Vrijdag 16 februari a.s. Totale Verkoping. Jo Henst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 16 februari a.s. Totale Verkoping. Jo Henst"

Transcriptie

1 Vrijdag 16 februari a.s. Komt op doktersadvies in een zeer bijzondere Totale Verkoping De streng geselecteerde Vitesse/Midfond-ploeg (65 duiven in totaal) van Jo Henst Knegselseweg 4 Steensel Tel: (vanuit België ) Verkoopplaats Clublokaal Luchtreizigers Hertstraat 30 Eersel Aanvang verkoop uur(bezichtigen vanaf uur)

2 Het onverwachte einde van meer 40 jaar topsport Jo Henst uit Steensel, 77 jaar inmiddels wordt in wijde omgeving geroemd om zijn loyaliteit en zijn inzet voor de duivensport zeker als bestuurder en organisator. mag hij gezien worden als een echte ambassadeur voor onze mooie hobby. Maar boven alles staat Jo ook bekend als een echte topper..op het vitesse /midfondspel.. met meer dan 40 jaar prestaties op hoog niveau en achter zijn naam en een palmares dat gezien mag worden. De 40 jaar prestaties op hoog niveau zijn er echter niet zomaar gekomen maar is het resultaat van een doordachte stamopbouw waarbij vooral de Klakduiven een belangrijke rol vervulde. Naast het nodige vakmanschap om het volle rendement uit de aanwezige kweek- en vliegduiven te halen verstond Jo ook de kunst om zijn duivensportcarrière te omringen met vooral goede duiven die naar verloop van jaren ook zijn handelsmerk zijn geworden. Bijna zijn hele leven heeft Jo duiven gehad en zich daarnaast ook op bestuurlijk niveau met de sport bezig gehouden. Als bestuurder, in eerste instantie met het penningmeesterschap van de Luchtbode uit Veldhoven, later bij de Luchtreizigers Eersel (meer dan 40 jaar) en daarnaast ook nog als penningmeester van de commissie afdelingsconcoursen. Via wijlen Harrie van de Mierden schakelde hij begin jaren tachtig over naar Klakduiven en het nestspel. Harrie leerde hem de fijne kneepjes van het duivenspel, hielp hem aan goede duiven en bracht hem naar de top. Helaas kwam Harrie van de Mierden in 1989 te overlijden. Jo was een van diegene die hem dood aantrof en was vervolgens nauw betrokken met de afronding van de zaken er om heen. Zo verzorgde hij ook de duiven van Harrie van de Mierden tot aan de totale verkoop. Jos van Limpt De Klak, had heel veel bewondering voor hetgeen Jo Henst voor de nabestaande betekende en beloofde Jo er voor te zorgen dat hij op duivensport gebied verder kon met de stamopbouw van zijn Klakduiven. Het waren geen loze woorden die Jos Klak toen sprak. Jo had regelmatig contact met hem ze leerde elkaar beter kennen en kregen zelfs een speciale band. Jo zelf hierover : Ik heb bij Jos duiven gehad van zijn beste. Ik vergeet nooit dat hij een keer tegen mij zij hier zal je goed mee zijn betere heb ik niet. En als we praten over het beste van het beste dan was dat ook zo er verhuisde nazaten van bijna alle Klak toppers zoals De Knook, De 613. Zn. Afgekeurde Janssen, Wittikske Janssen, Late van Jonge Raket, Late Kras 045, Zoon Marietje enz. naar Steensel. In 2004 kwam ook Jos Klak te overlijden en de aanvoer van uit Reusel stopte. Met hetgeen Jo onder de pannen had bouwde hij zijn kolonie verder uit en groeide uit tot een van de toppers van zijn samenspel, de Nederlandse Kempen en de afdeling Oost- Brabant. En dat Jos Klak hem destijds met het allerbeste kweek materiaal geholpen had, werd voorbije jaren nog maar eens duidelijk. Uit de NL

3 van De Klak, kweekte Jo de NL 07/069 De Goei 069 ( Stamduif B). Die in 2009 verspeeld werd, terug kwam en twee weken later de 1 e Creil van 542 d won. Vervolgens werd hij in 2011 Generaal duifkampioen met 13 op 13 en 11 prijzen per tiental. Eenmaal op het kweekhok geplaats groeide hij uit tot een supervererver wiens bloedlijnen als een rode draad door de huidige kolonie Henst stroomt. Helaas viel hij ten prooi aan de slechtvalk. Op het hok van Jo huist ook nog altijd een rechtstreekse Klak, de NL Zoon kampioensduif van de Klak. Uit deze oude rakker kweekte Jo vorig jaar de NL Asduifke 413, koop 12 van de verkoop. Zij werd 1eAsduif jong 2016 van het Samenspel EB&O. en ook dit jaar was het opnieuw raak met de NL Winnerke (koop 52) met o.a. 1 e Asse Zellik 757 d. en 2 e Asduif jong van het samenspel EB&O. Stilstand is achteruitgang.dat begreep ook Jo maar al te goed en zocht naarstig naar duiven die bij zijn Klak stam paste. Het werd geen eenvoudige zoektocht want naast mooie duiven moesten het ook goede zijn. Via Sportblad De Duif kwam hij in contact met Leo en Fernand Verhagen uit Heist-op-den-berg (B). Jo haalde er 6 jongen, leerde ze op en vooral de NL Blauw 978 Verhagen uit de lijn van de Voorzitter voldeed ruimschoots aan zijn eisen. Vervolgens haalde Jo in 2007 bij Math van de Berg uit Eersel de NL De 055, een zoon van De 90 van Jan Smets Bergeijk x de NL 02/589 een laat van Piet van Eijk uit Duizel. De 055, vloog talloze kopprijzen en was o.a. de snelste van de afdeling op Creil tegen d. Na een glansrijke vliegcarrière ontpopte hij zich tot een stamvader op het kweekhok ( stamduif C). Helaas viel De 055 ten prooi aan de roofvogels. Later werd ook de vader van De 055 geleend en ook die zorgde voor verschillende bruikbare duiven. Omdat Math van de Berg regelmatig kweekmateriaal uit topduiven aanschafte, werd door Jo Henst deze bron regelmatig opnieuw en veelal met succes aangesproken. Een ander voorbeeld daarvan is de NL Geschelpte 599 (koop 31) vanwege zijn afstamming en uitstraling direct op de kweek geplaats en nu al weer vader van verschillende paradepaardjes op het vlieghok. De volgende stap die Jo zette in zijn zoektocht naar versterking was die naar Wim Huibregts uit Hapert. En al vlug kwam hij tot de ontdekking dat daar duiven zaten die pakte als boter op de boterham bij zijn duiven. Zowel op het kweek- als vlieghok gaven zij de Henst duiven een boost. Zo werd de NL Asduif (koop 5) in het voorbije seizoen 2017, 1 e Asduif oud van het samenspel Eersel- Bergeijk en Omstreken. Een volle zuster van haar de NL Geschelpt 230 ( koop 3), won 1 e Strombeek 865 d. en 1 e Epehy 994 d. Terwijl een broer van haar de NL De late 237 (koop 19) uitgroeide tot een van de nieuwe pijlers op het kweekhok. De late 237 is inmiddels vader van o.a. de Blauwe Favoriet (koop 8) met 25 prijzen, waaronder de 1 e Laon 684 d., De Laon (koop 18), met 1 e Laon 665 d., NL Den 151 (koop16) met 32 prijzen waarvan 16 keer 1 op 10 en 10 keer in de top 17 enz.

4 Soms moet je ook eens geluk hebben in het leven, maar vaak moet je dat afdwingen en dat deed Jo Henst door zijn sportieve plicht te doen. In juni2013 kwam vroeg in de morgen de buurman hem roepen omdat er op de oprit een duif zat die meer dood dan levend was. Dat wordt niks meer dacht Jo bij zichzelf, maar zette de duif in een broedbak met wat lichte kost. Wonder boven wonder kwam de duif er weer boven op. Ze bleek van Gert Jan Timmermans uit Geffen te zijn die ze verkocht had aan Harrie van Boxmeer uit St. Oedenrode. Na herstel liet Jo deze Nl 13/574 De 574 los in Oirschot en keerde na twee dagen weer terug op het hok in Steensel. Harrie van Boxmeer liet Jo de duif houden en raadde hem aan om er mee te gaan vliegen. Zo gezegd zo gedaan. In 2014 ging hij 11 keer mee en won 9 prijzen, waaronder de 1e Sens 621 d. ( 7 e afdeling 11428d.), plaatste zich nadien nog vaak in het snuitje van de uitslag maar werd helaas gepakt door een roofvogel. Inmiddels had hij in de vorm van de NL 16/396 Blauwe 396 wel een zoon geschonken die van wanten wist. Blauwe 396 werd als Jong 2 e Asduif van het samenspel en won in prijzen. Helaas viel ook hij ten prooi aan de roofvogels, maar zorgde wel weer voor enkele voortreffelijke nazaten, waar onder De NL 17/969 (koop 58) en NL 17/968 (koop 59). Met bovenstaande duiven aan de basis zat Jo nog boordevol ambitie voor de komende jaren. Samen met zijn vrouw de trouwste supporter die er bestaat maakte Jo nog volop plannen voor de komende jaren. Er leek geen vuilte aan de lucht en dagelijks kon hij genieten van zijn duiven. Bij een drietal liefhebbers uit de Kempen ging hij zelfs nog versterking halen. In korte tijd veranderde het leven van Jo drastisch..op weg naar de afdelingsvergadering van december werd hij getroffen door een hersenbloeding en belandde in het ziekenhuis. Hij vocht zich terug en is nu volop aan het revalideren. Tijdens deze revalidatie adviseerde de doctoren, dat zijn herstel beter zou kunnen verlopen als hij onmiddellijk stopte met de duivensport. Een hard gelag en een uiterst moeilijk besluit. In goed overleg met vrouw en kinderen.. besloot hij uiteindelijk om aan zijn herstel te werken en te luisteren naar het advies dat de doctoren hem gaven. Door dit besluit komt er naar ruim 40 jaar, totaal onverwacht een einde aan de duivensport carrière van Jo Henst.en gaan zijn duiven onder de verkoop hamer komen. Door deze onverwachte verkoop krijgt u een schitterende kans om iets extra s van de zorgvuldig opgebouwde kolonie Henst te bemachtigen. Zijn knappe prestaties spreken boekdelen even als de kweekwaarde van zijn duiven. Vrijdag 16 februari a.s. krijgt u een schitterende kans om van de streng geselecteerde kolonie van Jo Henst tegen betaalbare prijzen wat te bemachtigen. Klasse duiven zoals men ze maar zelden tegenkomt. Zorg dat U erbij bent. P.v.B.

5 Stamduif A NL Zoon Kampioen Duif van de Klak Als ei gehaald bij de Reuselse grootmeester en legende Jos van Limpt De Klak. Ontpopte zich op het hok van Jo Henst tot een grandioze kweker. Werd de laatste jarenvader van: NL Asduifke 413 (koop 12), Asduif jong 2016 met o.a. 1 e Hannut 455 d., tevens 1 e Samenspel 712 d.,6 e Quiverain 112 d., tevens 9 e 210 d.,10 e Vervins 498 d., tevens 13 e Samenspel 724 d.,11 e Laon 469 d., tevens 19 e Laon 699 d.15 e Chimay 634 d. tevens 17 e Samenspel 918 d.,16 e Hannut 455 d. enz. NL Winnerke (koop 52), schitterde met: 1 e Asse Zellik 757 d., 11e Epernay 701 d., 11 e Quiverain 1368 d., 24 e Laon 684 d., 25 e Sezanne 467 d. enz. Won 10 prijzen waarvan 9 keer 1 op 10. Werd 2 Asduif Jong samenspel Eersel Bergeijk en Omstreken. Koop en 65, drie talentvolle laatjes in 2017 nog gekweekt. Vader: NL Halbroer 613 Een ware goudklomp op het hok van Wijlen Jos van Limpt De Klak uit Reusel. Trad in de voetsporen van zijn illustere halfbroer de wereldberoemde 613. Halfbroer 613 won 36 prijzen waaronder 4x de 1 e hieronder 1 e Reims 1025 d., 1 e Sezanne 1943 d., 1 e Chantilly, 1 e Houdeng enz. Was op het moment van de totale verkoop van De Klak al vader van de 1 e Vervins 694 d. Vormde een subliem kweekkoppel met de Kampioensduif van 99. G.V. B Late Kras 045 Janssen, direct Gebr. Janssen Arendonk en zoon van de B Lichte van Jonge Raket x B Blauw Wittikske van Wittikske van 91. G.M. NL Blauwe 85 Duif, won zelf de 1 e Chantilly van d. en is ook moeder van de wereldberoemde 613 ( 3x 1 e Kampioensduif Reusel 1 e Midfondclub Chantilly 2654d., 1 e Midfondclub Creil 1029 d.). Moeder: NL Kampioensduif 99 Een gouden kweekster uit een halbroer van de wondere 613 x een dochter van de 613. Werd in Reusel 1 e Asduif jong generaal 1999 en 1 e Asduif Vitesse Won in prijzen en op het moment van de totale verkoop van De Klak al moeder van de 1 e Vervins 694 d. G.V. NL Kras 824 won in prijzen en is zoon van de B 95/045 Late Kras 045 rechtstreeks Gebr. Janssen Ard. x NL Blauwe 85 Duif, won zelf de 1 e Chantilly van d. en moeder van de wereldberoemde 613. G.M. NL Kras 77 Duif uit 613, rechtstreekse dochter uit de wonderbaarlijke klasbak De 613 Kampioensduif Midfond afd. Oost-Brabant en 1 e Asduif ZNB ( uit NL 87/927 Knook x NL 88/985 Blauwe 85 Duif ) x NL Krasduif uit de 25 met als vader de NL 92/525 met 1 e prijzen van La Souterraine en Montlucon x NL 92/537 Donkeroogske uit de late van De 613.

6 Stamduif B NL De Goeie 069 Een echte topper die schitterde met een waslijst aan prijzen. Als jonge duif alleen gespeeld op de natour, won 4 prijzen waarvan 2 x 1 op 10. In 2008 trok hij de goede lijn door met 9 prijzen waaronder de 1 e Peronne 1717 d. en 3 e Creil 815 d. En ook in 2009 liet hij zich niet onbetuigd met10 prijzen waaronder 1e Creil 534 d., 4 e Nanteuil d., 7 e Lessines d. 11 e Creil d., 19 e Peronne d. enz was voor De Goeie 069 werkelijk een topjaar hij werd Generaal duifkampioen bij De Luchtreizigers met 13 op 13 en 11 prijzen per tiental. Alvorens hij naar het kweekhok verhuisde won hij meer dan 40 prijzen waarvan tenminste 20 per tiental. Op het kweekhok was hij nog van grotere waarde. Zo werd hij vader en grootvader en overgrootvader van: NL Laat 695, moeder van Dochter 055 (koop 11) met in 4 jaar 48 prijzen, waaronder 1 e Laon 751 d, 2 e Sezanne 693 d., 2 e Peronne 967 d., 8 e Vervins 487 d., 10 e Strombeek 1132 d. enz. NL Vitessekampioen (koop 4) met 49 prijzen, waarvan 23 per tiental en in 2014 Vitessekampioen van de Luchtreizigers Eersel. Maar ook al weer moeder van de NL Zoon 510 (koop 9 ) met 29 prijzen, waarvan 16x per tiental. NL Rocket Duifje ( koop 13) een achterkleinkind met in prijzen, waarvan 10 keer 1 op 10 waaronder de 1 e Chimay 144d., 1 e Duffel 242 d., 1 e Asse Zellik 262 d. NL Inteeltje 964 (koop 17) nooit gespeeld vormde een prima kweekpaar met de Late 237 van Wim (koop 19) en is o.a. moeder van De Laon (koop 18) 1 e Laon 665 d., Geschelpte 386 (koop 24) 2 e en 6 e Hannut, Lichte 822 (koop 39), 3 e Sezanne, 5 e Vervins, 8 e Laon en de kopen en 44. Vader: NL Blauwe 642 Won in 4 jaar 41 prijzen waarvan meer dan 20 per tiental. G.V. NL van Klak een kleinzoon van de wereldberoemde 613 met als vader NL 97/325 Late Kras 613 en als moeder de NL 95/ uit Kleinzoon Marietje. G.M. NL Dochter Goei 603 Duif van Jo Henst zelf en op haar beurt dochter is van NL 02/611 De Bijter x NL 96/603 Goei 603 Duif van 96. Moeder NL Kld. Van Goei 60 Duif. G.V. NL Mooie 982 van 01 rechtstreekse zoon van de NL 96/ van de Klak van 96 rechtstreekse Klak x NL 97/842 Grote van Klak een kleindochter van de wondere 613 van Jos van Limpt De Klak. G.M. NL Dtr. Goei 60 Duif van 99, won in 2008 nog 10 prijzen, waarvan 4 x 1 op 10. Is dochter van NL 01/899 Lichte 899 van de Klak (NL98/091 Kras 091 met 10 pr. x NL 99/608 kras Duif van 99) x NL 99/060 Goei 060 Duif van 99 met als vader de

7 NL 88/481 Klz. Olympiade Doffer v/d Mierden en als moeder de NL 98/824 Blw. Bruinoog v/d Klak. De Goei 060 Duif van 99 werd in 2005 verspeeld op Le Mans. Stamduif C NL De 055 Een van de beste duiven die Jo Henst ooit in zijn bezit had. Vleugelde een indrukwekkend palmares en talloze prijzen per tiental bijeen. Schitterde niet alleen als snelste duif van de afdeling Oost-Brabant met de 1 e tegen d. op Creil, maar won ook 5 e Nanteuil 1890d., 7 e Creil 1764d., 15 e Peronne 1104 d., 16 e Strombeek 1786 d. enz. Ontpopte zich na een glansrijke vliegcarrière ook tot een waardevolle kweker. Is o.a. vader van: NL Laat van 055, moeder van Licht 024 (koop 15) met o.a. 9 e Sezanne 445d., en Blauw 841 (koop 27) met o.a. 2 e Isnes NL Laat 698 (koop 2) een bewezen kweekster en ook al weer moeder van NL (koop 45). NL Dochter 055 (koop 11) met o.a. 1 e Laon 751 d, tevens 2 e Samenspel 1156 d., 2 e Sezanne 494 d., tevens 2 e 693 d., 2 e Peronne 628 d., tevens 2 e 967 d., 8 e Vervins 487 d., 10 e Strombeek 799 d., tevens 10 e 1132 d. Won 28 prijzen, waarvan 14 x 1 op 10. Vader: NL De 90 Rechtstreekse Jan Smets Bergeijk, werd in 2011 geleend van Math van de Berg Eersel. G.V. NL Den 98 een van de toppers op het hok Jan Smets won o.a. de 3 e Haasrode 1828 d., 5 e Vervins 1841 d. enz. G.M. NL toonde haar kunnen met o.a. de 7 e Houdeng 1998d., 20 e Vervins 2188d., is dochter van het superkoppel NL 98/708 Den 08 x NL 00/765 Kld. Megawonder, een kleindochter van het Mega wonder, een der absolute topduiven op het hoek Gijs Peters in Budel. Moeder: NL Laat van Piet van Eijk, Is van 2004 en draagt een oude ring. Schitterde met 3 eerste prijzen. G.V. NL Blauwe 341 een weergaloze kopvlieger bij Piet van Eijk in Duizel. Is zoon van het bewezen kweekpaar NL 99/390 x NL 95/454. G.M. NL Poppeliers 233 de laatste dochter van het formidabel Oud koppel van René Poppeliers Witrijt-Bergeijk. Koop: 1 NL Zn. 699 van Klak Doffer Meteen een schitterende opening met een achterkleinzoon van de Wonder 613 van wijlen Jos van Limpt De Klak. Zn 699 toonde ook aan uit het goede hout gesneden te zijn met 29 prijzen waarvan 13 x per tiental, hieronder: 3 e Lessines 1780 d. 11 e Nanteuil 683 d.

8 25 e Epehy 683 d. Enz. Is vader van: NL Het Blauw 854 ( koop 23), behouden voor de kweek. Werd in 2016 gepakt door de slechtvalk en een paar dagen later opgehaald in Roermond. Is moeder van NL De Chimay (koop 56) met o.a. 1 e Chimay 822 d. Is ook moeder van de koop 57. NL Lichte 855, vader van Rocket Duifje (koop 13) dat in 2017 maar liefst 20 prijzen won, waarvan 3 x de 1 e en 8 keer top 10. NL De Witpen 921 (koop 50) met o.a. 7 e Asse Zellik 562 d.,( 10 e van 806 d.), 11 e Vervins 447 d. (13 e van 675 d.), 21 e Laon van 684 d., 30 e Laon van 931 d. Vader: NL van Klak Rechtstreeks uit de schatkamer van wijlen Jos Klak. Kleinzoon van de wereldberoemde 613. Ook grootvader van de gouden stamvader Goeie 699, stamduif B. G.V. NL Late Kras uit de 613, rechtstreekse zoon van De 613 het fenomeen dat schitterde met 4 eerste prijzen, 1 e, 2 e en 6 e Kampioensduif Afd. Oost-Brabant en 1 e Asduif Midfond van de ZNB werd. Moeder Late Kras uit de 613 is de NL96/340 Kras duif uit De 25, de duivin waar De 613 zoveel excellente toppers mee voortbracht. G.M. NL uit Klz. Marietje rechtstreeks uit het schitterende inteelt koppel NL 82/845 Klz. Marietje x NL 88/423 Kld. Marietje. Moeder: NL Kld. Goei 60 Duif van 99 Won talloze kopprijzen waaronder de 1 e Haasrode 2016d. Werd jammer genoeg verspeeld op Bourges. G.V. NL Het 396 van Comb. Kok, werd als ei gekocht bij de Sak en Nard Kok uit Bergeijk. Is zoon van de NL 02/864 wiens vader tweemaal de 1 e won op de midfond x NL00/494 van Harrie Kennis uit Hapert. G.M. NL Dtr. Goei 60 Duif, dochter van de NL Lichte 899 van Klak (NL98/091 Kras 091 met 10 pr. x NL 99/608 kras Duif van 99) x NL 99/060 Goei 60 Duif van 99 ( NL 88/481 Klz. Olympiade Doffer v/d Mierden x NL 98/824 Blw. Bruinoog v/d Klak ) die in 2005 verspeeld werd op Le Mans. Koop: 2 NL Laat 698 Duivin Laat jong van 2009, rechtstreekse dochter van de bewezen vlieger en kweker De 055 ( Stamduif C), die o.a. schitterde met de overwinning in de afdeling en de snelste was van d. op Creil. Is moeder van: NL Blauwke 832 (koop 45), dat niet gespeeld werd.

9 NL Blauwe 935 (koop 55) won 8 prijzen, waaronder 11 e Chimay 708 d. tevens 12 e samenspel van 908 d., 18 e Nanteuil 352 d., tevens 22 e van 487 d., 18 e Laon van 541 d., tevens 19 e samenspel 684 d. enz. NL Blauwe 934, met in 2017 negen prijzen waarvan 4 per tiental. Vader: NL De 055 Een van de beste duiven die Jo Henst ooit in zijn bezit had. Vleugelde een indrukwekkend palmares en talloze prijzen per tiental bijeen. Naast de snelste van de afdeling op Creil ook de 5 e Nanteuil 1890d., 7 e Creil 1764d., 15 e Peronne 1104 d., 16 e Strombeek 1786 d. enz. Zie ook Zuster 055 koop 7. G.V. NL De 90 rechtstreekse Jan Smets, in 2011 geleend van Math van de Berg Eersel. Is een zoon van NL 03/898 met o.a. 3 e Haasrode 1828 d., 5 e Vervins 1841 d. enz. x NL 03/889 met o.a. de 7 e Houdeng 1998d., 20 e Vervins 2188d., is dochter van het superkoppel Den 08 x Kld. Megawonder G.M. NL Laat van Piet van Eijk, is van 2004 draagt oude ring. Schitterde met 3 eerste prijzen. Is dochter van NL 02/341 een weergaloze kopvlieger bij Piet van Eijk Duizel x de NL 00/233 de laatste dochter van het oud koppel van René Poppeliers. Moeder: NL Dtr. 882 van Klak Bewezen kweekmoedertje uit de wonderlijke lijn van de Klak topper De 613. G.V. NL Blauwe 882 van Klak. Rechtstreeks van de gouden bron uit Reusel. Met als vader De Nl 95/566 Kleinzoon 613 ( NL 90/271 Late uit 613 x NL 87/796 Dtr. Dikkop ) x NL 92/562 Blauw 562 met in prijzen en de 1 e op Chantilly. Is dochter van NL 90/105 ( 14 pr. en 1 e Creil) x NL 87/062 ( in pr.). G.M. NL Comb. Kok, als ei gekocht bij Sjak en Nard Kok. Is dochter van NL 02/893 2 e Duifkamp. Midfondclub en 11 e Nat. Asduif x NL 03/595 5 e Generaal Jong. Koop: 3 NL Geschelpt 230 Duivin Als bon gekocht bij Wim Huibregts. Is volle broer van De Late Wim, koop 19. Schitterde als jong met 10 op 10 waarvan 6 x per tiental, waaronder 18 e Nanteuil1037 d. Haalde in 2011 uit met: 1 e Strombeek 865 d. 1 e Epehy 994 d. Won 6 prijzen en werd verspeeld en teruggehaald in Duitsland Liet zich in 2012 andermaal goed zien met 8 prijzen waarvan 5 x per tiental, hieronder de 11 e Sezanne 923 d. Is moeder van: NL De Witpen 921 ( koop 50) met o.a. 7 e Asse Zellik 562 d.,( 10 e van 806 d.), 11 e Vervins 447 d. (13 e van 675 d.), 21 e Laon van 684 d., 30 e Laon van 931 d.

10 Vader: NL Blauwe 631 Was in 2011 kampioensduif in de totale Kempen en schitterde met o.a. 1 e Peronne 737 d., 10 e Pommeroeul 731 d., 11 e Pommeroeul 916 d., 12 e Peronne 773 d. enz. G.V. NL Blauwe 554, bewezen kweker en vlieger, won o.a. 9 e Morlincourt 822 d., 56 e Lessines enz. Is zoon van NL 07/075 J Adriaans x de bewezen kweekster NL 06/271. G.M. NL Blauw 561, toonde haar klasse met o.a. de 1 e Menen 910 d., 3 e Strombeek 223 d., 5 e Orleans 5138 d. afd. Oost-Brabant, 6 e Epehy 207 d., 9 e Strombeek 279 d. enz. Is dochter van het bewezen kweekpaar Blauwe 124 van 07 x Blauw 102 van 07. Moeder: NL Geschelpt 818 Toonde haar kunnen met o.a. 16 e Epehy van 235 d., 39 e Lessines 1222 d., 43 e Pommeroeul 887 d. enz. G.V. NL Geschelpte 566, vaste waarde op het vlieghok met o.a. 18 e Epehy 207 d., 23 e Menen 729 d., 77 e Lessines 837 d., 84 e Strombeek 1413 d. enz. Zoon van De geschelpte 270 van 06 ( Wim Huibregts x Ton van de Put) x NL uit de kruising Harrie Kennis x Wim Huijbregts. G.M. NL Duif, direct van de Borne Groenen. Liet zich prima zien met de 6 e Morlincourt 752 d., 7 e Epehy 617 d., 10 e Morlincourt 822 d., 33 e Strombeek 1413 d., 35 e Strombeek 921 d. enz. Is dochter van de NL 05/435 ( v/d Borne Groenen x Ton van de Put) x NL 07/980. Koop: 4 NL Vitesse Kampioentje Duivin Was in 2014 Vitessekampioen van de Luchtreizigers. Vleugelde een prima palmares bijeen met daarop 49 prijzen, waarvan 23 per tiental. Hieronder: 3e Sens 504 d. 4 e Sens 680 d. 5 e Laon 715 d. 9 e Sens 435 d. 9 e Vervins 590 d. 12 Isnes 704 d. 16 e Reims 817 d. 18 e Sezanne 494 d. Enz. Is moeder van : NL Kleindochter 069 (koop 10) met in 4 jaar 34 prijzen, waarvan 17 keer 1 op 10. Hieronder: 6 e Sezanne 420 d., 12 e Sezanne 220 d.,16 e Chimay 449 d., 21 e Isnes 704 d. enz. NL De 821 met in 3 jaar 22 prijzen NL Zoon 510 (koop 9 ) met 29 prijzen, waarvan 16x per tiental. Hieronder 7 e Sezanne 312d., 12 e Laon 390 d., 15 e Nanteuil 359 d. enz.

11 NL Laat van Kampioentje (koop 32) laat jong werd niet gespeeld maar voor de kweek behouden. NL Geschelpt 123 (koop 34), nestzusje van koop 9, werd niet gespeeld. Vader: NL Goeie 069 Een echte topper die schitterde met een waslijst aan prijzen. Werd in 2011 Generaal duifkampioen bij De Luchtreizigers met 13 op 13 en 11 prijzen per tiental. Won o.a. de 1 e Peronne 1717 d., 2 e Creil enz. Alvorens hij naar het kweekhok verhuisde won hij 36 prijzen waarvan meer dan 20 per tiental G.V. NL Blauwe 642 volle broer van koop 1. Ook de Blauwe 642 toonde zijn formidabele klasse met in 4 jaar 41 prijzen waarvan meer dan 20 per tiental. Is zoon van het bewezen kweekpaar 699 van de Klak (zie koop 1) x NL 03/217 Dtr. Van Goei 603, uit de NL02/611 De Bijter x NL 96/603 Goei 603 Duif. G.M. NL Kld. Van Goei 60 Duif van 99. En directe dochter van de Mooie 982 van 01 x Dtr. Goei 60 Duif van 99. Zie stamduif B. Moeder: NL Zuster 055 ( zie koop 7) Volle zuster van De 055, een van de beste duiven die Jo Henst ooit onder de pannen had. Zie ook vader koop 2. G.V. NL De 90 zoon van NL 03/898 met o.a. 3 e Haasrode 1828 d., 5 e Vervins 1841 d. enz. x NL 03/889 met o.a. de 7 e Houdeng 1998d., 20 e Vervins 2188d. enz. Zie vader koop 7. G.M. NL Late van Piet van Eijk. Schitterde met 3 eerste prijzen. Is dochter van NL 02/341 Goeie Blauwe een weergaloze kopvlieger bij Piet van Eijk Duizel x de NL 00/233 de laatste dochter van het oud koppel van René Poppeliers Witrijt - Bergeijk. Zie ook moeder koop 7. Koop: 5 NL Asduif 2017 Duivin Hier een unieke kans. De primus inter pares van de duivinnen. Komt rechtstreeks van het hok Wim Huijbregts. Werd in 2014 Asduif van het Samenspel Eersel-Bergeijk en Omstreken. Blonk in het voorbije seizoen uit met: 1e Chimay 90 d. (2 e Samenspel 168 d.) 2 e Quiévrain 112 d. ( 3 e Samenspel 210 d.) 3 e Duffel 156 d. ( 3 e Samenspel 242 d.) 5 e Vervins 59 d. 6 e Asse Zellik 154 d. 7 e Laon 514 d. (7 e Samenspel 665 d.) 12 e Isnes 528 d. 14 e Vervins 663 d.(18 e Samenspel 1014 d.) Enz. Totaal won ze 29 prijzen, waarvan 13 x per tiental.

12 Vader: NL Blauwe 965 Toonde bij Wim Huijbregts zijn kunnen met de 4 e Laon 385 d., 10 e Laon 411 d., 21 e Isnes 379 d., 25 e Hannut 585 d. enz. G.V. NL Blauwe van der Aa, komt rechtstreeks van Het hok Jac. van der AA en is een kleinzoon van De 538 en 920 van Henk Lavrijsen. G.M. NL Blauw 243, o.a. 4 e Isnes 206 d., 4 e Isnes 134 d., 20 e Pommeroeul 914 d., 22 e Lessines 1037 d. enz. Is dochter van de NL 05/989 rechtstreeks Ton van de Put Hapert x NL 05/180 Blauw 180. Moeder: NL Kras 204 Liet zich gelden met o.a. 2 e Isnes 118 d., 6 e Isnes 106 d., 12 e Isnes 202 d., 14 e Lessines 852., 20 e Strombeek 927 d. enz. G.V. NL Blauwe 624, klasseerde zich met de regelmaat van een klok. Won o.a. 12 e Strombeek 597 d., 16 e Pommeroeul 770 d., 31 e Epehy 738 d., 35 e Strombeek 721 d., 48 e Pommeroeul 887 d. enz. Is zoon van de Blauwe 592 van 05 x Het Blauw 595 van 08. G.M. NL Geschelpt 128, was regelmatig in het snuitje van de uitslag te vinden met o.a. 4 e Epehy 256 d., 12 e Epehy 235 d., 22 e Strombeek 285 d., 27 e Lessines 297 d. Is dochter van de NL 05/989 rechtstreeks Ton van de Put Hapert x Blauw 180 van 05. Koop: 6 NL Geschelpte 866 Doffer Een vaste waarde op het vlieghok, vleugelde meer dan 30 prijzen bijeen, waaronder: 5 e Sezanne 397 d. 7 e Laon 1045 d. 7 e Laon 696 d. 7 e Chimay 791 d. 8 e Sezanne 494 d. 9 e Sezanne 866 d. 9 e Sezanne 693 d. 10 e Vervins 794 d. 10 e Nanteuil 333 d. 10 e Vervins 775 d. 14 e Laon 642 d. 14 e Sezanne 1313 d. 16 e Nanteuil 920 d. 18 e Sens 504 d. 21 e Laon 820 d. Enz.

13 Vader: NL De Peronne Bewezen vlieger en kweker, schitterde met de 1 e Peronne 1663 d. G.V. NL De 549, kwam als jonge duif met een gebroken poot terug van Morlincourt. Is zoon van NL 98/752 Kleinzoon Inteeltje x Licht 033 van 99 dat als jong 6 prijzen per tiental won en in 3 jaar 21 prijzen. G.M. NL Blauw 189, 100% Jan Smets via Math van de Berg en dochter van de Den 04 van 06 ( 8 e Isnes 1491 d., 42 Haasrode 2168 d.) x 42 Duif van 06 met o.a. 12 e Chimay 1711 d., 41 e Vervins 1278 d. Moeder: NL Kleindochter Goei 60 Duif van 99 Won talloze kopprijzen waaronder de 1 e Haasrode 2016 d., zie ook moeder koop 1. G.V. NL Het 396 van Comb. Kok, werd als ei gekocht bij de Sak en Nard Kok uit Bergeijk. G.M. NL Dtr. Goei 60 Duif, dochter van de NL Lichte 899 van Klak (NL98/091 Kras 091 met 10 pr. x NL 99/608 kras Duif van 99) x NL 99/060 Goei 60 Duif van 99. Zie ook moeder koop 1. Koop: 7 NL Zuster 055 Duivin Volle zus van De 055 ( zie vader koop 2) een ongekende topper op het hok Jo Henst. Vleugelde een indrukwekkend palmares bijeen en was o.a. de snelste van de afdeling tegen d. op Creil. Zuster 055, bewees even als haar broer over geweldige verervende eigenschappen te beschikken en is o.a. moeder van: NL Vitessekampioen (koop 4) met 49 prijzen, waarvan 23 per tiental en in 2014 Vitessekampioen van de Luchtreizigers Eersel. Maar ook al weer moeder van de NL Zoon 510 (koop 9 ) met 29 prijzen, waarvan 16x per tiental. NL Duifke (koop 28) met in prijzen waaronder: 3 e Chimay 168 d., 5 e Vervins 128 d., 6 e Duffel 242 d. 8 e Quiverain 353 d., 10 Asse Zellik 262 d. Werd 8 e Asduif in het Samenspel Eersel-Bergeijk en Omstreken. NL Witpen 442 (koop 43) met in 2017 o.a. 2 e Nanteuil 328d., 13 e Vervins 1014 d. enz. NL Donkere 923 (koop 51), talent volle jonge doffer met 9 prijzen, waaronder 9 e Quiverain 543 d., tevens 11 e in samenspel van 822 d, NL Favorietje (koop 62), eentje waarvan Jo Henst overtuigd was dat het een superke zou worden. Won tussen de vroege jonge duiven 5 prijzen waaronder 38 e Asse Zellik 960 d., 45 e Vervins 811 d., 53 e Laon 931 d. Vader: NL De 90 Rechtstreeks Jan Smets Bergeijk, in 2011 geleend van Math van de Berg. G.V. NL won o.a. 1 e Morlincourt 638 d., 1 e Etampes 325 d. 3 e Haasrode 1828 d., 5 e Vervins 1841 d., 9 e Houdeng 428d enz. Is zoon van Den 42 van 97 die zijn klasse toonde met de 1 e St. Ghislain 656 d. x de 85 Duivin van 02 met o.a. 3 e Haasrode 2272 d., 5 e Houdeng 2316 d.

14 G.M. NL De 89 toonde haar klasse met o.a. 4 e Houdeng 224 d., 7 e Houdeng 1998 d., 20 e Vervins 2188 d., 26 e Laon 2335 d. enz. Is een directe dochter van Den 08 van 98 van Jan Smets (1 e Pt.st. Max 270 d., 2 e Peronne 410 d.) x NL Kld. van Megawonder. Moeder: NL Late van Piet van Eijk Draagt een oude ring, duif is van Won 3 x de eerste. G.V. NL Goeie Blauwe van Piet van Eijk Duizel. Zoon van de NL 99/390 x NL 95/454. G.M. NL Laatste van oud Koppel, is het laatste jong dat gekweekt werd uit het Oud Koppel van René Poppeliers van de Witrijt in Bergeijk. Koop: 8 NL Blauwe Favoriet Doffer Een van de favorieten uit de kruising Huibregts x Klak, die de hoge verwachtingen van Jo Henst waarmaakte. Vloog een schitterende erelijst bijeen met daarop: 1 e Laon 559 d., tevens 1 e Samenspel 684 d. 3 e Laon 441 d. 3 e Sezanne 195 d., tevens 3 e Samenspel 367 d. 5 e Chimay 553 d, tevens 5 e Samenspel 719 d. 5 e Sezanne 390 d. 5 e Laon 379 d. tevens 7 e Samenspel 535 d. 7 e Chimay 418 d. 9 e Chimay 593 d. 9 e Isnes 1271 d. 13 e Troyes 567 d. 14 e Chimay 766 d. 14 e Laon 630 d. 18 e Sezanne 273 d. Enz. Meer dan 25 prijzen en 13 keer in de top 18!!! Vader: NL Late Wim 237 ( zie koop 19) Rechtstreeks Wim Huijbregts, schonk met meerdere duivinnen kopvliegers. G.V. NL Blauwe 631, was in 2011 kampioensduif in de totale Kempen en schitterde met o.a. 1 e Peronne 737 d., 10 e Pommeroeul 731 d., 11 e Pommeroeul 916 d., 12 e Peronne 773 d. enz. Is zoon van NL 08/554 Blauwe 554 x 08/561 Blauw 561. Zie ook koop 3. G.M. NL Geschelpt 818, o.a. 16 e Epehy van 235 d., 39 e Lessines 1222 d., 43 e Pommeroeul 887 d. enz. Is dochter van NL 08/566 Geschelpte 566 x NL 08/ Duif, zie koop 3. Moeder: NL Laat 692 Puur Jos Klak, volle zus van De 549, zie vader van koop 6.

15 G.V. NL Kleinzoon Inteeltje, uit Blauwe 878 van Inteeltje 100% zuivere Klak( NL 96/663 Blw. Van Licht Janssen x NL 96/780 Inteeltje 613 ) x Nl 97/803 Dtr Blauwe 291 van de Klak. G.M. NL Licht 033 van 99, wederom 100 % zuiver Jos Klak. Vader NL 96/611 Goei 661 ( 345 van de Klak x Kld. Lichte van 72 ), moeder is het Geschelpt 821 van 97 uit de rechtstreekse Klak NL 95/274 Kleinzoon van Donker Oogske x NL 95/213 Kleindochter Goeie Blauwe rechtstreeks wijlen Harrie van de Mierden. Koop: 9 NL Zoon 510 Doffer 7 e Sezanne 312 d. 12 e Laon 390 d. 15 e Chevrainvilliers 312 d. 15 e Nanteuil 359 d. 22 e Chimay 418 d. Won 29 prijzen, waarvan 16 x per tiental. Vader NL Zoon 611 van % zuivere Klak. Werd als jong verspeeld en keerde na het seizoen terug. Won tot en met prijzen, waarvan 16 per tiental. Hieronder de 2 e Morlincourt 559 d. G.V. NL uit 345 van de Klak. Bewezen vlieger en kweker, directe zoon van de NL 90/ van de Klak ( Kras 48 van 89 x Kld. Marietje ) x NL 89/099 Kleindochter van Lichte van 72 Klak (uit 63 van de Lichte van 72 x Mooi Blauw Duivin 986 van 87). G.M. NL Grote Lichte 053, 100% zuivere Klak duivin, uit de NL 96/697 Geschelpte 697 van de Klak x NL 92/464 Licht 464 van 92 van de Klak, direct uit De Dikke van de 20 x Kld. Jonge Merckx. Moeder: NL Vitesse Kampioentje (koop 4). Rechtstreekse dochter van De Goeie 069, stamduif B. G.V. NL Goeie 069, Generaal duifkampioen 2011 bij De Luchtreizigers met 13 op 13 en 11 prijzen per tiental. Won o.a. de 1 e Peronne 1717 d., 2 e Creil enz. Zie ook stamduif C.. G.M. NL Zuster 055, volle zuster van De 055, een van de beste duiven die Jo Henst ooit in zijn bezit had. Zie ook stamduif C. Koop: 10 NL Kleindochter 069 Duivin Volle zus van voorgaande koop en kleindochter van De Goei 069, als geen ander liet zij zien welke kwaliteiten ze in zich had. Won In 4 jaar 34 prijzen, waarvan 17 keer 1 op 10. Hieronder : 6 e Sezanne 420 d. 12 e Sezanne 220 d. 16 e Chimay 449 d. 21 e Isnes 704 d.

16 Enz. Vader NL Zoon 611 van 96 Won tot en met prijzen, waarvan 16 per tiental. Waaronder de 2 e Morlincourt 559 d. Zie ook voorgaande koop. G.V. NL uit 345 van de Klak. Zie vader voorgaande koop. G.M. NL Grote Lichte 053, 100% zuivere Klak duivin, Zie vader voorgaande koop. Moeder: NL Vitesse Kampioentje (koop 4). Rechtstreekse dochter van De Goeie 069, stamduif B. G.V. NL Goeie 069, Zie stamduif B. G.M. NL Zuster 055 ( zie koop 7), volle zuster van De 055. Zie ook stamduif C. Koop: 11 NL Dochter 055 Duivin Rechtstreekse dochter van De 055 (stamduif C) x een dochter van De Goeie 069 oftewel Goed x Goed. En ook Dochter 055 liet weer zien dat ze kop kan vliegen. Werd in 2012 ingehouden nadat ze haar poot gebroken had. Ondanks deze handicap won ze toch: 1 e Laon 751 d, tevens 2 e Samenspel 1156 d. 2 e Sezanne 494 d., tevens 2 e Samenspel 693 d. 2 e Peronne 628 d., tevens 2 e Samenspel 967 d. 8 e Vervins 487 d. 10 e Strombeek 799 d., tevens 10 e Samenspel 1132 d. 13 e Sezanne 380 d. 17 e Laon 512 d. 19 e Pommeroeul 911 d. Enz. Kwam in 4 jaar tot 28 prijzen, waarvan 14 per tiental. Vader: NL De 055 (stamduif C) Een van de paradepaardjes van Jo Henst. Vleugelde een schitterend palmares en talloze prijzen per tiental bijeen. Schitterde met de 1 e tegen d. op Creil in afdeling Oost- Brabant. Ontpopte zich na een glansrijke vliegcarrière ook tot een waardevolle kweker. Zie stamduif C. Moeder: NL Laat 695 Rechtstreekse dochter van de Goei 069 en halfzus van de moeder van twee voorgaande kopen. G.V. NL Goeie 069, zie stamduif B. G.M. NL Sproetje 077, als ei gehaald bij Math van de Berg. Komt uit het allerbeste van Jo Henst x het beste van Sjak en Nard Kok. Zie ook moeder koop 20.

17 Koop: 12 NL Asduifke 413 Duivin Werd Asduif Jong 2016 met: 1 e Hannut 455 d., tevens 1 e Samenspel 712 d. 6 e Quiverain 112 d., tevens 9 e 210 d. 10 e Vervins 498 d., tevens 13 e Samenspel 724 d. 11 e Laon 469 d., tevens 19 e Laon 699 d. 15 e Chimay 634 d. tevens 17 e Samenspel 918 d. 16 e Hannut 455 d. Enz. Een duivinneke dat wist wat kopprijzen winnen was. Speelde 8 keer in de eerste 16. Trouwens ook haar broes en zussen hebben hun sporen op de wedvluchten meer dan verdiend. Dat bewijst nog maar eens hoe een goede kweker De 700 oftewel Zoon Kampioen Duif van de Klak, stamduif A was. Asduifke 413 Is moeder van: NL Geschelpt 969 (koop 58), won 9 prijzen, waarvan 6 prijzen per tiental. Hieronder 9 e Vervins 724 d., tevens 9 e samenspel 811 d., 13 e Chimay 487 d., tevens 18 e 701 d. enz. NL De 968 (koop 59), met 5 prijzen, waaronder de 5 e Asse Zellik 521 d., tevens 5 e in het samenspel van 757 d. Vader: NL Zoon Kampioen Duif van de Klak (Stamduif A). Als ei gehaald bij de Reuselse legende Jos van Limpt De Klak. Ontpopte zich op het hok van Jo Henst tot een grandioze kweker. G.V. NL Halbroer 613, een ware goudklomp op het hok van Wijlen Jos van Limpt De Klak uit Reusel. Trad in de voetsporen van zijn illustere halfbroer de wereldberoemde 613. Halfbroer 613 won 36 prijzen waaronder 4x de 1 e hieronder 1 e Reims 1025 d., 1 e Sezanne 1943 d., 1 e Chantilly, 1 e Houdeng enz. Zie ook vader stamduif A. G.M. NL Kampioensduif 99, een wonderlijke kweekster uit een halbroer van de wondere 613 x een dochter van de 613. Werd in Reusel 1 e Asduif jong generaal 1999 en 1 e Asduif Vitesse Won in prijzen en is ook moeder van de 1 e Vervins 694 d. Zie ook moeder stamduif A. Moeder: NL Moeder Asduifke Toonde haar verervende eigenschappen als moeder van het Asduifke 413 en Winnerke (koop 52) met o.a. 1 e Asse Zellik 752 d. en 2 e Asduif Jong 2017 in het Samenspel. In het najaar van 2017 was Moeder Asduifke plotsklaps niet in orde. De selectie van Jo Henst is bikkelhard en toen ze na een paar dagen niet herstelde werd ze zonder pardon en definitief van het hok verwijderd. G.V. Nl De 599 ( koop 31), afkomstig van Math van de Berg. Komt uit de kruising Koopman, Leijtens, de Lau. Vader is de NL 04/053 uit Zoon Amore s Dirk (koopman) x NL 98/324 Cor Leijtens. Moeder is NL 13/452 een dochter van ZN. Blue Nitro 091 ( Fam. De Lau) x B Rikkie.

18 G.M. NL Dtr 699 van de Klak, uit de 699 van de Klak, zie vader koop 1 x Nl Sproetje 077, zie bij moeder voorgaande koop. Koop: 13 NL Rocket Duifje Duivin Een kleinkind van De Goeie 069 en eveneens een duif die weet wat kopvliegen betekent. Kende in 2017 een super jaar met 20 prijzen van 23 inkorvingen en 10 keer 1 op 10. Hieronder: 1 e Chimay 144 d., tevens 2 e samenspel 225 d. 1 e Duffel 156 d, tevens 1 e samenspel 242 d. 1 e Asse Zellik 154 d., tevens 1 e samenspel 262 d. 3 e Quiverain 112 d. tevens 4 e samenspel 210 d. 4 e Vervins 59 d., tevens 11 e samenspel 128 d. 6 e Chimay 90 d., 10 e samenspel 168 d. 6 e Laon 51 d., tevens 13 e samenspel 114 d. 7 e Vervins 109 d. tevens 9 e samenspel 206 d. 13 e Isnes 528 d., tevens 14 e samenspel 822 d. Enz. Werd in e Asduif Oud van het samenspel Eersel Bergeijk en omstreken. In de jaren 2014, 2015, 2016 vloog ze 26 keer raak en won 12 prijzen per tiental, waaronder 10 e Isnes 1271 d., 13 e Laon 734 d., 17 e Sezanne 273 d. enz. Totaal 46 prijzen.. waarvan 22 x per tiental. Vader: NL Lichte 855 Kleinzoon van De Goeie 069 (stamduif B) met in twee jaar 11 prijzen. G.V. NL Blauwe Wittik 668, volle broer van Zn. 699 van Klak ( zie koop 1) met als vader 699 van de Klak en als moeder NL 06/646 Kld. Goei 60 Duif van 99. Zie ook koop 1. G.M. Nl 11/293 Laat van 069, uit De Goei 069 ( stamduif B) x NL 09/699 Zuster 055 en dus volle zus van Vitesse Kampioentje zie koop 4. Moeder: NL Blauw 575 Komt van Math van de Berg uit Eersel. Won als jong 4 prijzen en was voorbestemd voor de kweek. Werd in 2015 gepakt door een havik. G.V. NL De 303, direct Wil Geudens Knegsel won o.a. 2 e Morlincourt 157d., 4 e Strombeek 514 d. enz. Is zoon van de NL02/ van 02 Hans Broeders Haghorst ( 1 e Orleans 137 d. met 32 min los) x NL 05/748 directe dochter Gerrit Le Mans x NL 04/604 Orleans Duifke Hans Broeders. G.M. NL Rocket 014, dochter van de NL 07/025 rechtstreeks Gerard en Bas Verkerk (NL 00/073 Max x NL 02/109 Temptation) x NL 01/037 Mary Lou direct Beute en Zn. in 2003 Kampioensduif en dochter van NL 98/124 Strontvleugel x NL 99/430 Blauw van Bastenduif.

19 Koop: 14 NL Blauwe 868 Doffer Directe zoon van de Blauwe 978 Duivin van Leo en Fernand Verhagen uit Heist op den Berg, die Jo Henst leerde kennen via zijn wekelijkse artikel Kris Kras in Sportblad De Duif. Won o.a. 7 e Lessines 1388 d.,11e Nanteuil 33 d. Is vader van : NL Lichte 024 (koop 15) met 23 prijzen op zijn erelijst, waaronder 8 e Sezanne 658 d., 9 e Sezanne 455 d. 20 e Epernay 853 d. NL Blauw 814 (koop 27) met 0.a. 2 e Isnes 1082 d., 26 e Laon 446 d. enz. NL Blauwe 935 (koop 55), won 8 prijzen waaronder 12 e Chimay 908 d., 22 Nanteuil 487 d., 19 e Laon 684 d. enz. Vader: NL Blauwe % zuivere Klak, volle broer van de vader van koop 9. G.V. NL uit 345 van de Klak. Bewezen vlieger en kweker, directe zoon van de NL 90/ van de Klak x NL 89/099 Kld. Lichte van 72 Klak. Zie ook vader koop 9. G.M. NL Grote Lichte 053, 100% zuivere Klak duivin, dochter van NL 96/697 Geschelpte 697 van de Klak x NL 92/464 Licht 464 van 92 van de Klak. Zie ook vader koop 9. Moeder: B Blauw 978 Verhagen Direct Leo en Fernand Verhagen. Won in prijzen waaronder 6 e Nanteuil 936 d., 17 e Nanteuil 683 d. enz. In 2011 liet ze met 9 prijzen zien uit het goede hout gesneden te zijn door o.a. 13 e Peronne 1309 d. en 13 e Nanteuil 1338 d. te winnen. Jammer genoeg werd ze in 2012 op de eerste vlucht verspeeld. G.V. B De 271, was 2 e Asduif Hafo bij de jaarlingen. Is zoon van de B01/193 van A Wuyts Heist- Goor 1 e Hafo jong 2 e ronde x B04/966 Dtr. Dubbele As uit B 96/755 Broer Marieke 94 x B03/218 Dtr. Laurens 97. G.M. B Kleindochter Pithiviers 2, dochter van B05/722 1 e Hafo jong Pauk Maris Itegem x B04/954 Dtr. Pithiviers 2 uit B00/102 Pithiviers 2 x B 03/214 De Vooruit. Koop: 15 NL Lichte 024 Doffer Behaalde in prijzen waaronder : 5 e Sezanne 420 d. (8 e samenspel 658 d.), 15 e Epernay 514 d. (20 e samenspel 853 d.). In 2013 bleef hij op de eerste vlucht achter en keerde later terug. In 2014 won hij 6 prijzen en.in prijzen waaronder: 4 e Sezanne 220 d., tevens 9 e samenspel 445 d. Is vader van: NL Geschelpt 802 (koop 26). Won meer dan 20 prijzen, waarvan 11 in Op haar erelijst o.a. 6 e Hannut 99 d., 16 e Isnes 922 d., 40 e Isnes 588d. enz. NL Duifke, volle zus van Geschelpt 802. Werd niet gespeeld.

20 Vader: NL Blauwe 868 ( koop 14) Zie voorgaande koop. G.V. NL Blauwe 616, 100% zuivere Klak. Volle broer van de vader van koop 9 en zoon van NL 96/ uit 345 van de Klak x NL 99/053 Grote Lichte 053. Zie koop 14. G.M. B Blauw 978 Verhagen, direct Leo en Fernand Verhagen. Is dochter van B 07/271 De 271, 2 e Asduif Hafo bij de jaarlingen x B 07/289 Kleindochter Pithiviers 2, zie ook koop 14. Moeder: NL Laat van 055 Rechtstreekse dochter van De 055 stamduif C. Werd in 2016 gepakt door de roofvogel. Is nestzus van koop 2. G.V. NL De 055 (stamduif C) Een absolute crack geboren uit de NL 04/090 De 90 rechtstreekse Jan Smets x NL Laat van Piet van Eijk. Zie stamduif C of koop 2. G.M. NL Dtr. 882 van Klak, bewezen kweekmoedertje uit de wonderlijke lijn van de Klak topper De 613. Zie ook moeder koop 2. Koop: 16 NL Den 151 Doffer Volle broer van de Blauwe Favoriet (koop 8), die schitterde met de 1 e Laon 684 d. en 9 prijzen in de top 10. Zelf vloog De prijzen waarvan 16 keer per tiental. Op zijn palmares o.a.: 4 e Sens 448 d., tevens 4 e samenspel 531 d. 7 e Sezanne 195 d., tevens 7 e samenspel 267 d. 8 e Laon 630 d., tevens 11 e samenspel 835 d. 10 e Laon 559d., tevens 12 e samenspel 684 d. 11 e Laon 390 d. 11 e Nanteuil 248 d., tevens 11 e samenspel 328 d. 15 e Laon 514 d., tevens 15 e samenspel 665 d. 15 e Laon 843 d., tevens 18 e samenspel 1183 d. 16 e Chevrainvilliers 312 d., tevens 23 e samenspel 443 d. 17 e Isnes 588 d., tevens 28 e samenspel 931 d. Enz. Vader: NL Late Wim 237 (zie koop 19) Rechtstreeks Wim Huijbregts, volle broer van Geschelpt 230 (koop 3). Late Wim 237 ontopte zich op het hok Jo Henst tot een magnifieke vererver. G.V. NL Blauwe 631, was in 2011 kampioensduif Kempen totaal en schitterde met o.a. 1 e Peronne 737 d., 10 e Pommeroeul 731 d., 11 e Pommeroeul 916 d., 12 e Peronne 773 d. enz. Is zoon van NL 08/554 Blauwe 554 x 08/561 Blauw 561. Zie ook koop 3.

21 G.M. NL Geschelpt 818, o.a. 16 e Epehy van 235 d., 39 e Lessines 1222 d., 43 e Pommeroeul 887 d. enz. Is dochter van NL 08/566 Geschelpte 566 x NL 08/ Duif, zie koop 3. Moeder: NL Laat 692 Volle zus van De 549, zie bij vader van koop 6. G.V. NL Kleinzoon Inteeltje, uit Blauwe 878 van Inteeltje 100% zuivere Klak( NL 96/663 Blw. Van Licht Janssen x NL 96/780 Inteeltje 613 ) x NL 97/803 Dtr Blauwe 291 van de Klak. G.M. NL Licht 033 van 99, wederom 100 % zuiver Jos Klak. Vader NL 96/611 Goei 661 ( 345 van de Klak x Kld. Lichte van 72 ), moeder is het Geschelpt 821 van 97 ( Klz. van Donker Oogske x Kld. Goeiblauw van de Mierden). Koop: 17 NL Inteeltje 964 Duivin Unieke kans komt uit een fantastische inteelt koppeling naar De Goei 069, een crack van het zuiverste water. Zie ook stamduif B. Inteeltje 964 werd niet gespeeld maar vormde een topkoppel met de Late Wim 237 (koop 19) Is moeder van: NL Blauw 844 (koop 35) een laat jong van 2015 werd in 2016 ingespeeld en won in prijzen, waaronder 20 e Sezanne 379 d., en 62 e Laon 665 d, in het samenspel. NL De 845 Nestbroer van Blauw 844 werd in 2016 afgericht maar raakte gewond door een roofvogel. Won in e Chimay 588 d. en 16 e Laon in het samenspel van 665 d. NL De Laon, koop 18 met o.a. 1 e Laon 665 d., 5 e Nanteuil 328 d., 13 e Chimay 663 d.,14 e Nanteuil 470 d., 18 e Sezanne 267 d. enz. Als Jaarling 5 x in de top 15 van de vereniging. NL Geschelpte 386 (koop 24), als jong 7 prijzen, waaronder 2 e Hannut 519 d. en 6 e Hannut 657 d. Kreeg in 2017 pokken en raakte gewond aan zijn poot. Won toch nog 4 prijzen, waaronder 32 e Nanteuil 665 d., en 57 e Nanteuil 751 d. NL Lichte 822 (koop 39), werd in 2015 op 3 vluchten afgericht en won 2 prijzen 1 op 10. Kwam daarna op dreef met: 3 e Sezanne 335 d., 6 e Vervins 1183 d., 10 e Laon 535 d. enz. Vader: NL Mooie 696 Rechtstreekse zoon van De Goeie 069, stamduif B. Is nestbroer Laat 695, dat de moeder is van Dochter 55 (koop 11), winnares van o.a. 1 e Laon 751 d, 2 e Sezanne 693 d., 2 e Peronne 967 d., enz. G.V. NL De Goeie 069, stamduif B. G.M. NL Sproetje 077, als ei gehaald bij Math van de Berg. Komt uit het allerbeste van Jo Henst x het beste van Sjak en Nard Kok. Zie ook bij moeder koop 11. Moeder: NL Laat 293

22 Dochter van De Goeie 069 en halfzus van de vader. Bovendien volle zus van het Vitesse Kampioentje, koop 4. G.V. NL De Goeie 069, stamduif B. G.M. NL Zuster 055 (koop 7), volle zuster van De 055 (stamduif C). Zie ook koop 7. Koop: 18 NL De Laon Doffer Een aparte, gekweekt uit het topkoppel Late 237 Wim van Wim Huibregts x Inteeltje 964, zie voorgaande koop. Op het palmares van De Laon prijken: 1 e Laon 514 d., tevens 1 e in samenspel van 665 d. 5 e Nanteuil 248 d., tevens 5 e in samenspel van 328 d. 13 e Chimay 663 d., tevens 17 e in samenspel van 1014 d. 14 e Nanteuil 359 d., tevens 14 in samenspel van 470 d. 15 e Sezanne 195 d., tevens 18 e van 267 d. Enz. Vader: NL Late Wim 237 (koop 19) Rechtstreeks Wim Huijbregts, vormt een topkoppel met Inteeltje 964. Is ook vader van Den 151, koop 16. Maar ook van Blauwe Favoriet (koop 8) en Den 151 (koop16). G.V. NL Blauwe 631, was in 2011 kampioensduif in de Kempen en schitterde met o.a. 1 e Peronne 737 d., 10 e Pommeroeul 731 d. Zie ook koop 3. G.M. NL Geschelpt 818, o.a. 16 e Epehy van 235 d., 39 e Lessines 1222 d., 43 e Pommeroeul 887 d. enz. Is dochter van NL 08/566 Geschelpte 566 x NL 08/ Duif, zie koop 3. Moeder: NL Inteeltje 964 (koop 17) Uit de wonderlijke inteelt koppeling naar de formidabele bloedlijn van De Goei 069 stamduif B. Zie voorgaande koop. G.V. NL Mooie 696, rechtstreekse zoon van De Goeie 069, die vooral in de na kweek van grote waarde bleek te zijn. Zie ook vader voorgaande koop. G.M. NL Laat 293, dochter van De Goeie 069 en volle zus van Vitesse Kampioentje, koop 4. Zie ook moeder voorgaande koop. Koop: 19 NL Late Wim 237 Doffer Nadat door het overlijden van Jos Klak de bron waar Jo Henst jarenlang uit had kunnen putten wegvlieg, ging hij op zoek naar nieuwe versterking en klopte o.a. aan bij Wim Huijbregts uit Hapert. Ook Wim was graag bereid hem te helpen en gunde Jo van zijn allerbeste. Naast De Geschelpte 230 (koop 3) was de Late Wim 237, er daar een van. zijn nazaten pakte als boter op de boterham met de Klakduiven en zeker op de nazaten van De Goeie 069. Zo vormde de Late Wim 237 een topkoppel met Inteeltje 964 (koop 17) en werd een van de pijlers op het kweekhok van Jo Henst. Is o.a. vader van:

23 NL Blauwe Favoriet (koop 8) met 25 prijzen, waaronder de 1 e Laon 684 d. en 9 prijzen in de top 10. NL De Laon (koop 18), met 1 e Laon 665 d., 5 e Nanteuil 328 d. enz. vloog als jaarling 5 keer in de top 15 van de vereniging. NL Den 151 (koop16) met 32 prijzen waarvan 16 keer 1 op 10 en 10 keer in de top 17. NL Geschelpte 386 (koop 24), als jong 7 prijzen, waaronder 2 e Hannut 519 d. en 6 e Hannut 657 d. Kreeg in 2017 pokken en raakte gewond aan zijn poot. Won toch nog 4 prijzen, waaronder 32 e Nanteuil 665 d., en 57 e Nanteuil 751 d. NL Blauw 844 (koop 35) een laat jong van 2015 werd in 2016 ingespeeld en won in prijzen, waaronder 20 e Sezanne 379 d., en 62 e Laon 665 d, in het samenspel. NL De 845 Nestbroer van Blauw 844 werd in 2016 afgericht maar raakte gewond door een roofvogel. Won in e Chimay 588 d. en 16 e Laon in het samenspel van 665 d. NL Lichte 822 (koop 39), werd in 2015 alleen maar op 3 vluchten afgericht en won 2 prijzen 1 op 10. Daarna kwam hij op dreef met: 3 e Sezanne 335 d., 6 e Vervins 1183 d., 10 e Laon 535 d. enz. Vader: NL Blauwe 631 Was in 2011 kampioensduif in de totale Kempen en schitterde met o.a. 1 e Peronne 737 d., 10 e Pommeroeul 731 d., 11 e Pommeroeul 916 d., 12 e Peronne 773 d. enz. G.V. NL Blauwe 554, bewezen kweker en vlieger, won o.a. 9 e Morlincourt 822 d., 56 e Lessines enz. Is zoon van NL 07/075 J Adriaans x de bewezen kweekster NL 06/271. G.M. NL Blauw 561, toonde haar klasse met o.a. de 1 e Menen 910 d., 3 e Strombeek 223 d., 5 e Orleans 5138 d. afd. Oost-Brabant, 6 e Epehy 207 d., 9 e Strombeek 279 d. enz. Is dochter van het bewezen kweekpaar Blauwe 124 van 07 x Blauw 102 van 07. Moeder: NL Geschelpt 818 Toonde haar kunnen met o.a. 16 e Epehy van 235 d., 39 e Lessines 1222 d., 43 e Pommeroeul 887 d. enz. G.V. NL Geschelpte 566, vaste waarde op het vlieghok met o.a. 18 e Epehy 207 d., 23 e Menen 729 d., 77 e Lessines 837 d., 84 e Strombeek 1413 d. enz. Zoon van De geschelpte 270 van 06 ( Wim Huibregts x Ton van de Put) x NL uit de kruising Harrie Kennis x Wim Huijbregts. G.M. NL Duif, direct van de Borne Groenen. Liet zich prima zien met de 6 e Morlincourt 752 d., 7 e Epehy 617 d., 10 e Morlincourt 822 d., 33 e Strombeek 1413 d., 35 e Strombeek 921 d. enz. Is dochter van de NL 05/435 ( v/d Borne Groenen x Ton van de Put) x NL 07/980. Koop: 20 NL De 112 Duif Duivin Werd alleen als jong gespeeld, won 6 prijzen, waarvan 3 per tiental.

24 Is halfzus van Zn. 699 van de Klak, koop 1. Vader: NL van Klak Rechtstreeks uit de schatkamer van wijlen Jos Klak. Kleinzoon van de wereldberoemde 613. Zie ook vader koop 1. G.V. NL Late Kras uit de 613, rechtstreekse zoon van NL 89/613, de wereldberoemde De 613 x NL96/340 Kras duif uit De 25, de duivin waar De 613 zoveel excellente toppers mee voortbracht. Zie ook koop 1. G.M. NL uit Klz. Marietje rechtstreeks uit het schitterende inteelt koppel NL 82/845 Klz. Marietje x NL 88/423 Kld. Marietje. Zie ook koop 1. Moeder: NL Sproetje 077 Als ei gehaald bij Math van de Berg. Komt uit het allerbeste van Jo Henst x beste van Sjak en Nard Kok. G.V. NL Klz. Goeie 611, uit de NL 98/752 Klz. Inteeltje ( Blauw Inteeltje x Dtr. Blauwe 291 Klak ) x NL Licht 033 van 99 met in 3 jaar 21 prijzen en dochter van de Goei 611 van 345 van de Klak x NL 97/821 Geschelpt 821 van 97. G.M. NL van Kok, 100% zuivere van Comb. Kok via Math van de Berg en dochter van het topkoppel NL 02/863 5 e Nat. Duifkampioen (Uit 99/196 1 e Generaal kampioen in 2001 x NL 00/447 Dtr. 2 e Duifkamp. Dagfond van H Kennis) x NL 03/569 dochter van NL 99/170 (2 x 1 e Midfondclub) x NL 02/901 A.v.d. Berk. Koop: 21 NL Dochter Rocket 014 Duivin Komt van Math van de Berg Eersel. Won 21 prijzen, waarvan 5 keer 1 op10, hieronder 12 e Chimay 148 d., 22 e Sezanne 361 d., 24 e Isnes 1271 d. Vader: NL De 303 Direct Will en Dirk Geudens Knegsel. Toonde zijn klasse met 2 e Morlincourt 157d., 4 e Strombeek 514 d. enz., 7 e Creil 97 d., 22 e Pommeroeul 1663 d. enz. Vloog 10 keer in de top 100 tegen gemiddeld 1000 duiven. G.V.Nl van 02,direct Hans Broeders Haghorst. Won de 1 e in de vereniging op Orleans tegen 137 d. met 32 min. los. Is zoon van NL 98/848 Blauwe 48 x NL 00/135 Geschelpt 135. G.M. NL Dtr. Gerrit Le Mans, direct uit NL 03/502 Gerrit Lemans 1 e NPO Le Mans afd. 3 x NL 04/604 Dtr. Orleans Duifke van Hans Broeders. Moeder: NL Rocket 014 Uit de kruising Gerard en Bas Verkerk x Gert Jan Beute en Zn. G.V. NL 07/025 direct G & S Verkerk en zoon van NL 00/073 Max ( Peter Pan x Goldie ) een volle broer van Globetrotter x NL 02/109 Temptation 3 e NPO Chateauroux en 1 e 6827 d. en Dochter van NL 98/918 Casanova x NL 00/014 Intuition. G.M. NL Mary Lou rechtstreeks G.J. Beute en Zn. Was in 2003 kampioensduif met o.a. 5 e St. Ghislain 2405 d., 26 e Heeren 2897 d. enz. Is dochter van

25 NL98/124 Strontvleugel ( Bl. Rooirander Gebr. Borgmans x Orleansduifke ) x NL 99/430 Blauw van Bastenduif met o.a. 7 e NPO Houdeng. Koop: 22 NL Blauwe 472 Doffer Rechtstreeks Gebr. Borgmans. Werd als jong gespeeld tot en met Laon en won 2 prijzen. Is vader van: NL t Licht 439 ( koop 30) met in prijzen, waaronder 5 e Isnes 931 d., 7 e Laon 114 d., 23 e Chimay 225d. enz. NL Late Geschelpte 860 (koop 38), Talentvol laat jong van 2015,in 2016 afgericht won o.a. de 3 e Laon 145d., en 9 e Chimay 256 d. In prijzen per tiental, als volgt: 12 e Nanteuil 328d., 26 e Chimay 588 d., 29 e Chevrainvilliers 313 d., 63 e Vervins 663 d., 83 e Laon 843 d. NL De 392 (koop 40), als jong 8 prijzen, waaronder 15 e Laon 524 d. In 2017 o.a. 13 e Nanteuil 751 d. en 8 prijzen Vader : NL van Grote Blauwe Pure Klak, liet zich prima gelden met de 1 e Laon 400d., 3 e Houdeng 421 d., 10 e Isnes 746 d.,14 e Pommeroeul 757 d., 14 e Epehy 665 d. enz. G.V. NL Grote Blauwe van Dikke, schitterde met o.a. 1 e Chantilly 1327 d., 1 e Chantilly 421 d., 6 e Haasrode 1030d., 8 e Chantilly 706 d., 9 e Peronne 554 d., 11 e St. Ghislain 786 d. enz. Is zoon van de NL 87/789 Den Dikke ( uit Jonge Vechter van de Klak) x NL Blauw Duif uit De Knook een volle zuster van de wereldberoemde 613. G.M. NL Kleindochter Afgekeurde, rechtstreekse Klak. Uit B 86/312 Zn. Afgekeurde van Gebr. Janssen x NL 93/873 Late van 613, direct uit De 613 x NL 89/621 Krasduif 621 met in 92, 12 prijzen. Moeder: NL Duif/Jurre Rechtsreeks van Willem de Bruin Reeuwijk. G.V. NL Jurre, directe zoon van B Kleine Blauwe van Broer Rossi, rechtstreeks Heremans- Ceusters x NL Kras 241. G.M. NL Dalida, dochter van NL00/652 Nauwelaerts Doffer x NL Ganieda. Koop 23: NL Het Blauw 854 Duivin Dochter van Zn. 699 van Klak, (koop 1) en halfzus van Inteeltje 964 (koop17) Behouden voor de kweek, werd in 2016 gepakt door de slechtvalk en een paar dagen later opgehaald in Roermond. Is moeder van: NL De Chimay, (koop 56) met o.a. 1 e Chimay 822 j.d., 8e e Asse Zellik 806d. enz. Won 10 prijzen, waarvan 6 keer per tiental. NL Blauwe 964 (koop 57), won 7 prijzen, waaronder 8 e Chimay 908 j.d., 14 e Quiévrain 1368 j. d., enz. Vader: NL Zn. 699 van Klak, (koop 1).

26 Een van de beste duiven die Jo Henst ooit in zijn bezit had. Vleugelde een indrukwekkend palmares en talloze prijzen per tiental bijeen. Schitterde niet alleen als snelste duif van de afdeling Oost-Brabant met de 1 e tegen d. op Creil, maar won ook 5 e Nanteuil 1890d., 7 e Creil 1764d., 15 e Peronne 1104 d., 16 e Strombeek 1786 d. enz. Ontpopte zich na een glansrijke vliegcarrière ook tot een waardevolle kweker. Zie koop 1 G.V. NL van Klak, zie vader koop 1. G.M. NL Kld. Goei 60 Duif van 99, zie moeder koop 1. Moeder: NL Laat 293 Dochter van De Goeie 069 en halfzus van de vader. Bovendien volle zus van Vitesse Kampioentje, koop 4. G.V. NL De Goeie 069, stamduif B. G.M. NL Zuster 055 (koop 7), volle zuster van De 055 (stamduif C) een van de paradepaardjes van Jo Henst. Zie ook koop 7. Koop: 24 NL Geschelpte 386 Doffer Won als jong 7 prijzen, waaronder 2 e Hannut 519 d. en 6 e Hannut 657 d. Kreeg in 2017 pokken en raakte gewond aan zijn poot. Ondanks deze handicaps behaalde hij in het samenspel toch nog 4 prijzen, waaronder 32 e Nanteuil 665 d., en 57 e Nanteuil 751 d. Is nestbroer van NL De Laon (koop 18), met 1 e Laon 665 d., 5 e Nanteuil 328 d. enz. Is halfbroer van de: NL Blauwe Favoriet (koop 8) met 25 prijzen, waaronder de 1 e Laon 684 d. en de NL Den 151 (koop16) met 32 prijzen waarvan 16 keer 1 op 10 en 10 keer in de top 17. Vader: NL Late Wim 237 (koop 19) Bewezen kweker, rechtstreeks Wim Huijbregts. G.V. NL Blauwe 631, Zie koop 19 G.M. NL Geschelpt 818, zie koop 19. Moeder: NL Inteeltje 964 (koop 17) Ingeteeld naar de bijzondere kweeklijn van De Goei 069 stamduif B. G.V. NL Mooie 696, rechtstreekse zoon van De Goeie 069, die vooral in de na kweek van grote waarde bleek te zijn. Zie ook vader koop 17. G.M. NL Laat 293, dochter van De Goeie 069 en volle zus van Vitesse Kampioentje, koop 4. Zie ook moeder koop 17. Koop: 25 NL Blauw 853 Duivin Opnieuw een pure Klak. Haar moeder is een volle zus van de vader van De Goeie 069, stamduif B. Blauw 853 won in 5 jaar 30 prijzen, waarvan 14 per tiental, waaronder 13 e Quiverain 144 d., 21 e Isnes 810 d., 25 e Isnes 701 d. enz. Is moeder van: NL Kras 815 (koop 37) Won 23 prijzen, waaronder 9 e Sezanne 535d., 9 e Isnes 770 d. enz.

27 Vader: NL Mooie Lichte Klak Zuivere Klak en kleinzoon van de wereldvermaarde 613. G.V. NL Kras 584, zoon van de NL 88/081 De Goeie 081 ( Schone Lichte x Kld. Merckx ) x NL 85/072 Kld. Lichte Duif uit de Kampioen van 76 x Kras 44 Duif. G.V. NL Dochter 613, dochter van De 613 en ook al grootmoeder van een autowinnaar. Moeder is de NL 96/340 Kras Duif uit De 25. Moeder: NL Dochter Mooie 699 Klak Was kampioenduif natour en is volle zus van de vader van de Goeie 069 G.V. NL van Klak een kleinzoon van de wereldberoemde 613 met als vader NL 97/325 Late Kras 613 en als moeder de NL 95/ uit Kleinzoon Marietje. Zie ook vader stamduif B G.M. NL Dochter Goei 603 Duif van Jo Henst zelf en op haar beurt dochter is van NL 02/611 De Bijter x NL 96/603 Goei 603 Duif van 96. Zie ook bij vader van de Goeie 069 Koop: 26 NL Geschelpt 802 Duivin Won meer dan 20 prijzen, waarvan 11 in Op haar erelijst o.a. 6 e Hannut 99 d., 16 e Isnes 922 d., 40 e Isnes 588d. enz. Vader: NL Lichte 024 (koop 15) Als jong 7 prijzen waaronder : 8 e Sezanne 658 d., 15 e Epernay 514 d.(20 e samenspel 853 d.). Bleef in 2013 op de eerste vlucht achter, kwam terug en won in de seizoenen 2014 en prijzen waaronder de 9 e Sezanne 445 d. Zie koop 15. G.V. NL Blauwe 868, zie koop 14. G.M. NL Laat van 055, rechtstreekse dochter van De 055 stamduif C. Werd in 2016 gepakt door de roofvogel. Is nestzus van koop 2. Moeder: NL Geschelpt 633 In zijn zoektocht naar dagfond duiven, klopte Jo Henst aan bij clubgenoot Jan Raaymakers uit Eersel en bekwam daar het Geschelpte 633 die in e Generaal duif en in e Kampioenduif dagfond van de Luchtreizigers werd. Op haar palmares vonden we 27 prijzen, waaronder 4 e Montlucon 308 d., 17 e Argenton 300d., 18 e La Souterraine 300d enz. G.V De 914, zoon van de NL 09/ Kreemers, direct afkomstig van Theo Kreemers en Zn. x Blauwe Witpen 282 van 09 uit Zoon 061 NL 03/434 x NL 07/445 Kokduivin. G.M. NL Dochter 081 Prut, won o.a. de 2e Nanteuil 1037 d., 33 e Epehy 1595 d. Is dochter van de NL 09/281 De 281 ( 2 e Nanteuil 1890d., 3 e Nanteuil 683 d.) een zoon van de NL 07/744 van de Fam. Van Limpt Prut Reusel x 07/765. Moeder van Dtr 081 Prut is de NL 08/081 De 081, rechtstreeks Fam. Van Limpt Prut en op het hok Raaymakers een waardevolle kweekster. Is dochter van B 07/725 Den Ezel x Blw. van de 810 Koop: 27 NL Blauw 841 Duivin

28 Volle zus van Lichte 024, koop 15. Blauw 841 werd weinig gespeeld, won o.a. 2 e Isnes 1082 d., 26 e Laon 446 d enz. Vader: NL Blauwe 868 (koop 14). Directe zoon van de Blauwe 978 Duivin van Leo en Fernand Verhagen uit Heist op den Berg. G.V. NL Blauwe 616, 100% zuivere Klak. Volle broer van de vader van koop 9 en zoon van NL 96/ uit 345 van de Klak x NL 99/053 Grote Lichte 053. Zie koop 14. G.M. B Blauw 978 Verhagen, direct Leo en Fernand Verhagen. Won o.a. 6 e Nanteuil 936 d., 13 e Peronne 1309 d. en 13 e Nanteuil 1338 d., 17 e Nanteuil 683 d. enz. Werd in 2012 op de eerste vlucht verspeeld. Is dochter van B 07/271 De 271, 2 e Asduif Hafo bij de jaarlingen x B 07/289 Kleindochter Pithiviers 2, zie ook koop 14. Moeder: NL Laat van 055 Rechtstreekse dochter van De 055 stamduif C. Werd in 2016 gepakt door de roofvogel. Is nestzus van koop 2. G.V. NL De 055 (stamduif C). Zie stamduif C of koop 2. G.M. NL Dtr. 882 van Klak, bewezen kweekmoedertje uit de wonderlijke lijn van de Klak topper De 613. Zie ook moeder koop 2. Koop: 28 NL Duifje Duivin Fenomenale kopvliegster uit Zuster van de 055 (koop 7). Won als jong 10 prijzen, waaronder de 22 e Vervins 498 d. en de 28 e Hannut 621 d. Werd verspeeld op de laatste vlucht van Kwam terug en schitterde in 2017 met 16 prijzen, waaronder: 2 e Chimay 90 d., tevens 3 e in samenspel van 168 d. 2 e Vervins 59 d., tevens 5 e in samenspel van 128 d. 5 e Asse Zellik 154 d., 10 e in samenspel van 262 d. 6 e Quiévrain 188 d., tevens 8 e in samenspel van 353 d. 6 e Duffel 156 d., tevens 6 e in samenspel van 242 d. 9 e Quiévrain 112 d., tevens 14 e in samenspel van 210 d. 16 e Laon 843 d., tevens 19 e in samenspel van 1183 d. 32 e Isnes 460d., tevens 42 e in samenspel van 801 d. 46 e Vervins 663 d., tevens 55 e in samenspel van1014 d. Enz. Werd 8 e Asduif in het Samenspel Eersel-Bergeijk en Omstreken. Vader: NL De 599 (koop 31) Waardevolle kweker, direct van Math van de Berg Eersel. Is ook vader van Moeder Asduifke, zie koop 12. G.V. NL Blauwe 053, rechtstreekse zoon van NL 02/502 Amore s Dirk o.a. vader 1 e Nat. Blois Afd. 3 x NL 98/324 Blauw 324 met o.a. 2 e Houdeng 1120 d., 3n 3 e St. Ghislain 1941 d. Zie ook vader koop 31.

29 G.M. NL Klein dochter Blue Nitro, rechtstreekse dochter van NL 08/091 Zoon Blue Nitro x B 11/559 Rikkie. Zie ook bij vader koop 31. Moeder: NL Zuster 055 (koop 7) Volle zus van De 055 (koop 7), even als haar broer bewees ook zij haar klasse als kweekster. G.V. NL De 90, zie vader van stamduif B of koop 7. G.M NL Late van Piet van Eijk zie moeder stamduif B of moeder koop 7. Koop: 29 NL Vervins Duifje Duivin Won 20 prijzen,waarvan 10 per tiental, hieronder: 1 e Vervins 112 d, tevens 1 e in samenspel van 210 d. 5 e Vervins 480 d., tevens 9 e in samenspel van 659 d. 9 e Laon 469 d., tevens 14 e in samenspel van 699 d. 10 e Sezanne 379d., tevens 12 e in samenspel van 535 d. 18 e Nanteuil 616d., tevens 27 e in samenspel van 889 d. 20 e Laon 514 d., tevens 20 e in samenspel van 665 d. 22 e Nanteuil 359 d., tevens 24 e in samenspel van 470 d. 22 e Chevrainvilliers 312 d., tevens 32 e in samenspel van 443 d. 32 e Isnes 528 d., tevens 38 e in samenspel van 822 d. 38 e Isnes 893 d., tevens 40 e van 1239 d. Enz. Vader: NL Blauwe 828 Kom rechtstreeks van Frans Liebregts. G.V. NL Dorus, gefokt uit twee rechtstreekse van Gerard Baken Dommelen. Vader is de NL 06/286 Blauwe 286, moeder NL 03/373 Bianca, dochter van Frits x Blauw Manders. G.M. B De 104, zoon van de NL 08 /980 van Fr. De Keyser ( soort Raymond de Haes en Zn. Baal) x NL 08/033 Blauwe 033 uit de lijn van de Japannees van Louis de Leus. Moeder: NL Kleindochter 090 Kleindochter van De 090 van, vader van De 055 (stamduif C). G.V. NL Den 878, zoon van De 090 (vader stamduif C) x NL 12/964 Inteeltje 964, koop 17. G.M. NL Laat 879, nestzus van NL 13/880 (koop 32), volle zus van Zoon 510 ( koop 9) en dus dochter van Vitesse Kampioentje ( koop 4). Koop: 30 NL t Licht 439 Duivin Werd als jong enkel op de natour gespeeld en won 5 prijzen, waarvan 2x 1 op 10. Als jaarling won ze 12 prijzen, waaronder : 4 e Laon 51 d., tevens 7 e in samenspel van 114 d.

30 4 e Isnes 588 d., tevens 5 e in samenspel van 931 d. 12 e Duffel 115 d., tevens 15 e in samenspel van 184 d. 14 e Chimay 144 d, tevens 23 e van 225 d. 30 e Isnes 460 d., tevens 39 e in samenspel van 801 d. Enz. Vader: NL Blauwe 472 (koop 22) Rechtstreeks Gebr. Borgmans. G.V. NL van Grote Blauwe, pure Klak met o.a. 1 e Laon 400 d enz. Uit NL 97/155 Grote Blw. van Dikke x NL 96/278 Kleindochter Afgekeurde. Zie vader koop 22. G.M. NL Duif/Jurre, rechtsreeks Willem de Bruin Reeuwijk. Uit NL 07/679 Jurre x NL 08/897 Dalida, zie moeder koop 22. Moeder: NL Dochter 055 (koop 11) Won in 4 jaar 28 prijzen, waaronder 1 Laon 751 d, tevens 2 e Samenspel 1156 d. 2 e Sezanne 693 d. enz. Zie ook koop 11. G.V. NL De 055 (stamduif C) G.M. Moeder: NL Laat 695, rechtstreekse dochter van De Goeie 069 ( stamduif B) x NL 07/ 077 Sproetje 077, zie moeder koop 20. Koop: 31 NL Geschelpte 599 Doffer Waardevolle kweker, rechtstreeks Math van de Berg Eersel die de laatste jaren vooral investeerde in nazaten van goed duiven. Opnieuw pikte Jo Henst daar een graantje van mee. Geschelpte 599, werd bij Jo Henst vader van o.a. NL Duifje (koop 28), dat in 2017 schitterde met 16 prijzen en in het samenspel o.a. 3 e Chimay 168 d., 5 e Vervins 128 d., 6 e Duffel 242 d., 8 e Quiverain 353 d., 10 e Asse Zellik 262 d. won. NL Witpen 442 (koop 43) met in 2017 o.a. 2 e Nanteuil 328d., 13 e Vervins 1014 d. enz. NL Donkere 923 ( koop 51), talent volle jonge doffer met 9 prijzen, waaronder 9 e Quiverain 543 d., tevens 11 e in samenspel van 822 d, Vader: NL Blauwe 053 Rechtstreeks Cor Leijtens Oostelbeers. G.V. NL Amore s Dirk rechtstreeks Gerard Koopman en zoon van NL 98/416 Kleine Dirk 5 e wereldkampioen j.d. in 98 x NL 00/949 Amore 1 e Asduif Dagfond in 2002 en 2 e Olympiade duif in Lievin. Amore s Dirk zelf bewees zijn klasse op het hok van Cor Leijtens als vader van de 1 e Nat. Blois afd. 3, 1 e Beste Doffer WHZB met 2 e Vervins 2242d., 6 e Nijvel 4067 d., 9 e Montlucon 1060 d. enz. G.M. NL Blauw 324, schitterde met 2 e Houdeng 1120d., 3 e St. Ghislain 1941 d., 5 e St. Ghislain 2067 d. 5 e Peronne 1416 d., 7 e Houdeng 2574 d. enz. Is dochter van de NL 96/506 een pure Klak met o.a. 3 e Haasrode 1344 d., 4 e Bohain 3458 d. enz. x NL 94/518

31 Blauw 518 uit de Kruising M van Gastel x Leijtens en o.a. 2 e St. Ghislain 1763., 2 e Peronne 1755 d. Moeder: NL Blauw 452 Direct Henri, Pieter en Geert de Lau Eersel G.V. NL Zoon Blauwe Nitro, directe zoon uit een van de top duiven van de Kempen NL 03/344 Blue Nitro direct Jan en Rik Hermans die schitterde met o.a. 1 e Laon 1557 d., 1 e Creil 1455 d. x NL 07/871 Blauw 871 ook rechtstreeks Jan en Rik Hermans en dochter van De Brive x Blois. G.M. B Rikkie, dochter uit een van de topkoppels van Jan en Rik Hermans B09/512 Schele van Jaarling x B 08/304 Tinkerbell. Koop: 32 NL Laat van Kampioentje Duivin Laat jong, werd niet gespeeld. Rechtstreekse dochter van het Vitesse kampioentje (koop 4) en volle zuster van Zoon 510 (koop 9) en Kleindochter 069 (koop 10). Vader NL Zoon 611 van 96 Won tot en met prijzen, waarvan 16 per tiental. Hieronder de 2 e Morlincourt 559 d. G.V. NL uit 345 van de Klak. Zie vader koop 9 en 10. G.M. NL Grote Lichte 053, 100% zuivere Klak duivin, Zie bij koop 9 en 10. Moeder: NL Vitesse Kampioentje (koop 4). Rechtstreekse dochter van De Goeie 069 stamduif B, werd kampioensduif Vitesse in G.V. NL Goeie 069, Generaal duifkampioen 2011 met 13 op 13 en 11 prijzen per tiental. Won o.a. de 1 e Peronne 1717 d., 2 e Creil enz. Zie stamduif B. G.M. NL Zuster 055 ( zie koop 7), volle zuster van De 055. Zie stamduif C. Koop: 33 NL Blauwe 87 Doffer Won als jong 6 prijzen, waarvan 3 x 1op 10. Werd tot 2017 weinig gespeeld en won o.a. 14 e Sezanne 569 d. In 2017 ging ze 17 keer de mand in en won 13 prijzen, waaronder 13 e Chimay 144 d., 44 e Nanteuil 510 d. enz. Vader: NL De 511 Ging in 2010 naar het kweekhok, had voorheen prima gepresteerd en bewees ook zijn verevende eigenschappen op het kweekhok. G.V. NL Blauwe 302, won als jong 9 prijzen. Komt uit het Klak koppel NL 99/114 Geschelpte 114 van Jos ( Klz. Scherpe x Kld. Kapot Borstbeen beide Rechtstreekse Gebr. Janssen) x NL 97/ van 97 van Klak uit NL 95/566 Klz. van 613 x NL 92/562 met in prijzen, waaronder 1 e Chantilly. G.M. NL Goei 918 Duifke won in op 9 en werd in e Kampioensduif. Uit het bewezen kweekpaar NL 98/752 Kleinzoon Inteeltje x NL 99/033 Licht 033 van 99 met 21 prijzen op haar erelijst.

32 Moeder: NL Blauw 083 van 07 Komt rechtstreeks van Math van de Berg. G.V. NL Klz. Generaal, rechtstreeks Sjak en Nard Kok en zoon van NL 02/880 Zn. 1 e Bourges x NL 03/600 Dtr. Van 1 e Generaal. G.M. NL Dochter 010 van 99, uit NL 00/270 Mooie Lichte, kleinzoon van de wereldberoemde 613 van Jos Klak x NL 99/010 Kld. Van Donker Oogske uit Dikke van Donker Oogske ( rechtstr. Klak) x Blauw 322 van 93. Koop: 34 NL Geschelpt 123 Duivin Dochter Vitesse Kampioentje, Nestzusje van Zoon 510 (koop 9) werd niet gespeeld is ook volle zus van de kopen 10 en 32. Vader NL Zoon 611 van 96 Zie koop 9-10 en 32. Moeder: NL Vitesse Kampioentje (koop 4). Zie moeder koop 9-10 en 32. Koop: 35 NL Blauw 844 Duivin Direct uit de bewezen Late Wim 237 (koop 19), volle broer van: De Laon (koop 18), Geschelpte 386 (koop 24). Halfbroer van Blauwe Favoriet (koop 8) en Den 151 (koop 16). Blauw 844 is een laat jong van 2015 werd in 2016 ingespeeld en won in prijzen, waaronder 20 e Sezanne 379 d., en 62 e Laon 665 d, in het samenspel. Vader: NL Late Wim 237 (koop 19) Bewezen kweker, rechtstreeks Wim Huijbregts. G.V. NL Blauwe 631, Zie koop 19 G.M. NL Geschelpt 818, zie koop 19. Moeder: NL Inteeltje 964 (koop 17) Ingekruist naar de bewezen kweeklijn van De Goei 069 stamduif B. Zie koop 17. G.V. NL Mooie 696, rechtstreekse zoon van De Goeie 069, zie koop 17. G.M. NL Laat 293, dochter van De Goeie 069 en volle zus van Vitesse Kampioentje, koop 4. Zie moeder koop 17. Koop: 36 NL De 845 Doffer Nestbroer van voorgaande koop. Ook een laat jong, werd in 2016 afgericht maar raakte gewond door een roofvogel. Won in e Chimay 588 d. en 16 e Laon in het samenspel van 665 d. Vader: NL Late Wim 237 (koop 19) Bewezen kweker, rechtstreeks Wim Huijbregts, zie vader voorgaande koop of koop 19. Moeder: NL Inteeltje 964 (koop 17)

33 Uit die inteelt koppeling naar de bijzondere kweeklijn van De Goei 069 stamduif B. Zie koop 17 of voorgaande koop. Koop: 37 NL Kras 815 Doffer Kleinzoon van het Vitessekampioentje, toonde zijn kunnen als jong met 4 prijzen en als jaarling 8. In 2017 was hij goed voor 11 prijzen, waaronder: de 9 e Sezanne 535 d., 9 e Isnes 770 d. Vader: NL De 821 Won in 3 jaar 22 prijzen, waarvan 7 per tiental. Is volle broer van Zoon 510 (koop 9). G.V. NL 08/510 Zoon 611 van 96, uit 611 uit 345 van de Klak x Grote Lichte 053, 100% zuivere Klak. Zie vader koop 9. G.M. NL Vitessekampioentje, won 49 prijzen waarvan 23 per tiental, werd in 2014 Vitesse kampioen en schitterde met o.a. 3e Sens 504 d., 4 e Sens 680 d., 5 e Laon 715 d.,9 e Sens 435 d. 9 e Vervins 590 d. enz. Zie ook koop 4. Moeder: NL Blauw 853 (koop 25) Pure Klak duif, haar moeder is een volle zus van de vader van De Goeie 069, stamduif B. Zie ook koop 25. G.V. NL Mooie Lichte Klak, zuivere Klak kleinzoon van de wereldvermaarde 613. Zie ook vader van koop 25. G.M. NL Dochter Mooie 699 Klak, was kampioenduif natour. Is volle zus van de vader van de Goeie 069 en dochter van de 699 van Klak x NL 03/217 Dochter Goei 603 Duif van Jo Henst zelf. Zie ook bij moeder koop 25. Koop: 38 NL Late Geschelpte 860 Doffer Talentvol laat jong van 2015, werd in 2016 afgericht en won o.a. de 3 e Laon 145d., en 9 e Chimay 256 d. Liet zich in 2017 opnieuw goed zien met 5 prijzen per tiental, als volgt: 12 e Nanteuil 328d., 26 e Chimay 588 d., 29 e Chevrainvilliers 313 d., 63 e Vervins 663 d., 83 e Laon 843 d. Vader: NL Blauwe 472 (koop 22). Rechtstreeks Gebr. Borgmans. Ook vader van t Licht 439 ( koop 30). G.V. NL van Grote Blauwe, pure Klak met o.a. 1 e Laon 400 d. Zie vader koop 22. G.M. NL Duif/Jurre, rechtsreeks Willem de Bruin Reeuwijk. Uit NL 07/679 Jurre x NL 08/897 Dalida, zie moeder koop 22. Moeder: NL Kleindochter 090 Ook moeder van Vervins Duifje (koop 29), dat 20 prijzen won waaronder 1 e Vervins 210 d. G.V. NL Den 878, zoon van De 090 (vader stamduif C) x NL 12/964 Inteeltje 964, koop 17. G.M. NL Laat 879, nestzus van NL 13/880 ( koop 32) en volle zus van Zoon 510 ( koop 9) en dus rechtstreekse dochter van Vitesse Kampioentje ( koop 4).

34 Koop: 39 NL Lichte 822 Doffer Weer een uit het nieuwe Topkoppel Late Wim 237 (koop 19) x Inteeltje 964 (koop 17) en dus volle broer van De Laon ( koop 18), Geschelpte 386 ( 24) de twee talenten Blauw 844 (koop 35) en De 845 (koop 36). Maar ook halfbroer van Blauwe Favoriet (koop 8) en Den 151 (koop16). Lichte 822, werd in 2015 alleen maar op 3 vluchten afgericht en won 2 prijzen 1 op 10. Daarna kwam hij op dreef met: 3 e Sezanne 273 d., tevens 3 e in samenspel van 335 d. 5 e Vervins 843 d., tevens 6 e in samenspel van 1183 d. 8 e Laon 379 d., tevens 10 e in samenspel van 535 d. 14 e Sezanne 312 d., tevens 15 e in samenspel van 390 d. 29 e Sezanne 259 d., tevens 34 e in samenspel 35 e van 327 d. 31 e Sezanne 390 d., tevens 34 e in samenspel van 480 d. 38 e Laon 51d., tevens 41 e in samenspel van 665 d. Enz. Vader: NL Late Wim 237 (koop 19) Ontpopte zich bij jo Henst tot een topkweker. Komt rechtstreeks van Wim Huijbregts en vormde een prima kweekpaar met Inteeltje 964 (koop 17). G.V. NL Blauwe 631, Zie koop 19 G.M. NL Geschelpt 818, zie koop 19. Moeder: NL Inteeltje 964 (koop 17) Uit fantastische inteelt koppeling naar de De Goei 069 stamduif B. Inteeltje 964 vormde een excellent kweekpaar met de Late Wim 237. G.V. NL Mooie 696, rechtstreekse zoon van De Goeie 069, zie koop 17. G.M. NL Laat 293, dochter van De Goeie 069 en volle zus van Vitesse Kampioentje, koop 4. Zie moeder koop 17. Koop: 40 NL De 392 Doffer Volle broer van t Licht 439 (koop 30) en halfbroer van Late Geschelpte 860 (koop 38). Won als jon 8 prijzen, waaronder 10 e Laon 367 d. ( 15 e samenspel 524 d.). Als jaarling won De prijzen, waaronder 13 e Nanteuil 510d, tevens 13 e samenspel 751 d. Vader: NL Blauwe 472 (koop 22). Rechtstreeks Gebr. Borgmans. Ook vader van t Licht 439 ( koop 30). G.V. NL van Grote Blauwe, pure Klak met o.a. 1 e Laon 400 d. Zie vader koop 22. G.M. NL Duif/Jurre, rechtsreeks Willem de Bruin Reeuwijk. Uit NL 07/679 Jurre x NL 08/897 Dalida, zie moeder koop 22.

35 Moeder: NL Dochter 055 (koop 11) Won in 4 jaar 28 prijzen, waaronder 1 Laon 751 d.. Zie ook koop 11. G.V. NL De 055 (stamduif C) G.M. Moeder: NL Laat 695, rechtstreekse dochter van De Goeie 069 ( stamduif B) x NL 07/ 077 Sproetje 077, zie moeder koop 20. Koop: 41 NL Witpenneke 834 Duivin Halfzus van voorgaande koop. En volle zus van Late Geschelpte 860 (koop 38). Werd niet gespeeld. Vader: NL Blauwe 472 (koop 22). Zie bij vader voorgaande koop, of koop 22. G.V. NL van Grote Blauwe, zie bij vader voorgaande koop of koop 22. G.M. NL Duif/Jurre, zie bij vader voorgaande koop of koop 22. Moeder: NL Kleindochter 090 Ook moeder van Vervins Duifje (koop 29), dat 1 e Vervins 210 d. won. G.V. NL Den 878, zoon van De 090 (vader van stamduif C) x NL 12/964 Inteeltje 964, koop 17. G.M. NL Laat 879, nestzus van NL 13/880 ( koop 32), volle zus van Zoon 510 ( koop 9) en dus dochter van Vitesse Kampioentje ( koop 4). Koop: 42 NL Duifke Duivin Volle zus van Geschelpt 802, koop 26. Het 438 Duifke, werd niet gespeeld. Vader: NL Lichte 024 (koop 15) Won 23 prijzen waaronder: 8 e Sezanne 658 d., 9 e Sezanne 445 d., 20 e Epernay 853 d.. Zie koop 15. G.V. NL Blauwe 868, zie koop 14. G.M. NL Laat van 055, rechtstreekse dochter van De 055 stamduif C. Is nestzus van koop 2. Moeder: NL Geschelpt 633 Rechtstreeks Jan Raaymakers Eersel, werd in e Generaal duif en in e Kampioenduif dagfond van de Luchtreizigers werd. Won 27 prijzen, waaronder 4 e Montlucon 308 d., 17 e Argenton 300d., 18 e La Souterraine 300d enz. G.V De 914, zoon van de NL 09/ Kreemers, x Blauwe Witpen 282 van 09 uit Zoon 061 NL 03/434 x NL 07/445 Kokduivin. Zie ook bij koop 26. G.M. NL Dochter 081 Prut, won o.a. de 2e Nanteuil 1037 d., 33 e Epehy 1595 d. Is dochter van de NL 09/281 De 281 x NL 08/081 De 081, rechtstreeks Fam. van Limpt Prut Reusel en op het hok Raaymakers een waardevolle kweekster. Zie ook koop 26.

36 Koop: 43 NL Witpen 442 Doffer Vloog als jong 4x raak waarvan 2 keer per tiental. In prijzen, waaronder: 2 e Nanteuil 248 d., tevens 2 e in samenspel van 328 d. 9 e Vervins 663 d., tevens 13 e in samenspel van 1014 d. Is volle broer van het 390 Duifje (koop 28) dat in prijzen won, waarvan 6 keer in de top 9. Vader: NL De 599 (koop 31) Direct van Math van de Berg Eersel. Ook vader van Moeder Asduifke, zie koop 12. G.V. NL Blauwe 053, direct Cor Leijtens en zoon van NL 02/502 Amore s Dirk x NL 98/324 Blauw 324 met o.a. 2 e Houdeng 1120 d., 3n 3 e St. Ghislain 1941 d. Zie ook koop 31. G.M. NL Klein dochter Blue Nitro, rechtstreekse dochter van NL 08/091 Zoon Blue Nitro x B 11/559 Rikkie. Zie ook koop 31. Moeder: NL Zuster 055 (koop 7) Volle zus van De 055 (koop 7), even als haar broer bewees ook zij haar klasse als kweekster. G.V. NL De 90, zie vader van stamduif B of koop 7. G.M NL Late van Piet van Eijk zie moeder stamduif B of moeder koop 7. Koop: 44 NL Late 475 Doffer De laatste jaren kweekte Jo Henst uit de koppels waar hij hoge verwachtingen van had een aantal late jongen, die hij pas als jaarling samen met wat aangekochte late jongen invloog. Zo verging het ook deze late 475, die rechtstreeks komt uit het Topkoppel Late Wim 237 (koop 19) x Inteeltje 964 (koop 17). Zie ook de kopen 18, 24, 35, koop 36 en 39. Late 475, kwam in 2017, 7 keer aan de start en won 11 e Asse Zellik 157 d., tevens 15 e in samenspel van 261 d., en 28 e Chimay 109 d. Vader: NL Late Wim 237 (koop 19) Bewezen kweker, rechtstreeks Wim Huijbregts vormde het nieuwe topkoppel met Inteeltje 964. G.V. NL Blauwe 631, Zie koop 19 G.M. NL Geschelpt 818, zie koop 19. Moeder: NL Inteeltje 964 (koop 17) Bewezen kweekmoedertje uit een inteelt koppeling naar de De Goei 069 (stamduif B). Vormde een voortreffelijk kwekpaar met De late Wim 237. Zie koop 17. G.V. NL Mooie 696, rechtstreekse zoon van De Goeie 069, zie koop 17. G.M. NL Laat 293, dochter van De Goeie 069 en volle zus van Vitesse Kampioentje, koop 4. Zie ook moeder koop 17.

37 Koop: 45 NL Blauwke 832 Duivin Halfzus van Lichte 024, koop 15 en kleindochter van De 055, stamduif C. Werd niet gespeeld. Vader: NL Blauwe 868 ( koop 14) G.V. NL Blauwe 616, 100% zuivere Klak. Volle broer van de vader van koop 9 en zoon van De 345 van de Klak x NL 99/053 Grote Lichte 053. Zie koop 14. G.M. B Blauw 978 Verhagen, direct Leo en Fernand Verhagen. Zie ook koop 14. Moeder: NL Laat 698 (koop 2) Is nestzus van de moeder van koop 27.. G.V. NL De 055 (stamduif C) Een van de beste duiven die Jo Henst ooit in zijn bezit had. Zie stamduif C of bij koop 2. G.M. NL Dtr. 882 van Klak, bewezen kweekmoedertje uit de wonderlijke lijn van de Klak topper De 613. Zie ook moeder koop 2. Koop: 46 NL Dtr. Marseille Duivin Duivin Stilstand is achteruitgang wist ook Jo. Vandaar dat hij zich bij de clubgenoten Will & Dirk Geudens, een van de tophokken van De Kempen, ook een aantal late jonge uit de toppers aanschafte. En dat hij van het beste kreeg wat ze daar onder de pannen hadden werd in 2017 duidelijk. De moeder van Dtr. Marseille, NL 15/253 Mighty Girl, werd met een fantastische erelijst in 2015 Generale Asduif van het samenspel Eersel-Bergeijk en Omstreken. In 2017 werd ze ingekorfd op de ZLU vlucht van uit Marseille. In het ZLU concours Valkenswaard excelleerde ze met de overwinning, tevens wist ze beslag te leggen op een keurige 2 e plaats van 169 duiven in de afdeling Oost-Brabant en de 23 e van 2578 d. Nationaal. Dtr. Marseille, werd door Jo Henst in november 2016 verspeeld tijdens een africhting. In april 2017 keerde ze terug en werd in 2017 opnieuw afgericht en won op een lastige Asse Zellik de 14 e van 157 d., tevens 18 e in het samenspel van 261d. Vader: NL Kras 620 Vleugelde een indrukwekkend palmares bijeen, vloog 15 keer in de top 16, waaronder: 2 e Chimay 1147 d., 2 e Argenton 384 d., 2 e Poitiers 276 d. (19 e NPO afd. 3 van 4494 d.), 3 e Isnes 250d., 4 e Orleans 435 d., 4 e Epernay 82 d., 6 e Chateauroux 342 d. (55 e afd. 3 van 5703 d.), 14 e Sezanne 1242., ( 70 e afd. 3 van 5994 d.) enz. G.V. NL , rechtstreeks Gerard Koopman, kleinzoon van zowel Kleine Dirk als van de Kannibaal en zoon van B 00/980 Dirk Junior x NL 00/087 Kras 087. De 033 is ook vader va 3 teletekst duiven. G.M. NL Het 475 rechtstreeks Gerard Koopman, moeder van 2 teletekstduiven en grootmoeder van nog eens 2 teletekst duiven. Is dochter van NL 03/409 Zoon Kleine Dirk x B 01/468 Miss Putte.

38 Moeder: NL Mighty Girl 2 e Marseille 2017 afd. 3., 1 e Generale Asduif jong Vloog een schitterende erelijst bijeen waarop ook nog prijken 1 e Sens 439d., 2 e Laon 1024d., 2 e Gien 278d., 4 e Laon 876 d., 5 e Sezanne 453 d. enz. G.V. NL Mighty Dirk, 1 e Sezanne 766 d.( 14e Afd. 3 van d.), 2e Laon 864d., 2e Isnes 318 d., 3e Sezanne 801 d.(54 e afd. 3 van d.), 3 e Sezanne 1156 d., 3 e Huy 1073 d. enz. Is zoon van NL 08/853 vader 7 e NPO Pithiviers 6031d. x NL 08/869 Dochter Gerrit met o.a. 11 e Chateauroux 335d., 14 e Peronne 305 d. G.M. NL Bont 538, dochter van NL 00/095 Bommetje 2 met o.a. 1 e Montlucon 548 d. x NL 03/130 D n Orleans van H. Broeders met 3 e NPO 5943 d. Koop: 47 NL Kld. Superkweker Duivin Laat jong 2015 rechtstreeks Wil & Dirk Geudens. Werd als jaarling ingevlogen en won o.a. 9 e Hannut 99 d., 12 e Vervins 138 d., 23 e Isnes 135 d.. In 2017 ging ze 10 keer mee en won 3 prijzen. Vader: NL Zn. Pieterke G.V. NL Pieterke, won o.a. 9 e Sezanne 1708d. Is zoon van NL 06/953 Zn. Jaarling Dondersteen (uit superkoppel Jan en Rik Hermans B98/539 Jaarling Dondersteen x B96/190 Blauw Janssen- duivin ) x NL 10/795 Dtr. Super Smedje met o.a. 10 e Pithiviers 421d. Dochter van NL 09/776 Super Smedje ( direct J. v. Gisbergen Smedje Hooge Mierde) x NL 09/277 Super Kweker Hans Broeders. G.M. NL Dtr.356, uit de rechtstreekse Koopman NL04/356 (vader generaal duif Jong) x NL 05/284 Dtr Goeie 706 van A Keeris en Zn., die toon gekoppeld was aan NL 02/842 Maas duivin. Moeder: NL Dtr. Superkweker G.V. NL van 125, rechtstreekse van Limpt Prut Reusel, toonde zijn Klasse op de dagfond. Is zoon van NL 96/125 De 125 van Wim Peeters Casteren x NL 99/593 De 93 Duif. G.M Superkweker van Hans Broeders, dochter van De 117 van 02 1 e Orleans met 32 min. los x Dtr. Gerrit Le Mans. Zie ook bij vader koop 21. Koop: 48 NL Laat Blauw 453 Opnieuw een laat jong van 2015 dat rechtstreeks van Will en Dirk Geudens komt. Even als voorgaande koop ook in 2016 ingevlogen, won o.a. 3 e Hannut 99 d., en 3 e Laon 75 d. tevens 6 e in samenspel van 145 d. In 2017 won ze 7 prijzen, waaronder: 3 e Chimay 90 d., tevens 5 e in samenspel van 168 d. 4 e Quiverain 112 d., tevens 5 e in samenspel van 210 d. 6 e Vervins 59 d., tevens 14 e 128 d. 48 e Isnes 528d., tevens 55 e in samenspel van 822 d. Enz.

39 Vader: NL Zoon Smedje Een van de paradepaardjes van Will en Dirk Geudens, won 18 prijzen per tiental. G.V. NL Smedje, rechtstreeks van J van Gisbergen Smedje uit Hooge Mierde. Is zoon van de NL 05/771 Donkere 05 van 077 Duif x NL 03/435 Donker 03 van de 400. G.M. NL Blauw 515, 100% zuiver Henri van Doorn Den Dungen. Dochter van de NL 08/628 Blauwe 628 x NL 08/671 Blauw 671. Moeder: NL Kld. Home Alone Direct Comb. Van Wanrooy Geffen. G.V. NL Zn. Lara, uit de Geschelpte NL 07/865 x NL 05/401 Lara, beide afkomstig van Kees Bosua Dordrecht. G.M. NL Dtr. Home Alone, direct uit het topkoppel van de Comb. Braad de Joode Woudrichem te weten NL 05/554 Home Alone x NL 04/747 Zuster Lamborghini. Koop: 49 NL Kld. The Power Duivin Direct Wil en Dirk Geudens, ingeteeld naar Gerrit Le Mans 1 e Nationaal Le Mans sector 3 en autowinnaar. Is even als de twee voorgaande een laat jong dat in 2016 ingevlogen werd en o.a. de 12 e Chimay 85 d. won. Als jaarling won ze 3 prijzen, waaronder de 51 e Duffel 156 d., 47 e Issoudun ( 549 km) 210 d. enz. Vader: NL Zoon The Power G.V. NL The Power, 2e Nationale Asduif WHZB Won 1e Isnes 995 d., 1e Isnes 381 d., 2e Sezanne 1418d. (14e in afdeling van d.), 3 e Sens 1125 d., 3 e Chimay 1310d., 3 e Sezanne 1242 d. enz. Komt direct uit NL 06/953 Zn. Jaarling Dondersteen van Jan en Rik Hermans ( zie ook bij vader koop 47) x NL 05/ Big Mama ook moeder van 1 e Morlincourt 4465 d. G.M. NL Dtr. Autowinnaar, dochter van de NL 03/502 Gerrit Le Mans 1 e Nat. Le Mans sector 3 en autowinnaar x NL 04/667 Laat 667 rechtstreeks Hans Broeders Haghorst. Moeder: Nl Kld. Jeune- Zidane Toonde haar kunnen met o.a. 18 e Sens 446 d., 36 e Gien 662 d., 48 e Isnes 961 d. enz. G.V. NL Zomer Zidaantje, direct Harrie van Zuylen Rosmalen. Is zoon van de super kweker NL 04/263 Jeune Zidane ( direct Wal Zoontjes en Zn.) x NL 04/835 Intelligence direct Hermans Hoekstra Waalre. G.M. NL Dtr. Gerrit Le Mans, halfzus van Dtr. Autowinnaar, zie bij vader en dochter van Gerrit Le Mans x NL Dtr. Nathalie. Streng geselecteerde Jonge duiven 2017 Koop: 50 NL Witpen 921 Doffer

40 Jong Talent uit de Kruising Klak x Wim Huijbregts Won als jong 8 prijzen, waaronder: 7 e Asse Zellik 562 d., tevens 10 e in samenspel van 806 d. 11 e Vervins 447 d., tevens 13 e in samenspel van 675 d. 20 e Laon 541d., tevens 21 e in samenspel van 684 d. 30 e Laon 659d., tevens 30 e in samenspel van 931 d. Enz. Vader: NL Zn. 699 van Klak (koop 1) G.V. NL van de Klak, zie vader koop 1 G.M. NL Kld. Goei 60 Duif van 99, zie moeder koop 1. Moeder: NL Geschelpt 230 (koop 3) Rechtstreeks Wim Huibregts G.V. NL Blauwe 631, zie vader koop 3. G.M. NL Geschelpt 818, zie moeder koop 3. Koop: 51 NL Donker 923 Doffer Doffer uit de 055 lijn, die de kolonie van Jo Henst nieuwe impulsen gaf. Won 9 prijzen, waaronder 9 e Quiverain 543 d., tevens 11 e samenspel 822 d. Is volle broer van de kopen 28 en 43. Vader: NL Geschelpte 599 Bewezen kweker, rechtstreeks Math van de Berg Eersel. G.V. NL Blauwe 053, rechtstreeks Cor Leijtens Oostelbeers. Zie koop 31. G.M. NL Blauw 452, direct Henri, Pieter en Geert de Lau Eersel. Zie koop 31 Moeder: NL Zuster 055 (koop 7) Volle zuster van De 055, zie stamduif B. G.V. NL De 90, zie koop 7. G.M. NL Laat van Piet van Eijk, zie koop 7. Koop: 52 NL Winnerke Duivin Super talentje uit de schitterende samen zetting Zoon kampioensduif van Klak (stamduif A) x Moeder Asduifke. Een schitterende aanwinst voor elk kweekhok die schitterde met: 1 e Asse Zellik 521 d., tevens 1 e samenspel van 757 d. 8e Epernay 487 d., tevens 11 e samenspel van 701 d. 11 e Quiverain 1010d., tevens 11 e samenspel van 1368 d. 21 e Sezanne 322 d., tevens 25 e in samenspel van 467 d. 23 e Laon 541 d, tevens 24 e in samenspel van 684 d. 37 e Quiverain 562 d., tevens 45 e in samenspel van 806. Enz.

41 Won 10 prijzen, waarvan 9 keer 1op 10 en werd 2 e Asduif jong van het samenspel Eersel- Bergeijk en Omstreken. Is volle zus van Asduifke 413 (koop 12) Vader: NL Zoon Kampioen Duif van de Klak (Stamduif A). G.V. NL Halbroer 613, een ware goudklomp op het hok van Wijlen Jos van Limpt De Klak uit Reusel. Zie vader stamduif A. G.M. NL Kampioensduif 99, een wonderlijke kweekster uit een halbroer van de wondere 613 x een dochter van de 613. Zie ook moeder stamduif A. Moeder: NL Moeder Asduifke Toonde eerder haar verervende eigenschappen als moeder van het Asduifke 413 (koop 12). G.V. Nl De 599 ( koop 31), afkomstig van Math van de Berg. Zie ook bij koop 12. G.M. NL Dtr 699 van de Klak, uit de 699 van de Klak, zie vader koop 1 en bij moeder koop 12. Koop: 53 NL Zus Asduifke 413 Duivin Werd alleen gespeeld op 6 navluchten en won 3 prijzen. Koop: 54 NL Broer Asduifke 413 Doffer Werd even als haar nestzus alleen gespeeld op 6 navluchten en won 3 prijzen. Hier opnieuw twee Jonge Talenten uit Zoon kampioensduif van Klak (stamduif A) x Moeder Asduifke!!!! Die reeds vader en moeder zijn van Asduifke 413 (koop 12) en Winnerke uit voorgaande koop. Vader: NL Zoon Kampioen Duif van de Klak (Stamduif A). Rechtstreeks wijlen Jos Klak, zoon van Halbroer 613, x Kampioensduif 99, een wonderlijke kweekster uit een halbroer van de wondere 613 x een dochter van de 613. Zie ook stamduif A. Moeder: NL Moeder Asduifke Moeder van het Asduifke 413 (koop 12) en Winnerke (koop 52). Dochter van De 599, bijzondere kweker, rechtstreeks Math van de Berg x Dtr 699 van de Klak, uit de 699 van de Klak, zie vader koop 1 en moeder koop 12. Koop: 55 NL Blauwe 935 Doffer Broer van Blauwke 832 (koop 45) en Nestbroer van NL 17/934 dat gedood werd maar een talent bleek te zijn door zich als jong 9 x te klasseren. Blauwe 935 won zelf 8 prijzen, waaronder 11 e Chimay 708 d. tevens 12 e samenspel van 908 d., 18 e Nanteuil 352 d., tevens 22 e van 487 d., 18 e Laon van 541 d., tevens 19 e samenspel 684 d. enz.

42 Vader: NL Blauwe 868 ( koop 14) Ook vader van de kopen 15, 27 en 45. G.V. NL Blauwe 616, 100% zuivere Klak. Zoon van NL 96/ uit 345 van de Klak x NL 99/053 Grote Lichte 053. Zie koop 14. G.M. B Blauw 978 Verhagen, direct Leo en Fernand Verhagen. Zie ook koop 14. Moeder: NL Laat 698 (koop 2) Dochter van De 055 en nestzus van de moeder van koop 27. G.V. NL De 055 (stamduif C) G.M. NL Dtr. 882 van Klak, bewezen kweekmoedertje uit de lijn van De 613. Zie moeder koop 2. Koop: 56 NL De Chimay Doffer Koop: 57 NL Blauwe 964 Doffer Twee jongen doffers uit De 574, waaraan een verhaal verbonden is. Via zijn buurman ving Jo Henst in 2013 een doffer op van Gert Jan Timmermans uit Geffen, die meer dood dan levend was. Gert Jan had die verkocht aan Harrie van Boxmeer. Wonder boven wonder knapte deze doffer op en werd losgelaten in Oirschot, hij kwam terug op het hok van Jo en die mocht er vervolgens van Harrie van Boxmeer mee gaan spelen was het jaar waarin hij afgericht werd en van 6 inkorvingen 3 prijzen won. In 2014 won hij 9 prijzen, 6 keer 1/10 waaronder de 1e Sens 621 d., tevens 7 e in de afdeling van d. Helaas werd hij gepakt door de slechtvalk, maar werd voor die tijd wel vader van: De Chimay, die als jong schitterde met: 1 e Chimay 543 d., tevens 1 e in samenspel van 822 d. 5 e Asse Zellik 562 d., tevens 8 e samenspel van 806 d. 11 e Duffel 725 d., tevens 11 e samenspel van 870 d. 12 e Chimay 708 d., tevens 13 e samenspel van 908 d. 15 e Quiverain 1010d., tevens 15 samenspel 1368 d. Enz. Won totaal 10 prijzen, waarvan 6 x 1 op 10. Blauwe 964, toonde zijn kunnen met 7 prijzen, waarvan 4 per tiental, waaronder 7 e Chimay 708 d, tevens 8 e in Samenspel van 908 d., 14 e Quiévrain 1010d., tevens 14 e in samenspel van 1368 d., 24 e Laon 659 d., tevens 24 e in samenspel 931 d. enz.

43 Vader: NL De 574 Direct Gert Jan Timmermans Geffen, verkregen via Harrie van Boxmeer St. Oedenrode. Won bij Jo Henst o.a. 1 e Sens 621 d. (7 e afd d.), 5 e Sezanne 801 d., 5 e Vervins 1214 d., 9 e Laon 864 d., 13 e Isnes 1114 d. enz. G.V.NL De 621, zoon van de NL 08/214 De % zuivere Fernand Marien x NL 08/320 Kld. Che uit de kruising Louis van Loon x Gebr. Janssen Ard. G.M. NL Het 974, direct Cor Leijtens Oostelbeers en dochter van NL 02/502 Amore s Dirk (1e Beste Doffer WHZB 2007 zie koop 43) x NL 06/125 Frederique een dochter van De Lammert 1e Nederlandse Olympiadeduif Snelheid in Zuid-Afrika. x Benicia, 1 e Nat. Duifkampioen Midfond Moeder: NL Het Blauw 854 (koop 23) G.V. NL Zn. 699 van Klak, (koop 1). Was snelste van d. op Creil en is zoon van NL 02/ van Klak x NL06/646 Kld. Goei 60 Duif van 99, zie koop 1. G.M. NL Laat 293, dochter van De Goeie 069 x Zuster 055 en volle zus van Vitesse Kampioentje, koop 4. Koop: 58 NL Geschelpt 969 Duivin Klasseerde zich 9 keer en won 6 prijzen per tiental. Hieronder 9 e Vervins 724 d., tevens 9 e samenspel 811 d., 13 e Chimay 487 d., tevens 18 e 701 d. enz. Koop: 59 NL De 968 Doffer Toonde zijn kunnen met 5 prijzen, waaronder de 5 e Asse Zellik 521 d., tevens 5 e in het samenspel van 757 d. Twee talenten waar de klasse van afdruipt, Vader 2 e Asduif. Moeder 1 e Asduif in het samenspel Eersel- Bergeijk en Omstreken. Vader: NL Blauwe 396 Als jong 10 prijzen, waarvan 8 keer 1 op 10 en werd daarmee 2 e Asduif in het samenspel. Als jaarling opnieuw goed op dreef met 11 prijzen. Won o.a. 2 e Isnes 773 d.( 11 e samenspel 1188 d.), 13 e Duffel 156d. (15 e Samenspel 242 d.) 17 e Hannut 621 d. enz. Werd in de herfst van 2017 gepakt door de roofvogel. G.V. NL De 574, Zie vader voorgaande koop. G.M. NL Het Blauw 854, zie moeder voorgaande koop of koop 23. Moeder: NL Asduifke 413 (koop 12) Werd 1 e Asduif Jong 2016 met o.a. 1 e Hannut 712 d. G.V. NL Zoon Kampioen Duif van de Klak (Stamduif A). G.M. Moeder: NL Moeder Asduifke, zie moeder koop 12.

44 Koop: 60 NL uit Laat van Wim 237 Doffer Koop: 61 NL uit Laat van Wim 237 Duivin Hier twee kinderen uit Late Wim 237 x Inteeltje 964 het bewezen kweekpaar dat paradepaardjes als De Laon (koop 18) 1 e Laon 665 d., Geschelpte 386 (koop 24) 2 e en 6 e Hannut, Lichte 822 (koop 39), 3 e Sezanne, 5 e Vervins, 8 e Laon en de kopen en 44 voortbracht. 89 uit Laat van Wim 237 werd alleen op de navluchten gespeeld en won tegen ingespeelde jongen duiven knap 3 prijzen, waaronder 92 e Asse Zellik van 1010 d., tevens 112 e van 1368 d. 001 uit Laat van Wim 237, werd met het oog op de toekomst en omdat Jo er een ongelooflijk vertrouwen in had direct in de ren geplaatst en is niet los geweest Vader: NL Late Wim 237 (koop 19) Bewezen kweker, rechtstreeks Wim Huijbregts. Vormde een uniek kweekpaar met Inteeltje 964. G.V. NL Blauwe 631, Zie koop 19 G.M. NL Geschelpt 818, zie koop 19. Moeder: NL Inteeltje 964 (koop 17) Perfect kweekmoedertje vooral in samenkweek met De Late Wim 237 Zie koop 17. G.V. NL Mooie 696, rechtstreekse uit De Goeie 069, zie vader koop 17. G.M. NL Laat 293, dochter van De Goeie 069 en volle zus van Vitesse Kampioentje, koop 4. Zie ook moeder koop 17. Koop: 62 NL Favorietje Duivin De verkoop lijst was al bijna opgemaakt toen Jo Henst ons het volgende mailtje stuurde: Ik heb nog een jonge duif gevonden het is wel een bontje waarvan ik bijna zeker weet dat, dat een goei c.q. een supertje wordt. Bij de jonge van de tweede groep zat het NL Is 7x mee geweest speelt 5 prijzen waarvan 3 maal 1/10 (38 e Asse Zellik 960 d., 45 e Vervins 811 d., 53 e Laon 931 d. in het samenspel). Ik zie nog voor mij hoe dit duifje er tussen de vroege steeds bij was. Echte goei vallen op, aldus Jo. Aan deze woorden van de melker met meer dan 40 jaar ervaring hoeven wij beslist niets toe te voegen. Is volle zus van het 390 Duifje (koop 28) en de Witpen 442 (koop 43). Vader: NL De 599 (koop 31) G.V. NL Blauwe 053, direct Cor Leijtens en zoon van Amore s Dirk ( zie koop 31) G.M. NL Klein dochter Blue Nitro, rechtstreekse dochter van NL 08/091 Zoon Blue Nitro x B 11/559 Rikkie. Zie ook koop 31.

45 Moeder: NL Zuster 055 (koop 7) Volle zus van De 055 (koop 7), even als haar broer bewees ook zij haar klasse als kweekster. G.V. NL De 90, zie vader van stamduif B of koop 7. G.M NL Late van Piet van Eijk zie moeder stamduif B of koop 7. Koop: 63 NL Laat Blauw van 700 Laat jong rechtstreeks uit Zoon Kampioen Duif van de Klak, stamduif A Koop: 64 NL Geschelpt van 700 Laat jong rechtstreeks uit Zoon Kampioen Duif van de Klak, stamduif A Koop: 65 NL Laat 010 van 700 Allerlaatste jong dat in 2017 rechtstreeks uit Zoon Kampioen Duif van de Klak, stamduif A gekweekt werd. De koper van dit jonge talent krijgt er de vader als cadeau bij. De geslachten van deze 3 laatjes zijn nog niet bekend, maar zij alle drie volle broers of zussen van de Asduifke 413 (koop 12). Vader: NL Zoon Kampioen Duif van de Klak (Stamduif A). Als ei gehaald bij De Klak. Ontpopte zich op het hok van Jo Henst tot een grandioze kweker. G.V. NL Halbroer 613, een ware goudklomp op het hok van Wijlen Jos van Limpt De Klak uit Reusel. Zie vader stamduif A G.M. NL Kampioensduif 99, uit halbroer van de wondere 613 x een dochter van de 613. Zie moeder stamduif A. Moeder: NL Moeder Asduifke Moeder van Asduifke 413 en Winnerke (koop 52). G.V. Nl De 599 ( koop 31 G.M. NL Dtr 699 van de Klak, uit de 699 van de Klak, zie vader koop 1. Deze verkoop geschiedt onder voorwaarde van N.V. Uitgeverij De Duif De verkoping geschiedt a contant met 10 procent verhoging op het laatst geboden bedrag. P.S. De late jonge duiven die Jo in 2017 nog haalde bij Wim Huibregts, Ton van de Put en Wout de Brouwer, heeft Jo geschonken aan Henk Schoofs uit Vessem. Dit als dank en uit respect voor Henk, die vanaf het moment dat Jo in het ziekenhuis belandde tot aan de verkoop de verzorging van de duiven op zich nam.

46 (s.v.p. in de buurt van stamduif B) NL De Goeie 069 Stamduif B 100% zuivere Jos Klak Geweldige Vlieger en gouden stamvader van de kolonie. Geboren uit de lijn van de wonderlijk Klaktopper De 613. Schitterde zelf als snelste op het afdelingsconcours van uit Creil tegen 1.717d. Is vader van het Vitessekampioentje (koop 4) en grootvader van de 1 e Laon 751 d.

47 ( s.v.p. in de buurt van stamduif C) NL De 055 Stamduif C Uit de kruising Jan Smets Bergeijk x Piet van Eijk Duizel, twee Kempische grootheden. Op het hok van Jo Henst een van de beste duiven die hij ooit in zijn bezit had. Schitterde met: 1 e Creil van d. in afd. Oost-Brabant 5 e Nanteuil 1890d. 7 e Creil 1764d. 15 e Peronne 1104 d. 16 e Strombeek 1786 d. Ontpopte zich na een glansrijke vliegcarrière tot een waardevolle kweker.

48 ( s.v.p. in de buurt van koop 5) NL Asduif 2017 Koop 5 Rechtstreeks Wim Huijbregts Hapert. 1 e Asduif 2014 van het Samenspel Eersel-Bergeijk en Omstreken. 1e Chimay 90 d. (2 e Samenspel 168 d.) 2 e Quiévrain 112 d. ( 3 e Samenspel 210 d.) 3 e Duffel 156 d. ( 3 e Samenspel 242 d.) 5 e Vervins 59 d. 6 e Asse Zellik 154 d. 7 e Laon 514 d. (7 e Samenspel 665 d.)

49 (s.v.p in de buurt van koop 9) NL Zoon 510 Koop 9 7 e Sezanne 312 d. 12 e Laon 390 d. 15 e Chevrainvilliers 312 d. 15 e Nanteuil 359 d. Won 29 prijzen, waarvan 16 x per tiental. Kleinzoon van de fameuze topkweker Goeie 069 en directe zoon van het Vitessekampioentje koop 4.

50 (s.v.p. in de buurt van koop 12) NL Asduifke 413 koop 13 Asduif Jong e Hannut 455 d., tevens 1 e Samenspel 712 d. 6 e Quiverain 112 d., tevens 9 e 210 d. 10 e Vervins 498 d., tevens 13 e Samenspel 724 d. Een duivinneke dat wist wat kopprijzen winnen was. Is dochter van De 700 oftewel Zoon Kampioen Duif van de Klak (stamduif A).

51 ( s.v.p. in de buurt van koop 13) NL Rocket Duifje koop 13 1 e Chimay 144 d., tevens 2 e samenspel 225 d. 1 e Duffel 156 d, tevens 1 e samenspel 242 d. 1 e Asse Zellik 154 d., tevens 1 e samenspel 262 d. Kende in 2017 een super jaar met 20 prijzen van 23 inkorvingen en 10 keer 1 op 10. Komt nog uit de gouden kweeklijnen van de 699 van de Klak x Blauw 575 van Math van de Berg (uit de kruising Broeders x Beute en Zn.)

52 ( s.v.p. in de buurt van koop 28) NL Duifje Koop 28 Schitterde in 2017 met 16 prijzen, waaronder: 3 e Chimay 168 d. 5e Vervins 128 d. 6 e Duffel 242 d. 8e Quiévrain 353 d. 10 e Asse Zellik 262 d. Bewezen kopvliegster uit Zuster van de 055

53 ( s.v.p. in de buurt van koop 39) NL Lichte 822 Koop 39 3 e Sezanne 335 d. 6e Vervins 1183 d. 10 e Laon 535 d. Geweldig talent, late jongen van 2015, geboren uit het nieuwe topkoppel Late Wim 237 ( Wim Huibregts) x Inteeltje 964 uit inteelt naar Goeie 069 (stamduif B).

54 ( s.v.p. in de buurt van koop 52) NL Winnerke Koop 52 Super talentje uit de schitterende samen zetting Zoon kampioensduif van Klak (stamduif A) x Moeder Asduifke (Math van de Berg x Klak). Een schitterende aanwinst voor elk kweekhok excelleerde met 1 e Asse Zellik van 757 d.

Doffer BL 00-6132450 Blauwband doffer. Zoon blauwe witoger rechtstreeks Maurice Voets Kessel

Doffer BL 00-6132450 Blauwband doffer. Zoon blauwe witoger rechtstreeks Maurice Voets Kessel Koop 1 Doffer BL 00-6132450 Blauwband doffer. Zoon blauwe witoger rechtstreeks Maurice Voets Kessel Deze bewezen kweekdoffer is o.a. vader van zonen die regelmatig kop vlogen op vitesse/midfond en 1 daagse.

Nadere informatie

Totale Verkoop duiven van wijlen Wim Hageman (Wijhe)

Totale Verkoop duiven van wijlen Wim Hageman (Wijhe) Totale Verkoop duiven van wijlen Wim Hageman (Wijhe) Voorwoord bij de verkoop Meer dan 50 jaar lang was Wim een bevlogen duivenmelker in hart en nieren, de duiven waren naast zijn gezin de grootste passie

Nadere informatie

10 juni 2018, Clubgebouw P.V. Heemskerk (Lijnbaan 5) Bezichtiging uur, aansluitend de verkoop. Geen opcenten.

10 juni 2018, Clubgebouw P.V. Heemskerk (Lijnbaan 5) Bezichtiging uur, aansluitend de verkoop. Geen opcenten. VERKOOP OUDE DUIVEN H.F. BEENTJES HEEMSKERK 10 juni 2018, Clubgebouw P.V. Heemskerk (Lijnbaan 5) Bezichtiging 11.00-12.00 uur, aansluitend de verkoop. Geen opcenten. Onderstaand een overzicht van de te

Nadere informatie

Vredeveld-Leemhuis - Steenwijksmoer (NL) meesterspelers met jonge duiven in 2010

Vredeveld-Leemhuis - Steenwijksmoer (NL) meesterspelers met jonge duiven in 2010 Vredeveld-Leemhuis - Steenwijksmoer (NL) meesterspelers met jonge duiven in 2010 Een unieke combinatie tussen de gelouterde meester en zijn ambitieuze leerling; dat is garantie voor succes bij Harm Vredeveld

Nadere informatie

In 2011 eindigden de Comb. Walpot als: 13e in het zware klassement van de Beker van Vlaanderen.

In 2011 eindigden de Comb. Walpot als: 13e in het zware klassement van de Beker van Vlaanderen. Unieke Barcelona Happening Hier een uitzonderlijke veiling van liefst 104 Barcelona prijswinnaars van het klasrijke hok van Bram en Jan Walpot uit Steenbergen. Het is nog nooit voorgekomen dat er in één

Nadere informatie

Nationaal Orleans Jonge Duiven 5433 P 2011

Nationaal Orleans Jonge Duiven 5433 P 2011 Nationale vluchten Oude en Jonge Duiven jaar Nationaal Chateauroux Oude Duiven 11.243 p 2015 1e 2 e 3 e 20 e 59 e 72 e 146 e 162 e 163 e 205 e 228 e Nationaal Orleans Jonge Duiven 15.684 p 2013 1 e 2 e

Nadere informatie

Vredeveld-Leemhuis (Coevorden, NL) fenomenaal in 2011 direct na 1e en 2e NPO Pommeroeul duiven alweer 1e-2e-3e Boxtel 12.

Vredeveld-Leemhuis (Coevorden, NL) fenomenaal in 2011 direct na 1e en 2e NPO Pommeroeul duiven alweer 1e-2e-3e Boxtel 12. Vredeveld-Leemhuis (Coevorden, NL) fenomenaal in 2011 direct na 1e en 2e NPO Pommeroeul 8.056 duiven alweer 1e-2e-3e Boxtel 12.123 duiven Na een jaar alleen jonge duiven, kenden de families Vredeveld en

Nadere informatie

Antoon van der Burg (Bergschenhoek NL) heeft met zijn 012 goud in handen

Antoon van der Burg (Bergschenhoek NL) heeft met zijn 012 goud in handen Antoon van der Burg (Bergschenhoek NL) heeft met zijn 012 goud in handen Een afdelingszege pakken tegen tienduizenden en dat twee weken later nog eens klakkeloos herhalen; dan moet je van enorm goede huize

Nadere informatie

TOTALE VERKOOP. wijlen JAN OP DE BEECK Herselt. VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur. (bezichtigen vanaf 19 uur)

TOTALE VERKOOP. wijlen JAN OP DE BEECK Herselt. VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur. (bezichtigen vanaf 19 uur) TOTALE VERKOOP wijlen JAN OP DE BEECK Herselt VRIJDAG 23 NOVEMBER a.s. om 20 uur (bezichtigen vanaf 19 uur) In het lokaal Den Arend Mouthorensteenweg 31, 3201 Wolfsdonk Aarschot 40 jaar aan de top met

Nadere informatie

Verkooplijst late jongen hoefnagels Beens

Verkooplijst late jongen hoefnagels Beens Verkooplijst late jongen hoefnagels Beens Koop 1 en Koop 2 17-1859101 17-1859102 blauw Vader Ribalia 11-1185754 rechtstreekse koopman duif en kleinkind van 4 toppers van koopman en meer dan goede kweker

Nadere informatie

14 december 2008 VERKOPING. de gevreesde kampioenenkolonie G. LINDELAUF & ZN.

14 december 2008 VERKOPING. de gevreesde kampioenenkolonie G. LINDELAUF & ZN. Op zondag z 14 december 2008 IN TOTALE VERKOPING (m.u.v. de jonge duiven 2008) de gevreesde kampioenenkolonie G. LINDELAUF & ZN. Hilleshagerweg 19, 6294 AP Vijlen (NL) Tel. (0031) 43-3064219 In zaal Aod

Nadere informatie

TEAM VOLLEBREGT WASSENAAR: MEESTERS IN HET KWEKEN VAN ASDUIVEN

TEAM VOLLEBREGT WASSENAAR: MEESTERS IN HET KWEKEN VAN ASDUIVEN TEAM VOLLEBREGT WASSENAAR: MEESTERS IN HET KWEKEN VAN ASDUIVEN Toen de broers Nico en Louis begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw in de duivensport stapten, hadden ze maar een doel voor ogen:

Nadere informatie

Nazaten Wittekop Sylvester wonnen. Op zijn minst 15x 1. provinciaal. 1. I.prov. Chateauroux 2,576 d (snelste 6,899 d)

Nazaten Wittekop Sylvester wonnen. Op zijn minst 15x 1. provinciaal. 1. I.prov. Chateauroux 2,576 d (snelste 6,899 d) NL14-3414955 Boltgirl 3 Auby lez Douai 612d 138km 4 Peronne 461d 191km 4 Peronne 447d 191km 5 Auby lez Douai 786d 138km 30 Souppes-s-Loing 3.865d 380km Dochter van BE13-2082250 The last one Direct Michel

Nadere informatie

ZUIDERWIJK. Dijkstraat 29, 2675 AV Honselersdijk (NL), tel. +31 174-640704 / +31 174-422751

ZUIDERWIJK. Dijkstraat 29, 2675 AV Honselersdijk (NL), tel. +31 174-640704 / +31 174-422751 DE DUIF - Gebr. Zuiderwij k - blz. 1 Zaterdag 28 december TOTALE VERKOPING in Clublokaal P.V. de Snelvliegers Tweemolentjeskade/Botenpad 7 2616 LG Delft (NL) aanvang 14.00 uur bezichtigen vanaf 12.00 uur

Nadere informatie

JANSSEN X KOOPMAN = WERELDSUCCES! OP ZONDAG 23 JANAURI 2011 GRANDIOZE TOTALE VERKOPING. (97 duiven m.u.v. jonge duiven en enkele zomerjongen 2009) van

JANSSEN X KOOPMAN = WERELDSUCCES! OP ZONDAG 23 JANAURI 2011 GRANDIOZE TOTALE VERKOPING. (97 duiven m.u.v. jonge duiven en enkele zomerjongen 2009) van DE DUIF - Henri van Venrooij - blz. 9 JANSSEN X KOOPMAN = WERELDSUCCES! OP ZONDAG 23 JANAURI 2011 GRANDIOZE TOTALE VERKOPING (97 duiven m.u.v. jonge duiven en enkele zomerjongen 2009) van HENRI VAN VENROOIJ

Nadere informatie

(D.) 13, D E

(D.) 13, D E Freialdenhofen en zonen uit Aldenhoven (D.) Sandgracht 13, D-52457 Aldenhoven 4. Tel. 0049-24648841. Fax: 0049-2464908384. E Mail: freialdenhofen@-online.de Homepage: www.fondduiven.com/loft/freialdenhofen/

Nadere informatie

Hans Lindenberg succesvol op Agen (Bordeaux) Jaarlingen 2014

Hans Lindenberg succesvol op Agen (Bordeaux) Jaarlingen 2014 Hans Lindenberg succesvol op Agen (Bordeaux) Jaarlingen 2014 Eigenlijk zou er moeten staan Hans en John Lindenberg, want hoewel er niet in combinatie gespeeld wordt heeft zoon John zeker ook zijn bijdrage

Nadere informatie

Olympic Hans werd in 2017 gekocht en is reeds onmiddellijk vader van:

Olympic Hans werd in 2017 gekocht en is reeds onmiddellijk vader van: Blossom NL18-1628533 DIRECT DAUGHTER OF OLYMPIAD BIRD OLYMPIC HANS Extra informatie Blossom NL18-1628533 origineel Eijerkamp Hans & Evert-Jan Vader: Olympic Hans NL12-1204759 origineel Eijerkamp Won: 1

Nadere informatie

Nico. Fernand & Koen Mariën hofleveranciers van goede duiven! Op zaterdag 12 december a.s. brengt Sportblad De Duif in verkoop De totale kolonie van

Nico. Fernand & Koen Mariën hofleveranciers van goede duiven! Op zaterdag 12 december a.s. brengt Sportblad De Duif in verkoop De totale kolonie van DE DUIF - Nico Pronk - blz. 1 Op zaterdag 12 december a.s. brengt Sportblad De Duif in verkoop De totale kolonie van Nico Pronk Langenboomseweg 74, Mill (NL) Tel: 0031 485 451 133 Locatie : Zaal Buitenlust,

Nadere informatie

Dat hij vooruit kon vliegen bewees hij al als jonge duif om een tweede te winnen van Asse- Zelik van duiven.

Dat hij vooruit kon vliegen bewees hij al als jonge duif om een tweede te winnen van Asse- Zelik van duiven. Door Henri Wittens Vader en zoon Elzinga zijn al jaren lang de te kloppen mannen van het Noorden.Ondertussen dat ik dit uitwerk schrijft hun NL17-4289807 maar liefst twee NPO concoursen op zijn naam! Dat

Nadere informatie

THIJS - PETERS UIT MAASMECHELEN 3x 1ste ZONE C2 OP BOURGES, MONTLUCON EN ARGENTON

THIJS - PETERS UIT MAASMECHELEN 3x 1ste ZONE C2 OP BOURGES, MONTLUCON EN ARGENTON THIJS - PETERS UIT MAASMECHELEN 3x 1ste ZONE C2 OP BOURGES, MONTLUCON EN ARGENTON In het heel Oostelijk gedeelte van Limburg rijden we richting Maasmechelen. We komen hier terecht bij Ludo Thijs en Christel

Nadere informatie

Uitslag 10 Issoudun Samenspel De Kempen totaal Fond (eendaags)

Uitslag 10 Issoudun Samenspel De Kempen totaal Fond (eendaags) Uitslag 10 Issoudun Samenspel De Kempen totaal 27-05-2017 Fond (eendaags) Lossing: 06:30:00 Wind: zuid oost Aantal duiven: 622 Aantal deelnemers: 63 Prs Vlg Naam Woonplaats NPOnr Mee Get Afstand Ringnr

Nadere informatie

Kampioenenboek. Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek.   Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is 2011 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2011 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL EMAIL:INFO@KPVHOME.NL

Nadere informatie

Marco Houtekamer triomfeert op Marseille

Marco Houtekamer triomfeert op Marseille Marco Houtekamer triomfeert op Marseille De week voorafgaande aan de lossing op Marseille werd er volop gespeculeerd: met de afgegeven ZO-wind zou er wel eens vroege duiven in Zeeland kunnen vallen. Alle

Nadere informatie

Uitslag 62 Gien Samenspel De Kempen totaal Jonge duiven fond

Uitslag 62 Gien Samenspel De Kempen totaal Jonge duiven fond Uitslag 62 Gien Samenspel De Kempen totaal 10-09-2016 Jonge duiven fond Lossing: 08:30:00 Wind: ZZW Aantal duiven: 497 Aantal deelnemers: 39 Prs Vlg Naam Woonplaats NPOnr Mee Get Afstand Ringnr Zuiver

Nadere informatie

TEAM VOLLEBREGT presenteert: BARCELONA SPECIAL

TEAM VOLLEBREGT presenteert: BARCELONA SPECIAL TEAM VOLLEBREGT presenteert: BARCELONA SPECIAL >>> een verkoop met DNA Certificaat van alle jonge duiven!!

Nadere informatie

Marcel Buijsse Schorpioen HA Oostburg Tel (0)

Marcel Buijsse Schorpioen HA Oostburg Tel (0) Performance of the old pigeons Prestaties van de oude duiven from/van Marcel Buijsse Schorpioen 1 4501 HA Oostburg Tel 00 31 (0) 117 453048 E-mail: mpbuijsse@zeelandnet.nl 2018 KAMPIOENSCHAPPEN/CHAMPIONSHIPS

Nadere informatie

SMITS DE TELETEKSTKONING. totale verkoping. Zundert tel. 06 522 81 866. Prestaties Andre Smits

SMITS DE TELETEKSTKONING. totale verkoping. Zundert tel. 06 522 81 866. Prestaties Andre Smits DE DUIF - André Smits - blz. 1 DE TELETEKSTKONING zondag 1 december 2013 In zaal Buitenlust, Huisakkerstraat 2, Rijsbergen (NL) Aanvang : 14 uur, bezichtigen vanaf 12 uur totale verkoping (excl. enkele

Nadere informatie

SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons

SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons pagina 1 van 5 SUPERUITSLAG Frederikshof John Romein - Soissons Op 4 Juni 2017 stond de Midfondvlucht vanuit Soissons op het programma van Afdeling 8 GOU Noord-Oost Kring 6. De weervoorspellingen waren

Nadere informatie

Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016

Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016 Adrie de Nooijer Arnemuiden wint St. Vincent 2016 Het is vrijdag 8 juli wanneer om 7. 15 uur de duiven vanuit St Vincent de vrijheid krijgen. Met een wind voornamelijk uit westelijke richting is het voor

Nadere informatie

In het Clubgebouw De Ark Egyptische Dijk 11 te Bladel (nabij sportpark) (NL). Aanvang: 14 uur (bezichtigen vanaf 12 uur) De Friese topkolonie van

In het Clubgebouw De Ark Egyptische Dijk 11 te Bladel (nabij sportpark) (NL). Aanvang: 14 uur (bezichtigen vanaf 12 uur) De Friese topkolonie van DE DUIF -van der Meer- blz. 24 IN TOTALE VERKOOP OP ZONDAG G 15 MAART T 2009 In het Clubgebouw De Ark Egyptische Dijk 11 te Bladel (nabij sportpark) (NL). Aanvang: 14 uur (bezichtigen vanaf 12 uur) De

Nadere informatie

Combinatie Lokhorst Doornspijk Duivensport met de paplepel ingegoten

Combinatie Lokhorst Doornspijk Duivensport met de paplepel ingegoten Combinatie Lokhorst Doornspijk Duivensport met de paplepel ingegoten De Comb. Lokhorst heb ik voor het eerst ontmoet eind 2013 toen ik een doffer van hun had gekocht uit hun geweldenaar Siem, ben toen

Nadere informatie

MARINA STRUYF Viersel

MARINA STRUYF Viersel DE VERBORGEN SCHAT Totale verkoping van het beste sprinthok van de Kempen MARINA STRUYF Viersel ZONDAG 18 NOVEMBER Start 13 u (bezichtigen 11u30) Duivenlokaal Zoersel, Kapelstraat 17, 2980 Zoersel Info/kooporders

Nadere informatie

Totale verkoop van Gerard van Hassel Wernhout

Totale verkoop van Gerard van Hassel Wernhout 17 December 2016 Totale verkoop van Gerard van Hassel Wernhout van alle vlieg- en kweekduiven. Alléén prestatie- en bewezen kweekduiven worden verkocht. Locatie: Café van T Wernhoutseweg 116 4884 AZ WERNHOUT

Nadere informatie

De man met de kleine mand

De man met de kleine mand De man met de kleine mand TOTALE VERKOPING (omwille van dwingende gezondheidsredenen) IVAN VANNIJLEN ZONHOVEN Na een rijke duivencarrière moet Ivan stoppen. De gezondheidsproblemen zijn te groot (iedere

Nadere informatie

Toon Rooijmans de Bout

Toon Rooijmans de Bout Toon Rooijmans de Bout Toon is in 1933 geboren bij Café de Bout in Soerendonk. De vader van Toon had een graanmolen tussen Budel en Soerendonk en elke morgen moesten de molenwieken met bouten worden aangedraaid.

Nadere informatie

Winst op Perpignan voor Cas en Klaas van de Graaff

Winst op Perpignan voor Cas en Klaas van de Graaff Winst op Perpignan voor Cas en Klaas van de Graaff Met Perpignan zijn we weer al aan de laatste vlucht van het ZLU-seizoen toegekomen. Voor diegene die goed stonden voor de diverse kampioenschappen spannend.

Nadere informatie

Niek Genevasen: kampioen door de jaren heen

Niek Genevasen: kampioen door de jaren heen Niek Genevasen: kampioen door de jaren heen Voor de eerste reportage op degrenspost.nl gingen we op bezoek bij Niek Genevasen en zijn vrouw Riek. Niek is in 1936 geboren in Budel. Hij was het zevende kind

Nadere informatie

Poelstra & Znn uit Utrecht

Poelstra & Znn uit Utrecht Poelstra & Znn uit Utrecht Exclusieve verkoop van alle rechtstreekse duiven van Stefaan Lambrechts 2013 Veni,Vidi,Vici Deze uitspraak in het Latijn staat voor wat Poelstra en Znn uit Utrecht de afgelopen

Nadere informatie

Uitslag 64 Gien Samenspel De Kempen totaal Jonge duiven fond

Uitslag 64 Gien Samenspel De Kempen totaal Jonge duiven fond Uitslag 64 Gien Samenspel De Kempen totaal 13-09-2014 Jonge duiven fond Lossing: 10:00:00 Wind: noord Aantal duiven: 833 Aantal deelnemers: 61 Prs Vlg Naam Woonplaats NPOnr Mee Get Afstand Ringnr Zuiver

Nadere informatie

Uitslag: Chimay 20/4 Postduivenvereniging De Luchtbode

Uitslag: Chimay 20/4 Postduivenvereniging De Luchtbode Uitslag: Chimay 20/4 Postduivenvereniging De Luchtbode Reusel 2019 Mededelingen 2019 Wedvlucht: 27-04 Vervins Inmanden: Vrijdag 26-04 19.30 / 20.00 uur Laden: T. Panjoel / H. Pieterse Opleervlucht: 24/4

Nadere informatie

'Johnny Boy' Van Geert Munnik, Noordbroek - NL Een wereldtopper van excellente klasse (2008)

'Johnny Boy' Van Geert Munnik, Noordbroek - NL Een wereldtopper van excellente klasse (2008) pagina 1 van 5 'Johnny Boy' Van Geert Munnik, Noordbroek - NL Een wereldtopper van excellente klasse (2008) Geert en Rita Munnik met hun wonderduif "Johnny Boy"'. Tekst & foto's : Gerrit van Eikenhorst

Nadere informatie

Pipa presenteert : de kapitale kweekploeg (45 oude duiven) van fenomeen. Alwin Petrie. Beste snelheid en halve fond kolonie van Nederland

Pipa presenteert : de kapitale kweekploeg (45 oude duiven) van fenomeen. Alwin Petrie. Beste snelheid en halve fond kolonie van Nederland Pipa presenteert : de kapitale kweekploeg (45 oude duiven) van fenomeen Alwin Petrie Beste snelheid en halve fond kolonie van Nederland Europa Cup deelnemer Dortmund 2012 1e prov. GOU asduif generaal snelheid

Nadere informatie

dinsdag 29 december a.s.

dinsdag 29 december a.s. DE DUIF - Comb. Mulder-Vos - blz. 19 Een collectie gebaseerd op de wereldklasse van Kees Bosua en de Olympiadedynastie van Cock Groen! Aangevuld met enkele duiven van o.a. G. & S. Verkerk en Jan Eskes.

Nadere informatie

Koop 1. H 08-1518218 M De Super 18 Kleinzoon RAMBO Barcelona

Koop 1. H 08-1518218 M De Super 18 Kleinzoon RAMBO Barcelona Koop 1. H 08-1518218 M De Super 18 Kleinzoon RAMBO Barcelona Toekomstige stamduif die Jan Verhagen direct verhuisde naar de Kweekstal. De toekomst moest veilig worden gesteld was zijn gedachte. Helaas

Nadere informatie

Kampioenenboek. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek. Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2013 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2013 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

Jan en Chris vd Made Achthuizen

Jan en Chris vd Made Achthuizen Een unieke kweeklijn bij Jan en Chris vd Made Achthuizen In 6 weken 7 keer de 1 e prijs in het samenspel SGO! Daarnaast; 1 e Keizerkampioen Samenspel Goeree Overflakkee (SGO) 1 e keizerkampioen SGO + Rijnmond

Nadere informatie

Koop 58 B GRIZZLE 234

Koop 58 B GRIZZLE 234 DE DUIF - Dirk Leekens-Hermans - blz. 21 Vader Kannibaal 380 (koop 24), o.a. 33e Nat. Zone Limoges... 46e S-Nat. Chateauroux... 91e S-Nat. Chateauroux... 108e Nat. Zone Bourges... 167e Nat. Zone Gueret

Nadere informatie

Deze internetverkoping eindigt op vrijdag 31 juli 22.00 uur

Deze internetverkoping eindigt op vrijdag 31 juli 22.00 uur Aandacht voor een wondermooie Golden Collectie Met topduiven, rechtstreeks van de wereldvedettes: - Kees Bosua - Louis Van Loon - Henry van Venrooy - Anton Ruitenberg - Comb. Verbree - Flor Engels en Zonen

Nadere informatie

Verkoopcatalogus zaalverkoop late jongen John Romein Twello

Verkoopcatalogus zaalverkoop late jongen John Romein Twello Verkoopcatalogus zaalverkoop late jongen 2016 John Romein Twello Inleiding. Na het plotselinge overlijden van Hillie stond John plotseling helemaal alleen voor het hele duivengebeuren. Veel dingen moesten

Nadere informatie

SNELHEID IS KUNST HOOGMIS VAN DE SPRINT

SNELHEID IS KUNST HOOGMIS VAN DE SPRINT SNELHEID IS KUNST ZONDAG 30 DECEMBER 2012 Aanvang verkoop 14 u (bezichtigen 12.30 u) In zaal Buitenlust, Huisakkerlaan, Rijsbergen (NL) i.o.v. The Champion Trade Co Ltd., Tokyo HOOGMIS VAN DE SPRINT Favori

Nadere informatie

Mede dankzij onderstaande sponsoren is het gratis prijzen festival wederom een succes geworden waarvoor namens alle deelnemers dank.

Mede dankzij onderstaande sponsoren is het gratis prijzen festival wederom een succes geworden waarvoor namens alle deelnemers dank. Bijgaand het overzicht van de geschonken bonnen van de liefhebbers die vluchtwinnaar zijn van het nationale inkorfcentrum Hendrik Ido Ambacht seizoen 2014. Deze bonnen kunt U bemachtigen door mee te doen

Nadere informatie

Stamkaart Postduif: NL M

Stamkaart Postduif: NL M Stamkaart Postduif: NL 18-5193664 M NL 18-5193664 donker bon voor Rob Moorselaar B 13-6195067 PITBULL 67 VADER VAN 16/457 "MARIA" 9E ASD JRL NAT PIPA 14E AS OUD NAT PIPA 20E AS ALLR NAT FCI 22E AS JRL

Nadere informatie

Frans Belleter uit Nispen, Topper op de Marathonvluchten Verkoopt jongen uit zijn beste vliegers en kwekers

Frans Belleter uit Nispen, Topper op de Marathonvluchten Verkoopt jongen uit zijn beste vliegers en kwekers Frans Belleter uit Nispen, Topper op de Marathonvluchten Verkoopt jongen uit zijn beste vliegers en kwekers In deze veiling bieden wij jonge vogels aan van de Brabantse topper Frans Belleter uit Nispen.

Nadere informatie

ZONDAG 3 NOVEMBER 2013. Zaterdag 14 september 2013. Zaterdag 18 augustus 2012. In Clublokaal D.C. & V.B., Weeskinderendijk Beneden Dordrecht (NL)

ZONDAG 3 NOVEMBER 2013. Zaterdag 14 september 2013. Zaterdag 18 augustus 2012. In Clublokaal D.C. & V.B., Weeskinderendijk Beneden Dordrecht (NL) DE DUIF - Jan Straver - blz. 1 INFO/KOOPORDERS : Jan Hermans (NL) tel. (0031) (0)40 22 15 575 jan@deduif.be ZONDAG 3 NOVEMBER 2013 In Clublokaal D.C. & V.B., Weeskinderendijk Beneden Dordrecht (NL) Aanvang

Nadere informatie

COMB. VERHOEVEN- VAN DEN BERG

COMB. VERHOEVEN- VAN DEN BERG DE DUIF - Verhoeven-Van den Berg - blz. 11 ZONDAG 18 DECEMBER 2011 TOTALE VERKOPING van de Zuid-Hollandse kampioenenformatie COMB. VERHOEVEN- VAN DEN BERG PUTTERSHOEK (NL) Tel. 078-676 29 33 Een topkolonie

Nadere informatie

FRANS HEIJMANS. Rosmalen (NL)

FRANS HEIJMANS. Rosmalen (NL) DE DUIF - Francis Wellens - blz. 9 ZONDAG 20 NOVEMBER 2011 TOTALE VERKOOP (min jonge duiven 2011) van FRANS HEIJMANS Rosmalen (NL) Deze topverkoping gaat door in Clublokaal "De Arkduif", Egyptische Dijk

Nadere informatie

A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven

A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven A. Saarloos & Zn. Klaaswaal: Kwekers van internationale kop- en Asduiven Het kweken van Asduiven lijkt een talent te zijn van de heren Saarloos. Bert ziet het kweken van zeer goede duiven, die in één seizoen

Nadere informatie

Comb. Vonder & Benjamins, Punthorst.

Comb. Vonder & Benjamins, Punthorst. Comb. Vonder & Benjamins, Punthorst. Eigenaars De Tonnie. Asduif Oud Afdeling 10 NOO Punthorts, een buurtschap in het landelijke gelegen tussen Nieuwleusen en Staphorst. In deze grasgroene omgeving heeft

Nadere informatie

Arie Dijkstra. Één liefhebber, één allround stam, gevormd tot een topkolonie uit 1 familie. TOTALE VERKOOP (m.u.v.

Arie Dijkstra. Één liefhebber, één allround stam, gevormd tot een topkolonie uit 1 familie. TOTALE VERKOOP (m.u.v. TOTALE VERKOOP (m.u.v. duiven 11 en 12) Arie Dijkstra Één liefhebber, één allround stam, gevormd tot een topkolonie uit 1 familie Leonardo NL05-1857139 tinkelbel NL04-4256369 Tripple A-Status Arie Dijkstra

Nadere informatie

VERKOOPLIJST TEAM VOLLEBREGT ASDUIVENPARADE DEEL 2

VERKOOPLIJST TEAM VOLLEBREGT ASDUIVENPARADE DEEL 2 VERKOOPLIJST TEAM VOLLEBREGT ASDUIVENPARADE DEEL 2 Koop 1 NL16-1467911 Primus Kilometervreter met DNA Certificaat (kras - duivin) Vader: NL07-2144114 De Kilometervreter Team Vollebregt won: 1 e Europese

Nadere informatie

Mark van den Berg - IJsselmuiden (NL) in no time van grote Nationale overnachtklasse.

Mark van den Berg - IJsselmuiden (NL) in no time van grote Nationale overnachtklasse. World's largest meeting place for pigeon fanciers Home Nieuws & Artikels Reportages Mark van den Berg - IJsselmuiden (NL) in no time van grote Nationale overnachtklasse. Mark van den Berg - IJsselmuiden

Nadere informatie

Is een zoon van Blauwe Bliksem x Gabyke. Beckham B Deno Herbots. Beckham is vader van

Is een zoon van Blauwe Bliksem x Gabyke. Beckham B Deno Herbots. Beckham is vader van Extra informatie 607 Meesy B13-2161607 origineel Jan Mees Is een dochter uit de koppeling Zoon Blauwe Bliksem x B07-2103502 Zoon Blauwe Bliksem B07-2103532 origineel Deno-Herbots Is een zoon van Blauwe

Nadere informatie

Kampioenenboek. Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek.  Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is 2012 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2012 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL EMAIL:INFO@KPVHOME.NL

Nadere informatie

Bescheiden en rustig. Dit zijn de karakter kenmerken van de inmiddels 77-jarige Mijndert Blankestijn uit Terschuur. De geboren en getogen Nijkerker

Bescheiden en rustig. Dit zijn de karakter kenmerken van de inmiddels 77-jarige Mijndert Blankestijn uit Terschuur. De geboren en getogen Nijkerker Bescheiden en rustig. Dit zijn de karakter kenmerken van de inmiddels 77-jarige Mijndert Blankestijn uit Terschuur. De geboren en getogen Nijkerker verhuisde na zijn huwelijk naar Terschuur, uiteraard

Nadere informatie

Verkoop late jongen uit de vliegers van Beute & zn uit Wilhelminaoord

Verkoop late jongen uit de vliegers van Beute & zn uit Wilhelminaoord Verkoop late jongen uit de vliegers van Beute & zn uit Wilhelminaoord 1. 15-1212811 Uit 14-1443711 Hitman x 14-1443784 Heaven 784. Hitman 14-711 is kleinzoon van de beroemde Vechtmachine hier met Leah

Nadere informatie

Provinciaal Nationaal Opmerkingen

Provinciaal Nationaal Opmerkingen Nationaal Marathon Kampioen Ronald Geerdink verkoopt uit zijn beste duiven! Succes is voor mij een logisch gevolg van mijn zoektocht naar de beste duiven van de internationale grote fond In zes jaar tijd

Nadere informatie

Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014

Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014 Comb. Krijger & Zn. overwinnaar IFC Zeeland op Pau 2014 De Comb. Krijger & Zn. bestaande uit de 48-jarige Ron Krijger en zijn 20-jarige zoon Robin is de eerste overwinnaar van het nieuwe ZLU-centrum IFC

Nadere informatie

Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017

Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017 Stickers-Donckers : verkoop 35 zomerjongen 2017 Enkele jaren geleden noemde een Duitse liefhebber Stickers-Donckers The Kings of Speed. Een mooier compliment is amper mogelijk en ik vind het zelfs niet

Nadere informatie

Verkoop Vanvuchelen Depré 12/11/2016

Verkoop Vanvuchelen Depré 12/11/2016 Verkoop Vanvuchelen Depré 12/11/2016 Koop 1 : Mister National 2186826/14 duiver Vader is Fred van Frederik Motton koop 3 Moeder is Christi van Willy Christiaens koop 4 Hij vliegt 13x prijs in 2014 8 e

Nadere informatie

Moeders en dochters. Ricky 6071326-08 (koop 29) Isis 6105651-04 (koop 30) Fabiola 6071339-08 (koop 38) Zora 6105688-04 (koop 39)

Moeders en dochters. Ricky 6071326-08 (koop 29) Isis 6105651-04 (koop 30) Fabiola 6071339-08 (koop 38) Zora 6105688-04 (koop 39) DE DUIF - Gust Jansen - blz. 20 Moeders en dochters Isis 6105651-04 (koop 30) Uit De 41 (stamduif E) x Laat 321 (moeder Olympiade ). Isis is zuster 052-01 (1e Noyon 1548 d. + 1e Asduif Noyon 2001). Ricky

Nadere informatie

Auke Heidstra, Rottevalle, wint St. Vincent sector I

Auke Heidstra, Rottevalle, wint St. Vincent sector I Auke Heidstra, Rottevalle, wint St. Vincent sector I De winnaar van St. Vincent sector IV is een oude bekende. Hij heeft namelijk deze vlucht al eens vaker gewonnen. In de jaren 90 won Auke al twee keer

Nadere informatie

Verkoop Batenburg Collectie Van Hok Kuiper, Heiloo.

Verkoop Batenburg Collectie Van Hok Kuiper, Heiloo. Verkooplijst Batenburg Collectie Pagina 1 Verkoop Batenburg Collectie Van Hok Kuiper, Heiloo. De wereldberoemde Witbuik dynastie voor iedereen te bemachtigen! Jan Kuiper, uit het Noord-Hollandse Heiloo,

Nadere informatie

Pulle Tel. 0498/505737 rik.cindy@telenet.be

Pulle Tel. 0498/505737 rik.cindy@telenet.be DE DUIF - Rik Hermans - blz. 11 SENSATIONELE VERKOOP donderdag 29 december Aanvang 14 uur, bezichtigen vanaf 12 uur Een collectie van 60 jonge duiven (grotendeels kweekklaar) uit alle topduiven en de meeste

Nadere informatie

"" NL V. W.A. de Bruijn NL NL NL NL NL B NL B

 NL V. W.A. de Bruijn NL NL NL NL NL B NL B "" NL 15-1707081 V NL 15-1707081 NL 14-1060087 ALI BABA 4E ASD JONG SS.G-IJ MENEN 1-2153 (FASTEST OF 12397) MANTES 6-2188 ASSE-ZELLIK 3-14126 ST.JUST 7-7316 VADER VAN 15/081 DUFFEL 6-1455 Moeskroen 1/

Nadere informatie

Jan Polder, Middelharnis.

Jan Polder, Middelharnis. Jan Polder, Middelharnis. Al meer dan 30 jaar aan de top van de internationale marathonvluchten en dat ook al 30 jaar lang gebaseerd op dezelfde basisduiven. De allerbelangrijkste waren: 2 kinderen van

Nadere informatie

Verkoopsprogramma Vanvuchelen-Depré 04/11/2017

Verkoopsprogramma Vanvuchelen-Depré 04/11/2017 Verkoopsprogramma Vanvuchelen-Depré 04/11/2017 1. 2045826/16 duiver 2 e Asduif 2017 Momignies Oplinter-Drieslinter 1e/63d Soissons 13x prijs in 2017 4 e asduif 2016 Momignies Oplinter-Drieslinter 10x prijs

Nadere informatie

KOOP 2. QUEEN GFL 995-2000. LICHT- KRAS, DUIVIN.

KOOP 2. QUEEN GFL 995-2000. LICHT- KRAS, DUIVIN. TE KOOP GESTELDE DUIVEN: KOOP 1. TYLER GFL 963-2002. BLAUWE SPROET, DOFFER. Rechtstreeks Colijn-Ganus, Nieuwendijk. Let op.. Hier de superkweker Tyler die samen met Queen (koop 2) het superkweekpaar vormde

Nadere informatie

Schenking Binnemans vd Weyer

Schenking Binnemans vd Weyer Schenking Binnemans vd Weyer BE 17-6254706 V Kleinkind Golden Barcelona uit Golden Inteeld x Inteeld Olympiade Meulemans Damen Arendonk uit Halfbroer x Halfzus beide kinderen Olympiade deze won 1 Perpignan

Nadere informatie

Vlu Losplaats Datum Afstand Prijs Mee Punten Organ Spelverband

Vlu Losplaats Datum Afstand Prijs Mee Punten Organ Spelverband Lidnummer: 0239.9101 Theo&Mirjam Boelens Ringnummer: 51197207 Categorie: Jaarlingen N35 Tilburg (Afd.11) 03-09-16 191,327 1 2487 0,402 5171 Afd.11 District 1 **** V15 Deurne 16-04-16 192,834 4 5150 0,800

Nadere informatie

Gratis bij koop 1 : "DESIRE" /08. Koop 1 "ODILA" /06

Gratis bij koop 1 : DESIRE /08. Koop 1 ODILA /06 Koop 1 "ODILA" 3080030/06 Super blauwe kweekduivin Moeder 1 provinciaal Chateaudun en moeder van zeer goede vliegers en kwekers in de verkoop Gratis bij koop 1 : "DESIRE" 3001829/08 Super blauwe kweekduiver

Nadere informatie

Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele

Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele Overzicht Hok Demely Liliane Moorsele 2015: 16 x 1, 18 x 2,. -1 Asduif Brugse Kamp. Beide Vlaanders Jaarlingen (472/14) -Winnaar Finalevlucht Derby Riachos Portugal.(1055m/m) -7 Prov. Asduif Jongen Halve

Nadere informatie

In totale verkoop: 54 streng geselecteerde duiven van de Limburgse kampioen

In totale verkoop: 54 streng geselecteerde duiven van de Limburgse kampioen DE DUIF - Maurits Vaes - blz. 15 In totale verkoop: 54 streng geselecteerde duiven van de Limburgse kampioen Omwille van gezondheidsredenen is Maurits op 77-jarige leeftijd, na bijna een halve eeuw duivensport,

Nadere informatie

Johan & Wil Boonen uit Buggenum.

Johan & Wil Boonen uit Buggenum. Johan & Wil Boonen uit Buggenum. De welbekende heren Johan en Wil Boonen uit Buggenum spelen ieder afzonderlijk, maar bezitten samen een schitterend kweekhok onder de naam Boonen Pigeons. Johan is al lid

Nadere informatie

VOOR DE KWEEK RIES. ( 25-06-2009) IJsselstein (NL) Tel.: +31-348-553538 (Gerard)

VOOR DE KWEEK RIES. ( 25-06-2009) IJsselstein (NL) Tel.: +31-348-553538 (Gerard) DE DUIF -Schalwijk- blz. 7 EEN KOLONIE K MET GOUDWAARDE VOOR DE KWEEK op zaterdag 10 oktober a.s. In Lokaal De Arkduif, Egyptische Dijk, Bladel (NL) - achterzijde sportpark. Aanvang: 14 uur, bezichtigen

Nadere informatie

Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver

Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver Ludo Vaganée Sint Katelijne Waver Vandaag een interview met de spontane Ludo Vaganée uit het Belgische Sint Katelijne Waver. Het contact loopt meest via facebookvriend Emiel Boschmans die voor Ludo veel

Nadere informatie

LAURENT SCHRIJNEMAEKERS

LAURENT SCHRIJNEMAEKERS DE DUIF -Schrijnemaekers- blz. 9 Vrijdagavond 23 januari a.s. KOMT IN TOTALE VERKOPING De sublieme fondkolonie van LAURENT SCHRIJNEMAEKERS Sibemaweg 42, 6224 DL Maastricht (NL) Tel. 043-3621687 Schrijnemaekers.lwg@home.nl

Nadere informatie

Piet Snijders, Weiteveen

Piet Snijders, Weiteveen Verkooplijst Pagina 1 Schitterende veiling all-round collectie Piet Snijders, Weiteveen De grote all-round crack Piet Snijders uit Weiteveen gaat de duivensport vaarwel zeggen. Piet Snijders is een zeer

Nadere informatie

Jac.Steketee uit Bruinisse. Een parel in de Nederlandse fondsport.

Jac.Steketee uit Bruinisse. Een parel in de Nederlandse fondsport. Jac.Steketee uit Bruinisse Een parel in de Nederlandse fondsport. Mede grondlegger van de wereldwijde faam van het Nederlandse fondsoort gebaseerd op het Steenbergse fondras. Aan de basis van vele fondsuccessen

Nadere informatie

Is a son of Geschelpte van Witpenneke x Geschelpt van 2 Vossen. Geschelpte van Witpenneke B original Janssen Gebroeders

Is a son of Geschelpte van Witpenneke x Geschelpt van 2 Vossen. Geschelpte van Witpenneke B original Janssen Gebroeders Son Raketman 318 DV6497-18-318 100% JANSSEN GEBR. BIRDS DIRECT DAUGHTER OF RAKETMAN (Inbred Oude Witoger and Jonge Merckx ) - GRANDDAUGHTER LUXE BLAUWEN GRANDDAUGHTER JONG SEPTEMBERKE (daughter Septemberman

Nadere informatie

Gebr. Snoep aan de start van hun carrière

Gebr. Snoep aan de start van hun carrière Gebr. Snoep aan de start van hun carrière Zoals ondertussen wel bekend is bezoekt de jeugdcommissie elk jaar een jeugdlid om daar een reportage over te schrijven. Vorige keer waren we in Walcheren bij

Nadere informatie

Totale verkoop. Pieter Veenstra. (m.u.v. late jongen 2011)

Totale verkoop. Pieter Veenstra. (m.u.v. late jongen 2011) Totale verkoop Pieter Veenstra (m.u.v. late jongen 2011) 1e Beste Liefhebber van Nederland W.H.Z.B. 2010 1e Beste Liefhebber van Nederland W.H.Z.B. 2009 1e Nationaal Kampioen Eendaagse Fondspiegel 2009

Nadere informatie

Behaalde successen laatste jaren van 2008 tot 2013.

Behaalde successen laatste jaren van 2008 tot 2013. Behaalde successen laatste jaren van 2008 tot 2013. 1e Generaal eendaagsefond aangewezen Fondclub Noord-Holland 2013 1e Keizerkampioen eendaagsefond Fondclub Noord-Holland 2013 1e Beste doffer W.H.Z.B.

Nadere informatie

1 Prov. Orleans 5473 duiven

1 Prov. Orleans 5473 duiven 3132398/16, halfbroer 1 Prov. Orleans 5473 d, halfbroer t Zwartje 7 x 1,. uit Schonen Bonten 016/10 x T witpenneke 632/06 Familiekweek naar de Figo, Goen van Reynaert A. Vader 016/10 is vader 1 Prov. Orleans

Nadere informatie

DORDRECHT - NEDERLAND Tel. +31 (0)78 61 62 779 email: keesbosua@hetnet.nl

DORDRECHT - NEDERLAND Tel. +31 (0)78 61 62 779 email: keesbosua@hetnet.nl TOTALE VERKOOP (m.u.v. aantal zomerjongen 2008) 206 oude en jonge duiven alle vliegers, kwekers en bevlogen jonge duiven 2008. 27 DECEMBER (koop 1-103) Clublokaal D.C. & V.B., Weeskinderendijk Beneden,

Nadere informatie

FIDEL VLOOG OA 3/133 ABLIS-37/215-15/273-34/361 TOURS 24/618 ORLEANS 67/494 BOURGES PROV. 451/ /461 BLOIS 8/144 ARGENTON

FIDEL VLOOG OA 3/133 ABLIS-37/215-15/273-34/361 TOURS 24/618 ORLEANS 67/494 BOURGES PROV. 451/ /461 BLOIS 8/144 ARGENTON BE 01-3128019 DE 19 DIT IS HET VERHAAL VAN DE 19 SCHITTERENDE VERERVER EN EEN MIX VAN DE VOLGENDE RASSEN : VAN DER ESPT RAOUL VERSTRAETE VERHEYE CATRYSSE-DEVRIENDT VANDAELE DECLOEDT. ZIJN VADER IS DE FENOMENALE

Nadere informatie

1 Jan Visser. 2 M. Klaassen.

1 Jan Visser. 2 M. Klaassen. Tentoonstelling. Op zaterdag 30 november a.s. houden wij onze jaarlijkse tentoonstelling. De 4 duiven, die door de leden vrijdagavond worden ingekooid, zullen zaterdagmorgen op hun schoonheid beoordeeld

Nadere informatie

AFDELING OOST - BRABANT ENQUETE 2011

AFDELING OOST - BRABANT ENQUETE 2011 AFDELING OOST - BRABANT ENQUETE 2011 Doel van de enquête In de najaarsvergadering van 2010 is afgesproken dat het bestuur voor de aanvang van het nieuwe vliegseizoen onder alle leden een compacte enquête

Nadere informatie

Een verborgen schat uit Medemblik... de nalatenschap van wijlen Floris Ruiter.

Een verborgen schat uit Medemblik... de nalatenschap van wijlen Floris Ruiter. Een verborgen schat uit Medemblik... de nalatenschap van wijlen Floris Ruiter. 1 November 2008 overleed Floris Ruiter op 73-jarige leeftijd. Hij was, zo blijkt als we een beetje in zijn verleden duiken,

Nadere informatie