Nieuwsbrief CBS De Til Week t/m 29 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief CBS De Til Week t/m 29 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief CBS De Til Week t/m 29 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Van de directie Komende week is de informatieavond op school. Als school vinden we het belangrijk om u als ouder te informeren over wat we doen en wat de plannen voor het schooljaar zijn. Dit jaar hebben we de informatieavond in een iets ander jasje gestoken. In drie workshops geven wij u informatie over de belangrijkste speerpunten van het onderwijs op de Til. We hopen dat u hier geïnteresseerd in bent. Uiteraard is er ook ruimte om de leerkrachten specifiek te spreken over het onderwijs in de groep van uw kind(eren). Uit onderzoek blijkt dat wanneer de driehoek ouder-kind-school stevig staat, dit het welbevinden en het leren van de kinderen positief beïnvloed. U als ouder vertrouwt uw kostbaarste bezit aan onze school toe. Alleen al daarom is het logisch dat ouders een belangrijke plaats in het onderwijs hebben en betrokken zijn bij de school. Ik hoop u te ontmoeten woensdag! Belangrijke data Woensdag 26 september: informatieavond voor alle ouders. Donderdag 4 oktober: MR-vergadering, uur. Maandag 8 oktober: GGD doktersassistente groep 2 en 7. Woensdag 10 oktober: margedag, alle leerlingen vrij. Donderdag 11 oktober: informatieavond ouders torenklasleerlingen op de Fontein. Dinsdag 13 en woensdag 14 november: scholenmarkt VO, Martiniplaza Groningen. Algemene informatie vanuit school Intekenlijst activiteiten Denkt u om de intekenlijst voor de activiteiten? Inleveren kan komende week nog bij de leerkracht. Hebt u geen brief ontvangen? Hij zit in de bijlage voor de zekerheid. Informatieavond Afgelopen week heeft u een mailtje gehad met een uitnodiging voor de informatieavond. I.v.m. een avond in Trefpunt is de informatieavond van school verschoven naar woensdag 26 september. Hieronder het programma: uur: Inloop met koffie uur: Onderwijs op De Til uur: Pauze uur : workshop rondes (3x 15 minuten) Wereldoriëntatie: Davinci en Techniek ICT in het onderwijs Zicht op ontwikkeling uur: Uitloop met vragen We hopen veel ouders te zien deze avond. Torenklas De kinderen hebben allemaal hun map gekregen en kunnen daar nu alvast uit werken. De torenklas start op dinsdag 25 september. De groepen zijn voor de pauze ( uur) en 7-8 zijn na de pauze ( uur).

2 Doktersassistente Op maandag 8 oktober komt de doktersassistente op school voor de jaarlijkse controle in groep 2 en 7 op ogen/oren, lengte/gewicht. Deze ouders krijgen hierover thuis een bericht (of hebben deze inmiddels gekregen) om digitaal toestemming te geven en een vragenlijst digitaal in te vullen. Ook zijn er nog een aantal kinderen die voor her-controle moeten. Zij krijgen hierover een brief mee van school. Is uw kind niet opgeroepen voor controle, maar zou u het wel fijn vinden als de doktersassistente uw kind meeneemt in het onderzoek, laat het dan even weten op school. U krijgt dan een toestemmingsformulier en vragenlijst op papier. Schoolbibliotheek Vanaf volgende week kunnen de kinderen van de onder- en middenbouw boeken lenen uit de schoolbibliotheek. Voor de bovenbouw hopen we binnenkort nieuwe boeken aan te schaffen. Dit kan onder andere door de kinderpostzegelactie. Zie bovenbouw. Jarig Op zaterdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Uit de groepen Onderbouw Thema We werken nu over de mooiste vis van de zee. We lezen de prentenboeken en hebben onze eigen zee gemaakt. Speelgoed In de onderbouw hebben we op woensdag speelgoeddag. Dan mogen de kinderen speelgoed en knuffels meenemen. Op de andere dagen mag dit niet. Bovenbouw Huiswerk Muiswerk Van woensdag tot en met dinsdag. Tip: zoek vaste tijdstippen in de week wanneer het huiswerk moet worden gemaakt. Duur van de oefeningen is rond de 20 minuten. Kinderpostzegels Op maandag 24 september wordt uitgelegd hoe het verkopen van kinderpostzegels werkt. Op woensdag 25 september gaan de kinderen op pad. De straten worden verdeeld onder de kinderen. Vrijdag 5 oktober worden de bestelformulieren opgestuurd. Dit jaar mogen we ook een gedeelte besteden van de opbrengst voor de school via Stichting Lezen. De Uitdaging Maandag komt Cornelia van de bibliotheek uitleg geven over de leesuitdaging voor de bovenbouw. Hierover later meer. Scholenmarkt Alvast voor in de agenda: Op dinsdag 13 en woensdag 14 november van uur houden meerdere scholen voor voortgezet onderwijs uit de stad Groningen Groningen en de Ommelanden de jaarlijkse Scholenmarkt in Martiniplaza. Leuk voor groep 8 en ook zeker de moeite waard voor de kinderen van groep 7! Rondom De Til Hebt u nieuws voor deze rubriek, laat het dan even weten!

3 Zpannend Zernike Op 6 en 7 oktober vindt het evenement Zpannend Zernike plaats in de stad Groningen. Een interessant en boeiend evenement, vooral voor basisschoolleerlingen, hun ouders en grootouders. Er is van alles te beleven: een weekend dat bol staat van wetenschappelijk vermaak. Op zaterdag in de binnenstad van Groningen, op zondag op de Zernike Campus. Zelf proefjes doen, demonstraties bekijken, praten met echte wetenschappers, ontdekken en naar boeiende verhalen luisteren. De toegang is overal gratis! Meer informatie op de website: Zie bijlage. Oktobermaand Kindermaand In oktober zal traditiegetrouw weer het evenement Oktobermaand Kindermaand plaatsvinden. Ieder zaterdag en zondag in de maand oktober zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar de activiteiten gratis: workshops, dans, muziek, theater, knutselen en speurtochten. Alle kinderen krijgen een stickerkaart mee naar huis. Bij ieder bezoek aan een deelnemende instelling of activiteit krijgen de kinderen één sticker op de stickerkaart. Bij 2 stickers kunnen ze een verrassing ophalen. Op de website is te zien welke organisaties allemaal meedoen. Triple P voor tieners De start van het schooljaar is weer achter de rug, alles begint weer te lopen. Ook de triple P cursus voor tieners, dit is vanaf 10 jaar vindt plaats in het gemeentehuis. Er zijn voor inwoners van de gemeente Ten Boer geen kosten aan verbonden. Zie bijlage. Kinderboekenweekactiviteit in de bibliotheek ten Boer Op maandag 8 oktober vanaf uur tot uur is Jan-Willem Spakman, striptekenaar aanwezig in de bibliotheek Ten Boer. Hij geeft om en om uur een korte intro /presentatie. ''Superhero en Sidekick: Teken je eigen heldenduo!'' Kom je eigen striphelden tekenen! Wat gebruiken jou helden om de stad of zelfs de hele wereld te redden? Een cape om onzichtbaar te worden? Laserogen? Een riem vol gadgets? Of zijn ze samen superslim? Want zelfs de beste superheld kan niet zonder een goeie vriend om hem te helpen. Daarom geeft professionele striptekenaar Jan-Willem Spakman (Quest Junior, Wimpie Comics) handige tips bij het bedenken en tekenen van jou superhelden. Zie je daar!

4 Intekenlijst Activiteiten schooljaar In de jaarplanning kunt u zien dat er weer veel activiteiten op de planning staan voor dit schooljaar. Deze activiteiten worden georganiseerd door een commissie die bestaat uit 1 of 2 ouders uit de oudercommissie en 1 of 2 leerkrachten. De oudercommissie levert op deze manier een belangrijk bijdrage aan deze activiteiten. Maar ook hulp van andere ouders is natuurlijk erg fijn. Daarom krijgt u van ons deze lijst, waarop u kunt aangeven waar u bij zou willen helpen dit jaar. Deze lijst kunt u thuis invullen en dan teruggeven aan de leerkracht. Dan maken we het overzicht compleet en kunnen we met elkaar de leuke activiteiten organiseren die op de jaarplanning staan! Alvast bedankt! Activiteit Voorbereiding Wat is de bedoeling? Opgave Kinderboekenweek wo. 3 t/m vr. 12 oktober Sinterklaasfeest wo. 5 december Kerstfeest do. 20 december Koningsspelen vr. 12 april Paasfeest do. 18 april Zomerfeest wo. 3 juli vanaf ongeveer half september. vanaf ongeveer half oktober. vanaf ongeveer begin november. vanaf begin maart ongeveer. vanaf begin maart ongeveer. vanaf half mei ongeveer. Korte activiteit gericht op lezen binnen het thema van de boekenweek. Alles rondom het Sinterklaasfeest: versiering in school, aankomst, activiteiten die dag, etc. Organisatie van een leuke kerstactiviteit voor de kinderen en eventueel ouders, versieren van de school in kerstsfeer, etc. Organiseren van het koningsontbijt en de koningsspelen. Organisatie van een leuke paasactiviteit voor de kinderen en eventueel ouders, versieren van de school in paassfeer, etc. Organisatie van een leuke zomeractiviteit voor de kinderen aan het einde van het schooljaar, eventueel met de ouders erbij. In de loop van het schooljaar komen er misschien ook nog wel activiteiten bij, waarbij hulp wordt gevraagd, dit staat dan op de nieuwsbrief. Lid worden van de oudercommissie Lijkt het je leuk om lid van de oudercommissie te worden? Dat kan natuurlijk ook! Geef je dan hier op. o Ja, het lijkt mij wel leuk om lid van de oudercommissie te worden. o Misschien vind ik dat wel leuk, maar ik wil er eerst wat meer over weten. (Iemand van de oudercommissie neemt contact op. ) Klassenouders een klasse!ouder Voor alle groepen hebben we ook ieder jaar een klassenouder, die de leerkracht ondersteunt met organisatorische han-en-span-diensten. Lijkt het je leuk om Klasse!ouder van de groep van uw kind te worden? Geef je dan hier op. o Ja, het lijkt mij leuk om klassenouder van de onderbouw / middenbouw / bovenbouw te worden. Ingevuld door:... Ik ben de ouder van

5 Uitnodiging Informatieavond voor alle ouders van Basisschool De Til Woensdag 26 september 2018 Aanvang: uur Programma: uur: Inloop met koffie uur: Onderwijs op De Til uur: Pauze uur : workshop rondes 3x 15 minuten Wereldoriëntatie: Davinci en Techniek ICT in het onderwijs Zicht op ontwikkeling uur: Uitloop met vragen

6 Hallo ouders van groep 7,8 basisschool en voortgezet onderwijs! Mijn naam is Jacqueline Veenema en ik verzorg de Cursus positief opvoeden voor ouders van tieners van 10 tot 16 jaar, in de gemeente Ten Boer Herkent u onderstaande?? Als ik alleen maar een vraag stel, barst al de bom! Ik ben dat eindeloze gehang op de bank helemaal zat. Haar kamer is één grote chaos. Hoe leert ze ooit opruimen? Ik kan in de ogen van mijn tienerdochter niets meer goed doen. Ik heb het helemaal gehad met die ellenlange discussies. Ik heb geen grip meer op mijn tienerzoon, ik ben bang het contact met hem te verliezen. Vraagt u zich af hoe opvoeden weer leuk kan worden? Doe dan mee met een groepscursus positief opvoeden (Triple P). In de cursus gaat u aan de slag met het ontstaan van gedrag bij tieners, hoe goed gedrag te stimuleren, hoe lastig en moeilijk gedrag aan te pakken en hoe om te gaan met risicovolle situaties, zoals voor het eerst naar de stad zonder ouders. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten op de Maandagavond, van tot De data zijn: 8 okt, 15 okt, 29 okt, 5 november, 19 november De cursus vindt plaats in; De Deel, Hendrik Westerstraat 24, 9791CT, Ten Boer. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar j.veenema@elker.nl waarin u uw telefoonnummer, (mail)adres en naam opgeeft. Het is gebruikelijk dat ik ouders bel om even kennis te maken en om verdere info te verstrekken. Aanmelden kan nu!! Vol is vol!! Ouders die in Ten Boer wonen en opvoedvragen hebben, krijgen deze cursus gratis aangeboden door de gemeente Ten Boer. Ouders die buiten Ten Boer wonen kunnen meedoen met een eigen bijdrage. Mocht dat lastig zijn dan kunt u dat bij mij aangeven.

7 Toegang is Zpannend Gratis! Zernike Backstage in de wereld van wetenschap en technologie ZATERDAG 6 OKTOBER BINNENSTAD GRONINGEN 12:00 tot 17:00 ZONDAG 7 OKTOBER ZERNIKECAMPUS GRONINGEN 12:00 tot 17:00

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 29 september 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 29 september 2018 Nieuwsbrief Week 39 23 t/m 29 september 2018 Van de directie Komende week is de informatieavond op school. Als school vinden we het belangrijk om u als ouder te informeren over wat we doen, wat de plannen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week september t/m 6 oktober 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week september t/m 6 oktober 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 40 30 september t/m 6 oktober 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Afgelopen week was de informatieavond. We hadden deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week september t/m 6 oktober 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week september t/m 6 oktober 2018 Nieuwsbrief Week 40 30 september t/m 6 oktober 2018 Van de directie Afgelopen week was de informatieavond. Tijdens de informatieavond hebben de leerkrachten verteld over hoe het onderwijs in de klassen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Zondag 11 november: Sint Maarten, Sint Maarten viering op zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017 Nieuwsbrief Week 29 16 t/m 22 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen week hebben de kinderen hun rapport mee naar huis gekregen en bent u als ouder op school geweest voor een afrondend 10minutengesprek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Woensdag 13 maart: openschooldag. Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking,

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til Week 23 3 t/m 9 juni 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til Week 23 3 t/m 9 juni 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til Week 23 3 t/m 9 juni 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het lijkt al echt zomer deze week! De kinderen genieten volop van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 41 7 t/m 13 oktober 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 41 7 t/m 13 oktober 2018 Nieuwsbrief Week 41 7 t/m 13 oktober 2018 Van de directie Afgelopen week hebben we de Kinderboekenweek geopend door allemaal onder de vriendschapsboog de school binnen te gaan. Ook hebben alle kinderen

Nadere informatie

Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19

Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19 Warmoes 321 0 413 Vinken 321 0 412 Jaco 321 0 410 Kijkin 321 0 411 www.borgmanschool.nl Kopij voor dinsdag inleveren bij de locatieredacteur; zie website BN. Borgmannieuws 26 september 2016 jaargang 19

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 18 t/m 24 maart 2018 Week 12 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Vandaag hebben we de open dag gehad op school. Een klein aantal

Nadere informatie

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein 21-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 28 sept 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 23 oktober t/m 4 november 2017 Week 43 en 44 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 23 oktober t/m 4 november 2017 Week 43 en 44 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 23 oktober t/m 4 november 2017 Week 43 en 44 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Met de herfstvakantie voor ons kunnen we alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september Nieuwsbrief Week 37 11 t/m 17 september Vanuit de directie Zo langzamerhand beginnen we weer aan het schoolritme te wennen. De kinderen hebben de afgelopen week diverse activiteiten gedaan waarmee ze elkaar

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016 SEPTEMBER 2016 Belangrijke data: 12 september 19.00-20.00 uur informatieavond Middenbouw (3,4,5) 12 september 20.00-21.00 uur informatieavond Onderbouw (1,2) 13 september 19.00-20.00 uur informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school.

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school. Jaargang 19 nummer 09 Vrijdag 16oktober 2015 Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Agenda oktober / november Oktobermaand kindermaand Gymnastiek Indeling van de bouwen Het is raar maar waar Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Finsterke van oktober Beste ouders,

Finsterke van oktober Beste ouders, j Fûgelikkers 2 8711DB Workum Tel. : 0515-542224 e-mail:finster@nijegaast.nl Finsterke van oktober 2017 Beste ouders, Startgesprekken en Info- avond: Dit jaar doen wij startsgesprekken over het welbevinden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 17 april 2019 (4 blz.) Inhoud: kinderen op De Heerdstee, jaarplanning, Klasbordapp, OR (Avondvierdaagse), MR (besproken punten), gratis kinderfiets laten maken, ouders gevraagd wijkvernieuwing, uitnodiging

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 20 t/m 26 november 2017 Week 47 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 20 t/m 26 november 2017 Week 47 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 20 t/m 26 november 2017 Week 47 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data 20 t/m 24 november: oudergesprekken na schooltijd, zelf inschrijven.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Belangrijke data:

In deze nieuwsbrief: Belangrijke data: Ribesstraat 13-15 1032JR Amsterdam Tel:020-6360005 Fax:0206327038 e-mail: directeur@onassau.nl Website: http://www.onassauschool.nl In deze nieuwsbrief: 1. Personeel. 2. Klassenouders. 3. Ouder en Kind

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 1 t/m 7 april 2018 Week 14 Waarin een kleine school groot kan zijn! Fijn paasweekend toegewenst!

Weekbrief CBS De Til 1 t/m 7 april 2018 Week 14 Waarin een kleine school groot kan zijn!   Fijn paasweekend toegewenst! Weekbrief CBS De Til 1 t/m 7 april 2018 Week 14 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Vandaag vierden we het paasfeest met elkaar. Uiteraard werd er begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Ik wens iedereen een fijne herfstvakantie. Extra tijd om - hopelijk - van het mooie herfstweer te genieten tijdens een schoolvrije week!

Ik wens iedereen een fijne herfstvakantie. Extra tijd om - hopelijk - van het mooie herfstweer te genieten tijdens een schoolvrije week! Nieuwsbrief CBS De Til Week 43 en 44 Herfstvakantie + 29 oktober t/m 3 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het ineens alweer herfstvakantie!

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI28 WO29

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI28 WO29 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 27 17-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda WO29 MA20 MA27 DI21 DI28 WO22 DO23

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: Agenda Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 15-09-2016 Dit leest u in deze nieuwsbrief: Luizenkammen Gezonde School Herdenking 17 sept Agenda 15-9 Meester Marc (gr.5)jarig 16-9 Studiedag (alle kinderen zijn vrij!)

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Even kort de procedure:

De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Even kort de procedure: Info groepen 8 Beste ouders/verzorgers, Groep 8 is en blijft een bijzonder jaar. We hebben een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Het Voortgezet onderwijs: De overgang naar een vorm van voortgezet

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. Presentatie Argus Clou. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. Presentatie Argus Clou. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 06 11-11-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Presentatie

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Belangrijke data: Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Donderdag 13 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur: Inloopspreekuur. U kunt bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) terecht met vragen

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie