Vandotec NV B-8970 Poperinge, Nijvereheidstraat 49

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vandotec NV B-8970 Poperinge, Nijvereheidstraat 49"

Transcriptie

1

2 TERR O 5 PRODALL Algemene beschrijving Het ministation Terr'o 5 SBR (5EH) is een compacte eenheid, 1,2 x 2,4 m, polyethyleen, met 2 mangaten voor een gemakkelijke toegang tijdens het onderhoud, die op het beginsel van slib geactiveerd door regelmatige aanblazing, aangedreven in sequenties. Het proces wordt gecontroleerd door een elektronische kaart en een detectie-niveau, die het geweel zelf maakt verstelbaar.. Samenstelling van de levering 2 tanks voorgemonteerd in Medium Density Polyethyleen vervaardigd door rotatie molding proces. Elke tank is uitgerust met een mangat diameter van 600 mm. De ingesloten op te heffen ringen vergemakkelijken de plaatsing Een set van lucht-liften in polyethylee Een bedieningspaneel uitgerust met: Een stille luchtpomp met laag stroomverbruik Een voorgeprogrammeerde elektronische kaart Een stroomonderbreker voor aansluiting op het net Een blok van elektro-ventielen (NC) de controle op de verdeling van de lucht in het station Een verbinding detector niveau (in de bioreactor) Een pre-installatie van op afstand Een ontluchtingspijp aangebracht in de fabriek, op de tank bioreactor Slangen van Ø 8 en 12 mm tussen het bedieningspaneel en de afvalwaterzuiveringsinstallatie (10 m) 2 kragen terug te brengen tot de vereiste hoogte 2 deksels gegoten staal klasse A

3 Werking SBR Wanneer het minimale niveau in de compartimenten 1,2 en 3 is bereikt, schakelt het systeem zich automatisch uit. Met deze functie krijgt u een beter beheer van de stabiliteit van het actief slib. Slechts een zeer korte periode van ventilatie is genoeg om deze biomassa te bewaren, zonder organische toevoeging en dit voor een langere duur (2 maanden). Zodra de beladen wateren het station inlopen, wordt de volgende stap ingeleid. Het afvalwater (grijs en zwart) komt door de zwaartekracht in de voorbehandelingstank en dit op elk moment van de dag. Het zware materialen zakken neer en de drijvende materialen en / of vet blijven op het oppervlak en zitten gevangen in het 1ste compartiment. Het vuile maar liquide water passeert door een lage opening in de muur van de scheiding (1 tot 2). Wanneer het vuile water in het station komt, stijgt het niveau in de compartimenten 1, 2 en 3. Deze compartimenten zijn met elkaar verbonden en werken als communicerende vaten. Dus in het station kan tot 900 liter vuilwater opgeslagen worden vóór de behandeling. Als het volume 900 liter overschrijdt- wordt de overloop in het 3 e compartiment gebruikt. Aan het einde van de cyclus van de rust, is de luchtbrug van het voedsel-beladen water geactiveerd, en is er recirculatie actief slib in het 3e compartiment. Na het laden van een mengsel van modder en water geladen in de bioreactor, wordt de beluchting van de biomassa gestart. De druk in het station zal ontsnappen via de ventilatie pijp Ø 110 mm. Na het staken van beluchting, slib opgeschort in de bioreactor worden afgegoten. Een laag van helder water wordt gevormd boven de biomassa. Aan het einde van deze decantatie, wordt de air-lift (AL2) voor de extractie van gezuiverd afvalwater geactiveerd. Het gezuiverde water zal eerst door een kleine buffertank lopen voor het verlaten van het station. Deze buffer tank wordt geleegd wanneer de lucht-lift niet zal worden geactiveerd door middel van een omgekeerde buis extractie.

4 Zodra het minimum niveau is bereikt in de bioreactor, word de lucht-lift uitgeschakeld. Een slib recirculatie (AL3) zal na een paar cycli, in het 4e compartiment in het compartiment 1, waar het slib bezinkt. Het niveau van slib blijft constant in de bioreactor gedurende de gehele periode van de exploitatie.

5 Rendement - garanties Garanties bij de werking : Het station Terr'o 5 SBR is ontworpen om het afvalwater te zuiveren als een percentage korting. De samenstelling van het afvalwater wordt beschreven in de norm EN :: DB mg O2/l MeS mg/l NH4 - N 22,5 67,5 mg N/l P-total 5 15 mg P/l De verwerkingscapaciteit van Terr'o 5 SBR beperkt is tussen 1 en 5 ie - flow 750 liter / dag. Een onderhoudscontract is ondergetekende door de gebruiker en gecertificeerd technicus zorgt voor een goede mechanische werking van het systeem de prestaties van de behandeling is gegarandeerd als de lozing voorwaarden is voldaan. Rendementen : Reductie van organische belasting (BOD5): +95% Reductie van TSS (totale hoeveelheid zwevende deeltjes): 90% Réductie NH4-N : + 90 % Garanties samenstelling van het station Terr o 5 SBR : Tanks Terr'o 5 SBR zijn 10 jaar gegarandeerd, mits de installatie-instructies worden opgevolgd. Elektrische onderdelen zijn een garantie van 2 jaar (voor particulieren - EG-verordening) Het station Terr'o 5 is geïnstalleerd in de test platform van CEBEDEAU in Verviers (België) voor de duur test volgens norm EN

6 Contrôle unit VEPOTEC De controle-eenheid bevat elektrische componenten, zoals: De compressor De électronische kaart Blok elektrische kleppen Een console in ijzer en galvainisé De controle unit is gemonteerd in een kast of muur sokkel. Compresseur : DB60 73 litres/min op een druk van 150 mbar 0,62 A 230V/50Hz Niveau sonore 39 db Gewicht 7,3 kg Electronische kaart : 4 ingangen 10 uitgangen Stopcontact voor pomp (en onderhoud) Permanente detectie van druk Test programma GPRS aansluiting Alarm signaal Programma : kaart geprogrammeerd in fabriek.

7 Hoe te plaatsen Zorg ervoor dat een primaire beluchting aanwezig is in het bestaande gebouw. Plaats het station in droge grond, weg van het verkeer van voertuigen, en gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud. Minimale afmetingen van de opgravingen: 2,80 x 1,5 mx 2,0 m Het apparaat is volledig horizontaal verhoogd met geen helling naar de uitgang. Gebruik fijn zand, of gemakkelijk aandrukbare grond voor de aanvulling Ingeval van overvloedige aanwezigheid van vet, installeert u een ontvetter het dichtst bij de vervuilende bron. Snijd de kragen op maat en finish bij voorkeur met een deksel van gegoten staal (klasse A) Gebruik geen vermindering van het gedeelte van de pijp (Ø110mm) voor ventilatie naar de uitgang van het station Plaats een beschermende schede tussen de zuiveringsinstallatie en het bedieningspaneel. In geval van voorkomen van grondwater op de hoogte van opgraving Timor mager beton of gestabiliseerd zand op de bodem van opgravingen en halverwege de tank (ongeveer 2,5 m³)

8 Het opstarten en onderhoud De indienststelling wordt gemaakt wanneer de verbinding wordt gemaakt van het gebouw en het gebouw gebruikt wordt. Sluit de controller aan 6A elektriciteit van het gebouw om te beginnen met het systeem. Het opstarten is automatisch, en actief slib zal ontwikkelen in kuip. De aanwezigheid van schuim en geur is normaal bij de start. Een lot actief slib kan dergelijk overlast voorkomen. Onderhoud zal worden uitgevoerd door gecertificeerde technicus. Na de start van de eenheid zal de goede werking te garanderen door inspectiebezoeken ter plaatse. Deze bezoeken hem in staat stellen om zijn bewijsmateriaal over patronen en vervuilende ladingen volledig zijn om de bewoner van het gebouw. Op basis van deze bezoeken de technicus bepaalt de frequentie van deze onderhoudswerkzaamheden.. Tank voorbehandeling Primaire zuiveringsslib, vaste stoffen, slib gemineraliseerd tot een straatveger goedgekeurd. De frequentie van het legen is afhankelijk van de belasting en de stroom aan de ingang van het station. Tank bioreactie Alleen erkende technicus zal toegang hebben tot de tank om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren: Inspecteren van de toestand van het actief slib (afwikkeling snelheid, flocculatie, kleur, geur) Reiniging van de lucht diffuser Inspecteren van de werking van de luchtverdeling het vervangen of schoonmaken van het luchtfilter luchtpomp Organiseer het leegmaken van de tank voorbehandeling (straatveger goedgekeurd) Vervang onderdelen als nodig De gecertificeerde technicus zal een onderhoudscontract voor de gebruiker, na de lancering van het station en het kanaal opnemen in onze databank.

9 Raadgeving bij bebruik Alle rioolwaterzuiveringsinstallaties (septic tank, filter, biologische behandeling) vereist bijzondere aandacht van de gebruiker : Regelmatig inspecteren de conditie van uw gebied van de behandeling, en vraagt de technicus gecertificeerd in het geval van storingen, onregelmatigheden en / of storingen Biologisch afbreekbaar Niet afbreekbaar door de biomassa De fecal water Verf en Derivaten Het grijswater (badkamer, keuken) Ontsmettingsmiddelen, strippers, verdunners, Wasmachine drain openers,... Wasmiddelen in normale hoeveelheden Vet (grote hoeveelheden) en oliën Bleach in kleine hoeveelheden Vaste stoffen (weefsel, kauwgom, hygiënische bands, etensresten,... Het regenwater passeert niet rechtstreeks door het staion. Het is raadzaam het regenwater gescheiden te houden omwille van volgende redenen. o regenwater is niet voorzien van de organische belasting die nodig is voor het voortbestaan van biomassale. o Organische belasting van regenwater mag niet voorzie zijn voor het voortbestaan van biomassa Ondanks dat het station Terr'o 5 SBR heeft een systeem van overloop (biomassa niet zal worden verstoord als significant peak flow), een regelmatige overbrenging van regenwater de organische belasting in het station verdunt. Indirect de stabiliteit van de biomassa zal worden beïnvloed.

10 Andere Types Terr o 10 Biologische behandeling tot 12EH Terr o 20 Biologische behandeling tot 25 EH

11 Terr o 30 Biologisiche behandeling tot 35EH Terr o 50 Afgescheiden voorbehandeling

TECHNISCHE GEGEVENS ASTERIA 750 WATERZUIVERINGSSTATION

TECHNISCHE GEGEVENS ASTERIA 750 WATERZUIVERINGSSTATION TECHNISCHE GEGEVENS ASTERIA 750 WATERZUIVERINGSSTATION ASTERIA 750 De Asteria waterzuiveringen zijn ontworpen voor het zuiveren van huishoudelijk type afvalwater berekend op een debiet van 150 liter /

Nadere informatie

WAT BIED BORALIT AAN?

WAT BIED BORALIT AAN? WAT BIED BORALIT AAN? Boralit bied 2 systemen aan. Een intensief en een extensief systeem. Wat is het verschil? Bij een intensief systeem wordt er zuurstof in de zuivering geblazen door middel van een

Nadere informatie

VERTRAAGD AFVOEREN EN INFILTRATIE VAN REGENWATER. Tanks voor vertraagd afvoeren Infiltratieblokken

VERTRAAGD AFVOEREN EN INFILTRATIE VAN REGENWATER. Tanks voor vertraagd afvoeren Infiltratieblokken VERTRAAGD AFVOEREN EN INFILTRATIE VAN REGENWATER Tanks voor vertraagd afvoeren Infiltratieblokken Inhoudstadel Tanks voor vertraagd afvoeren 3 Karakteristieken 3 Werking 3 Versterkte horizontale 4 Opties

Nadere informatie

BUFFEREN EN INFILTRATIE VAN REGENWATER. Buffertanks Infiltratieblokken

BUFFEREN EN INFILTRATIE VAN REGENWATER. Buffertanks Infiltratieblokken BUFFEREN EN INFILTRATIE VAN REGENWATER Buffertanks Infiltratieblokken Inhoudstadel Buffertanks 3 Karakteristieken 3 Werking 3 Versterkte horizontale 4 Opties 5 Infiltratieblokken 6 Karakteristieken 6 Opties

Nadere informatie

Biologische waterzuiveringsinstallatie van. van het type ondergedompeld en belucht

Biologische waterzuiveringsinstallatie van. van het type ondergedompeld en belucht Biologische waterzuiveringsinstallatie van het type ondergedompeld en belucht vastbedreactor bestemd voor het zuiveren van huishoudelijk afvalwater Algemeen De is een biologische, kleinschalige waterzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

Technische Fiche Reni ADVANCED BETON pakket

Technische Fiche Reni ADVANCED BETON pakket regenwater Technische Fiche Reni ADVANCED BETON pakket 1. Het Reni ADVANCED BETON pakket Wilt u regenwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine ) en

Nadere informatie

Technische Fiche Reni ADVANCED BETON (+) pakket

Technische Fiche Reni ADVANCED BETON (+) pakket regenwater Technische Fiche Reni ADVANCED BETON (+) pakket 1. Het Reni ADVANCED BETON (+) pakket Wilt u regenwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine

Nadere informatie

Individuele Behandeling van Afvalwater de natuurlijke zuivering

Individuele Behandeling van Afvalwater de natuurlijke zuivering Individuele Behandeling van Afvalwater de natuurlijke zuivering Individuele waterzuivering met actief slib De afkorting IBA staat voor Individuele Behandeling van Afvalwater. Het is een toestel dat verplicht

Nadere informatie

Technische Fiche Reni ADVANCED BETON pakket

Technische Fiche Reni ADVANCED BETON pakket Technische Fiche Reni ADVANCED BETON pakket 1. Het Reni ADVANCED BETON pakket Wilt u hemelwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine ) en wilt u daarvoor

Nadere informatie

Technische Fiche Reni ADVANCED KUNSTSTOF (+) pakket

Technische Fiche Reni ADVANCED KUNSTSTOF (+) pakket regenwater Technische Fiche Reni ADVANCED KUNSTSTOF (+) pakket 1. Het Reni ADVANCED KUNSTSTOF (+) pakket Wilt u regenwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de

Nadere informatie

TECHNISCHE BESCHRIJVING EX-TERRO

TECHNISCHE BESCHRIJVING EX-TERRO TECHNISCHE BESCHRIJVING EX-TERRO Toepassing Behandeling van huishoudelijk afvalwater van woningen Vakantieverblijven of bedrijven. De exterro is een bovengrondse Waterzuivering die eenvoudig verplaatsbaar

Nadere informatie

Technische Fiche Reni MAXI BETON (+) pakket

Technische Fiche Reni MAXI BETON (+) pakket regenwater Technische Fiche Reni MAXI BETON (+) pakket 1. Het Reni MAXI BETON (+) pakket Wilt u regenwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine ) en

Nadere informatie

VET AFSCHEIDERS. Vet afscheiders

VET AFSCHEIDERS. Vet afscheiders VET AFSCHEIDERS Vet afscheiders Standaard uitvoering (te plaatsen in gestabiliseerd zand) Versterkte uitvoering (te plaatsen in zand) Zonder en met slibvanger Volgens EN 1825-1 Inhoudstadel Wat zijn vet

Nadere informatie

Standaard installatie van een BioKube

Standaard installatie van een BioKube Standaard installatie van een BioKube Inhoudsopgave BioKube systeem 5 10 IE (Venus en Pluto)... 2 BioKube systeem 15 -- 20 25 30 IE (Mars)... 4 BioKubesysteem voor meerdere woningen (10 30 IE)... 6 Elektrische

Nadere informatie

Zwaaikomstraat 5 B-8800 ROESELARE. +32 (0)51.74.83.96 www.prodall.eu info@prodall.eu. Kleinschalige Waterzuiveringen

Zwaaikomstraat 5 B-8800 ROESELARE. +32 (0)51.74.83.96 www.prodall.eu info@prodall.eu. Kleinschalige Waterzuiveringen Zwaaikomstraat 5 B-8800 ROESELARE +32 (0)51.74.83.96 www.prodall.eu info@prodall.eu Kleinschalige Waterzuiveringen WAT IS WATERZUIVERING? BIOLOGIE Er zijn diverse manieren om water te zuiveren. De ASTERIA

Nadere informatie

Ondergrondse water gamma. Inleiding. Omschrijving van de tanks. Grondstoffen

Ondergrondse water gamma. Inleiding. Omschrijving van de tanks. Grondstoffen Ondergrondse water gamma Inleiding Omschrijving van de tanks De Titan Eko tanks in polyethyleen zijn bestemd voor het voorbehandelen van afvalwater afkomstig van woningen, collectiviteiten, kantoren en

Nadere informatie

Technische Fiche Reni MAXI BETON pakket

Technische Fiche Reni MAXI BETON pakket Technische Fiche Reni MAXI BETON pakket 1. Het Reni MAXI BETON pakket Wilt u hemelwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine ) en wilt u daarvoor voldoende

Nadere informatie

Technische Fiche Reni PLUS BETON Z (+) pakket

Technische Fiche Reni PLUS BETON Z (+) pakket regenwater Technische Fiche Reni PLUS BETON Z (+) pakket 1. Het Reni PLUS BETON Z (+) pakket Wilt u regenwater voornamelijk binnen uw woning gebruiken en wilt u daarvoor voldoende regenwater in voorraad

Nadere informatie

BESTEKTEKSTEN VOOR WATERZUIVERINGEN

BESTEKTEKSTEN VOOR WATERZUIVERINGEN BESTEKTEKSTEN VOOR WATERZUIVERINGEN KLEINSCHALIGE WATERZUIVERINGEN TE PLAATSEN IN ZAND, ACTIEF SLIB VAN 2 TOT 5 IE 2 VAN 5 TOT 8 IE 3 KLEINSCHALIGE WATERZUIVERINGEN TE PLAATSEN IN ZAND, ACTIEF SLIB, VOLGENS

Nadere informatie

SEPTISCHE PUTTEN. Ronde septische putten. Standaard uitvoering ECO uitvoering. Rechthoekige septische putten. Standaard uitvoering ECO uitvoering

SEPTISCHE PUTTEN. Ronde septische putten. Standaard uitvoering ECO uitvoering. Rechthoekige septische putten. Standaard uitvoering ECO uitvoering SEPTISCHE PUTTEN Ronde septische putten Standaard uitvoering ECO uitvoering Rechthoekige septische putten Standaard uitvoering ECO uitvoering Versterkte verticale septische putten Versterkte horizontale

Nadere informatie

Technische Fiche Reni PLUS BETON pakket

Technische Fiche Reni PLUS BETON pakket regenwater Technische Fiche Reni PLUS BETON pakket 1. Het Reni PLUS BETON pakket Wilt u regenwater voornamelijk binnen uw woning gebruiken en wilt u daarvoor voldoende regenwater in voorraad hebben, dan

Nadere informatie

Technische Fiche Reni MAXI KUNSTSTOF pakket

Technische Fiche Reni MAXI KUNSTSTOF pakket regenwater Technische Fiche Reni MAXI KUNSTSTOF pakket 1. Het Reni MAXI KUNSTSTOF pakket Wilt u regenwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine ) en

Nadere informatie

AFSCHAFFING MET GROTE GEVOLGEN

AFSCHAFFING MET GROTE GEVOLGEN n Septische put AFSCHAFFING MET GROTE GEVOLGEN Vroeger hadden de meeste huizen een septische put. Die was nodig om het huishoudelijk afvalwater enigszins te zuiveren voordat het in de grachten of beek

Nadere informatie

REGENWATERTANKS. Ronde regenwatertanks. Standaard uitvoering ECO uitvoering. Rechthoekige regenwatertanks. Standaard uitvoering ECO uitvoering

REGENWATERTANKS. Ronde regenwatertanks. Standaard uitvoering ECO uitvoering. Rechthoekige regenwatertanks. Standaard uitvoering ECO uitvoering REGENWATERTANKS Ronde regenwatertanks Standaard uitvoering ECO uitvoering Rechthoekige regenwatertanks Standaard uitvoering ECO uitvoering Versterkte verticale regenwatertanks Versterkte horizontale regenwatertanks

Nadere informatie

Technische Fiche Reni MAXI BETON Z (+) pakket

Technische Fiche Reni MAXI BETON Z (+) pakket regenwater Technische Fiche Reni MAXI BETON Z (+) pakket 1. Het Reni MAXI BETON Z (+) pakket Wilt u regenwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine

Nadere informatie

Inhoud: MT-IBA (Multi Thread individuele behandeling van afvalwater) door Fiber Filtration member of the V&T Group

Inhoud: MT-IBA (Multi Thread individuele behandeling van afvalwater) door Fiber Filtration member of the V&T Group Inhoud: MT-IBA (Multi Thread individuele behandeling van afvalwater) door Fiber Filtration member of the V&T Group Inhoud : MT-IBA (Multi Thread individuele behandeling van afvalwater) p. 1 1. Wat houdt

Nadere informatie

Technische Fiche Reni ADVANCED KUNSTSTOF pakket

Technische Fiche Reni ADVANCED KUNSTSTOF pakket Technische Fiche Reni ADVANCED KUNSTSTOF pakket 1. Het Reni ADVANCED KUNSTSTOF pakket Wilt u hemelwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine ) en wilt

Nadere informatie

Technische Fiche Reni ADVANCED BETON Z (+) pakket

Technische Fiche Reni ADVANCED BETON Z (+) pakket regenwater Technische Fiche Reni ADVANCED BETON Z (+) pakket 1. Het Reni ADVANCED BETON Z (+) pakket Wilt u regenwater voornamelijk in uw woning gebruiken (vb. voor het spoelen van de toiletten, de wasmachine

Nadere informatie

Besturingskast Vigilec Zero Plus Drain

Besturingskast Vigilec Zero Plus Drain Besturingskast Vigilec Zero Plus Drain Besturingskast Vigilec Zero Plus Drain 1 dompelpomp Elektrische kast ontwikkeld voor de beveiliging en besturing van dompelpompen, gemakkelijk te installeren en gebruiken.

Nadere informatie

Collectief IBA-beheer

Collectief IBA-beheer Collectief IBA-beheer Collectief IBA-beheer Brecht Individuele Behandelingsinstallatie voor Afvalwater IBA = zeer kleinschalige waterzuivering Inhoud presentatie: IBA s: Waarom en waar? Rol Pidpa? Fasering

Nadere informatie

OLIE EN BENZINE AFSCHEIDERS

OLIE EN BENZINE AFSCHEIDERS OLIE EN BENZINE AFSCHEIDERS Olie en benzine afscheiders klasse I in PE Standaard uitvoering (te plaatsen in gestabiliseerd zand) Versterkte uitvoering (te plaatsen in zand) Zonder en met slibvanger Olie

Nadere informatie

GRUNDFOS SELECTION GUIDE SOLOLIFT2 WELKOM BIJ DE NIEUWE GENERATIE

GRUNDFOS SELECTION GUIDE SOLOLIFT2 WELKOM BIJ DE NIEUWE GENERATIE GRUNDFOS SELECTION GUIDE SOLOLIFT2 WELKOM BIJ DE NIEUWE GENERATIE 2 SOLOLIFT2, SELECTIEGIDS Geïnspireerd door professionals, ontworpen voor professionals. De SOLOLIFT2 voldoet aan al uw behoeften en aan

Nadere informatie

YERSEKE MILIEUTECHNIEK

YERSEKE MILIEUTECHNIEK Afscheiders Yerseke Milieutechniek, de specialist op afvalwaterbehandeling. Leveringsprogramma: Type Beton Kunststof Rond Rechthoeki KOMO Niet Capaciteit g gekeurd KOMO Slibvangput 1 25 m 3 Oliebenzineafscheider

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Gasbranders. 057.130.7 Gasbrander zonder vlambeveiliging 057.131.7-057.146.3 Gasbranders met vlambeveiliging.

Gebruiksaanwijzing. Gasbranders. 057.130.7 Gasbrander zonder vlambeveiliging 057.131.7-057.146.3 Gasbranders met vlambeveiliging. Gasbranders Overzicht 057.130.7 gasbrander 20cm, butaan/propaan, 5 kw, zonder vlambeveiliging 057.131.5 gasbrander 30cm, butaan/propaan, 7 kw + vlambeveiliging 057.132.3 gasbrander 40cm, butaan/propaan,

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

Afmetingen en gewichten zijn louter ter indicatieve titel en onder voorbehoud van wijzigingen

Afmetingen en gewichten zijn louter ter indicatieve titel en onder voorbehoud van wijzigingen DEVA FILTER F Ø max. 110-125 - 160 mm 1,82-2,13-3,22 kg A 480-480 - 504 mm D 140-140 - 180 mm Dakopp. 200-200 - 400 m2 Kleur Blauw B 300-300 - 300 mm E 195-195 - 235 mm Debiet max. 4-4 - 8 l/sec Materiaal

Nadere informatie

Car- & Truckwash NV. +32 (0)

Car- & Truckwash NV. +32 (0) Car- & Truckwash NV Er ontstaat veel vuil op bouwwerven, bij betonbedrijven en op andere werkplaatsen.wanneer dit vuil meegevoerd wordt naar de openbare weg kan dit ernstige luchtvervuiling veroorzaken.

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

EcoAir 60. Gebruiksaanwijzing

EcoAir 60. Gebruiksaanwijzing EcoAir 60 Gebruiksaanwijzing Technische specificaties. Algemeen Netspanning: 230V/50Hz Ampère: 16 Wattage: 3000 Afmeting: 515x975x40mm (BxHxD) Gewicht leeg: 42 kg Pompen Aantal: 2x (douche- en afvalwater)

Nadere informatie

www.regenwater.com Tuin Woningbouw Regenwater Regenwater Tuin Utiliteitsbouw Regenwater Grijswater Infiltratie Afvalwater

www.regenwater.com Tuin Woningbouw Regenwater Regenwater Tuin Utiliteitsbouw Regenwater Grijswater Infiltratie Afvalwater www.regenwater.com Afvalwater Infiltratie Grijswater Utiliteitsbouw Woningbouw in de tuin paal RVS Ondergrondse tuintankfilter Flatline regenwatertank (zie pagina 6) Dompelpomp X-Press tankfilter X-Press

Nadere informatie

NEDERLANDS. Veiligheidsvoorschriften Stel het product niet bloot aan water of vocht Verf niet over de rookmelder

NEDERLANDS. Veiligheidsvoorschriften Stel het product niet bloot aan water of vocht Verf niet over de rookmelder Inhoudsopgave Inleiding 23 Veiligheidsvoorschriften 23 Verpakkingsinhoud 23 Technische specificaties 24 Beschrijving van het product en gebruiksaanwijzing 24 Installatie-instructies 27 Onderhoud 29 Garantie

Nadere informatie

Technische Fiche Reni PLUS KUNSTSTOF (+) pakket

Technische Fiche Reni PLUS KUNSTSTOF (+) pakket Technische Fiche Reni PLUS KUNSTSTOF (+) pakket 1. Het Reni PLUS KUNSTSTOF (+) pakket Wilt u hemelwater voornamelijk binnen uw woning gebruiken en wilt u daarvoor voldoende hemelwater in voorraad hebben,

Nadere informatie

TECHNISCH DATA BLAD. VALSIR decentrale WTW unit BREZZA60

TECHNISCH DATA BLAD. VALSIR decentrale WTW unit BREZZA60 TECHNISCH DATA BLAD VALSIR decentrale WTW unit BREZZA60 Decentrale ventilatieunit WTW unit lokaal geïnstalleerd: Valsir Brezza 60. Decentrale ventilatie-unit met warmteterugwinning per ruimte voor zowel

Nadere informatie

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond ... Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 DEEL 1 Informatie over de veiligheid 1.1. Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over

Nadere informatie

KOKOPUR 1-5 IE. Kokosfilterbed voor huishoudelijk afvalwater

KOKOPUR 1-5 IE. Kokosfilterbed voor huishoudelijk afvalwater KOKOPUR 1-5 IE 3 HUISHOUDELIJK AFVALWATER 1 2 4 5 6 BIOLOGISCH BEHANDELD WATER Kokopur kokosfilterbed 1. voorbezinker 2. pompput met dompelpomp 3. irrigatienetwerk onder bovenste kokoslaag 4. actieve kokoslagen

Nadere informatie

Wavin Certaro NS Olieafscheiders. Optimale behandeling. van oliehoudend water

Wavin Certaro NS Olieafscheiders. Optimale behandeling. van oliehoudend water Wavin Certaro NS Olieafscheiders Optimale behandeling van oliehoudend water Optimale behandeling van oliehoudend water Compact, effectief en betrouwbaar Fris, helder drinkwater uit de kraan en een schone

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

OPSLAGTANKS dubbelwandige in HDPE

OPSLAGTANKS dubbelwandige in HDPE OPSLAGTANKS dubbelwandige in HDPE Voor opslag mazout-diesel-olie en regenwater MILIEUBESCHERMING? NATUURLIJK! IQ BEPROEFDE KWALITEIT HDPE niet gerecycleerd, gecertificeerd materiaal. Spiraalvormige dubbelwandige

Nadere informatie

Met CE certificaat BESCHRIJVING & HANDLEIDING BORA-CLEAN FILTER 5

Met CE certificaat BESCHRIJVING & HANDLEIDING BORA-CLEAN FILTER 5 Met CE certificaat BESCHRIJVING & HANDLEIDING BORA-CLEAN FILTER 5 DEEL 1 : Beschrijving Beschrijving van de installatie De BORA-CLEAN installatie bestaat uit een voorbezinker van 6.000 liter, een pompput,

Nadere informatie

BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES

BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES ÉÉN LITER OLIE VERONTREINIGT 1.000.000 L GRONDWATER De wetgever heeft goede redenen om een professionele, verantwoordelijke en veilige

Nadere informatie

OLIE EN BENZINE AFSCHEIDERS

OLIE EN BENZINE AFSCHEIDERS OLIE EN BENZINE AFSCHEIDERS Olie en benzine afscheiders klasse I in PE Standaard uitvoering (te plaatsen in gestabiliseerd zand) Versterkte uitvoering (te plaatsen in zand) Zonder en met slibvanger Olie

Nadere informatie

PE VETAFSCHEIDERS Met Euronorm en KOMO keur

PE VETAFSCHEIDERS Met Euronorm en KOMO keur Met Euronorm en KOMO keur Werking van s A30.007 Werking van s A30.006 Werkingsprincipe Een werkt volgens het zwaartekrachtprincipe (verschil in soortelijk gewicht tussen water en vet). Dit houdt in dat

Nadere informatie

WATER FACTORY. Productinformatie»

WATER FACTORY. Productinformatie» WATER FACTORY Productinformatie» » Drinkwater... Kwaliteit van uw drinkwater Hoeveel water drinkt u per dag? U drinkt het misschien zo uit de kraan, maakt er koffie, thee of limonade van en u kookt er

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Premieformulier voor de aanleg van een individuele Zuiveringsinstallatie met/zonder hemelwater put

Premieformulier voor de aanleg van een individuele Zuiveringsinstallatie met/zonder hemelwater put Premieformulier voor de aanleg van een individuele Zuiveringsinstallatie met/zonder hemelwater put Deel 1 : Inlichtingen te verstrekken door de particulier. 1. Administratieve gegevens. Naam aanvrager:...

Nadere informatie

Handleiding voor de installateur z.o.z. Heating Koeling Fresh Air Clean Air

Handleiding voor de installateur z.o.z. Heating Koeling Fresh Air Clean Air ComfoFan S ZMV Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de installateur z.o.z. Heating Koeling Fresh Air Clean Air Inhoudsopgave 1. Introductie...2 2. Werking systeem...3 3. Garantie...4 4. Bediening...4

Nadere informatie

Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV

Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV Gebruikers- en montagehandleiding Pijpdakventilator MPV type: MPV-7W MPV-7WR MPV-7/14W MPV-7/14WR Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem

Nadere informatie

OPTISCHE-AKOESTISCHE BUITEN SIRENE/FLITSER SP-4002

OPTISCHE-AKOESTISCHE BUITEN SIRENE/FLITSER SP-4002 OPTISCHE-AKOESTISCHE BUITEN SIRENE/FLITSER SP-4002 sp4002_nl 12/09 De SP-4002 sirene voorziet in informatie bij alarm situaties door optische en akoestische signalering (rood is de SP-4002 R, blauw is

Nadere informatie

Ontstoffingstechniek & Productieoptimalisatie. Montage- & Gebruiksinstructies LD Luchtmessen

Ontstoffingstechniek & Productieoptimalisatie. Montage- & Gebruiksinstructies LD Luchtmessen Montage- & Gebruiksinstructies LD Luchtmessen Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor installatie en gebruik van de LD (Lage Druk) luchtmessen van Fiktech B.V. Deze handleiding dient beschikbaar en

Nadere informatie

Energie uit drinkwater en afvalwater

Energie uit drinkwater en afvalwater Energie uit drinkwater en afvalwater Inhoud 1. De cyclus van de stedelijke drinkwatervoorziening en afvalwater 2. Installeren van een turbine in het drinkwaternet 2.1. De druk in drinkwaternetten 2.2.

Nadere informatie

INSTALLATIE-INSTRUCTIES

INSTALLATIE-INSTRUCTIES ALGEMEEN Deze installatie-instructies zijn alleen van toepassing op de hieronder vermelde ROTO-bouwproducten: Regenwateropslagtanks Afvalwaterzuiveringsinstallatie Olieafscheiders Vetafscheiders Pompstations

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

Organische vracht continue on-line bewaken. Peter-Jan van Oene, 8 november 2011, nieuwegein

Organische vracht continue on-line bewaken. Peter-Jan van Oene, 8 november 2011, nieuwegein Organische vracht continue on-line bewaken Peter-Jan van Oene, 8 november 2011, nieuwegein Waardeketen Organische stoffen TOC/CZV correlatie Inhoud Afvalwater karakteristiek zuivel-industrie Redenen om

Nadere informatie

ZOUTSTROOIER ITM SPRD

ZOUTSTROOIER ITM SPRD ZOUTSTROOIER ITM SPRD ALGEMEEN De driepuntsstrooier SPRD is ontworpen om vooraan of achteraan een landbouwtractor te monteren. De aandacht is geschonken aan het speciale design en het hoogwaardig gebruikt

Nadere informatie

Opvangbak Volume 50 liter Uitw. afm. L 800 x B 600 x H 130 mm Gewicht 2,50 kg Kleur Uitvoering zonder rooster

Opvangbak Volume 50 liter Uitw. afm. L 800 x B 600 x H 130 mm Gewicht 2,50 kg Kleur Uitvoering zonder rooster Met of zonder rooster 4 Diverse professionele opvangbakken ( lekbakken ) voor industrie en transportsector 4 Bescherming van milieu door preventie, vermijdt dure saneringen 4 Opvang van lekkende vetten

Nadere informatie

Technische Fiche Reni COMFORT KUNSTSTOF (+) pakket

Technische Fiche Reni COMFORT KUNSTSTOF (+) pakket regenwater Technische Fiche Reni COMFORT KUNSTSTOF (+) pakket 1. Het Reni COMFORT KUNSTSTOF (+) pakket Wilt u regenwater voornamelijk buiten uw woning gebruiken (vb. voor het sproeien van de tuin) en wilt

Nadere informatie

CEEPEE 15 K / G / M. Montagevoorschrift condenswaterpomp

CEEPEE 15 K / G / M. Montagevoorschrift condenswaterpomp Montagevoorschrift condenswaterpomp CEEPEE 15 K / G / M Zelfaanzuigend tot 1,5 m Opvoerhoogte 9 m / 18 m. Universeel toepasbaar Zeer laag geluidsniveau 1 Het beoogde gebruik De condenswaterpomp is bedoeld

Nadere informatie

Handleiding AZEZ. Type Eenheid 715302 715303 715304 715306 715308 715310 715312 715314

Handleiding AZEZ. Type Eenheid 715302 715303 715304 715306 715308 715310 715312 715314 Handleiding AZEZ Algemene instructies: Dit filter is ontworpen en gemaakt om aan de hoogste eisen van kwaliteit en afwerking te voldoen. De UDI AZEZ filter is een automatisch zelfreinigend filter dat wordt

Nadere informatie

Individuele kleinschalige Afvalwaterzuiveringsinstallatie (IBA):

Individuele kleinschalige Afvalwaterzuiveringsinstallatie (IBA): Walweinstraat 20 - B-8000 Brugge open van maandag tot en met vrijdag 8u30-12u00 en 14u00-16u00 en op di. tot 18u00 Dossiernummer:. Individuele kleinschalige Afvalwaterzuiveringsinstallatie (IBA): Voorwaarden

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

De reservoirs Er bestaat een ruim gamma van reservoirs en deze kunnen ook tot een "batterij" worden samengesteld.

De reservoirs Er bestaat een ruim gamma van reservoirs en deze kunnen ook tot een batterij worden samengesteld. De bluswerking Wat we "Karbaloy" noemen is een oplossing van kaliumcarbonaat in water. Dit mengsel verstikt het vuur en verhindert opnieuw opflakkeren met het zeepachtig schuim dat gevormd wordt en dooft

Nadere informatie

Unity, de enige unit conform EPB

Unity, de enige unit conform EPB Unity Gamma SCVU100 Ventilatoren met een constant debiet De gecentraliseerde extractie 100% conform met de normen Unity, de enige unit conform EPB V E N T I L A T I E De innovatieve technologie levert

Nadere informatie

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing

WHIRLPOOL AKR643GY. Gebruiksaanwijzing WHIRLPOOL AKR643GY Gebruiksaanwijzing 3Nl33014.fm5 Page 16 Monday, August 27, 2001 4:45 PM GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE INGEBRUIKNEMING MILIEUTIPS ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN BEDIENING ONDERHOUD

Nadere informatie

ComfoFan S R 275 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur

ComfoFan S R 275 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur ComfoFan S R 275 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur Handleiding voor de installateur z.o.z. Manuel de l installateur t.s.v.p. Heating Koeling Fresh Air Clean Air Inhoudsopgave 1. Introductie...1

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RTW100

Gebruiksaanwijzing RTW100 Gebruiksaanwijzing RTW100 Inhoudsopgave Technische gegevens Beschrijving apparaat Elektrische aansluiting Installatie en adviezen Beschrijving bedieningspaneel De eerste keer Adviezen Storingen en mogelijke

Nadere informatie

Elektrische kippengrills

Elektrische kippengrills Elektrische kippengrills met afzonderlijk aangedreven, boven elkaar geplaatste spiesen Mod. E-6P 215.035 Mod. E-8P-S2 215.036 Mod. E-12P-S3 215.037 AANWIJZINGEN VOOR INSTALLATIE, BEDIENING EN ONDERHOUD

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE DIESELOLIETANK MET POMP TYPE FIELDMASTER FIELDMASTER INHOUDSTAFEL 1. ALGEMEEN 3 2. OPSLAG, TRANSPORT EN PLAATSINGSVOORSCHRIFTEN 3 3. EERSTE GEBRUIK 4 4. TECHNISCHE GEGEVENS

Nadere informatie

GAMAJET omdat u afhankelijk bent van schone tanks. Tankreiniging op maat

GAMAJET omdat u afhankelijk bent van schone tanks. Tankreiniging op maat T. +31 (0)20 497 67 80 www.spraybest.nl info@spraybest.nl Tankreiniging op maat Is mijn tank, vat of silo écht schoon? Hoeveel chemicaliën en hoeveel (warmte) energie gebruik ik voor de reiniging? Hoeveel

Nadere informatie

Hanenburglaan 176, 2565 HA Den Haag, telefoon , R. Draak.

Hanenburglaan 176, 2565 HA Den Haag, telefoon , R. Draak. Hanenburglaan 176, 2565 HA Den Haag, telefoon 0703912848, klant@bouwklusbedrijf.nl R. Draak. Type zonnecollector Zonnecollector is de algemene naam voor het opslaan van energie geleverd door de zon. Het

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R. tuinpompen

INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R. tuinpompen INSTRUCTIEBOEKJE TP800P-TP800R-TP1200R tuinpompen Hartelijk dank! 2 Hartelijk dank dat u voor een EUROM TP tuinpomp gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

PHONIRO MAIN ENTRANCE

PHONIRO MAIN ENTRANCE INSTALLATIEHANDLEIDING PHONIRO MAIN ENTRANCE MODEL 08 VEILIG ZEKER EFFECTIEF Wij bieden meer mensen een veiliger en waardiger oude dag. Phoniro Systems Nederland BV. Postbus 51 4020 BB Maurik Telefoon:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS type: MVS-10P

Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS type: MVS-10P Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS type: MVS-10P Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van het type MVS-10P. Deze hand leiding

Nadere informatie

tips en tricks voor uw ventilatie C en D

tips en tricks voor uw ventilatie C en D tips en tricks voor uw ventilatie C en D 1 Wie doet wat? De EPB verslaggever: Afd10,art10, 2: In het kader van de toewijzingsprocedure van een aannemingsopdracht, bezorgt de opdrachtgever of de architect

Nadere informatie

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX CH90EL. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX CH90EL Gebruiksaanwijzing GEBRUIKERSHANDLEIDING CH-60E-L CH-90E-L Lees aandachtig deze handleiding alvorens de dampkap in gebruik te nemen Lees en bewaar deze instructies goed INSTRUCTIES, GEBRUIK

Nadere informatie

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT Slim Een proces Een volledige cyclus 1 14 minuten Verbeter je prestaties DE BESTE TIJD-PRESTATIE RATIO OP DE MARKT Met een

Nadere informatie

ComfoFan S 425 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur

ComfoFan S 425 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur ComfoFan S 425 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur Handleiding voor de installateur z.o.z. Manuel de l installateur t.s.v.p. Heating Koeling Fresh Air Clean Air Inhoudsopgave 1. Introductie...1

Nadere informatie

AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding

AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding quacell: Een nieuwe dimensie in waterontharding Een constante stroom van zacht water Dubbele harscilinders geven een ononderbroken stroom van zacht water, zelfs tijdens de regeneraties. Volumesturing De

Nadere informatie

WATERZUIVERINGSSTATION Kokopur 1-5 IE

WATERZUIVERINGSSTATION Kokopur 1-5 IE Kokopur 1-5 IE PRESTATIEVERMOGEN Influent : huishoudelijk afvalwater* Vuilvracht BZV 5 60 g/ie/dag Vuilvracht CZV 130 g/ie/dag Vuilvracht ZS 90 g/ie/dag Hydraulische belasting 150 l/ie/dag Zuiveringsefficiëntie

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

Microstations Neerhovenstraat 31/2

Microstations Neerhovenstraat 31/2 Neerhovenstraat 31/2 Afvalwaterzuivering met kwaliteitsmaatstaf 3670 Meeuwen-Gruitrode tot 100 I.E. PRODUKT : OXYFIX microstations zijn waterzuiveringsstations geleverd door Kebro NV en reeds doorontwikkeld

Nadere informatie

GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND

GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND Bovenaanzicht Vooraanzicht Ø 300 mm of 370 mm Onderaanzicht L = 3 m of 6 m Net van polyethyleen EPS vlokken Het onderste deel is niet voorzien van geotextiel,

Nadere informatie

GEBRUIKSAA NWIJZ ING M 240/10/5W CM 240/10/10 CM 240/10/30 COMPACT P RO 2 COMPACT P RO 3 CM 350/10/24 CM 350/10/11+11 WF CM 4 80/10/11+11 WF

GEBRUIKSAA NWIJZ ING M 240/10/5W CM 240/10/10 CM 240/10/30 COMPACT P RO 2 COMPACT P RO 3 CM 350/10/24 CM 350/10/11+11 WF CM 4 80/10/11+11 WF GEBRUIKSAANWIJZING CM 240/10/5W CM 240/10/10 WF CM 240/10/30 W COMPACT PRO 240 COMPACT PRO 350 CM 350/10/24 WF CM 350/10/11+11 WF CM 480/10/11+11 WF CM 380/10/7 ROBIN GEBRUIKSAANWIJZING Deze compressor

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Magneetklep DN15 t/m DN150

Magneetklep DN15 t/m DN150 Madas type EVP(C)/NC Magneetklep DN15 t/m DN150 Kenmerken Aansluiting schroefdraad G1/2 t/m G2 EN10226 Aansluitingen flenzen DN25 t/m DN150 PN16 ISO 7005 Maximale inlaatdruk 200 mbar optioneel 360 mbar

Nadere informatie

Verzeker jezelf van een goede oplevering.

Verzeker jezelf van een goede oplevering. Verzeker jezelf van een goede oplevering. Bestel de juiste luchtgroep en de inregeling van de volledige installatie bij AirX. AirX regelt volledige ventilatie installaties in, om ervoor te zorgen dat er

Nadere informatie

Woonhuisventilator type: Compact-8/14p

Woonhuisventilator type: Compact-8/14p Gebruikershandleiding Compact-8/14P Gebruikershandleiding Woonhuisventilator type: Compact-8/14p Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig gemonteerde

Nadere informatie