Uw winkel ALS THEATER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw winkel ALS THEATER"

Transcriptie

1 W O O NMODE CITY VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter AUGUSTUS Uw winkel ALS THEATER Woonmodecity 2011 vindt van 4 t/m 6 september 2011 plaats in De Fabrique in Maarssen. Dit jaar is het voor de zesde keer dat de beurs wordt georganiseerd. Maar, een gewone beurs zal het niet worden. Noem het een noviteitenhappening, noem het een promosalon. Het gaat om noviteiten, om elkaar ontmoeten in een goede sfeer. Het inspireert, verrast en kijkt naar de toekomst. Niet te missen voor de professional in wonen en slapen. Als centrale thema is dus niet voor niets gekozen voor uw winkel als theater. OPENINGSTIJDEN zo 4 t/m di 6 september 2011 Zondag, maandag en dinsdag 10:00-18:00 uur EXTRA S Naast noviteiten zijn er diverse extra s die interessant zijn voor de bezoekers, zoals: workshops over uw winkel als theater retailadvies actiematige retail CBW-seminar kleuradvies Voor meer info: Schrijf u in via de site en ontvang per mail uw gratis entreebewijs. GRATIS De bezoeker wordt zeer gastvrij ontvangen en betaalt dus geen entree, catering of parkeren. DE FABRIQUE MAARSSEN Woonmodecity heeft dit jaar onderdak gevonden in de fabrieksgebouwen van De Fabrique Maarssen waar u de sfeer ademt van het industriële leven van het begin van de vorige eeuw. Inmiddels is De Fabrique liefdevol gerestaureerd waarbij veel oude details zijn behouden. Zo herinneren grote oude silo s aan het gerenommeerde mengvoederbedrijf UTD dat hier tachtig jaar lang zat gehuisvest. Kortom, het perfecte theater en podium om samen met andere bezoekers en leveranciers een blik op de toekomst te werpen. Samen komen we tot het antwoord op de vraag: hoe leer je de kunst van het verleiden in uw eigen winkel? Welke mogelijkheden zijn er? En hoe gaan we samen de toekomst in?

2 W O O NMODE CITY DEELNEMERS WONEN: ADO Bart Brugman CBW-Mitex Colors@Home Decoline Desso Eijffinger Gardisette Gb.prdcts Gerster Raam in stijl Luxaflex Mijn Smaak Sunway TED Thuisin Toppoint Voca Werk aan de winkel WoonWerk DEELNEMERS SLAPEN: Avek AquaNova Beddinghouse Dommelin Hagemann HMG Jade Muller Textiel Norma Rowa Texelwool Textap Town & Country Van Es Home Van de Weerd DE FABRIQUE MAARSSEN!"#$%&'&&()*+%,-./01,23,4$5"67$, 8,9.9,109,09,09, :::;)"<&=5*>?";'(

3 B EURS N OV I T E ITEN VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter AUGUSTUS DEELNEMERS WONEN ADO Producent van interieurstoffen ADO presenteert ideeënboeken. Hiermee is ADO afgestapt van het klassieke stalenboek. De ideeënboeken zijn een prachtig hulpmiddel bij styling, omdat kleuren en dessins uiterst overzichtelijk bij elkaar te zien zijn, en de ADO-stoffen in de boeken als het ware ingeruild kunnen worden voor muurverf of vloerbedekking. Eigenlijk is iedere pagina in de ideeënboeken een moodboard op zich. De boeken zijn uitgetest in de showroom van ADO in Villa Arena en daar bleek dat de nieuwe visie van ADO sneller tot een aankoop leidt, en dat het aankoopbedrag hoger is. De ideeënboeken werden al eerder gelanceerd op Intirio. Op Woonmodecity is de uitgebreide versie te zien. DECOLINE Het Belgische Decoline komt met diverse noviteiten: Op de foto een sfeerbeeld van een paneelgordijn-oplossing waarbij de getoonde stof ook in de nieuwe collectie verkrijgbaar is. SUNWAY Sunway gaat een bijzondere aanvulling brengen op de succesvolle houtcollectie. Daarnaast heeft het bedrijf nog een aantal noviteiten, maar die laten men graag tijdens Woonmodecity op de Sunway-stand zien.

4 16 AUGUSTUS 2011 VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter B EURS N OV I T E ITEN THUISIN In een toepasselijke theatervoorstelling laat Thuisin zien wat de voordelen zijn om zich als ondernemer bij hen aan te sluiten. Zoals voordeel met onderscheidende reclame, betere marge, het meest complete assortiment, operationele persoonlijke ondersteuning en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tevens wordt ege carpets gepresenteerd. Geïnspireerd door de wereld van folkloristische mode, presenteert de Deense tapijtenfabrikant ege carpets een nieuw en innovatief tapijtconcept: Floorfashion by Muurbloem. TFD Onlangs introduceerde TFD als eerste ter wereld het MFD Magneet vloersysteem. Dit innovatieve systeem is tevens een promotie voor de Design vloeren collectie. De overdracht van het materiaal is een magnetische film, die los op de ondergrond wordt gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. De voordelen zijn: geen gebruik van lijmen, in veel gevallen is er geen egalisatie nodig, geen uitzetting als gevolg van vocht, extreem bestand voor zwaar gebruikte gebieden. Daarnaast verdraagt MFD extreme omstandigheden, snelle en schone installatie. Deze oplossing is ideaal voor renovatie en/ of daar waar er een harde vloer ligt, want deze hoef je er nu vaak niet uit te slopen. De Magnetic Floor Design kan direct over de bestaande vloer heen gelegd worden. Ook heb je geen wachttijden voor het drogen en hoef je geen gebieden af te zetten, omdat je niet met een lijm werkt. Daarnaast kunnen de Magnetic Floor Design lamellen eenvoudig weggenomen worden en uiteraard dan ook weer gemakkelijk vernieuwd worden. Bij het vervangen van een design kunt u de magnetische folie blijven gebruiken. DESSO Natuurlijk komt Desso met de zachte vloerbedekking Airmaster, een product waar het bedrijf ook op tv veel aandacht voor genereren omdat het de luchtkwaliteit zou verbeteren. Het tapijt zorgt er, volgens Desso, voor dat de fijnstofconcentratie in de lucht tot acht keer lager is dan bij een harde vloer en tot vier keer lager dan bij een standaard tapijt. Dat zou blijken uit onafhankelijk onderzoek van GUI. Dat is een Duits testinstituut, gespecialiseerd in het analyseren van luchtkwaliteit in binnen- en buitenklimaten. Het verricht onder andere onderzoeken voor de Duitse Allergie en Astma Bond (DAAB). Airmaster is er in diverse frisse kleuren, verschillende structuren en drie dessins.

5 VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter AUGUSTUS GARDISETTE Gardisette is bezig met één bak met inspiratie. Wat het bedrijf daarmee bedoelt, wordt nog niet onthuld. Het idee wordt echt pas op Woonmodecity getoond en past in het thema Uw winkel als theater. LUXAFLEX Ook Luxaflex speelt in op het thema Uw winkel als theater en zegt de dealer verschillende tools te bieden om van hun winkel een inspirerend theater te maken om de klanten te verleiden, zoals: shop of Stylingadvies door een styliste van TES Concept. Nieuw: Advies-aan-Huis & Stylingverkooptraining voor uw personeel. een inspirerende Presentatie Display. Een Display die volledig onderhouden wordt door Luxaflex. prikkeld door interessante lifestyle onderwerpen, de laatste interieurtrends, interviews met stylistes/architecten én een kijkje achter de schermen. nieuwe collectie Silhouette Shades. Een product wat het interieur zacht, gefilterd licht geeft. dichter bij de consument te komen: social media, dus Facebook, Twitter, Flickr, YouTube en Our Blog. foto, een afbeelding van kinderen zijn maar ook een logo van een bedrijf. Dit is te maken met de virtuele tool Imagine Studio. Men kan ook gebruikmaken van de Luxaflex fotogallerij. WERK AAN DE WINKEL Om meer ondernemers te laten profiteren van de aanpak van het Local Hero-concept introduceert Werk aan de Winkel een nieuwe vorm van samenwerking in de vorm van modules. Dit is een menukaart systeem, waarbij iedere lokale woninginrichter zelf kan kiezen aan welke modules er wordt meegedaan. De aangeboden modules zijn o.a. reclame, webmarketing, opleidingen en automatisering.

6 18 AUGUSTUS 2011 VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter B EURS N OV I T E ITEN GB PRODCTS GB Products is met hun brede en uitgebreide collectie jaloezieën, plisségordijnen, lamelgordijnen, horren, paneelgordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen een grote speler op de Beneluxmarkt. Wij gebruiken Woonmodecity om onze dealers te verwennen met het nieuwste op het gebied van raamdecoratie. Zo hebben wij een splinternieuw jaloezieysteem die wij groots presenteren. EIJFFINGER Eijffinger komt zowel met stoffen als met behang. Aan de behangcollectie voegt Eijffinger weer drie collecties toe, waarbij de natuur inspiratiebron nummer één. Dat is terug te zien in de behangcollectie Suzani (zie foto). Nieuwe kleuren als Oker en Roest in vele variaties komen terug in het interieur. Blauwtinten zorgen voor licht en frisheid. In combinatie met verschillende structuren en patronen zoals bloemen en bomen, komen stad en land tezamen. Maar ook elementen uit de aarde en de zee zijn gebruikt als voorbeeld voor een nieuwe behangcollectie. Natuurlijke gesteenten en parelmoeren schelpen komen terug in prachtige strepen en grootse medaillons. En dit najaar presenteert Eijffinger de nieuwe Pip behangcollectie. VOCA / BN WALLCOVERINGS Noviteit bij BN Wallcoverings is de behangcollectie Elements. Daarin houtdessins, betondessins, behang dat eruit ziet als een verweerde muur.

7 VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter AUGUSTUS DEELNEMERS SLAPEN JADE Tijdens Woonmodecity, presenteert Jade een nieuwe Silvana hoofdkussencollectie speciaal geschikt voor dié mensen die ondersteuning nodig hebben. Met de nieuwe vormvaste collectie biedt Silvana een tiental hoofdkussens met uitsluitend een kern van latex, traagschuim of een combinatie daarvan. De vormvaste collectie bestaat uit vier modellen hoofdkussens, waaronder de Duoform en Fysioform. Deze modellen zijn elk weer onderverdeeld in twee of drie verschillende stevigheden of uitvoeringen. Voor de kernen is gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals Vita Talalay, latex en traagschuim. Enkele hoofdkussens zijn voorzien van een extra gellaag, wat zorgt voor een verkoelend effect. TOWN & COUNTRY Town & Country komt met veel natuurlijke kleuren voor het najaar. Garengeweven dekbedsets in grijs- en taupetinten zoals de Pittsburgh die goed zijn te combineren met nieuwe quilts in warme kleuren. Ook de traditionele kleuren zoals blauw en roze zullen niet ontbreken. AVEK Het bekende Noflik programma is uitgebreid met de nieuwe achterwand Stripe. Het ontwerp, van de hand van Hans Daalder, kenmerkt zich door een fraai horizontaal lijnenspel. Door de doorgestikte Stripes krijgt de Noflik een zeer royale uitstraling. De achterwand Stripe kan, uiteraard samen met de box, in vele fraaie stoffen worden uitgevoerd. Geheel nieuw in de stoffen collectie is de stof Utens. Utens is een aantrekkelijke stof met een prachtige structuur in ondermeer de kleuren zwart, antraciet, paars, rood en blauw. Deze kwaliteitsstof heeft een backing, en laat zich daardoor erg fraai stofferen op het Noflik programma.

8 PVC vloerdelen, de duurzame vloer Voordelen: 5 mm hoogwaardige PVC vloerdelen, formaat 190 x 1210 mm met microvelling 0,5 mm toplaag met beschermende UV coating Lijmvrije clickverbinding voor eenvoudige, schone en snelle plaatsing (niet egaliseren / vol verlijmen) Projectkwaliteit met gebruiksklasse 33/42 Fluisterstil door hoge reductie van het loopgeluid De ideale vloer voor de woon, slaap en werkomgeving! 100% water en vochtbestendig (géén MDF drager maar heterogeen PVC) Hoge kras- en slijtvastheid en uitermate indrukbestendig Ideaal voor renovatie, te plaatsen over bestaande harde vloerbedekking, zelfs zonder ondervloer Ruimtes tot 350 m2 aaneengesloten te leggen Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling Duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd Brandvertragend en antibacterieel Recyclebaar UNIEK! Deze duurzame vloer is zelfs te gebruiken in een natte omgeving zoals de badkamer. Geborstelde structuur Synchroonstructuur Rough Hewn Hickory Wyoming Aspen Oak Limed Aspen Oak Black Aspen Oak White Avignon Oak Natural Black Walnut 2-strip Durban Oak Markham Oak Light Carmel Oak Kentucky Oak Rough Hewn Hickory Dakota Aspen Oak Silver Aspen Oak Gold Avignon Oak White Avignon Oak Stained Grey Oak 2-strip Devon Oak Espresso Oak Noche Castano Woodpecker BV Nijverheidsweg RR Mijdrecht info@woodpecker.nl

9 B EURS N OV I T E ITEN VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter AUGUSTUS DOMMELIN Dommelin presenteert haar totaal vernieuwde collectie hoeslakens in Percal en Satijn De kwaliteit van het Percal en Satijn is nog mooier geworden door het doek een fijnere finish te geven. De collectie Percal en Satijn bestaat uit 29 kleuren waarbij alle kleuren leverbaar zijn in alle gewenste maten. Het Percal en Satijn standaard kan ook geleverd worden als hoeslaken. Daarnaast kan Dommelin met het programma Plain & Simple ieder gewenst dekbedovertrek maken. MULLER TEXTIEL Muller Textiel komt voor het najaar met een nieuwe serie Descanso dekbedovertrekken waaronder een nieuwe serie bedrukte dessins op katoen/satijn met een lengte van 260 cm. Ook in de gebruikelijke Descanso serie komen vele nieuwe dessins die een rustig kleurbeeld hebben waardoor ze perfect te gebruiken zijn op de gangbare kleuren boxspringbedden. Bij de gebruikelijke bedrukte dekbedovertrekken is er ook veel nieuws waaronder hele mooie kinderdessins in frisse kleuren. VAN ES HOME Van Es Home brengt dit najaar de collectie At Home With Marieke,van ontwerpster Marieke Strik, inmiddels bekend van haar eigen servieslijn. In het bedtextiel is Marieke s herkenbare stijl terug te vinden; warm, landelijk en oer-hollands. De collectie bestaat uit dekbedovertrekken, handdoeken, pyjama s en badjassen. At Home with Marieke is een lifestylemerk, gekenmerkt door de unieke wisselwerking tussen oud en nieuw. Nieuw in de collectie van Van Es Home is de tassenlijn van het populaire lifestylemerk lief!. Bijzondere luier- en kindertassen die zich onderscheiden door de voor zo lief! zo kenmerkende frisse kleuren, vrolijke prints en bijzondere afwerking. PIP Studio bedtextiel brengt inspiratie uit India.Naast het bedtextiel is er ook een tassenlijn verkrijgbaar, bestaande uit weekendtassen, handtassen, shoppers, beautycases, make-up- en toilettasjes.

10 22 AUGUSTUS 2011 VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter BEURS Discussie met EXPOSANTEN WOONMODECITY We moeten winnen van het grootwinkelbedrijf door samen te werken, door te kopiëren wat zij goed doen en het vervolgens beter te doen. Dat is een van de uitspraken gedaan tijdens een groepsdiscussie tussen leveranciers van Woonmodecity over strategieën om ook in deze moeilijke tijd een leuke boterham te verdienen. Uw vakblad nodigde enkele exposanten van Woonmodecity uit van het segment Wonen voor een discussie over de branche. We deden dit in de kantine in het nieuwe onderkomen van uitgeverij Lakerveld in Rijswijk. Het werd een inspirerend en animerend gesprek. Gediscussieerd werd aan de hand van prikkelende stellingen. Stelling 1: IK RAAD JONGEREN AF OM WONINGINRICHTER TE WORDEN. Een stekelige stelling, vinden de deelnemers. Ems Hoekveld: In eerste instantie kun je deze stelling misschien beamen omdat dit voor velen moeilijke tijden zijn, maar toch verwerp ik het, want het is een mooi beroep, waar je goed je boterham in kunt verdienen. Wim Verhoeven: Het ligt eraan wat je wilt bereiken. Je moet je er niet gemakkelijk vanaf willen maken. Je moet je naast installeren ook richten op adviseren en zelf goede keuzes maken. Paul van Noord: Het is een schitterend vak, maar als je voor het geld gaat ben je verkeerd bezig. Maar een goede woninginrichter kan er een goede boterham mee verdienen. Het is mooi, want je krijgt de kans om een heel huis in te richten. Je moet wel een goed plan hebben. Cor Ax: Je moet geen woninginrichter zijn, maar een woonwinkel hebben. Een winkel met totaalinrichting. We moeten kruidvattiseren, dus alles verkopen. >> Paul van Noord (ADO): Het is een mooi vak, maar je moet wel een goed plan hebben Astrid van Leeuwen (Nederlands Interieur Instituut en organisator van Woonmodecity): Ga voor de klant gordijnen wassen en weer ophangen

11 DEELNEMERS AAN DE D,,E',7"$,5AA)C,F*&,G""5)"B&'C,7AA<)5")&6$"?5, H&%=(&),IAA5,)",!A'*'J*'5*67$"5 D,,K75*#,K5&?:"(#C,#&("#,H&%=(&),IAA5,)",!AL '*'J*'5*67$"5,"',$A"7AA5)"5; IAA5,)",!A'*'J*'5*67$"5 D,,3#$5*),I&',M""?:"'C,N")"5(&')#,E'$"5*"?5, E'#$*$??$,"',A5J&'*#&$A5,I&',!AA'BA)"6*$O D,,M?6,H""'#$5&C,PN,!&((6AI"5*'J# D,,KA5,3QC,KA'6"R$#,S,KABR&'*"# D,,G&?(,I&',NAA5)C,32T D,,!*B,H"57A"I"'C,2"6A(*'" D,,UB#,VA"%I"()C,W&5)*#"$$"

12 24 AUGUSTUS 2011 VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter BEURS Cor Ax (Concepts & Companies): We moeten kruidvattiseren, dus alles verkopen Ems Hoekveld (Gardisette): Onderling concurreren de grootwinkelbedrijven ook. Er is ruimte voor verschillende niveaus Astrid spreekt dan liever over Etosseren, ofwel voor een goed niveau kiezen. Luc is het met Cor eens: Je moet geen traditionele woninginrichter zijn. De drempel van de traditionele woninginrichter is veel te hoog. Kies voor totaalinrichting, de consument gaat niet meer tien zaken af, maar bij die totaalinrichting moet alles wel kloppen. Als voorbeeld wordt Rivièra Maison genoemd als een totaalinrichter waar alles klopt. Astrid: Inderdaad, ik raad af om een traditionele woninginrichter te zijn. Maar presenteer je als interieuradviseur of stylist, met daarnaast een vakdecorator ofwel een vakman iemand die het vak van het aanbrengen van alle materialen heel goed beheerst. Dat kun je doen vanuit een winkel, maar ook vanaf een plek op een industrieterrein. Wim: Kies duidelijk. Waar richt je je op? Op de top? Op de massa? Communiceer dat heel duidelijk naar je klant. Stelling 2: DE WONINGINRICHTERSBRANCHE HEEFT EEN STOFFIG IMAGO. Astrid van Leeuwen: Als we het over de traditionele branche hebben, dan ben ik t met de stelling eens. Luc en Cor menen dat de branche geen imago heeft, omdat de jonge consumenten de woningin- richterszaak voorbij lopen. Ze weten niet wat een woninginrichter voor hen kan betekenen. Toch is het inrichten van een woning wel degelijk een issue, ook bij jongeren. Kijk maar naar de interieurprogramma s op de tv. Astrid noemt met name het programma: In 60 minuten een nieuw interieur als uiterst intrigerend. De aanwezigen zijn het met elkaar eens dat er een gat is tussen wat de consument ziet op tv, versus de winkel in het eigen dorp. Men meent dat de branche zoekend is naar een goed imago, maar dat detaillisten afzonderlijk wel degelijk een goed imago kunnen hebben. De ondernemer is zijn eigen merk. Als hij een sterke eigen identiteit heeft dan weten klanten wat ze kunnen verwachten en dat werkt prima. Gesproken wordt over het imago van een Gamma en een Kruidvat. Cor meent dat die imago s zeer worden versterkt door het vele folderen dat deze bedrijven doen. Hij pleit dan ook hartstochtelijk om dat ook te doen. Dat genereert traffic naar je winkel. Voor je iets verkoopt moet je eerst zorgen dat mensen je winkel binnen gaan. Stelling 3: IN DE TOEKOMST ZIJN ER ALLEEN NOG WO- NINGINRICHTERS VOOR DE SUPER RIJKEN, WANT DE MEESTE MENSEN KOPEN BIJ HET GROOTWINKELBEDRIJF.

13 VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter AUGUSTUS Luc Veenstra (BN Wallcoverings): Kies voor totaalinrichting Wim Verhoeven( Decoline): In België willen consumenten absoluut niet dat het eigen interieur lijkt op dat van de buurman Nee, zegt Ems. Onderling concurreren deze bedrijven ook tegen elkaar. Er is ruimte voor verschillende niveaus. Wim vertelt over België waar consumenten als de dood zo bang zijn dat het eigen interieur lijkt op dat van de buurman, dus daar zijn minder kansen voor de veel op elkaar lijkende artikelen van het grootwinkelbedrijf. Paul refereert aan het CBW dat dan wel zegt dat er 30 tot 50% van de winkels gaat sluiten, maar, zegt hij, de anderen blijven over. Stelling 4: DE WONINGINRICHTERS KUNNEN DOOR MEER SERVICE TE GEVEN MEER KLANTEN TREKKEN. In een column op de website van Woonmodecity heeft Astrid een voorbeeld gegeven van een mogelijkheid tot een mooie service, namelijk de klant aanbieden om zijn/haar gordijnen op te halen, te wassen, strijken en weer op te hangen. Ria vult aan dat het ook een mooie service is van een detaillist om voor het leggen van vloerbedekking, de woonkamer leeg te halen en meubels een dagje op te slaan zodat, als de klant weer thuis komt, alles weer op zijn plaats staat. Ook hier zijn de aanwezigen het met elkaar eens: service is heel belangrijk, maar soms wel lastig te organiseren. Cor vertelt over een voorbeeld waar iemand op zaterdag bezorgt zodat de klant geen vrije dag hoeft op te nemen. Hier moet de consument wel 50 euro extra voor betalen. De aanwezigen zijn het ook eens dat het komen in iemands woonkamer een unieke gelegenheid is om je kennis te etaleren, advies te geven en dus iets te verkopen. Stelling 5: DE BRANCHE ZOU GEZAMENLIJK OP MOETEN TREKKEN TEGEN HET GROOTWINKELBEDRIJF. Cor: We moeten winnen van het grootwinkelbedrijf door samen te werken, door te kopiëren wat zij goed doen en het vervolgens beter te doen. Dat klinkt een ieder als muziek in de oren, maar hoe doe je dat? Gesproken wordt over kortingsacties, de gordijnadvieslijn, en over Akzo Nobel dat liter verf gaat uitdelen aan consumenten ten behoeve van clubhuizen. Een actie die zeker veel aandacht gaat trekken. Ook wordt gesproken over de prijzen bij het grootwinkelbedrijf. Vaak zijn die van hetzelfde niveau of zelfs hoger dan bij de woninginrichter. Bij sommige producten zijn ze lager en daar trekken ze veel mensen mee. Luc vertelt over een tv-programma dat zijn onderneming heeft gesponsord. Men meent dat een gezamenlijk tvprogramma een prachtig antwoord van de branche zou zijn, maar de exposanten van Woonmodecity vrezen dat dit veel te begrotelijk is.

14 ADVERTORIAL 26 AUGUSTUS 2011 VAKBLAD VOOR DE Woninginrichter EEN HOGER VERKOOPBEDRAG, EN EEN SNELLER EN PROFESSIONELER ADVIESGESPREK. DAT BIEDEN DE IDEEËNBOEKEN VAN ADO, PRODUCENT VAN INTERIEURSTOFFEN. WINSCHOTEN - Willy van Est, directeur van ADO, is geboren in een middenstandsgezin, was zestien jaar werkzaam in de retail woninginrichting en weet dus precies waar hij over praat, als hij het heeft over de moeilijkheden waarmee veel woninginrichters geconfronteerd worden. Van Est: Er hebben zich de laatste jaren in de branche diverse veranderingen en daardoor problemen voorgedaan: minder omzetten, minder vakpersoneel, meer parttimers en kleinere winkels. Tegelijkertijd zijn consumenten beter geïnformeerd, komen altijd allemaal tegelijk de winkel in, vragen uiteraard wel om goed en gedegen advies en zijn onzeker in hun aankopen. Als ADO hebben wij al deze problemen intensief onderzocht en een nieuwe strategie ontwikkeld voor de komende vijf jaar. Deze strategie behelst een nieuwe vorm van communicatie en een nieuwe presentatie. Stylingadvies We hebben geen klassieke stalenboeken meer, maar ideeënboeken. De verkoper kan kiezen uit vier verschillende stijlen. Deze stijlen zijn onderverdeeld in kleurenpaletten. In een oogopslag kan men zien welke tinten en stoffen bij elkaar passen. Dit zijn niet alleen gedessineerde interieurstoffen, maar met opzet zijn er ook uni s in verwerkt. Een klant kiest voor één pagina, dat is dan zijn styling- en kleurkeus. Daarna worden de diverse stoffen vertaald in muurverf, vloerbedekking, wandbekleding en uiteraard vitrage, inbetweens en overgordijnen. Meer verkoop We hebben de ideeënboeken uitgebreid getest in onze showroom in de Villa Arena. Wat blijkt: de adviesgesprekken gaan aanmerkelijk soepeler en sneller, omdat de consument handvatten en combinatiemogelijkheden wordt aangereikt en er minder in stalen hoeft te worden gezocht. Door de geboden oplossingen kiest de consument uiteindelijk voor een hoger aankoopbedrag, dan bij een gemiddeld verkoopgesprek bij de detaillist. Hij wil dus best wel wat meer betalen voor iets moois. Het resultaat is dus meer omzet. En daar gaat het toch allemaal om. Willy van Est, directeur van ADO: We hebben geen klassieke stalenboeken meer, maar ideeënboeken.

15 Meer omzet door ideeënboek van ADO Het concept van de ideeënboeken is voor het eerst gepresenteerd tijdens Intirio. Prijs ideeënboeken, inclusief alle voorjaarsaanvullingen en de aanpassing van de winkelpresentatie aan de nieuwe strategie: 1.850, minimaal voor 3 jaar gegarandeerd. Een en ander is te zien tijdens Woonmodecity in Maarssen van 4 t/m 6 september, en op het Woontextielplein in het HTC te Nieuwegein vanaf 11 september. Tevens wordt op beide beurzen het weinig-ruimte-innemende Quadrado stalenconcept geshowd. ADO Interieurtextiel BV Zeefbaan 18 NL-9672 BN Winschoten T: +31 (0) F: +31 (0) E: nblok@ado.nl W:

NOVITEITENFEEST DEELNEMERS WONEN: DEELNEMERS SLAPEN:

NOVITEITENFEEST DEELNEMERS WONEN: DEELNEMERS SLAPEN: NOVITEITENFEEST DEELNEMERS WONEN: ADO Bart Brugman CBW-Mitex Colors@Home Decoline Desso Eijffinger Gardisette Gb.prdcts Gerster Raam in stijl Luxaflex Mijn Smaak Sunway TED Thuisin Toppoint Voca Werk aan

Nadere informatie

A L S T H E A T E R. Openingstijden. Extra s. Gratis. Deelnemers Wonen: De Fabrique Maarssen. Deelnemers Slapen: Adresgegevens:

A L S T H E A T E R. Openingstijden. Extra s. Gratis. Deelnemers Wonen: De Fabrique Maarssen. Deelnemers Slapen: Adresgegevens: Uw winkel A L S T H E A T E R V A K B L A D Slapen A U G U S T U S 2 0 1 1 7 W O O N M O D E C I T Y 2 0 1 1 ( A D V E R T O R I A L ) WOONMODECITY 2011 VINDT VAN 4 T/M 6 SEPTEMBER 2011 PLAATS IN DE FABRIQUE

Nadere informatie

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving!

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! Onze unieke vloerdelen zijn verantwoord recyclebaar. De keuze voor een PURE ALLURE LOCKING vloer is een duurzame keuze. Deze milieuvriendelijk geproduceerde

Nadere informatie

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving!

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! Onze unieke vloerdelen zijn verantwoord recyclebaar. De keuze voor een PURE ALLURE LOCKING vloer is een duurzame keuze. Deze milieuvriendelijk geproduceerde

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden Paneelgordijnen Modern design met creatieve mogelijkheden D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A Volop combineren met Luxaflex Paneelgordijnen Luxaflex lanceert

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- WOONMAAND ACTIE Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Goesting voor decoratie!

Goesting voor decoratie! INTERIEUR voorjaar 2013 Goesting voor decoratie! lenteacties op pagina 12 Profiteer ervan! Het kleurenconcept Shades of Harmony van Sigma is afgestemd op het maken van een persoonlijk en geraffineerd kleurenplan.

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1 Sfeervol door zacht gefilterd licht 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 2 3467 3467 3467 Drie producten in

Nadere informatie

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht 3467 Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

Decorette PVC vloer. Fortuna in 8 kleuren verkrijgbaar. wat zijn de woontrends. van dit voorjaar? Kies je eigen stijl

Decorette PVC vloer. Fortuna in 8 kleuren verkrijgbaar. wat zijn de woontrends. van dit voorjaar? Kies je eigen stijl natuur op alle rolgordijnen Eijffinger behang Natural Wallcovering rol 90 cm breed 5,5 meter lang 129,- per rol rolgordijn (in alle maten leverbaar) 104, - voor 83,- Bali, kwaliteit katoen/viscose met

Nadere informatie

bij aankoop vanaf e25,- aan dimago producten.

bij aankoop vanaf e25,- aan dimago producten. TIJD VOOR WAT ANDERS Met goed onderhouden schilderwerk is uw huis een sieraad voor de buurt. Door te kiezen voor andere kleuren voor uw schilderwerk krijgt uw huis een volledig andere uitstraling. Uw Verf

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Ontmoet. De Woonindustrie

Ontmoet. De Woonindustrie Ontmoet De Woonindustrie Nieuw concept Home Trade Center speelt in op de veranderingen in de markt: Home Trade Center wordt De Woonindustrie. Deze naam staat voor een nieuw concept en nieuwe uitstraling

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van een stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende lamellen van ondoorschijnende en doorschijnende

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

gratis hét visitekaartje van uw woning www.verfenwand.nl

gratis hét visitekaartje van uw woning www.verfenwand.nl schilderwerk is hét visitekaartje van uw woning gratis shopper bij aankoop vanaf e5,- aan dimago producten. Ook de buitenkant mag best ff wt ndrs De buitenkant van een huis heeft veel te lijden van het

Nadere informatie

de zomer vieren met Fine Fleurs

de zomer vieren met Fine Fleurs de zomer vieren met Fine Fleurs Nieuw IN DE COLLECTIE Zie pag. 2/5 15% korting op alle binnenzonwering uit de Vivante collectie* ZORGELOZE ZOMER MET POWERVIEW EN SOMFY topper Nieuw Het nieuwe en verrassende

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE VLOERKLEED 3 FRISSE DURF MET VITRAGE 5 DESSIN

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1

090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1 090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1 Eindeloos kiezen met een eigen accent 090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:47 Pagina 2 4587/O2 0396 Nog meer keuze met vernieuwde

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Plissé. Duette. Parametre

Plissé. Duette. Parametre Plissé Duette Parametre Plissé, Duette shades & Plissé en Duette shades Plissé shades bestaan uit mooie geplooide stoffen. Behalve functioneel zijn ze ook zeer decoratief. De SUNWAY Plissé collectie biedt

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Doekstalen Luxaflex Outdoor Collection Het buitenleven wordt steeds belangrijker en de buitenruimte wordt steeds meer gezien

Nadere informatie

voor iedere woonstijl

voor iedere woonstijl Kok Wooncenter voor iedere woonstijl inspirerend woonnieuws met honderden euro s voordeel! Zonwering Gordijnen Vlakke vloeren Tapijt Behang Shutters Verf voor een persoonlijke woonstijl Meer inspiratie?

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

Buitenschilderen kan bijna het hele jaar door Kies wel voor professionele verf

Buitenschilderen kan bijna het hele jaar door Kies wel voor professionele verf DECO HOME verf behang raamdecoratie gordijnen vloeren Buitenschilderen kan bijna het hele jaar door Kies wel voor professionele verf Altijd gratis professioneel advies Een hele zorg minder gratis tijdschriftenbon

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

DE KRACHT VAN LINDHOUT

DE KRACHT VAN LINDHOUT DE LINDHOUT-LOOK Niet zomaar een vloer, maar iets speciaals. Een vloer die niet iedereen kan leggen, die vakmanschap en creativiteit vereist en dat ook uitstraalt. En een zonwering die er perfect op afgestemd

Nadere informatie

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* KAMERBREED OF KARPET 3 NOVILON VTWONEN VLOER 10 INBETWEEN DOORZICHTIG, MAAR TOCH NIET GEHEEL

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.decora.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

10% KORTING SPANNENDE STRUCTUREN IN TAPIJT HORIZONTALE BANEN VOOR EEN GROOTS EFFECT PRAKTISCHE PVC VLOERDELEN IN VELE DESSINS

10% KORTING SPANNENDE STRUCTUREN IN TAPIJT HORIZONTALE BANEN VOOR EEN GROOTS EFFECT PRAKTISCHE PVC VLOERDELEN IN VELE DESSINS SPECIALISTEN IN HET CREEËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP EEN VLOERKLEED OP MAAT VAN BONAPARTE, DESSO EN PARADE* HORIZONTALE BANEN VOOR EEN GROOTS EFFECT PRAKTISCHE PVC VLOERDELEN IN VELE DESSINS SPANNENDE

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk.

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk. ruimt op Mijn huis restylen wordt met wel héél aantrekkelijk. Het delige huismerk de échte. profiteer nu zonwering laminaat PVC Parade tapijt tmcs.nl/opruiming opruiming Het huismerk. Hollands design met

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm :41 Pagina 1

090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm :41 Pagina 1 090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm 24-02-2009 08:41 Pagina 1 Expressions Rolgordijnen Eindeloos kiezen met een eigen accent 090386_BROCHURE_EXP_RB_NL:210 x 297 mm 24-02-2009 08:41 Pagina 2 D0052 C0001

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER interieurstyling & projectinrichting in Arnhem SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Sale. Winter 2499,- SHOWMODELLEN TEGEN HOGE KORTINGEN! woonkrant. marcomarknesse.nl

Sale. Winter 2499,- SHOWMODELLEN TEGEN HOGE KORTINGEN! woonkrant. marcomarknesse.nl Woonkrant december 2018 Marco Marknesse Winter woonkrant Hoekbank Pascal Keuze uit verschillende ruggen en armen, is leverbaar in diverse opstellingen, stof- en lederkwaliteiten en kleuren. in stof Aangepaste

Nadere informatie

http://www.youtube.com/watch?v=rap2wlli APU http://www.youtube.com/watch?v=o2s2wdb RaBQ&feature=related http://youtu.

http://www.youtube.com/watch?v=rap2wlli APU http://www.youtube.com/watch?v=o2s2wdb RaBQ&feature=related http://youtu. BEHANG http://www.youtube.com/watch?v=rap2wlli APU http://www.youtube.com/watch?v=o2s2wdb RaBQ&feature=related http://youtu.be/8kfdxdohbry Geschiedenis van behang In de middeleeuwen begon men in Europa

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN I N S P I R E R E N D M E E S T E R S C H A P W I N T E R 2 0 1 0 MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! TAPIJT & TRAPLOPE RS > 19% BTW KORTING! O.A. PARADE & BONAPARTE >

Nadere informatie

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Wandbekleding Raamfolie Lampenkappen Stofbedrukking In-Zee. Visueel en akoestisch

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Zonwering met de uitstraling van uw keuze Het buitenleven wordt steeds

Nadere informatie

L u x a f l e x Japanese Design Collection

L u x a f l e x Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische Japanse sfeer L u x a f l e x W I N D O W F A S H I O N S Japanese Design Collection L O N D O N P A R I S B R U S S E L S A M S T E R D A M B E R L I N M A D R I D O S

Nadere informatie

Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Vrijwel alle raamdecoratie en gordijnen zijn ook verkrijgbaar met elektrische bediening. Met een druk op de knop regel

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw!

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw! De woonstijlen van Luxaflex en VT Wonen nieuw! Met veel plezier hebben wij samen met Luxaflex Raamdecoratie gewerkt aan het samenstellen van de VT Wonen - Luxaflex collectie. We vonden het een feest uit

Nadere informatie

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur Waarom Vivafloors? Vivafloors produceert en levert hoogwaardige pvc vloeren voor ieder budget en ieder interieur. Koopt u een vloer van Vivafloors, dan koopt

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

24.95 per m 2. Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara. Gratis gelegd!* Van 31.95 nú

24.95 per m 2. Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara. Gratis gelegd!* Van 31.95 nú Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara Topkwaliteit laminaat verkrijgbaar in 7 kleuren, 8 mm dik. De extra brede plankdelen, met voelbare houtstructuur, hebben aan vier zijden Van 31.95 nú een v-voeg

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm

Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm 2270 2270 Praktische sfeermakers De nieuwe Luxaflex Plissé Shades collectie brengt een ruime keuze aan nieuwe uni s, kleuren en decoratieve stoffen, in vier

Nadere informatie

De SUNWAY Hout Collectie

De SUNWAY Hout Collectie Hout Collectie De SUNWAY Hout Collectie Hout, de natuurlijke sfeermaker Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hout is dé natuurlijke sfeermaker en biedt

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm Verlijmde kurkvloer en -wand WAAROM KURK? Ecologisch Duurzaam Anti statisch en -allergisch Warmte en geluids isolerend VERLIJMDE KURK Dikte

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Outdoor Collection Zonwering met de uitstraling van uw keuze Het buitenleven wordt steeds

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Window Styling. Vind uw perfecte Luxaflex window styling! Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERACTIVE PRINT

Window Styling. Vind uw perfecte Luxaflex window styling! Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERACTIVE PRINT Window Styling Vind uw perfecte Luxaflex window styling! Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERACTIVE PRINT Inhoud 4-5 Twist Rolgordijnen 6 Rolgordijnen 7 Facette Shades 8-9 Plissé Shades 10-11 Duette

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

Outdoor Collection Screens

Outdoor Collection Screens Outdoor Collection Screens Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Elegantie in licht- & warmteregulering Luxaflex Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties.

Nadere informatie

durf, design & decoratie

durf, design & decoratie Compleet dimago De dimago collectie is een compleet interieurconcept met verf, behang, raamdecoratie, shutters, gordijnstoffen en alles voor uw vloer. Bij een compleet interieurconcept hoort ook een complete

Nadere informatie

VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN

VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN HET IS WEER LENTE TIJD OM JE BUITENSCHILDERKLUS TE GAAN PLANNEN GROEN, DE TRENDKLEUR VOOR NATUURLIJK WOONGENOT VOLOP INSPIRATIE EN ADVIES OP MAAT;

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.dekotap.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.dekotap.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.dekotap.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL BEURSRAPPORT VOORJAARSEDITIE 2014 ACHTERGROND Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 heeft de 9e editie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten plaats gevonden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Raamdecoratie

INSPIRATIEGIDS. Raamdecoratie INSPIRATIEGIDS Raamdecoratie Inleiding De ideale sfeermaker voor je interieur VAN PRIVACY TOT TRANSPARANTIE De Ploeg en Kendix gordijnen zijn gemaakt met ambachtelijke weeftechnieken, zachte stoffen van

Nadere informatie

VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden. ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1

VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden. ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1 Aangenaam wonen met VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1 Het zit m in de details Robin oranje uni gordijnstof 140 cm breed 24,95 Vico Witte inbetween met

Nadere informatie

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 Natuurlijke warme sfeer in uw huis 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 2 1485/V.1 1485/V.1 Luxaflex De Luxaflex collectie

Nadere informatie

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m What s your world? Ontdek de wereld van Flexxfloors f l e x x f l o o r s. c o m 2 www.flexxfloors.com 4 10 16 12 18 22 24 Inhoudsopgave 6 8 14 new 20 3 4 6 8 10 14 16 18 20 22 24 26 27 Introductie Flexxfloors

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

De supervloeren van Bolidt. Fast moving.

De supervloeren van Bolidt. Fast moving. De supervloeren van Bolidt. Fast moving. Supermarkten, solo of gecombineerd tot hypermarkten. Koopcentra waarin alle functies zijn verenigd onder 1 dak. Bolidt heeft 40 jaar lang ervaring in het ontwikkelen

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie