Belangrijke data. Inhoudsopgave. Hulp sportdag en Creaweek!!!! Vrijdag 29 juni 18

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke data. Inhoudsopgave. Hulp sportdag en Creaweek!!!! Vrijdag 29 juni 18"

Transcriptie

1 Belangrijke data Vrijdag 29 juni 18 Maandag 2 juli 18 Woensdag 4 juli 18 Donderdag 5 juli 18 Vrijdag 6 juli 18 Afscheid groep in De Dreef Groep 1-2 school (ipv 22 juni) Vanaf uur vrij!! Opening creaweek 8.30 Afsluiting creaweek Sportdag Ouderkindfeest Vakantie Inhoudsopgave Hulp sportdag en Creaweek!!!! Uitslag MR-verkiezingen Vier de zomer: voorkom een zomerleesdip! Afscheid Gerlinde Studiedagen & vrije dagen Bijstelling data startgesprekken Herhaalde oproep inschrijving informatieavond Fotoboek van Klasbord Gezocht externe vrouwelijke vertrouwenspersoon voor PlatOO Kledinginzameling Wist u dat.? Bijlagen Inschrijfformulier informatieavond 5 september 18 In de vakantie op het podium! Toneelspelen in het Annatheater. Hulp sportdag en Creaweek!!!! Komende week wordt weer een spetterende week. Maandag tot en met woensdag creaweek en donderdag de jaarlijkse sportdag. Voor de creaweek zijn er nog workshops waarbij we nog hulp nodig hebben! Als je tijd hebt graag nog inschrijven! Inschrijfformulier ligt op de balie bij de keuken. Daarop is te zien waarbij hulp nodig is! We zijn ook nog dringend op zoek naar hulp op de sportdag voor de groepen 5 t/m 8, die op de hockeyvelden gaan sporten. Er volgt nog een mail over de sportdag, aangezien er ook gewerkt gaat worden op de hockeyvelden en we jullie gaan informeren via welke route iedereen de hockeyvelden kan bereiken. Ik kan het. Ik wil het..ik doe het. Zelf.. Samen met jou.

2 Meld je alsjeblieft nog aan of via mail of op de inschrijflijst in de keuken. Uitslag MR-verkiezingen De uitslag van de MR-verkiezingen is bekend. Er waren twee plaatsen beschikbaar en er waren vier kandidaten. Het aantal stemmen van de vier kandidaten lag ontzettend dicht bij elkaar. Karin Appeldoorn en Vera Kuijpers hadden beiden de meeste stemmen. Zij zullen komend schooljaar plaatsnemen in de MR. Wij bedanken Jorg Krijnen hartelijk voor zijn afgelopen MR-termijn. En ook Erik Janssen danken we voor zijn kandidaatstelling. Erik en Jorg, over een paar jaar is er weer een nieuwe kans. Laat m niet liggen. Vier de zomer: voorkom een zomerleesdip! Blijf vooral lezen, ook in de vakantie! Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die niet lezen tijdens de zomervakantie in niveau gelijk blijven of zelfs achteruit gaan, terwijl kinderen die veel lezen een hoger leesniveau hebben na de vakantie. Zorg dus dat je kind ook in de vakantie blijft lezen. Nu denk je misschien: Is dat nu nodig, mijn kind heeft toch vakantie en heeft ook ontspanning nodig?. Dat is ook zo! Juist in de vakantie kan je kind leeskilometers maken met andere teksten dan die hij/zij op school gewend is. En uiteindelijk help je, je kind ermee; als er in de vakantie wordt gelezen verloopt de overgang naar het lezen op school na de vakantie gemakkelijker! Tips: * laat de kinderen zelf hun leesboeken uitkiezen: een abonnement bij de bieb is voor kinderen gratis! * tel de leeskilometers: elke bladzijde is 1 cm? * blijf voorlezen: ook als je kind zelf leert lezen en ook ja...in groep 7/8 is dat ook nog leuk! * lees zelf ook elke dag (even) * geeft complimenten: en af en toe als beloning een ijsje is ook lekker ;) * neem luisterboeken mee op vakantie * maak een leuke leesbingo * geen Nederlands gesproken films mee op vakantie maar met ondertiteling: ook alvast goed voor het Engels! Boekentips: * vakantieboeken (Donald Duck, Jan, Jans & de kinderen, Dora, Hoe overleef ik?, etc.), * informatieve tijdschriften zoals de Quest Junior * boeken over uw vakantiebestemming, uw eigen stad of over het land van opa en oma * puzzelboekjes met kruiswoordraadsels en rebussen, * oefenboekjes voor letters, woorden en schrijven (aangepast aan de leeftijd van uw kind), * brochures van pretparken, vakantiefolders, activiteitenprogramma van camping en stad * menukaarten op een terrasje, de gebruiksaanwijzing van een spel of vlieger, opblaasboot * of je downloadt de vakantiebieb app. Zomerlezen met de VakantieBieb Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin. Naast jeugdboeken vind je vanaf 1 juli ook boeken voor volwassenen in de app. Laat de vakantie dus maar beginnen. Probeer het eens uit! De kinderen hebben hier een deurhanger van meegekregen.

3 Afscheid Gerlinde Gerlinde heeft afgelopen dinsdagmiddag afscheid genomen in groep 0/1 en morgen is het de laatste gewone dag in groep 2. Volgend schooljaar zal Gerlinde niet meer op De Driehoek werken, maar verkast ze naar t Schrijverke in Mierlo. Voor ons wel leuk, want dan komen wij haar nog tegen op dagen van ons bestuur PlatOO. We wensen Gerlinde heel veel plezier en succes op t Schrijverke. Studiedagen & vrije dagen vrijdag 21 september Let op! Deze datum is gewijzigd woensdag 7 november donderdag 6 december vrijdag 21 december vrijdag 15 februari vrijdagmiddag 1 maart maandag 25 maart vrijdag 19 april maandag 13 mei vrijdag 7 juni 19 Groep 1/2 is in even weken vrij, met uitzondering van vrijdag 28 juni 19. Deze dag wordt gewisseld met 21 juni i.v.m. het afscheid groep 8 s avonds op 28 juni 19. De vakanties zijn al terug te vinden in de agenda op de website en zijn reeds eerder gecommuniceerd. Wij volgen hierin het Brabants Advies Vakantieplanning Bijstelling data startgesprekken Donderdag 6 september Startgesprekken groep 4/5 & groep 6/7 Dinsdag 11 september Startgesprekken overige groepen (= niet groep 4/5, 6/7) Woensdag 12 september Startgesprekken alle groepen Herhaalde oproep inschrijving informatieavond De informatieavond op woensdag 5 september 18 zal er deels hetzelfde uitzien als afgelopen jaar. Ook dit jaar kunt u 2 keuze rondes bijwonen. Dit jaar is er een tussenronde waarin iedereen deelneemt aan de bijeenkomst rondom educatief partnerschap. Een belangrijk doel in ons jaarplan is gericht op oudercommunicatie en educatief partnerschap. Graag horen we deze avond (ook) uw ideeën hierover. De workshops die ook vorig jaar op het programma stonden hebben een vergelijkbare invulling als het afgelopen jaar. De avond start om met een korte kennismaking in de klas met de leerkrachten. De eerste workshopronde start vervolgens om Rond sluiten we de avond af. U kunt zich inschrijven tot woensdag 22 augustus a.s. middels het inschrijfformulier in de bijlage, de papieren versie in de hal of per mail aan info@3hoek.nl. Kijkend naar het programma, zeker een avond om aanwezig te zijn!

4 De volgende onderwerpen staan op de planning: 1. Dag in groep 0/1/2 door Jeanne & Jolyne Wat gebeurt er op een normale dag in groep 0/1/2? 2. Onderwijs in de groepen 4 t/m 7 Onderwijs in de groepen 4 t/m 7 zien er ongeveer hetzelfde uit. Er komen geleidelijk wat nieuwe activiteiten en/ of lessen bij. Hoe ziet dat er ongeveer uit? En hoe organiseren we dit schooljaar het onderwijs in de groepen 4/5, 5/6 en 6/7? Waar doen we dingen groepsoverstijgend, samen en apart? 3. ICT gebruik Kinderen werken steeds meer met ICT. Wat doen zij dan en hoe zetten wij ICT in als hulpmiddel? (= grotendeels hetzelfde als afgelopen schooljaar) 4. Passend onderwijs Sommige kinderen hebben in het verleden in kleine groepjes buiten de klas extra instructie en oefening gehad. Soms gebeurt dit nog, maar we maken ook andere keuzes. Hoe doen we dat nu? 5. Staal, onze taal- en spellingaanpak Hoe ziet ons taal- en spellingonderwijs eruit? (= grotendeels hetzelfde als afgelopen schooljaar) 6. Advisering/aanmelding voortgezet onderwijs door Daan & Suzanne Als je de stap naar de middelbare school gaat zetten, is het wel handig dat je de weg weet. (= grotendeels hetzelfde als afgelopen schooljaar) 7. Jaarplan Er ligt weer een nieuw jaarplan. Wat vindt u daar eigenlijk van? 8. Dag in groep 3 door Meike & Carry Hoe ziet een dag in groep 3 er uit? 9. Veilig leren lezen Hoe ziet het leren lezen: Veilig leren lezen er uit in groep 3? 10. Anti-pest aanpak Hoe voorkomen wij pesten op de Driehoek? 11. Automatiseren rekenen Waarom is automatiseren bij rekenen zo belangrijk? Hoe maken we dit leuk? Fotoboek van Klasbord Aan het eind van het schooljaar is het mogelijk om een fotoalbum samen te stellen met foto s die de leerkrachten op Klasbord hebben geplaatst. Wanneer u meer kinderen hebt, kunt u uit alle groepen die u volgt foto s selecteren. U ontvangt een mail van de leerkracht met daarin de link om een eigen fotoboek te maken. Volgende week zullen er waarschijnlijk nog een aantal mooie foto s langs komen, dus misschien nog een weekje wachten met het samenstellen!

5 Gezocht externe vrouwelijke vertrouwenspersoon voor PlatOO PlatOO zoekt, naast de mannelijke vertrouwenspersoon die is benoemd, ook een vrouw met wie ouders in contact kunnen treden m.b.t. onvrede of problemen die niet in de lijn met directeur danwel bevoegd gezag tot een oplossing kunnen worden gebracht. De profielschets van deze functie kunt u opvragen bij het secretariaat van PlatOO secretariaat@platoo.nl Kent u een vrouw die geschikt is voor deze functie? Wij zouden het erg op prijs stellen als u dit bij haar onder de aandacht brengt. Kledinginzameling De laatste kledinginzameling van dit schooljaar heeft 74,- opgeleverd. Iedereen weer hartelijk dank voor jullie bijdrage. Daar kan de ouderraad weer leuke dingen mee doen voor de kinderen. Wist u dat.? alle stagiaires, Iris, Dana en Lucas deze week afscheid genomen hebben van De Driehoek? we hopen dat ze volgend jaar weer zo n leuke stage krijgen. we met groep 8 geëvalueerd hebben op 8 jaar Driehoek zij een heleboel tops voor ons hadden, zoals samen met de kleuters kunnen spelen, buiten de klas op de werkpleinen kunnen werken, het nieuwe schoolgebouw, leuke klassen waar iedereen aardig doet, ook aardige leerkrachten, kamp en afscheid groep 8 enz. en ook tips, zoals meer Engels, langere pauzes, meer voetballen en andere sportactiviteiten, niet op de grond zitten bij de weekopening, kleinere klassen enz. wij deze tips en tops samen bespreken en bekijken wat we met elke tip kunnen doen. dit de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar is. Wij zien elkaar hopelijk de komende dagen nog bij het afscheid groep 8, bij de creaweek, de sportdag en het ouder-kindfeest donderdagavond. En dan een heeeeeeeeele fijne vakantie!!!!!! Volgende nieuwsbrief 23 augustus 2018

6 Bijlagen Inschrijfformulier informatieavond 5 september 18 Op basis van de inschrijvingen maken wij een rooster. Wij hopen natuurlijk dat we iedereen de gewenste keuzes kunnen laten bijwonen. Voor de zekerheid vragen we u een top 3 aan te geven, waarvan u er maximaal 2 zult bijwonen. Graag uw 3 keuzes aangeven, waarbij nummer 1 uw eerste voorkeur heeft, dan nummer 2 enz. Wij verwachten uw inschrijving uiterlijk woensdag 22 augustus 18 ingeleverd bij de leerkracht of per mail op info@3hoek.nl Inschrijfformulier informatieavond 5 september Naam: 2. Naam: U kunt als koppel ook verschillende keuzes maken, dan vult u in de tweede kolom de cijfers van de 2e naam in. Onderwerpen informatierondes: 1. Dag in groep 0/1/2 2. Onderwijs in de groepen 4 t/m 7 3. ICT gebruik 4. Passend onderwijs 5. Staal, de nieuwe taal en spellingaanpak 6. Advisering/aanmelding voortgezet onderwijs 7. Jaarplan Dag in groep 3 9. Veilig leren lezen 10. Anti-pestaanpak 11. Automatiseren rekenen

7 In de vakantie op het podium! Toneelspelen in het Annatheater. Op dinsdag 17 juli organiseert Jeugdtheaterschool Annatheater een dag vol theaterplezier! We spelen de hele dag toneel en s avonds laten we wat we gedaan hebben aan het publiek zien, in een echt theater met alles erop en eraan. Kom in het Annatheater op het grootste podium van Helmond in de spotlights staan! Wanneer: dinsdag 17 juli van tot uur Waar: Annatheater Helmond Voor wie: kinderen vanaf 8 jaar Wat kost het: 25,00 GEÏNTERESSEERD? Neem contact op met Lavínia Germano: telefoon: / laviniagermano@annatheater.nl Deze cursus is mede mogelijk gemaakt door Cultuur Contact. Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het Station Helmond. Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. info@annatheater.nl -

Inhoudsopgave. We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting. Gymspullen a.s. maandag

Inhoudsopgave. We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting. Gymspullen a.s. maandag Inhoudsopgave Inhoudsopgave We gaan weer beginnen! Kanjerweek afsluiting Gymspullen a.s. maandag Herhaalde oproep inschrijving informatieavond voor a.s. woensdag!! Data startgesprekken Inschrijven startgesprekken

Nadere informatie

JLS NIJS Juli Belangrijke data o Week 28. Surhuizum, 10 juli Beste ouders, verzorgers

JLS NIJS Juli Belangrijke data o Week 28. Surhuizum, 10 juli Beste ouders, verzorgers JLS NIJS Juli 2018 Surhuizum, 10 juli 2018 Beste ouders, verzorgers Het schooljaar is rond, een jaar waarin we met elkaar samengewerkt hebben om het beste uit onze kinderen te halen. Om ze zelfvertrouwen

Nadere informatie

1 juli 2019 nr. 14. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

1 juli 2019 nr. 14. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 1 juli 2019 nr. 14 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, En dan is het al zo ver. De laatste schoolweek is aangebroken en de zomervakantie staat al om de hoek te wachten. Het afgelopen jaar is er door iedereen

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave

Belangrijke data. Inhoudsopgave Belangrijke data donderdag 22 juni 17 vrijdag 23 juni 17 maandag 26 juni 17 maandag 26 juni 17 maandag 26 juni 17 maandag 26 juni 17 dinsdag 27 juni 17 dinsdag 27 juni 17 donderdag 29 juni 17 donderdag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 39 Afscheid juf Trudy Na ruim 28 jaar met veel passie werkzaam te zijn geweest op de St. Odulfus, neemt juf Trudy in verband met pensioen afscheid van onze school en van het onderwijs.

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 29 juni 2018 nummer: 19 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Vertrek van juf Inge Boot Gisteravond kregen we

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van donderdag 19 april 2018 nummer: 15 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 20 april 2018 Koningsspelen 7 mei 2018 Haarcontrole

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave

Belangrijke data. Inhoudsopgave Belangrijke data Vrijdag 1 juni 18 Zaterdag 2 juni 18 Maandag 4 juni 18 Woensdag 6 juni 18 Donderdag 7 en vrijdag 8 jun 18 Dinsdag 12 t/m vrijdag 15 juni 18 Donderdag 14 juni 18 Vrijdag 15 juni 18 Maandag

Nadere informatie

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten!

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten! Leesmij Jaargang 19, nummer 7 Helmond, 14 december 2018 Dag Sinterklaas! In samenwerking met het kunstkwartier heeft Sinterklaas een mooi nieuw behang mogen ontvangen voor op zijn kamer. De kinderen hebben

Nadere informatie

Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!! Schooljaar Nr. 37

Agenda: Uitlachen en pesten vinden wij naar. Daarom zijn wij aardig voor elkaar!! Schooljaar Nr. 37 Schooljaar 2017-2018 Nr. 37 De laatste 4 weken van het schooljaar zijn aangebroken en dat betekent een heleboel leuke activiteiten in het verschiet. Zoals de schoolreizen, de bosdag voor groep 3 t/m 8,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 20 Helmond, 3 juli Hallo,

Leesmij. Jaargang 18, nummer 20 Helmond, 3 juli Hallo, Leesmij Jaargang 18, nummer 20 Helmond, 3 juli 2018 Goede doel 2018 De kinderen hebben een heel mooi bedrag opgehaald voor het goede doel! Voor 22@11 een bedrag van 614,46 Voor het buitenspelmateriaal

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

t Korenpraatje Namens de directie en het team Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Namens de directie en het team Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 22 december 2017 nummer: 8 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 8 januari 2018 Haarcontrole 19 januari 2018 Open

Nadere informatie

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou.

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou. 22 december 2017 jaargang 4 Wij leren samen met jou. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Van de OC Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Van de directie Van de OC Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van donderdag 20 december 2018 nummer: 5 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Vervolgstappen n.a.v. het inspectiebezoek

Nadere informatie

Alle kinderen uit groep 7 B zijn inmiddels op de hoogte gebracht. We hopen dat u uw kind ook thuis goed opvangt als hij/zij erover wil praten.

Alle kinderen uit groep 7 B zijn inmiddels op de hoogte gebracht. We hopen dat u uw kind ook thuis goed opvangt als hij/zij erover wil praten. Bladzijde 1 Overlijden Bladzijde 2 Nieuwe leerlingen Uitslag MR verkiezingen Het beste paard van stal Avondvierdaagse Bladzijde 3 Penningmeester gezocht Klusjes schoolplein Zomerlezen Bladzijde 4 Zonnetje

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 1. 07-09 - 2017 Mededelingen van de school Start van het schooljaar Het nieuwe schooljaar 2017-2018 is inmiddels weer gestart. De nieuwe kinderen in onze groepen 1 en de kinderen die van

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 39 week 28, 11 juli kalender juni / juli 2019

Nieuwsbrief 39 week 28, 11 juli kalender juni / juli 2019 Nieuwsbrief 39 week 28, 11 juli 2019 kalender juni / juli 2019 vrijdag 12 juli - 12.00u vrij zaterdag 13 juli t/m zondag 25 augustus - zomervakantie maandag 26 augustus - 1 e schooldag 2019-2020 Morgen:

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden!

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden! Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 Beste ouders en geïnteresseerden! een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Inmiddels is het 1 december geweest en dat betekent dat alle

Nadere informatie

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen,

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen, VAN DE DIRECTIE 20-07-2017 Geachte ouders en beste kinderen, Morgen begint de zomervakantie! Lekker uitrusten na een lange periode van hard werken. Want dat is wat de kinderen en leerkrachten zeker hebben

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Jeugdtheaterschool 2016 / Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond

Jeugdtheaterschool 2016 / Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond Jeugdtheaterschool 2016 / 2017 Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond 0492 47 52 55 info@annatheater.nl www.annatheater.nl Jeugdtheaterschool Annatheater Onze Jeugdtheaterschool is een plek waar kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Oudergesprekken. Vervangers

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Oudergesprekken. Vervangers Belangrijke data Dinsdag 31 januari 17 Maandag 6 februari 17 Woensdag 8 februari 17 Donderdag 9 februari 17 Inhoudsopgave Belangrijke data Inhoudsopgave Oudergesprekken Vervangers Agenda MR 8 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Productiegroep Jeugdtheaterschool Informatie over de Jeugdtheaterschool Over de docent Een prachtig vormgegeven, waarachtig

Productiegroep Jeugdtheaterschool Informatie over de Jeugdtheaterschool Over de docent Een prachtig vormgegeven, waarachtig Jeugdtheaterschool 2018 / 2019 Jeugdtheaterschool Annatheater Onze Jeugdtheaterschool is een plek waar kinderen en jongeren van alle leeftijden op verschillende niveaus acteerlessen kunnen volgen. Altijd

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief.

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief. H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Vrijdag 6 juli 1 t/m 8 Laatste schooldag Ma 8/7 t/m vr.16/8 1 t/m 8 Zomervakantie AFSLUITING SCHOOLJAAR 2017-2018 Waterspektakel Beste ouders, opa en oma's

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Filmpje: Goede leerkracht/ leerling volgens kinderen van De Driehoek.

Filmpje: Goede leerkracht/ leerling volgens kinderen van De Driehoek. Belangrijke data Maandag 13 februari 17 Dinsdag 14 februari 17 Woensdag 15 februari 17 Donderdag 16 februari 17 Donderdag 16 februari 17 Vrijdag 17 februari 17 Vrijdag 17 februari 17 Zondag 19 februari

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

DE INFO nummer 1 29 augustus 2018

DE INFO nummer 1 29 augustus 2018 Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 1 29 augustus 2018 AGENDA 10 september Vergadering OV 12 september Vergadering

Nadere informatie

De schooltijden blijven hetzelfde. Alle ouders die meehelpen willen wij alvast bedanken voor de hulp!

De schooltijden blijven hetzelfde. Alle ouders die meehelpen willen wij alvast bedanken voor de hulp! Leesmij Jaargang 18, nummer 16 Helmond, 19 april 2018 Koningsspelen Vrijdag 20 april vieren we de Koningsspelen. We starten de ochtend met een verzorgd ontbijt in de groepen. De kinderen hoeven geen bestek

Nadere informatie

Nummer december 2018 Sint Trudo Info Pagina

Nummer december 2018 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.8 6 december 2018 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Van harte welkom aan Tom Bloks die zal beginnen in groep 1/2 B bij juf Moniek. en aan Noud Meulendijks die 17 december start in groep 3 bij juf

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni/Juli CBS De Hoeksteen Siersteenlaan EZ Groningen

Nieuwsbrief Juni/Juli CBS De Hoeksteen Siersteenlaan EZ Groningen Nieuwsbrief Juni/Juli 2018 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl CBS De Hoeksteen Siersteenlaan 480-1 9743 EZ Groningen 050-5791550 De bijbelteksten waar we de komende maand over werken zijn: Week 23

Nadere informatie

t vergeet mij nietje

t vergeet mij nietje GODSDIENST Thema: De natuur Adam en Eva zijn de eerste mensen die in de goddelijke tuin, het paradijs, mogen wonen. Gelukkig zijn ze daar met elkaar want God vindt dat de mens niet alleen kan blijven.

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 21 juli 2017 12 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Kanjertraining MR/SAC/OV Vacature OV Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond Bedankt ouders! Laatste

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar

#20 1 juli 2016. Het einde van een schooljaar #20 1 juli 2016 Bedankt ouders! Als school kunnen we niet zonder de hulp van ouders. We willen alle ouders van harte bedanken voor de geboden hulp dit schooljaar. Of u nu mee bent geweest als begeleider,

Nadere informatie

Schooljaar Jaargang 28 nr. 1 Susteren, september 2015

Schooljaar Jaargang 28 nr. 1 Susteren, september 2015 Schooljaar 2015-2016 Jaargang 28 nr. 1 Susteren, september 2015 START VAN HET NIEUWE SCHOOLJAAR We zijn heel blij dat we jullie allemaal weer mogen verwelkomen op de Springdonk! We hopen dat jullie een

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 19 KBS De Kameleon 6 mei 016 1 Oog voor talent Veel bewegen is gezond! Binnenkort gaan we weer genieten van onze jaarlijkse sportdag. De kinderen, ouders

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nummer 10, 30 juni Fijne vakantie Volgende nieuwsbrief Agenda

Nummer 10, 30 juni Fijne vakantie Volgende nieuwsbrief Agenda Inhoud Jaardag Schoonmaakmiddag Koffie-bedankochtend Spelletjesochtend Juf Laura geslaagd CMK Afscheid groep 8 Voorstellen Juf Andrea Schoolkamp groep 6-7-8 Rapport Schoolfotograaf Bibliotheek I-Pad s

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 39 schooljaar Lieveheersbeestjes naar the Wildlands 10:00-16:00 uur

Nieuwsbrief nummer 39 schooljaar Lieveheersbeestjes naar the Wildlands 10:00-16:00 uur 06-07-2016 Nieuwsbrief nummer 39 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 11-07-2016 Lieveheersbeestjes naar the Wildlands 10:00-16:00 uur 12-07-2016 Juffendag 13-07-2016 Afscheid groep 8 14-07-2016

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm.

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm. Journaal 3 04-10-2013 Agenda 4 oktober Journaal 3 komt uit De schoolfotograaf komt Maandag 7 oktober Thema-afsluiting groep 3,4 en 5 14:40 15:00 U krijgt als ouders van de kinderen uit deze groep de gelegenheid

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Vakantielezen is leuk!

Vakantielezen is leuk! Vakantielezen is leuk! Kinderen worden betere lezers door Vakantielezen Informatie voor ouders Deze brochure is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels Nederland Kinderen die in de vakantie

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Vakantielezen is leuk!

Vakantielezen is leuk! Vakantielezen is leuk! Kinderen worden betere lezers door Vakantielezen Informatie voor leerkrachten van groep 3,4 en 5 Deze brochure is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels Nederland

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 40. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 40. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 40 Afscheid juf Trudy Na ruim 28 jaar met veel passie werkzaam te zijn geweest op de St. Odulfus, neemt juf Trudy in verband met pensioen afscheid van onze school en van het onderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen.

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen. 12-05-2017 Nr 18 Volgende op: 24-05-2017 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een heerlijke meivakantie zit de eerste week er al bijna weer op. In deze nieuwsbrief wordt al aandacht besteed

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag 04-03-2016 Aanmelden De laatste weken komen al veel nieuwe ouders voor een kennismakingsgesprek op school. Donderdagochtend 10 maart openen we de deuren extra voor deze belangstellenden

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie