Super Nieuwsflits februari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Super Nieuwsflits februari 2018"

Transcriptie

1 Super Nieuwsflits februari 2018 Informatieblad verdwijnt, super Nieuwsflits verschijnt - PARRO We leven in de 21 ste eeuw en de informatievoorziening verandert. Zo ook op de St. Jozefschool. Door de komst van PARRO heeft iedere ouder directe toegang tot belangrijke agendapunten, worden nieuwtjes uit de groepen nog dezelfde dag gedeeld en bij de komende rapportbesprekingen hebben we voor het eerst een digitale gespreksplanner beschikbaar, waardoor ouders vanaf huis kunnen inschrijven op de gesprekken. Ook hebben we onze eigen site waarop alle groepen een eigen deel hebben voor verslagen en werkstukken. Hierdoor zijn de Nieuwsflitsen per groep en het vertrouwde, papieren informatieblad definitief verdwenen. Met het team zijn afspraken gemaakt over het gebruik van PARRO, die de komende teamvergadering definitief worden vastgesteld. Deze eerste SUPER NIEUWSFLITS vervangt het informatieblad en zal (ongeveer) drie keer per jaar verschijnen. Een mooi(e) stap(je) verder in onze schoolontwikkeling. Nieuwe leerlingen in de afgelopen maanden We heten van harte welkom: Fenne Huurdeman, Femke van de Beek, Jurre Smal, Puck Tolboom, Jovani Turk, Fayenne Kooloos en Thamar Zweistra. We hopen dat zij veel plezier mogen beleven op de St. Jozefschool. Formatie en bezetting groepen De formatie is weer naar alle tevredenheid ingevuld. Groep 7 heeft afscheid genomen van juf Annelies en daarvoor de oude, vertrouwde juf Marjolein teruggekregen. In groep 3 is juf Mirjam vol enthousiasme gestart na het afscheid van juf Gea en de grote kleutergroep is per 1 februari jl. gesplitst in twee kleine groepjes, waarbij juf Steffenie en juf Coby een belangrijke rol gaan spelen. We zijn verheugd dat alles zo goed en voortvarend is ingevuld! Dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt. De terugkeer van Marjolein: Na een periode vol avontuur, ben ik na de kerstvakantie weer terug op de St. Jozefschool. Ondanks dat we hebben genoten van de mooie natuur en gezelligheid op Ameland, bleek het toch niet de juiste plek voor ons te zijn.

2 Ik miste de kinderen, het team, het lesgeven en Achterveld. Dat er een vacature ontstond was voor mij een fijne verrassing! Groep 7 is een gezellige, levendige groep en ik voel me weer ouderwets op mijn plek. Met veel nieuwe energie en een hele ervaring rijker maak ik dus weer deel uit van onze fijne Sint Jozefschool. Juf Marjolein Ouderportaal en ouderbevraging schooltijden De vragenlijst met informatie over schooltijden is inmiddels in uw bezit. De vragenlijst sluit op vrijdag Wij rekenen, gezien het belang van het onderwerp, op een hoge respons. Mocht u nog geen toegang hebben tot het ouderportaal, stuur dan een mail naar info@jozefachterveld.nl Stakingen, subsidieaanvraag werkdrukvermindering De onderwijsstakingen zijn nog niet voorbij. Voor de provincie Utrecht zijn er stakingen aangekondigd op woensdag 14 maart a.s. Of wij daadwerkelijk gaan staken hangt af van (nieuwe) ontwikkelingen en persoonlijke keuzes van de leerkrachten. Uiteraard stellen we u tijdig op de hoogte. De werkdrukvermindering is een punt waarvoor wij echt willen pleiten. De minister heeft extra subsidie beschikbaar gesteld voor 50 scholen om daarvoor plannen in te dienen. Mogelijk is de St. Jozefschool één van de scholen die deze subsidie mag ontvangen, want wij hebben tijdig een plan naar de minister gezonden. Inmiddels hebben we bericht dat de aanvraag volledig is en in behandeling wordt genomen (dit gaat op volgorde van binnenkomst). Mochten wij de subsidie ontvangen, dan is dat weliswaar geen grote som geld ( 8.000,-), maar alle kleine beetjes helpen vinden wij en wie weet is ons plan een voorzetje voor meer? Citaat 6 vanuit inspectierapport (november 2017) over het onderwijsproces De school heeft haar aanbod breed ingevuld: Het leerstofaanbod op de Sint Jozefschool is goed. Zij biedt de leerlingen namelijk een eigentijds en doordacht aanbod dat is gebaseerd op de kerndoelen en de doorgaande lijn voldoende waarborgt. Van daaruit werken directie en team aan verbreding van het aanbod. Dit heeft al geresulteerd in een uitgewerkt aanbod voor ontdekkend leren en het aanbod voor (hoog)begaafde leerlingen. Voor leerlingen die extra uitdaging nodig hebben heeft de school een duidelijke keuze gemaakt: extra uitdaging zoveel mogelijk in de klas, geïntegreerd in de weektaak. Verder zijn er duidelijke afspraken gemaakt over de groepsdoorbrekende manier van werken bij onder andere aardrijkskunde, geschiedenis en techniek waarbij de leraar veelal als coach fungeert. Met behulp van groepsbezoeken worden deze afspraken geborgd. De school denkt nog aan een uitgewerkt aanbod voor Engels vanaf groep 1 einde citaat. (inmiddels hebben we hierop actie ondernomen; inzet Groove groep 1 t/m 4)). Oproep Voor onze kooklessen tijdens het creacircuit en andere activiteiten, zijn wij op zoek naar een combimagnetron (oven + magnetron). Heeft iemand deze staan en wil hem graag kwijt? Op school komt deze goed van pas.

3 Van het bestuur Bestuurswisselingen We hebben afscheid genomen van de bestuursleden Sander Tolboom en Quinta Schambag en RvT lid Antoinette van Rossum-Vis. Wij willen hen via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet bij het bestuur en de RvT. Met ingang van 1 januari 2018 bestaat het bestuur van SKOA uit: Voorzitter; Peter Mölder Secretaris; Marianne Overgoor-Tijmensen Penningmeester; Sonja van den Hoven-Homan Algemeen bestuurslid; Gwen van Ommen Kloeke De Raad van Toezicht uit: Voorzitter; Theo van 't Klooster Secretaris; Joop Voorburg Als u vragen heeft aan het bestuur, dan kunt u mailen naar: moskoa@jozefachterveld.nl. Vragen voor de Raad van Toezicht: rvt@jozefachterveld.nl. Zie ook de vermelding in de schoolgids en op Van de MR Mary Boersen zal binnenkort aftreden. Wij zijn daarom hard op zoek naar een enthousiaste, meedenkende ouder, die plaats wil nemen in de oudergeleding van de MR. Lijkt u dit wat? Meldt u dan aan bij Jolanda Petersen, Mirjam Groeneveld of Milou Vissers. De basistaken van de Medezeggenschapsraad (MR) hebben betrekking op het adviseren van het bestuur en beoordelen van bestuursvoorstellen. De MR van de St. Jozefschool heeft als missie een gelijkwaardige en kritische partner van het bestuur te zijn. De MR stelt zich betrokken, actief, open en kundig op, om op deze wijze de belangen van de leerlingen, ouders en personeel te behartigen. De medezeggenschapsraad bestaat uit 4 leden. Hiervan komen twee leden uit het team van de leerkrachten en twee leden zijn de vertegenwoordigers namens de ouders. Onze eerst komende vergadering staat gepland op dinsdag 20 maart a.s. Wist u dat...: Ouders altijd een kijkje mogen nemen tijdens onze mr-vergadering? Wij 5/ 6 keer per jaar bijeenkomen? Wij heel dringend een enthousiaste ouder zoeken! De MR naast adviesrecht ook instemmingsrecht heeft op bepaalde zaken? Wij altijd op school bijeenkomen onder het genot van een bakje koffie? Er altijd een mogelijkheid is om ons aan te spreken om meer informatie te krijgen?

4 Citaat 7 vanuit inspectierapport (november 2017) over het onderwijsproces Goede afstemming en ondersteuning zorgen voor een ononderbroken ontwikkeling: De leraren brengen de cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen goed in beeld aan de hand van toetsen, observaties en gesprekken met leerlingen. Dit geldt ook voor de kleutergroepen. De leraren analyseren de verzamelde gegevens, waaronder de vaardigheidsgroei, en stemmen hun onderwijs af op de verschillen tussen de leerlingen. Hierbij evalueren zij voortdurend of de gekozen aanpak het gewenste effect heeft en stellen zij waar nodig de aanpak bij. Voor de leerlingen die moeite hebben met de aangeboden leerstof of meer aan kunnen, organiseert de school zowel binnen als buiten de les extra begeleiding of extra uitdaging - einde citaat. IEP eindtoets scholen blijven kiezen voor de (papieren) eindtoets Afgelopen week maakten de aanbieders hun cijfers bekend. Opvalt dat het aantal leerlingen dat de Centrale Eindtoets van de overheid (CITO) maakt, blijft dalen: de toets levert dit jaar 11% marktaandeel in. De alternatieve toets aanbieders zien hun deelnemersaantallen stijgen. Eén op de drie leerlingen maakt nu de IEP Eindtoets (grootste groeier). Deze pen-en-papier eindtoets werd vorig jaar nog gemaakt door één op de vier leerlingen. Dit jaar buigen leerlingen op 2000 scholen zich over de IEP Eindtoets. Wij kiezen ook dit jaar weer voor de IEP, want we zien dat de leerlingen minder stress ervaren en erg enthousiast zijn over het boekje waarin ze werken. Met het overzichtelijke IEP Eindtoetsboekje kan iedere leerling maximaal laten zien wat hij of zij kan. Werkgroep Gezonde school Sinds twee maanden is de werkgroep Gezonde School actief op de St. Jozefschool. Bewust zijn van gezond leven wordt steeds belangrijker. Bewegen is belangrijk in een samenleving waarbij er steeds minder wordt bewogen in het dagelijks leven. De school kan een belangrijke bijdrage leveren als het gaat om bewustwording van een gezonde leefstijl. Aandacht voor gezondheid. Wat houdt het in en wat kan het opleveren? De werkgroep is bezig te onderzoeken op welke manier er nog meer aandacht gegeven kan worden voor het thema gezondheid binnen de school. De Sint Jozefschool is al aangesloten bij het samenwerkingsverband LeusdenFit. Deze organisatie is de initiatiefnemer in activiteiten als de waterkraanweek, Koningsspelen, AFAS SwimExperience en schoolvoetbaltoernooi. Daarnaast doet de school mee aan het project EU Schoolfruit, waarbij we 20 weken gratis fruit ontvangen op school voor alle leerlingen! We willen de volgende doelen halen: Vaststellen van beleid binnen de school over de Gezonde School Kiezen van concrete afspraken en activiteiten hieromtrent Ontwerpen van activiteiten om samen aan gezond gedrag te werken. Voldoen aan de criteria voor het vignet Gezonde School. Belangrijk is dat de ouders op de hoogte zijn van de afspraken van de Gezonde School. Dit zal te zijner tijd besproken worden tijdens informatiemomenten. De werkgroep bestaat uit: Marianne Overgoor, Mariëlle v.d. Ham, Karin van Wee, Gwen van Ommen Kloeke, Mary Boersen en Jolanda Petersen.

5 Een groener en aantrekkelijker schoolplein Het Bijepark heeft het laatste jaar de gemoederen bezig gehouden. Voor ons heeft het geresulteerd in een gebruikersovereenkomst met de gemeente over het aangrenzend gedeelte aan de school. De herinrichting hiervan is positief te noemen, het insectenhotel en de Moestuin hebben een duidelijke meerwaarde. Er is nu (voorzichtig) een werkgroep gestart, die zich bezig gaat houden met een groenere uitstraling van het gehele schoolplein. Met NL-Doet (zaterdag 10 maart) gaan we in ieder geval boompjes planten tegen de (koude, kale) hekken, bij de schoolingang bij de parkeerplaats. Hiervoor ontvangen we van het Oranje Fonds een kleine subsidie. Ook de leerlingenraad heeft een rol in het geheel. Vrijwilligers zijn van harte welkom de 10 de en als u leuke ideeën heeft, dan vernemen we die graag - info@jozefachterveld.nl Promotiefilm website Een lang gekoesterde wens wordt binnenkort werkelijkheid. Op onze website een promotiefilm(pje), waarmee we de identiteit en kracht van de St. Jozefschool laten zien aan de (digitale) bezoekers. De opnames zijn gemaakt, de montage zal nog wel een uitdaging worden. Techniekweek In de week van 12 t/m 16 februari organiseren wij een techniekweek op school. De week wordt geopend door Mad Science, die daarna ook weer op vrijwillige basis (na schooltijd en tegen een kleine betaling) technieklessen aanbiedt. Op school worden de kinderen uitgedaagd op zoek te gaan naar de beste uitvinding van Achterveld. Alle uitvindingen worden tentoongesteld en op vrijdag 16 februari bent u van tot uur van harte welkom om de uitvindingen van alle kinderen te komen bewonderen. Regel van de maand

6 Van harte gefeliciteerd JANUARI 1 Lucas van den Hudding (2013) 4 Finn Gerritsen (2006) 5 Dahiro Waleed Mohamed (2014) 7 Giomy Matulessy (2006) 9 Puck Tolboom (2014) 12 Britt Tijmensen (2013) 20 Julia van Rijnsoever (2006) 24 Jochem Boon (2011) 24 Nikki van Burgsteden (2009) 25 Fayenne Kooloos (2014) 26 Dylano van den Hengel (2011) 27 Lieke van de Beek (2012) 30 Iris Ossendrijver (2010) MAART 1 Sanne van Burgsteden (2011) 2 Max Davelaar (2011) 2 Evi Kok (2010) 3 Guus van Leijenhorst (2013) 3 Maartje van Leijenhorst (2013) 5 Sofie van de Glind (2012) 10 Liam Hak (2011) 11 Anna van den Hoven (2011) 12 Merle van der Ham (2011) 12 Ilse van den Hengel (2010) 15 Huub van de Wolfshaar (2011) 17 Evi Houtveen (2011) 17 Gonda Zweistra (2012) 19 Marloes van de Glind (2008) 20 Zoë Bogaart (2006) 23 Micha Kooloos (2013) 25 Koen Kok (2013) 25 Isis Mölder (2011) 28 Sander Hazelaar (2009) 28 Ties Hazelaar (2009) 30 Sem Kooloos (2010) FEBRUARI 3 Thamar Zweistra (2014) 6 Daan Roeterdink (2008) 7 Thibo Beute (2006) 8 Laura de Groot (2013) 8 Ilse Noorlander (2013) 16 Jens Oskam (2006) 16 Nova Oskam (2006) 17 Rosa Leermakers (2007) 24 Jamie van Rennes (2007) 27 Danley van Donselaar (2008) 28 Isa Huurdeman (2012) APRIL 3 Thijs Kok (2008) 5 Jesper van den Berg (2011) 5 Maudy de Vette (2008) 6 Tijn Heijboer (2007) 7 Djaylen Wessels (2011) 10 Jarno Van den Hoven (2011) 12 Marinka van den Berg (2007) 13 Noortje Voorburg (2008) 17 Syb van Ruitenbeek (2007) 19 Bat Munkhbat (2008) 23 Saar Kooloos (2011) 24 Lola Hak (2008) 24 Quinty Houtveen (2013) 28 Thijs Boersen (2009) 29 Dorus Kooloos (2013) 29 Tess Prinsen (2006) 29 Tim Voskuilen (2006) Afsluiting Achterveld verandert komende week weer in Puupenkoppenland, vrijdagmiddag a.s. ook bij ons op school. Waarschijnlijk bezoeken maandag en dinsdag weer veel opa s en oma s de school. We wensen iedereen fijne dagen, ALAAF!

7 Ingekomen bericht Hebben jullie zin om lekker uit te razen in de vakantie? Doe dan mee met ons indoor sportfestijn in de Korf op vrijdag 2 maart. De dag is opgedeeld in twee delen: Kinderen van 6 t/m 8 jaar zijn welkom van 11:30 tot 13:00 Kinderen van 9 t/m 12 jaar zijn welkom van 14:00 tot 16:00 Aanmelden kan via onderstaande link: /1zhPKE2puoPjQ3fn7hFI4TdCBkd9 /edit Mocht u meer informatie nodig hebben dan bent u welkom om contact op te nemen. Met sportieve groet, Kim de Witte Buurtsportcoach Leusden Tel

Super Nieuwsflits februari 2019

Super Nieuwsflits februari 2019 Super Nieuwsflits februari 2019 Inleiding Drie keer per jaar geven wij de Super Nieuwsflits uit met belangrijke informatie. Mocht u kopij geplaatst willen hebben, dan kunt u het verzoek sturen naar info@jozefachterveld.nl.

Nadere informatie

Achterveld JO19-1. Arie Zevenbergen. Xander Vriens

Achterveld JO19-1. Arie Zevenbergen. Xander Vriens Achterveld JO19-1 Gerwin van Marwijk Arie Zevenbergen Martijn Houtveen Xander Vriens 1 JO19-1 Jens Bontje 2 JO19-1 Olivier de Bree 3 JO19-1 Koen van den Hengel 4 JO19-1 Lenn Kollen 5 JO19-1 Nick van Marwijk

Nadere informatie

Regel van de maand. Schooljaar 2016/2017 Februari 2017 Jaargang 32. Redactie: Jos Koot Hetty Loseman Suzanne Tolboom

Regel van de maand. Schooljaar 2016/2017 Februari 2017 Jaargang 32. Redactie: Jos Koot Hetty Loseman Suzanne Tolboom Regel van de maand Schooljaar 2016/2017 Februari 2017 Jaargang 32 Redactie: Jos Koot Hetty Loseman Suzanne Tolboom U kunt uw kopij inleveren via e-mail: fam.s.tolboom@gmail.com Hierbij het eerste nummer

Nadere informatie

Super Nieuwsflits mei 2018

Super Nieuwsflits mei 2018 Super Nieuwsflits mei 2018 Inleiding De certificering van De Betere Basisschool, onze eigen promotiefilm op de website, de her-certificering als registerdirecteur, een actie- en communicatieplan, een vernieuwd

Nadere informatie

Regel van de maand. Schooljaar 2015/2016 Februari 2016 Jaargang 32. Redactie: Celia & Tessa (C&T) Jos Koot Hetty Loseman Suzanne Tolboom

Regel van de maand. Schooljaar 2015/2016 Februari 2016 Jaargang 32. Redactie: Celia & Tessa (C&T) Jos Koot Hetty Loseman Suzanne Tolboom Regel van de maand Schooljaar 2015/2016 Februari 2016 Jaargang 32 Redactie: Celia & Tessa (C&T) Jos Koot Hetty Loseman Suzanne Tolboom U kunt uw kopij inleveren via e-mail: fam.s.tolboom@gmail.com Hallo

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-01-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl GMR Deze week namen we informeel afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Maandbericht. ember2017. In dit maandbericht: - Overzicht

Maandbericht. ember2017. In dit maandbericht: - Overzicht D ember2017 In dit maandbericht: - Overzicht - Uitslag enquête schooltijden - Sinterklaas - Kerstfeest - Kerstvakantie - Schoolfruit - Uitslag schoolschaakkampioenschap - Taarten van Abel - Bezoek minister

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Super Nieuwsflits oktober 2018

Super Nieuwsflits oktober 2018 Super Nieuwsflits oktober 2018 Inleiding Drie keer per jaar geven wij de Super Nieuwsflits uit met belangrijke informatie. Mocht u kopij geplaatst willen hebben, dan kunt u het verzoek sturen naar info@jozefachterveld.nl.

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

3 juli 2015 Nummer 19

3 juli 2015 Nummer 19 3 juli 2015 Nummer 19 Inhoud: Elzeneindfestijn (ingekomen) Muze Misse Kwaliteitsvragenlijsten (KVL) Gezinsviering Laatste oproep aanmelden typecursus Herinnering Uitkomsten enquête continurooster Vervangingen

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 26 februari 2016 De tweewekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Nieuwsflits Brigadiers gezocht voor komend schooljaar Sponsoractie Keiser

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids Even voorstellen Sponsorloop Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief. Weekbrief 16

Paulus-Weekbrief. Weekbrief 16 us-weekbrief Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor us-weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2015-2016 Week 51 Weekbrief 16 schoolschaatsen

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december.

VOORAF AGENDA. Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. VOORAF Nog een paar dagen spanning! Dat hoort bij 5 december. Voor ons voldoende reden om de komende tijd veel aandacht te schenken aan voorspelbaarheid en overzicht. In veel hoofden is het spitsuur! Dat

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolfruitouders. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #12

Belangrijke data. Schoolfruitouders. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #12 Belangrijke data 26 februari Start thema plantenrijk 5 8 maart Aanmeldingsweek voortgezet onderwijs voor 8 e jaars leerlingen 10 maart NL DOET actie 8.00 12.00 uur 14 maart Finale damtoernooi 14 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 2 25 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Het TSO-rooster t/m de kerstvakantie - Nieuws van

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016-2017 25 augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 Welkom dit nieuwe schooljaar! Afgelopen maandag zijn we weer gestart. Gelukkig kunnen we zeggen dat het een

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids (Sportdag) Schoolfotograaf Kennismakingsochtend Wist je dat... Van de directie Beste ouders /

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13. KALENDER Nieuwsbrief OR-vergadering Nieuwsbrief Paasviering op school

Nieuwsbrief 13. KALENDER Nieuwsbrief OR-vergadering Nieuwsbrief Paasviering op school Nieuwsbrief 13 Week 11 en 12 9 maart t/m 23 maart In deze nieuwsbrief o.a.: Staking Nieuws van de MR Centrale eindtoets Brede school activiteiten Peuterspeelzaal Uit de groepen Ingekomen post KALENDER

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

de Oehoe Volgt u ons al op

de Oehoe Volgt u ons al op de Oehoe Het om- de- week- bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 11 2016

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019 AGENDA 13-3-2019 Landelijke Montessoridag 20-3-2019 Voetbaltoernooi gr 5/6 (o.v.b.) 20-3-2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! STEMBUREAU IN DE SCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie