22 februari Training Samen opvoeden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "22 februari Training Samen opvoeden"

Transcriptie

1 22 februari 2018 Training Samen opvoeden Elke ouder heeft wel eens twijfels of vragen over de opvoeding. Dan kan het fijn zijn om eens met andere ouders van gedachten te wisselen. En vooral ook ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren! Daarom start een groep professionals uit het sociaal domein van de gemeente Maastricht binnenkort met de training Samen Opvoeden. Het uitgangspunt daarbij is dat jij als ouder de meeste kennis hebt over het opvoeden van je kind. Door onder leiding van een ervaren professional met meerdere ouders van gedachten te wisselen over bepaalde vragen of twijfels die je hebt, kom je wellicht op antwoorden of oplossingen waar je nog niet aan had gedacht! Voor wie? De training is bedoeld voor ouders in Maastricht en Heuvelland die vragen of twijfels hebben over de opvoeding van hun kind. Denk bijvoorbeeld aan: - Lastig gedrag van je puber; - Je kind is weleens slachtoffer van pesterijen; - Het social media gebruik van je kind; - De invloed van foute vrienden; - De juiste grenzen stellen aan je kind; - Driftbuien van je peuter; Zoals uit bovenstaande vragen blijkt, maakt het niet uit hoe oud je kind is! Over de Training De training start op woensdag 28 februari 2018 en wordt kosteloos aangeboden. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten op woensdag van tot 21:00 uur: 28 februari 7 maart 14 maart 21 maart 28 maart 11 april De locatie is op school: LVO Bemelerweg 1

2 Meer informatie of aanmelden? Neem dan contact op met Shirley Widdershoven, Jeugdconsulent gemeente Maastricht. Zij is bereikbaar via telefoonnummer en per mail via En Christel Pachen Tevreden en trots Tevreden en trots kijken we terug op onze reis/stageperiode met een aantal 3 e jaars in Sri Lanka. We hebben er samen een schitterende tijd en een betekenisvolle ervaring van gemaakt. 3 Weken in de tropen met een groep van 16 Nederlandse pubers en 4 begeleiders is altijd weer een hele uitdaging. Een groepsreis met maatschappelijke doelen, een verblijf in het dorp Baddegama en het verblijf in een Senior Home is toch iets heel anders dan een vakantie. Heel dankbaar zijn we voor het vertrouwen en steun die we vooraf en tijdens de reis hebben mogen ontvangen. Van de leerlingen, van de ouders, van collega s en alle mensen die donaties en sponsoracties mogelijk hebben gemaakt. Met een tomeloze inzet van een bijzonder begeleidersteam. Dit alles heeft het mogelijk gemaakt om met de 9 e groep vmbo leerlingen deze stagemogelijkheid succesvol uit te voeren. Met steun en in goede samenwerking met de partners in Baddegama en de stichtingen in Nederland hebben we weer veel van onze doelen kunnen realiseren. Een belangrijk onderdeel van onze stage is het activeren van jongeren om daadwerkelijk iets voor anderen te betekenen. Dit hebben we vooraf samen gedaan en tijdens het verblijf in Baddegama hebben we hen laten ervaren wat we kunnen bereiken met ons sponsorgeld en met de inzet van onze energie door ter plekke de handen uit de mouwen te steken.

3 Het bijzondere dit jaar was toch wel dat we hebben gekozen om aan meerdere projecten te werken en ook doelgroepen te bereiken naast de Van der Looij Social Welfare Foundation. Dus niet één groot project/gebouw waar al ons sponsorgeld naar toe ging, maar we hebben meerdere doelen kunnen realiseren. Dit ook omdat mensen in Baddegama ons na 8 succesvolle jaren nog meer weten te benaderen en zij graag met ons samenwerken. Heel bijzonder hoe dat soort overleg loopt en heel mooi om te ervaren hoe onze gedisciplineerde en betrouwbare aanpak gewaardeerd wordt. Met respect voor hun cultuur, het koloniaal verleden en mogelijkheden van beide partijen hebben we heel fijn samengewerkt voor die verschillende doelgroepen. Met ons beschikbare sponsorgeld en met onze beschikbare energie hebben we dit jaar de volgende doelen gerealiseerd: De activiteitenruimte bij het gehandicapten tehuis Lotus Home is volledig afgebouwd en het schilderwerk is in orde gemaakt. Hiervan hebben we ook de openingsceremonie mogen meebeleven. Bij een secondary school (van Piyananda) hebben we een deel van drainage systeem gerealiseerd, ongeveer 100 m. Hierdoor zullen ze op dit centrale stukje grond minder wateroverlast hebben bij tropische regenbuien. Tevens hebben we meegewerkt om de overtollige grond te verplaatsen en op andere plekken te gebruiken voor tuintjes. Bij een familie in de omgeving van het Senior Home, die zowel getroffen was door de overstroming afgelopen voorjaar maar ook een 3 e generatie van fabrieksarbeiders is, hebben we 2 toiletten gerealiseerd. Bij een andere secondary school (Boys Christ Church school) hebben we een fotocamera met toebehoren gedoneerd. Dit is een grote regeringsschool met een photography-club bij de science afdeling. Bij een bevriende Turttle Farm hebben we een middag meegewerkt en een bedrag voor een nieuwe watertank gedoneerd. Bij een trouwe medewerkster van Senehasa Seniorhome hebben we de start gemaakt voor een nieuwe woning. Ook haar familie was getroffen door de overstromingen in het voorjaar in combinatie met problematiek om als vrouw met 2 dochters het leven vorm te geven.

4 Het terrein voor de nieuwe woning is schoongemaakt en we hebben verschillende dagen meegewerkt om de fundering te realiseren. Een klein schooltje, in een afgelegen gebied werd bezocht en we hebben schoolspullen gedoneerd, tevens een kleine geldbedrag voor opknappen van lokalen of aanschaf van noodzakelijke spullen. Bij diverse doelgroepen die we jaarlijks bezoeken, zoals Sambodhi maar ook bij de Nursery school en bij de Seniors zelf laten we natuurlijk kleine presentjes achter. Dit jaar een waterslang, potloden, tandpasta, zeep en diverse andere spullen. De 20 laptops en telefoons die we via allerlei mensen hadden verzameld hebben we nu ook weer goed besteed aan individuele studenten, aan leerkrachten, aan mensen uit ons netwerk. De vele knutselspullen, de lakens, het vele bestek, tuingereedschap en kleding hebben ook weer hun bestemming gekregen. Al deze projectactiviteiten hebben natuurlijk het hoofddeel van ons programma bepaald. We hebben lichamelijk werk verricht en natuurlijk vele sociale activiteiten ondernomen. Daarnaast is het voor onze leerlingen natuurlijk heel belangrijk en vaak ook boeiend om meer van de omgeving te zien en beleven. De kuststreek met toerisme is niet zo ver van Baddegama. Een heel andere wereld en zeker moeite waar om ook te ervaren. Tevens is het klimaat en landschap in de bergen een welkome afwisseling en de treinreis hierdoor heen is altijd heel bijzonder. Een mooie blik op huidige leefwijze in de bergen en zicht op koloniale verleden van vooral de Britse periode. Meer sfeerverhalen en beelden van ons verblijf hebben we steeds bij de dagverslagen op onze website vermeld. Tijdens de reis hebben de deelnemers hier enthousiast hun bevindingen weergegeven: De deelnemers kijken terug op een leerzame reis waarvan ze genoten hebben. Ook met moeilijke momenten, het afscheid nemen van ouders, het afscheid nemen van de bejaarden bij Senehasa, de vele insecten om je heen, het werken bij 30 graden, omgaan met gehandicapte meisjes. Maar die moeilijke momenten wegen niet op tegen deze ervaring met een groep die heel veel steun van elkaar gehad heeft. Een belevenis die bijzondere contacten en momenten heeft opgeleverd die je levenslang meeneemt.

5 Wij sluiten deze stage gezamenlijk af op donderdag 22 maart om uur in de aula aan de Bemelerweg 1. Dan vertonen we onze gezamenlijk film en het fotoboek. Tevens presenteren de deelnemers een bepaald thema. We genieten na en brengen familieleden, bekenden, supporters en personeel door beelden op de hoogte van onze eigen ervaringen. We heten alle belangstellenden van harte welkom! Heel dankbaar kijk ik als projectleider, organisator en begeleider terug op deze bijzondere onderwijsactiviteit. Met een groep deelnemers die heel sociaal, ieder op zijn/haar eigen manier dit heeft mogen beleven. Onderwijs verzorgen en beleven op deze manier is TOP. Speciale dank aan de vrijwilligers die als begeleiders altijd paraat waren: Mario, Roel en Laura. Tiny Maas, Projectleider Afspraak Gedurende het schooljaar neemt de mentor contact met ouders op als er zorgen zijn over de vorderingen of het welzijn van de leerling die aan de mentor is toevertrouwd. Ook ouders kunnen ten allen tijden zelf contact opnemen om te vragen hoe het gaat. We merken echter in toenemende mate dat het voorkomt dat ouders de school binnen lopen en een gesprek wensen op dat moment. Wij willen u vragen om begrip voor het feit dat dit zelden mogelijk is. Docenten zijn in de les en teamleiders of zorgcoördinatoren hebben een goed gevulde agenda die niet meteen een opening voor een gesprek kan bieden. Daarom het vriendelijke verzoek om aan te geven via telefoon of dat u in gesprek wenst te gaan zodat we samen kunnen kijken wanneer dat het beste kan. Dit voorkomt frustratie aan beide kanten. En eigenlijk willen we u alleen maar op een goede manier van dienst zijn en het gesprek graag aangaan.

Stichting. Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka. Jaarverslag 2013

Stichting. Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka. Jaarverslag 2013 Stichting Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarverslag 2013 Aan de slag voor Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka 2013 Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarrekening

Nadere informatie

VMBO BB VMBO KB VMBO TL MET LEERWEGONDERSTEUNING. Bruggerinfo VMBO. gelooft

VMBO BB VMBO KB VMBO TL MET LEERWEGONDERSTEUNING. Bruggerinfo VMBO. gelooft VMBO BB VMBO KB VMBO TL MET LEERWEGONDERSTEUNING Bruggerinfo VMBO gelooft Aangenaam: Guido Bij Guido ben jij het middelpunt. We vinden jou belangrijk. Wees dus vooral wie je bent. Samen verleggen we je

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord

Nieuwsbrief. Elke dag een stap verder. In deze editie: UP TO DATE NUMMER 45. Voorwoord 0 NUMMER 45 Nieuwsbrief UP TO DATE Voorwoord Elke dag een stap verder. In deze editie: Pagina 1: Voorwoord Promotiefilm Pagina 2: Schoolkleding en lakens Werkbezoek Pagina 3 : Werkbezoek Kasten ChildRight

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trots. en vreedzaam. Nieuwe teamleider. Aflevering 2 schooljaar

Nieuwsbrief. Trots. en vreedzaam. Nieuwe teamleider. Aflevering 2 schooljaar Nieuwsbrief 21 november 2018 Aflevering 2 schooljaar 2018-2019. Trots en vreedzaam De eerste periode van het schooljaar hebben we al weer achter de rug. In die tijd moet iedereen zijn plekje in de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Bruggerinfo VMBO. gelooft

Bruggerinfo VMBO. gelooft Bruggerinfo VMBO gelooft Aangenaam: Guido Een VMBO-school waar jij met plezier naar toe gaat! We zien elkaar echt staan en zoeken naar verbinding. Verbinding met elkaar, en ook met de wereld. Wat gebeurt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Verwachtingen van klanttest De klanttest Ontwikkelplan

Inhoudsopgave. Voorwoord Verwachtingen van klanttest De klanttest Ontwikkelplan Klanttest. Inhoudsopgave Voorwoord Verwachtingen van klanttest De klanttest Ontwikkelplan Voorwoord In blok 2 hebben we een klanttest uitgevoerd om te kijken of er vraag is naar het ontwikkelingsplan.

Nadere informatie

* STARTBRIEF * Lestijden Leerjaar 2, 3 & 4. Bergschenhoek, 17 juli Beste ouders/verzorgers,

* STARTBRIEF * Lestijden Leerjaar 2, 3 & 4. Bergschenhoek, 17 juli Beste ouders/verzorgers, 17 JULY 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 * STARTBRIEF * Leerjaar 2, 3 & 4 Lestijden 2018-2019 Bergschenhoek, 17 juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Ook voor ons is nu de laatste schooldag geweest en gaan wij een

Nadere informatie

STARTBRIEF. Lesrooster 2017/2018. Beste ouders/verzorgers,

STARTBRIEF. Lesrooster 2017/2018. Beste ouders/verzorgers, STARTBRIEF Lesrooster 2017/2018 Beste ouders/verzorgers, Wij zijn blij uw kind komend schooljaar (weer) te kunnen verwelkomen op Wolfert PRO en Wolfert Mavo. Wij hopen dat iedereen na een heerlijke vakantie

Nadere informatie

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers,

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers, 16 JULY 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 * STARTBRIEF * Lestijden 2018-2019 Bergschenhoek, 16 juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Wij verheugen ons op de komst van uw kind aankomend schooljaar op Wolfert Lansing

Nadere informatie

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Redactie T. Paping Schooljaar 2018 2019, nummer 01, 19 oktober 2018 Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), En dan is het alweer bijna vakantie. Ik weet niet of u het ook merkt, maar de weken lijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

Jaarverslag Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka

Jaarverslag Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Stichting Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarverslag 2017 Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka 2014 Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarrekening

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

Stichting Steun ons Steunen 20 februari Jaarverslag Jaarverslag 2017

Stichting Steun ons Steunen 20 februari Jaarverslag Jaarverslag 2017 ! Op de allereerste plaats willen we een extra woord van dank uitspreken aan de vele sponsoren, maar ook vrienden van ons project, zonder jullie financiële en dus mentale steun konden we dit alles niet

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar de middelbare school. Een nieuwe school kiezen en afscheid nemen van de basisschool

Nadere informatie

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober 38 e jaargang nr.07 ALGEMEEN NIEUWS: Afsluiting project Kinderboekenweek: De afsluiting van ons project Kinderboekenweek is op vrijdag 13 oktober. Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Informatie VOOR studenten:

Informatie VOOR studenten: Informatie VOOR studenten: Welkom op de Maria Basisschool! Op deze pagina vind je praktische informatie over onze school. Het is zowel voor jou als student als voor de school fijn om zoveel mogelijk duidelijkheid

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven!

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven! Jaargang 13 / nr 8 16 december De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 13 januari 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 11 januari 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk

Nadere informatie

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar Dalton Skills Stedelijk Dalton College Alkmaar Plaatsing in Dalton Skills Alle leerlingen met een bb, bb/kb, kb, kb/tl advies komen op het Stedelijk Dalton College terecht in Dalton Skills. Dit geldt ook

Nadere informatie

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar Dalton Skills Stedelijk Dalton College Alkmaar Plaatsing in Dalton Skills Alle leerlingen met een bb, bb/kb, kb, kb/tl advies komen op het Stedelijk Dalton College terecht in Dalton Skills. Dit geldt ook

Nadere informatie

Leden enquête Flevo Boys

Leden enquête Flevo Boys Leden enquête Flevo Boys Op 1 mei 2017 bestaat Flevo Boys 60 jaar! Een respectabele leeftijd waar we natuurlijk trots op mogen zijn. In die 60 jaar is veel bereikt. Er staat een prachtige vereniging met

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Inleiding In de vorige oudernieuwsbrief vroeg ik u uw zoon of dochter te stimuleren zich aan te melden voor de leerlingenraad. Dat is kennelijk volop gebeurd. Er was zelfs zoveel belangstelling voor de

Nadere informatie

Identiteitsdocument van Jenaplanschool de Sterrenwachter

Identiteitsdocument van Jenaplanschool de Sterrenwachter Identiteitsdocument van Jenaplanschool de Sterrenwachter Onze ideologie We zien iedereen als uniek en waardevol. Ieder kind heeft talenten en samen gaan we die ontdekken en ontwikkelen. Hierdoor kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr 22 Februari 2013

Nieuwsbrief nr 22 Februari 2013 Maatschappelijke Stage Stagecertificaat voor leerlingen Onlangs heeft Timpaan Welzijn een algemeen certificaat voor de maatschappelijke stage laten ontwikkelen voor de scholen in Zuidwest Friesland. Leerlingen

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar. 10 juli 2015 13 juli Afscheidsmusical en avond groep 8 15 juli Uitzwaaien groep 8 17 juli Laatste schooldag. s Middags vrij (12.15 uur) 10 juli Sil Brandsma (8) 10 juli Rachel Dansen (12) 11 juli Fae Pietersen

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van Stad & Esch de allerbeste wensen voor een goed en gezond 2017!

Namens alle medewerkers van Stad & Esch de allerbeste wensen voor een goed en gezond 2017! weekbericht voor ouder(s)/verzorger(s) 12 01 2017 reacties zijn welkom: paperclipvoorouders@stadenesch.nl Namens alle medewerkers van Stad & Esch de allerbeste wensen voor een goed en gezond 2017! Jon

Nadere informatie

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken

10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken Nieuwsbrief 13 Agenda dinsdag 24 april donderdag 26 april vrijdag 27 vrijdag 11 mei 10.00 uur groep 5 Excursie Druivenkrentweken 8.30 uur: Inloop- en koffiemoment MEIVAKANTIE dinsdag 15 mei 13.00 uur Opening

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 15 februari 2019 Verbouwing en tijdelijke huisvesting Mika uit groep 6b heeft een stukje geschreven voor in de nieuwsbrief. Ze heeft een aantal kinderen geïnterviewd: NIEUWE

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant Beste ouders, HuifkarInformatieKrant Het nieuwe schooljaar is alweer zeven weken onderweg, de tijd vliegt. De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk brengen wij voor elke vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Het Autismecafé: de kracht van ouders

Het Autismecafé: de kracht van ouders Uitgave Uitgeverij BigBusinessPublishers, i.s.m. Stichting Ovaal Tekst Maurice van Lieshout Ontwerp en vormgeving Sanne Dresmé Fotografie Maarten Bakker, begeleid door Atelier 071 Druk GT V Drukwerk Project

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

DE TANDEM Nieuwsbrief nummer

DE TANDEM Nieuwsbrief nummer DE TANDEM Nieuwsbrief nummer 10 27-06-2019 INHOUD Even bijpraten Overige berichten BELANGRIJKE DATA 03-07 Afsluiting jeelo 16.30u 03-07 Afscheid gr 8 leerlingen 04-07 Groep 8 is vrij 05-07 Jaarafsluiting

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar een andere school! Afscheid nemen van de basisschool is spannend, zeker voor uw kind

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018

NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Over een paar weken is de vakantie voorbij en start het schooljaar 2018-2019. De verbouwing

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer Informatie voor leerlingen van dr. Aletta Jacobs College. Schooljaar 2012-2013 1 Welkom bij de Maatschappelijke Stage! Dit schooljaar ga jij mee doen aan de

Nadere informatie

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ MELANCHTHON KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij het is hier klein, veilig en gezellig onze mavo/tl-afdeling

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar een andere school! Afscheid nemen van de basisschool is spannend, zeker voor uw kind

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld APQ-vragenlijst 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Personen in de langdurige zorg, opzoek naar kennis

Personen in de langdurige zorg, opzoek naar kennis Personen in de langdurige zorg, opzoek naar kennis Graag willen we kennis in de langdurige zorg optimaal laten stromen. Toegankelijk, op de plek en in de vorm die past bij de gebruiker. Zodat de zorg daar

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws 20 februari 2019 Inhoudsopgave: Terugblik op een zeer geslaagde open dag! Korting bij Arriva Telefoonhotels Enquête ouders en

Nadere informatie

Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe

Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe Vwo/Havo Elke Leerling Doet Ertoe Haal je hoge cijfers en vind je leren leuk? En zet jij je graag een beetje extra in en wil je later gaan studeren? Met een vwo-diploma op zak heb je alle mogelijkheden!

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

MAATSCHAPPELIJKESTAGE MAATSCHAPPELIJKESTAGE schooljaar 2018-2019 voor leerlingen uit het derde leerjaar. Contact: begeleider van de MaS-organisatie: dhr./mevr... Telefoonnummer: Contact: Zwin College mevr. H. Roodbeen 0117-454555

Nadere informatie

Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers

Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers INHOUD Inleiding 3 Doel en werkwijze van de huiswerkklas 4 Doelgroep 5 Inschrijving en plaatsing 6 Afspraken in de huiswerkklas

Nadere informatie

Laetare Actueel Jan/2019

Laetare Actueel Jan/2019 Laetare Actueel Jan/2019 Vreedzame School Zoals uw weet, zijn wij vanaf het begin van dit schooljaar begonnen met de Vreedzame School. Wij zijn deze maand gestart met blok 3. Wij hebben oor voor elkaar.

Nadere informatie

EEN WERELD SCHOOL. zorg en welzijn techniek business en office. Gemini Vakcolleges

EEN WERELD SCHOOL. zorg en welzijn techniek business en office. Gemini Vakcolleges EEN WERELD SCHOOL zorg en welzijn techniek business en office Gemini Vakcolleges Welk vakcollege past bij jou? Het vakcollege, iets voor jou! Je hebt advies vmbo basis of kader Het vakcollege is voor leerlingen

Nadere informatie

Jaarverslag Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka

Jaarverslag Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Stichting Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarverslag 2016 Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka 2016 Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarrekening en Jaarverslag 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Opvoeden en opgroeien doen we samen

Opvoeden en opgroeien doen we samen s a m e n met ouders Opvoeden en opgroeien doen we samen Dé brede taalschool Het Kompas Het Kompas vindt het belangrijk dat de kinderen zich welkom, veilig, gesteund en gewaardeerd voelen. Op iedere basisschool

Nadere informatie

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Nieuwsbrief 18 15 2 juni 2016 nr. Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Agenda

Nadere informatie

Overstekers. Communicatie met de ouderraad

Overstekers. Communicatie met de ouderraad Beste ouders, Bijgaand vindt u een enquête met de vraag of u deze wil invullen en aan ons wil terug bezorgen voor 2 april. Wij zijn als ouderraad het contact tussen alle ouders (leerlingen) en de school.

Nadere informatie

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar Dalton Skills Stedelijk Dalton College Alkmaar 2 Plaatsing in Dalton Skills Alle leerlingen met een bb, bb/kb, kb, kb/tl advies komen op het Stedelijk Dalton College terecht in Dalton Skills. Dit geldt

Nadere informatie

MANTELZORG VANAF JANUARI 2015 EEN GROTERE ZORG VOOR GEMEENTEN

MANTELZORG VANAF JANUARI 2015 EEN GROTERE ZORG VOOR GEMEENTEN MANTELZORG VANAF JANUARI 2015 EEN GROTERE ZORG VOOR GEMEENTEN Veel jongeren hebben al vroeg de zorg voor een gezinslid. Maar wie zorgt er eigenlijk voor hen? De klassieke verzorgingsstaat verandert in

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Sport en Bewegen. Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 7 --maart 2017 Onze school is gezond Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Krakeelpolderweg. vmbo bb. vmbo kb. vmbo gl/tl. met en zonder lwoo

Krakeelpolderweg. vmbo bb. vmbo kb. vmbo gl/tl. met en zonder lwoo Krakeelpolderweg vmbo bb vmbo kb vmbo gl/tl met en zonder lwoo Krakeelpolderweg Krakeelpolderweg Krakeelpolderweg open dag zaterdag 2 februari 10:00-13:00 uur School in bedrijf Ouders en leerlingen kunnen

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

EEN WERELD SCHOOL. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. Gemini (H)TL

EEN WERELD SCHOOL. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. Gemini (H)TL EEN WERELD SCHOOL vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen Gemini (H)TL Gemini (H)TL is iets voor jou! Je hebt advies vmbo theoretische leerweg Vmbo theoretische leerweg

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: zomervakantie-herfstvakantie 20 oktober 2017 Inhoud Nieuws van de decaan. Groen MR Ziek - en betermeldingen Special Heroes Belangrijke data

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws 11 april 2019 Inhoudsopgave: Voortgangsgesprek Inspectie Ook Mavo 2 op het Sint-Maartenscollege Laatste Schoolweken Afscheid

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka 2014. Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka

Jaarverslag 2014. Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka 2014. Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Stichting Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarverslag 2014 Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka 2014 Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarrekening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 4 30 november 2018 Algemeen Maandrooster december 13-dec Start J-uur periode 2 20-dec KL 3-4 20:00-00:00 Kerstgala 21-dec KL 1-2 9:30-11:30 Kerstviering Nieuwsbrief

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Jaarverslag Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka

Jaarverslag Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Stichting Van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarverslag 2015 Bouwwerkzaamheden Robs Educational Farm, Baddegama Sri Lanka 2015 Stichting van der Looij Welfare Foundation Sri Lanka Jaarrekening

Nadere informatie

Ik bereid me voor. Wat vind jij belangrijk? De vragen. Wat gebeurt er als je deze lijst hebt ingevuld? Jouw gegevens

Ik bereid me voor. Wat vind jij belangrijk? De vragen. Wat gebeurt er als je deze lijst hebt ingevuld? Jouw gegevens Wat vind jij belangrijk? Wij willen graag horen wat jij belangrijk vindt in jouw leven. En hoe de ondersteuning die jij krijgt hierbij past. Binnenkort heb je hierover een gesprek met je begeleider. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie