HERBEREKEN UW ROUTE. Compass zich overal thuis. Op de snelweg, in het drukke stadsverkeer of op onverharde paden in het terrein.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HERBEREKEN UW ROUTE. Compass zich overal thuis. Op de snelweg, in het drukke stadsverkeer of op onverharde paden in het terrein."

Transcriptie

1

2 HERBEREKEN UW ROUTE. Voor avontuur hoeft u echt de jungle niet in. Ook in de stad valt genoeg te beleven. Maar welke route u ook kiest, met zijn innovatieve aandrijflijn, veiligheidsvoorzieningen en multimediatechnologie voelt de Jeep Compass zich overal thuis. Op de snelweg, in het drukke stadsverkeer of op onverharde paden in het terrein.

3 DE DAG BEGINT IN HET OOSTEN.

4 VERRUIM UW HORIZON De Jeep Compass is direct herkenbaar aan zijn glanzend zwarte en met verchroomde lijsten ingelegde zevensleufs grille. En natuurlijk aan zijn brede bouw die garant staat voor een solide wegligging en eersteklas offroad-eigenschappen. De led-achterlichten zorgen voor een dynamisch accent, terwijl het rondom vrijwel ononderbroken ruitoppervlak en het glanzend zwarte dak eigentijdse verfijning uitstralen. Met zijn sublieme rijeigenschappen op de weg en uitstekende 4x4-kwaliteiten steekt de Jeep Compass ver boven de rest uit. Of u zich nu een weg moet banen door de drukke stad of in het terrein, dankzij zijn robuuste chassis en MacPherson-wielophanging met state-of-the-art dempingssysteem loodst de Jeep Compass u er soepel doorheen.

5 IDEALE REISVOORWAARDEN Waar u ook heen gaat, de Jeep Compass brengt u er comfortabel en in stijl naartoe. Het interactieve Uconnect NAV-infotainmentsysteem voorziet u daarbij onderweg van alle gemakken op het gebied van audio, communicatie en navigatie. Na koppeling aan uw smartphone biedt Apple CarPlay iphone-gebruikers toegang tot onder meer Apple Maps, Messages, telefoon en Apple Music via Sirispraakbediening. Zo kunt u uw ogen veilig op de weg houden wanneer u uw eigen playlist selecteert om af te spelen met het BeatsAudio hifi-systeem met negen speakers. De met leder beklede, geventileerde stoelen versterken daarbij het ontspannen reisgevoel, net als het tweedelige glazen panoramadak dat de zon in overvloed naar binnen laat.

6

7 ALLES HANDENVRIJ IN DE HAND. Dankzij het interactieve Uconnect van de vierde generatie met tot 8,4 groot capacitief HD-aanraakscherm hoeft u nooit weg te kijken van de weg. U bedient het systeem met de hand of de stem en alles gebeurt bijzonder precies. Haal het maximum uit uw smartphone met de nieuwe Uconnect functies. Apple CarPlay geeft iphone-gebruikers via de Sirispraakbesturing of het Uconnect -aanraakscherm toegang tot de Apple-apps Kaarten, Berichten, Telefoon en Muziek. Blijf via de Uconnect LIVE-app verbonden met de radiozenders van TuneIn, de muziek van Deezer, Facebook Check In, Twitter, Reuters, Tom Tom Live met informatie in real time over uw rit, en my:car en eco:drive met gegevens over de wagen en uw rijstijl, om onder meer uw brandstofverbruik te verlagen. Het Uconnect LIVE tilt avontuur naar het volgende niveau met de Jeep Skills-app, die informatie geeft over de Jeep -trails en uw prestaties bijhoudt met specifieke offroadmeters voor langs- en dwarshelling, druk en hoogte.

8 Navigatie Systeem

9 LUISTER NAAR UW WERELD. Laat u in vervoering brengen door uw muziek. Welk pad u ook kiest, laat u leiden door uw eigen soundtrack uit de 9 luidsprekers en subwoofer van het 506 watt sterke high-end Beats-audiosysteem.

10 HET NOORDEN IS OM DE HOEK.

11 Automatische negenversnellingsbak en manuele zesversnellingsbak VERMOGEN WAARMEE U IETS KUNT. Niemand weet beter wat hij of zij nodig heeft dan de bestuurder zelf, en veel keuze hebben is nu eenmaal prettig: de Jeep Compass is verkrijgbaar met verschillende combinaties van motoren en aandrijfsystemen, altijd met Stop&Start-technologie, om de perfecte match te maken met de bestuurder. Zo is er zelfs ook een weergaloze automatische negenversnellingsbak beschikbaar. 1.6 MultiJet 120 pk De automatische negenversnellingsbak garandeert zowel vermogen als efficiëntie wanneer die het meest nodig zijn. De laagste versnellingen zijn perfect afgestemd op de afmetingen, het gewicht en de architectuur van de Jeep Compass, wat hem de ideale pit geeft om aan elk avontuur te beginnen. De middelste versnellingen maken naadloos de overgang naar een hoge efficiëntie op de autosnelweg. 2.0 MultiJet 140/170 pk De Jeep Compass is verkrijgbaar met de 1,4-liter MultiAir II Turbo-benzinemotor, in een variant van 140 pk gecombineerd met manuele versnellingsbak en voorwielaandrijving, en in een versie van 170 pk met de automatische negenversnellingsbak en vierwielaandrijving. De Jeep Compass biedt ook twee dieselmotoren met de juiste configuratie om op avontuur te trekken: de efficiënte 1,6-liter MultiJet van 120 pk met manuele versnellingsbak en voorwielaandrijving, en de 2,0-liter MultiJet met een vermogen van 140 pk tot 170 pk, een koppel van 350 Nm, een manuele versnellingsbak (enkel voor 140 pk) of automatische negenversnellingsbak, en vierwielaandrijving. 1.4 MultiAir II 140/170 pk

12 ALTIJD DE CONTROLE IN HANDEN. OVERAL. Niet elk pad in het leven is het makkelijkste, maar de Jeep Compass helpt er wel het veiligste van te maken. Met 70 beschikbare systemen voor de actieve en passieve veiligheid waaronder Forward Collision Warning Plus en Lane Departure Warning Plus die standaard zijn op alle uitrustingsniveaus houdt de Jeep Compass gevaar op afstand, in elke windrichting: noord, oost, zuid en west. Achteruitrijcamera De beelden van de achteruitrijcamera verschijnen op het aanraakscherm van het Uconnect -systeem, samen met dynamische richtlijnen die u tijdens het achteruitrijden kunt volgen. Halfautomatisch parkeersysteem voor parallel en haaks inparkeren Ultrasone sensoren geven de Jeep Compass alle informatie die hij nodig heeft om letterlijk zichzelf te parkeren. Schakel het systeem in, relax en volg de aanwijzingen. Ook wanneer u een parkeerplaats parallel met de weg wilt uitrijden, kan het systeem het van u overnemen, waardoor die eerste stap op de weg zoveel makkelijker wordt. weer wilt uitrijden, en zo die eerste stap op de weg zoveel makkelijker maken. Rear Cross Path Detection Maakt kinderspel van achteruitrijden. Geluidssignalen en pictogrammen waarschuwen de bestuurder als een voertuig nadert wanneer de achteruitversnelling ingeschakeld is.

13 Blind Spot Monitoring Een radarsysteem biedt een extra paar ogen op de dode hoeken achteraan wanneer u van rijstrook verandert of inhaalt. Een pictogram in de buitenspiegel waarschuwt de bestuurder. Lane Departure Warning Plus Een camera detecteert de markeringslijnen op de weg en houdt risico op afstand door de bestuurder te waarschuwen als de wagen links of rechts over de rijstrookmarkering rijdt en de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld. Als de bestuurder niet op tijd reageert, stuurt het systeem zelf bij om de wagen weer in zijn rijstrook te brengen. Adaptive Cruise Control Detecteert trager rijdende voorliggers wanneer de cruisecontrol ingeschakeld is. Het systeem handhaaft een veilige afstand door te vertragen en gecontroleerd te remmen, en brengt de wagen weer op de ingestelde rijsnelheid zodra de weg opnieuw vrij is. Forward Collision Warning Plus De Jeep Compass houdt niet alleen achteraan alles in de gaten. Dat doet hij ook vooraan. Met behulp van een camera en radars, die de bestuurder zowel visueel als met geluidssignalen waarschuwen bij het risico op een aanrijding. Automatisch inschakelen van grootlichten De automatische inschakeling van de grootlichten vergroot uw zichtbaarheid s nachts. Dit gebeurt via een digitale camera, die gemonteerd is op de achteruitkijkspiegel. Deze camera detecteert het licht van een voertuig in tegenovergestelde richting en schakelt automatisch over van grootlicht naar dimlicht tot het voertuig is gepasseerd.

14 JEEP ACTIVE DRIVE LAAT INSTINCT BESLISSEN. De juiste tools en techniek maken elke weg bedwingbaar. Daarom voorzag Jeep de Compass van de Jeep Active Drive-vierwielaandrijving met Rear Axle Disconnect (ontkoppelbare achteras). De Jeep Active Drive is een rasechte vierwielaandrijving met tussenbak en achterwielaandrijvingsmodule, die van de Jeep Compass de capabelste compacte SUV op de markt maakt. SELEC-TERRAIN TM De Jeep Compass heeft ook het Selec-Terrain met tot vijf specifiek gekalibreerde rijprogramma s: Auto, Snow, Mud, Sand en Rock (enkel Trailhawk). Elk rijprogramma heeft een eigen algoritme met de optimale instelling van tot 12 systemen aan boord. Met een eenvoudige draai aan een knop selecteert de bestuurder zo voor elk terrein de ideale instelling om het maximum te halen uit alle capaciteiten van de Compass. In de Auto-stand analyseert de Active Drive gegevens over de wegomstandigheden, de tractie en de rijsnelheid. Ze gebruikt die informatie voor de afstelling en bediening van de chassisregelsystemen en de Rear Axle Disconnect, die zonder dat de bestuurder iets hoeft te doen naadloos schakelt tussen voorwiel- en vierwielaandrijving. De volledig variabele natte koppeling zorgt voor de juiste hoeveelheid koppel in alle omstandigheden en koppelt automatisch de achteras los wanneer voorwielaandrijving volstaat. Dat zorgt niet alleen voor het perfecte vermogen, maar verhoogt ook de brandstofefficiëntie. REAR AXLE DISCONNECT

15 SAND SNOW DE PERFECT(E) NATUURLIJKE SELECTIE. Verrassingen onderweg kunnen er altijd zijn, maar de Jeep Compass brengt u gegarandeerd verder, wat de omstandigheden ook zijn. Kies, terwijl u rijdt, het ideale Selec-Terrain -programma voor de omstandigheden, of ga voor de Auto-modus en laat de wagen zelf het meeste werk doen. Auto Het rijprogramma voor elke dag dat klaar is voor alles. De Auto-modus is geschikt voor alle rijomstandigheden. Het programma koppelt in fracties van een seconde de achteras aan en los voor een maximale controle en een perfect rijgedrag gecombineerd met een maximale efficiëntie. Snow Het leven stopt niet wanneer het koud is buiten, net als de Jeep Compass. Selecteer de Snow-modus voor permanente vierwielaandrijving en een maximale tractie, met zo weinig mogelijk overstuur voor extra controle en stabiliteit wanneer u die het hardst kunt gebruiken. Mud Maak uw handen vuil maken minder vuil. In de Mud-stand stelt de vierwielaandrijving zich in voor een maximale tractie bij lage rijsnelheid en laat ze meer wielslip toe voor extra vertrouwen in de modder. Sand Vlot door het losse zand. Kies de Sand-modus voor een maximale tractie en wielslip, en een specifieke kalibratie van de differentiëlen en overbrengingsverhoudingen voor lossere ondergronden die met zand bedekt zijn. AUTO MUD

16 TREK NAAR HET ZUIDEN.

17 HERDEFINIEER RIJDEN. De Jeep Compass Trailhawk herdefinieert het concept onbegrensd. De Trail Rated -badge geeft aan dat hij zijn terreincapaciteiten heeft bewezen in vijf categorieën (tractie, manoeuvreerbaarheid, wieluitslag, waterdoorwaadbaarheid en bodemvrijheid) in een reeks slopende tests op enkele van de lastigste offroadparcoursen ter wereld: de Rubicon Trail en het gebied rond Moab in Utah, waar Jeep zijn modellen test. Met de beste 4x4-capaciteiten in zijn klasse, 17 terreinbanden, een specifieke voorbumper voor een ruimere vertrekhoek, een grotere rijhoogte, beschermplaten, de voor Jeep typische rode sleephaak, en de via Mopar verkrijgbare Rock Rails is er geen enkele hindernis in de stad of in de wildernis die hij niet aankan.

18 33,6 24, VANUIT ELKE HOEK EEN FANTASTISCH PERSPECTIEF. De Jeep Compass Trailhawk wordt uitgerust met de 2,0-liter MultiJet motor van 170 pk, een automatische negenversnellingsbak en de Jeep Active Drive Low-vierwielaandrijving, die ook inschakelbare korte verhoudingen heeft. Met het extra rijprogramma Rock van het Selec-Terrain en de Jeep Active Drive Low-vierwielaandrijving kan de Compass het lastigste terrein aan, ook dankzij een verbluffende kruipverhouding van 20:1 en Hill Descent Control. Dit geavanceerde offroadsysteem, dat enkel verkrijgbaar is op de Trailhawk, maakt het makkelijker een helling af te rijden op ruw terrein door automatisch de snelheid van elk wiel te regelen, en u zo veilig naar beneden te brengen. Dus hoe slecht de weg, hoe breed de rivier, of hoe glad een helling ook is, de Trail Rated Jeep Compass Trailhawk werd gebouwd om u de weg te tonen.

19 IN HET WESTEN GAAT DE AVOND OVER IN DE NACHT.

20 ANDERE KEUZE, ANDER KARAKTER.

21 COMPASS SPORT STANDAARDUITRUSTINGEN : 12V-aansluiting vooraan en achteraan 3,5 TFT-kleurenscherm in instrumentencluster 6 luidsprekers ABS met tractiecontrole Achterbank neerklapbaar 60/40 Actieve kopsteunen vooraan Adaptieve remlichten achteraan Airconditioning, manueel Armsteun achteraan met bekerhouders Automatische koplampen Bandenherstellingskit Bandenspanningswaarschuwingssysteem Bestuurderszetel verstelbaar in de hoogte Brake stability control Cruise control Electronic Roll Mitigation Electronic Stability Control (ESC) Elektrisch verstelbare achteruitkijkspiegels Elektronische handrem Forward Collision Warning Plus (waarschuwingssysteem frontale aanrijding) Hill Start Assist Lane Departure Warning Plus (waarschuwingssysteem bij overschrijden rijstrook) Laterale airbags vooraan Met leder bekleed stuurwiel met audiobedieningstoetsen Mistlampen achteraan Trailer Sway Control Uconnect TM 5,0 met Digital Audio Broadcast (DAB), Bluetooth Verstelbare armsteun vooraan Windowairbags voor- en achteraan Automatische ruitenwissers

22 COMPASS LONGITUDE UITRUSTING VAN DE VERSIE SPORT, PLUS : Buitenspiegels in koetswerkkleur Dakrails in zwart Deurhandgrepen in carrosseriekleur Led-sfeerverlichting Lichtmetalen 17 velgen Longitude Mistlampen vooraan met cornering-functie Neerklapbare passagierszetel met opbergcompartiment Parkeersensoren achteraan Raamomlijsting in chroom Verlichte bekerhouders Uconnect 7,0 met Digital Audio Broadcast (DAB), Bluetooth, Apple Car Play Vloermatten

23 COMPASS LIMITED UITRUSTING VAN DE VERSIE LONGITUDE, PLUS : 230V-aansluiting vooraan 7 TFT-kleurenscherm in instrumentencluster Achterbank neerklapbaar 40/20/40 Alarm Automatisch dimmende binnenspiegel Automatische dualzone airconditioning Bandenspanningswaarschuwingssysteem met weergave in het instrumentenpaneel Dakrails in chroom Exterieurafwerking in chroom Getinte ruiten achteraan High-intensity discharge (HID) koplampen met Smartbeam Smartbeam-koplampen Keyless Go/Passive Entry Lendensteun, elektrisch regelbaar Lichtmetalen 18 velgen Limited Luchtkwaliteitsfilter Omlijsting koplampen in chroom Premium instrumentenpaneel Sfeerverlichting Uconnect TM 8 4 navigatiesysteem met mirroring functie Uitlaatpijpsierstuk in chroom Extra USB-aansluiting Verchroomde afwerking rond de ruiten achteraan Zetels in stof/leder Buitenspiegels verwarmd en inklapbaar Omgevingsverlichting onderaan de achteruitkijkspiegels

24 COMPASS TRAILHAWK UITRUSTING VAN DE VERSIE LONGITUDE, PLUS : KOETSWERK Halogeenkoplampen met LED-signatuur Donkergetint zonwerend glas Rode sleephaak achteraan Grille, raamomlijsting, badges en spiegels in Satin Grey Zwarte motorkapsticker 17 lichtmetalen terreinvelgen met M&S-banden in de maat 215/65 R17 INTERIEUR Zetels in hoogwaardige stof en leder In de verhouding 40/20/40, volledig vlak neerklapbare achterbank Omkeerbare koffermat 4-voudig elektrisch verstelbare lendensteun (enkel bestuurder) Airconditioning met twee zones TECHNOLOGIE 8,4 Uconnect NAV-infotainmentsysteem met DAB-radio Dashboard met tft-kleurenscherm van 7 Automatisch dimmende binnenspiegel Automatische negenversnellingsbak TERREINUITRUSTING Selec-Terrain met Rock-modus Beschermplaten vooraan en achteraan Specifieke offroadbumper vooraan en achteraan Jeep Active Drive Low Hill Descent Control

25 VOLLEDIG UITGERUST VOOR AL UW AVONTUREN. 16 STALEN VELGEN Standaard op de Sport 16 LICHTMETALEN VELGEN Optioneel op de Sport 19 LICHTMETALEN VELGEN Optioneel op de Limited 17 LICHTMETALEN VELGEN Standaard op de Trailhawk 17 LICHTMETALEN VELGEN Standaard op de Longitude 18 LICHTMETALEN VELGEN Standaard op de Limited

26 ONTWORPEN OM UW LEVEN KLEUR TE GEVEN.

27 White Clear Coat* Pearl White Tri Coat** Billet Silver Metallic Clear Coat Sting-Gray Clear Coat Granite Crystal Metallic Clear Coat Laser Blue Pearl Coat Jazz Blue Pearl Coat Olive Green Metallic Clear Coat Spitfire Orange Clear Coat Redline Pearl Coat Diamond Black Pearl Coat Black Clear Coat SPORT LONGITUDE LIMITED TRAILHAWK *Niet beschikbaar voor Sand Storm interieur **Enkel beschikbaar voor zwarte zetels

28 COMFORT ZONDER GRENZEN.

29 SPORT / LONGITUDE TRAILHAWK STOF VINYL / STOF Enkel beschikbaar op Longitude BLACK LIMITED LEDER STOF SAND STORM Enkel beschikbaar op Longitude LEDER / STOF BLACK / RUBY ACCENTS LEDER LEDER LEDER / STOF LEDER LEDER BLACK / SKI GREY LEDER / STOF LEDER BLACK

30 OM ORIGINEEL TE ZIJN, MOET JE ECHT ZIJN KIES ACCESSOIRES EN DIENSTEN VAN MOPAR U kunt de Jeep Compass uitrusten met alle accessoires die u maar wilt. Dankzij het uitgebreide gamma Mopar -accessoires kunt u ervoor zorgen dat u op alles voorzien bent, waar u ook naartoe trekt of wat u ook doet. Esthetisch geven Mopar en Jeep u de kans om uw wagen zo uniek te maken als uzelf. Bovendien bent u steeds op alles voorbereid met de uiteenlopende transportaccessoires, zoals de telescoopstang, die verhindert dat bagage heen en weer schuift in de koffer, of dakrails, om uw ski s, fiets of extra grote spullen mee te nemen wanneer u op ontdekking trekt in de stad of de vrije natuur. Mopar Vehicle Protection biedt een aantal hoogwaardige formules zonder kleine lettertjes voor garantieverlenging en onderhoud die ervoor zorgen dat het altijd in de juiste richting blijft gaan met uw nieuwe Jeep Compass. Met de goedkeuring van Jeep, originele onderdelen, en goed opgeleide en gespecialiseerde mecaniciens is er geen betere manier om uw wagen op de weg te houden, en zorgeloos te rijden. Kies het onderhoudscontract dat het best bij u past! Meer informatie vindt u op I AM JEEP CUSTOMER CARE i am IAM JEEP Contact opnemen met Jeep kunt u via het gratis nummer * dat bereikbaar is vanuit de meeste Europese landen. We staan 365 dagen per jaar en 24 uur per dag tot uw beschikking bij pech onderweg. Via de Jeep -klantenservice kunt u ook informatie aanvragen over onze modellen, diensten en verdelers, of een testrit reserveren in een wagen van uw keuze. Jeep staat tot uw beschikking voor alle informatie over of vragen in verband met het gebruik van uw wagen of onze ondersteunende diensten. * Vergeet niet na te gaan of uw telefoonoperator kosten aanrekent wanneer u vanuit het buitenland of met een mobiele telefoon belt.

31 TECHNISCHE GEGEVENS MOTOR 1.6 MultiJet 120 MTX FWD 2.0 MultiJet 140 MTX AWD Brandstof DIESEL DIESEL Beschikbaar op Sport, Longitude, Limited Longitude, Limited Cilinderinhoud (cm 3 ) Euronorm Euro 6D-TEMP Euro 6D-TEMP Vermogen (pk) 120 / / 3750 Vermogen (Kw) 88 / / 3750 Koppel (Nm) 320 / / 1750 TRANSMISSIE Versnellingsbak Manueel, 6 versnellingen Manueel, 6 versnellingen Vierwielaandrijving systeem Voorwielaandrijving 4x4 Jeep Active Drive 2.0 MultiJet 140 ATX AWD 2.0 MultiJet 170 ATX AWD 1.4 MultiAir II 140 MTX FWD 1.4 MultiAir II 170 ATX AWD DIESEL DIESEL BENZINE BENZINE Longitude, Limited Limited Sport, Longitude, Limited Limited Euro 6D-TEMP Euro 6D-TEMP Euro 6D-TEMP Euro 6D-TEMP 140 / / / / / / / / / / / / 2500 Automaat, 9 versnellingen Automaat, 9 versnellingen Manueel, 6 versnellingen Automaat, 9 versnellingen 4x4 Jeep Active Drive 4x4 Jeep Active Drive Voorwielaandrijving 4x4 Jeep Active Drive PRESTATIES Km/u (sec) 11 10,1 Topsnelheid (km/u) UITSTOOT / BRANDSTOFVERBRUIK CO 2 -uitstoot (g/km) Brandstofverbruik stad (L/100km) 6,2-6,3 7,9 Brandstofverbruik buiten stad (L/100km) 4,0-4,4 5 Brandstofverbruik gecombineerd (L/100km) 4,8-5,1 6,1 AFMETINGEN EN CAPACITEITEN Lengte (mm) Breedte (mm) Hoogte (mm) Wielbasis (mm) Aanrijhoek (graden) 15,8 16,8 Vertrekhoek (graden) 30,8 31,7 Overschrijdingshoek (graden) 21,8 22,9 Bodemvrijheid (mm) Waaddiepte (mm) 406,4 406,4 Gewicht (kg) ,9 9,5 9,9 9, ,3 7,3 8,7 9,7 5,7 5,7 5,7 7,5 6,3 6,3 6,8 8, ,8 16,8 15,8 16,8 31,7 31,7 30,8 31,7 22,9 22,9 21,8 22, ,4 406,4 406,4 406,

32

33 Deze brochure is een internationale uitgave van FCA. Alle illustraties en gegevens in deze brochure komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (05/2017). FCA behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook om modellen aan te passen of uit productie te nemen indien dit vanuit het oogpunt van productverbetering of om design- en/of marketingtechnische redenen noodzakelijk wordt geacht. Voor actuele informatie over de in België leverbare uitvoeringen en opties verwijzen wij naar onze meest recente prijslijst. Deze bevat tevens de technische specificaties en brandstofverbruikscijfers. Voor nadere informatie kunt u tevens uw dealer raadplegen. Jeep iis een geregistreerd handelsmerk van FCA US LLC S 11/ Printed in Italy WEB

34 JEEP COMPASS PRIJSLIJST JANUARI 2019

35 PRIJS JEEP COMPASS Motor Brandstof Transmissie kw (pk) CO 2 (g/km) NEDC 2.0 Fiscale pk Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW SPORT 1.4 MultiAir II 4x2 Benzine Man, (140) , , , MJD 4x2 Diesel Man, 6 88 (120) 134* 9 5,1* , ,98 LONGITUDE 1.4 MultiAir II 4x2 Benzine Man, (140) , , , MJD 4x2 Diesel Man, 6 88 (120) 134* 9 5,1* , , MJD 4x4 Diesel Man, (140) 159* 11 6,1* , , MJD 4x4 Diesel Aut, (140) 166* 11 6,3* , ,OO DOWNTOWN 1.4 MultiAir II 4x2 Benzine Man, (140) , , , MJD 4x2 Diesel Man, 6 88 (120) 134* 9 5,1* , , MJD 4x4 Diesel Man, (140) 159* 11 6,1* , , MJD 4x4 Diesel Aut, (140) 166* 11 6,3* , ,89 LIMITED 1.4 MultiAir II 4x2 Benzine Man, (140) , , , MultiAir II 4x4 Benzine Aut, (170) , , , MJD 4x2 Diesel Man, 6 88 (120) 134* 9 5,1* , , MJD 4x4 Diesel Man, (140) 159* 11 6,1* , , MJD 4x4 Diesel Aut, (140) 166* 11 6,3* , , MJD 4x4 Diesel Aut, (170) 166* 11 6,3* , ,00 TRAILHAWK 2.0 MJD 170 4x4 LOW Diesel Aut, 9 LOW 125 (170) 182* 11 n.b , ,99 *Geschatte waarde. 2 3

36 VERSIES EN STANDAARDUITRUSTINGEN VERSIES EN STANDAARDUITRUSTINGEN JEEP COMPASS SPORT JEEP COMPASS LONGITUDE JEEP COMPASS LIMITED JEEP COMPASS TRAILHAWK ABS met tractiecontrole Standaarduitrustingen van Sport, plus : Standaarduitrustingen van Longitude, plus : Standaarduitrustingen van Longitude, plus : Brake stability control Uconnect 7,0 " met Digital Audio Broadcast (DAB), Bluetooth, Apple CarPlay Automatisch dimmende binnenspiegel Automatisch dimmende binnenspiegel Bandenspanningswaarschuwingssysteem Mistlampen vooraan met cornering-functie Buitenspiegels verwarmd en inklapbaar Buitenspiegels verwarmd en inklapbaar Cruise control Buitenspiegels in koetswerkkleur Bandenspanningswaarschuwingssysteem met weergave in het instrumentenpaneel Bandenspanningswaarschuwingssysteem met weergave in het instrumentenpaneel Electronic Roll Mitigation Electronic Stability Control (ESC) Forward Collision Warning Plus (waarschuwingssysteem frontale aanrijding) Hill Start Assist Lane Departure Warning Plus (waarschuwingssysteem bij overschrijden rijstrook) Trailer Sway Control Laterale airbags vooraan Windowairbags voor- en achteraan Automatische koplampen Automatische ruitenwissers Mistlampen achteraan 3,5" TFT-kleurenscherm in instrumentencluster Uconnect 5,0 " met Digital Audio Broadcast (DAB), Bluetooth 6 luidsprekers Met leder bekleed stuurwiel met audiobedieningstoetsen 12V-aansluiting vooraan en achteraan Achterbank neerklapbaar 60/40 Actieve kopsteunen vooraan Adaptieve remlichten achteraan Manuele airconditioning Verstelbare armsteun vooraan Armsteun achteraan met bekerhouders Bestuurderszetel verstelbaar in de hoogte Raamomlijsting in chroom Deurhandgrepen in carrosseriekleur Dakrails in zwart Neerklapbare passagierszetel met opbergcompartiment Verlichte bekerhouders Led-sfeerverlichting Lichtmetalen 17" velgen Longitude Vloermatten Parkeersensoren achteraan JEEP COMPASS DOWNTOWN Standaarduitrustingen van Longitude, plus : Automatische dualzone airconditioning Lendensteun, elektrisch regelbaar Uconnect 8,4" met navigatiesysteem Zwarte stof/vinyl-zetelbekleding Achteruitrijcamera Lichtmetalen 18" velgen Gloss Black Jeep -logo voor en achter + logo Compass in zwart Alarm Getinte ruiten achteraan Exterieurafwerking in chroom Omlijsting koplampen in chroom Verchroomde afwerking rond de ruiten achteraan Dakrails in chroom Uitlaatpijpsierstuk in chroom Achterbank neerklapbaar 40/20/40 Automatische dualzone airconditioning Premium instrumentenpaneel 7" TFT-kleurenscherm in instrumentencluster 230V-aansluiting vooraan Luchtkwaliteitsfilter Lendensteun, elektrisch regelbaar Sfeerverlichting Omgevingsverlichting onderaan de achteruitkijkspiegels High-intensity discharge (HID) koplampen met Smartbeam Smartbeam-koplampen Extra USB-aansluiting Uconnect 8,4" met navigatiesysteem Keyless Go/Passive Entry Lichtmetalen 18" velgen Limited Alarm Automatische ruitenwissers Getinte ruiten achteraan Achterbank neerklapbaar 40/20/40 Automatische dualzone airconditioning 7" TFT kleurenscherm in instrumentencluster 230V-aansluiting vooraan Luchtkwaliteitsfilter Lendensteun, elektrisch regelbaar Sfeerverlichting Omgevingsverlichting onderaan de achteruitkijkspiegels High-intensity discharge (HID) koplampen met Smartbeam Smartbeam-koplampen Extra USB-aansluiting UConnect 8'4" navigatiesysteem Keyless Go/Passive Entry Elektrisch verstelbare achteruitkijkspiegels Exterieurafwerkingsdetails Gloss Black Elektronische handrem Interieurafwerkingsaccenten Gloss Black Bandenherstellingskit Buitenkleur met zwart gelakt dak naar keuze 4 5

37 OPTIES Code(s) Omschrijving INTERIEUR Sport Longitude Downtown Limited Trailhawk Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW AWS Rokerskit O O O O O 50,00 41,32 CLE Vloermatten voor en achter O S S S S 60,00 49,59 EXTERIEUR GWJ Panoramisch open dak, elektrisch verstelbaar O O 1.300, ,38 WIELEN WNF Lichtmetalen 16" velgen O S ,00 495,87 WP4 Lichtmetalen 19" velgen Limited O - 700,00 578,51 TBC Tijdelijk reservewiel - O O O - 150,00 123,97 TBS Reservewiel van identieke grootte tijdelijk gebruik (stalen velg) O O O O - 200,00 165,29 BUITENKLEUR 5CK Black O O - O O 700,00 578,51 5CD Redline O O - O O 700,00 578,51 5DL Spitfire Orange O O - O O 0,00 0,00 5DQ Laser Blue O O - O O 700,00 578,51 5DP Jazz Blue O O - O O 700,00 578,51 5CF Rhino O O 700,00 578,51 5CC Granite Crystal O O - O O 700,00 578,51 5DN Billet Silver O O - O O 700,00 578,51 5DR Olive Green O O - O O 700,00 578,51 5CE Diamond Black Crystal O O - O O 700,00 578,51 5CG Pearl White O ,00 909,09 5CA White O O - O O 700,00 578,51 6Y1 Redline met zwart gelakt dak - - O (gratis) O O 1.300, ,38 5ZA Spitfire Orange met zwart gelakt dak O O 1.300, ,38 5YW Laser Blue met zwart gelakt dak - - O (gratis) O O 1.300, ,38 6WS Jazz Blue met zwart gelakt dak O O 1.300, ,38 4DT Rhino met zwart gelakt dak O O 1.300, ,38 5ZW Granite Crystal met zwart gelakt dak - - O (gratis) O O 1.300, ,38 5FA Billet Silver met zwart gelakt dak - - O (gratis) O O 1.300, ,38 6Y3 Olive Green met zwart gelakt dak O O 1.300, ,38 9K1 Pearl White met zwart gelakt dak O , ,96 6Y0 White met zwart gelakt dak - - O (gratis) O O 1.300, ,38 6 7

38 PACKS Code(s) Omschrijving Sport Longitude Downtown Limited Trailhawk Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW Code(s) Omschrijving Sport Longitude Downtown Limited Trailhawk Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW INTERIEUR AAC WINTER PACK CKK All-weather vloermatten JPM Vewarmde zetels vooraan - O O O O 660,00 545,45 NHL Verwarmde ruitenwissers NHS Verwarmd stuurwiel AAE PARKING PACK LEC Omgevingsverlichting onderaan de achteruitkijkspiegels XAC Achteruitrijcamera XAG Parksense parkeersensoren voor en achter XAN Blind Spot Detection & Cross Path Detection XAU Halfautomatisch parkeersysteem voor parallel en haaks inparkeren AAJ BEATS SOUND SYSTEM RCV Beats audiosysteem 506W met 9 luidsprekers incl. subwoofer AAL PREMIUM PACK JRC Elektrische kofferklep NHZ/NH1 Cruise control met Stop and Go AAN VISIBILITY PACK LEC Omgevingsverlichting onderaan de achteruitkijkspiegels LMP High-intensity discharge (HID) koplampen met Smartbeam LMS Smartbeam-koplampen O O 800,00 661, O O 450,00 371, O O 900,00 743, S S 750,00 619,83 INTERIEUR AGF BUSINESS PACK HAF Automatische dualzone airconditioning JPW Lendensteun, elektrisch regelbaar UGQ Uconnect 8,4" navigatiesysteem met Apple CarPlay 1G7 Zwart stof/vinyl zetelsbekleding XAC Achteruitrijcamera AHT TRAILER TOW GROUP * XER Trekhaak XFW 13-pins-aansluiting AYC LEATHER SEAT GROUP 211 / 728 Met leder beklede zetels JTE Bestuurderszetel en passagierszetel elektrisch verstelbaar 8 posities A1A FUNCTION PACK GNK Automatisch dimmende binnenspiegel GTD Buitenspiegels verwarmd en inklapbaar GX4 Keyless Go/Passive Entry JKU 230 V-aansluiting LSB Alarm * Enkel in combinatie met optie TBS. - O , ,54 - O O O O 600,00 495, O O 900,00 743,80 - O O S S 900,00 743,80 8 9

39 KOETSWERKKLEUREN White Pearl White Billet Silver Granite Crystal Laser Blue Jazz Blue Olive Green Spitfire Orange Redline Diamond Black Crystal Black Clear Coat Tri Coat Metallic Clear Coat Metallic Clear Coat Pearl Coat Pearl Coat Metallic Clear Coat Clear Coat Pearl Coat Pearl Coat Clear Coat VELGEN SPORT LONGITUDE DOWNTOWN Stalen 16 velgen Lichtmetalen 16 velgen (Opt WNF) Lichtmetalen 17 velgen Lichtmetalen 18 velgen LIMITED TRAILHAWK Lichtmetalen 18 velgen Lichtmetalen 19 velgen (Opt WP4) Lichtmetalen 17 velgen 10 11

40 KLEURENCOMBINATIES 5CK 5CD 5DL 5DQ 5DP 5CC 5DN 5DR 5CE 5CG 5CA 6Y1 5ZA 5YW 6WS 5ZW 5FA 6Y3 9K1 6Y0 Black Redline Spitfire Orange Laser Blue Jazz Blue Granite Crystal Billet Silver Olive Green Diamond Black Crystal Pearl White White Redline (zwart dak) Spitfire Orange (zwart dak) Laser Blue (zwart dak) Jazz Blue (zwart dak) Granite Crystal (zwart dak) Billet Silver (zwart dak) Olive Green (zwart dak) Pearl White (zwart dak) White (zwart dak) Clear Coat Pearl Coat Clear Coat Pearl Coat Pearl Coat Metallic Clear Coat Metallic Clear Metallic Clear Coat Coat Pearl Coat Tri Coat Clear Coat Pearl Coat Clear Coat Pearl Coat Pearl Coat Metallic Clear Coat Metallic Clear Coat Metallic Clear Coat Tri Coat Clear Coat CODE Config. Kleuren Materiaal SPORT 1A7 S Black Stof N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. LONGITUDE 1A7 S Black* Stof N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. 1G7 O Black** Vinyl/Stof N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. YA7 S (Alt.) Black/Sand Storm* Stof N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. *niet met Business Pack (AGF) **enkel met Business Pack (AGF) DOWNTOWN 1G7 S Black Vinyl/Stof N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. N.A. TRAILHAWK XCZ S Black/Ruby accents Leder/Stof N.A. N.A. XCW O Black/Ruby accents* Leder N.A. N.A. *enkel met Leather Seat Group (AYC) LIMITED XBS O Black/Ski Grey* Leder N.A. N.A. 1AL O Black* Leder XS1 S (Alt.) Black/Ski Grey Leder/stof N.A. N.A. 1D5 S Black Leder/stof *enkel met Leather Seat Group (AYC) 12 13

41 TECHNISCHE GEGEVENS Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Benzine Benzine Motor 1.6 Multijet 2.0 Multijet 2.0 Multijet 2.0 Multijet 2.0 Multijet 1.4 MultiAir II 1.4 MultiAir II 120pk Man. FWD 140pk Man. AWD 140pk Aut. AWD 170pk Aut. AWD 170pk Aut. AWD LOW 140pk Man. FWD 170pk Aut. AWD Cilinderinhoud (cm³) Boring x Slag (mm) 79,5 x 80,5 83 x x x x x x 84 Compressieverhouding 16,5:1 16,5:1 16,5:1 16,5:1 16,5:1 10.0:1 10.0:1 Configuratie 4, in lijn 4, in lijn 4, in lijn 4, in lijn 4, in lijn 4, in lijn 4, in lijn Kleppen Euronorm 6D-TEMP 6D-TEMP 6D-TEMP 6D-TEMP 6D-TEMP 6D-TEMP 6D-TEMP Vermogen pk 120 / / / / / / / 5500 Vermogen Kw 88 / / / / / / / 5500 Koppel (Nm) 320 / / / / / / / 2500 Versnellingsbak manueel, 6 versnellingen manueel, 6 versnellingen automaat, 9 versnellingen automaat, 9 versnellingen automaat, 9 versnellingen manueel, 6 versnellingen automaat, 9 versnellingen CO2-uitstoot (g/km) * 166* 166* 182* Brandstofverbruik stad (l/100km) 6,2 7,9* 7,3* 7,3* TBC 8,7 9,7 Brandstofverbruik buiten stad (l/100km) 4,4 5,0* 5,7* 5,7* TBC 5,7 7,5 Brandstofverbruik gecombineerd (l/100km) 5,1 6,1* 6,3* 6,3* TBC 6,8 8,3 Trekvermogen, geremd (kg) Dakbelasting (kg) Lengte (mm) Breedte (mm) Hoogte (mm) Wielbasis (mm) Spoor voor/achter (mm) Stuurratio 15,6:1 15,6:1 15,6:1 15,6:1 15,6:1 15,6:1 15,6:1 Draaicirkel (m) 11,07 11,07 11,07 11,07 10,76 11,07 11,07 Aantal omwentelingen ('lock to lock') 2,68 2,68 2,68 2,68 2,76 2,68 2,68 Aanrijhoek (graden) 15,8 16,8 16,8 16,8 29,1 15,8 16,8 Vertrekhoek (graden) 30,8 31,7 31,7 31,7 33,1 30,8 31,7 Overschrijdingshoek (graden) 21,8 22,9 22,9 22,9 23,7 21,8 22,9 Bodemvrijheid (mm) Waaddiepte (mm) 406,4 406,4 406,4 406,4 482,6 406,4 406,4 Acceleratie km/u (sec) 11 10,1 9,9 9,5 9,5 9,9 9,5 Topsnelheid (km/u) Rijklaar gewicht (kg) Tankinhoud (l) Max. laadvolume - zetels omhoog (liter) met bandenherstellingskit Geeft de CO 2 - en verbruikswaarden aan zoals bepaald volgens de metings- en correlatiemethode met betrekking tot de NEDC cyclus beschreven in EU-verordening 2017/ De CO2- en verbruikscijfers die volgens de geldende verordeningen werden bepaald, worden opgegeven om de vergelijking van verschillende modellen te vergemakkelijken. De homologatiecijfers van de CO 2 -emissies en het brandstofverbruik stemmen mogelijk niet overeen met de werkelijke CO 2 - en verbruikscijfers aangezien deze ook worden beinvloed door de rijstijl, de route, de weers- en wegomstandigheden, de toestand, het gebruik en de uitrusting van het voertuig, enz. De opgegeven CO 2 - en verbruikswaarden verwijzen naar de versies van het voertuig met de hoogste en laagste waarden. Die waarden kunnen varieren naargelang de configuratie in kwestie en de gekozen uitrusting en/of bandenmaat. De CO 2 - en verbruikscijfers zijn niet definitief en kunnen nog evolueren door wijzigingen aan de productiecyclus. Meer up-to-date cijfers zijn beschikbaar bij de geselecteerde officiele concessiehouders van het FCA-netwerk. In elk geval worden de officiele CO 2 - en verbruikscijfers van het gekochte voertuig vermeld op de documenten die bij de wagen worden geleverd. Indien de CO 2 - en verbruikscijfers relevant zijn voor de berekening van de belastingen en accijnzen van het voertuig, moet er worden verwezen naar de geldende wetten van elk land. *Geschatte waarde. 15

42 Alle productafbeeldingen en specificaties zijn gebaseerd op de informatie geldig op het ogenblik van publicatie. Hoewel de beschrijvingen normaal gezien correct zijn, kan de juistheid ervan niet worden gegarandeerd. Fiat Chrysler Group NV behoudt zich het recht voor om zonder waarschuwing of verplichting vooraf wijzigingen aan te brengen aan prijzen, specificaties, kleuren en materialen of de productie van modellen stop te zetten. Raadpleeg uw Erkend Concessiehouder voor meer details. Jeep en het Jeep radiatorrooster zijn handelsmerken van FCA US LLC. V.U. : FCA Belgium NV, Y. Chabert, Jules Cockxstraat 12a-1160 Brussel, btw BE Gedrukt in Belgïe 01/19.

CO 2 (g/km) Fiscale pk. 1.4 MultiAir 4x2 Benzine Man, (140) , , ,51

CO 2 (g/km) Fiscale pk. 1.4 MultiAir 4x2 Benzine Man, (140) , , ,51 NIEUWE JEEP COMPASS PRIJZEN JEEP COMPASS MY17 Motor Brandstof Transmissie kw (pk) CO 2 (g/km) Fiscale pk Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW SPORT 1.4 MultiAir 4x2 Benzine Man, 6

Nadere informatie

NIEUWE JEEP COMPASS PRIJSLIJST JULI 2017

NIEUWE JEEP COMPASS PRIJSLIJST JULI 2017 NIEUWE JEEP COMPASS PRIJSLIJST JULI 2017 PRIJZEN JEEP COMPASS MY17 EN MY18 Motor Brandstof Transmissie kw (pk) CO 2 (g/km) Fiscale pk Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW SPORT 1.4

Nadere informatie

PRIJZEN JEEP COMPASS MY17 STANDAARDUITRUSTINGEN. Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW. CO 2 (g/km) Fiscale pk

PRIJZEN JEEP COMPASS MY17 STANDAARDUITRUSTINGEN. Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW. CO 2 (g/km) Fiscale pk NIEUWE CMPASS PRIJZEN CMPASS MY17 STANDAARDUITRUSTINGEN Motor Brandstof Transmissie kw (pk) SPRT C 2 (g/km) Fiscale pk Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW 1.4 MultiAir 4x2 Benzine

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP COMPASS

DE NIEUWE JEEP COMPASS DE NIEUWE JEEP COMPASS BEPAAL UW EIGEN KOERS Voor avontuur hoeft u echt de jungle niet in. Ook in de stad valt genoeg te beleven. Maar welke route u ook kiest, met zijn innovatieve aandrijflijn, veiligheidsvoorzieningen

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

jeep wrangler Black Edition ii

jeep wrangler Black Edition ii jeep wrangler Black Edition ii Black is back Zwart als de nacht. Onverschrokken, fascinerend, mysterieus: de Wrangler Black Edition II doet zijn intrede in de stad als vertegenwoordiger van een nieuwe

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag.

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag. INSTYLE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PREMIUM Forward Collision Mitigation (FCM) Adaptive Cruise Control (ACC) PRIJSOPBOUW Instyle Premium 2.0 liter 4WD 16 kleppen DOHC MIVEC Lane

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

JEEP RENEGADE TECHNISCHE SPECIFICATIES MY Jeep Renegade Tech Specs NL 17.indd 1 19/12/16 11:50

JEEP RENEGADE TECHNISCHE SPECIFICATIES MY Jeep Renegade Tech Specs NL 17.indd 1 19/12/16 11:50 JEEP RENEGADE TECHNISCHE SPECIFICATIES MY17 38386 Jeep Renegade Tech Specs NL 17.indd 1 19/12/16 11:50 STANDAARDUITRUSTING JEEP RENEGADE SPORT De belangrijkste standaarduitrusting omvat onder andere :

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES VOLT

PRIJZEN EN SPECIFICATIES VOLT PRIJZEN EN SPECIFICATIES VO MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 41.950,00 44.500,00 SPECIFICATIES Zitcomfort Bestuurdersstoel handmatig

Nadere informatie

JEEP COMPASS. Jeep. is een gedeponeerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. www.jeep.be. 04.4.1777.40 - S Printed in Italy Tipo Stampa (TO)

JEEP COMPASS. Jeep. is een gedeponeerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. www.jeep.be. 04.4.1777.40 - S Printed in Italy Tipo Stampa (TO) Deze brochure is een publicatie van Chrysler Group LLC. Alle hierin opgenomen illustraties en specificaties zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het ogenblik dat deze publicatie werd gedrukt.

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

FULL SUV FULL HYBRID

FULL SUV FULL HYBRID FULL SUV FULL HYBRID DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT.

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010 30/04/07 21:33:47 3 De Nieuwe Saab Sedan Prijslijst Geldig vanaf 13 januari 2010 Standaarduitrusting op alle modellen Saab 9-5 Sedan Bestuurdersomgeving Night Panel functie Multifunctionele boordcomputer

Nadere informatie

Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+

Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+ Toyota code SkzIqD2GW Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+ Model Avensis Touring Sports 2.0 D-4D Vanaf 36.190 (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Vanaf

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

DE NIEUWE AVENSIS Klassevol is de norm

DE NIEUWE AVENSIS Klassevol is de norm De nieuwe AVENSIS 2 DE NIEUWE AVENSIS Klassevol is de norm Van de meest geavanceerde veiligheidssystemen en diverse zuinige motoren tot het verfijnde interieur, de klassevolle uitrusting en nieuwe, dynamische

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

DE NIEUWE VERSO. De avontuurlijke gezinswagen.

DE NIEUWE VERSO. De avontuurlijke gezinswagen. Verso 2016 2 DE NIEUWE VERSO De avontuurlijke gezinswagen. De Verso valt op door zijn strakke lijnen en door zijn dynamische look. Verfijnde details zoals de zwarte afwerking van de nummerplaathouder,

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

ALFA ROMEO Artwork Mark Version. AW Printed Version CMYK CMYK

ALFA ROMEO Artwork Mark Version. AW Printed Version CMYK CMYK ALFA ROMEO F I R S T E D I T I O N Artwork Mark Version CMYK AC 08 05 15 AW Printed Version CMYK AC Alle gegevens, beschrijvingen en afbeeldingen hebben enkel een indicatieve waarde. De producten kunnen,

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016

Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016 Persbericht Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016 De Jeep Cherokee is het eerste model van FCA dat de nieuwe

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

NIEUWE JEEP PRIJSLIST SEPTEMBER 2018

NIEUWE JEEP PRIJSLIST SEPTEMBER 2018 NIEUWE JEEP LIST SEPTEMBER 2018 JEEP WRANGLER JL Motor Brandstof Transmissie Euronorm CO2 (g/km) - NEDC-2 Verbruik (l/100 km) kw (pk) Nm Cilinderinhoud Fiscale PK Trekvermogen (kg) Model BTWi 21% ZBTW

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12,5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12,5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12, PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL 13.69,00 1.66,00 12.129,00 10.023,97 A AT 1.09,00 16.9,00 19.19,00

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP RENEGADE. Night Eagle II

DE NIEUWE JEEP RENEGADE. Night Eagle II DE NIEUWE JEEP RENEGADE II PRIJSLIJST 1 APRIL 2018 PRIJZEN & UITVOERINGEN NIGHT EAGLE BENZINE PERSONENWAGENS Vermogen in kw (pk) CO2- uitstoot Energie label Netto cat. Prijs BPM bedrag BTW bedrag Fiscale

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR COROLLA NEW HYBRID EEN NIEUW TIJDPERK VOOR COROLLA COROLLA HYBRID 3 Compacte hatchback met strakke lijnen en een scherpe look, de nieuwe Corolla is klaar om de weg aan te vallen. Voel het dynamisme en de energie

Nadere informatie

DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF.

DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF. DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF. De speciale reeks Black Edition doet mensen verrast op- en omkijken. Een agressieve look, en toch discreet... Het zwarte dak, de zwarte achteruitkijkspiegels

Nadere informatie

PRIJS & SPECIFICATIES

PRIJS & SPECIFICATIES Print op 22 / 10 / 2017 Zie wettelijke vermelding PRIJS & SPECIFICATIES OVERZICHT VAN 45,990.00 Acceleratie 0-100 km/u (s) 9.0 Verbruik gecombineerd (l/100km) 4.4 Maximum snelheid (km/u) 190 beschikbaar

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

JEEP CHEROKEE PRIJSLIJST SEPTEMBER 2017

JEEP CHEROKEE PRIJSLIJST SEPTEMBER 2017 JEEP CHERKEE PRIJLIJT EPTEMBER 2017 CHERKEE TANDAARDUITRUTING MTR BRANDTF TRANMIIE PRT LNGITUDE 2.0 MultiJet II 140pk 4x2 Diesel Man, 6 2.0 MultiJet II 140pk 4x4 Diesel Man, 6 2.2 MultiJet II 185pk 4x4

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

BEPAAL UW EIGEN KOERS

BEPAAL UW EIGEN KOERS BEPAAL UW EIGEN KOERS Voor avontuur hoeft u echt de jungle niet in. Ook in de stad valt genoeg te beleven. Maar welke route u ook kiest, met zijn innovatieve aandrijflijn, veiligheidsvoorzieningen en multimediatechnologie

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Toyota C-HR Technische specificaties MILIEU - Verbruik en uitstoot BENZINE 1.2 liter 1.2 liter 1.2 liter 1.2 liter 1.2 liter Turbo Turbo Turbo Turbo Turbo 6 MT 6 MT CVT 2WD CVT 2WD CVT 4WD C-ITY C-ULT

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13 PRIJZEN EN CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13 PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW CO2-EMISSIE 2. MT 39.995,00 16.21,00 23.5,00 9.85,00 58.595,00 63.295,00 16.60,00 26.56,9 30.301,00

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

X-TRAIL GAMMA 2017 NISSAN UITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES N-CONNE BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA DIG-T 163 -

X-TRAIL GAMMA 2017 NISSAN UITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES N-CONNE BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA DIG-T 163 - NISSAN X-TRAIL GAMMA 2017 GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS EDITION N-CONNE DIG-T 163 - X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i dci 130 dci 130 Xtronic - dci 177 Xtronic - dci 130 - dci 177 - dci 177 Xtronic - - UITRUSTING

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie