Obs t Montferland Nieuwsbrief november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Obs t Montferland Nieuwsbrief november 2015"

Transcriptie

1 Obs t Montferland Nieuwsbrief november 2015 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: november maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag november klankenkaravaan Dramalessen Half 3 tot half 4 16 klankenkaravaan Dramalessen Half 3 tot half 4 23 klankenkaravaan Dramalessen Half 3 tot half Sport om half 4 in LACO Ingelaste Studiedag Alle kinderen vrij 19 Sport om half 4 in LACO Sport om half 4 in LACO Informatieavond voor groep 8 voortgezet onderwijs December: 4 december Sinterklaasfeest (informatie van de werkgroep volgt nog) 15 december Kersttoneel/dans en drama voor kinderen door kinderen in het Barghse Huus 17 december alle kinderen om 12 uur vrij (voorbereiding Kerstwerkgroep) 17 december kerstavond op school (begintijd nog onbekend) 18 december alle kinderen om 12 uur Kerstvakantie 19 december tot en met 3 januari Kerstvakantie Fruit en groente Alle kinderen hebben de afgelopen weken weer kunnen profiteren van het lekkere fruit en groente op school. Sommige kinderen vinden het wel raar om worteltjes uit de hand te eten. Juf, de worteltjes zijn zo hard! Zo maken de kinderen kennis met groente en fruit. Door EU-Schoolfruit proeven de kinderen verschillende soorten fruit en groente. Ook als kinderen nog niet veel durven te proeven, doen ze in de klas lekker mee. Want in de praktijk blijkt: zien eten, doet eten. En soms zijn kinderen pas gewend aan een onbekende smaak na tien tot vijftien keer proberen. (uit: digitale ouder-brochure Schoolfruit ).

2 Voorlichtingsavond voor de kinderen en ouders van groep 8 Op donderdagavond 26 november om half 8 is er een voorlichtingsavond voor de kinderen en ouders van groep 8 over het voortgezet onderwijs. De verschillende scholen voor voortgezet onderwijs uit Doetinchem en Ulft zullen een presentatie geven. Wij raden de ouders en kinderen van groep 8 aan om allemaal te komen. Ouderavond op 12 januari 2016 Op dinsdagavond 12 januari is er een algemene ouderavond. Tijdens deze avond vertellen onze verbeterteams (leernetwerken van leerkrachten) van Onderzoekend leren, Taal en ICT wat we op school doen met deze verschillende vakken. Zet deze datum alvast in uw agenda. Schoolverslag, verslag MR en verslag OC Vanaf 1 december kunt u het MR jaarverslag en het OC-jaarverslag over het schooljaar op de site van onze school inzien. Het schooljaarverslag is al te vinden op onze site. Heeft u opmerkingen over de verslagen dan kunt u dit bespreken op de algemene ouderavond van 12 januari. Muziekproject Vrijdag 13 november krijgen groep 6 en 5/6 een gratis les van Harmonie Crescendo. De Harmonie wil de kinderen van deze leeftijd kennis laten maken met muziekinstrumenten. Verkeersveiligheid: dat doen we samen! (ingezonden) Beste ouder, grootouder, verzorgende, Binnenkort start de gemeente met de werkzaamheden aan Plantsoensingel-Noord. Echter, alleen met aanpassing van de weg zijn we er niet. Aan elke ouder, grootouder, verzorgende ligt er de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor de verkeersveiligheid van uw eigen (klein)kind en dat van een ander. Spreek er met elkaar over, want verkeersveiligheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Ouder(s), verzorgende(n), informeer s.v.p. uw grootouder(s) of oppasser(s) ook.

3 In de nieuwsbrief van september jl. zijn ouder, grootouder, verzorgende die hun (klein)kind per auto naar school brengen / van school ophalen dringend verzocht om de adviesrijrichting (eenrichtingverkeer) aan te houden. De neuzen van de auto s staan op deze wijze in dezelfde rijrichting en bij het wegrijden ondervindt u geen overlast van een tegemoetkomende bestuurder. Rijd per auto daarom s.v.p. allemaal in dezelfde rijrichting (eenrichtingsverkeer), rijd daarom de Plantsoensingel-Noord altijd van boven naar beneden! Adviesrijrichting rondom school: Plantsoensingel-Noord -> Oude-Doetinchemseweg (rechtsaf) -> Nieuwstraat -> Hoge Distelweg (rechtsaf) -> Plantsoensingel-Noord (rechtsaf). U kunt uw auto dan op loopafstand van de school parkeren op de parkeerlocaties: begraafplaats, Nieuwstraat (nabij Hubo), Dahliastraat, Plantsoensingel- Noord.(parkeerhavens) / Korte Straat (parkeerhavens). Verder verzoek ik u met klem om de huidige schoolzone niet als Kiss and Ride zone te gebruiken, omdat de weg hiervoor nog niet op ingericht is! Niet eerder dan na afronding van de herinrichting van Plantsoensingel- Noord (januari 2016) wordt hiermee gestart. Vanaf 23 november 2015 de beginnen de werkzaamheden en zullen naar verwachting tot aan de Kerstvakantie duren (zie informatie hieronder). Nader bericht over wegwerkzaamheden aan Plantsoensingel-Noord In eerdere nieuwsbrieven en tijdens de informatieve avond van 3 september jl. bent u al over de plannen over de herinrichting van Plantsoensingel-Noord geïnformeerd. Ondertussen is er aan de Oude Doetinchemseweg al een nieuw zebrapad met wegversmalling aangelegd. Aan de achterzijde van de school is ondertussen ook al een talud gerealiseerd. Vanuit de gemeente Montferland ontving ik het bericht dat in week 48 (vanaf 23 november 2015) met de werkzaamheden tussen de Oude Doetinchemseweg en de schoolzone wordt gestart. Vanwege drukte elders kon de gemeente helaas de werkzaamheden aan de Plantsoensingel-Noord niet eerder starten. Deze werkzaamheden duren naar verwachting t/m week 51 (18 december 2015). De werkzaamheden worden verdeeld in 3 fases. De uitvoering van fase 2 & 3 is geheel afhankelijk van het weer en de planning voor dit stuk wordt door de gemeente samen met de aannemer doorgenomen tijdens de uitvoering van fase 1. De gemeente hoopt de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden, maar bij een dreiging van vorst, is het voor de gemeente niet wenselijk vlak voor de Kerst de straat open te halen. Fase 1: werkzaamheden vanaf Oude Doetinchemseweg tot aan de schoolzone (start 23 november 2015) Ouders die de kinderen met de auto naar school brengen kunnen de kinderen afzetten langs het trottoir ter hoogte van de groenstrook aan de Plantsoensingel-Noord. Hier wordt een tijdelijke Kiss & Ride strook ingericht (tegenover huisnummers 17 t/m 19a).

4 Zeker i.v.m. de wegwerkzaamheden is belangrijk om allemaal in dezelfde rijrichting (eenrichtingsverkeer). U wordt verzocht om de Plantsoensingel-Noord in deze fase altijd van boven naar beneden te rijden. Adviesrijrichting: Plantsoensingel-Noord (tijdelijke Kiss & Ride strook) -> Korte straat (rechtsaf )-> Nieuwstraat. Met de fiets is het schoolplein vanaf de Hoge Distelweg en de Korte Straat gewoon bereikbaar. Het heeft de voorkeur om de fietsers via de ingang aan de zijde van de Oude Doetinchemseweg te laten rijden (wegbrengen / ophalen). Fase 2: werkzaamheden vanaf huidige schoolzone tot aan kruising Korte Straat / Fase 3: werkzaamheden vanaf kruising Korte Straat tot aan Hoge Distelweg Ouders die de kinderen met de auto naar school brengen, kunnen tijdens fase 2 en 3 de kinderen afzetten en ophalen aan (het pleintje van) de Nieuwstraat. De kinderen kunnen via het trottoir langs de Oude Doetinchemseweg naar de achteringang van de school lopen en s middags terug naar het pleintje. Aan de Nieuwstraat komt echter geen tijdelijke Kiss & Ride strook. Fietsers kunnen tijdens fase 2 en 3 via de Oude Doetinchemseweg -> Plantsoensingel-Noord of via achteringang aan de zijde van de Oude Doetinchemseweg bij de school komen. Het heeft de voorkeur om de fietsers via de ingang aan de zijde van de Oude Doetinchemseweg te laten rijden (wegbrengen / ophalen). Een en ander zal wat overlast veroorzaken, maar daarna is de weg op het gebied van verkeersveiligheid up-to-date. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd Mirjam de Vries of één van de verkeersouders (Aschwin Bosman, Danielle Stein, Ehsan Hashemy) aanspreken. De verkeersouders obs t Montferland Kunstenaars in de klas De Gruitpoort organiseert kunstprojecten op onze school. In de verschillende groepen worden kunstwerken gemaakt van bijvoorbeeld kosteloos materiaal. De Kunstenaars (docenten) zijn Femmie den Ouden en Berna Bonekamp. Grote concentratie bij de opdracht!

5 Goed bewegen tijdens de pauze De meeste kinderen spelen al heel goed buiten op het plein. En zeker nu we een prachtig mooi schoolplein hebben. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen tijdens de pauze lekker en goed moeten bewegen. Dat is gezond voor lichaam en brein. Vanaf vrijdag 13 november krijgen de kinderen o.l.v. een sportcoach iedere vrijdag les in actief buitenspelen: Samen spelen, hoe doe je dat? Het team krijgt ideeën aangereikt hoe kinderen actief kunnen deelnemen aan pauzeactiviteiten. Trap aan de achterzijde van de school De trap aan de achterzijde van de school is klaar. De kinderen kunnen de fiets onderaan de trap neerzetten bij de parkeerplaatsen. Binnenkort worden er hekken geplaatst, zodat de fietsen veilig staan. De fietsen mogen ook naar boven worden geduwd en worden neergezet bij de fietsenstalling. Beste Carnavalisten, (ingezonden) Na een fantastische prinspresentatie kwam Jeugdprins Tieme Lubbers van de Mariabasisschool tevoorschijn. Met zijn gevolg gaat hij er een mooi Carnavalsseizoen van maken onder het motto : Zo Geet Dat! Net als afgelopen februari is er ook in 2016 een Pronkzitting XS voor de jeugd in het Laco Sportcentrum. Het grote succes van de vorige keer, smaakt duidelijk naar meer. Een gevarieerd programma met zang, dans en toneel zal op de planken worden gebracht. Dit evenement zal op Zaterdag 23 januari 2016 plaatsvinden. D Olde Waskupen willen naast de kinderen van de Buutschool, graag een platform bieden voor de oudere jeugd om op te treden. Daarbij willen wij graag jullie medewerking en doen dit alvast op een vroeg moment, zodat kinderen die graag meedoen aan toneel op school Na so you think you can dance, TVOH en Holland s got Talent, heb je nu de kans om ook mee te doen aan Pronkzitting XS. Heb je een speciale gave, speel je een instrument of zing je als de beste, Geef je dan op, of vorm een groep met medescholieren. In het programma is ruimte voor een optreden per school, bij voorkeur door kinderen uit de bovenbouw ( GR.7 & 8) De eerste school heeft zich al aangemeld, en wel de Galamaschool met een lied. Oefenen en eventuele begeleiding kan door jullie zelf worden gedaan, maar ook door de mensen van de buutschool. Deze komen elke zondagmorgen vanaf 22 november bijeen in de zaal van Cafe de Peer vanaf 09.30uur. Wel is het van belang dat men aanwezig is op de Generale Repetitie ( een week ervoor) De exacte data volgen hiervoor nog.

6 Indien jullie een lied willen brengen is het van belang dat we de muziek snel weten, liefst voor 1 december om teleurstelling te voorkomen, wanneer dit al door een andere groep gedaan zou worden. Ik hoor graag van jullie, en succes met de voorbereiding. Motto 2016: Zo Geet dat! Met vriendelijke groet, Michel Mol,Secretaris Jeugdcommissie, Carnavalsvereniging, d Olde Waskupen s-heerenberg

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017

Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda november Obs t Montferland Nieuwsbrief November 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 november 2 3 4 Jeugd pronkzitting

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Agenda: augustus 22 Start van het Schooljaar. Start van de kennismakinggesprekken 29 23 24 30 Luizencontrole UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer)

Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer) Nieuwsbrief 22 december 2017 (redactie Ines Scheffer) Agenda januari (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld) 9 jan Ouderavond leervoorwaarden kleuterklassen LR 16 jan Ouderavond

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren -

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren - Nr. 04 maandag 17 september 2018 Belangrijke data Maandag 17 september: Start kinderboekenweek Dinsdag 18 september: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Locatie Elegaststraat. Thema Nieuwbouw Donderdag 20 september:

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer: 6 september 2018 Nieuwsbrief Welkom! Graag heten we alle leerlingen en ouders (weer) van harte welkom op school! We zijn alweer ruim een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 12 september 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 30-09-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 30-09-2015 In dit nummer: Instroomgroep 1 Continurooster? 2 Schaken 2 t Gerbrand 2 Schoolfruit

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Mei 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking Dinsdag 24 mei Schoolreis 1-6 Woensdag 25 mei Schoolkorfbal 3-8 20 mei 2016 Inhoud Belangrijke Data Donderdag 26 mei Muziekproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 BELANGRIJKE DATA: 03-10: Opening Kinderboekenweek 10-10: Schoolkorfbaltoernooi groep 7/8 11-10: Informatie-avond Schoolmaatschappelijk werk 22-10: Start herfstvakantie Privacyreglement Stichting Talent

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Sinterklaasfair GMR

Vlindernieuws. Belangrijke data. Sinterklaasfair GMR Vlindernieuws Belangrijke data 8 november: SVOV-vergadering 11 november: Sint-Maarten 14 november: Doe avond Sint 16 november: Studiedag groep 1-8 19 november: Intocht Sinterklaas 23 november: Sinterklaasfair

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij Vinn 7 januari Eerste schooldag van 2019 Week van 7 januari Hoofdluiscontrole Wat was

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 04-02-2014 In dit nummer: Opening Kulturhus Maandopening Schoolfruit

Nadere informatie

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR 2016-2017 Nieuwsbrief september 2016, nr. 1 Inhoudsopgave Voorwoord Pag. 2 Golfclinic Pag. 5 Informatieavond Pag. 3 Innocent Pag. 6 Bibliotheek Pag. 4 Verkeersveiligheid Pag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Belangrijke data Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek. Donderdag 5 oktober: leerlingen vrij i.v.m. staking PO in Actie. 11 oktober: Info avond VO voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders/verzorgers, beste jongens en meisjes,

Nieuwsbrief. Geachte ouders/verzorgers, beste jongens en meisjes, Nieuwsbrief Jaargang 18 - nummer 15- april 2013 Verkeersspecial Geachte ouders/verzorgers, beste jongens en meisjes, Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek op KC De Troubadour plaats. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 15-03-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, Zoals

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Beste ouders, De eerste schoolweek zit erop! Met deze welkomstkaart kondigden wij afgelopen weekend het nieuwe schooljaar aan. Wij hebben er heel veel zin in en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week AUGUSTUS 2016 1 week 31 2 3 4 5 6 7 8 week 32 9 10 11 12 13 14 15 week 33 16 17 18 19 20 21 22 week 34 23 24 25 26 27 28 Juf Gerite jarig 1 e schooldag schooljaar 2016-2017 Opening: hoe worden we de leukste

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018

Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018 Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018 09-10 Algemene informatie avond ouders 12-10 Studiedag; groep 1 t/m 8 vrij 15 t/m 19 oktober Herfstvakantie Jill Emismos 24 oktober MR vergadering Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1 NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR 2018-2019 NUMMER 1 www.pausjoannes.com WIJKSCHOOL VOOR KANJERS IN HET CENTRUM VAN HAAKSBERGEN Hier ben ik Het is goed dat ik er ben Er zijn mensen die van mij houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Beste ouder(s), verzorger(s),

De schoolgids vindt u op onze website.  Beste ouder(s), verzorger(s), 4 j u n i 2 0 1 4 Groep samenstelling 2014-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Enige tijd geleden heeft u op de Nieuwsbrief kunnen lezen dat we volgend jaar, vanwege het groeiende aantal leerlingen dat

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

DANSVOORSTELLING GROEP 1 EN

DANSVOORSTELLING GROEP 1 EN KALENDER: 5 januari : Weer naar school. Denk aan de luizentas! 6 januari : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 8 januari : Dansvoorstelling groep 1 en 2 in s-heerenberg 20 januari : Ouderavond Rots

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar Nieuwsbrief Nr. December 018 In dit nummer: De Anne Frank: dat is STERK! Gymles vrijdag aangepast En op naar de Kerst Wat een vrolijk Sinterklaasfeest hebben we weer met elkaar gevierd. En wat is er weer

Nadere informatie

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Dorpstraat 15 5563 BC Westerhoven Website: www.bs-dester.nl E-email: infodester@skozok.nl Telefoon: 040-2012837 Beste ouders Van harte welkom op onze

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

De nieuwsbrief van de St. Theresiaschool, Bilthoven

De nieuwsbrief van de St. Theresiaschool, Bilthoven In deze weeksluiter : Van de directie: - Thema avond - Bijdrage TSO - Deurbeleid - Potloodadvies - Decemberavond VO - Fietsen Vanuit de : - Sintcommissie - Parochie - Mens De Bilt Jaarkalender Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er deze week verteld over de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal in Bethlehem. De herders in het veld kregen het geboortebericht te horen van een

Nadere informatie

MONCHY MAGAZINE 23 OKTOBER 2015. MONCHY-DE SPIL Lupinestraat 12 6841 GD Arnhem Tel. 026-3212674. Mail info@monchyschool.nl

MONCHY MAGAZINE 23 OKTOBER 2015. MONCHY-DE SPIL Lupinestraat 12 6841 GD Arnhem Tel. 026-3212674. Mail info@monchyschool.nl MONCHY MAGAZINE 23 OKTOBER 2015 KENNISMAKEN MET DE OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Hallo allemaal! Er is dit schooljaar op school veel veranderd, zo ook in de ouderraad. Wij zijn dit jaar gestart met

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Oktober 2017 Agenda: Woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober - Kinderboekenweek Bibbers in je buik

Nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Oktober 2017 Agenda: Woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober - Kinderboekenweek Bibbers in je buik Nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Oktober 2017 Agenda: Woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober - Kinderboekenweek Bibbers in je buik Donderdag 12 oktober - Gitaarlessen bovenbouw Maandag 16 t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 2 De First Lego League... 2 Verkeer... 3 All4Africa...

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2 29-09-2017 Bismillahi Rahmani Rahiym In de naam van Allah de Barmhartige, de Genadevolle, Lees! In de naam van jouw Heer, Die (jou) heeft geschapen. (1) Hij heeft de mens geschapen van een

Nadere informatie