Nieuwsbrief,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief, Van de directie Van de ouderraad Talentendag Ontwikkeling PBS Vraag naar knutselmateriaal Verkeer; controle fietsverlichting Oproep Kerst Kinderboekenweek Agenda Van de directie Heel fijn dat de meeste ouders/verzorgers van de groepen 4 t/m 8 in de vorige nieuwsbrief het onderstaande stukje gelezen hebben en al hun medewerking verlenen door op de speelplaats afscheid te nemen van hun kinderen. In verband met de zelfstandigheid van de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 willen wij ouders erop wijzen dat wij de leerlingen graag zelfstandig (dus zonder ouders/verzorgers) naar het klaslokaal zien komen voor de start van de schooldag. Wilt u op het schoolplein uw kind gedag zeggen, zodat het kan laten zien dat het zelfstandig de jas kan ophangen, de lunch kan wegzetten en naar het lokaal kan lopen? Dank u wel voor uw medewerking. Verkeerssituatie Mgr. Borretweg Van de gemeente Grave hebben wij vernomen dat in week 45 (maandag 5 november) de laatste fase van de werkzaamheden reconstructie Mgr. Borretweg / Willem Verheijdenstraat /

2 Willem Jacobstraat en Hertogsgraafsingel van start gaan (zie tekening hiernaast). De verwachting is dat de werkzaamheden in totaal ongeveer 5-6 weken in beslag zullen nemen. Deze werkzaamheden hebben helaas consequenties voor de toegankelijkheid en het parkeren rondom de scholen en kinderopvang bij Campus Grave West. Op onze vraag of er nog andere ( tijdelijke) parkeergelegenheden dichtbij de Campus Grave West kunnen komen, heeft de gemeente geantwoord dat die mogelijkheden er niet zijn/komen. We verwachten dat het Bikkelkampplein wel bereikbaar zal blijven, maar ook dat het erg vol zal zijn gedurende deze weken. Dringend verzoek aan ouders/verzorgers om als het enigszins kan uw kind(eren) te voet of met de fiets naar school te laten gaan en op te halen. Met vriendelijke groet, Michel van der Kraan directeur. Van de ouderraad Iedereen is weer een fijn nieuwe schooljaar begonnen en zo langzamerhand wordt het al weer tijd om de activiteiten op te starten. Ouderbijdrage Sinterklaas, Kerst, Carnaval, noem maar op. Maar ook de kaartjes voor toegang tot de pretparken voor het schoolreisje zijn voor 1 Januari het goedkoopst. Bussen moeten we vaak in Januari vastleggen en betalen, anders zijn ze niet meer beschikbaar. Vandaar bij deze de oproep, indien je de ouderbijdrage handmatig betaalt en niet meedoet aan de automatische incasso, betaal dan z.s.m. de vrijwillige ouderbijdrage. Het rekeningnummer is NL98 RABO t.n.v. Oudervereniging De Raamdonk te Grave, met een duidelijke vermelding van de na(a)m(en) van de kinderen en de groep. Dit jaar is de ouderbijdage (net zoals vorige jaren) vastgesteld op 32 euro. Wanneer je overstapt op de automatische incasso kan je niet alleen in termijnen betalen, maar omdat het voor ons veel minder tijd kost om de administratie te doen, geven we een korting van 2 euro. Voor de formulieren om lid te worden, zie Onder het kopje DE SCHOOL, Formulieren staat alles wat je nodig hebt. Inleveren kan bij de leerkracht, dan komt het vanzelf bij ons terecht. Voor alle andere ouders die inmiddels wel lid zijn, de bijdrage zal medio November van de rekening worden afgeschreven. Schoolreisje Dit jaar gaan we uiteraard weer op schoolreisje. In mei zullen de kinderen met de bus naar een nog niet nader te noemen pretpark of speeltuin reizen voor een onvergetelijke dag. Dit jaar hebben wij besloten dat er per groep maximaal 2 groepsouders mee mogen, dit om de kosten zoveel mogelijk in de hand te houden. Het is gebruikelijk dat als je groepsouder bent en het bekende steentje bijdraagt aan het wel en wee in de groep, denk aan de luizencontrole, juffendag en andere ondersteuning in de vrije tijd, ook mee wordt gevraagd op schoolreisje. Kost vaak een vrije dag, maar je ziet de kinderen genieten als nooit tevoren.

3 Vragen Mocht u vragen hebben over bovenstaande, kan uiteraard altijd contact worden opgenomen met de Ouderraad. Ook als u meer wilt weten van de activiteiten of een keer een vergadering wilt meemaken, neem dan contact met ons op via mail: ouderraad.deraamdonk@optimusonderwijs.nl De Ouderraad. Talentendag Over twee weken staat de eerste talentendag weer gepland. Het programma is zo goed als rond en komende week mogen de kinderen gaan inschrijven voor de diverse workshops. U wilt hier natuurlijk bij zijn. Dat kan! We kunnen heel veel ouderhulp gebruiken deze dag. (vrijdag 9 november) De onderbouw werkt van tot uur aan de workshops. De bovenbouw is van tot uur aan de beurt. Kunt u op één van deze momenten, of wellicht beiden, dan horen we dat graag. Geef het even door bij de groepsleerkracht of stuur een mailtje naar n.vdberk@optimusonderwijs.nl Ook hulp van oppas, opa s en oma s, grote broers, zussen en andere familieleden is natuurlijk welkom! Wanneer alle kinderen zijn ingedeeld bij een workshop naar keuze, krijgen zij van ons alle benodigde informatie die voor de workshop van belang is. Voor één van de workshops zijn we op zoek naar grote glazen potten met deksel. Heeft u deze? Dan kunt u ze afgeven op school bij meneer Ed. Ontwikkeling PBS Een aantal jaar geleden heeft ons team ingestemd met de invoering van PBS (een doelmatige, schoolbrede aanpak die zich richt op het versterken van gewenst gedrag en op het voorkomen van probleemgedrag). Ons doel van de implementatie van PBS is een veilig en positief pedagogisch leerklimaat ontwikkelen waarin leerlingen en leerkrachten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ons team krijgt regelmatig scholing voor deze implementatie. Vrijdag 5 oktober is door ons team gewerkt aan het borgen van de groene basis; een fijn schoolklimaat waarin iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. We hebben gewerkt aan onze gedragsverwachtingen in de algemene ruimtes en in de groep. Sluiten deze nog steeds aan bij onze normen en waarden en op de lessen van goed gedrag? Onze gedragsverwachtingen worden gekoppeld aan drie kernwaarden namelijk: respect, verantwoordelijkheid en veiligheid. We zijn met ons team aan de slag gegaan om de gedragsverwachtingen uit te werken en een vertaalslag te maken naar de groep. De komende periode zal er in de groepen aandacht besteed

4 worden aan de gedragsverwachtingen passend bij wat de groep nodig heeft. Zo kan het zijn dat de ene groep aandacht besteedt aan het rustig naar binnen komen na de pauze terwijl een andere groep aandacht besteedt aan het goed verlopen van een instructie. Om het draagvlak te vergroten worden de leerlingen betrokken bij het opstellen van de gedragsverwachtingen gekoppeld aan de drie kernwaarden. Daarbij gaan we gebruik maken van het nieuwe logo dat beter past bij de Raamdonk. Tijdens de studiedag van 6 december zullen wij met het team aandacht besteden aan de gele interventie (klein probleemgedrag) en tijdens de studiedag van 5 april aan de rode interventie (groot probleemgedrag). Ons streven is om dit schooljaar PBS in haar geheel goed op de kaart te zetten. Vraag naar knutselmateriaal De leerlingen zijn heel enthousiast bezig geweest met de knutselopdracht rondom de Kinderboekenweek. Dat heeft helaas wel een aanslag gedaan op onze knutselmaterialen. We zijn daarom de komende tijd op zoek naar de volgende knutselmaterialen: * Lege toiletrollen * Lege keukenrollen * Plastic bakjes (van yoghurt, boter e.d.) * Eierdoosjes * Glazen potjes met deksel * Lege melkpakken * Knopen * Grote stukken stof in alle kleuren * Kranten en nog veel meer. Kunt u ons hierbij helpen? Dan zien we dat heel graag. Materialen mogen worden afgegeven op school bij de leerkracht of bij meneer Ed. Alvast bedankt! Verkeer; controle fietsverlichting Zodra de klok wordt verzet (komend weekend) is het in de ochtend- en avondspits al gauw weer donker. Het is daarom van groot belang dat je fietsverlichting goed werkt. Het is daarom elk jaar weer nodig om fietsen te controleren op werkende fietsverlichting. Dat doen we dit jaar samen met jou!

5 Op woensdag 7 november wordt de fietsverlichting van uw kind(eren) gecontroleerd op school. Dit geldt voor de kinderen in de groepen 5 tot en met 8. De kinderen van deze groepen hebben op deze dag hun fiets dus nodig op school. Zet het groot op uw kalender: woensdag 7 november, verlichtingscontrole! Oproep Kerst Het duurt nog even... maar op woensdagavond 19 december aanstaande, nodigen we onze leerlingen uit voor een sfeervol kerstdiner in iedere groep. Meer informatie over de invulling daarvan volgt nog op een later moment. Voor nu zijn we alvast op zoek naar enthousiaste ouders en/of opa's en oma's die deze avond zouden willen zorgen voor een muzikale omlijsting. We zijn op zoek naar mensen die kerstliedjes zouden willen zingen en/of een muziekinstrument kunnen bespelen. Deze " kerstengelen",mogen hun liederen laten horen tijdens de aankomst en het vertrek van de kinderen en mogen tijdens het diner in elke klas een bezoekje brengen. We zouden het hartstikke leuk vinden wanneer we een groep(je) bij elkaar krijgen die van te voren samen een keertje kunnen oefenen. We verwachten echt geen geschoolde stemmen, het plezier is het voornaamste! Aanmelden kan via; b.willems@optimusonderwijs.nl of annelie.arts@optimusonderwijs.nl Alvast hartelijk dank! namens de kerst werkgroep; Juf Bianca en juf Annelie Kinderboekenweek De Kinderboekenweek is weer voorbij. Op de Raamdonk nog niet helemaal. Daar zijn ze in een aantal klassen nog flink aan de slag met de opdrachten. Maar er zijn er ook al een heleboel klaar. Alle tekeningen en knutselwerken zijn tentoongesteld in de aula. Loopt u gerust een keer een rondje na schooltijd samen met uw kind om deze prachtige werken te bekijken. De boekenmarkt was weer een groot succes! Mede door ouders en kinderen die eigen boeken hebben gedoneerd. Juf Floor is nu bezig om leuke nieuwe voorleesboeken te bestellen. Deze komt zij zo snel mogelijk in de klassen uitdelen. Denkt u nu ; hé wat jammer, de boekenmarkt gemist!

6 Niet getreurd, in januari, tijdens de Nationale Voorleesdagen, zullen wij opnieuw een boekenmarkt organiseren. Dus gooi geen boeken weg, maar bewaar ze voor de boekenmarkt in januari. Agenda De activiteiten voor de komende weken zijn: Datum Activiteit Maandag 29 oktober Schoolfotograaf Woensdag 7 november Fietsverlichtingscontrole groep 5 t/m 8 Vrijdag 9 november Talentendag Vrijdag 16 november Volgende schoolnieuwsbrief Volledige jaarplanning voor is te vinden in Digiduif.

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-09-2018 Van de directie Kinderboekenweek Verkeer OR MR Huiswerkafspraken groep 5 t/m 8 Bag2School Spelletjes Agenda Van de directie Oss is stil Ook onze gedachten gaan uit naar alle betrokken

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 17 november 2017

Nieuwsbrief, 17 november 2017 Nieuwsbrief, 17 november 2017 Sintviering maandag 4 december Kerstviering en knutselen 1 e Talentendag zeer geslaagd Winnaars kinderboekenweek Verkeersproject fietsverlichting Nieuws uit de bieb Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toe!

Het team van basisschool Hertogin Johanna wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2017 toe! NIEUWSBRIEF Basisschool Hertogin Johanna locatie A Januari 2017 In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school - Nieuwjaarswens - Jarigen - Terugblik kerstbijeenkomst - Nieuwe collega in groep 5 op woensdag - Website

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2018

Nieuwsbrief nr juni 2018 Nieuwsbrief nr. 20 28 juni 2018 Kalender Do 28 juni Musical groepen 8 Do 5 juli Laatste (extra) nieuwsbrief van dit schooljaar Vr 6 juli Laatste schooldag: kinderen zijn om 12.00 uur vrij Vonderwijs Wordt,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 29 september 2016

Ouderinfo donderdag 29 september 2016 Ouderinfo donderdag 29 september 2016 Geplande evenementen 28-09-2016 Kinderpostzegels www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 4 1. Gers Pardoel was op school. Wat was dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Sinterklaas... Theaterroute Beste ouders,

Sinterklaas... Theaterroute Beste ouders, Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl j.moesman@kom-leren.nl 05.12.2014 Jaargang 24 nr8 In dit nummer: Sinterklaas 1 Theaterroute; loopschema(4) 1 Kerst 2 Techniekproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Vlindernieuws. Vuurvlinder locatie Noord: Vuurvlinder locatie West:

Vlindernieuws. Vuurvlinder locatie Noord: Vuurvlinder locatie West: Vlindernieuws Belangrijke data 18 december kerstdiner 18 december kerstviering Salvatorkerk Vuurvlinder locatie noord 19 december kerstviering Salvatorkerk Vuurvlinder locatie west 22 t/m 2 januari: kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

20 januari 2017 Nummer 9

20 januari 2017 Nummer 9 20 januari 2017 Nummer 9 Inhoud: Korfbalclinics Gezinsviering Wereldoriëntatie Ouderbijdrage, denkt u er nog aan Nationale voorleesdagen Wereldoriëntatie Jeugdgrootvorst Speelplaats Verkeerstuin 28 maart

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 6 Ouderbijdrage 2016-2017 Nu het schooljaar enkele weken bezig is, vragen wij uw aandacht voor de ouderbijdrage 2016-2017. Deze bijdrage maakt het mogelijk om allerlei buitenschoolse

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Nieuws vanuit de leerlingenraad

Nieuws vanuit de leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 02 t/m 06 oktober Agenda: Ma - Di - Wo - Vergadering leerlingenraad Beste ouders/verzorgers Denkt u eraan! Donderdag 5 oktober a.s. hebben alle kinderen vrij. Dit i.v.m. de landelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Jawel hoor, het was erg geslaagd!!

Jawel hoor, het was erg geslaagd!! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9 e nieuwsbrief, vrijdag 6 december 2013 Sinterklaas was op De Kraal! Leuk! Meen je dat nou? Hoe lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 2018 1 2 1e schooldag schooljaar 2018-2019 4 5 6 7 8 9 10 Groep 8 11 Groep 8 12 Groep 8 1 Groep 8 14 Groep 8 15 16 17 Deze week: Startbijeenkomst groep 1-2 18 19 Middag: startgesprekken gr t/m

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen

#5 7 oktober t/m Herfstvakantie + studiedag. Even voorstellen #5 7 oktober 2016 We vragen u om deze week een vrijwillige ouderbijdrage over te maken. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over! Oktober - november 09-10 9.30 uur Schoolkerkgezinsdienst 12-10 8.30 uur

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 2-7 oktober 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Woensdag 5 t/m vrijdag 14 oktober

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

PRIKBORD 6 3 september 2014

PRIKBORD 6 3 september 2014 PRIKBORD 6 3 september 2014 Week 9, 1 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 AGENDA Donderdag 1 maart Prikbord 6 MR-vergadering Woensdag 21 maart Vrijdag 16 maart Zaterdag 17 maart Inloop ochtend van 08.30-12.00

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 50 6852 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 3-2014

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Thema infoavond Op 8 november stond de thema avond voor ouders gepland. Helaas kon die avond niet doorgaan, vanwege ziekte. U heeft dus nog een nieuwe datum van ons tegoed! Omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie