Architectuur. DICTATOR Techniek voor deuren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Architectuur. DICTATOR Techniek voor deuren"

Transcriptie

1 Architectuur DICTATOR Techniek voor deuren

2 Wij bewegen veel... Lifttechniek Deursluiters, deuropvangers, looprollen, magneetschakelaars, deuraandrijvingenook voor montage op bestaande deuren, `Low-Cost-Lift t.b.v. woning- en industriële bouw- Homelift DHM 300. Deurtechniek Deurvastzetters, deurvergrendeling, deurveren, deuropvangers, deursluiters- ook t.b.v. `onzichtbare inbouw in houten-, stalen en aluminium deuren, schuifdeursluiters. Dempingstechniek Traploos verstelbare veiligheids- en industriële dempers, radiaaldempers, snelheidsregelaars voor automatische schuifdeuren voor toepassing op zowel binnen- als buitendeuren. Aandrijfttechniek Aandrijvingen voor draai-, vouw- en schuifdeuren- ook voor montage achteraf-, op industriële-, koelcellen- en branddeuren zoals bedrijfsruimtes- en toegangsdeuren.... meer: Speciaaloplossingen naar klantspecificatie in een kwaliteit die u al talloze jaren van ons gewend bent. Gasverentechniek Industriële gasveren op druk en trek, blokkeerbare en regelbare gasveren naar klantspecificatie in kleine en grote aantallen - ook uit RVS. Veiligheidstechniek Vastzetinrichtingen voor branddeuren, deurvergrendeling voor deuren van vluchtwegen. DICTATOR PRODUCTIE B.V. Energieweg 11 NL-8304 AJ Emmeloord Tel. +31 (0) Fax info@dictator.nl

3 Deursluiters Het is voor talrijke deuren helemaal niet éénvoudig om de juiste deursluiter te vinden. Daarom biedt DICTATOR u hiervoor 3 speciale oplossingen. - Bij het openen van de deur wordt de deuropvanger automatisch gespannen. De buisvormige deursluiter wordt in de deur ingelaten en is zodoende praktisch onzichbaar en vandalismebestedig. Alléén wanneer de deur geopend is het verbindingsstuk zichtbaar, dat aan de kozijnstijl wordt bevestigd. Universele deuropvanger Iedereen heeft wel eens te maken met deuren die hard dicht knallen, door onoplettendheid of door tocht. DICTATOR deuropvangers vangen de deur zacht op, trekken deze volledig dicht (tot in het slot) en houden deze zeker gesloten. Ook kan de deur door de wind niet meer open gedrukt worden. - De deur kan zolang u het wenst geopend blijven. Buisdeursluiter RTS zijn ideaal, om toegangsdeuren/hekken van afgerasterde terreinen veilig en gedempt te laten sluiten, bijvoorbeeld bij kleuterscholen, woning- en fabriekscomplexen, afbakening voor machines. Een bovendorpel is niet vereist en er zijn geen schaararmen die storend kunnen werken. - Kort voordat de deur hard dichtvalt vangt de DICTATOR deze zacht op - Diverse consoles helpen de vakman met een éénvoudige montage aan de stijl en aan het hek.... trekt de deur volledig dicht (tot in het slot) en houdt deze zeker gesloten. - Leverbaar in vele kleuren, alsmede verchroomd of volledig RVS. - De sluitsnelheid is ook achteraf in te stellen. Deursluiter Direkt is een prijsgunstig alternatief, om toegangs- en tuinhekken gecontroleerd te laten sluiten. Kracht en snelheid zijn traploos in te stellen. De deursluiter laat zich heel éénvoudig aan de stijl en aan het hek bevestigen - ook toepasbaar op bestaande hekken. Gun u en uw deuren het zekere comfort met DICTATOR deurtoebehoor en vraag uitgebreide documentatie aan: +31 (0) Er is keuze in kleuren en sterktes en er is tevens een weerbestendige uitvoering in RVS leverbaar.

4 Deurvastzetters Wanneer er voor een bepaalde tijd een vrije doorgang gewenst is, moet de deur veilig worden opengehouden. Dit moet zo éénvoudig mogelijk gebeuren en zonder het gevaar dat er over gestruikeld kan worden. Hydraulische openingsbegrenzers kenmerken zich door drie functies: ze remmen de deur zacht af en begrenzen de openingshoek, zodat de deur niet tegen de muur kan slaan. Op aanvraag is een vastzetting mogelijk. - De deur laat zich zonder weerstand normaal openen, totdat deze vanaf ca. 60 zacht afgeremd wordt. - De maximale openings hoek wordt bij de montage zodanig ingesteld, dat de deur nergens tegenaan kan slaan. Deurvastzetters ZE Zijn heel gemakkelijk met de voet te bedienen zowel om de deur vast te zetten als ook om deze te ontgrendelen. De rubberen voet wordt door middel van een veer slipvast op de vloer gedrukt. Door gebruik te maken van roestvrije materialen is de deurvastzetter ook ideaal voor buitenmontage. U zult zeker het geschikte model tussen één van de vier groottes vinden voor uw deursituatie. Bijzonder klein en onopvallend met 25 mm slag voor binnendeuren. Maximaal 90 mm slag is ook voldoende voor deuren die naar buiten openen. - Zo éénvoudig als de deur kan worden vastgezet d.m.v. een (optionele) vast zetting, kan deze ook worden dichtgetrokken. De veerbelaste kogel van de DICTATOR kogelvastzetter loopt in de, op de vloer bevestigde vlakke veerschotel, die tegelijkertijd als rubberen deurbuffer dient. De houdkracht is gemakkelijk in te stellen. - Vlak onder de bovendorpel of aan de bovenkant van de deur gemonteerd, verstoort de begrenzer niet de functie en optiek, maar voorkomt wel dat de deur beschadigt raakt wanneer deze heftig wordt opengeslagen. Kogelvastzetters Zijn in een zilverkleurige- of donkerbruine- gepoedercoate uitvoering leverbaar. Andere kleuren zijn op aanvraag. De aluminium geëloxeerde behuizing zit verschuifbaar op een verzinkte grondplaat aan de onderkant van de deur. Voorzie uw deuren met een veilige stop met DICTATOR deurtoebehoor en vraag uitgebreide informatie aan: +31 (0)

5 Vastzetinstallaties voor branddeuren Optische rookmelders (zonder radioactiviteit) herkennen betrouwbaar de dodelijke brandrook. In stoffige omgevingen zijn alleen maar warmtemelders toegestaan. Branddetectie De richtlijnen van het instituut voor bouwtechniek (Duitsland) schrijft voor, dat de sensoren direct boven de deuropening gemonteerd dienen te worden. Bij hoge ruimtes worden er aanvullende apparaten aan het plafond voorgeschreven. Rook- en temperatuurmelders Bepalen de werking van een branddeur. Bij de minste of geringste rook- of temperatuursverhoging moet de vastzetinstallaties gedeactiveerd worden. Alle DICTATOR apparaten zijn door `VdS (Duits keuringinstituut) gecertificeerd. Alle DICTATOR rook- en warmtemelders zijn voorzien van een relais. Bij alarm wordt de 24V gelijkspanning naar de deurhoudmagneet onderbroken. Een centrale voor deuraansturing kan achterwege blijven. Elektromagneten - Houden deuren geopend en bieden zodoende een onbelemmerde doorgang. De voorgeschreven brandveiligheid blijft hierdoor gewaarborgd. - Zodra een melder wordt geactiveerd en zijn interne relais de 24V gelijkspanning van de deurhoudmagneet onderbreekt, kan de deursluiter de deur sluiten. Wandmagneten Diverse modellen voor wand- of plafondmontage Vloermagneten Voedingsgelijkrichters - Verzorgen de 24V gelijkspanning voor de melders en elektromagneten. - Deze dienen zodanig gekozen te worden, dat er voldoende vermogen aanwezig is voor alle aangesloten melders en elektromagneten. - DICTATOR netdelen zijn met 0,4 resp. 0,8 A vermogen leverbaar. Ze laten zich boven of naast de deur installeren - los of samen met een rookmelder bovenop. - Om de deur, in geval van nood of een test, te laten sluiten dient er op een gemakkelijk toegankelijke plaats een drukknopschakelaar gemonteerd te worden. Aansluitschema s en technische gegevens online:

6 Aandrijvingen voor branddeuren Al meer dan 30 jaar lang maakt DICTATOR speciale aandrijvingen, dempers en vastzetinstallaties voor brandschuifdeuren. DICTAMAT 7000/8000 Is een modulair aandrijfsysteem met een krachtige maar zeer kleine 48 V DC schijvenmotor - incl. gepatenteerde einddemping. Zowel leverbaar met een geïntegreerde sluitveer van 160 N of met een seperate sluitveer van 320 N. - De jongste generatie maakt gebruik van moderne posi tiemelders om de aandrijving uit te schakelen wanneer deze zijn eindpositie heeft bereikt. - Een microprocessor slaat alle gegevens op - ook bij stroomuitval. - Op de deksel van de nieuw ontwikkelde besturing SQUARE wordt het instellen en diagnose door middel van tiptoetsen en een display vergemakkelijkt. DICTAMAT 560 / Zijn elektromagnetisch vastzetinstallaties, die de deur in iedere positie vastzetten, totdat het relais van één van de rook melders de 24V stroomverzorging onderbreekt. - Dan sluit de deur d.m.v. een veer of een contragewicht. Voor deuren, die zelden of altijd geopend dienen te zijn, zijn door DICTATOR de volgende componenten te leveren: - Veerkabelrollen met 160 N en met 320 N - Wervelstroom-vastzetinrichting met geïnte greerde demping. De geïntegreerde sluitveer is in twee sterktes te leveren. Uit veiligheidsoverwegingen dient de deur overeenkomstig licht bedienbaar te zijn. De sluitsnelheid is traploos instelbaar (0,08-0, 2/sec). Voor grote deuren, die met een elektromagneet worden vastgehouden, zijn radiaaldempers vereist die de sluitsnelheid over de gehele loopweg begrenzen. N [n] 0 0,6 1,3 1,9 2,5 3,2 3,8 4,4 5,0 5,7 6,3 [m] DICTAMAT 650 Dient voor het automatisch sluiten en openhouden van brandschuifdeuren. Alle componenten zijn ondergebracht in een vlakke behuizing. De montage van de complete installatie kan hierdoor snel en éénvoudig gebeuren. Hydraulische dempers verminderen de kans op ongelukken bij brandschuifdeuren: - DICTATOR radiaaldempers zijn traploos instelbaar van 0,08 tot 0,2 m/sec. - DICTATOR eindpositiedempers EDH vangen de deur voor het bereiken van de eindpositie zacht op. Verban uw houtwig of andere verboden hindernissen van uw waardevolle branddeur. Vraag uitgebreide informatie aan: +31 (0)

7 wereldwijd in 45 landen Met eigen vestigingen en vertegenwoordigingen houden wij op traditionele wijze een zeer nauw contact met onze klanten - onze partners. De vestiging in Neusäß Huisvest de centrale bedrijfsleiding alsook de verkoop- en servicecentrale voor Duitsland en alle landen waar geen eigen vertegenwoordiging van DICTATOR gevestigd is. Partner voor allen, die veel bewegen. Een patent uit de 30er jaren was het begin van een succesgeschiedenis: een deuropvanger die dichtvallende liftdeuren opvangt, afremt en dichttrekt. Een moderne vorm van dit apparaat wordt nog altijd geproduceerd. Hieruit ontwikkelde zich een krachtige bedrijfsgroep met 9 Europese productievestigingen en in totaal 20 bedrijven in binnen- en buitenland. Grote klantenbinding, flexibiliteit en intensieve betrokkenheid van de `DICTATOR bedrijvenfamilie hebben deze ontwikkeling mogelijk gemaakt.

8 Partner voor allen, die meer bewegen! Voor al onze producten is uitvoerige documentatie verkrijgbaar. Hetzij online, via de telefoon of in een persoonlijk onderhoud - onze vakkundige medewerkers en onze serviceorganisatie staan u altijd in binnen- en buitenland graag ter beschikking. Wij luisteren, wij adviseren en wij helpen. Snel en efficiënt, want uw DICTATOR adviseurs en de ontwikkeling specialisten in onze productiebedrijven werken hand in hand. Goede partners maken sterk, test ons uit en overtuig u zelf. DICTATOR PRODUCTIE B.V. Energieweg 11 NL-8304 AJ Emmeloord Tel. +31 (0) Fax info@dictator.nl

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Rookmelder RM Rook- en warmtemelder RM 3000 en WM met relais sokkel RS 3000 t.b.v. vastzetinrichtingen. Technische gegevens

Rookmelder RM Rook- en warmtemelder RM 3000 en WM met relais sokkel RS 3000 t.b.v. vastzetinrichtingen. Technische gegevens Rookmelder RM 3000 met relais sokkel RS 3000 t.b.v. vastzetinrichtingen De DICTATOR rookmelder RM3000 en warmtemelder WM3000 serie worden toegepast bij vastzetinstallaties om branddeuren automatisch te

Nadere informatie

BTS 80 BTS 75 V. Vloerveren

BTS 80 BTS 75 V. Vloerveren Vloerveren / UNIVERSELE TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN, INDIVIDUELE FUNCTIES, GEGARANDEERDE KWALITEIT Standaard deuren, smalle of brede deuren, DIN-links/DINrechts of dubbelwerkend, de universele vloerveren

Nadere informatie

DICTATOR buisdeursluiter RTS

DICTATOR buisdeursluiter RTS DICTATOR buisdeursluiter RTS De "onzichtbare" deursluiter De DICTATOR buisdeursluiter RTS wordt in de deur ingebouwd en is op deze manier praktisch onzichtbaar. Alleen bij een geopende deur is de flexibele

Nadere informatie

DICTATOR buisdeursluiter RTS

DICTATOR buisdeursluiter RTS DICTATOR buisdeursluiter RTS De "onzichtbare" deursluiter De DICTATOR buisdeursluiter RTS wordt in de deur ingebouwd en is op deze manier praktisch onzichtbaar. Alleen bij een geopende deur is de flexibele

Nadere informatie

DICTATOR deursluiter "DIREKT"

DICTATOR deursluiter DIREKT DICTATOR deursluiter "DIREKT" De deursluiter voor toegangshekken De DICTATOR deursluiter DIREKT is de prijsgunstige oplossing om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijvoorbeeld (kleuter-)scholen

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

DEUR- TECHNIEK. Lastenboekbeschrijvingen 09.2013

DEUR- TECHNIEK. Lastenboekbeschrijvingen 09.2013 DEUR- TECHNIEK Lastenboekbeschrijvingen 09.2013 INHOUDSOPGAVE DEURSLUITERS MET GLIJARM 7 TS 93 N... 7 Systeemdeurdranger met glijarm in standaard uitvoering. 7 TS 93 RF... 7 Systeemdeurdranger met vastzetglijarm

Nadere informatie

DICTATOR deursluiter "DIREKT"

DICTATOR deursluiter DIREKT DICTATOR deursluiter "DIREKT" De deursluiter voor toegangshekken De DICTATOR deursluiter DIREKT is de prijsgunstige oplossing om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijvoorbeeld (kleuter-)scholen

Nadere informatie

geze TS 500 N / TS 550 N / TS 550 en varianten

geze TS 500 N / TS 550 N / TS 550 en varianten GEZE DEURTECHNIEK GEZE TS 500 N / TS 550 N / TS 550 en VARIANTEN voor aanslag en doordraaiende deuren BEWEGUNG MIT SYSTEM geze TS 500 N / TS 550 N / TS 550 en Inhoudsopgave voor enkele aanslag- en doordraaiende

Nadere informatie

TS 97. Glijarm-deurdranger in Contur Design

TS 97. Glijarm-deurdranger in Contur Design TS 97 Glijarm-deurdranger in Contur Design DORMA TS 97 Glijarm-deurdranger De perfecte verbinding van vorm en functie Met de TS 97 biedt DORMA een ceer kleine glijarm-deurdranger in het object-design segment.

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken

Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken NIEUW Hall-sensor techniek voor de Comfort 55, 55L Voor elk toegangshek de beste aandrijving. Veilig. Weerbestendig. Elegant. Flexibel. 2 Het openen en sluiten

Nadere informatie

Geran deursluiter "FP4I/FP4Z"

Geran deursluiter FP4I/FP4Z Geran deursluiter "FP4I/FP4Z" De deursluiter voor toegangshekken De GERAN deursluiter FP4I/FP4Z is de prijsgunstige oplossing om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijvoorbeeld (kleuter-)scholen

Nadere informatie

TJSS deurdrangers. Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. 5 jaar fabrieksgarantie. Types en toepassingsbereiken

TJSS deurdrangers. Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. 5 jaar fabrieksgarantie. Types en toepassingsbereiken Brandgestuurde deurdrangers maken barrièrevrije toegang van deuren mogelijk waarbij wel wordt voldaan aan de geldende brand- en toegankelijkheidseisen. TJSS biedt voor elk toepassingsdoel een ruim assortiment

Nadere informatie

RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer

RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer www.santensmetaalwaren.be DORMA RTS 85 Hydraulische kozijndorpelveer De attractieve, onzichtbaar in te bouwen deursluiter Ideaal voor deuren in verplaatsbare scheidingswanden.

Nadere informatie

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N - Compact - Mini magneet ontworpen voor minder stevige, maar toch betrouwbare vergrendeling.

Nadere informatie

BRANDWERENDE POORTEN

BRANDWERENDE POORTEN BRANDWERENDE POORTEN BRANDWERENDE SCHUIFPOORT De brandwerende poort is samengesteld uit modules, die vervaardigd zijn uit een frame van stalen kokers, die bekleed zijn met brandwerende beplating (12,5mm),

Nadere informatie

DORMA BTS 80 BTS 75 V

DORMA BTS 80 BTS 75 V Vloerveren DORMA BTS 80 BTS 75 V DORMA BTS 80 DORMA BTS 75 V Vloerveren Universele toepassingsmogelijkheden, individuele functies, gegarandeerde kwaliteit Standaard deuren, smal of breed, DIN-links en

Nadere informatie

Deuropeningsbegrenzers

Deuropeningsbegrenzers Deuropeningsbegrenzers met hydraulische einddemping in openingsrichting Met een DICTATOR deuropeningsbegrenzer ontstaat er een veiligere situatie, waarbij niet aan toegankelijkheid hoeft te worden ingeleverd.

Nadere informatie

Deurvergrendelingssysteem TVS

Deurvergrendelingssysteem TVS Deurvergrendelingssysteem TVS voor vluchtroutebeveiliging of toegangscontrole Het DICTATOR deurvergrendelingssyteem TVS is de ideale oplossing voor individuele vluchtdeuren, omdat het als Stand-Alone-oplossing

Nadere informatie

Rookmelder RM Rook- en Warmtemelder RM en WM met relaissokkel RS 3000 t.b.v. vastzetinrichtingen. Technische gegevens

Rookmelder RM Rook- en Warmtemelder RM en WM met relaissokkel RS 3000 t.b.v. vastzetinrichtingen. Technische gegevens Rookmelder RM 3000+ met relaissokkel RS 3000 t.b.v. vastzetrichtgen De DICTATOR rookmelder RM3000 en warmtemelder WM3000 serie worden toegepast bij vastzetstallaties om branddeuren automatisch te sluiten.de

Nadere informatie

D E U R S L U I T E R S D E U R P O M P E N DEURSLUITERS DEURPOMPEN DORMA DEURPOMPEN GEZE DEURPOMPEN ASSA ABLOY DEURPOMPEN BKS TOEBEHOREN DEURPOMPEN

D E U R S L U I T E R S D E U R P O M P E N DEURSLUITERS DEURPOMPEN DORMA DEURPOMPEN GEZE DEURPOMPEN ASSA ABLOY DEURPOMPEN BKS TOEBEHOREN DEURPOMPEN DEURSLUITERS DEURPOMPEN GEZE DEURPOMPEN ASSA ABLOY DEURPOMPEN BKS TOEBEHOREN DEURPOMPEN 239 DEURSLUITERS Deurveren Spiraaltrekveer 'HV 320' Spiraaltrekveer in staal vernikkeld. - met stelplaatje L x HV

Nadere informatie

Brandgestuurde deurdrangers van TJSS Barrièrevrije brandveiligheid

Brandgestuurde deurdrangers van TJSS Barrièrevrije brandveiligheid Brandgestuurde deurdrangers van TJSS Barrièrevrije brandveiligheid www.dictator.nl Assortiment Productoverzicht T6 FL Het bewijs, dat brandveiligheid en esthetiek niet uitgesloten hoeven te worden: de

Nadere informatie

DICTATOR veerkabelrollen voor het sluiten van schuifdeuren

DICTATOR veerkabelrollen voor het sluiten van schuifdeuren DICTATOR veerkabelrollen voor het sluiten van schuifdeuren zijn een eenvoudig, efficiënt en kostenbesparend sluitsysteem voor schuifdeuren. Bij het openen van de deur wordt de interne veer gespannen. Hierdoor

Nadere informatie

Het is mogelijk om de zichtdelen uit te voeren in een RAL-kleur naar keuze of uit RVS plaatmateriaal te vervaardigen.

Het is mogelijk om de zichtdelen uit te voeren in een RAL-kleur naar keuze of uit RVS plaatmateriaal te vervaardigen. BRANDWERENDE SCHUIFDEUR MET BRAND SGS BRANDWERENDE HEFDEUR MET BRAND GGS BRANDWERENDE SCHUIFDEUR SGS De vleugel van de brandwerende schuifdeur is samengesteld uit modules, opgebouwd uit een stalen kokerframe.

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze branddeur.

Uw veiligheid, onze branddeur. BRANDDEUREN Uw veiligheid, onze branddeur. Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat de

Nadere informatie

DICTATOR vastzetinstallatie voor toepassing in explosie-gevaarlijke omgeving

DICTATOR vastzetinstallatie voor toepassing in explosie-gevaarlijke omgeving DICTATOR voor toepassg explosie-gevaarlijke omgevg Er bestaan hoge eisen m.b.t. toegepaste produkten explosie-gevaarlijke omgevgen. In juli 2003 is de Europese richtlijn EN 94/9/EG (ATEX 100) van kracht

Nadere informatie

BTS 80 BTS 75 V Vloerveren

BTS 80 BTS 75 V Vloerveren BTS 80 BTS 75 V Vloerveren www.santensmetaalwaren.be DORMA BTS 80 DORMA BTS 75 V Vloerveren Universele toepassingsmogelijkheden, individuele functies, gegarandeerde kwaliteit Standaard deuren, smal of

Nadere informatie

Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren

Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren EM Deurmagneten DORMA EM Deurmagneten Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren De voordelen punt voor punt......voor de vakhandel 2 Economische systeemoplossing dankzij

Nadere informatie

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Besam deurdrangers Veiligheid en comfort ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hoogstaande deurdranger Selecteerbare deurdranger EN klasse 2/3/4 Besam U234 Deurdrangers zijn een onmisbaar

Nadere informatie

ASSA ABLOY DC700 met G462 / G464

ASSA ABLOY DC700 met G462 / G464 1 Productinformatie Productbeschrijving Deursluiter met Cam-Motion technologie en glijarm met geïntegreerde mechanische coördinator en twee elektromechanische vastzettingen voor dubbele deuren Gecertificeerd

Nadere informatie

Schuifdeuraandrijving serie AC-21

Schuifdeuraandrijving serie AC-21 Schuifdeuraandrijving serie AC-21 DICTATOR heeft met de deuraandrijving type 900-21 een uitvoering ontwikkeld welke samen met de besturing SQUARE 940 voldoet aan de eisen volgens de norm EN 12453 (gebruiksveiligheid

Nadere informatie

ELEKTRISCHE SLOTEN EV-ML400 ML400.171213. t 088 500 2800 f 088 500 2899 57 MODELLEN ML400

ELEKTRISCHE SLOTEN EV-ML400 ML400.171213. t 088 500 2800 f 088 500 2899 57 MODELLEN ML400 ELEKTRISCHE SLOTEN MODELLEN ML400 OMSCHRIJVING De ML400 is een motor aangedreven laagspanningsslot ontworpen om commerciële en residentiële deuren te beveiligen. Het wordt geleverd met een bijpassende

Nadere informatie

GfS Nooduitgang beveiliging

GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging (1) Paniekbeslag heeft als functie om in geval van nood een veilige en doeltreffende vluchtweg te bieden. De Europese normering beschrijft dat deuren

Nadere informatie

Vloerveer WAB 180. Vloerveren. voor zware aanslagdeuren tot ca. 600 kg. Technische gegevens

Vloerveer WAB 180. Vloerveren. voor zware aanslagdeuren tot ca. 600 kg. Technische gegevens Vloerveer WAB 180 voor zware aanslagdeuren tot ca. 600 kg De DICTATOR WAB 180 vloerveer heeft zich in de loop der jaren bewezen zeer geschikt te zijn voor toepassing op, met name op zware toegangsdeuren

Nadere informatie

Uiterst fraai De estheet op het gebied van raambeslag zet een nieuwe standaard. Roto Designo. Raam- en deurtechnologie

Uiterst fraai De estheet op het gebied van raambeslag zet een nieuwe standaard. Roto Designo. Raam- en deurtechnologie Uiterst fraai De estheet op het gebied van raambeslag zet een nieuwe standaard. Roto Designo Raam- en deurtechnologie N T UITERST COMFORTABEL: OPENINGSHOEK 100 EN GEMAKKELIJKE MONTAGE Klanten worden steeds

Nadere informatie

Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren

Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren DOA Deurmagneten Hét modulaire systeem voor het vastzetten van brand- en rookwerende deuren Met de nieuwe -modellen biedt DOA een perfect op de marktbehoefte toegesneden afronding van haar in technisch

Nadere informatie

TS 4 GEZE TS 4000 R 28 TS 4000 R. fig. 28 GEZE 16,5. Fig.2

TS 4 GEZE TS 4000 R 28 TS 4000 R. fig. 28 GEZE 16,5. Fig.2 TS 4000 R TS 4 Opbouw-tandheugeldeurdranger met schaararm, met elektrohydraulische vastzetting EN 1155 en ingebouwde rookschakelaar vergunning nr. Z-6.5-1068, zwaarte 1-6 64 160 135 547 65 38 44 98 65

Nadere informatie

R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines

R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines SANITAIRE CABINES R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines Vochtbestendig Vandaal bestendig DES IGN High design 2 Rogapal Inox cabines met speciale deurgreep DLM 1023 (optioneel) en RVS zichtschotten, hoogte

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen

Draai-kiep raambeslag. - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen De nieuwe generatie draai-kiep raambeslag BUVA activpilot Draai-kiep raambeslag - modulaire opbouw - geoptimaliseerd sluitsysteem - comfortabele bediening - toepasbaar in houten en kunststof ramen BUVA

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM ONE

hidden perfection SYSTEM ONE hidden perfection TOEPASSINGEN System One is uitermate geschikt voor 30º draaiende deuren en deuren met aanslag: INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 Verborgen perfectie 0 Voor het zware werk 09 Gemaakt voor

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Jaarlijks onderhoud verplicht conform Europese norm EN14637! Voor meer informatie zie pag. 3 GEBRUIKERSHANDLEIDING Brand- en/of rookwerend rolscherm + Firescreen Control Type: Bouwjaar: Fabrikant / leverancier

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW Verbeterde techniek De binnen de gevel blijvende kanteldeur G 97 biedt u veel voordelen Een garage vlak bij het trottoir, een korte

Nadere informatie

a b c Mooier sluiten D e TJ S S T6 g l i j a r m- d e u r d r a n g e r

a b c Mooier sluiten D e TJ S S T6 g l i j a r m- d e u r d r a n g e r a Mooier sluiten D e TJ S S T6 g l i j a r m - d e u r d r a n g e r b c De nieuwe TJSS T6 Toegankelijkheid & design De TJSS T6. De nieuwe maatstaf op de markt van deurdrangers: met een duidelijke vorm,

Nadere informatie

Opbouw-tandheugeldeurdranger met schaararm, EN 1154 A, zwaarte 1-6, zwaarte 7

Opbouw-tandheugeldeurdranger met schaararm, EN 1154 A, zwaarte 1-6, zwaarte 7 TS 4000 TS Opbouw-tandheugeldeurdranger met schaararm, EN 1154 A, zwaarte 1-6, zwaarte 7 fig. 10 12 TS 4000 4000 Kenmerken Instelbare sluitkracht bij zwaarte 1-6, vaste zwaarte 7 Slechts één formaat Optische

Nadere informatie

BDS-001, besturing voor handbediende schuifdeuren

BDS-001, besturing voor handbediende schuifdeuren , besturing voor handbediende schuifdeuren HW V1.0 SW V1.0 NL. Inhoudsopgaven: 1 Veiligheidsvoorschriften 2 2 Werking 3 3 Overzicht 4 4 Aansluiten 6 5 Storingen/specificaties 9 1 1 Veiligheidsvoorschriften:

Nadere informatie

Vloerveer voor brandwerende deuren. Vele verschillende functies, onzichtbare inbouw, Gegarandeerde kwaliteit

Vloerveer voor brandwerende deuren. Vele verschillende functies, onzichtbare inbouw, Gegarandeerde kwaliteit DORMA BTS 80 F - EMB - FLB Vloerveer Vloerveer voor brandwerende. Vele verschillende functies, onzichtbare inbouw, Gegarandeerde kwaliteit Baanbrekende ontwikkelingen in samenwerking met belangrijke deskundigen

Nadere informatie

Vergrendelingsmagneten

Vergrendelingsmagneten Vergrendelingsmagneten Vergrendelingsmagneten worden als alternatief voor deurvergrendeling TVR1 toegepast als vergrendeling van vluchten toegangsdeuren of in sluissystemen. Door hun relatief eenvoudige

Nadere informatie

TS 73 V. Deurdranger

TS 73 V. Deurdranger Deurdranger DORMA Deurdranger Montagevriendelijk en voordelig met traploos instelbare sluit kracht en openings demping Eenvoudige, snelle montage, gegarandeerde kwaliteit. Goedgekeurd volgens EN 1154 Speciaal

Nadere informatie

Glijarmdeurdranger. DORMA TS 90 Impulse EN 3/4

Glijarmdeurdranger. DORMA TS 90 Impulse EN 3/4 Glijarmdeurdranger DORMA TS 90 Impulse EN 3/4 DORMA TS 90 Impulse Glijarmdeurdranger High-Tech voor de globale markt. De DORMA TS 90 Impulse combineert superieure technische eigenschappen met een excellent

Nadere informatie

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Art.-Nr.: Montage handleiding GfS Push Bar Alarm Inhoud Algemene omschrijving...p. 2 Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3 Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Functies GfS Push Bar Alarm...p. 5 Art.-Nr.:

Nadere informatie

TS 83. Comfort-deurdranger

TS 83. Comfort-deurdranger TS 8 Comfort-deurdranger TS 8 MET ZELFREGULERENDE OPENINGSDEMPING Snel te monteren en nog sneller in te stellen. Eén deur dranger voor vrijwel alle deur breedten en toepassingen. De TS 8 voldoet aan de

Nadere informatie

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems High Performance Deur RR392 ASSA ABLOY Entrance Systems RR392 Robuuste industriële deur die waar voor zijn geld biedt Opent na het loszetten van de rem automatisch (afhankelijk van de maat) door de ingebouwde

Nadere informatie

DC300 Schaararm deursluiter voor binnen- en buitendeuren tot 1400mm

DC300 Schaararm deursluiter voor binnen- en buitendeuren tot 1400mm 40 Deursluiters Schaararm deursluiter voor binnen- en buitendeuren tot 1400mm ASSA ABLOY Deursluiter met tandradheugel en schaararm L190 of schaararm met vastzetting L191 Gecertificeerd volgens EN 1154,

Nadere informatie

Productoverzicht. Draaigrendels. Artikel nieuw Artikel uitgebreid. Aandrukdraaigrendel. Draaigrendel kleine uitvoering K0518

Productoverzicht. Draaigrendels. Artikel nieuw Artikel uitgebreid. Aandrukdraaigrendel. Draaigrendel kleine uitvoering K0518 s 265 266 Productoverzicht s kleine uitvoering K0518 andrukdraaigrendel met verstelbare nokhoogte K0531 afsluitbaar kleine uitvoering K0520 Pagina 268 Stofkap K0533 Pagina 277 K0522 Pagina 269 Openingsgreep

Nadere informatie

DC700G-FM Deursluiter met Cam-Motion technologie en vrijloop functie

DC700G-FM Deursluiter met Cam-Motion technologie en vrijloop functie 80 1 Door closers Deursluiter met Cam-Motion technologie en vrijloop functie ASSA ABLOY Gecertificeerd volgens EN 15/14, kracht EN -6 Geschikt voor rook- en brandwerende deuren CAM-deursluiter met vrijloop

Nadere informatie

ASSA ABLOY. DC640 Deursluiter met vrijloop. ASSA ABLOY, The global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY. DC640 Deursluiter met vrijloop. ASSA ABLOY, The global leader in door opening solutions ASSA ABLOY DC640 Deursluiter met vrijloop ASSA ABLOY, The global leader in door opening solutions DC640 Een nieuw besluit van de Vlaamse Regering betreffende de ouderenvoorzieningen. Alle brandwerende

Nadere informatie

TS 73 EMF. Elektrohydraulische vastzetinrichting

TS 73 EMF. Elektrohydraulische vastzetinrichting TS 73 EMF Elektrohdraulische vastzetinrichting DORMA TS 73 EMF De oplossing voor het gecontroleerd vastzetten van brand- en rookwerende deuren Universeel toepasbaar, een constant vastzetpunt en een beproefde

Nadere informatie

TS 83. Comfort-deurdranger

TS 83. Comfort-deurdranger TS 83 Comfort-deurdranger DORMA TS 83 Comfort-deurdranger Comfort-deurdranger met meedenkende openingsdemping Snel te monteren en nog sneller in te stellen. Eén deurdranger voor vrijwel alle deurbreedtes

Nadere informatie

ASSA ABLOY DC860 met G881 Inbouw deursluiter met CAM-technologie en glijarm met geïntegreerde mechanische coördinator voor dubbele deuren

ASSA ABLOY DC860 met G881 Inbouw deursluiter met CAM-technologie en glijarm met geïntegreerde mechanische coördinator voor dubbele deuren 1 Productinformatie Productbeschrijving coördinator voor dubbele deuren Gecertificeerd volgens EN 1158, kracht EN 3-6 Deursluiter is gecertificeerd volgens EN 1154, kracht EN 1-5 Voldoet aan de eisen voor

Nadere informatie

DC477 Lichtlopende vloerveer voor middelzware deuren tot 1100 mm

DC477 Lichtlopende vloerveer voor middelzware deuren tot 1100 mm 14 Deursluiters Lichtlopende vloerveer voor middelzware deuren tot 10 mm ASSA ABLOY Vloerveer met regelbare kracht voor brede en zware deuren Gecertificeerd volgens EN 114, kracht EN 2-4 Geschikt voor

Nadere informatie

TS 83. Comfort-deurdranger

TS 83. Comfort-deurdranger TS 8 TS 8 met zelfregulerende openingsdemping Snel te monteren en nog sneller in te stellen. Eén deur dranger voor vrijwel alle deur breedten en toepassingen. De TS 8 voldoet aan de hoogste eisen op gebied

Nadere informatie

BTS TOEBEHOREN. Toebehoren voor vloerveren

BTS TOEBEHOREN. Toebehoren voor vloerveren BTS TOEBEHOREN Toebehoren voor vloerveren VOOR ALUMINIUM AANSLAGDEUREN Aluminium onderspeun.. Voor vlakliggende aanslagdeuren met diverse profielsystemen.. Deurbreedtes tot 1200 mm, deurgewicht tot 120

Nadere informatie

Albrand mini convectoren Architectuur zonder compromis. mini convectoren

Albrand mini convectoren Architectuur zonder compromis. mini convectoren Albrand mini convectoren Architectuur zonder compromis mini convectoren Albrand mini convectoren Architectuur zonder compromis Ramen van het plafond tot op de vloer horen bij de moderne architectuur. Helaas

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM 3

hidden perfection SYSTEM 3 hidden perfection TOEPASSINGEN System 3 is uitermate geschikt voor 360º draaiende deuren: INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 Verborgen perfectie 06 Perfectie rondom 09 Gemaakt voor het leven 1 0 Overzicht systemen

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor bedrijfs- en persoonlijke hygiëne Ecoline hygiënesluizen Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project georiënteerde

Nadere informatie

DICTAMAT 50 schuifdeursluiter

DICTAMAT 50 schuifdeursluiter DICTAMAT 50 schuifdeursluiter DICTATOR biedt ook voor kleine schuifdeuren een betrouwbare mechanische sluitoplossing, de DICTAMAT 50. Zowel de sluitkracht als ook de sluitsnelheid zijn zeer nauwkeurig

Nadere informatie

HVN Motorsloten NEN179

HVN Motorsloten NEN179 HVN Motorsloten NEN179 a D V i E S M o N t a g E S E r V i c E o N D E r H o U D HVN MotorSLotEN, MEErVoUDig in VErgrENDELiNg, toepassing EN aansturing De HVN motorsloten zijn ontwikkeld voor een betrouwbaar

Nadere informatie

Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT. Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik.

Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT. Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Smal design. De compacte afmetingen maken het mogelijk om de FAAC A-100 te integreren in een

Nadere informatie

GfS Nooduitgang beveiliging

GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging (1) Paniekbeslag heeft als functie om in geval van nood een veilige en doeltreffende vluchtweg te bieden. De Europese normering beschrijft dat deuren

Nadere informatie

Vloerveer voor brandwerende en rookwerende deuren, EN 1154 A, zwaarte 3-6

Vloerveer voor brandwerende en rookwerende deuren, EN 1154 A, zwaarte 3-6 TS TS 550 F Vloerveer voor brandwerende en rookwerende deuren, EN 1154 A, zwaarte 3-6 Fig. 8 16 TS 550 F 550 F Kenmerken Aan buitenzijde instelbare sluitkracht Slechts één formaat Instelbare sluitsnelheid

Nadere informatie

Codeslot DCS-3000. Bestnr.: 75 28 86. Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Codeslot DCS-3000. Bestnr.: 75 28 86. Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 75 28 86 Codeslot DCS-3000 Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

All by design. ASSA ABLOY Deurdrangers

All by design. ASSA ABLOY Deurdrangers All by design. ASSA ABLOY Deurdrangers Een vertrouwde naam voor hang- en sluitwerk ASSA ABLOY innoveert in hoog tempo om topkwaliteit deurdrangers voor elke gebouwfunctie en toepassing te leveren. We bouwen

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

ASSA ABLOY deurdrangers

ASSA ABLOY deurdrangers ASSA ABLOY deurdrangers Geluidloos en zeker sluiten: de Close-Motion 2 Deurdranger met Geluidloos en zeker sluiten: de innovatieve Dichtslaande deuren zorgen voor veel overlast. Overlast die met de innovatieve

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag. CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte trapliften. Wij kunnen u de beste prijskwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Door

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor garagedeuren

Aandrijfsystemen voor garagedeuren Aandrijfsystemen voor garagedeuren Stand-by verbruik: slechts 0,3 Watt! Voor elke garagedeur de beste aandrijving. Veilig. Comfortabel. Snel. Energiebesparend. 2 Het openen en sluiten van een deur is voor

Nadere informatie

MOTION4. EvoDrive. Automatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren

MOTION4. EvoDrive. Automatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren EvoDrive utomatische lineaire aandrijving voor binnen- schuifdeuren Compact (slechts 60mm hoog x 65mm diep) met lineaire motortechnologie voor interne automatische schuifdeur, en gemonteerd op de muur.

Nadere informatie

K17.12 DEURSLUITERS K17 DEUREN

K17.12 DEURSLUITERS K17 DEUREN K17 DEUREN K17.12 01.11.2014 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com INDELING 1. OPTIC deursluiter TS40(V) met schaararm...k17.12.03

Nadere informatie

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de Meer......intelligente oplossingen met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas Het systeem met de Meer......flexibiliteit met UNI-JET Deze top-voordelen kunt u voortaan verwachten èn

Nadere informatie

DORMA BTS 80 F -EMB -FLB

DORMA BTS 80 F -EMB -FLB Vloerveer DORMA BTS 80 F -EMB -FLB DORMA BTS 80 F - EMB - FLB Vloerveer Vloerveer voor brandwerende. Vele verschillende functies, onzichtbare inbouw, Gegarandeerde kwaliteit Baanbrekende ontwikkelingen

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat.

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Installatie handleiding SEF DB met 1 contact Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Controleer of het juiste SEF hekwerk aanwezig is: SEF 700 minimale

Nadere informatie

TS 90 Impulse EN 3/4. Glijarmdeurdranger

TS 90 Impulse EN 3/4. Glijarmdeurdranger TS 90 Impulse EN 3/4 Glijarmdeurdranger DORMA TS 90 Impulse Glijarmdeurdranger High-Tech voor de globale markt. De DORMA TS 90 Impulse combineert superieure technische eigenschappen met een excellent rendement

Nadere informatie

Eclisse in de zorg. een zorg minder!

Eclisse in de zorg. een zorg minder! Eclisse in de zorg een zorg minder! Eclisse oplossingen: geen belemmeringen voor een funtionele en comfortabele kamer HOIST De relatie tussen architectuur en woonwensen heeft de architecten en producenten

Nadere informatie

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen.

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen. KvK te Apeldoorn nr. 08021426 WWW.JECOR.NL JECOR SLEUTELKLUIZEN (KEYSAFES) Het beste alternatief voor een sleutel onder de mat Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk

Nadere informatie

DC700FM Free-Motion deurdranger voor ongehinderde doorgang van branddeuren. Maximaal comfort en maximale veiligheid

DC700FM Free-Motion deurdranger voor ongehinderde doorgang van branddeuren. Maximaal comfort en maximale veiligheid Free-Motion deurdranger voor ongehinderde doorgang van branddeuren. Maximaal comfort en maximale veiligheid ASSA ABLOY Gecertificeerd volgens EN 15/14, kracht EN 3-6 Geschikt voor rook- en brandwerende

Nadere informatie

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning.

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. EBD Techniek - Strickledeweg 96-3044 EL Rotterdam T +31(0)10 4373211 F +31(0)10 4154410 E info@mijnlift.nl I www.mijnlift.nl Een nieuwe generatie thuislift

Nadere informatie

BUVA. Comfort én. sluitkracht. High Efficiency deurdrangers

BUVA. Comfort én. sluitkracht. High Efficiency deurdrangers Comfort én sluitkracht BUVA - Voor woningbouw, appartementen en - High Efficiency - Voor brand- en rookwerende deuren - Gaat boven de norm uit High Efficiency deurdrangers Inhoud Algemene informatie 3

Nadere informatie

T 1.3/2/HL/1. Verdringingsroosters. Serie QLV. voor het turbulentarm toevoeren van lucht. The art of handling air

T 1.3/2/HL/1. Verdringingsroosters. Serie QLV. voor het turbulentarm toevoeren van lucht. The art of handling air T 1.3/2/HL/1 Verdringingsroosters Serie QLV voor het turbulentarm toevoeren van lucht The art of handling air Inhoud Omschrijving Omschrijving 2 Uitvoeringen Afmetingen QLV-90 QLV-180 3 Uitvoeringen Afmetingen

Nadere informatie

Deurdranger DORMA TS 72

Deurdranger DORMA TS 72 Deurdranger DORMA TS 72 DORMA TS 72 Deurdranger De ideale oplossing voor deuren tot 1100 mm getest conform DIN EN 1154 De voordelen punt voor punt... voor de vakhandel 2 Eén en hetzelfde model voor alle

Nadere informatie

Glijarm-deurdrangersystemenBUVA. Voor utiliteitsbouw, - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren. luxe woningbouw en...

Glijarm-deurdrangersystemenBUVA. Voor utiliteitsbouw, - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren. luxe woningbouw en... Glijarm-deurdrangersystemenBUVA Voor utiliteitsbouw, luxe woningbouw en... - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Komfortdeurdranger DORMA TS 83

Komfortdeurdranger DORMA TS 83 Komfortdeurdranger DORMA TS 83 DORMA TS 83 Komfort-deurdranger Komfort-deurdranger met méé-denkende openingsdemping Snel te monteren en nog sneller in te stellen. Eén deurdranger voor vrijwel alle deurbreedten

Nadere informatie

TS 92 TS 91. Glijarm-deurdranger in Contur Design

TS 92 TS 91. Glijarm-deurdranger in Contur Design TS 92 TS 91 in Contur Design Universele deurdrangers voor standaarddeuren getest conform DIN EN 1154 De deurdrangers TS 92 en TS 91 zijn speciaal voor binnendeuren ontworpen en vormen de ideale aanvulling

Nadere informatie

DC475 Lichtlopende vloerveer voor zware deuren tot 1400 mm

DC475 Lichtlopende vloerveer voor zware deuren tot 1400 mm 148 Deursluiters Lichtlopende vloerveer voor zware deuren tot 1400 mm ASSA ABLOY Vloerveer met regelbare kracht voor brede en zware deuren Gecertificeerd volgens EN 1154, kracht EN 3-6 Geschikt voor rook-

Nadere informatie

Montagehandleiding Hager rookmelders - opbouwmontage op voet -

Montagehandleiding Hager rookmelders - opbouwmontage op voet - Montagehandleiding Hager rookmelders - opbouwmontage op voet - Montage van de TG501A rookmelder met opbouwsokkel en relaisprint 1. Lees voorafgaand aan de montage de producthandleiding, bijgeleverd in

Nadere informatie

Opbouw-tandheugeldeurdranger met schaararm, met elektrohydraulische vastzetting, EN 1155, zwaarte 1-6

Opbouw-tandheugeldeurdranger met schaararm, met elektrohydraulische vastzetting, EN 1155, zwaarte 1-6 TS 40 TS 4000 E Opbouw-tandheugeldeurdranger met schaararm, met elektrohydraulische vastzetting, EN 1155, zwaarte 1-6 fig. 17 20 TS 4000 E Door het Deutsches Institut für Bautechnik te Berlijn goedgekeurd

Nadere informatie