Het Mozaiek zet je in beweging!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Mozaiek zet je in beweging!"

Transcriptie

1 Maandkalender februari Groepen 7: gastles over de 2 e Wereldoorlog 16 door Govert Juyn; Weer naar school; Luizencontrole; 6 Groepen 3: Geheim Letterfeest: uur uur; Groep 6: ouder-informatieavond om uur; uur: informatieavond en inschrijving voor ouders nieuwe leerlingen; Rapport 1 mee naar huis; 7 Groepen 7: excursie naar Kamp Vught; uur uur: inloopochtend voor 8 Groepen 1-2: Carnaval! Groepen 3: Voorstelling in de Pas Heesch; Groep 5-7: afsluiting thema Ik hou van Holland ; 9 Groepen 3 t/m 8: Carnaval op Het Mozaïek, vanaf uur in sporthal De Zaert in Dinther; ouders nieuwe leerlingen; 22 Groepen 1 t/m 7: Oudergesprekken; Groep 8: Adviesgesprekken: 12 Carnavalsvakantie tot en met 16 februari; 26 Oudergesprekken: tienminutenavond; Vooruitblik: 27 maart: Groep 6: Zo gaat de molen; 27 maart Studiemiddag van uur tot uur: Kinderen vrij vanaf uur;

2 Beste ouders Met de carnavalsdagen voor de deur en vele mensen die druk zijn met de voorbereidingen op dit feest, is het voor de school een drukke tijd met toetsen, gesprekken en rapporten. En, dat allemaal naast het normaal doorgaan van de lessen. Na de Carnavalsvakantie willen we de resultaten van uw kind graag met u delen tijdens de 10-minutengesprekken en natuurlijk op de rapporten die de leerlingen mee naar huis krijgen. Al deze onderwerpen komen in deze nieuwsbrief nog aan de orde. Veel leesplezier. Toetsen en rapporten Binnenkort, na de carnavalsvakantie, krijg(en)t uw kind(eren) het eerste rapport van dit schooljaar mee naar huis. Zoals u gewend bent staan ook de behaalde scores van de citotoetsen op het rapport. Sinds een aantal jaren vindt er een vernieuwing van de citotoetsen plaats. Steeds meer groepen krijgen te maken met de zogenoemde 3.0-versies van rekenen-, spelling- en begrijpend lezentoetsen. Groep 7 heeft dit jaar voor het eerst kennisgemaakt met deze vernieuwing. Volgend schooljaar sluit groep 8 ook aan. Daarnaast werken we vanaf dit jaar met een nieuwe Drieminutentoets (3 leeskaarten op woordniveau) en AVIleeskaarten (teksten). De leesteksten van AVI zijn geschreven door kinderboekenschrijvers. De onderwerpen zijn meer up-to-date en sluiten beter aan bij de belevingswereld van het kind. Door verscherpte normering en andersoortige woorden is het mogelijk dat uw score van uw zoon of dochter afwijkt van eerder behaalde scores. Door de invoering van de nieuwe toetsen en het bijbehorende analyseprogramma krijgen wij een nog beter inzicht en kunnen we daardoor nog beter aansluiten bij de onderwijsbehoeften van uw kind. Dit alles was voorheen voor ons niet inzichtelijk en u zult begrijpen dat we door een uitgebreidere analyse nog beter in staat zijn om gerichte hulp te bieden. Tijdens de oudergesprekken zullen de leerkrachten u de behaalde scores vertellen en toelichten wat deze betekenen voor uw kind(eren). Verder willen we u ook informeren over het feit dat de zaakvakken dit jaar niet beoordeeld worden. Sinds vorig jaar zijn we op zoek naar een nieuwe methode voor deze vakken. We willen niet als voorheen voor elk vakgebied (aardrijkskunde, geschiedenis, biologie) een aparte methode, maar we zijn op zoek naar één methode die al deze vakken in samenhang brengt. Dit past bij onze visie en de ontwikkelingen. Het onderwijs is zeker wel gewaarborgd, maar we zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest met het uitproberen van diverse methodes. Dat maakt het lastig om een feitelijke beoordeling te geven, maar het aanbod is er zeker niet minder om. We hopen u hiermee duidelijkheid te hebben verschaft. Mocht het bovenstaande nog aanleiding geven tot vragen, dan kunt u hiervoor terecht bij de groepsleerkracht.

3 Adviesgesprekken groep 8 De groep 8 leerlingen krijgen een definitief schooladvies tijdens de oudergesprekken. Zij ontvangen geen rapport in deze periode. Wel komt er een rapport op het einde van het schooljaar. Tijdens de gesprekken op 22 en 26 februari licht de leerkracht de schooladviezen toe. U plant deze gesprekken tegelijk met de gesprekken van de andere leerlingen. (zie hieronder). Oudergesprekken voor de groepen 1 tot en met 7 Op donderdag 22 en maandag 26 februari zijn de 10 minutengesprekken gepland. Deze keer gaat het vooral over de resultaten die de leerlingen afgelopen maanden behaald hebben. U heeft het rapport ontvangen waardoor u zich een beeld heeft kunnen vormen. Op deze dagen gaan we met u (ouders van leerlingen uit de groepen 1 tot en met 7) en met de leerlingen van groep 6 en 7 in gesprek. De organisatie van de gesprekken verloopt zoals in november 2017 middels: Wij hebben de planning klaar staan en vanaf dinsdag 6 februari om tot 16 februari uur kunt u aangeven op welke momenten u de gesprekken wilt voeren. Voor gezinnen met 3 of meer kinderen is het al mogelijk om op maandag 5 februari te plannen. De website is: Selecteer uw school: Heeswijk Het Mozaiek Inlognaam is: voornaam van de leerling Wachtwoord is: postcode Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden dan vernemen wij die graag. Aanwezigheid van leerlingen tijdens de gesprekken. Sinds we gesprekken voeren met leerlingen uit de groepen zien we ook heel veel leerlingen uit andere groepen op school. Dat is niet de bedoeling. Het verstoort de rust in de aula en de leerkrachten worden regelmatig gestoord tijdens hun gesprekken. We hopen dat u begrijpt dat wij geen kinderopvang kunnen regelen. De leerlingen die moeten wachten tot dat ze aan de beurt zijn, kunnen een boek, een spelletje of een game meebrengen. Zij zorgen dat ze zichzelf even bezig houden, gewoon rustig aan de tafel. Nogmaals hopen we dat u begrip heeft voor onze situatie en dat onze nadruk ligt op een goede organisatie en rust van de 10- minutengesprekken.

4 informatieavond en inloopmoment Voor alle ouders waarvan hun kind volgend schooljaar 4 jaar wordt, houden we een informatieavond en een inloopochtend. De informatieavond is gepland op dinsdag 20 februari om en om start het programma. De inloopochtend is op woensdag 21 februari van We hopen wederom vele ouders te mogen begroeten. InformatieBeveiliging & Privacy Zoals u heeft gelezen in een van de nieuwsbrieven van SKPO Novum zijn alle scholen van Novum al langere tijd bezig met IBP oftewel Informatie Beveiliging en Privacy. En dat is hard nodig, want op 25 mei 2018 wordt de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. De AVG kun je zien als de Europese wet op de Privacy. Belangrijk is dat personeelsleden, leerlingen en ouders zich bewust worden van InformatieBeveiliging en het gebruik van privacy-gevoelige gegevens. Een van de pijlers van IBP is het voorkomen van datalekken. Ook al gebeurt dit meestal onbewust èn onbedoeld, de kans is altijd aanwezig dat door een datalek persoonsgegevens op straat komen te liggen. Het berokkent de school grote imagoschade (geen enkele school wil om deze reden op de voorpagina van de krant verschijnen) en het kan leiden tot (torenhoge) boetes. Nog minder dan vier maanden en dan wordt dus de nieuwe Europese wet AVG van kracht. De wet heeft ook alles te maken met mediawijsheid van leerlingen. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat leerlingen weten, wat ze op internet delen en wat ze privé houden. Het is goed voor hen om te weten welke mogelijkheden en kansen er liggen met Social Media, maar ook welke gevaren daarin schuilen. Een tip In de media lees en hoor je dagelijks dat het ergens gigantisch mis gaat. Bijvoorbeeld foto s of filmpjes die privé zijn, worden bewust of onbewust gedeeld op Social Media. Kinderen worden erdoor gepest en hun leven en dat van hun familie verandert in een hel. Wat deel je op internet en wat niet? Praat daar thuis met je kinderen over. Misschien biedt onderstaande poster houvast in dit gesprek met uw kind.

5 Carnaval op Het Mozaïek Carnaval staat voor de deur. Nog ruim een week en het feest barst los! Hieronder het carnavalsprogramma van het Mozaïek: Programma groepen 1 en 2 De groepen 1-2 vieren carnaval op donderdag 8 februari. De kinderen mogen dan verkleed naar school komen. In de ochtend lopen de kleuters in een bonte en carnavaleske optocht, samen met de kinderen van de peuterspeelzaal en de kinderen van het kinderdagverblijf, naar Laverhof. Programma groepen 3 t/m 8 Vrijdag 9 februari zijn de groepen 3 t/m 8 rond 11:45 uur in sporthal De Zaert in Dinther. Met de groepen 3 en 4 lopen we naar De Zaert. De groepen 5 t/m 8 gaan op de fiets. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 komen daarom deze dag dus op de fiets naar school. De kinderen van groep 3 en 4 komen lopend naar school of worden met de auto gebracht, zodat iedereen rechtstreeks om uur vanuit De Zaert weer naar huis kan.

6 Gymspullen: De gymlessen voor de groepen 3 t/m 8 vervallen op deze dag. De kinderen hoeven dus géén gymspullen mee naar school te nemen. Aanwezigheid ouders tijdens de viering: Iedereen is tijdens de carnavalsmiddag in De Zaert van harte welkom om samen met de kinderen te hossen en te genieten van alle optredens. Als u ervoor kiest om uw jongere kind(eren) mee te nemen, dan wordt u verzocht de kinderen bij u in de buurt te houden. En als het even kan komt u, om de feeststemming bij de kinderen te verhogen, ook verkleed! Samen maken we er een geweldige Carnaval van voor de kinderen! Afsluiting: Om 14:15 uur is de middag afgelopen, maar we stoppen wat eerder met de presentatie, zodat de ouders die ook kinderen hebben in groep 1-2 op tijd op school kunnen zijn. De kinderen dienen zich af te melden bij de juf/meester voordat ze naar huis gaan. Mocht uw kind naar de BSO gaan, dan worden ze door de BSO opgehaald in De Zaert. We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Werkgroep Carnaval Scholensportdag 2018 Het is wel wat vroeg, maar toch willen wij de informatie over de scholensportdag nu al met u delen. Op vrijdag 21 april 2017 staat de jaarlijkse sportdag voor alle basisscholen in Heeswijk- Dinther-Loosbroek-Vorstenbosch weer op het programma. Dit is een leuke, sportieve dag voor alle leerlingen van groep 5 t/m 8. De kinderen krijgen die dag een sportshirt aan van onze school. Ze trekken dit shirt s morgens op school aan en het shirt wordt s middags, na de sportdag, weer ingeleverd op school bij een van de begeleiders van de groep. De shirts worden dan gezamenlijk gewassen. Verder dragen de kinderen goed zittende sportkleding en eventuele regenkleding of juist kleding voor zonnig weer. Denk aan:

7 handdoek, regenjack, pet, zonnebrand, extra shirt en/of trui, extra paar sokken en eventueel extra paar schoenen. Let op: Schoenen met noppen en/of scheenbeschermers zijn niet toegestaan. Uw kind hoeft deze dag geen geld mee te brengen, want in de kantine van Avesteyn wordt niets verkocht. Wilt u uw kind er op wijzen dat het zijn of haar fietssleutel goed en veilig opbergt of desnoods bij de begeleider in bewaring geeft. Op 20 april vertrekken de kinderen om 8.30 uur vanaf school op de fiets naar de velden van Avesteyn, waar de sportdag plaats vindt. Het zou fijn zijn als uw kind een rugzak bij zich heeft waar een lunchpakketje (géén snoepgoed) en voldoende drinken in zit. Want sporten maakt dorstig! (Bij voorkeur hervulbare flesjes). De kinderen verblijven de ochtend op het sportpark in Dinther. Om ongeveer uur is de afsluitende activiteit waarna om uur de prijsuitreiking plaatsvindt. De scholensportdag duurt dus tot uur. We fietsen gezamenlijk heen en terug naar school onder begeleiding van volwassenen. Neem uw kind onder geen beding op eigen houtje mee terug, zonder overleg met de begeleider(s) omdat we anders kinderen kwijt zijn. Supporters zijn op die dag uiteraard van harte welkom! We hopen weer op een prachtige, zonnige en sportieve dag! Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Lieke van Maasakker en Rianne v.d. Pol. Met sportieve groet, Werkgroep Sportdag bovenbouw. Tenslotte Wensen wij u hele gezellige carnavalsdagen toe en fijne vakantie. Met vriendelijke groet Team BS Het Mozaïek

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch;

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; Maandkalender Februari 2017 1 15 2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; 3 Heidi Broeren(interieurverzorging) jarig; 17 4 18

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender maart 2019 1 Groepen 3 t/m 8 carnavalsochtend in de Zaert; Groepen 1-2 carnaval op school en op Laverhof; 17 Alle groepen om 12.00 uur uit! Vakantie!! 2 18 Begin Blokstage juf. Myrthe en

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

7 22 Gezamenlijke kerstviering in de aula;

7 22 Gezamenlijke kerstviering in de aula; Maandkalender december 2016 1 16 2 17 3 18 4 Verjaardag meester Peter vd Steen; 19 5 Nieuwe schoolwebsite gaat live! 20 Sinterklaasfeest op school! Continurooster alle groepen tot 14.00 uur! 6 Studieochtend

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! 1 Maandkalender januari 2018 16 Een gelukkig en gezond 2018 2 17 Groep 1-2 gymnastiek in Bernrode; 3 Juf. Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 22 Teambespreking: na schooltijd; 8 Weer naar school; 23 Luizencontrole;

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

We zijn voor deze ochtend nog op zoek naar hulpouders van uur tot uur. Graag aanmelden voor a.s. vrijdag via

We zijn voor deze ochtend nog op zoek naar hulpouders van uur tot uur. Graag aanmelden voor a.s. vrijdag via Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 21-02-2019 nummer 16

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 10

JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Afwezigheid juf Jenny. Het lijkt erop dat juf Jenny ook na de voorjaarsvakantie nog afwezig zal zijn. We zijn op zoek naar een oplossing waarbij er zoveel mogelijk

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 17 t/m 20 juni Avondvierdaagse 21 juni Studiedag, groep 2 t/m 8 hele dag vrij 24 juni Tweede rapport mee 24 juni Kennismaken nieuwe groep en nieuwe leerkracht

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! 1 Maandkalender januari 2019 16 Groepen 1-2: Spelletjes; Een gezond en gelukkig 2019 2 17 3 Juf Eline jarig; 18 4 19 5 20 6 21 7 Weer naar school! ; 22 Groep 4: Ganzenveer; 8 13.30 uur Nieuwjaarsborrel

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 1 Natuur en techniek... 2 Taal... 3 Inspectie...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur;

6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering Oudervereniging: uur; MR-vergadering: uur; Maandkalender januari 2016 1 Gelukkig Nieuwjaar en de allerbeste wensen 16 voor 2016! 2 17 3 18 4 Weer naar school: luizencontrole! 19 5 20 6 Koffie-uurtje Oudervereniging: 8.30 uur; 21 Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 14 / nr 16 20 april 2018 De volgende verschijnt op 4 mei 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 1 mei 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

JUF Marlous Dit schooljaar zitten de kinderen in de klas bij Marlous Graafmans

JUF Marlous Dit schooljaar zitten de kinderen in de klas bij Marlous Graafmans NAAR GROEP 3 Dit schooljaar zit uw kind in groep 3. De groep is dit jaar gecombineerd met groep 4. Wat voor sommige ouders allemaal heel gewoon is, is voor sommigen een nieuwe stap. Wie is hun nieuwe juf,

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 Fotograferen en de AVG wet

Nieuwsbrief 8 Fotograferen en de AVG wet Jaargang 20 Schooljaar 2018-2019 Deze nieuwsbrief is een informatieblad van Basisschool Kinderboom en is bedoeld voor (toekomstige) ouders om u te informeren. KOMENDE ACTIVITEITEN 1 februari 2019 Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 20-02 Groep 1 vrij 23-02 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij 24-02 Carnaval Groep 1 t/m 8 27-02 Voorjaarsvakantie (t/m 3 maart) W10/SW22 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 mei 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Stakingsdag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Woensdag 30 mei Wieltjesdag Avondvierdaagse Studiedag Kinderen vrij

Nadere informatie

Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls Rapporten en adviesgesprekken Verkeersweek

Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls Rapporten en adviesgesprekken Verkeersweek Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.13: Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls

Nadere informatie

Donderdag, 4 februari 2016

Donderdag, 4 februari 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 4 februari 2016 Nieuw project kleuters De kleutergroepen starten na de carnavalsvakantie met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus Nieuwsbrief 2018-04-13 Samenwijs Willibrordus Een hele fijne verjaardag, met pakjes en slingers en heel veel felicitaties. Groep 1 en 2 Op dinsdag 22 mei a.s. viert juf. Jolanda haar 25-jarig jubileum

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18

Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18 Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 27 januari 8.15 9.00 uur Inloopochtend groepen 1 t/m 3 Vrijdag 3 februari Groepen 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Maandbrief maart, Heiloo, 2019

Maandbrief maart, Heiloo, 2019 Maandbrief maart, Heiloo, 2019 Beste ouders, Na de vakantie hebben we het project Circus met alle kinderen afgesloten met een voorstelling in de school. Voor de kinderen is het altijd een feest als er

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juni 2018 1 16 2 17 3 18 Oudergesprekken; Groep 7: richtinggevende adviesgesprekken; 4 19 Schoolkamp groep 8; 5 Collegiaal overleg: 14.45 uur; 20 Schoolkamp groep 8; 6 21 Schoolkamp groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 17e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster Gister waren de kleuters op schoolreisje naar het Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Het was even afwachten wat het weer ging doen,

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2016

Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief April 2016 GVO-HVO De kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen ook volgend schooljaar weer deelnemen aan humanistisch vormingsonderwijs (HVO) of protestants-christelijk godsdienstonderwijs (GVO).

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Jaargang 22 - Nummer 03 donderdag 20 oktober Beste ouders, verzorgers, Als school vinden wij het belangrijk dat er een goede communicatie tussen ouders en school plaatsvindt. Het sociaal-emotioneel functioneren,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool.

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool. NIEUWSBRIEF MEI 2019 BESTE OUDERS EN KINDEREN! De laatste periode van het schooljaar is aangebroken. Dit is een leuke periode met allerlei activiteiten zoals de kunstweken, de schoolreis, schoolkamp van

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender september 2018 1 16 2 17 Studiemiddag: alle leerlingen om 12 uur uit! 3 18 4 Inloopavond van 18.30 uur tot 19.30 uur; 19 Groepen 7 en 8: informatieavond Voortgezet onderwijs: 1945 uur; 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda november Nieuwsbrief november 2018-2019 december 5 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Verkeer om school. Theatervoorstellingen. Agenda. 11 febr De afgelopen weken heeft een actieve verkeersgroep

Verkeer om school. Theatervoorstellingen. Agenda. 11 febr De afgelopen weken heeft een actieve verkeersgroep Agenda 13 febr Carnavalsfeest op school. 18 febr. Start Vastenactie 20 febr. Studiedag team. Kinderen zijn vrij 20 febr. Start voorjaarsvakantie t/m 27 febr. 5-6 mrt. theatervoorstelling 11 mrt. Antonieuwtje

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND GROEP 6

INFORMATIEAVOND GROEP 6 INFORMATIEAVOND GROEP 6 Gouden weken Computergebruik LOVS Proefwerken Schoolsport Spreekbeurt Gesprekscyclus Ouderraad Overig Vragen? PROGRAMMA Duur: 3 weken Eigen klassenafspraken Doel: het bevorderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 13 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De informatieavond van gisteravond was een groot succes! De opkomst was groot (120 ouders!) en er zijn mooie dingen met elkaar besproken. Allereerst

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda?

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda? 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 01mrt 2019 190301 volgnummer 25 0volgnummer

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 maart 2019

Nieuwsbrief 1 maart 2019 Nieuwsbrief 1 maart 2019 Beste ouders/verzorgers, Vandaag hebben we met elkaar een gezellige en vrolijke carnavalsviering gehad. De optocht was een feest om te zien en voor de meeste kinderen precies lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie