Indonesië SELAMAT DATANG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Indonesië SELAMAT DATANG"

Transcriptie

1

2 Indonesië SELAMAT DATANG Indonesië is de paradijselijke archipel gelegen tussen Azië en Australië, tussen de Indische en Stille Oceaan. Het land wordt ook wel de Gordel van Smaragd genoemd en bestaat uit ruim eilanden! Bali is misschien wel de enige plek op aarde die het paradijs zo treffend weet te benaderen. Overweldigende natuurpracht, artistiek vakmanschap en een verfijnde Oosterse keuken worden gecombineerd met hartverwarmende gastvrijheid die al zijn bezoekers meteen ontroert. Dit is zonder twijfel het beste wat het Verre Oosten te bieden heeft! Ontdek ook de indrukwekkende tempels van Java, de oorspronkelijke cultuur en natuur van Lombok, de dodencultuur van Sulawesi en de Dani-stammen van Papua. Als nieuwe bestemming neemt Amazing Journeys u mee op een onvergetelijk avontuur naar Borneo. Het centrale en zuidelijke deel van Borneo behoort tot Indonesië en heet officieel Kalimantan. Hoge bergen worden er moeiteloos afgewisseld met uitgestrekte laaglanden, weelderige oerwouden, rijstvelden en plantages. U vindt er uitzonderlijke fauna en flora terug, waaronder de orang-oetan, de Sumatraanse neushoorn, de Borneo-dwergolifant en zo veel meer! Twijfel niet langer, maar laat u betoveren door het buitengewoon mooie Indonesië!

3 KLIMAAT & REISTIJD Indonesië heeft een tropisch klimaat met een hoge luchtvochtigheidsgraad. De gemiddelde temperatuur ligt in het hele land rond de 26. De beste reistijd is tijdens de Europese zomermaanden (mei tot oktober), maar verschilt naar gelang welk eiland u bezoekt. Op zich kunt u ook tijdens de regentijd reizen in Indonesië. Het regent zelden de hele dag en ook tijdens de regens blijven de temperaturen aangenaam warm. Bovendien is het landschap dan op zijn groenst, en dus op zijn mooist. Java de regentijd duurt van november tot maart. In de overige maanden valt er toch nog veel neerslag in het westen en zuidwesten van Java. In het oosten blijft het dan grotendeels droog. De dagtemperatuur schommelt tussen 24 en 31. Bali hier geldt ongeveer hetzelfde klimaat als het oosten van Java. Er valt dus weinig regen tijdens de droge moesson (april november), behalve dan in de bergstreken. Sulawesi de regentijd duurt van oktober tot maart. In het bergachtige midden-sulawesi kan het ook tijdens de zomermaanden regenen. Het noordoostelijke deel van Sulawesi is het natst tijdens onze zomermaanden. In de kustgebieden heerst vrijwel het hele jaar een drukkende hitte. Alleen de zeewinden zorgen voor verkoeling. In de bergen van Sulawesi is de temperatuur veel aangenamer en kan het s nachts bijzonder afkoelen. De temperatuur op Sulawesi schommelt tussen 25 en 34. Kalimantan Kalimantan kent een tropisch regenwoudklimaat met veel neerslag. Het centrale bergland is het natst en het zuidelijk deel het droogst. Het regenseizoen duurt van oktober tot juni. In de droge periode kunnen ook nog buien vallen, maar die beperken zich meestal tot een uurtje in de namiddag. De kustgebieden zijn heet en vochtig, en in het binnenland is het klimaat aangenamer. PASPOORT & VISA Uw internationale reispas dient nog minstens 6 maanden na uw vertrek uit Indonesië geldig te zijn. EU-ingezetenen hebben een visum nodig. Het visum kan u bekomen op de luchthaven bij aankomst en kost 25 USD per persoon (ook betaalbaar in euro s). GEZONDHEID Officieel is voor een bezoek aan Indonesië geen vaccinatie verplicht. Wel worden voorzorgsmaatregelen tegen tyfus, difterie, tetanos, polio en hepatitis A geadviseerd. Malaria komt nog voor op bepaalde eilanden van Indonesië, zoals Sumatra. Een anti-malariakuur wordt dan aangeraden. Raadpleeg uw huisarts. De medische voorzieningen in Indonesië zijn goed, vooral in de grote steden.

4 Birma Indonesië Vietnam Laos China EXTENSIES java, kalimantan lombok, papua, sulawesi Cambodia Thailand Philippines Malaysia Malaysia Sumatra Borneo - Kalimantan Sulawesi Maluku Papua Irian Jaya Java Bali Lombok Australia

5 extensie JAVA Individuele rondreis met Nederlandstalige privé gids - 4 dagen Dag 1: Denpasar Yogyakarta (L,D) Binnenlandse vlucht van Denpasar (Bali) naar Yogyakarta (Java). Verwelkoming op de luchthaven en sightseeing tour door Yogyakarta. U verkent Kota Gede, Kraton en het Waterkasteel. U sluit de voormiddag af met een rit per riksja en bezoek aan de vogelmarkt. Na de Javanese lunch bezoekt u een batik- en tabaksfabriek. s Avonds geniet u van het avondmaal in een lokaal restaurant en een Javaans dansspektakel. Overnachting in Hyatt Regency Yogyakarta. Dag 2: Yogyakarta (O,L,D) Na een heerlijk ontbijt verkent u de mysteries van de wereldberoemde Borobudur tempel. Dit prachtig bouwwerk is één van s werelds grootste en meest indrukwekkende boeddhistische monumenten. In de namiddag bezoekt u de tempel van Prambanan, het grootste hindoe-heiligdom op Java. Avondmaal en overnachting in Hyatt Regency Yogyakarta. Dag 3: Yogyakarta Tosari (O,L,D) Vandaag ontdekt u het centrale deel van het eiland Java. Een korte rit brengt u naar Solo (Surakarta), Java s oudste culturele centrum. Daarna reist u verder langs boeiende steden, koloniale suikerfabrieken, fruitgaarden en prachtige berglandschappen. In de late namiddag komt u aan in een klein resort in de heuvels net ten zuiden van de stad Surabaya. Avondmaal en overnachting in Bromo Cottage. Dag 4: Tosari Surabaya Denpasar (O,L) Vroeg uit de veren voor een ochtendexcursie naar de heilige berg Bromo. Per jeep, te paard en te voet bereikt u de top tijdens een adembenemende zonsopgang. Na een welverdiend ontbijt in het hotel reist u terug naar Surabaya met onderweg tal van mooie fotostops. Bezoek aan House of Sampoerna en lunch in Surabaya. Uw transfer brengt u naar de luchthaven van Surabaya voor uw terugvlucht naar Denpasar (Bali).

6 Indonesië extensie BORNEO/KALIMANTAN Individuele rondreis met Engelstalige privé gids 6 dagen Dag 1: Denpasar Yogyakarta Semarang (D) U vliegt van Denpasar (Bali) naar Yogyakarta (Java). Verwelkoming op de luchthaven van Yogyakarta waarna uw transfer u naar het hotel in Semarang brengt. Avondmaal en overnachting in Novotel Semarang. Dag 2: Semarang Pangkalanbun Tanjung Puting (O,L,D) Na het ontbijt brengt uw transfer u naar de luchthaven voor uw vlucht naar Pangkalanbun in centraal Kalimantan. U reist naar Kumai en neemt de boot naar het prachtige National Park van Tanjung Puting. Lunch op de boot. Na een eerste ontmoeting met enkele orang-oetans gaat u door naar Rimba Lodge aan de rand van het natuurpark. Avondmaal en overnachting in Rimba Lodge. Dag 3: Tanjung Puting (O,L,D) Vandaag brengt u een onvergetelijke dag door in dit uitgestrekte natuurgebied met verschillende revalidatiecentra voor orang-oetans. U kan er de grote bosbewoners makkelijk observeren en komt allerlei dieren tegen op uw avontuur! Lunch op de boot. Een ander hoogtepunt is uw bezoek aan het onderzoekscentrum Camp Leakey. Tenslotte bezoekt u ook Pondok Tanggui, een revalidatiecentrum voor jonge orang-oetans gelegen op enkele kilometers van Rimba Lodge. Avondmaal en overnachting in Rimba Lodge. Dag 4: Tanjung Puting (O,L,D) Na een heerlijk ontbijt in de lodge trekt u naar Pasalat, een natuurgebied dat in teken staat van de heraanleg van het regenwoud en reïntroductie van jonge orangoetans in het wild. Daarna gaat u op cruise naar Natai Lengkuas waar u een unieke diersoort kan observeren, namelijk de neusapen die enkel op Borneo leven. Lunch op de boot. U keert terug naar de lodge. Avondmaal en overnachting in Rimba Lodge. Dag 5: Tanjung Puting Semarang Yogyakarta (O,D) Na het ontbijt brengt uw transfer u terug naar Pangkalanbun voor uw vlucht naar Semarang. De gids verwacht u op de luchthaven van Selamang en uw transfer brengt u naar Yogyakarta, waar u incheckt in Hyatt Regency Yogyakarta. Daarna kan u rustig genieten van vrije tijd. Avondmaal en overnachting in Hyatt Regency Yogyakarta. Dag 6: Yogyakarta Denpasar (O) U geniet van vrije tijd tot de transfer u oppikt en naar de luchthaven brengt voor uw terugvlucht naar Denpasar (Bali).

7 extensie LOMBOK Individuele rondreis met Engelstalige privé gids - 4 dagen Dag 1: Denpasar Mataram Tanjung (L,D) U vliegt van Denpasar (Bali) naar Selaparang Airport (Lombok). Verwelkoming op de luchthaven. Vandaag trekt u naar de centrale en zuidelijke delen van Lombok, het hart van de Sasak-cultuur. Bezoek aan de lokale markt en enkele dorpjes, gespecialiseerd in weven en pottenbakken. U reist verder en bereikt de hagelwitte zandstranden en turquoise lagunes van Zuid-Lombok. U keert terug naar het noorden en reist door naar Tanjung. Avondmaal en overnachting in The Oberoi Resort Lombok. Dag 2: Tanjung (O,L,D) Korte rit naar de haven waar u aan boord gaat van een catamaran. U vaart naar één van de unieke Gili-eilandjes met prachtig koraalrif, de beste plek om de fascinerende onderwaterwereld van Indonesië te verkennen! U heeft alle tijd om te zwemmen, snorkelen of wandelen. Lunch in een lokaal restaurant en terugkeer naar het hotel in Lombok. Onderweg geniet u van het mooie zicht op de Rinjani Mountain, de tweede hoogste vulkaan van Indonesië. Avondmaal en overnachting in The Oberoi Resort. Dag 3: Tanjung (O,L,D) Vandaag ontdekt u het vruchtbare en groene noorden van Lombok. U bezoekt er de dorpjes Batu Kok en Senaru en de nabijgelegen watervallen Sindang Gile en Tiu Kelep, waar u kan zwemmen of baden. De lokale legende beweert dat je één jaar jonger wordt, telkens je in deze wateren zwemt. In de namiddag keert u terug naar het hotel en geniet u van vrije tijd. Lunch, avondmaal en overnachting in The Oberoi Resort Lombok. Dag 4: Tanjung Teluk Kode Benoa Harbor (O) U geniet van de laatste uurtjes vrije tijd. Uw gids wacht u op in de lobby van het hotel voor uw transfer naar Teluk Kode. U keert terug naar Bali per speedboot.

8 Indonesië extensie PAPUA Individuele rondreis met Engelstalige privé gids - 4 dagen Dag 1: Denpasar Jayapura Wamena (O,L,D) U vliegt van Denpasar (Bali) naar Jayapura (Papua). Verwelkoming op de luchthaven en aansluitende vlucht naar Wamena. Aangekomen in de mysterieuze Baliem vallei, stapt u een nieuwe wereld binnen. U bezoekt Napua Hills met panoramisch zicht op de vallei, het dorpje Wesaput met traditionele hangende brug, enkele Dani-dorpjes en een lokale markt. Na de lunch checkt u in in het hotel en geniet u van vrije tijd. Avondmaal en overnachting in Baliem Pilamo Hotel. Dag 2: Wamena (O,L,D) Vandaag ontdekt u de Baliem vallei en de dorpjes van de Dani, ooit gevreesde krijgers, maar nu vriendelijke landbouwers. Na een bezoek aan de 250 jaar oude mummy in Jiwika, gaat u door naar het dorp Anemoigi voor het Pig Feast. Na de lunch klimt u naar de top van de Mili Mountain waar u kan zien hoe de Dani-vrouwen zout winnen uit een klein meer. In de namiddag keert u terug naar het hotel waar u geniet van vrije tijd. Avondmaal en overnachting in Baliem Pilamo Hotel. Dag 3: Wamena Jayapura (O,L,D) U keert per vliegtuig terug naar Sentani. Bij uw aankomst begint de ontdekking van dit gebied met een bezoek aan McArthur War Memorial. U vaart naar een eilandje in Lake Sentani voor een ontmoeting met de lokale stam. U checkt in in Swiss Bell Hotel Jayapura voor het avondmaal en de overnachting. Dag 4: Jayapura Denpasar (O) Na het ontbijt brengt uw transfer u naar de luchthaven van Sentani voor uw vlucht naar Denpasar.

9 extensie SULAWESI Individuele rondreis met Engelstalige privé gids - 3 dagen Dag 1: Denpasar Ujung Pandang Rantepao (L,D) U vliegt van Denpasar (Bali) naar Ujung Pandang (Sulawesi). Verwelkoming op de luchthaven en transfer naar Tanah Toraja, 300 km ten noorden van Makassar. De weg erheen leidt u langs adembenemende landschappen met diepe valleien en hoge bergen. Lunch in een lokaal restaurant. U komt aan in Rantepao, het culturele centrum van het Torajavolk. Avondmaal en overnachting in Toraja Heritage Hotel (4*). Dag 2: Rantepao (O,L,D) Vandaag ontdekt u het land van de Toraja en hun sterke culturele identiteit. U bezoekt verschillende traditionele dorpjes zoals Ketekesu, Siguntu en Marante. Er gaat speciale aandacht uit naar de typische Toraja-architectuur met zijn indrukwekkende daken. Bezoek aan de dorpen Nanggala, Lemo en Londa. Lunch in een lokaal restaurant. De dodencultuur staat centraal in het land van de Toraja en u vindt tal van graven verspreid tussen de heuvels. Misschien maakt u zelfs een Torajabegrafenis mee. Avondmaal en overnachting in Toraja Heritage Hotel (4*). Dag 3: Rantepao Ujung Pandang Denpasar (O,L) Na het ontbijt keert u terug naar het zuiden voor uw terugvlucht naar Denpasar.

10 Archeon Travel Lucia Heyvaert Stationstraat 1A 1861 Meise - Wolvertem T F lucia@amazingjourneys.be Riviera Reizen Inge Van Lysebeth Kerkstraat Hamme (O-VL) T F inge@amazingjourneys.be Travel Tip Maria Nijs Jodenstraat 12 A 2270 Herenthout T F maria@amazingjourneys.be

Weelderige oerwouden, indrukwekkende

Weelderige oerwouden, indrukwekkende Weelderige oerwouden, indrukwekkende rijstterrassen, pittoreske dorpjes, authentieke bergstammen, mysterieuze tempels en prachtige bouwwerken Vietnam is ongetwijfeld een parel van een bestemming! Beleef

Nadere informatie

GEZONDHEID In de grote steden zijn er medische voorzieningen voorhanden. Op safari vaak niet. Neem dus zeker

GEZONDHEID In de grote steden zijn er medische voorzieningen voorhanden. Op safari vaak niet. Neem dus zeker Tanzania Tanzania, een land van superlatieven en contrasten, met voor ieder wat wils: van de imposante Kilimanjaro tot het sprookjesachtige eiland Zanzibar. In het noorden van Tanzania vindt u de bekendste

Nadere informatie

15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok

15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok 15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok PROGRAMMA Dag 1 Brussel Amsterdam - Jakarta In de late namiddag vertrek u vanaf Brussel naar Amsterdam met KLM, waar u aansluitend naar Jakarta vliegt (technische

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

U logeert in afgelegen, bijzonder luxueuze tentenkampen, die een geheel vormen met hun overweldigende

U logeert in afgelegen, bijzonder luxueuze tentenkampen, die een geheel vormen met hun overweldigende Botswana De uitgestrekte felgroene grasvlaktes, de dorre steppes van de Makgadikgadi Pans, de weelderige moerassen van de Okavango Delta en de kurkdroge Kalahariwoestijn. Welkom in Botswana, het land van

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

TRANS SULAWESI - 21 DAGEN

TRANS SULAWESI - 21 DAGEN TRANS SULAWESI - 21 DAGEN Tourcode: DJ-21D-SUL-22 Inleiding 21-daagse spectaculaire en adembenemende individuele privérondreis van Zuid naar Noord Sulawesi. De reis gaat door afwisselende landschappen,

Nadere informatie

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667 23-daagse combinatiereis Java / Lombok/ Gili per auto met privé chauffeur; een uitgebreide verkenningstocht van Java inclusief een afsluiter op Lombok en Gili Deze rondreis brengt u naar alle uithoeken

Nadere informatie

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bandung

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

22 dagen Java Rondreis

22 dagen Java Rondreis Aanbieding Rondje Java WEST, NOORD, MIDDEN, OOST, NOORD, MIDDEN NAAR WEST 22 dagen Java Rondreis Vanaf 2 deelnemers Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer: 1.349,00 p.p. minimaal 6 personen

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

INDONESIA,... een oosterse cocktail

INDONESIA,... een oosterse cocktail INDONESIA,... een oosterse cocktail In het eerste gedeelte van deze reis laten we U kennismaken met de hoogtepunten van Centraal Java. Een bezoek aan de kleine dorpjes rond de bekende cultuurstad Yogyakarta,

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi De reis van dag tot dag Dag 1, 17 oktober 2008 Vertrek vanuit België voor de intercontinentale vlucht naar Denpasar. Dag 2,18 oktober 2008 Aankomst in Denpasar,

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

16 Daagse rondreis: West Maleisiё

16 Daagse rondreis: West Maleisiё Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 16 Daagse rondreis: West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad

Nadere informatie

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha.

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS JAVA/BALI 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. Dag 2: Jakarta (D) Aankomst op de luchthaven van Jakarta

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 Vertrek 02 November, en 23 November 2016 Minimaal 6 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst wordt u op

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

INDONESIA-X 20-DAAGSE RONDREIS

INDONESIA-X 20-DAAGSE RONDREIS INDONESIË 154 INDONESIA-X 20-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. IX03 01.04.16 20.04.16 IX01 08.07.16 27.07.16 IX02 02.09.16 21.09.16 IX03 31.03.17 19.04.17 AANTAL DEELNEMERS min. 10 max. 15 PRIJS per

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo)

18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo) Sarawak kent geen massa toerisme

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor Guest House Hester Basoeki ligt gelegen in Kampung Wisata Cinangneng. Guest House bestaat uit 10 kamers: Tebu Hotel Bandung, Bandung Tebu Hotel Bandung biedt een

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen

West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

Australië de hoogtepunten

Australië de hoogtepunten AUSTRALIË Australië de hoogtepunten Privé rondreis Kant-en-Klaar - 21 dagen / 17 nachten REF: 299 REISBESCHRIJVING Sydney - Blue Mountains - Alice Springs - Kings Canyon - Ayers Rock - Port Douglas - Great

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё 50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november Herfst 2007 Indonesië 19 oktober t/m 2 november Vrijdag 19 oktober Met de trein van 7:30 via Utrecht naar Schiphol. De directe trein reed niet dus via Amsterdam een half uur vertraging. Een prima vlucht

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire Arusha 13 dagen/10 nachten

Nadere informatie

Voorstel RECO 223 reis 24 dagen Java/Ambon/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 oktober 2015

Voorstel RECO 223 reis 24 dagen Java/Ambon/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 oktober 2015 Voorstel RECO 223 reis 24 dagen Java/Ambon/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 oktober 2015 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vertrek vanuit Schiphol richting Jakarta Dag

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Dag 1, Amsterdam - Yangon Vlucht van Amsterdam naar Bangkok, transfer naar Yangon. Dag 2, aankomst in Yangon Maaltijden: - Transport:

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Voorstel RECO- reis 24 dagen Java/Ambon/Seram/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 Oktober 2015

Voorstel RECO- reis 24 dagen Java/Ambon/Seram/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 Oktober 2015 Voorstel RECO- reis 24 dagen Java/Ambon/Seram/Sulawesi en Bali met een minimale deelname van 35 personen met vertrek 09 Oktober 2015 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vertrek vanuit Schiphol richting Jakarta Dag

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls 10-daagse privé-safari door de mooiste natuurbestemming Ongetemd Botswana Alle hoogtepunten in 10 dagen: Victoria Falls, Chobe N.P, Moremi, Op privé-basis of in kleine groepen Exclusieve, kleinschalige

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 15-daagse stammenreis via Kafa DAG 1 ADDIS ABEBA-BONGA Vandaag begint uw reis naar de stammen in het zuiden met een vrij lange reisdag van Addis Abeba naar Bonga. Onderweg

Nadere informatie

16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili

16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili Logo 16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili Ontdek de cultuur van Bali en het dromerige landschap, beroemd om zijn tradities, natuur, cultuur en kunst. Een zeer bijzonder en volledig verzorgde

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo)

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Sarawak is één groot natuurreservaat

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. 12 dagen / 10 nachten Het Andere Kenia Donderdag 10 mei 2018 tot en met maandag 21 mei 2018 Kleine groep / Nederlandstalig begeleid Prijs 3.590,00 pp in dubbel We kunnen geen betere titel vinden voor deze

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Hola Venezuela. Reisbeschrijving

Hola Venezuela. Reisbeschrijving Hola Venezuela 13 dagen/ 11 nachten Een bijzondere rondreis in Venezuela die zich concentreert op de mooiste bezienswaardigheden van het land. Hij begint met de uitgestrekte vlaktes van de Bajo Llanos.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt www.magicalkenya.nl SAFARI Ais je Kenia bezoekt, dan is een safari een must. Een safari door de bush maakt je vakantie in Kenia tot een onvergetelijke ervaring. Er zijn 50 nationale parken, soms zo groot

Nadere informatie