Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Ambi Pack B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Ambi Pack B.V."

Transcriptie

1 Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Ambi Pack B.V. Artikel 1: Algemeen 1.1. Deze algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op al Ambi Pack B.V. s offertes, aanbiedingen en alle door Ambi Pack B.V. (hierna nader aan te duiden met Ambi Pack) gesloten overeenkomsten strekkende tot levering van goederen of verrichten van diensten hoegenaamd ook De toepasselijkheid van door Ambi Pack s, aanstaande, contractspartijen gehanteerde algemene voorwaarden, inkoopvoorwaarden incluis, wordt door Ambi Pack uitdrukkelijk uitgesloten. Een verwijzing van Ambi Pack s contractspartijen naar haar algemene voorwaarden wordt door Ambi Pack niet aanvaard Door het accepteren van Ambi Pack s offerte, aanbieding, of door het sluiten van een overeenkomst met Ambi Pack doet de, aanstaande, contractspartij uitdrukkelijk afstand van haar voorwaarden als hier omschreven Een afwijking van Ambi Pack s algemene voorwaarden geldt alleen indien deze afwijking uitdrukkelijk en met zoveel woorden schriftelijk door Ambi Pack s directie is bevestigd en geldt slechts voor de overeenkomst waarvoor deze uitdrukkelijke afwijking werd overeengekomen Een contractspartij die eenmaal onder de vigeur van de onderhavige algemene voorwaarden met Ambi Pack heeft gecontracteerd, wordt geacht, bij een nadien door haar mondeling, telefonisch of op andere wijze gesloten overeenkomst, stilzwijgend akkoord te zijn gegaan met de toepassing van de onderhavige voorwaarden In deze algemene voorwaarden wordt mede verstaan onder: contractspartijen: een ieder, met wie Ambi Pack een overeenkomst heeft gesloten, zoals kopers, afnemers, producenten, opdrachtgevers e.d.; orders: een door of namens de contractspartij bij Ambi Pack schriftelijk gedane bestelling of opdracht; offerte: een door Ambi Pack schriftelijke gedane aanbieding. Artikel 2: Offerte 2.1. Elke van Ambi Pack uitgegane offerte is vrijblijvend Elke van Ambi Pack uitgegane offerte is, tenzij uitdrukkelijk anderszins vermeld, gebaseerd op uitvoering onder normale omstandigheden Door Ambi Pack in afbeeldingen, catalogi, monsters of op andere wijze verstrekte opgaven omtrent maat, norm, kwaliteit, prijs of welke hoedanigheid dan ook van zijn goederen c.q. producten, binden Ambi Pack niet en worden geacht bij benadering te zijn verstrekt.

2 Artikel 3: Overeenkomst 3.1. Indien de overeenkomst schriftelijk wordt aangegaan, komt deze tot stand op de dag van ondertekening door Ambi Pack, dan wel op de dag van verzending van Ambi Pack s schriftelijke opdrachtbevestiging Mondelinge toezeggingen door en afspraken met ondergeschikten, binden Ambi Pack niet, dan voor die toezeggingen zover zij schriftelijk door Ambi Pack zijn bevestigd Indien voorafgaand aan het sluiten van een overeenkomst strekkende tot het verpakken van door contractspartij aangeleverde goederen voor de inhoud van die overeenkomst relevante monsters door de contractspartij zijn getoond, dan dienen de aan te leveren en te verpakken goederen met deze monsters overeen te stemmen, bij gebreke waarvan Ambi Pack gerechtigd is om hetzij de overeenkomst te annuleren zonder dat Ambi Pack tot enige schadevergoeding gehouden is, hetzij de daaruit voortvloeiende extra kosten bij de contractspartij in rekening te brengen. Artikel 4: Prijs 4.1. De door Ambi Pack opgegeven prijzen zijn gebaseerd op levering af zijn fabriek Hendrik-Ido-Ambacht De door Ambi Pack opgegeven prijzen zijn in Euro s en exclusief BTW en andere heffingen, welke van overheidswege worden opgelegd op het moment van orderacceptatie, tenzij anders De door Ambi Pack opgegeven prijzen zijn gebaseerd op de tijdens de aanbieding bestaande prijzen, koersen, lonen, belastingen, rechten, lasten, vrachten, etc.. Indien na drie maanden na het sluiten van de door partijen gewenste overeenkomst in een of meer van de hierboven genoemde kostprijsfactoren een wijziging plaatsvindt, is Ambi Pack gerechtigd de overeengekomen prijs dienovereenkomstig aan te passen Indien niet uitdrukkelijk anders vermeld in Ambi Pack s offertes c.q. opdrachtbevestigingen zijn, indien contractspartij de te verwerken goederen eerder dan afgesproken bij Ambi Pack aanlevert, of de door Ambi Pack te leveren goederen later dan afgesproken in ontvangst neemt, de eventuele kosten voor opslag, verzekering en rentederving geheel voor rekening van contractspartij en zullen deze kosten worden doorberekend. Contractspartij draagt ook het risico, in welke vorm dan ook, van opslag De door Ambi Pack te verwerken goederen dienen zonder kosten door contractspartij aan Ambi Pack aangeleverd te worden, indien de wijze van aanleveren toch extra kosten met zich meebrengt dan zijn deze kosten voor rekening van contractspartij Indien contractspartij na het tot stand komen van de overeenkomst wijzigingen in de overeenkomst wenst aan te brengen, en Ambi Pack die wijzigingen aanvaardt, dan komen de daaruit voortvloeiende kosten voor rekening van contractspartij.

3 Artikel 5: Orders 5.1. Ambi Pack is gerechtigd een opdracht, ook welke van samengestelde aard is, bij gedeelten uit te leveren en voor elke levering afzonderlijk te factureren Onder een samengestelde opdracht wordt verstaan het in één opdracht bestellen door contractspartij van bepaalde hoeveelheden van verschillende goederen Wanneer in geval van een samengestelde opdracht door Ambi Pack een gedeelte wordt geleverd, zonder dat voor elke levering gefactureerd wordt, is contractspartij alleen dan, indien schriftelijk is overeengekomen, gerechtigd de betaling van de gehele opdracht uit te stellen tot de gehele opdracht door Ambi Pack is uitgeleverd Wanneer door Ambi Pack voor een samengestelde opdracht een samengestelde prijs is opgegeven, is Ambi Pack bij uitlevering van een gedeelte van de opdracht niet gehouden daarvan een evenredig gedeelte van de voor de samengestelde opdracht afgesproken prijs te factureren Alleen indien dit schriftelijk is overeengekomen, kan contractspartij in dat geval volstaan met betaling van een evenredig gedeelte van de overeengekomen prijs. Artikel 6: Levertijd 6.1. De levertijd gaat in op het laatste der navolgende tijdstippen: a. de dag van totstandkoming van de overeenkomst; b. de dag van ontvangst door Ambi Pack van de voor de uitvoering van de opdracht noodzakelijke bescheiden, gegevens, vergunningen e.d.; c. de dag van vervulling van de voor het aanvangen der werkzaamheden noodzakelijke formaliteiten; d. de dag van ontvangst van hetgeen volgens de overeenkomst voor het aanvangen der werkzaamheden bij vooruitbetaling dient te worden voldaan. e. de dag van levering van het product of verpakkingsmaterialen De levertijd is gebaseerd op de ten tijde van het sluiten der overeenkomst geldende werkomstandigheden en op tijdige levering van de voor de uitvoering van de opdracht bestelde materialen. Indien er vertraging ontstaat tengevolge van wijziging van bedoelde werkomstandigheden of doordat voor de uitlevering van het werk tijdig bestelde materialen niet tijdig worden geleverd, en/of blijkt dat de te verwerken goederen en/of verpakkingsmaterialen niet aan de overeengekomen specificaties voldoen, wordt de levertijd zodanig verlengd, als redelijk is Overschrijding van de levertijd - door welke oorzaak ook - geeft contractspartij geen recht op niet nakoming van enig jegens Ambi Pack aangegane verplichting noch op het al dan niet met rechtelijke machtiging verrichten of doen verrichten van werkzaamheden ten uitvoering van de overeenkomst.

4 Artikel 7: Risico 7.1. Dadelijk nadat de goederen of de belangrijkste onderdelen daarvan als geleverd gelden draagt contractspartij het risico voor alle directe of indirecte schade, die aan of door deze goederen of onderdelen mocht ontstaan Onverminderd het in het vorige lid gestelde, gaat de eigendom van de goederen eerst op contractspartij over, wanneer al het aan Ambi Pack ter zake van de levering van die goederen verschuldigde met inbegrip van rente en kosten is voldaan Onverminderd de vorige Ambi Pack toekomende rechten wordt Ambi Pack onherroepelijk door contractspartij gemachtigd om, indien deze jegens Ambi Pack aangegane betalingsverplichting niet of niet tijdig nakomt, zonder enige in gebreke stelling of rechtelijke tussenkomst de geleverde goederen op de eerste vordering tot zich te nemen. Artikel 8: Vervoer 8.1. Indien is overeengekomen dat Ambi Pack het vervoer van goederen naar contractspartij op zich neemt, worden de te dier zake tegenover derden aangegane verplichtingen geacht in het belang en voor rekening van contractspartij te zijn aangegaan. De te dier zake gemaakte kosten - waaronder begrepen de kosten van verzekering van risico s - zijn voor rekening van contractspartij. Artikel 9: Garantie en reclamering 9.1. Met inachtneming van de hierna gestelde beperkingen staat Ambi Pack in zowel voor de deugdelijkheid van de door Ambi Pack geleverde goederen als voor de kwaliteit van de daarvoor gebruikte en/of geleverde grondstoffen Ten aanzien van gebreken, die geheel of ten dele gevolg zijn van enig overheidsvoorschrift inzake de aard of de kwaliteit van de toegepaste grondstoffen, wordt door Ambi Pack geen garantie gegeven Reclamering ter zake van uitwendig waarneembare gebreken dient te geschieden bij de beproeving respectievelijk de keuring in Ambi Pack s fabriek c.q. opslag dan wel indien geen beproeving of keuring in Ambi Pack s fabriek c.q. opslag plaatsvindt binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen door contractspartij, bij overschrijding van welke termijn elke aansprakelijkheid tegen Ambi Pack ter zake van die gebreken vervalt Het beweerdelijk niet nakomen door Ambi Pack van zijn garantieverplichtingen, ontslaat contractspartij niet van de verplichtingen, die voor hem voortvloeien uit enige met Ambi Pack gesloten overeenkomst Reclamering ter zake van niet uitwendig waarneembare gebreken dient zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 14 dagen na constatering te geschieden, bij overschrijding van welke termijn elke aanspraak tegen Ambi Pack ter zake van die gebreken vervalt.

5 9.6. Reclamering in de zin van artikel 9 lid 3 en lid 5 dient schriftelijk en voldoende gemotiveerd te geschieden. Artikel 10: Aansprakelijkheid Met inachtneming van de regels van openbare orde en de goede trouw geldt ten aanzien Ambi Pack s aansprakelijkheid het volgende: a. De aansprakelijkheid van Ambi Pack uit hoofde van de overeenkomst is uitdrukkelijk beperkt tot nakoming van de in artikel 9 van deze voorwaarden omschreven garantieverplichting; b. Elke veroordeling tot schadevergoeding, behoudens die ter zake van het niet nakomen der garantie verplichtingen, is uitgesloten; c. Ambi Pack is niet aansprakelijk voor, en contractspartij zal Ambi Pack vrijwaren van, kosten, schaden en interessen die mochten ontstaan als directe of indirecte gevolgen van: - Schending en/of maatregelen ter voorkoming van schending - waaronder tevens begrepen de eventuele wijzigingen of ontbinding van de overeenkomst met contractspartij - van octrooien, licenties, merk-, beeldmerk- of modelrecht of andere rechten van derden; - Daden of nalatigheden van Ambi Pack, Ambi Pack s ondergeschikten dan wel andere personen, die door Ambi Pack te werk zijn gesteld en/of in Ambi Pack s opdracht werkzaamheden verrichten; - Overschrijding van levertijd Contractspartij is gehouden tot schadeloosstelling aan Ambi Pack voor alle kosten, schade en interessen, die mochten ontstaan als direct of indirect gevolg van rechtsvorderingen, welke door derden ter zake van de uitvoering van de overeenkomst tegen Ambi Pack worden ingesteld; contractspartij is uit hoofde van de overeenkomst gehouden gevolg te geven aan een oproep tot vrijwaring door Ambi Pack In geval van door contractspartij aan Ambi Pack opgedragen verpakkingswerkzaamheden is contractspartij ermee bekend dat deze werkzaamheden kunnen leiden tot aanzienlijk verlies van te verpakken producten en verpakkingsmaterialen. Ambi Pack verplicht zich de gebruikelijke maatregelen te nemen om die verliezen zoveel mogelijk te beperken, maar is voor deze verliezen nimmer aansprakelijk. Indien contractpartij daar voor het aangaan van de overeenkomst uitdrukkelijk om verzoekt is Ambi Pack bereid een verliesquotum en/of vultolerantie overeen te komen, mits de contractspartij Ambi Pack in de gelegenheid stelt om voorafgaand aan het aangaan van de overeenkomst op zijn kosten de betreffende verpakkingswerkzaamheden te beproeven.

6 Artikel 11: Overmacht Onder overmacht wordt in deze voorwaarden verstaan elke van de wil van Ambi Pack onafhankelijke omstandigheid ook al was deze ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst reeds te voorzien, die nakoming van de overeenkomst blijvend of tijdelijk verhinderd, alsmede voor zover daaronder niet reeds begrepen werkstaking, transportmoeilijkheden, brand en andere ernstige storingen van Ambi Pack of van Ambi Pack s leveranciers. Artikel 12: Opschorting en ontbinding In geval van verhindering tot uitvoering van de overeenkomst tengevolge van overmacht is Ambi Pack gerechtigd om zonder rechtelijke tussenkomst, hetzij de uitvoering van de overeenkomst voor ten hoogste zes maanden op te schorten, hetzij de overeenkomst geheel of ten dele te ontbinden, zonder dat Ambi Pack tot enige schadevergoeding gehouden zal zijn. Gedurende de opschorting is Ambi Pack bevoegd en aan het einde daarvan is Ambi Pack verplicht te kiezen voor de uitvoering dan wel voor de gehele of gedeeltelijke ontbinding van de overeenkomst Indien contractspartij niet, niet behoorlijk of niet tijdig voldoet aan enige verplichting, die voor hem uit de met Ambi Pack gesloten overeenkomst of uit een daarmee samenhangende overeenkomst voortvloeit, dan wel indien het aan ernstige twijfel onderhevig is of contractspartij in staat is aan zijn contractuele verplichtingen jegens Ambi Pack te voldoen, alsmede in geval van faillissement, surseance van betaling, stillegging, liquidatie of geheel of gedeeltelijke overdracht - al dan niet tot zekerheid - van het bedrijf van contractspartij, waaronder begrepen de overdracht van een belangrijk deel van zijn vorderingen, is Ambi Pack gerechtigd om zonder in gebreke stelling en zonder rechtelijke tussenkomst hetzij de uitvoering zes maanden op te schorten, hetzij deze geheel of ten dele te ontbinden, zonder Ambi Pack tot enige schadevergoeding en garantie gehouden is en onverminderd de Ambi Pack toekomende verdere rechten. Gedurende de opschorting is Ambi Pack bevoegd en aan het einde daarvan is Ambi Pack verplicht te kiezen voor uitvoering dan wel voor gehele of gedeeltelijke ontbinding van de opgeschorte overeenkomst. Artikel 13: Betaling Betaling van Ambi Pack s facturen dient zonder enige korting of schuldverrekening contant bij aflevering te geschieden, hetzij binnen 30 dagen na factuurdatum middels storting of bijschrijving op een door Ambi Pack aangewezen bank- of girorekening, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen met Ambi Pack s directie Vanaf het ogenblik dat de betaling moet zijn geschied is Ambi Pack s contractspartij per jaar een rentevergoeding verschuldigd gelijk aan de op dat moment in Nederland geldende wettelijke rente vermeerderd met 1% te berekenen over het totale factuurbedrag, over iedere maand of gedeelte van de maand dat de contractspartij in gebreke blijkt met betaling.

7 13.3. Voor rekening van Ambi Pack s contractspartij zijn alle buitengerechtelijke incassokosten, welke worden vastgesteld op 15% van het in te vorderen bedrag, te vermeerderen met de daarvoor verschuldigde BTW, met een minimum van 500,-, onverminderd Ambi Pack s recht om de eventuele meerdere, werkelijk gemaakte, buitenrechtelijke kosten aan zijn contractspartij in rekening te brengen. Uit het enkele feit dat Ambi Pack een derde heeft ingeschakeld voor de incasso van hetgeen contractspartij Ambi Pack verschuldigd is, blijkt de omvang van en de gehoudenheid tot betaling van de buitengerechtelijke kosten. Artikel 14: Geschillen Op alle overeenkomsten, waarop deze voorwaarden geheel of ten dele van toepassing zijn, is toepasselijk het Nederlands recht, geldende voor het Koninkrijk in Europa, met uitsluiting van de eenvormige wet inzake de internationale koop van roerende, lichamelijke zaken, behoudens voor zover daarvan in een afzonderlijke overeenkomst uitdrukkelijk met zoveel woorden is afgeweken Voor de uitleg van internationale handelstermen zijn de INCO-terms van toepassing zoals vastgesteld door de internationale Kamer van Koophandel te Parijs. De Nederlandse tekst van deze voorwaarden is authentiek en verbindend. Naar deze voorwaarden kan door Ambi Pack worden verwezen middels: Algemene verkoopen leveringsvoorwaarden van Ambi Pack B.V.

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

KREQ B.V. V1.1/AV KREQ BV

KREQ B.V. V1.1/AV KREQ BV Algemene voorwaarden van KreQ B.V., hierna te noemen: KREQ, gevestigd te Heerenveen en kantoorhoudende te Heerenveen, zoals deze onder nummer 01163620 zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Noord

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden BioComp

Leveringsvoorwaarden BioComp 1. Algemene toepasselijkheid 1.1 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, gelden voor alle aanbiedingen, orderbevestigingen, leveringen van goederen en materialen van BioComp bv, hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. van. P&O Interim b.v. gevestigd en kantoorhoudende te Heusden en de daaraan gelieerde ondernemingen

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. van. P&O Interim b.v. gevestigd en kantoorhoudende te Heusden en de daaraan gelieerde ondernemingen 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van P&O Interim b.v. gevestigd en kantoorhoudende te Heusden en de daaraan gelieerde ondernemingen gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012

Algemene Leveringsvoorwaarden Nano Installaties, d.d. 26-01-2012 Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012 Artikel 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V.

VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V. VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP VERKOOP EN LEVERING VAN ZAKEN EN UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN DOOR EUROSTRUT SUPPORT SYSTEMS & SOLUTIONS B.V. 1. ALGEMEEN 1.1 Op alle aanbiedingen van en op alle opdrachten

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Alle leveringen zijn volgens de algemene leveringsvoorwaarden van de Vereniging Fabrikanten IJzerwaren en Gereedschappen (IJG) Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BRICKS & GOGGLES BV

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BRICKS & GOGGLES BV ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BRICKS & GOGGLES BV Regeling van rechtsverhouding tussen BRICKS & GOGGLES BV gevestigd te NIEUWENDIJK en haar opdrachtgever(s), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Zuid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN van Heijblom Koffie, gevestigd te Etten-Leur Artikel 1: toepasselijkheid Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en offertes en verkoopovereenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen Deze algemene leveringsvoorwaarden gelden voor diensten die geleverd worden door Maatschap Goed Zorgen uit Tiel. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Midden Nederland onder dossiernummer 50061739

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DUDINK BRANDBEVEILIGING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DUDINK BRANDBEVEILIGING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DUDINK BRANDBEVEILIGING Art. 1 Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen Dudink Brandbeveiliging te Alkmaar, verder te noemen

Nadere informatie

Kwaliteitshandboek Ingenieursbureau Broomans BV Nummer: Revisiecode: 11/0517 Bladnummer: 1/5 Onderdeel: Algemene voorwaarden

Kwaliteitshandboek Ingenieursbureau Broomans BV Nummer: Revisiecode: 11/0517 Bladnummer: 1/5 Onderdeel: Algemene voorwaarden Bladnummer: 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN Voor aanbieding verkoop-, levering- en adviseringswerkzaamheden en voor aanneming van werk. Artikel 1 algemene bepalingen 1. Deze algemene voorwaarden en hetgeen in

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bus Groep Nederland B.V. Handelsnaam BGN Parts. Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Naarden. Deze

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling :

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling : Verkoopvoorwaarden Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk 1. Algemene bepaling : Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle door ons te sluiten overeenkomsten en door ons gedane aanbiedingen,

Nadere informatie

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten.

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten. Algemene voorwaarden Improve Training & Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en op elke met Improve Training & Coaching, hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Eburon

Algemene Voorwaarden De Eburon Algemene Voorwaarden De Eburon Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 De Eburon te Bergeijk, inschrijfnummer kamer van

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering van werkzaamheden of het leveren van

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

Incentive Promotions B.V. is een handelsnaam van Incentive Europe B.V.

Incentive Promotions B.V. is een handelsnaam van Incentive Europe B.V. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Incentive Promotions B.V., gevestigd aan de Pieter Braaijweg 101 te Amsterdam. Gedeponeerd onder nummer 30080188, kamer van koophandel te Amsterdam. Incentive

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. Asoka-Onderwijs en advies Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Celwin Frenzen Communication & Design (hierna te noemen CF-CD) gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op alle aanbiedingen.

Nadere informatie

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden.

1.2 Door het verstrekken van de opdracht accepteert de opdrachtgever deze voorwaarden. ABIS Automatisering Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot uitvoering

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van de besloten vennootschap STEENSMA B.V., gevestigd te Leeuwarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Leeuwarden op 26 januari 2015. Artikel

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT

ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT Artikel 1 Algemeen 1.1 De onderhavige voorwaarden zijn, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen, van toepassing op alle aanbiedingen, aanvragen,

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemeen Artikel 1

Algemene voorwaarden. Algemeen Artikel 1 Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS-, BETALINGS- EN UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RECHTSVERHOUDING TUSSEN OPDRACHTGEVER EN ADMINISTRATIEKANTOOR KAANDORP & MOOIJ Algemeen Artikel 1 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel 1. Algemeen: 1.1 Op alle aanbiedingen van de Bouw Offerte Winkel tot uitvoering van diensten (hierna: "werkzaamheden") alsmede op alle overeenkomsten, bevestigingen

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Ruyter Training & Consultancy B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen.

Algemene voorwaarden De Ruyter Training & Consultancy B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen. 1. TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op: - alle offertes, eventueel gezamenlijk

Nadere informatie

1.4 Bij geschilpunten tussen de algemene voorwaarden van de opdrachtgever en Z&Z Logistics prevaleren de algemene woorwaarden van Z&Z Logistics.

1.4 Bij geschilpunten tussen de algemene voorwaarden van de opdrachtgever en Z&Z Logistics prevaleren de algemene woorwaarden van Z&Z Logistics. Z&Z Logistics Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid/Algemeen 1.1 Al onze offertes, overeenkomsten en dienstverlening worden beheerst door deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zullen van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemene bepalingen. Artikel 2 Offertes, opdrachten, overeenkomsten. Artikel 3 Tarieven en prijzen

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemene bepalingen. Artikel 2 Offertes, opdrachten, overeenkomsten. Artikel 3 Tarieven en prijzen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, mededelingen en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Skytz gevestigd aan de Papierbaan 9 te Winschoten. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen 1. Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen WIJNVANDEBOER B.V.. (hierna te noemen WvdB) en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d

Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d. 1-10-2016 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Aanbieding Artikel 3 - Prijs Artikel 4 - Overeenkomst Artikel 5 - Uitbesteding van werk aan derden

Nadere informatie

Strekking. Verplichtingen Stuifmeel Accountants

Strekking. Verplichtingen Stuifmeel Accountants ALGEMENE LEVERINGS-, BETALINGS- EN UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RECHTSVERHOUDING TUSSEN OPDRACHTGEVER EN Stuifmeel Accountants Algemeen Artikel 1 a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing,

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Van: Expertisecentrum Bescherming & Veiligheid gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Tesselschadestraat 2. Hierna te noemen: EC B&V. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening

Algemene voorwaarden voor dienstverlening Algemene voorwaarden voor dienstverlening BMW Voor Elkaar! St. Hubertuslaan 19 3972 WT Driebergen-Rijsenburg Kamer van Koophandel 64840980 BAMw, beroepsregistratie 461002087 Bank: Triodos Bank NL25 TRIO

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342.

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. 1. Toepasselijkheid 1.1 De onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

ARTIKEL 7 AI onze prijzen zijn exclusief B.T.W en luiden in Euro, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.

ARTIKEL 7 AI onze prijzen zijn exclusief B.T.W en luiden in Euro, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. De algemene voorwaarden van W fashion b.v., gevestigd en kantoorhoudend te Maastricht aan de Gellikstraat 9, gedeponeerd bij de Kamer van koophandel Limburg te Maastricht. ARTIKEL 1 Op al onze aanbiedingen

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

van Spuitlijmconcurrent B.V. Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder:

van Spuitlijmconcurrent B.V. Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van Spuitlijmconcurrent B.V. Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Spuitlijmconcurrent: de besloten

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Leveringsvoorwaarden Kingdom Hotel Supplies

ALGEMENE VOORWAARDEN Leveringsvoorwaarden Kingdom Hotel Supplies Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; niet-consument: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Transscope Voertuigsystemen B.V. te Dedemsvaart 01-01-2011. Artikel 1: Transscope Voertuigsystemen B.V. Moerheimstraat 83b 7701 CC Dedemsvaart K. v. K. nr. 08184648 hierna te noemen:

Nadere informatie

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VAN GREEN MUSHROOM FARM B.V.

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VAN GREEN MUSHROOM FARM B.V. ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VAN GREEN MUSHROOM FARM B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Haaglanden d.d. 30 november 2017 onder dossiernummer 27318279 1. Definities GMF: Leverancier: 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN BUITING VERTAALBUREAU ARNHEM, NEDERLAND Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst

Nadere informatie

1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688

1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688 Algemene Voorwaarden Opdrachtgever SportUnie 1-3-2014 Artikel 1 Algemeen 1. Sportunie is gevestigd te Utrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60254688 2. Deze voorwaarden maken

Nadere informatie

2. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen worden de onder 1 bekend gemaakte Voorwaarden geacht door de betrokken Partijen te zijn geaccepteerd.

2. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen worden de onder 1 bekend gemaakte Voorwaarden geacht door de betrokken Partijen te zijn geaccepteerd. LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VOOR DE DETAILHANDEL IN BLOEMEN EN PLANTEN, VASTGESTELD DOOR DE VBW CENTRALE VERENIGING BLOEMENDETAILHANDEL, GEVESTIGD TE (6717 LP) EDE AAN DE ZANDLAAN 18, GEDEPONEERD

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sjonic Digital Media BV

Algemene voorwaarden Sjonic Digital Media BV SJONIC DIGITAL MEDIA BV EDISONWEG 1D 3404 LA IJSSELSTEIN T 030-6875506 F 030-6875507 SJONIC@SJONIC.NL SJONIC.NL KVK UTRECHT 30174195 RABOBANK 33.60.15.062 Algemene voorwaarden Sjonic Digital Media BV Inhoudsopgave

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426.

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426. ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN LICHTPLANNERS B.V. Zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34275426. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DUDINK BRANDBEVEILIGING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DUDINK BRANDBEVEILIGING Art. 1 Algemeen: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen Dudink Brandbeveiliging te Alkmaar, verder te noemen DUDINK BRANDBEVEILIGING en opdrachtgever of leverancier.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TRIDOO BV

ALGEMENE VOORWAARDEN TRIDOO BV ALGEMENE VOORWAARDEN TRIDOO BV 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op - en maken onlosmakelijk deel uit van - iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lisette Nijssen-van Kleef

Algemene voorwaarden Lisette Nijssen-van Kleef Algemene voorwaarden Lisette Nijssen-van Kleef Artikel 1. Algemeen 1.1 De overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever wordt gevormd door de onderhavige algemene voorwaarden gezamenlijk met de door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Harderwijn VOF

Algemene voorwaarden Harderwijn VOF Algemene voorwaarden Harderwijn VOF ALGEMEEN Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Harderwijn vof en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing, voorzover

Nadere informatie

1.1.3 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, zijn alle bepalingen van deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden tussen partijen van kracht.

1.1.3 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, zijn alle bepalingen van deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden tussen partijen van kracht. Algemene leveringsvoorwaarden. ALGEMENE LEVERINGS EN BETALINGS VOORWAARDEN Caresse Hair Care. Artikel 1 Algemeen 1.1.1 Deze Algemene Levering en Betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle door Caresse

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden.

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden P.F. Kamstra Recycling B.V. Artikel 1. Verbindendheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten met en uitgevoerde werkzaamheden door P.F. Kamstra

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

2.2 Alle overeenkomsten of wijzigingen van overeenkomsten binden Wubbe eerst na schriftelijke bevestiging harerzijds.

2.2 Alle overeenkomsten of wijzigingen van overeenkomsten binden Wubbe eerst na schriftelijke bevestiging harerzijds. ALGEMENE VOORWAARDEN Regelende de rechtsverhouding tussen Wubbe Beheer B.V., Wubbe B.V. en FOX ON THE RUN B.V. hierna gezamenlijk te noemen Wubbe, gevestigd en kantoorhoudende te Delft aan de Phoenixstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN FUGO EQUIPMENT BV NIEUWE GOUWE O.Z. 13, 2801 SB GOUDA **********************

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN FUGO EQUIPMENT BV NIEUWE GOUWE O.Z. 13, 2801 SB GOUDA ********************** ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN FUGO EQUIPMENT BV NIEUWE GOUWE O.Z. 13, 2801 SB GOUDA ********************** 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: verkoper : Fugo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie