum Activiteit Nieuwsbrief April 2016 4 april Maandopening ADV juf Gerinda, meester van Leerdam vervangt 5 april Verkeersexamen, groep 7 6 april Verpleegkundige op school 7 april Muis schrikt zich een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2015. Bijbelverhalen

Nieuwsbrief Mei 2015. Bijbelverhalen Datum Activiteit Nieuwsbrief Mei 2015 11 mei Maandbijeenkomst: Een keuze maken 13 mei Werkbijeenkomst `Verteltas 14 en 15 mei Hemelvaartvakantie 18 mei Bankbattle, groep 8 Luizencontrole Juf Wendy afwezig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur J. Duut www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Op dinsdag 16 maart houden we weer een open

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 1 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg Nieuwsbrief week 11-2016 Agenda: 12 maart NL Doet 16 maart Schoolvolleybal toernooi groep 8 Studiedag onderbouw, groep 1 en 2 vrij 11 april Kijkavond bovenbouw. 13 april Schoolvoetbal toernooi groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Beste ouders, De drukke maand februari is bijna ten einde. De kinderen hebben ondertussen de rapporten gekregen, de 10-minutengesprekken zijn gevoerd en de leerkrachten hebben de groepsplannen voor de

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd ProJOP jeugdwerk VPKB 40 Days stilstaan in de 40 dagentijd Hey! Voor je ligt 40 Days. De veertigdagentijd is de periode waarin we uitkijken naar Pasen, het feest van Jezus opstanding. Onderweg lezen we

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 24 maart 2016 nr. 15

Nieuwsbrief 14 24 maart 2016 nr. 15 Nieuwsbrief 14 24 maart 2016 nr. 15 Via de familie van Arja van Wilgenburg ontvingen wij onderstaand bericht: Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Aan de ouders en verzorgers, We zijn weer gekomen aan het einde van de maand maart. We mogen terugkijken op mooie Paasvieringen. We mochten vieren dat Jezus uit de dood is opgestaan.

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding 26 augustus Luizencontrole 26 Startdienst, 19.00 uur in De Hoeksteen 31 Gebedsgroep 31 Rots en Water informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie