1 I. Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 I. Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging."

Transcriptie

1 1 I Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Productoverzicht

2 2 I Productoverzicht Ontdek het geheim van betere lucht! Systemair is opgericht in 1974 met een vooruitstrevend idee voor de ontwikkeling en introductie van een ronde in-lijn centrifugaal kanaalventilator die ventilatiesystemen heeft vereenvoudigd. Ons motto The straight way heeft zich nu uitgebreid van een productconcept tot een bedrijfsfilosofie. De productportfolio is gegroeid en bestaat uit een breed pakket energiezuinige ventilatoren en luchtbehandelingskasten, luchtverdelingsproducten, koelers, luchtgordijnen en verwarmingsproducten. De producten zijn robuust, gemakkelijk te selecteren, te onderhouden en te gebruiken.

3 Inhoudsopgave I 3 Inhoudsopgave Systemair wereldwijd 4 Systemair Nederland 6 Buis- en kanaalventilatoren 8 Multibox 9 Dakventilatoren 10 Thermoventilatoren 11 Explosiebeveiligde ventilatoren 12 Kunststof ventilatoren 13 Axiaal ventilatoren 14 Industriële toepassingen 16 Brandgasventilatoren 18 Ventilatiesystemen voor ondergrondse parkeergarages 21 Tunnelventilatoren 22 Modulaire ventilatieapparatuur 23 Compacte WTW-units 24 Woonhuisventilatie 26 Luchtverdeling 28 Brandbeveiliging 30 Ons bedrijfsconcept is het ontwikkelen, produceren en leveren ventilatieproducten van hoge kwaliteit. Met de focus op onze klanten, willen we het meest betrouwbare bedrijf zijn op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid en leveringsbetrouwbaarheid. Daarnaast moet de omgang met Systemair voor u ongecompliceerd zijn. Wij nodigen u uit om samen met ons de wereld van de ventilatietechnologie te ontdekken.

4 4 I Systemair Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden Hoofdkantoor van de groep, distributiecentrum en de grootste productielocatie. Productie van compacte luchtbehandelingsunits met een uitgebreid programma ventilatoren en accessoires. Productie van luchtgordijnen en ventilatorverwarmingen voor Frico, een bedrijf binnen de Systemair groep. Windischbuch, Duitsland Productie van een uitgebreid programma van axiaal- en dakventilatoren, alsmede tunnel- en garageventilatie. Langenfeld, Duitsland Productie van luchtgordijnen. Ukmergé, Litouwen Productie van units voor woonhuizen en grote luchtbehandelingsunits. Maribor, Slovenië Productie van hoge-temperatuurventilatoren voor rookwarmteafvoer. Hässleholm, Zweden Productie van verwarmingsproducten voor luchtbehandelingseenheden, mobiele en vaste ventilatorverwarmingen, plus ontvochtigers. Mühlheim an der Ruhr, Duitsland Productie van luchtbehandelingsunits voor zwembadhallen en comfort-ventilatie met extra hoge efficiëncy. Aarhus, Denemarken Productie van grote luchtbehandelingsunits "centrale units". Bratislava, Slowakije Productie van luchtverdelingsproducten; brandkleppen.

5 Systemair I 5 Kwaliteit: Systemair is gecertificeerd overeenkomstig ISO 9001; ISO 14001, ATEX en Europese brandbeveiligingsstandaard EN Onze testen ontwikkelingslaboratoria behoren tot de modernste van Europa. De metingen worden uitgevoerd overeenkomstig internationale standaarden zoals AMCA en ISO. Energie besparen, exploitatiekosten terugbrengen! Ons label Green Ventilation vindt u op alle producten die zeer energiezuinig zijn. Alle producten met het label Green Ventilation combineren zuinigheid met energie-efficiëntie. Bouctouche, Canada Tillsonburg, Canada Lenexa, VS Eidsvoll, Noorwegen Aarhus, Denemarken Mühlheim a.d.r., Duitsland Waalwijk, Nederland Windischbuch, Duitsland Milan, Italië Madrid, Spanje Skinnskatteberg, Zweden Hässleholm, Zweden Ukmergé, Litouwen Langenfeld, Duitsland Bratislava, Slowakije Maribor, Slovenië Istanbul, Turkije New Delhi, India Hyderabad, India Kuala Lumpur, Maleisië Hyderabad, India Productie van luchtverdelingsproducten. Greater Noida, New Delhi, India Productie van kanaal-, axiaal- en boxventilatoren, luchtbehandelingsunits en luchtverdelingsproducten. Kuala Lumpur, Maleisië Productie van kanaal- en axiaalventilatoren. Lenexa, VS Productie van kanaal-, axiaal- en dakventilatoren, voornamelijk voor de Noord-Amerikaanse markt. Distributiecentrum voor de VS-markt. Milaan, Italië Productie van een uitgebreid programma van vloeistof- en luchtgekoelde koelers en warmtepompen voor comfort koeling. Madrid, Spanje Productie van grote luchtbehandelingsunits en boxventilatoren voor markten in Zuid-Europa, het Midden Oosten en Noord-Afrika. Bouctouche, Canada Productie van luchtbehandelingsunits voor woningen in Noord-Amerika, alsmede ontvochtigers. Tillsonburg, Canada Productie van luchtbehandelingsunits voor klaslokaalventilatie in de Noord-Amerikaanse markt. Eidsvoll, Noorwegen Productie van luchtbehandelingsunits. Istanbul, Turkije Productie van een uitgebreid programma luchtbehandelingsunits en FCU's. Waalwijk, Nederland Productie van luchtbehandelingsunits, waaronder het bekende merk Holland Heating.

6 6 I Systemair Nederland Systemair Nederland The strong combination of technology and trust Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & op-maat-gemaakte luchtbehandelingsunits. We bieden hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie, marine, scholen en parkeergarages. Vanaf 1 november 2015 vormen Systemair en Holland Heating samen één bedrijf. De beide locaties Harderwijk en Waalwijk blijven behouden en de naam Holland Heating zal voortbestaan als merknaam. In de fabriek in Waalwijk worden de bekende Holland Heating luchtbehandelingsunits geproduceerd, waaronder de HHFlex en de HHCompact. Onze kennis en ervaring delen wij met de branche om vanuit gezamenlijk vertrouwen tot de juiste productkeuze en optimale toepassingen te komen. Gezamenlijk met u ontstaan integrale, op maat gerichte oplossingen. Het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing is vanaf nu verkrijgbaar bij één bedrijf: Systemair. Ventilatoren Dakventilatoren Energiezuinige ventilatoren Centrifugaalventilatoren Industrieventilatoren Parkeergarage ventilatiesystemen Axiaalventilatoren Kunststof ventilatoren Kanaalventilatoren Woonhuisventilatoren RWA ventilatoren Overdruk ventilatie Detectie- & regelapparatuur Complete accessoires In het Systemair assortiment zijn ventilatoren leverbaar in ATEX-uitvoering, met EC-gelijkstroom, 60 Hz, akoestisch geïsoleerd en tot TEMP 600 o C/120 min.

7 Systemair Nederland I 7 i In de fabriek in Waalwijk worden de Holland Heating-units geproduceerd i Locatie Harderwijk is centraal gelegen in Nederland Systemair is een bedrijf dat zich continu ontwikkelt. Kernwaarden zijn kwaliteit, beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid. We garanderen betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid onder alle omstandigheden. Voor u als klant de voordelen op een rij: Keuze Het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing is vanaf nu verkrijgbaar bij één bedrijf. Voorraad Veel van onze producten zijn op voorraad en daarmee vanuit ons doordachte distributiesysteem snel leverbaar. Innovatie Wij ontwikkelen en innoveren continu, ook op het gebied van energiebesparing, geluidsreductie en duurzaamheid. Assortiment Ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTWunits en standaard & op-maatgemaakte luchtbehandelingsunits. Betrouwbaarheid De eigen serviceafdeling van Systemair is met haar landelijke dekking uniek te noemen. We bieden u de zekerheid van garantie en een hoge servicegraad. Kennis Kennis en ervaring delen wij met de branche om vanuit gezamenlijk vertrouwen tot de juiste productkeuze en optimale toepassingen te komen. Luchtbehandelingsunits van het merk Holland Heating HHFlex 68 bouwgroottes m 3 /h HHCompact m³/h Compacte WTW-units Woonhuisventilatie m³/h Luchttoevoer units m³/h Topvex serie m³/h Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging TIME serie m³/h DV serie m³/h Brandkleppen Luchtroosters Plenumboxen VAV-regelingen

8 8 I Fans Productoverzicht Buis- en kanaalventilatoren Kwaliteit op basis van traditie Buis- en kanaalventilatoren van Systemair bieden met hun uitgebreide accessoirelijn de juiste oplossing voor bijna alle ventilatietoepassingen. De buisventilator van Systemair was de eerste in zijn soort en bracht een revolutie teweeg in de wereld van ventilatie. We hebben onze buis- en kanaalventilatoren in de afgelopen 35 jaar consequent verder ontwikkeld en vandaag de dag zijn ze toonaangevend wat betreft prestaties, functionaliteit en betrouwbaarheid. Buisventilator KD Tot m³/h Buis- en kanaalventilatoren van Systemair worden gebruikt in de industrie, in kantoor- en werkruimtes en woningen, kortom overal waar compacte oplossingen voor betrouwbare be- of ontluchting nodig zijn. Kanaalventilator KE/KT Tot m³/h Buisventilator prioair Tot m³/h Kanaalventilator RS/RSI Tot m³/h Buisventilator K Tot m³/h Geluidgedempte buisventilator KVO Tot m³/h Kunststof buisventilator RVK Tot m³/h Geluidgedempte buisventilator KVKE Tot m³/h Meer buis- en kanaalventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website

9 Ventilatoren Fans I 9 Multibox Krachtige prestaties en extreem flexibel De Multibox van Systemair is toonaangevend. Het wandpaneel kan eenvoudig worden versteld, zodat de ventilatierichting ter plaatse aan de omstandigheden kan worden aangepast. De uitgebreide accessoirelijn maakt een nauwkeurig passende aansluiting van buis en kanaal mogelijk. Bij de Multibox-EC is een beproefd ontwerp verbeterd en afgestemd op de toekomst. De voordelen van de Multibox worden gecombineerd met energiebesparende EC-motoren. De nieuwe motortechnologie bespaart vanwege de efficiënte werking niet alleen stroom, maar beperkt ook de uitstoot van CO 2 en zorgt voor lage bedrijfskosten. De Multibox is ook verkrijgbaar in thermo-uitvoering voor het afzuigen van hete en agressieve media, zoals in keukens. Vierkante kanaalventilator MUB tot maximaal m³/h Vierkante kanaalventilator MUB-EC Tot m³/h Het begon met een idee Zo begon het. Uit een productidee is een wereldwijd actief concern ontstaan met een jaaromzet van meer dan 330 miljoen euro. Een koelventilator in een IBM-computer gaf de aanleiding. Bij de tot dan toe gebruikte typen ventilatoren moest steeds een bochtstuk worden geplaatst om de lucht verder te geleiden. Dat was onpraktisch, duur en tijdrovend. Een alternatief was er echter niet. Plotseling was er een oplossing, de buisventilator - geen bochtstukken meer, geen omslachtige techniek, maar een betere functionaliteit. Dit productidee vormde de eerste aanzet voor de oprichting van het bedrijf Systemair in Skinnskatteberg, Zweden. De K-ventilator in de afbeelding hiernaast draait al meer dan 30 jaar zonder onderbreking in een waterzuiveringsinstallatie in Skinnskatteberg. Meer multibox ventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website

10 10 I Ventilatoren Productoverzicht Dakventilatoren Onze klassiekers Het uitgebreide programma van Systemair dakventilatoren biedt een exclusief aantal keuzes afgestemd op uw vereisten. Ze zijn zeer robuust en duurzaam en bieden betrouwbare afblaasoplossingen. Systemair dakventilatoren zijn beschikbaar in een horizontale of verticale afvoer. Stille en explosieveilige uitvoeringen, rookafzuiging alsmede thermo-ventilatoren met motor buiten de luchtstroom complementeren de keuze aan producten. De dakventilator DVC waarborgt aangenaam lage bedrijfskosten, omdat haar EC-motor energie bespaart en dus ook CO 2. Meer dakventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website Dakventilator TFSK Tot m³/h Dakventilator DHS sileo Tot m³/h Dakventilator DVS sileo Tot m³/h Ook in geïsoleerde uitvoering verkrijgbaar Dakventilator DVV Tot m³/h Ook in geïsoleerde uitvoering verkrijgbaar Referentie: Dunajski Kristali, Ljubljana, Slovenië Dit bedrijven- en wooncomplex bevindt zich op de meest aantrekkelijke locatie in de hoofdstad van Slovenië. Naast de diverse dak-, kanaal- en axiaalventilatoren leverde Systemair verschillende afmetingen DV luchtbehandelingskasten. Dakventilator DVN Tot m³/h Ook in geïsoleerde uitvoering verkrijgbaar

11 Ventilatoren I 11 Thermoventilatoren Onze specialisten Thermoventilatoren van Systemair: de eerste keus als het gaat om hoge mediumtemperaturen en zware bedrijfsomstandigheden. Deze thermoventilatoren komen het best tot hun recht daar waar de eisen hoger liggen, zoals bij het afzuigen van keukens, lasapparaten, industriële ovens of soortgelijke toepassingen. Afhankelijk van het model zijn de ventilatoren geschikt voor langdurige mediumtemperaturen tot 200 C. In de loop der jaren heeft Systemair deze ventilatoren consequent verder ontwikkeld, waardoor het aanbod zeer volledig is en de ventilatoren verbazingwekkend veelzijdig toegepast kunnen worden. Luchtafvoerbox KBR/KBT Tot m³/h Multibox MUB/T Tot m³/h Meer thermoventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website Dakventilator DVN Tot m³/h Ook in geïsoleerde uitvoering verkrijgbaar Centrifugaal ventilator ZenAx Tot m³/h Dakventilator DVV Tot m³/h Ook in geïsoleerde uitvoering verkrijgbaar Multibox MUB/T-S Tot m 3 /h Axiaalventilator AXCBF met motor buiten de luchtstroom Tot m 3 /h

12 12 I Productoverzicht Ventilatoren Explosiebeveiligde ventilatoren Meerwaarde voor uw veiligheid De lijn van explosiebeveiligde ventilatoren is één van onze sterke punten. Want ons productportfolio voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om de ventilatie van explosiegevaarlijke ruimten. Alle Ex-ventilatoren van Systemair zijn getest volgens de ATEX-richtlijn 94/9/EC en voldoen aan explosiebeveiliging Ex e verhoogde veiligheid of Ex d drukvast omhulsel. De bijpassende en voor Ex toegelaten accessoires maken de productlijn compleet. Radiaal ventilator DKEX Tot m³/h Radiaal ventilator EX Tot m³/h Axiaal ventilator AXC-EX Tot m³/h Buisventilator RVK-EX Tot m³/h Kunststof EX-ventilator PRF- EX Tot m³/h Kanaalventilator KTEX Tot m³/h Axiaal ventilator AW-EX Tot m³/h Referentie Systemair: Zeist, Nederland Dakventilator DVV-EX Tot m³/h Dakventilator DVEX Tot m³/h De ATEX richtlijn is van toepassing op alle plaatsen waar ontploffingsgevaar kan heersen, zoals in laboratoria, garages en opslagplaatsen. In Zeist is een bedrijf gevestigd gespecialiseerd in steenhouwersbenodigdheden voor natuursteen, zoals onderhoudsmiddelen. Deze dienen in speciale brandwerende opslagkluizen opgeslagen te worden. Systemair zorgde voor de geforceerde ventilatie. Meer explosiebeveiligde ventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website

13 Ventilatoren I 13 Kunststof ventilatoren Robuuste ventilatoren voor speciale omstandigheden U wilt ventilatoren die onder alle omstandigheden werken. Ook als ze worden blootgesteld aan vuil, bijtende gassen of andere agressieve bestanddelen in de afvoerlucht. Onze kunststof ventilatoren zijn speciaal ontwikkeld voor dit soort gebruik, zoals in de levensmiddelen-, elektro- of de chemische industrie. Door de robuuste en zorgvuldig geselecteerde componenten functioneren de kunststof ventilatoren ook betrouwbaar onder ongunstige omstandigheden en overtuigen ze door hun lange levensduur. Direct gedreven centrifugaal ventilator RV45/63 Tot m³/h Dakventilator verticaal uitblazend SDR-45/63 Tot m³/h Meer kunststof ventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website Direct gedreven axiaal ventilator AX58 Tot m³/h Riemgedreven centrifugaal ventilator RV45/63 Tot m³/h Referentie: s Hertogenbosch, Nederland Daar waar corrosie op de loer ligt, daar ligt de kracht van kunststof. Systemair kunststof ventilatoren zijn op vele fronten inzetbaar. Bijvoorbeeld in laboratoria maar ook in de industrie. Voorbeelden van door Systemair gerealiseerde projecten met kunststof ventilatoren zijn de Universiteit Wageningen, het Atlasgebouw (ook in Wageningen) en het Jeroen Bosch ziekenhuis in s Hertogenbosch.

14 14 I Productoverzicht Ventilatoren Axiaal ventilatoren Ventilatoren in topvorm Lagedruk axiaal ventilator AW sileo Tot m³/h Zo uiteenlopend als de eisen en toepassingsgebieden kunnen zijn, zo omvangrijk en compleet is de lijn axiaal ventilatoren van Systemair. De toepassingsgebieden lopen uiteen van grote winkelcentra tot ondergrondse parkeergarages en tunnel- en metroprojecten over de hele wereld. Toepassingen waarbij veiligheid een rol speelt, zoals rookafvoerventilatoren en explosiebeveiligde ventilatoren, vormen de kern van onze specialisatie. Voor toepassingen met lage druk bieden we de lijnen AW sileo en AR sileo, de lijn AXC wordt gebruikt voor het gemiddelde tot hoge drukbereik, zoals bij industriële toepassingen. Met ons grote aanbod aan accessoires kunnen individuele oplossingen worden gerealiseerd. Lagedruk axiaal ventilator AR sileo Tot m³/h Gemiddelde druk axiaal ventilator AXC Tot m³/h Gemiddelde druk axiaal ventilator in korthuisuitvoering Tot m³/h Meer axiaal ventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website Gemiddelde druk axiaal ventilator AXC-G Tot m³/h Referentie Systemair: Boedapest, Hongarije 10 Etages, diverse atria en 530 appartementen Systemair had de juiste oplossing in petto voor alle ventilatiebehoeften: de appartementen worden geventileerd met meer dan 100 ECdakventilatoren. Deze zijn drukgeregeld, werken naar behoefte en besparen zo energie. In de ondergrondse parkeergarage wordt het CO 2 -gehalte van de lucht geregeld met zes stille Multibox-ventilatoren. De meer dan dertig AXC(B) axiaal ventilatoren voor brandgas en de acht op het dak geïnstalleerde AXC axiaal ventilatoren genereren bij brand overdruk in de acht trappenhuizen die zodoende als vluchtweg vrij kunnen worden gehouden.

15 Ventilatoren I 15 Referentie: Bolshoi Ice Palace, Sotsji, Rusland Het gebouw is gebouwd voor de Olympische Spelen in Het bevindt zich in het Olympische Park, dichtbij zee. Het was een belangrijk hockeystadion tijdens de Spelen in De Arena is ontworpen voor toeschouwers. De architectuur van de Arena lijkt op die van het beroemde Fabergé ei, gebaseerd op het concept van het beeld van bevroren druppels. Producten/oplossing: De Arena is uitgerust met 75 AXC ventilatoren voor rook druksystemen. TA -units en kanaalventilatoren worden gebruikt voor de toevoerlucht en afblaaslucht. Opleveringsdatum van de bouw was Het totale gebouwoppervlak is ca m 2.

16 16 I Productoverzicht Industriële toepassingen Gegarandeerde zekerheid Aan ventilatoren voor industriële toepassingen, klein of groot, worden de allerhoogste eisen gesteld. Zelfs een kleine storing kan immers productstagnatie en hoge kosten betekenen. Hiervan is Systemair zich terdege bewust. Vanuit de opgebouwde kennis en ervaring is er een programma samengesteld dat optimaal tegemoet komt aan de wensen van de industrie. De ventilatoren uit het Systemair assortiment bieden bedrijfszekerheid onder meest extreme omstandigheden. Zeer hoge of lage temperaturen, corrosie, explosie, bijtende of verontreinigde stoffen, Systemair industrieventilatoren zijn altijd afgestemd op het zware werk. Meer informatie over industrieventilatoren vindt u op onze website V-snaar gedreven hogedruk ventilator FA, FC, FE Tot m³/h V-snaar gedreven ventilator FR, VCM, ART Tot m³/h Direct gedreven hogetemperatuur ventilator P2M, Q2M Tot m³/h V-snaar gedreven dubbel aanzuigende ventilator DFR, RZR Tot m³/h Direct gedreven ventilator RIF, FR, VCM, ART Tot m³/h

17 I 17 Referentie Systemair: Enschede, Nederland Hier worden de industrieventilatoren toegepast bij een specialist op het gebied van industriële poedercoat- en natlakinstallaties. In ovens ten behoeve van de warmtecirculatie en voor het afzuigen van de dampen en het stof in de spuitcabines. Hiervoor worden centrifugaal ventilatoren gebruikt, zoals de P2M die in verschillende temperatuurklassen leverbaar is tot 300 o C. Afhankelijk van de toepassing worden er ook axiaal ventilatoren en soms kanaalventilatoren gebruikt.

18 18 I Productoverzicht Brandveiligheid Brandgasventilatoren Passende oplossingen voor uw veiligheid Voor toepassingen waarbij veiligheid een rol speelt, zijn passende, compromisloze oplossingen noodzakelijk. Systemair, een van de meest vooraanstaande aanbieders op het gebied van ventilatietechniek, heeft een ongeëvenaard veelzijdige lijn aan brandgasventilatoren. Daarmee geven we internationaal de toon aan. En daarom mag u duidelijk meer van ons verwachten op het lastige gebied van rookafvoer. Ons totale aanbod aan rookafvoerventilatoren is gekeurd conform de Europese product- en testnorm EN Het aanbod omvat de volgende temperatuurclassificaties: F C/120min. F C/120min. F C/120min. Meer brandgasventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website Dakventilator DVV Tot m³/h Dakventilator DVG Tot m³/h Axiaal ventilator AXC(B) Tot m³/h

19 Brandveiligheid I 19 Referentie Systemair: VM-Mountain, Denemarken Referentie Systemair: Helmond, Nederland Systemair heeft een voor Europa ongekend breed assortiment van luchtbehandelingskasten, warmteterugwinsystemen, ventilatoren en accessoires. Naast het leveren van producten is Systemair ook vaak betrokken bij het ontwerpen van systemen. Bijvoorbeeld RWAinstallaties (Rook Warmte Afvoer). Een RWA-installatie zorgt voor de afvoer van rook en warmte. Er wordt op deze manier een rookvrije zone gecreëerd zodat vluchtende mensen met goed zicht een gebouw kunnen verlaten. Bovendien is het pand beter en sneller te benaderen door de brandweer. Systemair is een erkend NCP rookbeheersingbedrijf. Behalve RWA-installaties ontwerpt en levert Systemair ook parkeergarageventilatiesystemen en overdrukinstallaties in bijvoorbeeld trappenhuizen. Wandventilator WVI/WVA Tot m³/h Radiaal ventilator MUB/F Tot m³/h Axiaal ventilator AXC(F) Tot m³/h Axiaal ventilator AXC(B)-G Tot m³/h

20 I 20 Referentie Systemair: Harderwijk, Nederland Systemair is een gecertificeerd NCP erkend rookbeheersingbedrijf. Voor dit hotel in Harderwijk (zie blz. 21) is er van tevoren een CFD berekening gemaakt. CFD staat voor Computational Fluid Dynamics en maakt het mogelijk om weer te geven hoe de hete verbrandingslucht zich bij brand over het oppervlak van de parkeergarage zal verspreiden. In de praktijk kon Systemair deze berekeningen staven met een kouderookproef die in samenwerking met de brandweer is uitgevoerd.

21 Ventilatiesystemen voor ondergrondse parkeergarages I 21 Ventilatiesystemen voor ondergrondse parkeergarages Systemen op maat Betere luchtkwaliteit, lagere investerings- en bedrijfskosten evenals optimale veiligheid bij brand zijn slechts een paar van de voordelen van jetventilatorsystemen voor ondergrondse parkeergarages. Als systeemleverancier biedt Systemair alle benodigde componenten uit één bron. Alle componenten zijn zo perfect geschikt voor het project: jetventilatoren, toe- en afvoerventilatoren en het regelsysteem. Jetventilator AJR-TR Stuwkracht: N Al bij de planning ondersteunen we onze klanten met kwalitatief hoogwaardige CFD-simulaties (Computational Fluid Dynamics), zodat later een effectieve werking kan worden gegarandeerd. Jetventilatoren van Systemair zijn getest volgens EN aan de TU München en hebben de temperatuurclassificatie F C/120 min. Jetventilator AJ8 Stuwkracht: N Meer informatie over parkeergarage ventilatiesystemen vindt u op onze website Jetventilator IV Stuwkracht: N

22 22 I Productoverzicht Tunnelventilatoren Uiterst krachtige, complete systemen Onze tunnelventilatoren waarborgen veiligheid en comfort in auto-, metro- en treintunnels. Ze bewijzen hun prestaties al tijdens de bouwfase van de tunnel waarbij ze de bouwplaats voorzien van verse lucht. Tunnelventilatoren transporteren uitlaatgassen, stof en warmte naar buiten, waardoor een helder zicht en redelijke condities voor mens en machines worden gewaarborgd. In geval van brand houden ze de vlucht- en reddingsroutes vrij van rook en hitte. Onze tunnel rookafblaasventilatoren zijn getest overeenkomstig EN voor temperaturen tot 400 C gedurende 120 minuten. Axiaalventilator AXR/AXC Enkel- en meertraps, eenrichting en omkeerbaar Tunnel-Jet-ventilator AJ Tot 2,300 N Systemair is in staat complete systemen te leveren met frequentie-omvormer, ventilator en accessoires. Luchtvolumes tot maximaal 150 m³/s en 5000 Pa zijn beschikbaar. Meer tunnelventilatoren vindt u in onze online catalogus op onze website Referentie Systemair: A2 of Egnatia Odos, Griekenland Snelweg nr. 2 geldt als het grootste infrastructuurproject in het hedendaagse Griekenland. De 670 kilometer lange weg loopt voor het grootste deel over zeer moeilijk terrein. De route loopt over talloze bruggen en door 76 tunnels met een totale lengte van 49,5 km. Systemair leverde tussen 2004 en 2009 meer dan 300 tunneljetventilatoren van het type AJ(T), met een diameter van 710 en 1.120mm. De ventilatoren zijn 100 % omkeerbaar.

23 AHU N o DANVENT DV , TIME Tunnelventilatoren en Modulaire ventilatieapparatuur Tunnelventilatoren I 23 Modulaire ventilatieapparatuur Geschikt voor elke situatie Net zo uniek als de eisen die aan een ventilatiesysteem worden gesteld, zijn ook onze modulaire ventilatiesystemen. Ze worden speciaal geconfigureerd naar de wens van de klant en scheppen een binnenklimaat dat optimaal aansluit bij de doeleinden waarvoor het gebouw wordt gebruikt. Platte unit F Tot m³/h De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. De modulaire ventilatiesystemen zijn ook verkrijgbaar voor plaatsing in de buitenlucht en met volledig geïntegreerde besturing. Meer modulaire ventilatieapparatuur vindt u in onze online catalogus op onze website Kubus unit K Tot m³/h DV/TIME DV: Tot m³/h TIME: Tot m³/h Referentie: Kinderhospice Barneveld, Nederland In kinderhospice Binnenveld kunnen ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen korte of langere tijd verblijven. Zo kunnen de ouders en het gezin even rustig op adem komen terwijl de zorg voor hun kind in professionele handen is. Het pand wordt geventileerd met vier VR 700 DVC units en een Topvex TR03. Deze luchtbehandelingsunits zijn voorzien van energiezuinige EC motoren die de energieconsumptie voor het verplaatsten van de lucht met ongeveer 50% reduceren vergeleken met traditionele AC motoren. Systemair heeft daarnaast ook alle benodigde EFF en TFF lucht afzuig- en toevoerventielen geleverd.

24 AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX 24 I Productoverzicht Ventilatie-eenheden Compacte WTW-units Opstellen aansluiten comfort! Onze compacte ventilatiesystemen zijn niet alleen zuinig met energie, maar ook met tijd. Dankzij de plug & play levering zijn ze buitengewoon eenvoudig te installeren. Alle componenten, zoals ventilatoren, filters, warmtewisselaars, regelafsluiters evenals besturings- en regeleenheden zijn geïntegreerd en optimaal op elkaar afgestemd. Zo zorgt u op betrouwbare wijze voor een gezond en aangenaam binnenklimaat in kantoren, scholen, hotels en vele andere gebouwen. Dankzij de modernste motortechnologie en hoogefficiënte warmtewisselaars functioneren ze bijzonder energiezuinig. Meer compacte WTW-units vindt u in onze online catalogus op onze website Toevoerluchtbehandelingsunit TA Tot m³/h Compacte unit Topvex SR/SX SR: Tot m³/h SX: Tot m³/h R = rotatiewarmtewisselaar X = kruisstroomwisselaar Compacte unit Topvex FR met rotatiewarmtewisselaar Tot m 3 /h Compacte unit Topvex TR/TX TR: Tot m³/h TX: Tot m³/h Compacte unit TIME Tot m³/h Accessoires compacte units: R = rotatiewarmtewisselaar X = kruisstroomwisselaar Compacte unit Topvex SC met zeer efficiënte tegenstroom warmtewisselaar Tot m³/h Topvex SoftCooler Koelcapaciteit: TR: Tot 25 kw SR: Tot 23 kw DVCompact SoftCooler Koelcapaciteit: Tot 96 kw

25 Ventilatie-eenheden Compacte WTW-units I 25 Referentie: Hotel Ukraine, Moskou, Rusland Hotel Ukraïne is niet alleen één van de beste hotels maar vormt ook een integraal onderdeel van de architectuur en de historische aanblik in Moskou. Producten/oplossing: 98 Modulaire luchtbehandelingskasten, type DV, inclusief 15 DV koelers 81 kanaal- en dakventilatoren; K, KD, KT, RSI, DVSI 4 Compacte warmteterugwininstallaties; Topvex 4 Compacte voedingseenheden; TLP 2 Warmteterugwinunits voor woningen; VR

26 26 I Productoverzicht Ventilatie-eenheden Woonhuisventilatie Louter woongenot Een ventilatie-unit met warmteterugwinning biedt een hoog wooncomfort met goed verwarmde en schone toevoerlucht voor de gebruiker. Daarnaast komt de energiebesparing tegemoet aan de toekomstige eisen. De beslissing voor een unit met warmteterugwinning maakt het mogelijk comfort te combineren met energiebesparing. De luchtbehandelingskasten voor woningen van Systemair zijn geschikt voor woningen, kleine kantoren en vergelijkbare gebouwen. Onze nieuwe units voldoen aan de grote vraag op de markt naar laag energieverbruik en lage geluidsniveaus. De EC-technologie waarborgt dat ventilatoren energiezuinig zijn en draagt bij tot een lage SFP factor. Onze units zijn voorzien van warmtewiel of tegenstroom warmtewisselaars en werken zeer efficiënt onder alle omstandigheden. De units worden bediend en bewaakt door een modern regelsysteem en de status van de unit kan gemakkelijk in de gaten worden gehouden. Meer woonhuisventilatie-units vindt u in onze online catalogus op onze website Toevoerventiel TFF Luchtafvoerventiel Balance Toevoerventiel Elegant Kunststof buis, ISO+buis, platte buis

27 Ventilatie-eenheden Woonhuisventilatie I 27 Woonhuis met warmteterugwinsysteem SAVE VTC 300 Tot 240 m 2 SAVE VSR 300 Tot 240 m 2 SAVE VTR 150 Tot 100 m 2 SAVE VTR 200 Tot 140 m 2

28 28 I Productoverzicht Luchtverdelingsproducten Luchtverdeling Perfecte combinatie van functie en vorm Systemair ontwikkelt, produceert en levert luchtverdelingsproducten, kleppen en doorstromingsregelaars voor woningen en bedrijven of kantoren. Deze componenten zijn afgestemd op de moderne vereisten van interieurontwerp en leveren uiteraard een hoge bijdrage aan een aangenaam binnenklimaat. Dit wordt gegarandeerd door ons ontwikkelingslaboratorium, dat één van de modernste van Europa is. Daar meten we luchtvolumes, worplengte, coanda effect en geluidsniveau, zodat we onze klanten kunnen voorzien van accurate data. Meer informatie over luchtverdeling vindt u op onze website Plafondrooster TSD Plafondrooster VVKR-Q Vlak ingebouwde jet nozzle AJD Plafondrooster IKD VAV-regelaar Optima R-S Plafondroosters TSFI Toevoer-/retourluchtrooster NOVA Plafondrooster Sinus-A

29 I 29 Referentie: Atmel in Trondheim, Noorwegen Een kantoorgebouw met een volledig flexibele indeling, dat was de eis voor dit nieuwe gebouwen complex. Daarom moesten ook de luchthoeveelheid en -verdeling naderhand gewijzigd kunnen worden. Met de toevoerroosters uit de Sinus-lijn en de bijbehorende plenumboxen kunnen distributiepatronen en volumestromen ook na de installatie nauwkeurig worden afgestemd. Voor een langdurig goed binnenklimaat, waarbij de indeling van de ruimte flexibel blijft.

30 30 I Productoverzicht Brandkleppen Brandbeveiliging Standaard zijn alle brandkleppen ontworpen en CEgecertificeerd overeenkomstig EN om te voldoen aan de EIS* prestatievereisten. Standaard kunnen alle kleppen worden geleverd met een handmatige bediening, optionele accessoires, bijv. microschakelaars, elektromagneten, of een servo-aangedreven aandrijving en communicatieregeleenheden. *E = Behuizingintegriteit I = Thermische isolatie S = Rooklekkage PKIR 3G 1396-CPR-0076 PKIR Ronde brandkleppen EI60/90/120S getest overeenkomstig EN CPD CPD-0062 Brandkleppen conform ATEX Omgeving EI60/90/120S getest conform EN , voldoet aan richtlijn 94/9/EC voor classificatie Ex II 2/- G c IIB 1396-CPD-0061 PKIS 3G 1396-CPR-0077 Vierkante brandkleppen EI60/90/120S getest overeenkomstig EN CPD-0058 Rookkleppen voor één compartiment E (v e h o i o) S500C AA enkelvoudig getest conform EN CPD CPD-0061 PKIS Evacuatiekleppen EI30S/E60S getest overeenkomstig EN CPD-0050 Brandluchtroosters EI190, EI2120, E120, EW60 getest overeenkomstig EN Vlinderbrandklep EI60/90/120S getest overeenkomstig EN en geclassificeerd overeenkomstig EN

31 Brandkleppen I 31 Referentie: Winkelcentrum Aupark Košice, Slowakije Het winkelcentrum Aupark is gesitueerd in het centrum van Košice en is één van de grootste winkelcentra van Slowakije. Alweer het vierde Aupark in Slowakije werd geopend in Košice met een investering van bijna 100 miljoen Euro en bracht zo bijna 800 banen naar de regio. Het resulteerde ook in 140 panden op het gebied van vierkante meter in de metropool van oost Slowakije, alsmede 1100 parkeerplaatsen met het modernste parkeersysteem in het centrum van de stad. Systemair leverde verschillende soorten ventilatoren (kanaal-, dak-, axiaal-), luchtgordijnen, luchtverdelingsproducten en brandkleppen.

32 Systemair B.V. Van Leeuwenhoekstraat CB Harderwijk Tel. +31 (0) Zanddonkweg 7a 5144 NX Waalwijk Tel. +31 (0) info@systemair.nl Systemair 04/2014 / E8247

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Brandbeveiliging & Luchtroosters. Prijslijst 2014

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Brandbeveiliging & Luchtroosters. Prijslijst 2014 Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Brandbeveiliging & Luchtroosters Prijslijst 2014 2 I Prijslijst Ontdek het geheim van betere lucht! Systemair ontwikkelt, produceert en

Nadere informatie

Service & Renovatie. Luchtbehandelingsunits

Service & Renovatie. Luchtbehandelingsunits Service & Renovatie Luchtbehandelingsunits 2 I Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd I 3 Systemair wereldwijd Kwaliteit: Systemair is gecertificeerd overeenkomstig ISO 9001; ISO 14001, ATEX en Europese

Nadere informatie

Dakventilator DVS/DHS sileo

Dakventilator DVS/DHS sileo Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Dakventilator DVS/DHS sileo Verrassend stil: de nieuwe dakventilatoren van de sileo-generatie

Nadere informatie

Een fantastisch binnenklimaat en een lager energieverbruik met SAVE

Een fantastisch binnenklimaat en een lager energieverbruik met SAVE Ventilatoren I Compacte WTW-units I Modulaire luchtbehandelingskasten I Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Een fantastisch binnenklimaat en een lager energieverbruik met SAVE 2 Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Kanaalventilatoren ERM-EX

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Kanaalventilatoren ERM-EX Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Kanaalventilatoren 2 I Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd I 3 Systemair wereldwijd Kwaliteit:

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Kanaalventilatoren ERM-EX

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Kanaalventilatoren ERM-EX Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Kanaalventilatoren ERM-EX Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden Hoofdkantoor van de groep,

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Centrifugaal- en industrieventilatoren

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Centrifugaal- en industrieventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Centrifugaal- en industrieventilatoren 2 I Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd I 3 Systemair

Nadere informatie

Service & Onderhoud. Tel. 0341 439186 service@systemair.nl

Service & Onderhoud. Tel. 0341 439186 service@systemair.nl Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Service & Onderhoud Tel. 0341 439186 service@systemair.nl 2 Service centrum Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Industrie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Industrie Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Industrie 2 I Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd I 3 Systemair wereldwijd Kwaliteit:

Nadere informatie

SAVE VTC 300/700. Warmteterugwinunit met hoog rendement

SAVE VTC 300/700. Warmteterugwinunit met hoog rendement Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging SAVE VTC 300/700 Warmteterugwinunit met hoog rendement 2 I Save VTC 300/700 Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Een fantastisch binnenklimaat en een lager energieverbruik met SAVE

Een fantastisch binnenklimaat en een lager energieverbruik met SAVE Ventilatoren I Compacte WTW-units I Modulaire luchtbehandelingsunitsi Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Een fantastisch binnenklimaat en een lager energieverbruik met SAVE Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Rookafvoerventilatoren

Rookafvoerventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Rookafvoerventilatoren Houd uw hoofd koel: Rookafvoer met Systemair 2 I Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Drukverschilsysteem MUB-EC

Drukverschilsysteem MUB-EC Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Drukverschilsysteem MUB-EC Het overdruksysteem voor trappenhuizen 2 I Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Thermische ventilator AxZent

Thermische ventilator AxZent Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Thermische ventilator AxZent Gewoon betere afvoer! 2 I Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Afvoer- en toevoer dakventilatoren

Afvoer- en toevoer dakventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Afvoer- en toevoer dakventilatoren CDA / CDT 2 Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd Skinnskatteberg,

Nadere informatie

SAVE VTC 300/700. Warmteterugwinunit met hoog rendement

SAVE VTC 300/700. Warmteterugwinunit met hoog rendement Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging SAVE VTC 300/700 Warmteterugwinunit met hoog rendement Systemair wereldwijd Skinnskatteberg,

Nadere informatie

Industrieventilatoren

Industrieventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunitsits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Industrieventilatoren RIF Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden Hoofdkantoor van de

Nadere informatie

Ronde kanaalventilator prioair

Ronde kanaalventilator prioair Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Ronde kanaalventilator prioair Duidelijk energie-efficiënt 2 I Systemair wereldwijd Systemair

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Industrie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Industrie Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Industrie 2 Systemair Systemair 3 Ontdek het geheim van betere lucht! Gegarandeerde zekerheid

Nadere informatie

Thermische ventilator AxZent

Thermische ventilator AxZent Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Thermische ventilator AxZent Gewoon betere afvoer! Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden

Nadere informatie

MUB/F. De voordelen zijn duidelijk: Flexibele brandveiligheid met de Mulibox/F

MUB/F. De voordelen zijn duidelijk: Flexibele brandveiligheid met de Mulibox/F Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging De voordelen zijn duidelijk: Flexibele brandveiligheid met de Mulibox/F Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Topvex luchtbehandelingsunits

Topvex luchtbehandelingsunits Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Topvex luchtbehandelingsunits Optimale luchtkwaliteit, dáár waar u het meest bent Systemair

Nadere informatie

Afvoer- en toevoer dakventilatoren

Afvoer- en toevoer dakventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Afvoer- en toevoer dakventilatoren CDA / CDT Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden Hoofdkantoor

Nadere informatie

Topvex luchtbehandelingsunits

Topvex luchtbehandelingsunits Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Topvex luchtbehandelingsunits Optimale luchtkwaliteit, dáár waar u het meest bent 2 Systemair

Nadere informatie

Ronde kanaalventilator prioair

Ronde kanaalventilator prioair Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Ronde kanaalventilator prioair Duidelijk energie-efficiënt Systemair wereldwijd Skinnskatteberg,

Nadere informatie

Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen

Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen Meer veiligheid, hogere efficiëntie 2 I

Nadere informatie

Utiliteit Gezondheidszorg Industrie Marine & Offshore Scholen Parkeergarages Renovatie. The strong combination of technology and trust

Utiliteit Gezondheidszorg Industrie Marine & Offshore Scholen Parkeergarages Renovatie. The strong combination of technology and trust Utiliteit Gezondheidszorg Industrie Marine & Offshore Scholen Parkeergarages Renovatie The strong combination of technology and trust 2 I The strong combination of technology and trust Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Topvex FC. Compacte luchtbehandelingskast met warmteterugwinning

Topvex FC. Compacte luchtbehandelingskast met warmteterugwinning Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Topvex FC Compacte luchtbehandelingskast met warmteterugwinning 2 I Systemair wereldwijd Systemair

Nadere informatie

Rookafvoerventilatoren

Rookafvoerventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Rookafvoerventilatoren Houd uw hoofd koel: Rookafvoer met Systemair 2 I Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Industrie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Industrie Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Industrie Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden Hoofdkantoor van de groep, distributiecentrum

Nadere informatie

Topvex FC. Compacte luchtbehandelingsunit met warmteterugwinning

Topvex FC. Compacte luchtbehandelingsunit met warmteterugwinning Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Topvex FC Compacte luchtbehandelingsunit met warmteterugwinning Systemair wereldwijd Skinnskatteberg,

Nadere informatie

Rookafvoerventilatoren

Rookafvoerventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Rookafvoerventilatoren Houd uw hoofd koel: Rookafvoer met Systemair Systemair wereldwijd Skinnskatteberg,

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Industrie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. Industrie Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Industrie By your side Systemair Systemair s systeemoplossingen zijn: Innovatief en energie-efficiënt

Nadere informatie

Koeling van Datacenters

Koeling van Datacenters Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Koeling van Datacenters Overzicht Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden Hoofdkantoor

Nadere informatie

HHFlex. Modulaire oplossing voor luchtbehandeling

HHFlex. Modulaire oplossing voor luchtbehandeling Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging HHFlex Modulaire oplossing voor luchtbehandeling 2 I Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. TIME ec. Compacte luchtbehandelingsunit

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. TIME ec. Compacte luchtbehandelingsunit Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging TIME ec Compacte luchtbehandelingsunit 2 Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd Skinnskatteberg,

Nadere informatie

De uitdaging Energie besparing 2.0

De uitdaging Energie besparing 2.0 EC-Ventilatoren De uitdaging Energie besparing 2.0 Iedereen heeft het over het beschermen van het klimaat en vraagt om onmiddellijke actie. Maar wat moet er gedaan worden? De uitdaging moet individueel

Nadere informatie

Ventilatorwetten 2012

Ventilatorwetten 2012 Ventilatorwetten 2012 Productoverzicht Compacte WTW-units Kanaalventilatoren Modulaire luchtbehandelingskasten Parkeergarageventilatoren Dakventilatoren Woonhuisventilatoren Industrieventilatoren, direct

Nadere informatie

Rookafvoerventilatoren

Rookafvoerventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Rookafvoerventilatoren Houd uw hoofd koel: Rookafvoer met Systemair 2 Systemair Rookafvoerventilatoren

Nadere informatie

Explosieveilige ventilatoren

Explosieveilige ventilatoren 0 I lijst Explosieveilige ventilatoren De lijn van explosiebeveiligde ventilatoren is één van onze sterke punten. ant ons productportfolio voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om de ventilatie van

Nadere informatie

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. TIME ec. Compacte luchtbehandelingsunit

Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging. TIME ec. Compacte luchtbehandelingsunit Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging TIME ec Compacte luchtbehandelingsunit Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden Hoofdkantoor

Nadere informatie

Industrieventilatoren

Industrieventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Industrieventilatoren RIF 2 Industrieventilatoren RIF Industrieventilatoren RIF 3 Centrifugaalventilatoren

Nadere informatie

AIAS. Efficiënt, vraaggestuurd ventilatiesysteem

AIAS. Efficiënt, vraaggestuurd ventilatiesysteem Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging AIAS Efficiënt, vraaggestuurd ventilatiesysteem Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden

Nadere informatie

informair 21 Een beetje lucht voor een perfecte laklaag Frisse scholen dankzij stille ventilatiekracht

informair 21 Een beetje lucht voor een perfecte laklaag Frisse scholen dankzij stille ventilatiekracht informair 21 Is een uitgave van Rucon Systemair - 10e jaargang maart 2012 Een beetje lucht voor een perfecte laklaag Frisse scholen dankzij stille ventilatiekracht Ventilatoren voor industriële toepassingen

Nadere informatie

Dakventilatoren. Selectie uit het assortiment dakventilatoren van Systemair

Dakventilatoren. Selectie uit het assortiment dakventilatoren van Systemair Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Dakventilatoren Selectie uit het assortiment dakventilatoren van Systemair Dakventilatoren

Nadere informatie

Kunststof ventilatoren

Kunststof ventilatoren Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Kunststof ventilatoren (M)RV SDR-AX 2 Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd Skinnskatteberg,

Nadere informatie

Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen

Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen Meer veiligheid, hogere efficiëntie Systemair

Nadere informatie

AIAS. Efficiënt, vraaggestuurd ventilatiesysteem

AIAS. Efficiënt, vraaggestuurd ventilatiesysteem Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging AIAS Efficiënt, vraaggestuurd ventilatiesysteem 2 I AIAS - efficiënt, vraaggestuurd ventilatiesysteem

Nadere informatie

Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen

Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Green Ventilation Parkeergarage ventilatiesystemen Meer veiligheid, hogere efficiëntie 2 Parkeergarage

Nadere informatie

Ventilatoren voor agressieve media

Ventilatoren voor agressieve media I Prijslijst Ventilatoren voor agressieve media IE 009/0/EG PRF Ventilator VP Huisbescherming ASS-P Flexibele verbinding SD Trillingsdempers ASSP Flexibele verbinding VKS-P Terugslagklep VKA-P Handbediende

Nadere informatie

Utiliteit Gezondheidszorg Industrie Marine & Offshore Scholen Parkeergarages Renovatie. By your side. from concept to completion

Utiliteit Gezondheidszorg Industrie Marine & Offshore Scholen Parkeergarages Renovatie. By your side. from concept to completion Utiliteit Gezondheidszorg Industrie Marine & Offshore Scholen Parkeergarages Renovatie By your side from concept to completion By your side Systemair Nederland Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden

Nadere informatie

EC-ventilatoren. Energiezuinig en milieuvriendelijk

EC-ventilatoren. Energiezuinig en milieuvriendelijk Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging EC-ventilatoren Energiezuinig en milieuvriendelijk 3 Systemair wereldwijd Systemair wereldwijd

Nadere informatie

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten

Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige luchtbehandelingsproducten Standaard en maatwerk oplossingen LUCHTVERWARMING KOELING LUCHTBEHANDELING VENTILATIE VENTILATOREN WARMTETERUGWINNING ONDERDELEN REGELAPPARATUUR Thermo Air is een Nederlands producent van hoogwaardige

Nadere informatie

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning GEBOWEN SCHOLEN BERSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS HRWTW Hoog Rendement Warmteterugwinning Ventileren Doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden en daardoor hermetisch zijn

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: C D E LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

Luchtbehandelingscentrales

Luchtbehandelingscentrales Luchtbehandelingscentrales Ecostar: volledig naar wens aan te passen, zowel custom kast als regeling De Ecostar luchtbehandelingskast is een uitgebreide totaaloplossing op maat gemaakt per project: inclusief

Nadere informatie

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80%

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Voor u ligt de nieuwe snelselectietabel met de meest

Nadere informatie

Ventilation is our business

Ventilation is our business Clima luchttechniek groothandel - fabrikant Ventilation is our business extractieunit met warmtepomp Ecostractor Energievriendelijke ventilatie van appartementen en industrïele gebouwen De EcoStractor

Nadere informatie

Luchtbehandelingsunits. Topvex. Design en functie in perfecte balans

Luchtbehandelingsunits. Topvex. Design en functie in perfecte balans Luchtbehandelingsunits Topvex Design en functie in perfecte balans OPTIMAAL VOOR DE MEESTE TOEPASSINGEN Topvex compacte kast Het brede scala aan modellen en formaten maakt Topvex geschikt voor de meest

Nadere informatie

TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA

TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA LMF ontwerpt en produceert componenten en toestellen voor airconditioning, verwarming en luchtbehandeling. Werkt op een oppervlakte van ruim 6000 vierkante meter, met apparatuur

Nadere informatie

Duplex HR. Compacte ventilatieunits met warmteterugwinning. systemen in luchtbehandeling. Northair B.V. Van t Hoffstraat 9 9351 VH Leek

Duplex HR. Compacte ventilatieunits met warmteterugwinning. systemen in luchtbehandeling. Northair B.V. Van t Hoffstraat 9 9351 VH Leek systemen in luchtbehandeling Duplex HR Compacte ventilatieunits met warmteterugwinning Northair B.V. Van t Hoffstraat 9 9351 VH Leek T: 050 5019900 E: info@northair.nl W: www.northair.nl T: 050 5019900

Nadere informatie

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat!

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat! een verantwoorde keuze Natuurlijk OROS voor een verantwoord klimaat! warmteterugwinunits 1 Advies Levering van apparatuur Klantspecifieke ontwikkeling Onderhoud Optimalisatie Energiemanagement Renovatie

Nadere informatie

Comfort in optima forma // Inverter airconditioners

Comfort in optima forma // Inverter airconditioners Comfort in optima forma // Inverter airconditioners Cassette-, kanaal- & plafondmodellen // Belangrijke kenmerken // Comfort MDV airconditioners behoren tot het allerbeste wat de markt te bieden heeft

Nadere informatie

Swegon en Lemmens. Luchtbehandelingsunits met WTW, met meer dan 100 modellen het meest uitgebreide programma! Als het om lucht gaat.

Swegon en Lemmens. Luchtbehandelingsunits met WTW, met meer dan 100 modellen het meest uitgebreide programma! Als het om lucht gaat. Swegon en Lemmens Luchtbehandelingsunits met WTW, met meer dan 100 modellen het meest uitgebreide programma! Als het om lucht gaat. AUERHAAN Als het om lucht gaat. Auerhaan Klimaattechniek is een ervaren

Nadere informatie

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit:

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit: Bent u op zoek naar een unieke airconditioner, eentje die anders is dan de rest? Kies dan voor Art Cool, een stijlvolle, innovatieve en aantrekkelijk ogende airconditioner. Vormgegeven als een kunstwerk,

Nadere informatie

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement D-AHU Compact Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement Eenvoudig, efficiënt en goed uitgebalanceerd De Compact-serie Daikin heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren

Nadere informatie

ErP. De Europese Ecodesign-richtlijn. bis 1.000 m³/h. en wat u daarover moet weten! A ++ A +

ErP. De Europese Ecodesign-richtlijn. bis 1.000 m³/h. en wat u daarover moet weten! A ++ A + Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging De Europese Ecodesign-richtlijn en wat u daarover moet weten! A ++ A + ErP 35-55 db (A) bis

Nadere informatie

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90%

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Voor u ligt de nieuwe snelselectietabel

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Swegon GOLD RX/HC. luchtbehandelingsunit met geïntegreerde warmtepomp, de alleskunner voor ventilatie, verwarming en koeling! Als het om lucht gaat.

Swegon GOLD RX/HC. luchtbehandelingsunit met geïntegreerde warmtepomp, de alleskunner voor ventilatie, verwarming en koeling! Als het om lucht gaat. Swegon GOLD RX/HC luchtbehandelingsunit met geïntegreerde warmtepomp, de alleskunner voor ventilatie, verwarming en koeling! Als het om lucht gaat. AUERHAAN Als het om lucht gaat. Auerhaan Klimaattechniek

Nadere informatie

UKUNDA serie. Decentrale balansventilatie met WTW. luchtbehandelingskasten

UKUNDA serie. Decentrale balansventilatie met WTW. luchtbehandelingskasten UKUNDA serie Decentrale balansventilatie met WTW Compact dankzij de zeer geringe hoogte Geschikt voor Frisse Scholen concepten Extreem lage geluidsniveaus Eenvoudige plug & play montage luchtbehandelingskasten

Nadere informatie

Auerhaan geeft lucht...aan uw projecten NIEUW. koelen en verwarmen. Ecotherm WTW-units met inverter warmtepompen

Auerhaan geeft lucht...aan uw projecten NIEUW. koelen en verwarmen. Ecotherm WTW-units met inverter warmtepompen Auerhaan geeft lucht......aan uw projecten NIEUW koelen en verwarmen Ecotherm WTW-units met inverter warmtepompen Auerhaan geeft lucht...... met warmteterugwinning Ecotherm Warmteterugwinunits met optimaal

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

De kunst van het ventileren

De kunst van het ventileren Cobra HR-WU De kunst van het ventileren Vier standaard types - complete regeling en bediening - zeer gebruikersvriendelijk www.ihb.nl De kunst van het ventileren De kunst van het ventileren Bij het R-vent

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit:

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit: lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning ECO V In het kader van het huidige bouwbesluit, waarin een eis is opgenomen dat uw werk of verblijfsruimte een juiste luchtverversing behaald, heeft LG Electronics

Nadere informatie

Vloermodel Cassettemodel Kanaalmodel Plafondmodel airconditioners

Vloermodel Cassettemodel Kanaalmodel Plafondmodel airconditioners Vloermodel Kanaalmodel airconditioners Cassettemodel Plafondmodel Bedieningen Fuji Electric bedieningen, voor elk wat wils Fuji Electric levert een verscheidenheid aan bedieningen om aan ieders wens tegemoet

Nadere informatie

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Voor u ligt de nieuwe snelselectietabel met de meest voorkomende kunststof luchtbehandelingskasten,

Nadere informatie

SAMSUNG ERV. Ventilation is our business. Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie. Clima Construct

SAMSUNG ERV. Ventilation is our business. Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie. Clima Construct luchttechniek groothandel - fabrikant Ventilation is our business SAMSUNG ERV Energie - Regeneratie - Ventilatie WTW unit met vochtrecuperatie Samsung ERV 800 Bij het goed ventileren van een verblijfsruimte

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in ventilatie

Een nieuwe dimensie in ventilatie Een nieuwe dimensie in ventilatie De Wolf comfortklasse Het merk voor energiebesparing Conform hygiëne richtlijn VDI 6022 Een nieuwe dimensie in ventilatie De Wolf comfortklasse Van school tot kantoorgebouw:

Nadere informatie

Toekomst bestendig met kunststof luchtbehandelingskasten

Toekomst bestendig met kunststof luchtbehandelingskasten Kunststof luchtbehandelingskasten type liberty > zwembaden Eigenschappen kunststof luchtbehandeling volgens NEN-EN 1886: - Luchtdichtheid: klasse L1 - Filterafdichting: klasse F7 - Sterkte: klasse D2 -

Nadere informatie

Compacte woonhuisventilatie met warmteterugwinning - CWL

Compacte woonhuisventilatie met warmteterugwinning - CWL Compacte woonhuisventilatie met warmteterugwinning - CWL De CWL-serie omvat toestellen met een luchtdebiet van 50-400 m³/h. Zij kunnen gebruikt worden in particuliere woningen, appartementsgebouwen en

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

Lucht om te leren. TROX SCHOOLAIR Energiebesparende ventilatie-oplossingen voor scholen

Lucht om te leren. TROX SCHOOLAIR Energiebesparende ventilatie-oplossingen voor scholen Lucht om te leren TROX SCHOOLAIR Energiebesparende ventilatie-oplossingen voor scholen The art of handling air Goede lucht is een stuk levenskwaliteit. Of het nu in de natuur of in een gesloten ruimte

Nadere informatie

EC-ventilatoren. Energiezuinig en milieuvriendelijk

EC-ventilatoren. Energiezuinig en milieuvriendelijk Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging EC-ventilatoren Energiezuinig en milieuvriendelijk Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden

Nadere informatie

OVERDRUK INSTALLATIES NOVENCO CLEAR CHOICE SYSTEM. Building & Industry

OVERDRUK INSTALLATIES NOVENCO CLEAR CHOICE SYSTEM. Building & Industry NOVENCO CLEAR CHOICE SYSTEM Building & Industry WERKING VAN HET SYSTEEM VOOR GEBOUWEN Overdrukinstallaties worden ontworpen om vluchtroutes en brandweerschachten te beschermen. Dit wordt bereikt door het

Nadere informatie

GROENE KOELING. Product catalogus A25. Ervaar het comfort van groene koeling

GROENE KOELING. Product catalogus A25. Ervaar het comfort van groene koeling GROENE KOELING Product catalogus A25 Ervaar het comfort van groene koeling Duurzame energie Het Purix groene airconditioning systeem sluit aan op de behoefte om een comfortabel en gezond binnenklimaat

Nadere informatie

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2 Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Energiezuinig door toepassing gelijkstroommotoren. Een Centrale Ventilatie-Eenheid die ruim 83% minder energie

Nadere informatie

Luchtbehandelingscentrales

Luchtbehandelingscentrales Luchtbehandelingscentrales VKT Plus: LBK volledig naar wens aan te passen, inclusief standaard regeling Al het goede van de VKT inclusief geïntegreerde regeltechniek, bedrading en leidingen. www.oc-verhulst.nl

Nadere informatie

... Geluiddempers. Experts in Noise Control Solutions

... Geluiddempers. Experts in Noise Control Solutions ... Geluiddempers Experts in Noise Control Solutions Alara-Lukagro Geluiddempers Realiseer een prettige en veilige werk- en leefomgeving door toepassing van Alara-Lukagro geluiddempers, die het geluid

Nadere informatie

Verdyn & Verdyn Cool. Plug and play. Hoog rendement warmte terugwinning. Energiezuinige ventilatoren. Hoge COP. HR-balansventilatie units

Verdyn & Verdyn Cool. Plug and play. Hoog rendement warmte terugwinning. Energiezuinige ventilatoren. Hoge COP. HR-balansventilatie units Verdyn & Verdyn Cool HR-balansventilatie units Plug and play Hoog rendement warmte terugwinning Energiezuinige ventilatoren Hoge COP HR-balansventilatie units type Verdyn & Verdyn Cool Ventileren is noodzakelijk

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE

GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMING VOOR UTILITEIT EN INDUSTRIE Alles rondom Duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst: In de meer dan vijftig jaar van haar bestaan heeft Thermagas altijd vooruit gekeken.

Nadere informatie

Dakventilatoren. Selectie uit het assortiment dakventilatoren van Systemair

Dakventilatoren. Selectie uit het assortiment dakventilatoren van Systemair Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Dakventilatoren Selectie uit het assortiment dakventilatoren van Systemair Dakventilatoren

Nadere informatie

Sentinel Kinetic Advance

Sentinel Kinetic Advance Sentinel Kinetic Advance www.vent-axia.nl 1 Eigenschappen & Voordelen A + Hoogrendement kunststof tegenstroom warmtewisselaar (tot 94,3% rendement); Getest volgens NEN 5138-2004; Nieuwste energiezuinige

Nadere informatie

Renovatie en Upgrading

Renovatie en Upgrading Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingsunits Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Nog invullen I 1 Renovatie en Upgrading 2 I Renovatie en Upgrading Renovatie en upgrading zoals

Nadere informatie

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Voor u ligt de nieuwe snelselectietabel met de meest voorkomende kunststof luchtbehandelingskasten,

Nadere informatie

Luchtverdelingsproducten

Luchtverdelingsproducten Ventilatoren Compacte WTW-units Modulaire luchtbehandelingskasten Luchtverdelingsproducten & Brandbeveiliging Luchtverdelingsproducten Overzicht 2 Systemair Systemair wereldwijd Skinnskatteberg, Zweden:

Nadere informatie