Koningsdag Marieke Moorman burgemeester

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koningsdag Marieke Moorman burgemeester"

Transcriptie

1 Koningsdag 2016 Er breken weer drukke tijden aan voor het Oranjecomité Heeswijk-Dinther en de vele vrijwilligers die hierbij betrokken zijn. De organisatie van Koningsdag en de herdenking op 4 mei is al jarenlang een traditie. Het blijft telkens weer een hele uitdaging om een programma neer te zetten dat voor iedereen iets te bieden heeft. En dat lukt de organisatie erg goed. De aubade is ieder jaar indrukwekkend. Dat is vooral te danken aan het Sint Barbara gilde, het Sint-Willebrordusgilde, Harmonie Sint Servaes en de Koninklijke fanfare Sint Willibrord, die hier een indrukwekkende ceremonie van maken. Als vertegenwoordiger van de Koning is het mij een eer om deze aubade in ontvangst te nemen. Het podium wordt ieder jaar voller met alle gedecoreerden. Fijn dat er zoveel oud-gedecoreerden bij aanwezig zijn; die verdienen het om ieder jaar weer eens in het zonnetje te worden gezet. Ook voor de jeugd zijn er volop activiteiten. Aan iedere leeftijd is gedacht. Hopelijk werkt het weer een beetje mee, dat maakt het toch net wat plezieriger. Al deze activiteiten kosten veel voorbereidingstijd. Gelukkig zijn er genoeg vrijwilligers die met plezier de handen uit de mou-wen steken. Dat is ook wel nodig, want alleen samen kun je er iets moois van maken. Het college komt zeker een kijkje nemen bij een aantal activiteiten. Na het feest is het tijd om te herdenken. Dit jaar ben ik namens het college aanwezig bij de herdenking op 4 mei in Heeswijk-Dinther. Ook dit is altijd een indrukwekkende dienst met me-dewerking van het Sint Barbara gilde, het gildekoor en Koninklijke fanfare Sint Willibrord. We vinden het belangrijk dat ook de jeugd hierbij betrokken wordt en ik doe dan ook graag een oproep aan de ouders om samen met uw kind(eren) deze herdenkingsdienst bij te wonen. Graag wens ik de organisatie en alle vrijwilligers veel succes met de voorbereidingen van alle activiteiten en alle bezoekers en deelnemers veel plezier met Koningsdag. Marieke Moorman burgemeester

2 Koningsviering Dit jaar zal de Koningsviering plaatsvinden in de H. Willibrorduskerk te Heeswijk. Aanvang: uur Thema: Warm hart Medewerking verlenen: Pastor Pieter Molenaar Joost Jansen O.praem Sint-Willebrordusgilde De Koninklijke fanfare Sint Willibrord

3 Optocht Start: uur Vanaf beide kerken vertrekken we met versierde fietsjes, steppen en bolderkarren in kleurrijke optochten naar het marktplein, waar elk kind met een duidelijk versierd fietsje etc. een presentje krijgt. Route vanaf Dintherse kerk: (o.b.v. harmonie en gilde) Torenstraat, Julianastraat, Bernhardstraat, Irenestraat en Plein 1969 Route vanaf Heeswijkse kerk: (o.b.v. fanfare en gilde) Hoofdstraat, Pastoor Maasstraat, Graaf Wernerstraat en Plein 1969

4 Aubade Op deze feestelijke dag zal een afgevaardigde van burgemeester en wethouders van Bernheze, namens Zijne Majesteit de Koning, de felicitaties van alle aanwezigen in ontvangst nemen. Fotograaf: José van der Heijden Programma: (aanvang u.) Muziekkorpsen spelen hun mars uit. Toespraak voorzitter Oranjecomité. Felicitaties namens B. & W. Muziekkorpsen spelen: Lang zal hij leven. Afgevaardigden van de gildes brengen hun vendelgroet. Muziekkorpsen spelen samen het Wilhelmus. Dankwoord voorzitter Oranjecomité. Afmars gildes en muziekkorpsen. Uitdelen van de presentjes.

5 Fietstocht Voor jong en oud is ook dit jaar weer een fietstocht van ongeveer kilometer uitgezet. Onderweg is er een post waar u voorzien wordt van een versnapering. Start en inschrijving: Tussen uur en uur op het feestterrein. De inschrijfstand zal in de hoek op Plein 1969 staan, vlakbij de bibliotheek. Kosten: Het inschrijfgeld bedraagt 2,00 per fiets(st)er. Wij wensen U veel fietsplezier! KINDERMARKT Zoals ieder jaar is er natuurlijk ook weer een kinderspullenmarkt vanaf u. tot u. Hier worden door basisschoolkinderen, tegen aantrekkelijke prijzen, diverse spulletjes verkocht. Wat je niet verkoopt, moet je natuurlijk weer mee naar huis nemen. Je mag je spullen brengen vanaf u. Auto s op het terrein zijn niet toegestaan. Ook niet voor het lossen en laden van spullen. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen.

6 Middagprogramma Wanneer u deze middag gezellig op het Oranjeplein vertoeft, kunt u genieten van de muziek van twee blaaskapellen. Wij zullen u wederom een middag vol entertainment bieden. Om te weten wat er op Koningsdag allemaal te doen is, zult u zelf moeten komen kijken en luisteren. Dit alles kan onder het genot van een drankje op het Oranjeterras. Plaats: Plein 1969 Heeswijk-Dinther Tijd: van uur. Kaartverkoop: voor de bibliotheek. Attractiepark ORANJE op en rond het marktplein. Een deelnemerskaart kost 2,00. Waar kun je allemaal aan meedoen als je een SPEELKAART hebt gekocht? Voor de kinderen van 0 t/m 8 jaar is er weer het bekende SPEELLAND en natuurlijk een LUCHTKUSSEN, SCHMINKEN en nog veel meer. Voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn er de HINDERNISBAAN, KLOMPLOPEN en nog veel meer. OPROEP!! Vrijwilligers gevraagd voor deze dag; dit kan in de vorm van opbouwen, afbreken of s-middags bij een spel staan. Wij hebben uw hulp hard nodig. Zonder vrijwilligers kan deze dag niet doorgaan, dus meldt u aan voor hulp op deze gezellige dag. Dit kan bij Anne-Marie Dangé van Sleuwen, adres: dange@ziggo.nl.

7 NIEUW: Op het Plein staan ook de gildes St.Barbara uit Dinther en Sint- Willebrordus uit Heeswijk en kunnen kinderen met een kaart van 8-12 jaar proberen om te vendelen, bazuin te blazen en te trommelen (tamboeren). Kom gezellig naar het ORANJEPLEIN, attractiepark op Plein Tot dan!! Laverhof Bewoners van Cunera en De Bongerd De dagbestedingscoaches welzijn Sjanet en Marga hebben weer hun uiterste best gedaan om een gezellig programma samen te stellen. Rond de klok van uur, na de aubade, brengt de Koninklijke fanfare Sint Willibrord een serenade voor alle bewoners. Het middagprogramma begint om uur in de Tuinzaal en voor u treedt op: Gerry van Houtert. De enige nog optredende Heikrekel van het alom bekende Orkest De Heikrekels.

8 Woensdag 27 april 2016 is het weer zover... Inschrijven kan op 27 april tussen u en u bij Soos IMeet in Dinther. De dag zal eindigen bij de Soos om ongeveer u. Voor 2,00 heb je een kei-leuke middag waarbij jij en je vrienden elkaar goed leren kennen. Wie is er sterk, wie is er slim en wie is er behendig?

9 Je mag meedoen als je in groep 7 of 8 van de basisschool of de 1 e of 2 e klas van het middelbaar onderwijs zit. Kijk of jij kan overleven op de tokkelbaan en of je zonder natte voeten aan de andere kant van de Aa weet te komen met het vlot. (Breng droge kleren mee!!) Natuurlijk staan je nog veel meer uitdagingen te wachten! Alles vindt plaats in en rondom het Aa-dal in Dinther. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de Helden en Heldinnen aan te moedigen die deze tocht durven te trotseren. Ben je 15 jaar of ouder en vind je het leuk om te helpen? Ook dan ben je van harte welkom! Geef je op via Je kan je hier ook aanmelden om je maatschappelijke stage bij Stichting Ranja te lopen. De Koningsdagsurvival wordt georganiseerd i.s.m. het Oranjecomité.

10 Koningsnacht & Koningsdag Oranje dagen vol beleving! Zoals de laatste jaren staat er ook deze keer op Plein 1969 weer een gezellige feesttent. Op Koningsnacht, dinsdag 26 april 2016 zal deze tent voor publiek om uur geopend zijn. Zoals vorig jaar weer vrij entree, dus kom gezellig binnen voor dit geweldige dorpsfeest! Uiteraard zijn er weer live muziek en een dj aanwezig, om te zorgen dat de voetjes van de vloer gaan, zoals vorig jaar met Baby Blue. Dit feestje gaan we nog eens DIK overdoen!

11 Fotograaf: Ruben van de Weijer Koningsdag Op Koningsdag, woensdag 27 april 2016 is de feesttent vanaf uur geopend voor alle festiviteiten die op en rond Plein 1969 te beleven zijn in samenwerking met het Oranjecomité. Zoals jullie gewend zijn, is er een ruim opgezet terras aanwezig, waar de zonnestralen hopelijk gaan neerstrijken om een feestelijke Koningsdag te beleven!

12 4 mei Nationale Dodenherdenking ATTENTIE:AANVANGSTIJD IS VERANDERD u.: Samenkomst in de H. Willibrorduskerk u.: Een stille tocht naar het Airborne monument met drumband en de bazuinblazers van Koninklijke fanfare Sint Willibrord en het Sint Barbara gilde. Om uur zal twee minuten stilte in acht genomen worden. Hierna worden kransen gelegd ter nagedachtenis en zal er een vendelgroet gebracht worden. Na het spelen van The last post en het zingen van het Wilhelmus, gaan we in stilte terug naar het kerkplein alwaar de tocht ontbonden wordt. Na afloop kunt u een kopje koffie in het Willibrordcentrum gaan drinken.

Koningsdag Programmaboekje 26 april 2014

Koningsdag Programmaboekje 26 april 2014 Koningsdag Programmaboekje 26 april 2014 Koningsdag 2014 26 april wordt dit jaar een bijzondere dag: voor het eerst in onze Nederlandse geschiedenis vieren we Koningsdag. Bernheze zal die dag oranje en

Nadere informatie

Afgelopen jaar is. Kom ook naar de gezinsviering!

Afgelopen jaar is. Kom ook naar de gezinsviering! Afgelopen jaar is Connie Juijn na 25 jaar gestopt met haar activiteiten en rol als voorzitter voor het Oranjecomité Heeswijk-Dinther. Ik wil haar dan ook nogmaals bedanken voor haar inzet. Na 7 jaar als

Nadere informatie

Koningsdag Programmaboekje 27 april 2015

Koningsdag Programmaboekje 27 april 2015 Koningsdag Programmaboekje 27 april 2015 Koningsdag 2015 Het was vorig jaar voor sommigen nog even wennen; na tal van jaren Koninginnedag naar een Koningsdag. Maar de feestvreugde was er niet minder om.

Nadere informatie

van Halte 5, Naast, debar.

van Halte 5, Naast, debar. Al geruime tijd zijn wij als Oranjecomité Heeswijk-Dinther druk bezig met de voorbereiding voor Koningsdag 2019. Na vele jaren van samenwerking met Stichting Ranja hebben we helaas vorig jaar moeten besluiten

Nadere informatie

Koninginnedag Programmaboekje 30 april 2012

Koninginnedag Programmaboekje 30 april 2012 Koninginnedag Programmaboekje 30 april 2012 De dagen waarop mensen zich verenigen naderen met rasse schreden: Koninginnedag en 4 en 5 mei staan voor de deur. Op verschillende manieren staan we daarbij

Nadere informatie

Beste inwoners van Heeswijk-Dinther Het belooft dit jaar een bijzondere

Beste inwoners van Heeswijk-Dinther Het belooft dit jaar een bijzondere Beste inwoners van Heeswijk-Dinther Het belooft dit jaar een bijzondere Koninginnedag te worden. Of moeten we het al Koningsdag noemen? Net als de rest van Nederland hebben de Oranjecomités van Heeswijk

Nadere informatie

KONINGSDAG PROGRAMMA OUDERKERK AAN DE AMSTEL.

KONINGSDAG PROGRAMMA OUDERKERK AAN DE AMSTEL. KONINGSDAG 2019 PROGRAMMA OUDERKERK AAN DE AMSTEL 10:30-12:00 uur 11:00 uur Familie Fietspuzzeltocht over een afstand van circa 30 km. Inschrijven en starten bij sporthal Bindelwijk, Kon. Julianalaan 16.

Nadere informatie

Oranjevereniging Middenmeer

Oranjevereniging Middenmeer Koningsnacht 2017 K on i n g s d a g Oranjevereniging Middenmeer Vernieuwd programma! Het is bijna zover!! Voor u ligt het vernieuwde programmaboekje van de koningsfestiviteiten 2017. Dit jaar een bijzonder

Nadere informatie

De kinderen kunnen zich de gehele dag uitleven op een prachtige grote klimvulkaan. Welke jongens en meisjes zijn zo stoer dat ze helemaal tot aan bove

De kinderen kunnen zich de gehele dag uitleven op een prachtige grote klimvulkaan. Welke jongens en meisjes zijn zo stoer dat ze helemaal tot aan bove KONINGSDAG 27 APRIL 2017 TE MIDDELSTUM. Al weer een jaar geleden dat we Koningsdag vierden onder slechte weersomstandigheden, waardoor we moesten uitwijken naar een binnenlocatie, en wel de Damsteekerk.

Nadere informatie

29 april 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter Cultureel Centrum op bezoek Harmonie Sint Servaes in HaDeefilm

29 april 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter Cultureel Centrum op bezoek Harmonie Sint Servaes in HaDeefilm 29 april 2014 Agenda - reminder 1 mei 2014 Geen repetitie A-selectie slagwerk 9 mei 2014 Medewerkersavond Abdij 20.30 uur 17 en 18 mei 2014 Jeugdkamp 10.30 uur 18 mei 2014 Bernhezer Solistenconcours 11.00

Nadere informatie

Programma. Middelharnis. Koningsdag 2017

Programma. Middelharnis. Koningsdag 2017 Programma Middelharnis Koningsdag 2017 KONINGSDAG 2017 Op 27 april is het Nationale feestdag in Nederland, want dan wordt de verjaardag van onze Koning Willem Alexander gevierd. En natuurlijk doet ook

Nadere informatie

ALGEMENE ORANJEVERENIGING BAFLO. Programmaboekje 2018

ALGEMENE ORANJEVERENIGING BAFLO. Programmaboekje 2018 ALGEMENE ORANJEVERENIGING BAFLO Programmaboekje 2018 Facebook-pagina: Oranjevereniging Baflo VOORWOORD Vrijdag 27 april a.s. vieren we de 51 e verjaardag van koning Willem-Alexander en daarmee alweer de

Nadere informatie

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 Bêste inwenners fân Raard, Bornwird, Foudgum Dit jaar staat weer in

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

PROGRAMMA 2015. KONINGSDAG Maandag 27 april. DODENHERDENKING Maandag 4 mei. BEVRIJDINGSDAG Dinsdag 5 mei

PROGRAMMA 2015. KONINGSDAG Maandag 27 april. DODENHERDENKING Maandag 4 mei. BEVRIJDINGSDAG Dinsdag 5 mei PROGRAMMA 2015 KONINGSDAG Maandag 27 april DODENHERDENKING Maandag 4 mei BEVRIJDINGSDAG Dinsdag 5 mei U bent van harte welkom!! Iedereen is welkom op wederom een gezellige sfeervolle en spetterende Koningsdag

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

GEMEENTEDAG 2015 HERVORMDE GEMEENTE PAPENDRECHT WIJK OOST & WIJK WEST

GEMEENTEDAG 2015 HERVORMDE GEMEENTE PAPENDRECHT WIJK OOST & WIJK WEST GEMEENTEDAG 2015 HERVORMDE GEMEENTE PAPENDRECHT WIJK OOST & WIJK WEST Op D.V. zaterdag 19 september is er weer een gemeentedag voor wijk Oost en West! Terwijl de kinderen zich vermaken bij het kindertheater

Nadere informatie

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 5 12 januari 2017 schooljaar 2016-2017 In deze Paletter: Nieuw Personeel BSO Boards, stepjes Open dagen Informatie van BVL werkgroep Dodehoekproject Nationaal voorleesontbijt

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel

THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel Een architect, krr krr* (potlood slijpen) elektricien, klik klak (schakelaar) een schilder, timmerman, klop klop (hamer) ze bouwen aan een

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 30,

INFO. Jaargang 23, Nummer 30, INFO Jaargang 23, Nummer 30, 2-5-2017 Maandag 01 mei LOT controle Dinsdag 02 mei Directie s middag aanwezig Woensdag 03 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Donderdag 04 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Directie

Nadere informatie

Teksten voor de Hoofdman Kringdag Gildenkring Hoge Schuts

Teksten voor de Hoofdman Kringdag Gildenkring Hoge Schuts In dit document staan de teksten en toespraken die voor de Hoofdman van het organiserende gilde van toepassing zijn tijdens de Kringdag van Gildenkring Hoge Schuts. Alles staat gerubriceerd op volgorde

Nadere informatie

Nieuwsbrief KIDSRUN Avond4daagse

Nieuwsbrief KIDSRUN Avond4daagse Nieuwsbrief N U M M E R 2 9 1 9 A P R I L 2 0 1 8 KIDSRUN 2018 Zondag 22 april lopen 117 leerlingen van onze school mee met de KIDSRUN Marathon! De start is om 10.00 uur (bij de busbaan/ Prismare). Komt

Nadere informatie

SJV? Wie of wat is dat?

SJV? Wie of wat is dat? SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974: Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten - groep van ongeveer 15 vrijwilligers (oranje) & - jeugdcommissie van 20 jongeren (blauw) Activiteiten

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 17 maart 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 Kalender Kalender 19 t/m 22 sept Algemene ouderavond Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 30 september Studiedag 5 oktober Start kinderboekenweek Alle kinderen zijn vrij Regel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Gildefeest St. Margaretha Aarle-Rixtel 2011.

Gildefeest St. Margaretha Aarle-Rixtel 2011. Gildefeest St. Margaretha Aarle-Rixtel 2011. Zondag 22 Mei JL gingen we met ons Gilde naar het Gildefeest in Aarle-Rixtel Wederom vertrokken we vanuit ons Skonne Bakel, weer met Traktor en wagen. De perdekar

Nadere informatie

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019 Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 21, 22 en 23 september 2018 1 Voorwoord In de kerk zijn we veel bezig met het verstand. We vinden kennis van God en de Bijbel heel belangrijk.

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen..

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen.. In de Kijker April 2018 Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Vanmorgen zijn de kinderen van groep 1 en 2 op schoolreis gegaan. Een spannende gebeurtenis! Alle kinderen konden een plekje

Nadere informatie

Namens de dorpsraad heette Joop Krant een ieder welkom met de volgende woorden.

Namens de dorpsraad heette Joop Krant een ieder welkom met de volgende woorden. Met het realiseren van een oorlogsmonumentje op het plein voor de kerk heeft Maashees ook een plek gekregen waar nu jaar jaarlijkse een dodenherdenking op de avond van 4 mei zal worden gehouden. Voor deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 13 april tot 20 april 2018

Nieuwsbrief De Lichtbron 13 april tot 20 april 2018 Nieuwsbrief De Lichtbron 13 april tot 20 april 2018 Lichtbron-inspiratie In een aantal gespreksgroepen is na de Pasen het verhaal van Tomas behandeld. Zijn (on)geloof en twijfels helpen ons in onze twijfels.

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Activiteitenladder Gieten

Activiteitenladder Gieten Activiteitenladder Gieten In de week van 13 t/m 17 oktober kunnen alle kinderen in Gieten meedoen met de feestelijke herfstweek! Deze activiteitenladder staat dit jaar in het teken van het thema van de

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd!

Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd! Jongens van groep 8 a en 7/8 b, van harte gefeliciteerd! Datum : 14-04-2016 Jaargang: 24 Aflevering: 12 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl 22-apr 13-mei Agenda Koningsspelen, Continurooster Schoolfeest (25

Nadere informatie

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober 2018 www.swodongen.nl Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners Meer dan één miljoen Nederlanders voelt

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

11 Maart 2015. Gefelicitaart

11 Maart 2015. Gefelicitaart Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 11 Maart 2015 Gefelicitaart 12 mrt. Jelle gr. B 12 mrt. Tibbe gr. A 12 mrt. Kris gr. 6 13

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

april 2013 De grote rekendag! Koffieochtend Letter Lab Vieringen Werkmiddag in de heemtuin

april 2013 De grote rekendag! Koffieochtend Letter Lab Vieringen Werkmiddag in de heemtuin april 2013 De grote rekendag! Op woensdag 17 april doet onze school weer mee aan de grote rekendag. Het thema van de 11de grote rekendag is Spelen met meten en meetkunde. De school wordt omgebouwd tot

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat.

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. Hoofdredactie: Paul Meekhof mei / juni 2015 Pagina s : 10 NR 4 De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. De herdenking van afgelopen 4 mei en de viering van 5 mei. Voor het

Nadere informatie

Mededelingen. Een terugblik. Maart 2006

Mededelingen. Een terugblik. Maart 2006 En hier is ie dan weer.. de nieuwsbrief van de Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch. Terug van weggeweest. Via deze nieuwsbrief willen wij jullie als leden, maar ook vooral jullie familie, vrienden en

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Programma 1 april tot en met 5 mei 2015

Programma 1 april tot en met 5 mei 2015 "Gemeente Epe 70 jaar bevrijding" Programma 1 april tot en met 5 mei 2015 Onderdeel Datum Tijd Locatie Nadere omschrijving Bevrijdingskrant 01.04.15 Huis aan huis verspreiding in de gemeente Epe Er wordt

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Zomer festival. by SOVAK

Zomer festival. by SOVAK Zomer festival by SOVAK Programmaboekje 2018 Openingsfeest met zanger Bas en een springkussen! Het zomerprogramma staat in het teken van de muziek en we gaan gezellig van start met..muziek en zang van

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!!

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!! Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA 5 december Sinterklaasfeest 12.00 uur vrij 6 december Speelgoedshow groep 1 t/m 8 8 december Versieren Kerst 9 december Groepsmail Middag vrij 14 december gr 7/8 naar Erasmus

Nadere informatie

Voorbeelden van draaiboeken

Voorbeelden van draaiboeken Praktische tips 2 Voorbeelden van draaiboeken 3 Voorbeeld uitnodiging herdenking 4 Voorbeeld uitnodiging overdracht 5 Voorbeeld welkomstwoord 5 Voorbeeld slotwoord 6 Gedichten Voorbeelden van draaiboeken

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

Nieuwsgierig? Met dank aan

Nieuwsgierig? Met dank aan Brandweerdag Sponsoren Met dank aan Alle vrijwilligers Jeugd brandweer Almere Fred Smelt DJ Hans Schiffers De stek Jan Paul Heemskerk Eijkemans attractieverhuur BV Nieuwsgierig? Sinds 1986 organiseert

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

NIEUW-BALINGE TELEGRAPH

NIEUW-BALINGE TELEGRAPH THE NIEUW-BALINGER TELEGRAPH Jaargang 52 Programmaboekje Zomerfeest, 1 augustus tot en met 6 augustus 2017 ZOMERFEEST 2017 IN WESTERNSTIJL 2 e Editie Obstakelrun NIEUW-BALINGE Vrijdag 4 augustus 2017 wordt

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

H O F N I E U W S MOOI WEER MET DE KONINGSSPELEN. ZONNEBRAND SMEREN/PET /FLESJE WATER

H O F N I E U W S MOOI WEER MET DE KONINGSSPELEN. ZONNEBRAND SMEREN/PET /FLESJE WATER H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Ma.16 t/m vrijdag 20 april 1 t/m 8 Op voeten en fietsen naar school, 19 april speciale actiedag Di. 17 t/m do. 20 april 8 Eind-cito Vrijdag 20 april 1 t/m

Nadere informatie