KERSTMIS Informatieboekje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KERSTMIS Informatieboekje"

Transcriptie

1 KERSTMIS 2018 Informatieboekje KLEIN LIED IN DE KERSTNACHT (Gabriël Smit) Zing van de vrede, de schaduw valt snel, speel hier beneden Gods kinderspel: de snuivende dieren, de schamele stal, de wind door de kieren, het deert niemendal. Het kind in het midden, Maria erbij, het mompelend bidden van Joseph terzij. De stralende landen, het hart van de tijd, o fonkelend branden: Gods vreedzaamheid. Geen kwade geruchten, geen vijand, geen moord, geen lafheid te duchten, geen dubbel woord. Het jubelend zingen van engelen ver, de stilte der dingen, de rust van de ster Zing van de vrede, de schaduw valt snel; speel hier beneden Gods kinderspel.

2 VOORWOORD Koren repeteren, kinderen oefenen voor het kerstspel, de versieringen voor de kerken worden gemaakt, de kerststallen opgebouwd en de pastores werken aan hun kerstpreek. Dat alles om goed voorbereid voor de dag te kunnen komen met kerstmis. En we hopen natuurlijk van harte dat u er bij bent om samen met vele anderen het feest van de geboorte van Jezus te vieren. In dit boekje alle vieringen in onze parochie. Maar ook is er aandacht voor de concerten die een paar koren geven en natuurlijk de uitnodiging om op eerste kerstdag een kerst-inn te bezoeken. Opdat ook uw hart verlicht moge worden en de vreugde van het kerstfeest kleur mag geven aan uw leven. Pastores en bestuur Parochie Peerke Donders. CONCERTEN Zondag 9 december geeft het Tilburgs Mannenkoor La Renaissance in samenwerking met Koor L Esprit onder de titel Op weg naar de stal. Een afwisselend concert met Duitse, Engelse en Russische kerstliederen. Lucaskerk, 14.30u - ±17.00u (met pauze). Toegang is gratis, na afloop deurcollecte. Zondag 16 december geeft Gemengd Koor de Bron, onder leiding van dirigent Jos Vingerhoets weer een KERSTCONCERT. Dit jaar in samenwerking van het Seniorenorkest Hart van Brabant onder leiding van Nico Haneveld. Beide muziekverenigingen brengen, ieder apart en ook samen, bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore. Dit alles onder de naam Bron van Licht De begeleiding is in handen van Harrie Swinkels. Locatie: de Lucaskerk aan de Lage Witsiebaan 91 in Tilburg. Tijd: van 13.30u 15.30u. Entree is gratis. Op zondag 16 december is er in de Petrus Donderskerk een Winterconcert met advents- en kerstliederen. Uitvoerende zijn het koor Cantiqua o.l.v. Gabrielka Clout en het theaterkoor Muzemento o.l.v. Mark van Nispen. Hij en Henk de Croon zorgen voor de orgel- en pianobegeleiding. Het concert begint om uur. In de pauze is er koffie en thee en na afloop warme chocomel. Kaartjes (5 euro) zijn te bestellen via (bivanbladel@gmail.com of hcm.faes@ziggo.nl) of voor aanvang van het concert aan de zaal te koop.

3 ROND DE VERZORGINGSHUIZEN 22 december uur Goede Herderzaal, Isidoriusstraat 6, kerstviering met samenzang, voorganger Marijn v.d. Laar. 24 december uur Bijsterstede, Energieplein 54, zang Mannenkoor Goirke, voorgangers Philip Rooijmans en Renee von der Fuhr uur Huize Padua, Paus Adriaanstraat 60, kerstviering met samenzang, voorgangers Frank Lemmens en Tarsis Siswanto uur Duynsberg, Indigolaan 100, kerstviering met zang door Vita Nova, voorganger Marijn van de Laar uur Den Herdgang, Berlagehof 60, kerstviering met zang door gemengd koor De Bron, voorgangers Philip Rooijmans en Sjack Willemen.

4 VOOR KINDEREN EN JONGE GEZINNEN 23 december uur Lucaskerk, Lage Witsiebaan 91, Kleuterkerk: we spelen het kerstspel na met figuren uit het kerststal. Zang door KIFA. 24 december uur Montfortkerk, Corellistraat 231, Peuter en kleuterviering o.l.v. Anja Verbraak uur Petrus Donderskerk, Enschotsestraat 124, Peuter en kleuterviering waarin alle kinderen verkleed als engel of herder mogen komen of gewoon in hun mooiste kerst out-fit. Het kerstverhaal wordt verteld en gespeeld. Alle kinderen dragen hun steentje bij en het is elk jaar een geweldig succes. De zang wordt ondersteund door pianist Arno Aerts. Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van wat drinken en iets lekkers erbij uur Lucaskerk, Lage Witsiebaan 91, Gezinsviering. Het thema van de viering is Midden in de winternacht In deze winternacht luisteren we naar het verhaal van de geboorte van Jezus. Als je meekomt naar de viering mag je verkleed komen als engel of herder (met schaap natuurlijk!), dan kun je meespelen in het kerstverhaal. Voorgangers: Paulien van Bohemen en Evelien Zweekhorst, zang: KIFA uur Goirkesekerk, Goirkestraat 68, Kerstspel: We willen Kerstmis gaan vieren maar we hebben geen Jozef, geen Maria, geen kindje Jezus...helemaal niets! Wat nu? Zouden er grote en kleine mensen in de kerk zitten die ons kunnen helpen zodat we tóch de geboorte van Jezus kunnen vieren? Hoe gaan we dat nu oplossen! Kom je kijken hoe we dat gaan doen en kom je dan met ons mee vieren? Voorgangers: Frank Lemmens en Renee von der Fuhr uur Petrus Donderskerk, Enschotsestraat 124, Kindergezinsviering In deze speciale viering vertellen wij het verhaal van een koning die een opvolger zoekt. Wie zal het worden? En als dit bekend is dan wordt er een geweldig kerstfeest gevierd. De werkgroep zal de samenzang verzorgen met begeleiding van Willem-Jan Moonen. Hij begeleidt kerstliederen op piano en trompet. Voorganger: Gerard Stevelink.

5 KERSTSTALLEN KIJKEN: In alle kerken staan natuurlijk weer prachtige kerststallen. Voor en na de vieringen zijn ze te bewonderen. Voor groepen en families is de kerststal in de kerk op het Goirke ook op afspraak te bewonderen: KERSTAVOND uur Lucaskerk, Lage Witsiebaan 91, Eerste nachtmis met als voorganger Marijn van de Laar. Het koor L Esprit verzorgt de zang uur Petrus Donderskerk, Enschotsestraat 124, Vrouwenkoor Switch verzorgt de zang. Janine Gerris en Sjack Willemen zijn de voorgangers in deze woord- en communieviering. Het thema is: Ik geef jou mijn hart uur Montfortkerk, Corellistraat 231, Viering op kerstavond waarbij het Experikoor de zang verzorgt en Wiel Logister de voorganger is uur Goirkese kerk, Goirkestraat 68, Nachtmis met zang van gemengd koor De Bron. Voorgangers: Frank Lemmens en Renee von der Fuhr.

6 21.30 uur Lucaskerk, Lage Witsiebaan 91, Tweede nachtmis waarin JongerenKoor Lucas voor het laatst de zang zal verzorgen. Zij zullen dat samen met Middenkoor Katharsis doen. Voorganger is Marijn van de Laar uur Petrus Donderskerk, Enschotsestraat 124, Nachtmis waarin Theo te Wierik en Dandan Naong voorgaan. De zang wordt verzorgd door gemengd koor Cantiqua. EERSTE KERSTDAG 9.30 uur Goirkese kerk, Goirkestraat 68, Eucharistieviering met voorgangers Frank Lemmens, Dandan Naong en Renee von der Fuhr. Zang gemengd koor Goirke uur Montfortkerk, Corellistraat 231, Eucharistieviering voorgegaan door Wiel Logister. Een gelegenheidskoor verzorgt de zang uur Kruispunt MFA, Sinopelstraat 1, Eucharistieviering waarbij de zang verzorgd wordt door het WandelBosKoor. De voorgangers zijn Marijn van de Laar en Sjack Willemen uur Petrus Donderskerk, Enschotsestraatv124, Eucharistieviering met zang van Cantiqua. Voorgangers: Theo te Wierik en Tarsis Siswanto uur Lucaskerk, Lage Witsiebaan 91, Eucharistieviering met als voorgangers Marijn van de Laar en Sjack Willemen. Zang door het Liturgisch Ad Hoc Koor. TWEEDE KERSTDAG 9.30 uur Goirkese kerk, Goirkestraat 68, Eucharistie met samenzang, voorganger Frank Lemmens uur Parochiecentrum Hoefstraat 201, Woord en communieviering met samenzang uur Lucaskerk, Lage Witsiebaan 91, Eucharistie met samenzang. Voorganger Marijn van de Laar.

7 KERST-IN FRATER ANDREAS EN PROTESTANTSE GEMEENTE Er op uit met de Kerst??? Welkom op onze gastvrije en gezellige kerst-in!! eerste kerstdag 25 december van tot uur. Ook dit jaar organiseert de parochie Peerke Donders (toren Frater Andreas) samen met de Protestantse Gemeente van Tilburg en omstreken weer een kerst-in. Iedereen die wil komen is van harte welkom. Misschien wilt u even naar buiten een stukje wandelen, loop dan even binnen. Misschien bent u op eerste kerstdag alleen thuis, u bent van harte welkom. Misschien vindt u het leuk om mensen uit een andere cultuur te ontmoeten, dan moet u zeker komen. We hebben een aparte kinderhoek, waar kinderen onder begeleiding kunnen knutselen. Er is muziek, we hebben thee, koffie, limonade en een ander drankje. We serveren kerststol, cake en worstenbrood en andere lekkernijen (ook halal) Rond vijf uur sluiten we. U hoeft zich niet op te geven en de toegang is gratis. Waar? In het jeugdhuis van de S.J.B. Beneluxlaan 76 naast wijkcentrum 't Sant. OOK U BENT WELKOM!!!! KERSTIN MONTFORTKERK Misschien denkt u al "Wat zullen we de eerste kerstdag doen? Ben ik, of zijn wij alleen?" Misschien hebt u ook behoefte om de kerstsfeer met anderen te delen. Weet dan, dat op Eerste Kerstdag, de deur van de Montfortkerk open staat om u te verwelkomen. Als elk jaar organiseren we weer een KERSTIN. Vanaf u bent u welkom. We schenken een kopje koffie of thee en later op de middag ook een drankje. Er is een afwisselend programma, maar er is ook tijd voor een gezellig gesprek. U kunt een uurtje binnenlopen, maar ook het hele programma volgen. Mensen die dat willen kunnen rond half zes ook deelnemen aan een maaltijd. Daar moet u zich wel voor aanmelden. Dat kan via: montfort@parochiepeerkedonders.nl Deelname is gratis. Begin december zullen we flyers verspreiden met nadere informatie. Weet echter, dat er voor u ook een plaats is in onze herberg.

8 Wat kan ik hem geven, arm als ik ben Als ik een herder was, zou ik een lam brengen, als ik een wijs man was, zou ik mijn bijdrage leveren Ik geef hem wat ik kan: ik geef hem mijn hart. Dit is de tekst van het tweede couplet van het lied In The Bleak Midwinter dat gezongen wordt door vrouwenkoor Switch. Meer informatie over de parochie:

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

~ 1 ~ In een ander licht

~ 1 ~ In een ander licht Nieuwsbrief Aflevering 2018-11 December 2018 In deze aflevering: - In een ander licht. - De beste wensen. - Telefonische bereikbaarheid parochie. - Groter belang vergadering van de parochie. - De bezieling.

Nadere informatie

~ 1 ~ Jij slijt niet- Bij Allerzielen. Mettertijd zijn mijn schoenen versleten, is mijn trui tot op de draad versleten.

~ 1 ~ Jij slijt niet- Bij Allerzielen. Mettertijd zijn mijn schoenen versleten, is mijn trui tot op de draad versleten. Nieuwsbrief Aflevering 2018-9 oktober 2018 In deze aflevering: - Je slijt niet. - Vormsel 2018. - Allerzielen. - Allerheiligen. - Eerste communie 2019. - Kerst is voor iedereen. - Algemene gegevens. Jij

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

~ 1 ~ Jij slijt niet- Bij Allerzielen. Mettertijd zijn mijn schoenen versleten, is mijn trui tot op de draad versleten.

~ 1 ~ Jij slijt niet- Bij Allerzielen. Mettertijd zijn mijn schoenen versleten, is mijn trui tot op de draad versleten. Nieuwsbrief toren de Bron/ t Goirke Aflevering 2018-9 oktober 2018 In deze aflevering: - Je slijt niet. - Vormsel 2018. - Allerzielen. - Allerheiligen. - Eerste communie 2019. - Kerst is voor iedereen.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering a December 2017

Nieuwsbrief Aflevering a December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12a December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging - Laatste parochieblad en aanmelden Nieuwsbrief.

Nadere informatie

~ 1 ~ Jij slijt niet- Bij Allerzielen. Mettertijd zijn mijn schoenen versleten, is mijn trui tot op de draad versleten.

~ 1 ~ Jij slijt niet- Bij Allerzielen. Mettertijd zijn mijn schoenen versleten, is mijn trui tot op de draad versleten. Nieuwsbrief Aflevering 2018-9 oktober 2018 In deze aflevering: - Je slijt niet. - Vormsel 2018. - Allerzielen. - Allerheiligen. - Eerste communie 2019. - Kerst is voor iedereen. - Algemene gegevens. Jij

Nadere informatie

Mogen wij dan bij jou? Actie Kerkbalans.

Mogen wij dan bij jou? Actie Kerkbalans. Nieuwsbrief Aflevering 2019-1 Januari 2019 In deze aflevering: - Mogen we dan bij jou? - Actie Kerkbalans. - Samen kerst vieren. - Paters Tarsis en Dandan. - Algemene gegevens. Mogen wij dan bij jou? God,

Nadere informatie

Mogen wij dan bij jou? Actie Kerkbalans.

Mogen wij dan bij jou? Actie Kerkbalans. Nieuwsbrief Aflevering 2019-1 Januari 2019 In deze aflevering: - Mogen we dan bij jou? - Actie Kerkbalans. - Samen kerst vieren. - Paters Tarsis en Dandan. - Algemene gegevens. Mogen wij dan bij jou? God,

Nadere informatie

Mogen wij dan bij jou? Actie Kerkbalans.

Mogen wij dan bij jou? Actie Kerkbalans. Nieuwsbrief Aflevering 2019-1 Januari 2019 In deze aflevering: - Mogen we dan bij jou? - Actie Kerkbalans. - Samen kerst vieren. - Paters Tarsis en Dandan. - Algemene gegevens. Mogen wij dan bij jou? God,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering November 2017

Nieuwsbrief Aflevering November 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-11 November 2017 In deze aflevering: - Rouwverwerking. - Allerzielen. - Lezing over Die Schöpfung. - Switchviering met vormelingen. - Vormselviering. - Taizéviering. - Parochieblad

Nadere informatie

~ 1 ~ In een ander licht

~ 1 ~ In een ander licht Nieuwsbrief Aflevering 2018-11 December 2018 In deze aflevering: - In een ander licht. - De beste wensen. - Telefonische bereikbaarheid parochie. - Groter belang vergadering van de parochie. - De bezieling.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Augustus/September 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Augustus/September 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-7 Augustus/September 2018 In deze aflevering: - Sprakeloos. - Interview met Monic. - Uitnodiging afscheid Monic. - Nieuwe diaken. - Bezetting pastoraal team. - Mariapassie.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering september 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering september 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-6 september 2016 In deze aflevering: - Opening Pastorale jaar. - Nationale ziekendag. - Nationale monumentendag. - Kiemkrachtfestival. - Buurtmarkt Goirke Hasselt. - Eerste

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-5 Mei 2019 In deze aflevering: - Voor goed. - Koninklijke onderscheiding Theo Marcelis. - Spirituele wandeling. - Eerste Communie. - Pinksterviering. - Taizé 2019. - Diaconie

Nadere informatie

~ 1 ~ In een ander licht

~ 1 ~ In een ander licht Nieuwsbrief Aflevering 2018-11 December 2018 In deze aflevering: - In een ander licht. - De beste wensen. - Telefonische bereikbaarheid parochie. - Groter belang vergadering van de parochie. - De Bezieling.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-11 December 2017 In deze aflevering: - Advent. - Laatste parochieblad en aanmelden Nieuwsbrief. - Vormselviering. - Broeder Sebastiaan uit Taizé in Tilburg. - Kerst is er voor

Nadere informatie

Mogen wij dan bij jou? Actie Kerkbalans.

Mogen wij dan bij jou? Actie Kerkbalans. Nieuwsbrief Aflevering 2019-1 Januari 2019 In deze aflevering: - Mogen we dan bij jou? - Actie Kerkbalans. - Samen kerst vieren. - Paters Tarsis en Dandan. - Algemene gegevens. Mogen wij dan bij jou? God,

Nadere informatie

Je tijd ver vooruit.

Je tijd ver vooruit. Nieuwsbrief Aflevering 2018-8 september 2018 In deze aflevering: - Je tijd ver vooruit. - Aanmelden Eerste communie. - Uitnodiging Internationale Communiteit MSC. - Vredesweek. - Switchviering. - Interview

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering December 2017

Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Advent. - Laatste parochieblad en aanmelden Nieuwsbrief. - Vormselviering. - Broeder Sebastiaan uit Taizé in Tilburg. - Kerst is er voor

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juli - augustus 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juli - augustus 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-6 Juli - augustus 2018 In deze aflevering: - Handenvol. - Pastor Monic Jansen met pre-pensioen. - Uitjehuisje stopt. - De rol van diaken. - Voorstellen leden klachtencommissie.

Nadere informatie

IN NABIJHEID, EENHEID EN VERSCHEIDENHEID: SAMEN OP WEG.

IN NABIJHEID, EENHEID EN VERSCHEIDENHEID: SAMEN OP WEG. IN NABIJHEID, EENHEID EN VERSCHEIDENHEID: SAMEN OP WEG. Informatieboekje parochie peerke donders Tilburg januari 2015 april 2015 ALLES BLIJFT HETZELFDE TOTDAT HET ANDERS WORDT. Over de fusie tot parochie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering Maart 2018

Nieuwsbrief Aflevering Maart 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-03 Maart 2018 In deze aflevering: - Verstand te boven. Palmtakjes. Vieren in de Goede Week. Paasfakkeltocht. Paastriduüm. Informatieavond Vormsel gemist. Cake verkoop voor Taizéreis.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-5 Mei 2019 In deze aflevering: - Voor goed. - Koninklijke onderscheiding Theo Marcelis. - Spirituele wandeling. - Eerste Communie. - Pinksterviering. - Taizé 2019. - Diaconie

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-11 December 2017 In deze aflevering: - Advent. - Laatste parochieblad en aanmelden Nieuwsbrief. - Vormselviering. - Broeder Sebastiaan uit Taizé in Tilburg. - Kerst is er voor

Nadere informatie

~ 1 ~ Jij slijt niet- Bij Allerzielen. Mettertijd zijn mijn schoenen versleten, is mijn trui tot op de draad versleten.

~ 1 ~ Jij slijt niet- Bij Allerzielen. Mettertijd zijn mijn schoenen versleten, is mijn trui tot op de draad versleten. Nieuwsbrief Aflevering 2018-9 oktober 2018 In deze aflevering: - Je slijt niet. - Vormsel 2018. - Allerzielen. - Allerheiligen. - Eerste communie 2019. - Kerst is voor iedereen. - Algemene gegevens. Jij

Nadere informatie

PASTOR MONIC JANSEN MET PRE-PENSIOEN

PASTOR MONIC JANSEN MET PRE-PENSIOEN Nieuwsbrief Aflevering 2018-06 Juni juli augustus 2018 In deze aflevering: - Handenvol. Pastor Monic Jansen met pre-pensioen. Uitjehuisje stopt. De rol van diaken. Voorstellen leden klachtencommissie.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering december 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering december 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-9 december 2016 In deze aflevering: - Het goede fluisteren. - Bezinningsgroep. - Thee, cake en een goed gesprek. - Nieuw parochieblad. - Extra inspiratie opdoen. - Gevraagd:

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering november 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering november 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-10 november 2017 In deze aflevering: - Rouwverwerking. - Allerzielen. - Lezing over Die Schöpfung. - Switchviering met vormelingen. - Vormselviering. - Taizéviering. - Parochieblad

Nadere informatie

~ 1 ~ Het hoogste woord.

~ 1 ~ Het hoogste woord. Nieuwsbrief toren de Bron/ t Goirke Aflevering 2018-10 November/december 2018 In deze aflevering: - Het hoogste woord. - Switch: On tour en viering. - Terugblik vormselviering. - Verslag van de vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering september 2016

Nieuwsbrief Aflevering september 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-6 september 2016 In deze aflevering: - Opening Pastorale jaar. Nationale ziekendag. Nationale monumentendag. Kiemkrachtfestival. Buurtmarkt Goirke Hasselt. Eerste communie 2017.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering april 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering april 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-4 april 2018 In deze aflevering: - Tot in eeuwigheid. - Goede Week en Pasen. - Goede Vrijdagnacht 2018. - Opbrengst vastenactie. - Eerste communie 2018. - Dodenherdenking. -

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-11 December 2017 In deze aflevering: - Advent. - Laatste parochieblad en aanmelden Nieuwsbrief. - Vormselviering. - Broeder Sebastiaan uit Taizé in Tilburg. - Kerst is er voor

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Oktober 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Oktober 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-9 Oktober 2017 In deze aflevering: - Dat het goed is. - Switchviering. - Die Schöpfung; van duisternis naar licht. - Taizé in Tilburg! - Algemene gegevens. Dat het goed is De

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering december 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering december 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-9 december 2016 In deze aflevering: - Het goede fluisteren. - Bezinningsgroep. - Thee, cake en een goed gesprek. - Nieuw parochieblad. - Extra inspiratie opdoen. - Gevraagd:

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Februari 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Februari 2018 En Nieuwsbrief Aflevering 2018-2 Februari 2018 In deze aflevering: - Op goed geluk. - Aktie kerkbalans. - De veertigdagentijd en Goede Week. - Paasfakkeltocht. - Informatieavond Vormsel. - Taizéreis. -

Nadere informatie

In deze aflevering: - Vakantietijd - Theo Raaijmakers bedankt communicanten - Vacature parochiebestuur - Contactgegevens Parochie Peerke Donders

In deze aflevering: - Vakantietijd - Theo Raaijmakers bedankt communicanten - Vacature parochiebestuur - Contactgegevens Parochie Peerke Donders Nieuwsbrief Aflevering 2016-5 juli 2016 In deze aflevering: - Vakantietijd - Theo Raaijmakers bedankt communicanten - Vacature parochiebestuur - Contactgegevens Parochie Peerke Donders VAKANTIETIJD We

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering augustus 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering augustus 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-7 augustus 2018 In deze aflevering: - Sprakeloos. - Interview met Monic. - Uitnodiging afscheid Monic. - Nieuwe diaken. - Bezetting pastoraal team. - Mariapassie. - Open monumentendag.

Nadere informatie

In deze aflevering: Op gang gekomen Lichtjesprocessie Informatiegids Bijeenkomst beraden Schilderwerk kerk op het Goirke Om in de agenda te noteren

In deze aflevering: Op gang gekomen Lichtjesprocessie Informatiegids Bijeenkomst beraden Schilderwerk kerk op het Goirke Om in de agenda te noteren Nieuwsbrief Aflevering 2016-7 Oktober 2016 In deze aflevering: - Op gang gekomen Lichtjesprocessie Informatiegids Bijeenkomst beraden Schilderwerk kerk op het Goirke Om in de agenda te noteren Allerheiligen

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Januari 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Januari 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-1 Januari 2018 In deze aflevering: - Heb lief. - Kerstpakkettenactie 2017. - Kerst-in bijeenkomsten 2017. - Kerkbalans 2018 Geef voor je kerk. - Oecumenische vieringen in de

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juni 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juni 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-6 Juni 2019 In deze aflevering: - Kwetsbaar. - Vormselvoorbereiding 2019. - Switchviering. - Taizéviering-thema: Dankbaarheid. - Kiemkrachtfestival. - Algemene gegevens. Kwetsbaar

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Januari 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Januari 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-1 Januari 2018 In deze aflevering: - Heb lief. - Kerstpakkettenactie 2017. - Kerst-in bijeenkomsten 2017. - Kerkbalans 2018 Geef voor je kerk. - Oecumenische vieringen in de

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering december 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering december 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-9 december 2016 In deze aflevering: - Het goede fluisteren. - Bezinningsgroep. - Thee, cake en een goed gesprek. - Nieuw parochieblad. - Extra inspiratie opdoen. - Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering Augustus september 2018

Nieuwsbrief Aflevering Augustus september 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-07 Augustus september 2018 In deze aflevering: - Sprakeloos. Interview met Monic. Uitnodiging afscheid Monic. Nieuwe diaken. Bezetting pastoraal team. Mariapassie. Open monumentendag.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering April 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering April 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-4 April 2019 In deze aflevering: - Vol van. - Pastor Paulien minder in de parochie. - Diaconie in de parochie Peerke Donders-deel 1. - Vergadering van de parochie. - Meimaand-Mariamaand.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering April 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering April 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-4 April 2019 In deze aflevering: - Vol van. - Pastor Paulien minder in de parochie. - Diaconie in de parochie Peerke Donders-deel 1. - Vergadering van de parochie. - Meimaand-Mariamaand.

Nadere informatie

In deze aflevering: - Dat het goed is. - Switchviering. - Die Schöpfung; van duisternis naar licht. - Taizé in Tilburg! - Algemene gegevens

In deze aflevering: - Dat het goed is. - Switchviering. - Die Schöpfung; van duisternis naar licht. - Taizé in Tilburg! - Algemene gegevens Nieuwsbrief Aflevering 2017-9 Oktober 2017 In deze aflevering: - Dat het goed is. - Switchviering. - Die Schöpfung; van duisternis naar licht. - Taizé in Tilburg! - Algemene gegevens ALS HET GOED IS De

Nadere informatie

Je tijd ver vooruit.

Je tijd ver vooruit. Nieuwsbrief Aflevering 2018-8 september 2018 In deze aflevering: - Je tijd ver vooruit. - Aanmelden Eerste communie. - Vredesweek. - Switchviering. - Interview Geert Eijsbouts. - Presentatie Geert Eijsbouts.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-5 Mei 2017 In deze aflevering: - Mariagedicht. - Meimaand, Mariamaand in de Hasseltse kapel. - Dodenherdenking. - Maria Zingt. - Eerste Communievieringen. - Terugblik. - Algemene

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Januari 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Januari 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-1 Januari 2018 In deze aflevering: - Heb lief. - Kerstpakkettenactie 2017. - Kerst-in bijeenkomsten 2017. - Kerkbalans 2018 Geef voor je kerk. - Oecumenische vieringen in de

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juli 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juli 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-7 Juli 2017 In deze aflevering: - Geen wonder. - Herhaalde oproep. - Aan alle vrijwilligers. - Taizéviering. - Bedankt. - Kiemkrachtfestival. - Algemene gegevens. Geen wonder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering Mei 2016

Nieuwsbrief Aflevering Mei 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-3 Mei 2016 In deze aflevering: - Hemelvaart en Pinksteren - Eerste communie 2016 - Opstartfoutjes - Meimaand Mariamaand - Installatie Mgr. Gerard de Korte - Koninklijke onderscheiding

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-5 Mei 2017 In deze aflevering: - Mariagedicht. - Meimaand, Mariamaand in de Hasseltse kapel. - Dodenherdenking. - Maria Zingt. - Eerste Communievieringen. - Terugblik. - Algemene

Nadere informatie

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen 1 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der englen hier geboren.

Nadere informatie

Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015

Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015 Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015 onderzoek alles en bewaar het goede Kerkdiensten Oude Lutherse Kerk tenzij anders vermeld: Zondag 6 december, tweede advent Voorganger ds. Andreas Wöhle.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering augustus 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering augustus 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-7 augustus 2018 In deze aflevering: - Sprakeloos. - Interview met Monic. - Uitnodiging afscheid Monic. - Nieuwe diaken. - Bezetting pastoraal team. - Mariapassie. - Open monumentendag.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-3 Maart 2018 In deze aflevering: - Verstand te boven. - Palmtakjes. - Vieren in de Goede Week. - Paasfakkeltocht. - Paastriduüm. - Informatieavond Vormsel gemist. - Cake verkoop

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering december 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering december 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-9 december 2016 In deze aflevering: - Het goede fluisteren. - Bezinningsgroep. - Thee, cake en een goed gesprek. - Nieuw parochieblad. - Extra inspiratie opdoen. - Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering Februari 2018

Nieuwsbrief Aflevering Februari 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-02 Februari 2018 In deze aflevering: - Op goed geluk. Aktie kerkbalans. De veertigdagentijd en Goede Week. Paasfakkeltocht. Informatieavond Vormsel. Taizéreis. Vacature kleuterkerk.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juni 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juni 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-6 Juni 2017 In deze aflevering: - Gods liefde. - Pauselijke onderscheiding Peter van der Bruggen - Efteling actie. - Bijzondere theatervoorstelling in de Montfortkerk. - Buurtmarkt.

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering Mei 2018

Nieuwsbrief Aflevering Mei 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-05 Mei 2018 In deze aflevering: - Uit betrouwbare bron Vormseltraject 2018 Taizé 2018 Moederdagviering Hasseltse kapel Keti-Koti ( ketenen verbroken) Kiemkrachtfestival Dekenale

Nadere informatie

Je tijd ver vooruit.

Je tijd ver vooruit. Nieuwsbrief Aflevering 2018-8 september 2018 In deze aflevering: - Je tijd ver vooruit. - Aanmelden Eerste Communie. - Uitnodiging Internationale Communiteit MSC. - Vredesweek. - Switchviering. - Interview

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juni 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Juni 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-5 Juni 2018 In deze aflevering: - Uit betrouwbare bron. - Vormseltraject 2018. - Taizé 2018. - Moederdagviering Hasseltse kapel. - Keti-Koti. ( ketenen verbroken) - Kiemkrachtfestival.

Nadere informatie

Welke ster imponeert ons?

Welke ster imponeert ons? Welke ster imponeert ons? Kerstspecial 2016 Parochie St. Barnabas & Parochie H. Bartholomeus Haastrecht Schoonhoven Algemene informatie Pastoor J.E.M. van der Mee 0182-382455 vandermee@kerkmail.nl St.

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering September 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering September 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-9 September 2017 In deze aflevering: - Dat het goed is. - Switchviering. - Die Schöpfung; van duisternis naar licht. - Taizé in Tilburg! - Algemene gegevens. Dat het goed is

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering september 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering september 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-6 september 2016 In deze aflevering: - Opening Pastorale jaar. - Nationale ziekendag. - Nationale monumentendag. - Kiemkrachtfestival. - Buurtmarkt Goirke Hasselt. - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering April 2018

Nieuwsbrief Aflevering April 2018 Nieuwsbrief Aflevering 2018-04 April 2018 In deze aflevering: - Tot in eeuwigheid. Goede Week en Pasen. Goede Vrijdagnacht 2018. Opbrengst vastenactie. Eerste communie 2018. Dodenherdenking. Vieringen

Nadere informatie

Je tijd ver vooruit.

Je tijd ver vooruit. Nieuwsbrief Aflevering 2018-8 september 2018 In deze aflevering: - Je tijd ver vooruit. - Aanmelden Eerste communie. - Uitnodiging Internationale Communiteit MSC. - Vredesweek. - Switchviering. - Interview

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aflevering Januari In deze aflevering:

Nieuwsbrief Aflevering Januari In deze aflevering: Nieuwsbrief Aflevering 2018-01 Januari 2018 In deze aflevering: - Heb lief. Kerstpakkettenactie 2017. Kerst-inn bijeenkomsten 2017. Kerkbalans 2018 Geef voor je kerk. Oecumenische vieringen in de gebedsweek

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 33, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, 2015-2016 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vonder

Nieuwsbrief De Vonder Nieuwsbrief De Vonder Schooljaar 2018-2019 Nr 4 dec 2018 In deze nieuwsbrief: - Sfeervol genieten op de Vonder! - Een prachtige zoon voor juf Karlijn - Afscheid Mendy - Kerst knutselen met de ouderen -

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Licht en Vrede. in een donkere tijd geeft een heel klein licht uit een blij gezicht soms een sprankje hoop

INHOUDSOPGAVE. Licht en Vrede. in een donkere tijd geeft een heel klein licht uit een blij gezicht soms een sprankje hoop INHOUDSOPGAVE Licht en vrede ~ 2 Toelichting bij de vieringen met Kerstmis ~ 3 Mededeling rond Kerst ~ 8 Kerstvieringen binnen de federatie ~ 8 Vieringen t/m 18 januari O.L.V. Lourdes ~ 9 Vieringen t/m

Nadere informatie

Kerstviering Maandag 25 december 2016

Kerstviering Maandag 25 december 2016 Kerstviering Maandag 25 december 2016 Geloof, hoop en liefde Protestantse Gemeente Laren ( Gld.) Voorganger: ds.jaap Jonk Orgelspel: Stefan Potman Trompet: Dirk Jan Bronsvoort We luisteren naar muziek

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag. Lichtpunt

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag. Lichtpunt Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag Lichtpunt dienst voor jong en oud voorbereid met de werkgroep liturgie van onze gemeente er is nevendienst voor de kinderen

Nadere informatie

Dit staat er in deze nieuwsbrief! ALGEMEEN 1. Terugblik op het 60 jarig jubileum van onze school 1. Ontruimingsoefening 1. Advent 1.

Dit staat er in deze nieuwsbrief! ALGEMEEN 1. Terugblik op het 60 jarig jubileum van onze school 1. Ontruimingsoefening 1. Advent 1. Nr. 08 27 november 2017 Dit staat er in deze nieuwsbrief! ALGEMEEN 1 Terugblik op het 60 jarig jubileum van onze school 1 Ontruimingsoefening 1 Advent 1 Juf Vera 1 Meester Hans 2 Werken in de hoeken in

Nadere informatie

Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis?

Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis? Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis? In deze avond zijn we hier samengekomen, om met elkaar kerstmis te vieren. En we stellen ons de vraag: is er iets met Kerstmis? In deze avond zoeken we een

Nadere informatie

20 december 2015, 10.00 u.

20 december 2015, 10.00 u. Liturgie 20 december 2015, 10.00 u. Grote Kerk op de Markt Vierde advent. Kleur: paars Voorganger: Organist: Pastor Jos van der Steen Caroline Schaap m.m.v. de cantorij olv Wijnand Kramer Lector: Annemarie

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Februari 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Februari 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-2 Februari 2019 In deze aflevering: - Vragen om moeilijkheden. - Vastenactie. - Vastenmeditaties. - Bijbelcursus rond het lijdensverhaal. - Vormselinformatieavond. - Wie loopt

Nadere informatie

~ 1 ~ Het hoogste woord.

~ 1 ~ Het hoogste woord. Nieuwsbrief Aflevering 2018-10 november2018 In deze aflevering: - Het hoogste woord. - Switch: On tour en viering. - Terugblik vormselviering. - Verslag van de vergadering van de parochie. - Arm in arm

Nadere informatie

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2015 Ds. W.E. den Hertogschool Lichtjes, lichtjes overal Kerstfeest is het nu Jezus is geboren Zeggen zij aan U Groep 1/2 Welkom Kim & Jake Openingsgebed Gebed door groep 6 (1) Lieve Here God,

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Mei 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-5 Mei 2019 In deze aflevering: - Voor goed. - Koninklijke onderscheiding Theo Marcelis. - Spirituele wandeling. - Eerste Communie. - Pinksterviering. - Taizé 2019. - Diaconie

Nadere informatie

~ 1 ~ 'Stil staan' Een ogenblik stilstaan langs de weg en alles laten passeren. Nieuwsbrief Aflevering juli 2016

~ 1 ~ 'Stil staan' Een ogenblik stilstaan langs de weg en alles laten passeren. Nieuwsbrief Aflevering juli 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-5 juli 2016 In deze aflevering: - Vakantietijd. - Bedankt. - Vacature. - Algemene gegevens. Vakantietijd. We komen in een tijd van het jaar, waarin we het alledaagse ritme doorbreken

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2011 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering ktober 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering ktober 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-7 0ktober 2016 In deze aflevering: - Op gang gekomen. - Lichtjesprocessie. - Informatiegids. - Bijeenkomst beraden. - Schilderwerk kerk op het Goirke. - Om in de agenda te noteren.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

~ 1 ~ Het hoogste woord.

~ 1 ~ Het hoogste woord. Nieuwsbrief Aflevering 2018-10 november2018 In deze aflevering: - Het hoogste woord. - Switch: On tour en viering. - Terugblik vormselviering. - Verslag van de vergadering van de parochie. - Arm in arm

Nadere informatie

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Welkom op ons kerstfeest Groep 0 zingt : Jezus zegt, dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer, In deze brochure

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk?

Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk? Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk? KINDERCRÈCHE: voor de kleine kinderen iedere zondag om 10 uur in het parochiehuis. KINDERWOORDDIENST Na het woord van welkom in de kerk, kunnen

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering november 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering november 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-10 november 2017 In deze aflevering: - Rouwverwerking. - Allerzielen. - Lezing over Die Schöpfung. - Switchviering met vormelingen. - Vormselviering. - Taizéviering. - Parochieblad

Nadere informatie