Week van het openbaar onderwijs / voorstelling Blup

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Week van het openbaar onderwijs / voorstelling Blup"

Transcriptie

1 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel schooljaar nummer 12, vrijdag 13 maart 2015 Week van het openbaar onderwijs / voorstelling Blup Komende week, 16 t/m 20 mei, is het de week van het Openbaar onderwijs. Plantijn zorgt voor verschillende activiteiten. Het is de hele week open week. Als u dus iemand kent die een bezoekje wilt brengen aan de school, zegt het voort: ze kunnen de hele week bij ons terecht. We sluiten de komende week spectaculair af: op 20 maart komt poppentheater op school om de voorstelling Blup te spelen. Alle kleuters hebben een uitnodiging voor zichzelf gekregen én een uitnodiging die ze weg mogen geven aan een kind van 3 jaar die ze kennen. Alle peuters en hun ouders zijn natuurlijk van harte welkom. De aanvang van de voorstelling is om uur. Agenda Maandag 16 t/m vrijdag 20 maart: Dinsdag 17 maart: Vrijdag 20 maart: Vrijdag 20 maart: Vrijdag 27 maart: Woensdag 1 april: Woensdag 15 april: Week voor het Openbaar Onderwijs. Proeflessen GVO, IVO en HVO. Groep 7-8 gaat Wandelen voor Water. Voorstelling Blup. Zie hierboven. De volgende nieuwsbrief gaat mee. ANWB Streetwise op school. Studiedag: de kinderen zijn die dag vrij.

2 Talenten op Plantijn Deze week in de talentenrubriek: Sauvan uit groep 6, die piano kan spelen! Dat klinkt wel heel leuk, piano spelen! Hoe lang doe je dat al? Niet zo heel lang: pas een half jaar. Ik wist al vanaf dat ik 4 jaar was, dat ik piano wilde spelen. Toen hadden we nog niet eens een piano! Welke liedjes speel je dan op de piano? Vaak niet zo moeilijke liedjes. Heb je thuis ook een piano? En hoe lang oefen je er dan op? Ja, ik heb thuis een piano en ik oefen 15 minuten per dag. Ik speel nu al met twee handen! Heb je pianoles? Ja, elke woensdag komen we samen met een groep. We krijgen bladeren mee die we moeten oefenen, om te spelen bij concerten. Wat zeg je nu? Concerten? Ja, op 26 maart heb ik een concert, gewoon in het Schaffelaartheater. De pianojuf heeft dat bedacht. Ik speel dan een Russische dans, Come fly en How to rock. Het is een groep van 4 kinderen. Wil je later ook iets doen met de piano? Nee, de piano is een hobby. Ik wil later bij de NASA gaan werken als planeetdeskundige. Dat is iemand die onderzoekt of er meer planeten zijn. Ik weet er al veel van, want ik deed een spreekbeurt over planeten en ik kreeg een 10. Heb je nog een tip die je wilt meegeven aan andere kinderen die piano willen spelen? Je moet je vingers niet plat houden, maar gebogen. Sauvan, bedankt voor het interview! Veel plezier met dit muzikale talent! Verlaging tarief overblijven Afgelopen week is er een overleg geweest met het overblijfteam. Daaruit kwam de vraag naar voren of het overblijftarief verlaagd kan worden. Het antwoord is ja, dat kan! Na de meivakantie moet er voor één keer overblijven geen 1.85, maar 1.50 betaald worden! Tot aan de meivakantie geldt dus nog wel het oude overblijftarief. Verder is het een compliment waard dat bijna alle ouders op tijd betalen! Dit is erg fijn omdat het vervelende situaties voorkomt. Bedankt hiervoor!

3 Proeflessen GVO, IVO en HVO Komende dinsdag 17 maart worden er van 8:30 uur tot 10:00 uur proeflessen gegeven voor Godsdienstig Vormingsonderwijs (GVO), Islamitisch Vormingsonderwijs (IVO) en Humanistisch Vormingsonderwijs. Tijdens de lessen bent u van harte welkom. U kunt dan samen met uw kind (eren) kennismaken met de drie verschillende lessen. Aan het eind van volgende week gaan dan de aanmeldingsformulieren mee voor volgend schooljaar, waarop u uw keuze kunt aangeven. We hebben de volgende planning gemaakt: 8:30 uur groep 2/3 (volgend schooljaar is dat groep 3/4) 9:00 uur groep 4/5 (volgend schooljaar is dat groep 5/6) 9:30 uur groep 6/7 (volgend schooljaar is dat groep 7/8) Tijdens elk halfuur komen dus alledrie de typen lessen aan bod: 10 minuten GVO, IVO en HVO. Als u meerdere kinderen heeft, kunt u zelf kiezen welke proefles u bijwoont. Naast informatie geven is er uiteraard ook ruimte om kennis te maken met de docenten en vragen te stellen. We zien u graag komende dinsdag! Namens Lettie, Arzu en Karin, Nathalie Bos Het lievelingsboek van In deze rubriek vertellen leerlingen over hun lievelingsboek. Deze keer is Jitse uit groep 2 aan de beurt. Jitse, wat is jouw lievelingsboek? Mijn eerste grote atlas van de dieren. Waarom? Ik hou zo veel van dieren: Aziatische, Amerikaanse en olifanten. Daar hou ik van. Wat is jouw lievelingsdier? Weet ik eigenlijk niet: ik hou van alle dieren evenveel. Bijvoorbeeld schildpadden: ze leggen eieren, maar zijn geen vogels. Dat is toch raar? Ringstaartmaki s zijn het allerleukst, want die hebben van die leuke kringen aan hun staartje, dat is erg grappig. Heb je thuis ook een dier? Ja, ik heb 2 poezen, veel hagedissen, 4 slangen, wandelende takken en 4 spinnen, van die grote. Zijn er ook dieren waar je niet van houdt? Ja, ik hou niet van walrussen en witte haaien, omdat die je anders pijn gaan doen. Krokodillen vind ik wel lief, ook al kunnen ze bijten. Als ze even niet opletten kan ik ze toch gaan aaien. Lees je dit boek vaak? Niet zo vaak: veel kinderen kiezen vaak de leeshoek, en dan kan ik het niet kiezen. Jitse, bedankt en veel leesplezier!

4 Streetwise Een extra stuk in deze nieuwsbrief! En niet voor niets. We gaan namelijk een heel leuk verkeersprogramma doen op school met de ANWB. Het heet Streetwise en helpt de kinderen om zich wat beter in het verkeer thuis te voelen. En natuurlijk om ze wat wijzer te maken over het verkeer op straat. Dit staat allemaal te gebeuren op woensdagochtend 1 april. Groep 1 en 2 gaan dan aan de slag in het speellokaal met het programma Toet Toet. Hier zal het gaan over de onderdelen: Het herkennen van verkeersgeluiden, Oversteken, Hoe ga je om met het autostoeltje, Hoe doe je een autogordel om. Groep 3/4 gaat werken met het programma Blik en Klik. Dit gebeurt in de grote sportzaal naast de school. Zij zulle werken over de volgende onderdelen: Hoe steek over bij een zebrapad, Oogcontact maken met autobestuurders, Oversteken tussen geparkeerde auto s, Waarom is een autogordel belangrijk, Een ogentest met rapport mee naar huis, Een kinderzitje of een stoelverhoger? Groep 5/6 mag aan de slag met Hallo Auto. Dit gebeurt op de oprit van een boerderij aan de Nederwoudseweg. Zij bekijken en oefenen de onderdelen: Hoelang duurt het voor je stil staat als je loopt of rent, Waar denk je dat een auto stopt, Wat is reactietijd, Waarvoor dient een autogordel, Wanneer een kinderzitje of een stoelverhoger, En als topper: zelf remmen in een echte lesauto!! Groep 7/8 tenslotte gaat zich voorbereiden op het voortgezet onderwijs met het programma Trapvaardig. Dit gebeurt op het schoolplein. Zij rijden daar op de fiets een parcours waarbij de volgende onderdelen worden geoefend: Rechtdoor fietsen terwijl je je hand uitsteekt en over je schouder kijkt. Een ketting oppakken en al rijdende een rondje meenemen. Een remproef, Schuine stukjes fietsen, Slalom, En wat is het verschil als je een zware rugzak bij je hebt? Groep 7/8 moet die dag dus wel op de fiets op school komen! Alles wordt begeleid door mensen van Streetwise en wij hopen samen met de kinderen een leuke en leerzame ochtend te hebben. Met vriendelijke groeten, de leerkrachten van Plantijn.

5 KUIKENLOOP 11 april 2015 Op zaterdag 11 april is vanaf uur de jaarlijkse Kuikenloop, in het centrum van Barneveld. Dit is een sponsorloop voor kinderen (6-12 jaar) georganiseerd door Ladies Circle Barneveld. Het goede doel waar het sponsorgeld dit jaar naar toe gaat is de Rudolphstichting in De Glind. De bedoeling is dat de kinderen zoveel mogelijk rondjes om het gemeentehuis (ca. 280 meter) lopen. Deze rondes worden gesponsord door ouders, opa's of oma's, vrienden, buren, etc. Per ronde of voor een vast bedrag. Het zou natuurlijk mooi zijn als er zoveel mogelijk kinderen meelopen, lekker sportief, gezellige middag, kans op een leuke prijs en daarbij ook nog een goed doel steunen! Elk kind ontvangt na deelname een leuke verrassing. Inschrijven kan via en is GRA- TIS. Vergeet niet het sponsorformulier te downloaden. DOEN JULLIE MEE MET DIT SPORTIEVE EVENEMENT? Meester Peter in groep 1 Vanaf vandaag, vrijdag 13 maart, zal juf Marie-José elke vrijdag tot aan de zomervakantie haar BAPO verlof opnemen. Gelukkig hebben we meester Peter Reitsema bereid gevonden om haar op deze vrijdagen in groep 1 te vervangen. Meester Peter heeft al verschillende keren ingevallen in deze groep, dus hij kent de kinderen al, en zij kennen hem. Meester Peter, welkom op Plantijn! Kaart in actie Plantijn doet mee aan Kaart in actie. Volgende week zullen alle kinderen op school zelf tekeningen gaan maken die op ansichtkaarten terecht zullen komen. De leerlingen maken dus zelf kaarten! Dit kunnen van harte gefeliciteerd kaarten zijn, beterschapskaarten of gewoon zomaar kaarten. De leerlingen bepalen welke kaarten ze maken! Deze kaarten gaan dan in de verkoop: u kunt dus zelf kaarten van uw kinderen kopen. Een leuk cadeautje voor familie, vrienden of gewoon, omdat het mooie kaarten zijn! De opbrengst van deze actie gaat naar de school. We zijn benieuwd naar de kunstwerken die de kinderen zullen maken!

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019 PCBS Julianaschool 13 maart 2019 Welkom Juf Ida Net voor de voorjaarsvakantie hebben we afscheid genomen van Juf Suzanne van Kaam. Met ingang van 1 maart 2019 is Juf Ida Kloosterman benoemd als leerkracht

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Van de directie Een Lijstereens boordevol nieuws. Verder in deze nieuwsbrief 10 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar 2014-2015 nummer 11, vrijdag 20 februari 2015

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar 2014-2015 nummer 11, vrijdag 20 februari 2015 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org Schoolfotograaf schooljaar 2014-2015 nummer 11, vrijdag 20 februari 2015 Op woensdag 4 maart komt de schoolfotograaf

Nadere informatie

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA DE JARIGEN t/m 26 november 2016 17 november Sadey van Houten groep 4 23 november Mila Stams groep 1-2b 18 november Thomas Bragt groep 5 26 november Lasse Trip groep 3 19 november Sjors Boeren groep 5 26

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 25 januari Algemeen: Datum: vrijdag 25 januari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Nieuwsbrief: Op de laatste ouderraadvergadering hebben de aanwezige ouders gesproken over de informatievoorziening vanuit school. De afgelopen

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 16 26 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag 2018 Het slechte weer heeft de kinderen van De Toorts er niet van weerhouden om lekker te bewegen. De groepen 1, 2 en 3 hebben op school gesport.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 13, vrijdag 27 maart 2015

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 13, vrijdag 27 maart 2015 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 13, vrijdag 27 maart 2015 Paasontbijt Donderdagochtend 2 april, zal er voor de kinderen

Nadere informatie

De Springplank: info 4 maart 2015

De Springplank: info 4 maart 2015 De Springplank: info 4 maart 2015 Nieuwe leerling. We willen Cas van Toorn van harte welkom heten bij ons op school. Cas, een fijne tijd op De Springplank gewenst. Gastlessen Het water komt Vrijdagochtend,

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 9 : vrijdag 17 oktober 2014 Vanuit de directie... Nu de herfstvakantie er (bijna) weer opzit, duiken we steeds verder de herfst in. Zeker wanneer

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 24 maart 2016 nr. 15

Nieuwsbrief 14 24 maart 2016 nr. 15 Nieuwsbrief 14 24 maart 2016 nr. 15 Via de familie van Arja van Wilgenburg ontvingen wij onderstaand bericht: Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B

Groepsspecifieke zaken : dinsdag 24 sept. kabouterpad groep A : donderdag 26 sept. kabouterpad groep B Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 2 Soesterberg, 17 september 2013. Beste ouders,

Nadere informatie

KALENDER: VAKANTIES 2015-2016: GROEP 8: ANWB STREETWISE:

KALENDER: VAKANTIES 2015-2016: GROEP 8: ANWB STREETWISE: KALENDER: 4 t/m 8 mei : Meivakantie 11 mei : Techniekmiddag groep 7 11 mei : ANWB Streetwise 11 mei : Bijeenkomst voor ouders groep 8 12 mei : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 12 mei : Excursie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 28 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels is het schooljaar alweer vier weken bezig. De infoavonden zijn geweest en volgende week staan de eerste formele oudercontacten op het rooster. Deze

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen!

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! 1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! Ge zijt nooit in orde! Ge zijt altijd te laat! Ge zijt nooit

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010

Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur J. Duut www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 7 no.13 4 maart 2010 Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Op dinsdag 16 maart houden we weer een open

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep!

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Op maandag dinsdag en woensdag hebben wij Juf Margareth en op donderdag en vrijdag, Juf Sjan. Op dinsdag is Juf Sjan er ook voor de groepen 5. Zij

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag!

Nieuwsbrief. Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Nieuwsbrief 2 9 Vrijdag 30 augustus: fotospeurtocht op de startdag! Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F Morgen starten we het jaar op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari Februari & Maart

Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari Februari & Maart Nieuwsbrief nummer: 5 16 februari 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

07 maart 2016 schooljaar nieuwsbrief 13

07 maart 2016 schooljaar nieuwsbrief 13 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 maart 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 13 Van de directie Een nieuwe Lijstereens boordevol nieuws! Juf Gina afwezig Juf Gina heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 4 - MAART 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 OPEN DAG 3 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 4 2.1 GROEPEN 8 4 2.2 GROEPEN 3 EN 4 4 3 VAN DE WERKGROEPEN 9 3.1 VAN DE VERKEERSCOMMISSIE

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. Jaargang 26 Nummer februari 2017

BLI X OPENER. In dit nummer: NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. Jaargang 26 Nummer februari 2017 BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Terugblik studiedag 8 februari In dit nummer: Terugblik studiedag 8 februari Oudertevredenheid Afscheid Henk Storms ANWB Streetwise

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf

november * Inloop LBO week groep 3 t/m * Daltonvisitatie 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de Korf november 2016 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033 4940473 1 2 * Inloop LBO week groep 3 t/m 8 3 4 5/6 7 8 * Daltonvisitatie 9 10 11 12/13 14 * Verkeersdag * Groepen 3 Streetwise in de

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

juni 2015 nr. 13 2014-2015

juni 2015 nr. 13 2014-2015 samenwijs juni 2015 nr. 13 2014-2015 Pittige Plus Torens Op school werken we op dinsdagmiddag met de Pittige Plus Torens. We hebben een project uitgekozen, namelijk EEN INTERVIEW. Eerst stelden we vragen

Nadere informatie

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen

PBS voor thuis: .. Agenda. Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen Jaargang 6: nummer 13 26-03-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 30 maart t/m 3 april Leerlingen t/m groep 2 vrij 06 april Pasen, alle leerlingen vrij 13 april Inloopochtend, 09.00 10.00

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

AGENDA Adviesgesprekken groep 8

AGENDA Adviesgesprekken groep 8 Schooljaar 2014-2015 Datum: 09-01-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 12 januari Woensdag 14 januari Dinsdag 13 januari Dinsdag 20 januari Woensdag 21 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie