20 september opening kinderboekenmaand - groep 1 t/m 4 ochtend - groep 5 t/m 8 middag maandag t/m 8 t/m 12 oktober oudermorgens groep 1, 2, 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "20 september opening kinderboekenmaand - groep 1 t/m 4 ochtend - groep 5 t/m 8 middag maandag t/m 8 t/m 12 oktober oudermorgens groep 1, 2, 3"

Transcriptie

1 20 september 2018 Agenda donderdag 4 oktober groep 1 en 2 : Panbos (reservedatum: dinsdag 9 oktober) Oktober opening kinderboekenmaand vrijdag 5 oktober - groep 1 t/m 4 ochtend - groep 5 t/m 8 middag maandag t/m 8 t/m 12 oktober oudermorgens groep 1, 2, 3 vrijdag vrijdag 12 oktober nieuwsbrief 3 vrijdag 19 oktober groep 5 t/m 8 middag vrij maandag t/m 22 t/m 2 oktober herfstvakantie vrijdag maandag 29 oktober studiedag team, alle kinderen vrij dinsdag 30 oktober hoofdluiscontrole Wel en wee De situatie met meester van Duijn is nog steeds zorgelijk. Hij is veel in het ziekenhuis voor onderzoek en behandeling. Op dit moment is nog onzeker of de behandeling voldoende resultaat heeft. Daarnaast is er nog onduidelijkheid over andere plekken in zijn lichaam. Wij wensen hem alle sterkte en kracht toe in afhankelijkheid van de Heere. Juf Boerman is haar taken weer aan het oppakken. De komende weken zal ze vooral bezig zijn buiten de klas met RT-werkzaamheden. Daarnaast vindt er ook opbouw plaats in de klas met de kinderen.

2 Vanuit bestuur Geachte ouders, Onlangs moest ik u meedelen dat de heer Leo den Hartog zijn functie als directeur van de Oranjeschool moest neerleggen. In de afgelopen jaren heeft de heer den Hartog, ten gevolge van zijn ongeluk in 2015, zich ingespannen om zijn taak weer volledig op te pakken. Dat was geen eenvoudige weg. In de afgelopen zomervakantie heeft de heer den Hartog daarom het besluit genomen om zijn re-integratie te beëindigen en een nieuwe weg in te slaan. De heer den Hartog heeft zijn Oranjeschool met hart en ziel geleid. Hij heeft in de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd met leerlingen, teamleden, ouders collega s en bestuur. Zijn inspanningen waren erop gericht om de leerlingen de best mogelijke schooltijd te geven, vanuit ons geloof dat elk kind kostbaar is in de ogen van God. Het bestuur van Stichting Prohles dankt de heer den Hartog voor zijn werk en inzet voor school en leerlingen. We wensen hem een goede nieuwe start in het vertrouwen dat God Zelf zijn weg zal leiden. Binnenkort zal de heer den Hartog afscheid nemen van leerlingen, collega s en school. U wordt daarover nog geïnformeerd. Namens het bestuur, Rindert Venema, directeur-bestuurder. Voorstellen Meester L. Remmelzwaal. De afgelopen 15 jaren ben ik werkzaam geweest als leerkracht voor groep acht. Vorig jaar heb ik ervoor gekozen om van functie te wisselen en verder te gaan als invalleerkracht. Op deze manier kom ik op veel verschillende scholen en leer ik meerdere teams kennen. Ik vind het een uitdaging om mijn blikveld te vergroten en de verschillen in cultuur op grotere en kleinere scholen te ontdekken. Zo werk ik de komende periode maandag en dinsdag op de Colignyschool en woensdag t/m vrijdag op de Oranjeschool in groep 7 als ziektevervanger voor meester van Duijn. In groep 3B dit jaar een nieuw gezicht. Mijn naam is Laura van Rijn-Verdoes. Ik ben getrouwd met Ijsbrand en moeder van Tijs. Na 7 jaar op een basisschool in Den Haag te hebben gewerkt, sta ik nu dichterbij huis voor de klas. De afgelopen jaren ben ik juf geweest in groep 1 t/m 4. Maar in groep 3 voel ik mij toch het meest op mijn plek. Ik ben op donderdag en vrijdag op school aanwezig. Ik hoop op een fijne samenwerking met u, zodat we samen het beste voor uw kind kunnen vinden.

3 Ik ben Anneke Klinkenberg en sta dit jaar drie dagen voor groep en één dag voor groep 3A. Sommige van jullie kennen mij misschien nog als juf van Duijn. Afgelopen 25 juli ben ik getrouwd en sindsdien ga ik als juf Klinkenberg door het leven. Ik heb de afgelopen twee jaar met veel plezier mijn stages op de Oranjeschool gelopen. Om die reden heb ik ook veel zin in dit nieuwe schooljaar en hoop ik op een heel gezellig en leerzaam jaar met de kinderen! Personeel In de vorige nieuwsbrief waren de verjaardagen van juf Van der Plas en meester Verheij vermeld. De genoemde datum was echter niet correct. 13 september is de verjaardag i.p.v. 13 augustus. Op vrijdag 7 september is de schoonmoeder van meester Verheij begraven. We condoleren hem en zijn familie met dit verlies en wensen hen sterkte toe. Woensdag 19 september was juf Talukder jarig. Ook hier: van harte, juf! Op donderdag 27 september hoopt juf Klinkenberg jarig te zijn Info-avonden Fijn om zoveel ouders te ontmoeten op de afgelopen gespreksavonden. We hebben goed naar u geluisterd en zullen in ons handelen in en buiten de klas daar rekening mee houden. Zo is er het recht op een balans tussen ouders en buitenwereld. In het onderwijs betekent dat het recht op een respectvolle samenwerking tussen ouders en school. Zonder respect geen onderwijs. Juist daar ligt in het kader van Passend onderwijs de grootste uitdaging. Passend Onderwijs vraagt vooral een respectvolle samenwerking. Tussen u als ouders en ons als team van de Oranjeschool is constant sprake van een dynamische samenwerking. Vaak loopt dit soepel en soms is dit spannend. Een optimale samenwerking zorgt voor groei en ontwikkeling van uw en onze kinderen. Laten we met elkaar daaraan blijven werken en waar nodig het verbeteren. Wij hebben elkaar daarbij nodig.

4 Door dik en dun Het is u vast niet ontgaan: 1 oktober start de Christelijke Kinderboekenmaand. Het thema dit jaar is : Door dik en dun. Een thema waarbij kinderboeken, gedichten en liedjes over vriendschap door dik en dun centraal staan. Met dit thema denken we eraan hoe je vriend of vriendin voor elkaar kunt zijn, onvoorwaardelijk, ongeacht de omstandigheden waarin je verkeert, in goede en minder goede tijden. Bij een vriend of vriendin kun je aankloppen, wat er ook gebeurt en hoe je je ook voelt. Je blijft trouw aan elkaar en houdt vol. Dat maakt een echte vriendschap bijzonder. Maar hoe maak je vrienden, hoe word je vrienden en hoe ben je een vriend. Dat is soms niet makkelijk. Hoe doe je het? En hoe is het als je geen vrienden mag zijn, maar buitengesloten wordt. Als je jong bent, word je vaak vanzelf vriend met je klasgenootjes of buurkinderen waarmee je iedere dag in de klas zit en buiten speelt. Sommige kindervriendschappen blijven heel lang aan. Je deelt gezamenlijke herinneringen en kent elkaar door en door. Vriendschap vieren betekent ook benoemen wat de ander voor je betekent. Ook in de bijbel vinden we verhalen over vriendschappen denk maar aan het verhaal van David en Jonathan of aan Daniel en zijn vrienden. Bovenaan dit bericht zie je de titels van de actieboeken die speciaal voor deze maand geschreven zijn. Ook komt er weer een nieuwe CD uit met mooie liedjes over Vriendschap Op vrijdag 5 oktober zal de Kinderboeken maand feestelijk geopend worden. Dit jaar komt Willemijn de Weerd een voorstelling geven in de groepen 1-4. In de hogere groepen worden workshops verzorgd. Vrijdag 12 oktober wordt de gemeenschapsruimte van de school op het hoofdgebouw omgetoverd tot een echte boekwinkel. Het Baken zorgt voor een grote voorraad boeken. Alle kinderen mogen gaan winkelen. Zorgt u voor het geld? Er zijn vast leuke aanbiedingen. We hopen op een gezellige vriendschappelijke kinderboekenmaand op de Oranjeschool.

5 Kinderfysiotherapie Beste ouders, Graag stel ik mij even voor. Ik ben Marcella Plooij van der Poel en ik ben kinderfysiotherapeut bij PMC Katwijk. Sinds dit schooljaar geven wij ook kinderfysiotherapie op de Oranjeschool bij verschillende motorische problemen. U kunt daarbij denken aan schrijfproblemen zoals pijn of een onleesbaar handschrift, moeite met meekomen bij de gymles of fijn motorische problemen zoals kleuren of veters strikken. Voor deze kinderen is het mogelijk om kinderfysiotherapie op school te krijgen. Dit heeft als voordeel dat wij snel kunnen overleggen met de meester of juf, maar vooral omdat dit tijd scheelt voor jullie. Mocht uw kind een van de bovenstaande problemen hebben, dan kunt u hem of haar bij onze praktijk aanmelden: Geef bij de aanmelding even door dat het om de Oranjeschool gaat. Ik zie u dan eenmalig op de praktijk, waarna de behandeling verder op school plaats vindt. Voor andere klachten zoals sportblessures is het helaas niet mogelijk om op school te behandelen. Elke donderdagmiddag ben ik op de school aanwezig, op de andere dagen ben ik via marcellaplooij@pmckatwijk.nl bereikbaar. Met vriendelijke groet, Marcella Plooij- van der Poel Logopedie Even voorstellen...mijn naam is Rebecca Verdoes en dit schooljaar start ik met werken als schoollogopediste in dienst van de gemeente Katwijk. Eerder ben ik werkzaam geweest in het cluster 2 onderwijs met kinderen met een ernstige taalontwikkelingsstoornis (TOS). Hier is mijn affiniteit met onderwijs toegenomen en heb ik werkervaring opgedaan met meertaligheid en autisme. Daarnaast bestonden mijn werkzaamheden uit het coachen van leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel en het waarborgen van kwaliteit van het taalaanbod. Als logopedist ben ik gespecialiseerd in het (vroegtijdig) signaleren, onderzoeken en behandelen van problemen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoorproblemen. U zult mij met name tegenkomen in de onderbouw en indien nodig in de bovenbouw van de schoolgroepen. U kunt via de leerkracht of rechtstreeks met mij middels het volgende mailadres contact opnemen: r.verdoes@katwijk.nl

6 Uit de groepen Het is tijd om weer naar school te gaan Het is tijd voor jou en mij Het is tijd om weer naar school te gaan Kom er maar bij Dit liedje hebben we geleerd in de klas en ook al heel veel andere dingen. We vinden het erg gezellig met elkaar. In de kring, maar ook bij het spelen. Op de foto staan alle kinderen die op dit moment in groep 1c zijn gestart. V.l.n.r. Isabella, Noor, Ruben, Sven, Yelina, Fenna, Anna P. Eline, Rafael en Julian. Groep De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer op. In groep zijn we gelijk aan de slag gegaan. En wat een verschil met voorgaande jaren! We kregen meteen huiswerk mee. Maar goed, de juf moet zeggen dat er tot nu toe alleen maar prachtige cijfers binnen gekomen zijn. Geweldig! In de klas werken we met taal over Amsterdam. Echt heel leuk, want we komen steeds meer te weten over het Amsterdamse dialect. Ook hebben we over de verschrikkelijke watersnoodramp geleerd. Over de VOC met geschiedenis en met rekenen breuken. En de juf leest in de pauze het verhaal van Dik Trom voor, wat een gezelligheid. 18 september, groot debat in groep 8 Al een paar weken zijn de kinderen in groep bezig met alles over Prinsjesdag. Op de computer werd er van alles opgezocht en de juf vertelde er ook over. In het koffertje van de derde kamer zaten boekjes waar opdrachten in stonden. Op een democratische manier hebben we 3 stellingen gevonden en hierover is een debat gevoerd. We hebben in drie groepen voor en tegens besproken en via de fractievoorzitter werden deze verdedigd. Dit ging heel erg goed en we hebben een fijne middag gehad. Onze stellingen waren: -Wat doen we met asielzoekers die terug moeten? -Hoe kunnen we Nederland veiliger maken? -Het milieu gaat ons allemaal aan maar wat doen we eraan?

7 Er zijn filmpjes van gemaakt die de juf naar de ouders heeft gestuurd. Hierop is te zien maar ook te horen hoe de kinderen aan het debatteren waren. De foto s laten zie hoe betrokken we aan het werk geweest zijn.

8 Verjaardagen Datum Groep Naam Leeftijd 3 oktober A-2A 3 oktober B-2B 3 oktober oktober oktober oktober A 10 oktober A-2A 10 oktober oktober oktober B-2B 12 oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober A 23 oktober B-2B 23 oktober oktober A-2A 25 oktober B-2B Sarah van der Plas Rosa-Lynn Meijvogel IJsbrand van Velzen Bram van Velzen Emilia Swientek Bram de Mol Ziva van der Plas Jari de Jong Ariëtte Schuitemaker Eva Hoek Nico van der Plas Marith van Duijvenvoorde Dirk Verburg Lisa Zwanenburg Ruben Harrison Myrthe Aandewiel Charlotte Kuijt Jacob Ouwehand Jesse Jonker Rosalinde de Boer Willem Vooijs 27 oktober Nick Heemskerk Allemaal een fijne verjaardag gewenst!

9 Voor alle genoemde data geldt D.V. Bijlagen 1. Verzoek ouderbijdrage Jaarplanning met vriendelijke groet, mede namens het team van de collega s, W.H. (Henri) Verheij Directeur a.i

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017 9 oktober 2017 Agenda Oktober ma 9-10-17 t/m 13-10-17 oudermorgens ma 9-10-17 nieuwsbrief 3 wo 11-10-17 Boekenbeurs do 12-10-17 Studiemiddag. Alle groepen vrij vrij 13-10-17 leerlingen groep 5 t/m 8 middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2018

Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2018 Nieuwsbrief 3, 11 oktober 2018 Agenda: vrijdag 19-10-18 Groep 5-8 middag vrij Maandag-vrijdag 22 t/m Herfstvakantie 26-10-18 maandag 29-10-18 Studiedag 2, alle kinderen vrij dinsdag 30-10-18 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

30 augustus Vanuit de directie:

30 augustus Vanuit de directie: 30 augustus 2018 Vanuit de directie: Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomervakantie is een periode om rust te nemen met elkaar. Zes weken lang niet letten op

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Christelijke Kinderboekenmaand In de maand oktober wordt de Christelijke Kinderboekenmaand georganiseerd. Het thema dit jaar is

Christelijke Kinderboekenmaand In de maand oktober wordt de Christelijke Kinderboekenmaand georganiseerd. Het thema dit jaar is 23 september 2016 Christelijke Kinderboekenmaand In de maand oktober wordt de Christelijke Kinderboekenmaand georganiseerd. Het thema dit jaar is Vertel nog eens Vertel nog eens van vroeger, van die goeie

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 OKTOBER 2014

NIEUWSBRIEF 1 OKTOBER 2014 Beste ouders/verzorgers, Zoals u weet zijn we dit schooljaar op een bijzondere manier gestart; we hebben een nieuwe indeling gemaakt en de leerlingen van de 2 locaties zijn door elkaar gegaan. We hebben

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 29 november 2016 Belangrijke data: sinterklaasviering Studiedagen Kerstviering Kerstvakantie : vrijdag 2 december : maandag 5 december en dinsdag 6 december alle leerlingen vrij

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Agenda: December 2018 donderdag 13-12-18 Nieuwsbrief 6 vrijdag 21-12-18 ma t/m vr 24-12-18 t/m 4-1-19 25, di, wo 26-12-18 Kerstviering in de Ichtuskerk 11:00-12:20 uur Na

Nadere informatie

Begin. Groep 1C. Groep 1 en 2. 3 oktober 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 3

Begin. Groep 1C. Groep 1 en 2. 3 oktober 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 3 3 oktober 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 3 Begin Beginnen bij het begin! zeggen leerkrachten wanneer kinderen met vragen over een moeilijke som komen. Dat zinnetje wil ik eens gebruiken om het belang van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 Agenda di 1-9-15 hoofdluiscontrole vr 4-9-15 nieuwsbrief 2 ma 7-9-15 cito rekenen groep 2 7-9-15 infoavond 1 groep 1-7 di 8-9-15 infoavond 2 groep 1-7 do 10-9-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 schooljaar

Nieuwsbrief 4 schooljaar Nieuwsbrief 4 schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s) / verzorger(s), De komende periode staat in het teken van Sinterklaas en de Kerstviering. Verderop in de nieuwsbrief vindt u hierover meer informatie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014:

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014: Nieuwsbrief Schooljaar 2013 2014 Vorige week is het nieuwe schooljaar begonnen. We zijn blij dat alle kinderen weer op school zijn en we horen heel veel leuke vakantieverhalen. Ook alle teamleden hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Maandbericht. Oktober In dit maandbericht:

Maandbericht. Oktober In dit maandbericht: Oktober 2017 In dit maandbericht: - Overzicht - De start van het nieuwe schooljaar - Telefoonnummer Kameleon - Informatieavond groep 1 t/m 8 - Gymtijden 2018-2019 - GVO/HVO - Voor de mensen die het gemist

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

ma 26-10 thema groep 1 en 2 brandweer di 27-10 hoofdluiscontrole wo 28-10 afsluiting kinderboekenmaand: boekenmarkt vr 30-10 nieuwsbrief 6

ma 26-10 thema groep 1 en 2 brandweer di 27-10 hoofdluiscontrole wo 28-10 afsluiting kinderboekenmaand: boekenmarkt vr 30-10 nieuwsbrief 6 1 oktober 201 schooljaar 201/201 nr. 3 Achterplein Wanneer de school begint, is het op het achterplein soms een drukte van belang. Spelende, hollende kinderen rennen door groepjes kinderen uit groep 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Vanuit het team

Tine Marcusschool. Vanuit het team Pagina 1 van 7 Tine Marcusschool Donderdag 31 maart 2016 Agenda 7 april Oudergespreksochtend 8 en 19 april Schoolfotograaf 22 april Koningsspelen op school 27 april Koningsdag leerlingen zijn vrij 2 t/m

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017 1 mei 2017 Agenda Mei Ma 1-5-17 envelopjes Woord en Daad Di 2-5-17 oud papier Do 4-5-17 envelopjes Woord en Daad Vr 5-5-17 Bevrijdingsdag, vrij Ma 7-5-17 Kamp groep 8 Di 9-5-17 oud papier Kamp groep 8

Nadere informatie

5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1

5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1 5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1 Een nieuw schooljaar Inmiddels is de zomervakantie verleden tijd en het nieuwe schooljaar al een week oud. Hopelijk zijn de kinderen gewend aan een nieuwe groep

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 MARNIXSCHOOL SCHIMMELPENNINCKSTRAAT 2 2221 EP KATWIJK Tel.: 071-4080215 E-mail: info.marnixschool@prohles.nl Website: www.marnixschool.net / Twitter: @marnixschool NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 PINKSTEREN Komend

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18

28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18 28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18 Vooraf Wij werden afgelopen maandag opgeschrikt door een overlijdensbericht van een leerling op de Brugghenschool. Een jongen uit groep 2 laat zijn plaats in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Veel plezier allemaal op de Emmaschool!

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Veel plezier allemaal op de Emmaschool! NIEUWSBRIEF OKTOBER Welkom! In oktober starten Jasmijn Noppen, Dylan Heemskerk en Iris Nozeman in groep 1. In groep 2 start Sven Nozeman. In september is Radman Emami Ghahferokh erbij gekomen in groep

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief November 2015 Aan de ouders/verzorgers, Nadat na de herfstvakantie de lokalen van de groepen 1-2a, 3 en 6-7 in gebruik zijn genomen zijn vrijdagmiddag de groepen 4-5 en 7-8 overgegaan naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 16 juli 2019 Nr 41 Jaargang 30 Van de directie Afscheid Vandaag ontvangt u het laatste JJ van dit schooljaar. Voor mij tevens de allerlaatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 1 november 2018

Nieuwsbrief 4, 1 november 2018 Nieuwsbrief 4, 1 november 2018 Agenda: November donderdag 1-11-18 Nieuwsbrief 4 dinsdag 6-11-18 Envelopjes zendingsgeld mee naar huis woensdag 7-11-18 Dankdag voor Gewas en Arbeid vrijdag 9-11-18 Envelopjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief 2 oktober 2012 Nummer

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht NieuwsBron oktober 2018 NieuwsBron Nieuwevaart 11, 5161 AN, Sprang-Capelle Tel. 0416-315390 http://www.pcbsdebron.nl/ De start van het schooljaar De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn werkelijk

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie