Gastlessen Unicef groep 6, 7 en uur: School Advies Raad uur: Podiummoment Talent in de Tent uur: informatieavond nieuwbouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gastlessen Unicef groep 6, 7 en uur: School Advies Raad uur: Podiummoment Talent in de Tent uur: informatieavond nieuwbouw"

Transcriptie

1 Agenda maandag 21 mei 2 de Pinksterdag, alle leerlingen vrij dinsdag 22 mei Gastlessen Unicef groep 6, 7 en 8 woensdag 23 mei vanaf uur Unicefloop donderdag 24 mei uur: schoolkoor maandag 28 mei uur: Linda Berger dinsdag 29 mei uur: School Advies Raad woensdag 30 mei uur: Podiummoment Talent in de Tent donderdag 31 mei uur: spreekuur SKT dinsdag 5 juni dinsdag 5 juni uur: informatieavond nieuwbouw woensdag 6 juni 8.30 uur: gebedsgroep donderdag 7 juni nieuwsbrief 15 Nieuwsbrief 14 Geboortenieuws Op 10 mei om uur is Juf Rosanne (groep 5) bevallen van een prachtige zoon Aron Gijs (3370g, 52cm). Welkom in ons hart, Welkom ins ons leven. We hebben lief, we delen uit, wat Hij ons heeft gegeven. -JES music (Kaartje? Leuk! Faisal & Rosanne Talouka, Mathenesserweg 18A, 3026 HA Rotterdam) Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij een nieuwe leerling op onze school mogen verwelkomen. Dit is: Iza K. groep 1/2B Wat fijn dat je bij ons op school bent gekomen. Heel veel plezier, Iza! Kleuters gekoeld bewaren Afgelopen maanden zijn er steeds meer leerlingen bijgekomen in de kleutergroepen en tijdens de warme dagen pasten niet alle broodblikken en bekers meer in de koelkast. Er is een bak extra die in de koeling gaat er zit een sticker op met koelkast. Daarnaast is er onderin de koelkast nog ruimte in de la voor een enkel broodblik wat er niet in past.ook is er een bak waarin broodblikken gedaan kunnen worden die niet in de koelkast hoeven. We hopen hiermee een passende oplossing te hebben bedacht. Mad Science Op dinsdag 15 mei heeft één van de Mad Science professoren een spectaculaire science show op de Prins Willem Alexander gegeven. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen zich vanaf nu opgeven voor de naschoolse wetenschap en techniek cursus.

2 Zij worden vanaf 5 juni iedere dinsdag, zes weken lang, meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties! Elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de wetenschap en techniek die daarachter zit uitleggen. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als echte wetenschapper. Van lessen over geluidsgolven en het weer tot de wereld van magneten en optische illusies. Er komt van alles aan bod! Data: dinsdag 5 juni, dinsdag 12 juni, dinsdag 19 juni, dinsdag 26 juni, dinsdag 3 juli, dinsdag 10 juli LET OP! De inschrijvingstermijn is kort. Inschrijven kan t/m woensdag 23 mei en vol=vol. Klik direct op het inschrijfformulier. Reminder Ouderbijdrage Voor het schooljaar vragen wij een ouderbijdrage van 25,- per kind. Met dit geld organiseren wij allerlei activiteiten. U kunt hierbij denken aan Pasen, de Koningsspelen, Sinterklaas, Kerst, enz. Wilt u het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL 62 RABO t.n.v. PCPOW inzake OC als u dat nog niet heeft gedaan? Wilt u bij het overmaken de voor- en achternaam van uw kind(-eren) en de groep(-en) vermelden? Alvast bedankt voor uw bijdrage! (NB. Kinderen die na 1 februari voor het eerst op school waren betalen de helft) Overblijf Voor de donderdagen zijn we nog op zoek naar een overblijfouder voor op het grote plein van uur tot uur (oneven weken). Wie zou tijdens de pauze een uur toezicht willen houden op het plein? U ontvangt hiervoor een kleine vergoeding. Er zijn best wel wat wisselingen van de wacht geweest en daarom zijn we op zoek naar één of meer nieuwe vaste overblijfouders en invallers, die op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag een uur toezicht willen houden op het plein. Wilt u zich aanmelden of meer informatie hebben, dan kunt u mij mailen (info@pwadelier.pcpow.nl) of binnenlopen in mijn kamertje. Gastlessen Unicef Op dinsdag 22 mei, een dag voorafgaand aan de Unicefloop komt een vrijwilliger in de groepen 6, 7 en 8 om een gastles te verzorgen. Groep 6 van , Groep 8 van en Groep 7 van Unicefloop Op woensdagavond 23 mei tussen 18.00u en 21.00u vindt de 40ste Unicef Loop plaats. Dit jaar is Kinderarbeid het thema waar we voor lopen. In de weken voor de Loop, komen de kinderen met hun enveloppen langs de deuren. Steun ze en geef gul! 100% van wat u geeft gaat naar Unicef. Door uw bijdragen kan UNICEF ervoor zorgen dat we meer kinderen naar school laten gaan i.p.v. de hele dag te moeten werken. Deze kinderen krijgen zicht op een gezondere en gelukkigere toekomst! Dit jaar gaat Zapp presentator en UNICEF ambassadeur Klaas van Kruistum op zoek naar kinderen in Bangladesh en kijkt wat kinderarbeid daar inhoudt. De gastlessen zullen ongeveer een half uur duren, omdat de kinderen UNICEF al kennen van vorig schooljaar.

3 AVG Privacy wetgeving Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Alle directeuren en ICT-ers van de PCPOW scholen hebben inmiddels een informatiebijeenkomst bijgewoond en ook alle schoolteams worden bijgepraat en geïnstrueerd over de AVG. Een greep uit de maatregelen die wij als team nu al (gaan) doen: het vergrendelen van computers als we daar niet op aan het werk zijn, zodat gegevens niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. We houden onze wachtwoorden persoonlijk. We gaan zorgvuldig om met papieren waar persoonlijke gegevens opstaan. We denken eerst goed na, voordat we gegevens delen. We vragen extra toestemming als er media in beeld komt (zoals bijvoorbeeld laatst in groep 3 en 4 toen we naar een voorstelling gingen waarbij ook de WOS aanwezig is) We passen onze inschrijfformulieren aan en geven precies aan welke gegevens we waarvoor gaan gebruiken.... We houden u op de hoogte. School Advies Raad Op dinsdagavond 29 mei om uur is er weer een School Advies Raad bijeenkomst. Wij komen ongeveer 4 keer per jaar met de directeur bij elkaar om gevraagd en ongevraagd advies te geven over allerlei zaken. Vaak heeft de directeur een aantal punten waar hij van wil weten hoe wij daarover denken en wij dragen zelf ook punten aan. Dit zijn uiteenlopende dingen, van bepaald beleid tot praktische zaken. Onderwerpen die we bijvoorbeeld dit schooljaar hebben besproken zijn de schoolfotograaf, oudergesprekken, cultuuronderwijs, naschoolse activiteiten, passend onderwijs en natuurlijk de eventuele nieuwbouw. Deze punten kunnen vanuit onszelf komen, maar ook zeker vanuit andere ouders! Dus als je een vraag hebt of een onderwerp dat je graag besproken wilt hebben tijdens de SAR: spreek een van ons aan of mail dit naar info@pwadelier.pcpow.nl met in het onderwerp: Onderwerp SAR Personen die op dit moment in de SAR zitten, zijn: Caroline Maasland, moeder van Evi (groep 3) en Abel (groep 1/2B) Caroline Schouten, moeder van Sara (groep 4), Rosan (groep 3) en Fiene (groep 1/2B) Jolanda Langelaan, moeder van Marit (groep 4) en Sven (groep 1/2B) Margreet van Geest, moeder van Dieuwertje (groep 7) Robert Kwakkel, vader van Robin (groep 7) en Tim (groep 4) Rody van der Ende, moeder van Xavi (groep 6) en Fee (groep 4) Silvia Boekestijn, moeder van Amy (groep 6) en Ted (groep 1/2B) Yvonne Lindhout, moeder van Bas (groep 4) en Juul (groep 1/2B)

4 Podiummoment In de afgelopen periode hebben alle klassen zich bezig gehouden met het thema theater. We hebben hierbij gebruik gemaakt van de methode Kunstkracht 10. Op woensdag 30 mei zullen we in onze hal een podiummoment houden. Alle groepen laten dan aan elkaar zien waar zij in de afgelopen periode mee bezig zijn geweest. Vanwege het korte moment in de hal zullen we dit podiummoment zonder ouders houden. We zien uit naar een goed moment met elkaar! Spreekuur Linda Berger Op maandag 28 mei komt Linda Berger naar onze school. Linda is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Voor al uw vragen op dit vlak kunt u bij haar terecht. Linda zal tussen en uur op onze school aanwezig zijn en in de directiekamer zitten. Loopt u gerust even bij haar binnen. Spreekuur SKT Op donderdag 31 mei komt Niki Cochlovius naar onze school. Niki werkt voor het SKT (Sociaal KernTeam). Deze donderdag zal Niki vanaf uur in de directiekamer te vinden zijn. Wanneer u vragen op zorggebied hebt, kunt bij Niki binnenwandelen. U bent van harte welkom! Nieuwbouw PWA Molensloot Op dinsdagavond 5 juni om uur is er een informatieavond over de Nieuwbouw van onze school in Molensloot. De afgelopen periode hebben leerkrachten, leerlingen en ouders digitaal kunnen brainstormen over de nieuwbouw. Deze digitale verzameling is inmiddels geprint en vertaald in een moodboard in de teamkamer. Tijdens de informatieavond zullen we onze visie presenteren en met elkaar in gesprek gaan over de nieuwbouw. Gebedsgroep Op woensdag 6 juni komt om 8.30 uur de gebedsgroep samen in de teamkamer. U wordt van harte uitgenodigd om samen met de andere ouders in gebed te gaan en alles wat speelt bij God neer te leggen. Schoolreis Op vrijdag 22 juni zullen we op schoolreis gaan. Hieronder vindt u alvast de bestemmingen en kosten van de verschillende groepen: - De groepen 1 en 2 gaan naar speeltuin de Kievit in Berkel en Rodenrijs (kosten 15,- per kind); - De groepen 3 en 4 gaan naar Plaswijckpark in Rotterdam (kosten 22,50 per kind); - De groepen 5 en 6 gaan naar Drievliet in Rijswijk (kosten 25,- per kind); - De groepen 7 en 8 gaan naar Bobbejaanland in Lichtaart (kosten 25,- per kind). Wilt u het geld voor de schoolreis overmaken op het volgende rekeningnummer: NL 32 RABO , t.n.v. ST PCPO Westl. PWL INZ.SCHOOL? Wilt u bij het overmaken de naam / namen en de groep(-en) van uw kind(-eren) noemen? Alvast bedankt voor het overmaken.

5 Jeugdkerk groep 8 Dit jaar verlaten jullie de basisschool en gaan jullie een nieuwe start maken op de middelbare school. Nu is het ook zo dat er vanaf groep 8 geen kindernevendienst meer is op zondag, wel is er voor jullie maandelijks JEUGDKERK in het jeugthuis (naast het Centrum). De jeugdkerk begint net als de gewone kerkdienst om 9.30 uur. We hebben elke maand een thema, waarover we met elkaar in gesprek gaan nav. een grappige opdracht of een stuk bijbeltekst. Ook doen we altijd een spel wat in het teken van het thema staat. Voor de collecte hebben we bij binnenkomst een potje staan waar je wat geld in kan doen. Elk nieuw seizoen gaan we gezamenlijk bespreken voor welk goed doel we gaan collecteren. We willen jullie alvast een keertje uitnodigen om te kijken hoe het allemaal gaat en natuurlijk omdat we het ontzettend gezellig vinden als jullie er volgend seizoen bij zijn. Jullie zijn de eerste zondag in juni (3 juni) van harte welkom in het jeugdhuis van tot De jeugdkerk is altijd op de eerste zondag van een nieuwe maand. Groetjes van Marjolein Vermeer, Marlene Mostert, Helma Stolze en Janine Krapels Vragen Wanneer u vragen of ideeën hebt, bent u van harte welkom bij de leerkracht van uw zoon of dochter. Na uur kunnen de leerkrachten u het beste te woord staan. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om naar mij toe te komen of kunt u een mailtje sturen naar info@pwadelier.pcpow.nl Met vriendelijke groeten, mede namens het team, Anthony van der Zande

uur Archeon brengt een bezoek in gr. 7 Gemeenteraadsverkiezingen stemmen vanaf 7.30 uur

uur Archeon brengt een bezoek in gr. 7 Gemeenteraadsverkiezingen stemmen vanaf 7.30 uur Nieuwsbrief 11 Agenda Vrijdag 16 maart maandag 19 maart dinsdag 20 maart woensdag 21 maart donderdag 22 maart dinsdag 27 maart woensdag 28 maart donderdag 29 maart vrijdag 30 maart maandag 2 april dinsdag

Nadere informatie

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole Nieuwsbrief 10 Agenda donderdag 22 februari maandag 26 vrijdag 2 maart 14.00 uur: spreekuur SKT VOORJAARSVAKANTIE maandag 5 t/m vrijdag 9 maart Kind-gesprekken groep 3 t/m 8 maandag 5 maart Opening in

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Nieuwsbrief 1 Samen geloven in samen groeien! Ik heb je jouw talenten zelf gegeven, want Ik wist allang wie jij ging zijn. Ik kende elk detail reeds van jouw leven toen jij nog heel onwetend was en klein.

Nadere informatie

Donderdag 21 februari Oudergesprekken uur SKT Start Voorjaarsvakantie alle leerlingen vrij

Donderdag 21 februari Oudergesprekken uur SKT Start Voorjaarsvakantie alle leerlingen vrij Agenda Nieuwsbrief 11 Vrijdag 15 februari Eerste rapport mee Maandag 18 februari 9.00 uur Adfysio Kinderfysiotherapie Dinsdag 19 februari Oudergesprekken Donderdag 21 februari Oudergesprekken 14.00 uur

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Leerlingen om uur vrij

Leerlingen om uur vrij Agenda Nieuwsbrief 8 Dinsdag 18 december Donderdag 20 december 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod Géén gym (i.v.m. VO sportdag) 8.30 uur gr. 3 t/m 8: Meenemen Bord, beker, bestek voorzien van naam in een

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Agenda

Nieuwsbrief 2. Agenda Agenda Nieuwsbrief 2 Vrijdag 21 september Studiedag alle leerlingen vrij Dinsdag 25 september Kindgesprekken 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod: Atelier Kaas Dinsdag 25 september Kinderpostzegelactie groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Agenda

Nieuwsbrief 1. Agenda Agenda Nieuwsbrief 1 Maandag 3 september Schoolfotograaf Dinsdag 4 september 19.00 uur Informatieavond groep 1 en 2 20.00 uur Informatieavond groep 5 en 6 Donderdag 6 september 19.00 uur Informatieavond

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de maand september verwelkomen wij de volgende nieuwe leerlingen op onze school:

Nieuwe leerlingen In de maand september verwelkomen wij de volgende nieuwe leerlingen op onze school: Basisschool De Klimophoeve en PSZ Kapoentje directie@klimophoeve.nl website: www.klimophoeve.nl Nieuwsbulletin nr: 195 september 2015 Belangrijke data in september 4 september Speelgoedmiddag groepen 1/2

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8.

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8. Nieuwsbrief September Schooljaar 18-19 nr. 1 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond 10 Groep 1 t/m 8 11 5 6 7 12 13 KRANTEN ACTIE 14 8 9 15 16 17 18 19 20 21 22

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

24 augustus 2018

24 augustus 2018 1403 www.clarafabriciusschool.nl 24 augustus 2018 27 augustus 19.30 uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Klimoppertje Datum:

Klimoppertje Datum: Klimoppertje Datum: 7-10-2016 Activiteiten komende weken 9 oktober Kinderkleding- en speelgoedbeurs 12 oktober Mad Science show op school! 14 oktober Reünie Klimop 20 oktober Opa en oma dag voor de groepen

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

augustus/september 2018

augustus/september 2018 Nieuwsbrief 2 29-08-2018 Schooljaar 2018-2019 Pagina 1: Belangrijke data Pagina 2: Steun de school Pagina 3: Informatieavond l Mad Science l Groepsouders Pagina 4: Schaken l Vaderavond Pagina 5: Open dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019!

Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019! Nieuwsbrief 11 januari 2019 Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019! 1 Mededelingen Open dagen. U bent op zoek naar een basisschool voor uw kind dan bent u

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Schoolbrief 1 september schooljaar

Schoolbrief 1 september schooljaar Schoolbrief 1 september schooljaar 2019-2020 Belangrijke data: 1 sept. Juf Kim jarig 3 sept. Luizencontrole 6 sept. Juf Esther jarig 11 sept. Algemene ouderavond en Kanjertrainingsavond 13 sept. Mad Science

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2019

Nieuwsbrief. Mei 2019 Nieuwsbrief Mei 2019 Mei 13 17 T/m 16 mei Avondvierdaagse Margedag; leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Voor de vakantie heeft u allen kunnen genieten van een prachtige Koningsoptocht.

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. 25 augustus 2016

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. 25 augustus 2016 25 augustus 2016 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Week 1 zit er al weer op. Na 6 weken vakantie zijn alle kinderen en de juffen er weer klaar voor om heel veel te gaan leren dit jaar. De afgelopen dagen hebben

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Data om te onthouden: Vrijdag 24 november: show Mad Science voor gr. 3 t/m 8 Vrijdag 1 december: continurooster voor groep 1 t/m 8 i.v.m. schaatsen Maandag 4 december:

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 2,schooljaar agenda oktober november Belangrijke data voor de onderbouw groep 1 t/m 4:

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 2,schooljaar agenda oktober november Belangrijke data voor de onderbouw groep 1 t/m 4: Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 2,schooljaar 2018-2019 agenda oktober 1 t/m 12 In de schoolbieb inschrijven voor aanwezigheid bij de rondleidingen in de groepen 10 Afsluiting Kinderboekenweek 11.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 2 31 augustus Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 2 31 augustus Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 2 31 augustus 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Het Klaverblad mei In verband met de meivakantie nu alvast de mei uitgave van Het Klaverblad.

Het Klaverblad mei In verband met de meivakantie nu alvast de mei uitgave van Het Klaverblad. Het Klaverblad mei 2018 In verband met de meivakantie nu alvast de mei uitgave van Het Klaverblad. Klaverpodium/maandsluiting De laatste maanden van het schooljaar naderen. Er staan nog een hoop activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018

PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018 PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018 Beste ouders, Welkom terug op De Prinsenakker! Wat fijn om iedereen weer te zien. Hopelijk heeft iedereen een leuke vakantie gehad en hebben de kinderen een

Nadere informatie