Nieuw: Algemene polisvoorwaarden AV Rechtsbijstandsverzekeringen DAS Vervangt: Algemene polisvoorwaarden AV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuw: Algemene polisvoorwaarden AV Rechtsbijstandsverzekeringen DAS Vervangt: Algemene polisvoorwaarden AV"

Transcriptie

1 Nieuw: Algemene polisvoorwaarden AV Rechtsbijstandsverzekeringen DAS Vervangt: Algemene polisvoorwaarden AV Europese Unie Toegevoegd dat DAS onder Europese Unie ook verstaat de zogeheten dwergstaten, te weten: Andorra, Liechtenstein, Monaco, San Marino en Vaticaanstad. Meerdere belanghebbenden ('groepsactie') Bij groepsacties wordt er voortaan gekeken naar de specifieke situatie van de klant. Uitsluitingen De volgende algemene uitsluitingen zijn toegevoegd en/of aangepast: a. Als u om juridische hulp vraagt terwijl de verzekering al is geëindigd. b. Als het conflict is ontstaan voordat u de verzekering bij DAS afsloot. Of als de feiten waardoor uw conflict is ontstaan, hebben plaatsgevonden voordat u de verzekering afsloot. c. Als u wist of had kunnen verwachten dat u juridische hulp van DAS nodig zou hebben toen u de verzekering afsloot. i. Als u een (straf)zaak door het betalen van een transactie- of schikkingsvoorstel van het Openbaar Ministerie kunt of had kunnen voorkomen. Hoe gaat DAS om met klachten? Dit artikel is aangepast aan de nieuwe klachtenprocedure.

2 Nieuw: Bijzondere polisvoorwaarden ( ) DAS voor particulieren Vervangt: Polisvoorwaarden DAS voor Particulieren ( ) Structuur In de huidige voorwaarden zijn de algemene en bijzondere voorwaarden één geheel. In de nieuwe versie is dit omgezet naar aparte bijzondere polisvoorwaarden, waarop ook de (vernieuwde) algemene polisvoorwaarden van DAS van toepassing zijn. De specifieke productvoorwaarden worden dus een stuk korter. Wie is verzekerd? Studerende kinderen hoeven niet meer in Nederland een dagstudie te volgen om verzekerd te zijn. Onvermogendekking Verhoogd van 1.250,- naar 2.000,-. Waarborgsom Verhoogd van ,- naar ,-. Uitsluitingen Toegevoegd uitsluiting inzake vreemdelingenrecht. Contracten over voertuigen en (lucht)vaartuigen Hieronder vallen nu ook conflicten over het huren en leasen van een motorrijtuig of (lucht)vaartuig dat verzekerde zelf gaat gebruiken. Strafzaken Toegevoegd dat er ook dekking is voor tuchtzaken voor zover deze geen betrekking hebben op handelingen die bij de uitoefening van het beroep zijn verricht. Europese Unie Het verzekeringsgebied Europese Unie is voor een groot aantal dekkingsonderdelen uitgebreid met Noorwegen en Zwitserland. Kinderalimentatie (module Basis) Er is alleen nog direct dekking als de ex-partner het initiatief neemt om de betaling van de kinderalimentatie te laten wijzigen of stop te zetten. Als u dit zelf wil, kan dit pas als u 3 jaar deze dekking heeft. Buren (module Consumeren en wonen) Conflicten met de buren waren alleen gedekt indien deze over het burenrecht gingen. Hierdoor konden eigenlijk alleen eigenaren van woningen dekking krijgen voor burengeschillen. In de nieuwe voorwaarden zijn ook andere conflicten met de buren verzekerd. Tucht- en klachtrecht in de zorg (module Werk) In verband met de invoering van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg (Wkkgz) is onder de module Werk toegevoegd dat er ook juridische hulp wordt gegeven als tegen een in loondienst of als ambtenaar werkende verzekerde een klacht wordt ingediend die wordt behandeld door een onafhankelijke (geschillen)commissie of college die met (para)medische klachtafhandeling is belast.

3 Nieuw: Bijzondere polisvoorwaarden RVV DAS voor Verkeer en Vakantie Vervangt: Bijzondere polisvoorwaarden RVV Telefonisch juridisch advies Voortaan is er standaard recht op een telefonisch juridisch advies van DAS op basis van telefonisch verstrekte informatie als u als privépersoon een probleem of vraag heeft en hierover een juridisch advies van een juridisch deskundige wil. Wachttijd Er geldt voor dit product geen wachttijd meer. Verzekeringsgebied contractuele geschillen Voor conflicten over overeenkomsten die betrekking hebben op een verzekerd motorrijtuig is het verzekeringsgebied nu Europa en de niet-europese landen rond de Middellandse Zee. Verzekeringsgebied verhalen van schade en strafzaken Het verzekeringsgebied voor het verhalen van schade en strafzaken is uitgebreid naar Wereld. Verzekeringsgebied vakantiegeschillen Het verzekeringsgebied voor conflicten uit overeenkomsten aangegaan in rechtstreeks verband met een vakantie(reis) is uitgebreid naar Wereld. Verzekeringsgebied sleep-, reparatie- en vervoersovereenkomsten Het verzekeringsgebied is uitgebreid naar Europa. Externe kosten buiten Europa en de Middellandse Zee Toegevoegd is een extern kostenmaximum van 5.000,- voor juridische hulp buiten Europa of de niet-europese landen rond de Middellandse Zee. Externe kosten binnen Europa en de Middellandse Zee Voor contractuele conflicten over motorrijtuigen en (lucht)vaartuigen geldt voortaan een extern kostenmaximum van ,- per conflict binnen Europa en de niet-europese landen rond de Middellandse Zee. Voor het verhalen van schade, strafzaken en conflicten over vakantie(reizen) worden de externe kosten net als voorheen onbeperkt vergoed. Pleziervaartuigen en luchtvaartuigen Deze zijn nu ook verzekerd voor contractuele geschillen. Onvermogendekking Is verhoogd van 1.250,- naar 2.000,-. Het eigen risico van 125,- is komen te vervallen. Waarborgsom Verhoogd van ,- naar ,-. Minimum belang Voor contractuele conflicten buiten Europa en de niet-europese landen rond de Middellandse Zee geldt voortaan in alle gevallen een minimum belang van 175,-. Voor het verhalen van schade en strafzaken geldt geen minimum belang meer.

4 Vervallen: Pluspakket op DAS voor Verkeersdeelnemers Het Pluspakket op DAS voor Verkeersdeelnemers komt te vervallen. Indien u deze dekking verzekerd had, wordt uw polis omgezet naar DAS voor Verkeer en Vakantie. U betaalt dan minder premie. De dekking verschilt op een aantal punten: - Er geldt geen no-claim-regeling meer. - Het verzekeringsgebied voor sleep-, vervoer- en reparatieovereenkomsten is Europa + de niet- Europese landen rond de Middellandse Zee. (Dit was Wereld.) - De dekkingssom externe kosten voor contractuele conflicten is ,-. (Dit was onbeperkt.) - Het minimum belang voor contractuele conflicten is 175,-. (Dit was 110,-.) + Er geldt geen wachttijd meer. + Er is geen eigen risico meer bij de onvermogendekking. + Het minimum belang voor contractuele conflicten buiten Europa is 175,-. (Dit was 450,-.) + Het verzekeringsgebied voor contractuele geschillen over overige overeenkomsten is Europa. (Dit was Nederland.) + Er is dekking voor plezier- en luchtvaartuigen.

5 Nieuw: Bijzondere polisvoorwaarden BVM DAS voor Motorrijtuigen Vervangt: Bijzondere polisvoorwaarden: Rechtsbijstandverzekering voor automobilisten Optimaal (04-03) Rechtsbijstandsverzekering voor bedrijfsmotorrijtuigen Optimaal (04-03) Deze voorwaarden gelden zowel voor particulieren (met één auto) als voor ondernemers (met één of meerdere auto s of compleet wagenpark). Wachttijd Er geldt voor dit product geen wachttijd meer. Verzekeringsgebied contractuele geschillen Het verzekeringsgebied voor conflicten over overeenkomsten die betrekking hebben op een verzekerd motorrijtuig is uitgebreid naar Europa en de niet-europese landen rond de Middellandse Zee. Verzekeringsgebied verhalen van schade en strafzaken Het verzekeringsgebied voor het verhalen van schade en strafzaken is uitgebreid naar Wereld. Voor verhaalsacties en strafzaken buiten Europa of de niet-europese landen rond de Middellandse Zee geldt wel een extern kostenmaximum van 5.000,- per conflict. Externe kosten binnen Europa en de landen rond de Middellandse Zee Voor contractuele geschillen geldt binnen Europa of de niet-europese landen rond de Middellandse Zee voortaan een extern kostenmaximum van ,- per conflict. Voor het verhalen van schade en strafzaken worden de externe kosten net als voorheen onbeperkt vergoed. Onvermogendekking Is verhoogd van 1.250,- naar 2.000,-. Het eigen risico van 125,- is komen te vervallen. Waarborgsom Is verhoogd van ,- naar ,-. Minimum belang Het minimum belang voor contractuele geschillen is voortaan 175,-. Voor het verhalen van schade en strafzaken geldt net als voorheen geen minimum belang.

6 Nieuw: Bijzondere polisvoorwaarden BV DAS voor Agrariërs Vervangt: Bijzondere polisvoorwaarden 138 ( ) DAS voor Agrariërs Algemeen In deze polisvoorwaarden hebben we inhoudelijk geen aanpassingen doorgevoerd. Aanpassing clausules voor quota en milieuzaken De clausules voor het meeverzekeren van juridische hulp bij conflicten over quota en milieuzaken passen we aan. Op 1 april 2015 zijn namelijk de melkquota afgeschaft. Verder sluit de inhoud van beide clausules nu beter aan op de polisvoorwaarden. Hieronder vindt u de nieuwe teksten: Clausule 3041 Conflicten over quota In afwijking van wat in de van toepassing zijnde voorwaarden is vermeld krijgt verzekerde ook juridische hulp bij conflicten over quota (zoals mestquotum) met de overheid of over het aan- of verkopen of het leasen, huren of verhuren. Clausule Milieuzaken In afwijking van wat in de van toepassing zijnde voorwaarden is vermeld krijgt verzekerde ook juridische hulp bij conflicten met de overheid over de uitvoering van de milieuwetgeving. Of bij conflicten waarbij verzekerde wordt verweten het milieu te hebben aangetast.

7 Nieuw: Bedrijfsrechtsbijstand DAS Optimaal BV Uitbreiding verzekering Naast de aanpassingen voor de vrije advocaatkeuze zijn de polisvoorwaarden op een aantal punten gewijzigd. Het eigen risico van tien procent over de advocaatkosten vervalt. De wachttijd bij geschillen over onteigening is drie maanden geworden in plaats van twaalf maanden. Een wachttijd is een periode nadat de verzekering is ingegaan. Voor conflicten die in deze periode ontstaan, krijgt u geen juridische hulp. Als bij incassobijstand een procedure voor de rechter nodig is, vergoedt DAS maximaal ,- aan externe kosten.

8 Nieuw: Bedrijfsrechtsbijstand DAS Rechtspartner BV Uitbreiding verzekering Naast de aanpassingen voor de vrije advocaatkeuze zijn de polisvoorwaarden op een aantal punten gewijzigd. De wachttijd bij geschillen over onteigening is drie maanden geworden in plaats van twaalf maanden. Een wachttijd is een periode nadat de verzekering is ingegaan. Voor conflicten die in deze periode ontstaan, krijgt u geen juridische hulp. Als bij incassobijstand een procedure voor de rechter nodig is, vergoedt DAS maximaal ,- aan externe kosten.

Aanpassingen per 1 januari 2016 Polisvoorwaarden en productassortiment

Aanpassingen per 1 januari 2016 Polisvoorwaarden en productassortiment Aanpassingen per 1 januari 2016 Polisvoorwaarden en productassortiment De aanpassingen op een rij In de vernieuwde polisvoorwaarden hebben we de leesbaarheid sterk verbeterd. Het Taalcentrum heeft hieraan

Nadere informatie

WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN

WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN Een aantal producten wordt per jaarlijkse vervaldatum vanaf 1 januari 2016 gewijzigd. Onze SWA verzekeringen kennen nog steeds zeer uitgebreide dekkingen met lage eigen risico

Nadere informatie

WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN

WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN Versie 1 juli 2016 WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN Een aantal producten wordt per jaarlijkse vervaldatum vanaf 1 januari 2016 gewijzigd. Onze SWA verzekeringen kennen nog steeds zeer uitgebreide dekkingen met

Nadere informatie

DAS voor Motorrijtuigen

DAS voor Motorrijtuigen Bijzondere polisvoorwaarden 101 (01-2016) DAS voor Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering Optimaal Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er

Nadere informatie

DAS voor Motorrijtuigen

DAS voor Motorrijtuigen Bijzondere polisvoorwaarden 101 (01-2016) DAS voor Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering Optimaal Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er

Nadere informatie

DAS voor Verkeer en Vakantie

DAS voor Verkeer en Vakantie Bijzondere polisvoorwaarden 111 (01-2016) DAS voor Verkeer en Vakantie Rechtsbijstandverzekering Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 3 3. Geldt er een

Nadere informatie

In tegenstelling tot wat er in de bijzondere polisvoorwaarden beschreven staat, geldt alleen het volgende.

In tegenstelling tot wat er in de bijzondere polisvoorwaarden beschreven staat, geldt alleen het volgende. Clausule 2967 Clausule DAS Voor Iedereen In tegenstelling tot wat er in de bijzondere polisvoorwaarden beschreven staat, geldt alleen het volgende. Per rubriek kunt u lezen wie er verzekerd is. Iedereen

Nadere informatie

Module Basis (dekkingsoverzicht)

Module Basis (dekkingsoverzicht) Module Basis (dekkingsoverzicht) Schade en letsel in het verkeer Over schade en persoonlijk letsel die zijn ontstaan in het verkeer (weg-, lucht-, spoor- en waterverkeer). Ook de bestuurder en de inzittenden

Nadere informatie

DAS voor Premium-leden van de Vereniging Aviko Rixona Oostrum (VARO)

DAS voor Premium-leden van de Vereniging Aviko Rixona Oostrum (VARO) Bijzondere polisvoorwaarden U041 (01-2017) DAS voor Premium-leden van de Vereniging Aviko Rixona Oostrum (VARO) Rechtsbijstandverzekering Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kan een juridische

Nadere informatie

VCN/DAS Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren

VCN/DAS Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren VCN/DAS Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren 2017-01 Bijzondere polisvoorwaarden 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er een wachttijd en hoe lang

Nadere informatie

18904 VCN Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren

18904 VCN Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren 18904 VCN Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren 2017-01 Bijzondere polisvoorwaarden 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er een wachttijd en hoe lang

Nadere informatie

DAS voor Particulieren

DAS voor Particulieren Bijzondere Polisvoorwaarden 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering Inhoudsopgave 1. DAS is uw rechtsbijstandverzekeraar 2 1. Wie is 2 2. Wanneer kunt u van DAS krijgen? 2 3. Geldt

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden ( ) DAS voor Particulieren Modulair

Bijzondere voorwaarden ( ) DAS voor Particulieren Modulair Bijzondere voorwaarden 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren Modulair Bijzondere Polisvoorwaarden 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering Modulair Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd?

Nadere informatie

DAS voor Particulieren

DAS voor Particulieren Bijzondere Polisvoorwaarden 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering Modulair Inhoudsopgave 1. Wie is 2 2. Wanneer kunt u van DAS krijgen? 2 3. Geldt er een wachttijd en hoelang

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden. 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren. Rechtsbijstandverzekering

Bijzondere polisvoorwaarden. 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren. Rechtsbijstandverzekering 11.15.320.348 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 DAS is uw rechtsbijstandverzekeraar Wie is verzekerd? Wanneer kunt

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden. Rechtsbijstandverzekering DAS Particulieren (05/06)

Bijzondere voorwaarden. Rechtsbijstandverzekering DAS Particulieren (05/06) Rechtsbijstandverzekering DAS Particulieren (05/06) Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel

Nadere informatie

DAS voor Particulieren

DAS voor Particulieren Bijzondere Polisvoorwaarden 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering Inhoudsopgave 1. Wie is 2 2. Wanneer kunt u van DAS krijgen? 2 3. Geldt er een wachttijd en hoelang is die?

Nadere informatie

DAS Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren

DAS Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren Bijzondere polisvoorwaarden 12111 (01-2017) DAS Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 3 3. Geldt er een wachttijd

Nadere informatie

DAS voor Particulieren

DAS voor Particulieren Bijzondere Polisvoorwaarden 12114 (01-2016) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering Inhoudsopgave 1. DAS is uw rechtsbijstandverzekeraar 2 1. Wie is 2 2. Wanneer kunt u van DAS krijgen? 2 3. Geldt

Nadere informatie

In tegenstelling tot wat er in de bijzondere polisvoorwaarden beschreven staat, geldt alleen het volgende.

In tegenstelling tot wat er in de bijzondere polisvoorwaarden beschreven staat, geldt alleen het volgende. Clausule 2966 Clausule DAS 55+ In tegenstelling tot wat er in de bijzondere polisvoorwaarden beschreven staat, geldt alleen het volgende. Per rubriek kunt u lezen wie er verzekerd is. Iedereen die gebruik

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden S041 ( ) DAS Rechtsbijstandverzekering. Voor leden van een bij FNV Veiligheid aangesloten bond

Bijzondere polisvoorwaarden S041 ( ) DAS Rechtsbijstandverzekering. Voor leden van een bij FNV Veiligheid aangesloten bond Bijzondere polisvoorwaarden S041 (01-2019) DAS Voor leden van een bij FNV Veiligheid aangesloten bond Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 3 3. Geldt

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Personal Benefits Rechtsbijstand Formuliernummer: AEVPBRB 2017

Polisvoorwaarden Personal Benefits Rechtsbijstand Formuliernummer: AEVPBRB 2017 Postbus 2705 6401 DE Heerlen T 0900-369 33 33 Postbus 2296 5600 CG Eindhoven T 0900-369 33 33 www.aevitae.com info@aevitae.com Polisvoorwaarden Personal Benefits Rechtsbijstand Formuliernummer: AEVPBRB

Nadere informatie

Verschillen Rechtsbijstand. Voorwaardenmodel VP RB 2014-01 / Voorwaardenmodel VP RB-UG 2012-01 Informatie voor de adviseur

Verschillen Rechtsbijstand. Voorwaardenmodel VP RB 2014-01 / Voorwaardenmodel VP RB-UG 2012-01 Informatie voor de adviseur Verschillen Rechtsbijstand Voorwaardenmodel VP RB 2014-01 / Voorwaardenmodel VP RB-UG 2012-01 Informatie voor de adviseur Rechtsbijstand Het vernieuwde Voordeelpakket Voorwaardenmodel VP RB 2014-01 Voorwaardenmodel

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. voor particulieren

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. voor particulieren Klaverblad Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering voor particulieren Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunt u geen rechten ontlenen. Wilt u precies weten

Nadere informatie

Module Basis (dekkingsoverzicht)

Module Basis (dekkingsoverzicht) Module Basis (dekkingsoverzicht) Schade en letsel in het verkeer Over schade en persoonlijk letsel die zijn ontstaan in het verkeer (weg-, lucht-, spoor- en waterverkeer). Ook de bestuurder en de inzittenden

Nadere informatie

DAS voor Zorgverleners Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand

DAS voor Zorgverleners Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand DAS voor Zorgverleners Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand Direct juridische hulp en advies Juristen van de Zorgdesk zijn gespecialiseerd in het gezondheidsrecht Uitgebreide dekking voor zelfstandigen

Nadere informatie

DAS voor Particulieren

DAS voor Particulieren Bijzondere Polisvoorwaarden 12151 (01-2016) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage 350 Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen?

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En zeker in het verkeer zit een ongeluk in

Nadere informatie

DAS voor 55-plussers. Rechtsbijstandverzekering. Bijzondere Polisvoorwaarden ( ) Inhoudsopgave. Dekkingsoverzichten

DAS voor 55-plussers. Rechtsbijstandverzekering. Bijzondere Polisvoorwaarden ( ) Inhoudsopgave. Dekkingsoverzichten Bijzondere Polisvoorwaarden 12121 (09-2017) DAS voor 55-plussers Rechtsbijstandverzekering Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. 2 3. Geldt er een wachttijd en hoelang is die? 3 4. Hoe geeft DAS juridische

Nadere informatie

DAS voor Particulieren

DAS voor Particulieren Bijzondere Polisvoorwaarden 12152 (01-2016) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage 600 Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen?

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden (04/03) DAS rechtsbijstand verzekering voor particulieren

Bijzondere polisvoorwaarden (04/03) DAS rechtsbijstand verzekering voor particulieren Bijzondere polisvoorwaarden (04/03) DAS rechtsbijstand verzekering voor particulieren Artikel 1 De verzekerden Als uit het polisblad blijkt dat een dekking voor een alleenstaande is afgegeven, zijn de

Nadere informatie

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOOR LEDEN VAN DVN

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOOR LEDEN VAN DVN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING VOOR LEDEN VAN DVN Het kan gebeuren dat u een beroep moet doen op juridische hulp. Dat kost over het algemeen veel tijd, energie en geld. Met de rechtsbijstandverzekering via

Nadere informatie

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Art. 1 Informatie Art. 2 Wat bedoelen wij en de verzekeraar met? Art. 3 Verzekering Art. 4 Juridische hulp Art. 5 Behandeling van uw zaak Art. 6 Overig Dekking

Nadere informatie

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Art. 1 Informatie Art. 2 Wat bedoelen wij en de verzekeraar met? Art. 3 Verzekering Art. 4 Juridische hulp Art. 5 Behandeling van uw zaak Art. 6 Overig Dekking

Nadere informatie

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Art. 1 Informatie Art. 2 Wat bedoelen wij en de verzekeraar met? Art. 3 Verzekering Art. 4 Juridische hulp Art. 5 Behandeling van uw zaak Art. 6 Overig Dekking

Nadere informatie

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Art. 1 Informatie Art. 2 Wat bedoelen wij en de verzekeraar met? Art. 3 Verzekering Art. 4 Juridische hulp Art. 5 Behandeling van uw zaak Art. 6 Overig Dekking

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden ( ) DAS voor Particulieren. Rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage van maximaal 350

Bijzondere polisvoorwaarden ( ) DAS voor Particulieren. Rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage van maximaal 350 Bijzondere polisvoorwaarden (01-2018) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage van maximaal 350 Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 3 1.1 U zelf 3 1.2 Gezin/samenwonenden 3

Nadere informatie

DAS RechtsPartner. Rechtsbijstandverzekering met incasso. Bijzondere polisvoorwaarden 132 ( ) Inhoudsopgave

DAS RechtsPartner. Rechtsbijstandverzekering met incasso. Bijzondere polisvoorwaarden 132 ( ) Inhoudsopgave Bijzondere polisvoorwaarden 132 (03-2014) DAS RechtsPartner Rechtsbijstandverzekering met incasso Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er een wachttijd

Nadere informatie

R E C H T S B I J S T A N D

R E C H T S B I J S T A N D R E C H T S B I J S T A N D Een rechtsbijstandverzekering mag in uw verzekeringspakket niet ontbreken. Onderstaand geven wij een beschrijving van de diverse mogelijkheden per module en een premieoverzicht.

Nadere informatie

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Art. 1 Informatie Art. 2 Wat bedoelen wij en de verzekeraar met? Art. 3 Verzekering Art. 4 Juridische hulp Art. 5 Behandeling van uw zaak Art. 6 Overig Dekking

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN ZICHT RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING (ZICHT ZPP RB )

BIJZONDERE VOORWAARDEN ZICHT RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING (ZICHT ZPP RB ) BIJZONDERE VOORWAARDEN ZICHT RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING (ZICHT ZPP RB 2018.01) Uw verzekering Deze voorwaarden gelden voor de rechtsbijstandsverzekering. Voor deze verzekering gelden ook de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden ( ) DAS voor Particulieren. Rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage van maximaal 600

Bijzondere polisvoorwaarden ( ) DAS voor Particulieren. Rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage van maximaal 600 Bijzondere polisvoorwaarden (01-2018) DAS voor Particulieren Rechtsbijstandverzekering met eigen bijdrage van maximaal 600 Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 3 1.1 U zelf 3 1.2 Gezin/samenwonenden 3

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven. Deskundig juridisch advies en rechtshulpverlening door specialisten

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven. Deskundig juridisch advies en rechtshulpverlening door specialisten Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven Deskundig juridisch advies en rechtshulpverlening door specialisten 1 Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven Uw voordelen Deskundig juridisch advies en rechtshulpverlening

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Ruzie met de buren, een meningsverschil over een onbetaalde rekening, onenigheid over een erfenis. Niemand wil een conflict, maar het kan iedereen overkomen.

Nadere informatie

DAS voor Agrariërs Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand

DAS voor Agrariërs Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand DAS voor Agrariërs Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand Direct juridische hulp en advies Wij helpen u bij het innen van onbetaalde facturen Maatwerk op het gebied van milieu Ruim 50 jaar ervaring

Nadere informatie

ander licht op de zaak Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Rechtsbijstandverzekering. Met deze verzekering verzekert u juridische hulp.

ander licht op de zaak Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Rechtsbijstandverzekering. Met deze verzekering verzekert u juridische hulp. Rechtsbijstandverzekering ZW-RB-01 Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Rechtsbijstandverzekering. Met deze verzekering verzekert u juridische hulp. Hoe leest u deze polisvoorwaarden? Onze Polisvoorwaarden

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. voor particulieren

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. voor particulieren Klaverblad Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering voor particulieren Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunt u geen rechten ontlenen. Wilt u precies weten

Nadere informatie

De Drie Steden Assuradeuren BV

De Drie Steden Assuradeuren BV De Drie Steden Assuradeuren BV Polisvoorwaarden Rechtsbijstand verzekering 55-plussers Polismantel Wegwijzer zie artikel De Verzekerden 1 Hoedanigheid 2 De franchise 3 De verlening van rechtsbijstand 4

Nadere informatie

Rechtsbijstand. voor leden NVZD. Juridische Helpdesk & Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand. voor leden NVZD. Juridische Helpdesk & Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstand voor leden NVZD Juridische Helpdesk & Rechtsbijstandverzekering 2012 Als bestuurder van een zorginstelling kunt u in de situatie terechtkomen dat er vraagstukken spelen rondom uw beloning

Nadere informatie

Rechtsbijstand. voor leden NVZD JURIDISCHE HELPDESK & RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

Rechtsbijstand. voor leden NVZD JURIDISCHE HELPDESK & RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Rechtsbijstand voor leden NVZD JURIDISCHE HELPDESK & RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Als bestuurder van een zorginstelling kunt u in de situatie terechtkomen dat er vraagstukken spelen rondom uw beloning of

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden 122 ( ) DAS voor Particulieren Totaal. Rechtsbijstandverzekering met keuze in eigen bijdrage

Bijzondere polisvoorwaarden 122 ( ) DAS voor Particulieren Totaal. Rechtsbijstandverzekering met keuze in eigen bijdrage Bijzondere polisvoorwaarden 122 (01-2018) DAS voor Particulieren Totaal Rechtsbijstandverzekering met keuze in eigen bijdrage Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 3 1.1 U zelf 1.2 Gezin/samenwonenden 3

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden 122 ( ) DAS voor Particulieren Totaal Rechtsbijstandverzekering met keuze in eigen bijdrage

Bijzondere polisvoorwaarden 122 ( ) DAS voor Particulieren Totaal Rechtsbijstandverzekering met keuze in eigen bijdrage Bijzondere polisvoorwaarden 122 (01-2018) DAS voor Particulieren Totaal Rechtsbijstandverzekering met keuze in eigen bijdrage Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 3 1.1 U zelf 1.2 Gezin/samenwonenden 3

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Particulieren

Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Particulieren Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Particulieren RBU 2019-01 1/23 Uw polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met u maken over de verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld hoe lang de verzekering

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Rechtsbijstandverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Rechtsbijstandverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Rechtsbijstandverzekering Hoe zorgt u ervoor dat u uw recht haalt? Een conflict is zo geboren. Met uw werkgever, een winkel of uw buren. U vindt

Nadere informatie

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering VO 18-05 Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan. De

Nadere informatie

Arbeidsrecht (DG) Wat is het dekkingsgebied voor geschillen over arbeidsrecht? 1,0

Arbeidsrecht (DG) Wat is het dekkingsgebied voor geschillen over arbeidsrecht? 1,0 Dekkingsgebied 2e woning/vak.huis buitenland (DG) Wat is het dekkingsgebied voor geschillen over de 2e woning of een vakantiehuis van verzekerde in het buitenland? Arbeidsrecht (DG) Wat is het dekkingsgebied

Nadere informatie

DAS Zeker. Incassobijstand met juridische hulp bij verweer. Bijzondere polisvoorwaarden S038 ( ) Inhoudsopgave

DAS Zeker. Incassobijstand met juridische hulp bij verweer. Bijzondere polisvoorwaarden S038 ( ) Inhoudsopgave Bijzondere polisvoorwaarden S038 (01-2016) DAS Zeker Incassobijstand met juridische hulp bij verweer Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En in het verkeer zit een ongeluk in een

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren

Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren Artikel RE 03.2.13 F Datum 01 januari 2019 Inhoud pagina Inleiding 4 Welke veranderingen moet u altijd doorgeven? 4 Wat moet u doen als u rechtsbijstand

Nadere informatie

Rechtsbijstand. voor leden NVZD JURIDISCHE HELPDESK & RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

Rechtsbijstand. voor leden NVZD JURIDISCHE HELPDESK & RECHTSBIJSTANDVERZEKERING Rechtsbijstand voor leden NVZD JURIDISCHE HELPDESK & RECHTSBIJSTANDVERZEKERING 2011 Rechtsbijstand voor leden van NVZD Als bestuurder van een zorginstelling kunt u in de situatie terechtkomen dat er vraagstukken

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers (572)

Bijzondere Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers (572) (572) 60.0646-01/15 Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Het verzekerde risico en de gebeurtenis Artikel 3 De verlening van de rechtsbijstand en de beperkingen Artikel 4 Onvermogen Artikel

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren

Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren Artikel RE 03.2.13 F (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018 Inhoud pagina Inleiding 4 Welke veranderingen moet u altijd doorgeven? 4 Wat moet u doen als

Nadere informatie

IAK Rechtsbijstandverzekering

IAK Rechtsbijstandverzekering IAK Rechtsbijstandverzekering Verzekeringsvoorwaarden RD13 Inhoudsopgave I Voorwaarden IAK Rechtsbijstandverzekering RD13 4 Specifieke voorwaarden voor de IAK Rechtsbijstandverzekering 4 1 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Bijzondere Polisvoorwaarden Rechtsbescherming Particulier en Verkeer RBP

Bijzondere Polisvoorwaarden Rechtsbescherming Particulier en Verkeer RBP Bijzondere Polisvoorwaarden Rechtsbescherming Particulier en Verkeer RBP-11-2016 Inhoudsopgave Pagina Bijzondere polisvoorwaarden APC Holland voor Particulieren 2 Artikel 1. Verzekerde(n) 3 1.1 Verzekerde(n)

Nadere informatie

voorwaarden WMRB-12 blad 1 van 6

voorwaarden WMRB-12 blad 1 van 6 VOORWAARDEN DEKKING MOTORRIJTUIGRECHTSBIJSTAND (WMRB-12) Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing als uit de polis uitdrukkelijk blijkt dat deze dekking wordt verleend. Ze vormen één geheel met de algemene

Nadere informatie

MT Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering

MT Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering MT 17-05 Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan.

Nadere informatie

Voorwaarden Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren RE F

Voorwaarden Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren RE F Voorwaarden Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren RE 03.2.13 F Inleiding Deze voorwaarden beschrijven uw verzekering. Met deze verzekering krijgt u rechtsbijstand van DAS als u als privépersoon

Nadere informatie

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND MOTORRIJTUIGEN

VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND MOTORRIJTUIGEN Wegwijzer in de polis 1 Algemeen 1.1 Informatie 1.2 Welke voorwaarden gelden? 1.3 Wat bedoelen wij met? 2 Verzekering 2.1 Wie is verzekerd? 2.2 Wanneer bent u verzekerd? 2.3 Waar bent u verzekerd? 2.4

Nadere informatie

voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht

voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht Zodra we één voet buiten de deur zetten, zijn we verkeersdeelnemers. En in het verkeer zit een ongeluk in een klein hoekje. De

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Rechtsbijstand (Bedrijfs)motorrijtuigen

Bijzondere voorwaarden Rechtsbijstand (Bedrijfs)motorrijtuigen Voorwaardenblad 379-00 Bijzondere voorwaarden Rechtsbijstand (Bedrijfs)motorrijtuigen Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar in de polis wordt verwezen. Artikel 500-20.1504 Datum

Nadere informatie

Rechtsbijstand Oldtimer 2017

Rechtsbijstand Oldtimer 2017 Rechtsbijstand Oldtimer 2017 1. Wie zijn verzekerd? 2. Wat bedoelen we met? 3. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? Conflict Dreigend conflict Vraagt u juridische hulp in meer conflicten? 4.

Nadere informatie

DAS Optimaal. Rechtsbijstandverzekering met incasso. Bijzondere polisvoorwaarden 131 ( ) Inhoudsopgave

DAS Optimaal. Rechtsbijstandverzekering met incasso. Bijzondere polisvoorwaarden 131 ( ) Inhoudsopgave Bijzondere polisvoorwaarden 131 (03-2014) DAS Optimaal Rechtsbijstandverzekering met incasso Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er een wachttijd en

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden (04/03) DAS rechtsbijstand verzekering voor tucht- en strafrecht (Wet BIG) Op deze verzekering zijn eveneens de door DAS gehanteerde Algemene Voorwaarden van toepassing, die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SnappCar ZAV 13 en WBW 13 Centraal Beheer Achmea. Nadere voorwaarden ZAV13 en WBW13. Rubriek Wettelijke Aansprakelijkheid

Algemene Voorwaarden SnappCar ZAV 13 en WBW 13 Centraal Beheer Achmea. Nadere voorwaarden ZAV13 en WBW13. Rubriek Wettelijke Aansprakelijkheid Verhuurpolis deelauto SnappCar Postbus 13067 3507 LB Utrecht Relatienummer: 467508 Polisnummer: 92335601 Voorwaarden: Dekkingen: Eigen risico: Algemene Voorwaarden SnappCar ZAV 13 en WBW 13 Centraal Beheer

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. particulieren

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. particulieren Klaverblad Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering voor particulieren Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies

Nadere informatie

Voorwaarden Rechtsbijstand Particulier

Voorwaarden Rechtsbijstand Particulier Voorwaarden Rechtsbijstand Particulier D RB DAS 2018-01 1/25 Je polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met je maken over je verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld hoe lang de verzekering

Nadere informatie

DAS RechtsPartner. Rechtsbijstandverzekering met incasso. Bijzondere polisvoorwaarden 132 ( ) Inhoudsopgave

DAS RechtsPartner. Rechtsbijstandverzekering met incasso. Bijzondere polisvoorwaarden 132 ( ) Inhoudsopgave Bijzondere polisvoorwaarden 132 (03-2014) DAS RechtsPartner Rechtsbijstandverzekering met incasso Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er een wachttijd

Nadere informatie

Raad & Daad. DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

Raad & Daad. DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Raad & Daad DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met

Nadere informatie

Bijzondere Polisvoorwaarden Rechtsbescherming Particulier en Verkeer RBP-11-2015

Bijzondere Polisvoorwaarden Rechtsbescherming Particulier en Verkeer RBP-11-2015 Bijzondere Polisvoorwaarden Rechtsbescherming Particulier en Verkeer RBP-11-2015 Inhoudsopgave Pag. Bijzondere polisvoorwaarden APC Holland voor Particulieren 3 Artikel 1. Verzekerde(n) 4 1.1 Verzekerde(n)

Nadere informatie

DAS voor Zorgverleners

DAS voor Zorgverleners Bijzondere polisvoorwaarden 137 (01-2016) DAS voor Zorgverleners Rechtsbijstandverzekering met incasso Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 3 3. Geldt

Nadere informatie

DAS voor Zorgverleners

DAS voor Zorgverleners Bijzondere polisvoorwaarden 137 (01-2016) DAS voor Zorgverleners Rechtsbijstandverzekering met incasso Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 3 3. Geldt

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers

Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers 1/6 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 Meer personen...pag. 2 Een persoon...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 Europa en landen rondom

Nadere informatie

Rechtsbijstandsverzekering particulieren. Bijzondere Voorwaarden

Rechtsbijstandsverzekering particulieren. Bijzondere Voorwaarden Rechtsbijstandsverzekering particulieren Bijzondere Voorwaarden RBP 01012014 Bijzondere Voorwaarden rechtsbijstandsverzekering particulier U heeft een rechtsbijstandsverzekering bij ons afgesloten of u

Nadere informatie

Bijzondere polisvoorwaarden ( ) DAS Beroepsrechtsbijstand voor thuiszorgverleners. Rechtsbijstandverzekering S053

Bijzondere polisvoorwaarden ( ) DAS Beroepsrechtsbijstand voor thuiszorgverleners. Rechtsbijstandverzekering S053 Bijzondere polisvoorwaarden (05-2018) DAS Beroepsrechtsbijstand voor thuiszorgverleners Rechtsbijstandverzekering S053 Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 3 Verzekeringnemer: thuiszorgverlener 3 Nabestaanden

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers

Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers 1/6 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 Meer personen...pag. 2 Een persoon...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 Europa en landen rondom

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN RECHTSHULPVERZEKERING VOOR PARTICULIEREN

BIJZONDERE VOORWAARDEN RECHTSHULPVERZEKERING VOOR PARTICULIEREN BIJZONDERE VOORWAARDEN RECHTSHULPVERZEKERING VOOR PARTICULIEREN Avéro Achmea Postbus 909 8901 BS Leeuwarden www.averoachmea.nl Voorwaarden modelnummer CZP-A308 Inhoudsopgave Art 1 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met allerlei vormen

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden 137 ( ) DAS voor Zorgverleners

Bijzondere voorwaarden 137 ( ) DAS voor Zorgverleners Bijzondere voorwaarden 137 (01-2016) DAS voor Zorgverleners Bijzondere polisvoorwaarden 137 (01-2016) DAS voor Zorgverleners Rechtsbijstandverzekering met incasso Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2

Nadere informatie

DAS voor Zorgverleners

DAS voor Zorgverleners Bijzondere polisvoorwaarden 137 (01-2016) DAS voor Zorgverleners Rechtsbijstandverzekering met incasso Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 3 3. Geldt

Nadere informatie

DAS voor de Binnenvaart Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand

DAS voor de Binnenvaart Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand DAS voor de Binnenvaart Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand Direct juridische hulp en advies Binnenvaartteam met gespecialiseerde juristen Voor iedere binnenvaartondernemer U voorkomt hoge kosten

Nadere informatie

DAS voor ZZP. Rechtsbijstandverzekering met incasso. Bijzondere polisvoorwaarden 13205 (01-2014) Inhoudsopgave

DAS voor ZZP. Rechtsbijstandverzekering met incasso. Bijzondere polisvoorwaarden 13205 (01-2014) Inhoudsopgave Bijzondere polisvoorwaarden 13205 (01-2014) DAS voor ZZP Rechtsbijstandverzekering met incasso Inhoudsopgave 1. Wie zijn verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er een wachttijd

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

nowgo Polisvoorwaarden Rechtsbijstandverzekering N.R.B

nowgo Polisvoorwaarden Rechtsbijstandverzekering N.R.B Polisvoorwaarden Rechtsbijstandverzekering N.R.B. 18.12 nowgo 73 123 18-11 Inhoudsopgave 1. Algemeen 4 1.1 Wat bedoelen wij met... 4 1.2 Wat mag je van ons en DAS verwachten? 5 1.3 Wat verwachten wij en

Nadere informatie

Dekking. 1. Verkeer Art. 11 Verzekerden Art. 12 Verzekerde hoedanigheid Art. 13 Verzekeringsgebied Art. 14 Omvang van de dekking Art.

Dekking. 1. Verkeer Art. 11 Verzekerden Art. 12 Verzekerde hoedanigheid Art. 13 Verzekeringsgebied Art. 14 Omvang van de dekking Art. Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Art. 1 Begripsomschrijvingen Art. 2 Aanpassing van premie e/o voorwaarden Art. 3 Art. 4 Verzekerde kosten Art. 5 Verlening van rechtsbijstand Art. 6 Wachttijd

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Bijzondere Voorwaarden RD15 Inhoudsopgave Wilt u juridisch advies of een verzoek om rechtsbijstand aanmelden? Hebt u een geschil? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers

Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers Voorwaarden verzekering Rechtsbijstand Verkeersdeelnemers VP RB-VD 2018-01 1/13 Uw polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met u maken over de verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld hoe

Nadere informatie

DE VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND VAN INSHARED SEPTEMBER 2015

DE VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND VAN INSHARED SEPTEMBER 2015 DE VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND VAN INSHARED SEPTEMBER 015 U heeft een Rechtsbijstandverzekering afgesloten bij InShared. En u heeft hierbij een of meer onderdelen gekozen. In uw digitale Verzekeringsmap

Nadere informatie

Rubriek Rechtsbijstand Bijzondere Voorwaarden Rechtsbijstand Particulieren. Inhoud. Algemeen. Standaarddekking. Artikel 2 Einde van de verzekering

Rubriek Rechtsbijstand Bijzondere Voorwaarden Rechtsbijstand Particulieren. Inhoud. Algemeen. Standaarddekking. Artikel 2 Einde van de verzekering Inhoud Algemeen Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen Artikel 2 Einde van de verzekering Standaarddekking Artikel 3 Omvang van de dekking Artikel 4 Verlening van de rechtsbijstand Artikel 5 Kosten

Nadere informatie