KEIgaaf! Zomervakantieprogramma 2018, Bergkwartier, Soesterkwartier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KEIgaaf! Zomervakantieprogramma 2018, Bergkwartier, Soesterkwartier"

Transcriptie

1 KEIgaaf! Zomervakantieprogramma 2018, Bergkwartier, Soesterkwartier Week juli Ochtend Grote bellenblaas maken: Techniek Krijg jij het voor elkaar om met 2 takken, een touw en sop de grootste bel te maken? Nou, laat maar zien dan!! Steen, papier, schaar: Sport en spel Een heel spannend spel dat je met z n tweeën of met een hele groep kan doen. Wie kent het spel niet?! 17 juli Ochtend Sponsbeesten: Creatief Ga ontdekken hoe je van een spons een dier kan maken en kan het dier ook zwemmen? Lost in time: 10+

2 Een spel? Een geschiedenisverhaal? Het is het allemaal! Je gaat de IPad gebruiken als TomTom en lost puzzels op en je leert ook nog wat van Amersfoort. St. Joris wortelbananenbroodjes: Bakken Hou je van bakken? Dan is dit jouw middag! Leef je uit in de keuken en geniet na afloop van het heerlijke resultaat. 18 juli Ochtend Zomermobiel: Creatief Dit kunstwerk is een must voor op jouw kamer of in de tuin! Knikkerbaan: Techniek Ga helemaal los met spijkers, doppen en hout, en bouw een echte knikkerbaan! 19 juli Ochtend

3 Waxinelichtje versieren: Creatief Mag je in vakantie wat langer opblijven? Zet dan jouw eigen gemaakte waxinelichtje gezellig buiten op tafel. Tien tellen in de rimboe: Spel Een super leuk spel voor jong en oud 20 juli Ochtend Tentje maken: Maak alvast een tent voor de vakantie. Priklimonade maken: Techniek Hoe cool is het om je eigen priklimonade te maken! Vanmiddag gaat het gebeuren.

4 Week juli Ochtend Ananaslichtje: Creatief Om helemaal in de vakantiesfeer te komen is het te leuk om tropisch lichtje te maken. Ballonraket: Techniek Maak van een ballon een razend snelle raket!!! 24 juli Ochtend Amarena discozwemmen: Sport en spel (8+ - A&B diploma + max 35 per stadsgebied) Vind je zwemmen leuk en ben je gek op muziek en in het bezit van A&B diploma dan is dit echt iets voor jou!! Ratten en Raven: Spel Een kraker van een tikspel!

5 25 juli Ochtend Het jaar 4018: Creatief Kom er achter hoe mensen onze spullen uit 2018 vinden en denken wat het is. Oma s Amersfoortse appeltaart: Bakken Maak kennis met de allerlekkerste appeltaart van heel Amersfoort 26 juli Ochtend Reisboek maken: Creatief Maak een souvenierboekje wat je bijvoorbeeld mee kunt nemen op vakantie of tijdens een dag uit. Zandschuim maken: Techniek Wat is er niet leuker dan Zandvoort aan de Eem op de bso te hebben!

6 27 juli Ochtend Fotolijst maken: Creatief Jouw leukste vakantiefoto kan je vanaf nu in jouw eigen fotolijst doen. Wie, wat, waar, hoe????: Sport en spel Een fantastisch spel met allemaal opdrachten Week juli Ochtend Sportivate sportroute (Bergkwartier): Sport en spel Wat de mensen van Sportivate precies gaan doen, merk je op de dag zelf, maar dat het sportief is, is zeker. Maffia: Spel Echt een spel dat je keer gespeeld moet hebben. Een aanrader! 31 juli Ochtend Weven met een hoepel: Creatief De mooiste figuren creëer je door het weven met hoepel

7 Sportivate sportroute (Soesterkwartier): Sport en spel Wat de mensen van Sportivate precies gaan doen, merk je op de dag zelf, maar dat het sportief is, is zeker. Bouw de Lieve vrouwentoren: Techniek Bouw met behulp van papier een toren, maar je kunt het natuurlijk ook met blokken doen! 1 augustus Ochtend Medaillon maken: Creatief Wist je dat de medaillons uit Amersfoort, helemaal in Zeeland terug zijn gevonden? Hoe dat komt? Dat hoor je tijdens de activiteit. Bluf verstoppertje: Spel Ooit weleens verstoppertje gespeeld met 1 verstopper en 1 mol???? 2 augustus Ochtend Fotolijst maken: Creatief Jouw leukste vakantiefoto kan je vanaf nu in jouw eigen fotolijst doen.

8 Tas versieren: Creatief Heel handig om mee te nemen tijdens een dagje uit! 3 augustus Ochtend Zomermobiel: Creatief Dit kunstwerk is een must voor op jouw kamer of in de tuin! Kei-verse tomatensoep: Koken Het is nu jouw kans om verse tomatensoep te maken en thuis iedereen hiermee verrassen. Jij alleen weet hoe dit moet. Week 32 6 augustus Ochtend Tentje maken: Maak alvast een tent voor de vakantie. Priklimonade maken: Techniek Hoe cool is het om je eigen priklimonade te maken! Vanmiddag gaat het gebeuren.

9 7 augustus Ochtend Zandschuim maken: Techniek Wat is er leuker dan Zandvoort aan de Eem op de bso te hebben! Spons, water, vuur: Spel Je kunt het vergelijken met steen, papier, schaar en alleen iets anders 8 augustus Ochtend Sponsbeesten: Creatief Ga ontdekken hoe je van een spons een dier kan maken en kan het dier ook zwemmen? St. Joris wortel bananenbroodjes: Bakken Hou je van bakken? Dan is dit jouw middag! Leef je uit in de keuken en geniet na afloop van het heerlijke resultaat.

10 9 augustus Ochtend Waxinelichtje versieren: Creatief Mag je in vakantie wat langer opblijven? Zet dan jouw eigen gemaakte waxinelichtje gezellig buiten op tafel. Lost in time: 10+ Een spel? Een geschiedenisverhaal? Het is het allemaal! Je gaat de IPad gebruiken als TomTom en lost puzzels op en je leert ook nog wat van Amersfoort. Wasknijper spel Probeer zo snel mogelijk jouw wasknijpers aan de kleren van een ander te krijgen en wat er dan gebeurd? Ga het spelen en je komt er achter! 10 augustus Ochtend Grote bellenblaas maken: Techniek Krijg jij het voor elkaar om met 2 takken, een touw en sop de grootste bel te maken? Nou, laat maar zien dan!! Knikkerbaan: Techniek Ga helemaal los met spijkers, doppen, hout en bouw een echte knikkerbaan!

11 Week augustus Ochtend Het jaar 4018: Creatief Kom er achter hoe mensen onze spullen uit 2018 vinden en denken wat het is. Stand in de mand: Spel Een spel uit grootmoeders tijd!! Super leuk om te spelen. 14 augustus Ochtend Medialab, bouw je stad ( 8+) Medialab (4 tot 8) Steen, papier, schaar: Sport en spel Een heel spannend spel dat je met z n tweeën of met een hele groep kan doen. Wie kent het spel niet?!

12 15 augustus Ochtend + Ska-camping 16 augustus Ochtend Amarena discozwemmen: Sport en spel (8+ - A&B diploma + max 35 per stadsgebied) Vind je zwemmen leuk en ben je gek op muziek en in het bezit van A&B-diploma? Dan is dit echt iets voor jou!! Reisboek maken: Creatief Maak een souvenierboekje wat je bijvoorbeeld mee kunt nemen op vakantie of tijdens een dag uit. Ballon raket: Techniek Maak van een ballon een razend snelle raket!!!

13 17 augustus Ochtend Markt binnenstad Ontdek hoe het leven van marktmensen is. Levend kwartet: Spel en sport Een zeer dynamisch spel wat je echt gedaan moet hebben!!! Week augustus Ochtend en middag Wagenwerkplaats uur 21 augustus Ochtend Weven met een hoepel: Creatief De mooiste figuren creëer je door het weven met hoepel Slagbal: Sport en spel Dit is een spel dat iedereen gewoon leuk vindt. Gooien, vangen, slaan en rennen!!!!!

14 22 augustus Ochtend Medaillon maken: Creatief Wist je dat de medaillons uit Amersfoort, helemaal in Zeeland terug zijn gevonden? Hoe dat komt? Dat hoor je tijdens de activiteit. Bouw de Lieve vrouwentoren: Techniek Bouw met behulp van papier een toren, maar je kunt het natuurlijk ook met blokken doen! 23 augustus Ochtend en middag Naar de Flint met een SPETTEREND OPTREDEN!!! 24 augustus Ochtend Ananaslichtje: Creatief Om helemaal in de vakantiesfeer te komen is het te leuk om tropisch lichtje te maken.

15 Tas versieren: Creatief Heel handig om mee te nemen tijdens een dagje uit! Kei-verse tomatensoep: Koken Het is nu jouw kans om verse tomatensoep te maken en thuis iedereen hiermee verrassen. Jij alleen weet hoe dit moet.

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

LOCATIE SKSG VLINDERTUIN

LOCATIE SKSG VLINDERTUIN LOCATIE SKSG VLINDERTUIN Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. Donderdag 12 juli. Mandela s maken. Verrassing! Levend kwartet. Maffiaspel. Promotour en minidisco! Promotour en meeleeftheater

Woensdag 11 juli. Donderdag 12 juli. Mandela s maken. Verrassing! Levend kwartet. Maffiaspel. Promotour en minidisco! Promotour en meeleeftheater 9 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli 14 juli 15 juli Kraak de code Deze knutsel zal geheimen voor je ontrafelen vanmiddag! Fantasie dieren Mandela s maken Verrassing! Geluks- amulet Met deze knutsel

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie KwestFactory 4-6 jarigen Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie KwestFactory 4-6 jarigen Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! WATERPROEFJES 22 juli Wat doet een pingpongbal in een glas water en wat gebeurd er met een waterballon in de vriezer? We gaan het allemaal ontdekken! En wie weet eindigen we met een

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. Donderdag 12 juli. Mandela s maken. Verrassing! Levend kwartet. Maffiaspel. Promotour en minidisco! Promotour en meeleeftheater

Woensdag 11 juli. Donderdag 12 juli. Mandela s maken. Verrassing! Levend kwartet. Maffiaspel. Promotour en minidisco! Promotour en meeleeftheater 9 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli 14 juli 15 juli Kraak de code Deze knutsel zal geheimen voor je ontrafelen vanmiddag! Fantasie dieren Mandela s maken Verrassing! Geluks- amulet Met deze knutsel

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar Maandag 9 juli BSO Koraaleiland We starten deze vakantie met een spellendag! Levend stratego, buskruit, levend kwartet en nog veel meer! Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee? Dinsdag 10 juli

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders LOCATIE SKSG BUBBEL Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke meivakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Leuvensbroek Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Leuvensbroek Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Leuvensbroek 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie B bsoleuvensbroek@kion.nl 8 juli t/m 16 augustus 024 205 31 16 (Wingerd), 024 205 31

Nadere informatie

Water! Maandag 25 juli Dinsdag 26 juli Woensdag 27 juli Donderdag 28 juli Vrijdag 29 juli

Water! Maandag 25 juli Dinsdag 26 juli Woensdag 27 juli Donderdag 28 juli Vrijdag 29 juli Water! Maandag 25 juli Dinsdag 26 juli Woensdag 27 juli Donderdag 28 juli Vrijdag 29 juli Binkie: Yvonne, René en Marc Kwabbernoot: Tamara/ Ela Binkie: Marc, Yvonne en René Kwabbernoot: Bart/ Tamara Spetters:

Nadere informatie

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen Activiteitenboekje -april 2016 Workshop koekjes bakken Wegens groot succes gaan we ook dit keer weer gezellig koekjes bakken op de BSO. Als je zin hebt om mee te doen, geef je dan op voor deze workshop.

Nadere informatie

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen!

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen! DOEMIDDAG 17 januari 2018 13.30-16.00 met talentklassen! Open Huis 7 februari 2018 14.30-16.30 18.30-20.30 online & offline leren Meer ontdekken? Expeditie Waldheim 21 februari 2018 Expeditie Waldheim

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Zomervakantie Week 6 4-7 jaar

Zomervakantie Week 6 4-7 jaar Zomervakantie Week 6 4-7 jaar De laatste week van de zomervakantie is al weer aangebroken en we sluiten deze natlijk af met spetterende workshops. De aangeboden thema's zijn "", waarin we hutten bouwen,

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij gaan er een groot feest van maken voor de kinderen! Elke week heeft een ander

Nadere informatie

zomervakantie Op Weg Programma Magische wereld 9 juli t/m 17 augustus 2018 Buitenschoolse opvang Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Op Weg Programma Magische wereld 9 juli t/m 17 augustus 2018 Buitenschoolse opvang Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Op Weg 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie 024 663 18 05 06 33 63 59 01 bsoopweg@kion.nl 9 juli t/m 17 augustus Graag vóór 9.00 uur afmelden

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 30)

1 e week zomervakantie (week 30) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00 Parachute

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Meivakantie 2014: Lente kriebels

Meivakantie 2014: Lente kriebels Maandag 28 april 2014 Plantjes poten Natuur/crea 1 / 2 Hooiberg Spelletjes in de zaal Sport 1 t/m 4 HB/KH Gymspullen mee! Vrolijke kleuren sleutelhanger Crea 3 t/m 8 KH/ST Vrij zwemmen Sport 5 t/m 8 Stal

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

Natuurlijk avontuurlijk 7-13 Waalwijk

Natuurlijk avontuurlijk 7-13 Waalwijk Natuurlijk op avontuur! Ga met Mikz op reis en ontdek alle kanten van de natuur. In week 1 survivallen we op de savanne. In week 2 bevinden we ons op het strand. Week 3 wordt een bergachtige week. Trek

Nadere informatie

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 34 jaar We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2014 van de bso. Het thema deze

Nadere informatie

meivakantie boerderij

meivakantie boerderij Hebben jullie ook zo'n zin in vakantie? Na zo hard werken op school. Wij wel!!!!. We gaan er een super leuke tijd van maken op de boerderij met zeker ook een koninklijke verassing. Doen jullie ook mee?

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Aventurijn2 Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Aventurijn2 Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! STOPMOTION 22 juli Met een groepje aan de slag om je eigen filmpje te maken door middel van stopmotion. Stopmotion? Ja, ken je dat? Laat je verrassen hoe dit werkt! MEDEWERKERS: René

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Hallo wereld! zomerprogramma KION ZOMERTOUR Buitenschoolse opvang Makker. 17 juli tot en met 25 augustus Graag vóór 9.

Hallo wereld! zomerprogramma KION ZOMERTOUR Buitenschoolse opvang Makker. 17 juli tot en met 25 augustus Graag vóór 9. zomerprogramma Buitenschoolse opvang Makker KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie T 024 355 10 20 M 06 22 01 34 42 E bsomakker@kion.nl Graag vóór 9.00 uur afmelden 17 juli tot en met 25 augustus

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! KOPPEN MET SPIJKERS 22 juli Kan jij al een spijker in een plankje slaan? Vandaag komt er een echte timmerman langs om ons dat te leren. Misschien kan je het wel zo goed dat we wat in

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen

Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen Zaterdag 19 april We maken een leuke paasknutsel. Verder beginnen we natuurlijk met dansen en 13.30 uur. Voetballen en Basketballen voor alle leeftijden. 15.00

Nadere informatie

Recreatieprogramma Camping De Nollen

Recreatieprogramma Camping De Nollen Recreatieprogramma Camping De Nollen Zaterdag 31 maart **Pasen** 10.00 uur. Kom gezellig naar de recreatieruimte om een toffe paasknutsel maken.we beginnen de dag weer met een dansje en gaan daarna lekker

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Week 1 (10 14 juli) Maandag Mini/ Young Stars Young/ All Stars Dinsdag Mini/ Young Stars Young/ All Stars

Week 1 (10 14 juli) Maandag Mini/ Young Stars Young/ All Stars Dinsdag Mini/ Young Stars Young/ All Stars Week 1 (10 14 juli) Ochtend Maken van lekkere hapjes + picknick Open training Ajax Amsterdam Arena Begint om 10:30 Middag Tikspelen Samenwerkingsspelletjes/ waterspelletjes Ochtend Stoute Schoenenpad in

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Drakenburcht, BSO de Frodo s en BSO t Piratennest

Vakantieprogramma BSO Drakenburcht, BSO de Frodo s en BSO t Piratennest Thema: Reis om de wereld 1 juli BSO Drakenburcht Kunst Bouwspeelplaats Thialf We gaan met de bus naar bouwplaats Thialf. Wist je dat bouwspeelplaats Thialf vroeger een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma 27-10-2017/03-11-2017 Entertainment Programma #OntdekLandal Herfstvakantie Fun & Entertainment bij Ooghduyne In alle Nederlandse vakanties worden er op ons park diverse leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Zondag 1 april 1 e paasdag. Maandag 2 april 2 e paasdag. Mandje voor de paaseieren. Paashaas. Buskruit

Zondag 1 april 1 e paasdag. Maandag 2 april 2 e paasdag. Mandje voor de paaseieren. Paashaas. Buskruit Vrijdag 30 maart 31 maart 1 april 1 e paasdag 2 april 2 e paasdag 10.00 Versieren van de knutselruimte! Mandje voor de paaseieren Paashaas 15.00 kwartet Voetbal 12- Buskruit 18.30 Zwem je mee naar? Minidisco

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang De Sprong Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang De Sprong Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang De Sprong 8-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie c 06 51 45 38 03 8 juli t/m 16 augustus Graag via Ouderportaal afmelden Altijd opvang.

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 6 t/m 10 juli 2015 Thema: Natuur- Natuur en Techniek 6 juli 7 juli 8 juli 9 juli 10 juli Vandaag gaan we windmolentjes maken! Zullen

Nadere informatie

Zomervakantie 8+ Zomervakantie 8+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur

Zomervakantie 8+ Zomervakantie 8+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur Activiteit: Zwemmen in zwembad De Grote Koppel Vandaag gaan we zwemmen in het recreatie bad van De Grote Koppel, er is een king-size

Nadere informatie

Uitgeverij Schoolsupport Schrijfpalet 2 Denk goed na! 24. Lief dagboek

Uitgeverij Schoolsupport Schrijfpalet 2 Denk goed na! 24. Lief dagboek 24. Lief dagboek Informatieve tekst: dagverloop In een dagboek kan je schrijven wat je allemaal hebt beleefd. Je denkt terug aan je dag en schrijft op wat er is gebeurd! Schrijfpalet 2 Denk goed na! Denk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 6 augustus t/m vrijdag 12 augustus Spetterpret. Knutselen. Elke dag maken we weer iets leuks!

Recreatieprogramma. Zaterdag 6 augustus t/m vrijdag 12 augustus Spetterpret. Knutselen. Elke dag maken we weer iets leuks! Recreatieprogramma Zaterdag 6 augustus t/m vrijdag 12 augustus 2016 De Vledders Zeegserweg 9469 PL Schipborg (050) 4091489 www.devledders.nl Spetterpret Theater Met Otto, Elle en/of Izzi! Knutselen Sport

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Hutten bouwen Verzamelen voor de receptie! 20.00-21.30 Handboog schieten Zaterdag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Donderdag 10

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet Het is bijna zover... zomervakantie!! Uiteraard hebben wij weer allerlei leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. Elke week heeft een ander thema. Dit

Nadere informatie

Groep 8. Onze school, jouw toekomst! Leerlingmiddag 21 november openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo

Groep 8. Onze school, jouw toekomst! Leerlingmiddag 21 november openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo Groep 8 Leerlingmiddag 21 november 2018 openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo Onze school, jouw toekomst! ouw toekom Jouw toekomst begint op on Bergmolen ( vwo, havo, vmbo-tl)

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Jump 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie T 024 348 83 30 8 juli t/m 16 augustus Graag in Ouderportaal afmelden Altijd opvang. Altijd

Nadere informatie

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen nog een weeshuis. Wij gaan in de zomervakantie even terug

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee!

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee! Waterzuiveringsinstallatie Hallo redders, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Deze vakantie zijn we bij BSO Podium en omdat we deze ruimte nog niet zo goed kennen, gaan we vandaag rustig aan beginnen en de boel eens lekker verkennen. In de ochtend gaan we boodschappen doen, want

Nadere informatie