1.4 Bij geschilpunten tussen de algemene voorwaarden van de opdrachtgever en Z&Z Logistics prevaleren de algemene woorwaarden van Z&Z Logistics.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.4 Bij geschilpunten tussen de algemene voorwaarden van de opdrachtgever en Z&Z Logistics prevaleren de algemene woorwaarden van Z&Z Logistics."

Transcriptie

1 Z&Z Logistics Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid/Algemeen 1.1 Al onze offertes, overeenkomsten en dienstverlening worden beheerst door deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zullen van toepassing zijn op alle rechtsbetrekkingen tussen Z&Z Logistics en de opdrachtgever. 1.2 Voorts zijn van toepassing de algemene voorwaarden van de Federatie van Nederlandse Expediteursorganisaties, zoals die gelden ten tijde van het aangaan van de overeenkomst, met uitzondering van het bepaalde in die voorwaarden omtrent geschillen. Bij onderling tegenstrijdige bepalingen of uitleg prevaleren de algemene voorwaarden en de interpretatie van Z&Z Logistics. 1.3 Eventuele afwijkingen van deze voorwaarden (of van een overeenkomst) dienen uitdrukkelijk schriftelijk te worden overeengekomen. Aan dergelijke niet schriftelijk overeengekomen afwijkingen kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot later gesloten overeenkomsten. 1.4 Bij geschilpunten tussen de algemene voorwaarden van de opdrachtgever en Z&Z Logistics prevaleren de algemene woorwaarden van Z&Z Logistics. Artikel 2 Offertes en totstandkoming van de overeenkomst 2.1 Al onze offertes zijn vrijblijvend. Elke offerte is gebaseerd op uitvoering onder normale omstandigheden en gedurende normale werkuren, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. 2.2 Een overeenkomst met Z&Z Logistics komt eerst tot stand, doordat wij de opdrachtbevestiging schriftelijk aanvaarden danwel wanneer een begin is gemaakt maken met de uitvoering daarvan. 2.3 Mondelinge toezeggingen binden ons slechts indien en voor zover zij door ons schriftelijk zijn bevestigd.

2 Artikel 3 Prijzen Onze prijzen luiden exclusief omzetbelasting. Artikel 4 Vervoer 4.1 Indien wij in opdracht van opdrachtgever zaken ter aflevering doen vervoeren door een door ons in te schakelen vervoerder, geschiedt het vervoer in het belang en voor rekening en risico van de opdrachtgever. 4.2 Indien het vervoer van zaken niet plaats vindt, wegens niet aan Z&Z Logistics te wijten redenen, zijn wij gerechtigd de zaken voor rekening en risico van de opdrachtgever op te slaan. Tevens zijn wij gerechtigd betaling van de vervoerprijs en opslagkosten te vorderen. In geval betaling van de vervoerprijs of opslagkosten door de opdrachtgever uitblijft ( na daartoe uitdrukkelijk door Z & Z in gebreke te zijn gesteld ), zijn wij gerechtigd na schriftelijke aanmaning tot verkoop van de zaken over te gaan op een door ons te bepalen wijze. De bepalingen in dit artikel zijn van toepassing op alle transporten. 4.3 Vergunningen, danwel ontheffingen, noodzakelijk om een transport te kunnen uitvoeren kunnen door ons, op verzoek van opdrachtgever, worden aangevraagd. Kosten, verbandhoudende met een dergelijke aanvraag c.q. vergunning, danwel ontheffing, komen voor rekening van opdrachtgever. 4.4 Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor het niet of niet correct of niet tijdig verlenen van een vergunning of ontheffing door derden. Indien een, voor het transport noodzakelijke vergunning of ontheffing niet wordt verleend om welke reden dan ook, zal het transport niet plaatsvinden. Reeds door ons gemaakte kosten dienen in dat geval door de opdrachtgever te worden vergoed. 4.5 Met betrekking tot alle transporten zullen wij ons houden aan alle wettelijke regels en voorschriften alsmede aan gegeven aanwijzingen van overheden of overheidsdienaren. Extra kosten, welke hieruit voortvloeien, komen voor rekening van opdrachtgever.

3 Artikel 5 Aflevering 5.1 Met de opdrachtgever overeengekomen levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Zij kunnen onder meer, in elk geval worden verlengd door vertragingen als gevolg van één of meer van de volgende oorzaken: - de opdrachtgever blijft in gebreke ons tot een juiste uitvoering van de opdracht in staat te stellen; - de opdrachtgever blijft geheel of ten dele in gebreke met de nakoming van zijn betalings- of andere verplichtingen, voortvloeiende uit enige rechtsbetrekking met ons; - overmacht zoals nader omschreven in artikel 11 van deze algemene voorwaarden. 5.2 Aflevering van de zaken geschiedt op het tijdstip waarop de zaken door of namens de opdrachtgever in ontvangst worden genomen danwel redelijkerwijs hadden kunnen worden genomen. 5.3 Bij overschrijding van een levertijd zijn wij deswege nimmer tot schadevergoeding gehouden. 5.4 In geval van overschrijding van de levertijd kan ontbinding van de overeenkomst door de opdrachtgever slechts worden gevorderd na schriftelijke ingebrekestelling. Artikel 6 Betaling 6.1 De opdrachtgever is verplicht tot betaling van de door ons aan hem verzonden facturen. Deelleveringen kunnen apart gefactureerd worden. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na de factuurdatum op een door ons aangewezen rekening. De betaling dient te geschieden effectief in de overeengekomen valuta en zonder verrekening, korting en/of opschorting.

4 6.2 De opdrachtgever kan slechts bezwar maken tegen de factuur binnen de betalingstermijn, doch niet later dan 14 dagen na factuurdatum. 6.3 In geval van niet tijdige betaling is de opdrachtgever direct in verzuim, zonder dat ingebrekestelling door ons vereist is. In dat geval is de opdrachtgever, onverminderd ons verder toekomende rechten, over het onbetaalde bedrag een rente verschuldigd ten bedrage van het promessedisconto van de Nederlandsche Bank N.V. plus 4% met een minimum van de wettelijke rente per jaar. 6.4 Alle inningskosten op niet of niet tijdig betaalde vorderingen zijn voor rekening van de opdrachtgever. Buitengerechtelijke incassokosten worden aan de wederpartij in rekening gebracht conform het incassotarief van de Nederlandse Orde van Advocaten. 6.5 Betalingen door of vanwege de opdrachtgever strekken achtereenvolgens ter voldoening van de door hem verschuldigde buitengerechtelijke incassokosten, de gerechtelijke kosten, de door hem verschuldigde renten en daarna in volgorde van ouderdom de openstaande hoofdsommen, ongeacht anders luidende aanwijzing van de opdrachtgever. Artikel 7 Aansprakelijkheid 7.1 De aansprakelijkheid van Z&Z Logistics Is beperkt tot de eigen taken van dit bedrijf. Dit is de bemiddeling tussen opdrachtgever en transporteur. De aansprakelijkheid van de transporteur blijft ongewijzigd en onveranderd. 7.2 De opdrachtgever dient zorg te dragen voor een adequate verzekering ter dekking van schade aan goederen (met inbegrip van gevolgschade) die hij aan ons ter vervoer of met enig ander doel toevertrouwt. 7.3 Wij zijn niet aansprakelijk voor schade (met inbegrip van gevolgschade) aan de ons toevertrouwde goederen die niet gedekt is onder de door de opdrachtgever afgesloten verzekering of daaronder gedekt had behoren te zijn. Het in dit lid bepaalde geldt niet wanneer de schade het gevolg is van

5 opzet of bewuste roekeloosheid van een met de leiding belaste persoon binnen Z&Z Logistics. 7.4 Z&Z Logistics kan als expediteur niet direct aansprakelijk worden gesteld in geval van transportschade of diefstal. 7.5 De opdrachtgever vrijwaart ons voor eventuele aanspraken van derden. Artikel 8 Klachten 8.1 Klachten betreffende door ons geleverde service ontslaan de opdrachtgever niet van zijn verplichting tot betaling van voorgaande of volgende afleveringen. Artikel 9 Zekerheid 9.1 Indien er goede grond bestaat dat de opdrachtgever zijn verplichtingen niet stipt zal nakomen, is de opdrachtgever verplicht op ons eerste verzoek terstond genoegzaam en in door ons gewenste vorm zekerheid te stellen en deze zo nodig aan te vullen voor de nakoming van al zijn verplichtingen. Zolang de opdrachtgever daaraan niet voldaan heeft, zijn wij gerechtigd de nakoming van onze verplichtingen op te schorten. Artikel 10 Ontbinding 10.1 Overeenkomsten kunnen door de opdrachtgever slechts worden ontbonden indien en voor zover hij ons volledig schadeloos stelt voor alle kosten en verliezen die daaruit voortvloeien. De ontbinding dient schriftelijk te geschieden Indien de opdrachtgever niet, niet behoorlijk of niet tijdig aan enige verplichting, welke voor hem uit de overeenkomst mocht voortvloeien, voldoet, alsmede in geval van faillissement, surséance van betaling of onder curatelenstelling, opname in een psychiatrische inrichting of overlijden van de opdrachtgever of stillegging of liquidatie of overdracht van diens bedrijf, conservatoir of executoriaal beslag op een of meer zaken van de opdrachtgever, zijn wij te onzer keuze gerechtigd, zonder enige verplichting tot schadevergoeding en onverminderd de ons verder toekomende rechten, de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te

6 ontbinden, danwel de (verdere) uitvoering van de overeenkomst op te schorten. In die gevallen is iedere vordering op de opdrachtgever zonder nadere ingebrekestelling terstond en geheel opeisbaar Indien de behoorlijke nakoming door ons ten gevolge van een of meer omstandigheden, die niet voor rekening van ons komen, waaronder de omstandigheden in art. 6.2 en art. 13 van deze algemene voorwaarden, geheel of gedeeltelijk onmogelijk is, hetzij tijdelijk hetzij blijvend, hebben wij het recht de overeenkomst te ontbinden. Artikel 11 Overmacht 11.1 Onder overmacht wordt verstaan elke omstandigheid buiten onze wil, ten gevolge waarvan nakoming van deze overeenkomst redelijkerwijze door de opdrachtgever niet kan worden verlangd en die niet voor onze rekening komt. Hieronder is in elk geval begrepen: brand, natuurkrachten, rampen, ongevallen, ziekten, werkstaking, werkuitsluiting en andere arbeidsmoeilijkheden, rellen, burgeroorlog, oproer, oorlog of op oorlog gelijkende toestand, transportmoeilijkheden, storingen in ons bedrijf of in dat van onze partners, vertraagde levering door welke oorzaak ook van door ons vervoerde materialen, grondstoffen, hulpstoffen of onderdelen, gedragingen behoudens opzet of grove schuld van personen van wie wij bij uitvoering van een verbintenis gebruik maken, ongeschiktheid van zaken waarvan wij bij uitvoering van een verbintenis gebruik maken, uitoefening door een derde jegens de opdrachtgever van een of meer rechten, ter zake van een tekortkoming van de opdrachtgever in de nakoming van een tussen de opdrachtgever die derde met betrekking tot de door ons geleverde zaken gesloten overeenkomst, maatregelen van overheidswege, van burgerlijke en militaire autoriteiten, embargo's, blokkades en dergelijke. Artikel 12 Bevoegde rechter en toepasselijk recht 12.1 Alle geschillen uit of naar aanleiding van met ons gesloten overeenkomsten dan wel uit of naar aanleiding van nadere met ons gesloten overeenkomsten zullen voor zover de wet zulks toelaat bij uitsluiting van enige andere rechter worden beslecht door de bevoegde rechter te Utrecht of indien wij hieraan de voorkeur geven, door de rechter van de woonplaats van de opdrachtgever, behoudens hogere voorziening Nederlands recht is met uitsluiting van elk ander recht van toepassing.

Graumans Chauffeursdiensten

Graumans Chauffeursdiensten Graumans Chauffeursdiensten ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: OPDRACHTNEMER: Graumans Chauffeursdiensten gevestigd te Malingréstraat 6 5256

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden:

Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden: Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden: Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eurodriver

Algemene Voorwaarden Eurodriver Artikel 1- definities Algemene Voorwaarden Eurodriver In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. GEBRUIKER: Eurodriver gevestigd te Amsterdam b. OPDRACHTGEVER: iedere natuurlijke en/of rechtspersoon,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES

Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Ruyter Training & Consultancy B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen.

Algemene voorwaarden De Ruyter Training & Consultancy B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen. 1. TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op: - alle offertes, eventueel gezamenlijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE. Algemeen en Toepasselijkheid. Artikel 1

Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE. Algemeen en Toepasselijkheid. Artikel 1 Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV

Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

DUTCH CLIMATE SERVICE B.V. Algemene Voorwaarden van Dutch Climate Service B.V.

DUTCH CLIMATE SERVICE B.V. Algemene Voorwaarden van Dutch Climate Service B.V. Algemene Voorwaarden van Dutch Climate Service B.V. Artikel 1 Definities 1. Onder DCS wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dutch Climate Service

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN TKM DIACARB B.V.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN TKM DIACARB B.V. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN TKM DIACARB B.V. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij TKM Diacarb als (potentieel) verkoper en/of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. Artikel 1: begripsomschrijving Q Loods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Q Loods B.V. op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013 Artikel 1: Toepassing 1. Deze voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33278891)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Dunk Tank Cleaning Services B.V.

Algemene voorwaarden Dunk Tank Cleaning Services B.V. Algemene voorwaarden Dunk Tank Cleaning Services B.V. Artikel 1. Begripsomschrijving 1. Dunk Tank Cleaning Services B.V.: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van Dunk Tank Cleaning

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden BioComp

Leveringsvoorwaarden BioComp 1. Algemene toepasselijkheid 1.1 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, gelden voor alle aanbiedingen, orderbevestigingen, leveringen van goederen en materialen van BioComp bv, hierna te noemen

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de wederpartij van de stylist(e) b. Stylist(e): de stylist(e) van de algemene voorwaarden Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam lpg-vulnippel.nl Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden

Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden Algemene Levering- en Betalingsvoorwaarden (Gedeponeerd bij de kamer van koophandel en fabrieken Amsterdam, Kantoor IJmond d.d. 4 juni 1999.) Velsen-Noord, 4 juni 1999. I. Algemeen I.1. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting Odin s Stars handelend onder de handelsnaam: bezwaarwaterschapbelasting (hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

Telefoon KvK: ND: 4338

Telefoon KvK: ND: 4338 Algemene voorwaarden MaaSecurity Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen MaaSecurity en haar

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE te Andijk Generaal de Wetlaan 17 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Algemeen Artikel 3 - Offertes, aanbiedingen Artikel 4 - Opdracht

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In de deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarde; opdrachtgever: de wederpartij van de gebruiker. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte Iedere offerte van RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV tot het aangaan van een overeenkomst; Werkzaamheden Alle werkzaamheden, van welke

Nadere informatie

CONGRESORGANISATIEBUREAUS

CONGRESORGANISATIEBUREAUS ALGEMENE VOORWAARDEN VASTGESTELD DOOR DE STICHTING UITVOERING ERKENNINGSREGELING VNC CONGRESORGANISATIEBUREAUS Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. het congresorganisatiebureau:

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever;

de contractspartij van RL-Incasso, dan wel cliënte, dan wel de opdrachtgever; Wanneer u als klant/opdrachtgever akkoord gaat met de incasso-overeenkomst van RL-Incasso, gaat u ook automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. Mocht u vragen hebben over de onderstaande voorwaarde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES. 1. Definities

1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES. 1. Definities 1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hippocrates Medical Services: gevestigd te Amerongen, ingeschreven in de

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Van: Expertisecentrum Bescherming & Veiligheid gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Tesselschadestraat 2. Hierna te noemen: EC B&V. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker.

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker. ALGEMENE BINDENDE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: - Colltec Kunsstoftechniek - Van der Hoopstraat 5-9716 JK Groningen hierna te noemen: gebruiker (inschrijfnummer K.v.K. te Groningen 02050513) Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

KREQ B.V. V1.1/AV KREQ BV

KREQ B.V. V1.1/AV KREQ BV Algemene voorwaarden van KreQ B.V., hierna te noemen: KREQ, gevestigd te Heerenveen en kantoorhoudende te Heerenveen, zoals deze onder nummer 01163620 zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Noord

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis :

In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis : Algemene verkoopvoorwaarden Primex Textiles B.V. 2018 Artikel 1 : Algemeen In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis : 1.1 PRIMEX : Primex Textiles B.V. gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur 1. Definities 1.1 Holland Covers: Gebruiker van deze algemene voorwaarden Holland Covers Zeilmakerij B.V., gevestigd aan de Oude Kerkstraat

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper.

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau Overeenkomst Crito BV Algemene voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Crito BV voor levering diensten Crito BV Balans- en adviesbureau, gevestigd en kantoorhoudende te Uden, 5405 NH aan Neutronenlaan

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BUSKOOP SCHILDERS B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BUSKOOP SCHILDERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BUSKOOP SCHILDERS B.V. Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op en vormen één geheel met alle door Buskoop te sluiten overeenkomsten. 1.2 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden Artikel 3 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 4 Offertes

Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden Artikel 3 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 4 Offertes Artikel 1 Begripsbepalingen Onder de algemene voorwaarden worden verstaan: 1. organisator: The Event Factory, gevestigd te Oldenzaal, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Kleine Klusjes Kleine Klusjes De kubbing 3 9531 MB Borger KvK: 68403666 Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: FiTKOP LCVE gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam aan de Akkerdistel 23. hierna te noemen: FiTKOP Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist.

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING Van: - - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. De klant hierna te noemen: gebruiker ARTIKEL 1. DEFINITIES

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

1. Algemeen 1. Onder Bestitdiensten wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de eenmanszaak Bestitdiensten.

1. Algemeen 1. Onder Bestitdiensten wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de eenmanszaak Bestitdiensten. Algemene Voorwaarden Bestitdiensten Pagina 1 / 5 Algemene Voorwaarden van Bestitdiensten 1. Algemeen 1. Onder Bestitdiensten wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de eenmanszaak Bestitdiensten. 2.

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen en rechtsbetrekkingen tussen Airco Herstel Twente en haar opdrachtgever. 1.2 Van deze algemene voorwaarden kan

Nadere informatie

Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide SJ te Helmond

Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide SJ te Helmond Algemene Voorwaarden van Schoonmaakbedrijf Vennootschap onder firma ESO, Eindhovense Schoonmaak Onderneming Gevestigd en kantoorhoudende Aalshortsweide 6 5709 SJ te Helmond Artikel 1 Definities a. Onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie