- Na 31 mei wordt het kernbestand aangevuld met nieuwe ploegen, volgens datum van betaling van het voorschot.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- Na 31 mei wordt het kernbestand aangevuld met nieuwe ploegen, volgens datum van betaling van het voorschot."

Transcriptie

1 Minivoetbalkern Gent Competitie ====================== Na het overgangsseizoen zal de competitie het komende seizoen volledig moeten ingegeven en gevolgd worden op het E-Kickoffplatform van Voetbal Vlaanderen ( en de App BBF - Best of Belgian Football). Dat heeft uiteraard enkele repercussies waarvan we de belangrijkste hieronder opsommen: Geen VMF-ledenbeheer meer - We blijven er op rekenen dat al onze kernleden zich positief opstellen voor het opvolgen van de interne zaalreglementering (belangrijk kernreglement). - De financiële regeling wordt gesplitst. De lidmaatschappen (verzekering) worden betaald aan Voetbal Vlaanderen (rekening courant van elke ploeg op E-Kickoff), eerste rekening rond Nieuwjaar en tweede na afloop van het seizoen. Vermeld telkens heel duidelijk de referte met clubstamnummer. De competitiekosten worden zoals voorheen aan de kern betaald. Tegen 31 mei 250 euro voorschot (nieuwe clubs + 50 euro waarborg), in januari de tussentijdse afrekening en na afloop van het seizoen de eindafrekening. - Bijzonder positief nieuws is dat de competitie niet duurder wordt. Een kleine wijziging is dat de scheidsrechtersvergoeding opgetrokken wordt naar 14 euro (+ 1,00). Maar het clublidgeld (12,50 euro) en kalenderboekjes (12,50 euro) verdwijnen. - De uiterste inschrijvingsdatum voor deelname volgend seizoen is 31 mei Tot die datum hebben bestaande clubs voorrang, maar ze zullen die datum wel moeten respecteren om er bij te zijn, want de plaatsjes worden alweer heel duur. De competitie blijft zó opgevat dat alle clubs tussen 26 en 30 wedstrijden spelen. - Na 31 mei wordt het kernbestand aangevuld met nieuwe ploegen, volgens datum van betaling van het voorschot. - Het seizoen zal grotendeels in dezelfde sporthallen als het voorbije jaar gespeeld worden, want de afwerking van de nieuwe sporthal (HGE3) is pas voorzien voor september We hebben een aanvraag gedaan voor uren in buurtsporthal Tondelier (Gasmeterlaan) en dan kunnen we KRU afbouwen. In SJG zijn er op vrijdag nu ook vier uren beschikbaar. - Iedere club moet er rekening mee houden dat er één keer op zaterdagnamiddag zal gespeeld worden. Wie echt niet kan, betaalt een administratieve boete van 20 euro. - In tegenstelling met de voorgaande seizoenen, dien je online geen spelers meer over te zetten naar het volgende seizoen. Bij inschrijving op E-Kickoff zijn de spelers voor onbepaalde termijn aangesloten. Als een club een speler wil afschrijven, moet ze dat tussen 1 mei en 1 september melden via E-Kickoff. Na afschrijving bij club X kan deze speler vanaf 16 mei bij een nieuwe club ingeschreven worden. - Clubs die stoppen, dienen dit voor 31 mei te melden aan het kernsecretariaat en wordt gevraagd hun digipass in te leveren. - We blijven een oproep doen opdat geïnteresseerde leden van onze kern de scheidsrechterscursus zouden volgen (september 2019).

2 - 2 INFO - sporthallen De meeste wedstrijden worden verder afgewerkt in de gekende sporthallen HGE, TOL, SAM, MAR en SJG. Daarnaast spelen we ook in de overige Gentse stedelijke sportcentra en in de randgemeenten. In de Hogeschool spelen we op ma. en do. van tot uur, op di. en wo. van 21 tot 23 u. In Mariakerke op di., wo., do. en vrijdag van tot uur, mits kleine afwijkingen. In Sint-Jozef spelen we op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en ook vrijdag van tot uur. In SAM op maandag van tot uur en op di van tot u. en do van 19 tot 23 uur. Verder nog in BOU op wo. en di. om 22 u., in OOS op ma. om 22 u., in WON op ma. en vr. om 22 u, in ZWI. op wo. en do. om 22 u. en in de niet-korfbalmaanden ook op woensdag en vrijdag van 20 tot 23 uur. In Destelbergen spelen we op ma. van 21 tot 23 u. en op do. om uur. Mogen we vragen dat u een keuze maakt uit deze uren om uw voorkeur mee te delen. Hoe geldig inschrijven? 1. Het inschrijvingsformulier (in bijlage blz. 4) liefst zo vlug mogelijk en zeker voor 31 mei insturen (naam van de gerechtigde correspondent op dit blad vermeld wordt doorgegeven aan Voetbal Vlaanderen). 2. Tegen 31 mei een voorschot van 250 euro storten op reknr. BE met vermelding clubnaam. Nieuwe clubs storten tegen die datum ook een inschrijvingsrecht (waarborg) van 50 euro. (Dit laatste bedrag blijft eigendom van de club). 3. Nieuwe clubs dienen na ontvangst van hun digipass hun club met drie (bestuurs)leden zo snel mogelijk in te schrijven op E-Kickoff, zeker voor 15 juni. De competitieonkosten - Het lidmaatschap per speler bedraagt 14,72. In deze lidmaatschappen zijn opgenomen de basisverzekering voor elk lid + de vergunning. - De wedstrijdonkosten bedragen 15 euro. Deze prijs bevat de huur van de zaal + de verplaatsing voor de scheidsrechter. - De scheidsrechtersvergoeding wordt 14. Deze dient rechtstreeks door de thuisclub voor aanvang van elke wedstrijd aan de ref betaald te worden. * In bekerwedstrijden betalen de twee clubs elk de helft. - Per ploeg wordt 30 euro/jaar clublidgeld aan de kern betaald. In dit bedrag zitten de administratie- en verzekeringskosten van de sporthallen verrekend. Een afgemeten onkostennota op dit ogenblik opmaken is moeilijk omdat dit afhankelijk is van het aantal wedstrijden (aantal inschrijvingen) en nog meer van het aantal leden die elke ploeg inschrijft. We berekenden voor u wat een competitie met 10 spelers in een reeks van 14 ploegen (26 wedstrijden) kost. 1. Wedstrijdonkosten (zaalhuur + verplaatsing scheidsrechter + administratie) 26 x 15,00 euro = 390,00 euro 2. Lidmaatschappen (vergunning + basisverzekering) 10 x 14,72 euro = 147,20 euro 3. Clublidgeld 30,00 euro 4. Scheidsrechtersvergoeding (13x thuisploeg) 13 x 14,00 euro = 182,00 euro TOTAAL = 749,20 euro Per speler per wedstrijd komt dit op 2,80 euro. Daarvoor ben je verzekerd, heb je een zaal en scheidsrechter en wordt alles voor jou geregeld. Goedkoper kan moeilijker!

3 - 3 - De betaling van de kosten wordt als volgt verdeeld: 250 euro voorschot voor 31 mei, het supplement in januari 2019 en een definitieve eindafrekening na afloop van het seizoen. Tussendoor dien je de lidmaatschappen (STIPT) te betalen op de rekening-courant (E- Kickoff) van Voetbal Vlaanderen (januari en na afloop van het seizoen). Kernclubs kunnen naast de weekcompetitie ook deelnemen aan de zaterdagcompetitie (alle wedstrijden in HGE u.). De aansluitingsmodaliteiten? Na het insturen van het inschrijvingsformulier en het storten van het voorschot en de online-inschrijving op E-Kickoff is je inschrijving definitief. Nieuwe clubs ontvangen na insturen inschrijvingsformulier en storting van het voorschot een digipass om hun leden op E-Kickoff in te schrijven. De online-clubinschrijving en minimum drie (bestuurs)leden dienen ze voor 15 juni in orde te brengen. VERZEKERING Via de basisverzekering (Bloso-normen) is het lid verzekerd voor alle minivoetbalactiviteiten (competities, trainingen, verplaatsingen,...) voor zover zij met instemming van de federatie plaatsvonden. Daarom wordt gevraagd vriendenwedstrijden of toernooien vooraf door te geven aan het secretariaat via mail. De medische kosten worden terugbetaald na aftrok van een vrijstelling van 10,50. Braces worden terugbetaald volgens RIZIV-tarief als er een voorschrift is van een erkende dokter. In de basisverzekering is voorzien in een uitbreiding voor apotheekkosten en gips. 5. START VAN DE COMPETITIE We voorzien de start van de competitie op maandag 20 augustus en we hopen begin mei te kunnen eindigen. 6. WANNEER DE FORMULIEREN BINNENLEVEREN? - Tegen 31 mei : - Inschrijvingsformulier (met opgave van voorkeuruur, -dag en -zaal). - Storten van het voorschot van 250 euro op BE (nieuwe clubs storten ook 50 euro inschrijvingsrecht - waarborg). Met sportieve groeten, Van Leirberghe Willy Snyersput 2, 9840 De Pinte 0472/ willy.van.leirberghe@telenet.be

4 K E R N GENT ( De Pinte) Inschrijvingsformulier NAAM VAN DE CLUB :... KLEUREN : Shirt :... Broek :... GERECHTIGD CORRESPONDENT (clubsecretaris) : Naam... Straat... Postnr. + gemeente:... Telefoon : Wat is uw voorkeurspeeldag bij inschrijving voor de weekcompetitie? Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag - Wat is uw voorkeurzaal?... - Welke zijn uw voorkeururen? Welke zijn de data waarop uw ploeg zeker niet kan spelen? - Ben je bereid éénmaal per seizoen te spelen op zaterdagnamiddag? O Ja O Neen (Wie neen aankruist, wordt 20 euro extra kosten aangerekend). - Andere wensen of mededelingen? Handtekening,... *** Mogen we vragen dit inschrijvingsformulier zo vlug mogelijk (zeker voor 31 mei) in te sturen a.u.b. *** Clubs die de inschrijvings- en/of betaaldatum van het voorschot niet respecteren, kunnen we niet garanderen of ze volgend seizoen kunnen deelnemen.

5 BEPALINGEN EN NIEUWIGHEDEN IN Kleedkamers worden niet omgebouwd tot cafetaria. Ook in sporthallen waar geen cafetaria is. We noteerden veel te veel forfaits (hogere boete???) - Een aanvraag tot kalenderwijziging (minimum acht dagen vooraf) kost 20 euro. Een extra speler aansluiten kost 14,72 euro... - Uitslagen en rangschikking kun je volgen op of op de App BBF (Best of Belgian Football). - Verwerking van het scheidsrechtersblad gebeurt door de scheidsrechter binnen de 24 uur na de wedstrijd (drukletters op het SR-blad). Clubs kunnen de verwerking controleren. - Een clubnaam mag maximum 25 karakters tellen. - Clubkleuren dienen voor 30 juni te worden ingevuld op E-Kickoff. Nadien geen wijziging van clubkleur voor dat seizoen meer mogelijk. - Verlies het doosje van je digipass niet, want daarop staat je logincode. - Na inschrijving op E-Kickoff en ondertekening via pincode is de speler direct speelgerechtigd (geen wachttijd). Wie de licentie opstuurt, dient telkens de drie bovenste vierkantjes aan te vinken. Op die manier komt er een barcode op de licentie en gebeurt het inlezen automatisch. - 3x geel : geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd (geen mail meer - zelf opvolgen op E-Kickoff). - 2x geel in 1 wedstrijd: geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd (geen mail meer - zelf opvolgen op E-Kickoff). *** Als die eerstvolgende wedstrijd verplaatst wordt, gaat de schorsing niet mee, maar schuift de schorsing gewoon op tot de eerstvolgende wedstrijd. - Gele kaarten in een bekertoernooi worden apart geteld. UITNODIGING: * * Vrijdag 25 mei in Bourgoyen om uur FINALE BEKER VAN BELGIE (dames - jeugd - seniores) Inkom 8 euro (kaarten te koop bij kernsecretariaat) ** Dinsdag 19 juni in SJG om uur FINALE FULL TIME CUP met nadien kampioenenviering van de kern. Gewone consumpties tegen 1 euro en aanwezige clubs kunnen die avond een wedstrijdbal kopen tegen 25 euro/stuk. We willen er een spetterende kernavond van maken. ** Donderdag 21 juni in SJG om uur FINALE BEKER STAD GENT ** Nieuwe scheidsrechterscursus in september (geef je naam door).

Minivoetbalkern Gent Competitie ====================== Iedere speler tweemaal inschrijven 31 mei 2017 Na 31 mei nieuwe ploegen 50 euro

Minivoetbalkern Gent Competitie ====================== Iedere speler tweemaal inschrijven 31 mei 2017 Na 31 mei nieuwe ploegen 50 euro Minivoetbalkern Gent Competitie 2017-2018 ====================== Iedere speler tweemaal inschrijven - Door de fusie met Voetbal Vlaanderen wordt 2017-2018 een overgangsseizoen en daarom dienen alle leden

Nadere informatie

Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp

Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen 16-17 Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp info@vmfwvl.be www.vmfwvl.be Waarom starten in de provinciale competitie? Indien u als clubbestuurder

Nadere informatie

Beste sportvriend, Naast de inschrijvingssom van 50 worden de scheidsrechters door de clubs betaald (elk 7 euro).

Beste sportvriend, Naast de inschrijvingssom van 50 worden de scheidsrechters door de clubs betaald (elk 7 euro). Beste sportvriend, Gelieve hieronder de kalender en reglementen te willen vinden van de Beker van de stad Gent 2019. We mochten ons verheugen in de inschrijving van 32 clubs. Er is een trofee voorzien

Nadere informatie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Waarom starten in de nationale competitie? Indien u als clubbestuurder samen met uw spelers de nodige ambitie koestert om te kijken waar uw sportieve grenzen

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN REGLEMENT SEIZOEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN REGLEMENT SEIZOEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP VROUWEN PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP HEREN PRINCIPES Verplichte deelname van alle clubs uit lagere afdeling: 1, 2, 3 en 4 Provinciale. Kampioenschapformule: Elke ploeg

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Verbonds Kampioenschappen 0-0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen

Nadere informatie

JAARGANG 02 NUMMER 01

JAARGANG 02 NUMMER 01 JAARGANG 02 NUMMER 01 WESTVLOAMS MINIVOETBOL Seizoen 2015-2016 Nummer 01 BEKER VAN WEST-VLAANDEREN Na de geslaagde editie van vorig seizoen wordt er ook dit seizoen een Open Beker van West-Vlaanderen georganiseerd.

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen om de duidelijkheid van de

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

Kernblad Kern Waregem Inhoud : . Algemeen. Structuur & reeksindeling. Forfait vermijden. Loting Beker WK.

Kernblad Kern Waregem Inhoud : . Algemeen. Structuur & reeksindeling. Forfait vermijden. Loting Beker WK. Kernblad Kern Waregem 07. 07. 2019 Inhoud :. Algemeen. Structuur & reeksindeling. Forfait vermijden. Loting Beker WK. Loting Beker EK IEDEREEN VRIJBLIJVEND WELKOM OP DE LOTING BEKER WK & EK OP DINSDAG

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

VMF KERN RUDDERVOORDE

VMF KERN RUDDERVOORDE ZONDAG 1 MEI 2016 SPORTHAL RIDEFORT SPORTSTRAAT 2 8020 RUDDERVOORDE REEKS A REEKS B 1 Mvc Magic Sport Jong PSO 2 Wolfpack CF Meubis 3 Soundwar FT Zvc The Players 4 L22 United Mvc De Sportwereld WEDSTRIJDSCHEMA

Nadere informatie

Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels

Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels De kerncompetitie Bellekouter vindt plaats in sporthal Bellekouter, Bellestraat 99 te Affligem. De wedstrijden van de weekcompetitie worden gespeeld op

Nadere informatie

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 U9 2018-2019 Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge,

Nadere informatie

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Seizoen 2018-2019 Inhoudstafel Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand...

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Beker van Antwerpen Seniors

Beker van Antwerpen Seniors Algemeen... 3 Bepalingen... 3 Teams... 3 Poule-indeling en ronden... 3 Verlengingen Gelijke stand... 3 Voorgift... 3 Planning & afspraken... 4 Speelschema & meldingen... 4 Finales... 4 Ontvangsten... 5

Nadere informatie

Vlaamse Minivoetbalfederatie vzw. Xavier De Cocklaan 13, 9831 Deurle. Handleiding kernclubs VMF

Vlaamse Minivoetbalfederatie vzw. Xavier De Cocklaan 13, 9831 Deurle. Handleiding kernclubs VMF Vlaamse Minivoetbalfederatie vzw Xavier De Cocklaan 13, 9831 Deurle Handleiding VMF @mini kernclubs VMF Voorwoord Inhoudstafel VMF @mini voor provinciale en nationale clubs 1. Voorwoord... 3 2. Hoe starten?...

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting -------------------------------------------------------- ORGANISATIE EN SPELREGLEMENTEN -------------------------------------------------------- HOOFDSTUK 1 : Samenstelling

Nadere informatie

LIGA ZAALVOETBAL RIEMST

LIGA ZAALVOETBAL RIEMST LIGA ZAALVOETBAL RIEMST SECRETARIAAT L.Z.R. Gerechtigde correspondent : Dirkx Ronny Sint Jansstraat 8c 3770 Riemst-Herderen Telefoon : 0497/320199 Email : dirkxronny@gmail.com Website : www.ligariemst.be

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

Vlaamse Minivoetbalfederatie vzw. Xavier De Cocklaan 13, 9831 Deurle. Handleiding kernclubs VMF

Vlaamse Minivoetbalfederatie vzw. Xavier De Cocklaan 13, 9831 Deurle. Handleiding kernclubs VMF Vlaamse Minivoetbalfederatie vzw Xavier De Cocklaan 13, 9831 Deurle Handleiding VMF @mini kernclubs VMF Voorwoord Inhoudstafel VMF @mini voor kernclubs 1. Voorwoord... 3 2. Hoe starten?... 4 a. Inloggen

Nadere informatie

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017 BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 0 Schiftingsdagen en Finales MAANDAG maart 0 Plaatsing Biljarts DINSDAG maart 0 u. Schiftingen Duo's Zaterdag - GVA in Reeksen Zat+ en

Nadere informatie

Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be http://olaf.fros.be

Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be http://olaf.fros.be Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be Verantwoordelijke uitgever: Pierre Janssens; Boomgaardstraat 22 bus 35, 2600 Berchem Inhoudstafel 1. Algemene info

Nadere informatie

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst. Lijst inschrijvingen opsturen uiterlijk tegen Maart 0 naar Van Ransbeeck Jos, Gasthuisstraat 0/000, Opwijk - 0/0.. Betalingen dienen

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2018-2019 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. V1568 RECREATIEF VOETBAL RESERVEN art. V1570 RECREATIEF

Nadere informatie

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art.

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. 6: voorgift... 4 Art. 7: planning & afspraken... 4 Art.

Nadere informatie

Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden

Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden REGLEMENT BEKER VAN ANTWERPEN SEIZOEN 2016-2017 HEREN, DAMES en JEUGD Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden 1.1. Aan de Beker van Antwerpen, ingericht door het Provinciaal Comité Antwerpen, kan gratis deelgenomen

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames

Beker van Belgie Dames Beker van Belgie Dames 2017-2018 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw Zondag 6 mei 2018 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Beste sportvrienden, RFC Wetteren dankt u voor uw deelname aan

Nadere informatie

MODALITEITEN SEIZOEN

MODALITEITEN SEIZOEN MODALITEITEN SEIZOEN 2017-2018 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar 3 de klasse amateurs Voetbal Vlaanderen. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerde

Nadere informatie

LIGA ZAALVOETBAL RIEMST

LIGA ZAALVOETBAL RIEMST LIGA ZAALVOETBAL RIEMST SECRETARIAAT L.Z.R. Gerechtigde correspondent : Dirkx Ronny Sint Jansstraat 8c 3770 Riemst-Herderen Telefoon : 0497/320199 Email : dirkxronny@gmail.com Website : www.ligariemst.be

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016-2017 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ MAASLANDSE VERSTANDHOUDING VETERANENCLUBS VOETBAL vzw HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1 HOOFDSTUK 2: STRAFBEPALING VOOR DE VETERANENCLUB 3 HOOFDSTUK 3: STRAFBEPALING

Nadere informatie

Gelieve hieronder de kalender en reglementen te willen vinden van de Beker van de

Gelieve hieronder de kalender en reglementen te willen vinden van de Beker van de Beste sportvriend, Gelieve hieronder de kalender en reglementen te willen vinden van de Beker van de stad Gent 2018. We mochten ons verheugen in de inschrijving van 32 clubs (of nog meer) en daarom moesten

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

Voetbal is een feest, zeker op de leeftijd van duiveltjes en preminiemen moet het speelplezier voorrang krijgen op de behaalde uitslag.

Voetbal is een feest, zeker op de leeftijd van duiveltjes en preminiemen moet het speelplezier voorrang krijgen op de behaalde uitslag. Tarwestraat 11 / 1 2200 Noorderwijk-Herentals Tel. 014 26 30 72 Noorderwijk, 16 april 2018 Geachte, Eerst en vooral willen wij u van harte bedanken voor uw deelname aan ons jaarlijks Sinksentornooi dat

Nadere informatie

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg 7 APRIL 2015 18 uur Vergaderzaal Nuclea Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg Geen lidkaarten: sedert 2015 verdwijnen de lidkaarten. Bevestiging

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Starten met een jeugdclub seizoen 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding Een van de doelstellingen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond is om de jeugdcup verder

Nadere informatie

TORNOOI MARCEL DE KERPEL MIDDENBOUW (U11-U13) WOENSDAG 1 MEI 2019

TORNOOI MARCEL DE KERPEL MIDDENBOUW (U11-U13) WOENSDAG 1 MEI 2019 Beste sportvrienden, RFC Wetteren dankt u voor uw deelname aan onze tornooien tijdens de eindfase van dit seizoen. Onze tornooien gaan per leeftijdsgroep door op de volgende data: Onderbouw : Tornooi Dirk

Nadere informatie

BEKER VAN BELGIE MEISJES U13 REGLEMENT (SEIZOEN ) : NEER TE LEGGEN IN DE KLEEDKAMER VAN DE SCHEIDSRECHTER VOOR AANVANG VAN DE WEDSTRIJD!

BEKER VAN BELGIE MEISJES U13 REGLEMENT (SEIZOEN ) : NEER TE LEGGEN IN DE KLEEDKAMER VAN DE SCHEIDSRECHTER VOOR AANVANG VAN DE WEDSTRIJD! BEKER VAN BELGIE MEISJES U13 REGLEMENT (SEIZOEN 2017-2018) : NEER TE LEGGEN IN DE KLEEDKAMER VAN DE SCHEIDSRECHTER VOOR AANVANG VAN DE WEDSTRIJD! ARTIKEL 1 : De Liga Vrouwenvoetbal (08502) organiseert

Nadere informatie

Dit jaar zijn er 8 ploegen U11 ingeschreven. De wedstrijden worden in een formatie 8v8 gespeeld

Dit jaar zijn er 8 ploegen U11 ingeschreven. De wedstrijden worden in een formatie 8v8 gespeeld Krekelstraat,82, 9630 Zwalm Ondernemingsnummer: BE 0435 760 226 12 april 2016 Geachte sportvriend, Wij willen u eerst en vooral bedanken voor uw inschrijving voor ons jeugd toernooi van ZATERDAG 30 april

Nadere informatie

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL R13.023 Invoering Beker van België U21 Betaald Voetbal Het UC legt onderstaande interpretatieve beslissing voor aan de Nationale Studiecommissie: 1. Motivering Teneinde de jonge, beloftevolle spelers van

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Royal Football Club Wetteren TORNOOI DIRK SMET ONDERBOUW

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Achiel Goossens. Bovenbouw (U14 U17) Zondag 12 mei 2019

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Achiel Goossens. Bovenbouw (U14 U17) Zondag 12 mei 2019 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Achiel Goossens Bovenbouw (U14 U17) Zondag 12 mei 2019 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Royal Football Club Wetteren TORNOOI ACHIEL

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het dubbelklassement van elke speler.

De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die overeenstemmen met het dubbelklassement van elke speler. 23 Art. 4.2.4 Seniorencompetitie Art. 4.2.4.1 Categorieën Heren: DH+55 - DH+60 Dames: DD+55 - DD+60 Gemengd: DG+55 - DG+60 De ploegen worden ingedeeld in reeksen, volgens de som van de waardepunten, die

Nadere informatie

Roeselaarse Inter Club Kaarting

Roeselaarse Inter Club Kaarting Roeselaarse Inter Club Kaarting REGLEMENTEN ORGANISATIE - EN SPELREGLEMENTEN HOOFDSTUK 1 : Samenstelling van het bestuur HOOFDSTUK 2 : Aansluitingsvoorwaarden van lokalen en ploegen HOOFDSTUK 3 : De spelerslijst

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames 2015-2016

Beker van Belgie Dames 2015-2016 Beker van Belgie Dames 2015-2016 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

b) Indien zich tijdens de ontmoeting een ongeval voordoet, moet dit op het wedstrijdblad vermeld worden.

b) Indien zich tijdens de ontmoeting een ongeval voordoet, moet dit op het wedstrijdblad vermeld worden. Art. 4.2.2.5 Inzenden en invullen wedstrijdblad a) Het wedstrijdblad moet binnen de acht (8) kalenderdagen na de ontmoeting door de thuisploeg aan de federatie bezorgd worden. Dit kan op volgende manieren:

Nadere informatie

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor MODALITEITEN SEIZOEN 2015-2016 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar Bevordering. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde de 2e geklasseerde en de 3 periodekampioenen - de

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

Werkingscel Nat. Bekers

Werkingscel Nat. Bekers Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge, Veldolm

Nadere informatie

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 1. INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 1.1. NIEUWE LEEFTIJDSCATEGORIEËN DAMES De leeftijdscategorieën D30, D40, D50 en D60 worden vervangen door resp. D25, D35, D45

Nadere informatie

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1

Inschrijving FIS wedstrijden (doc. d.d. 27-7-2010) 1 Inschrijvingsreglement voor FIS wedstrjiden Koninklijke Belgische Ski Federatie (KBSF vzw) 2010-2011 - Renners met een FIS - licentie zijn verplicht om hun programma via het Excel formulier binnen de hieronder

Nadere informatie

Rekrutering van scheidsrechters

Rekrutering van scheidsrechters 1 rtikel 331 Rekrutering van scheidsrechters 1. antal 11. Elke club moet, uitgezonderd de eerste twee seizoenen na haar aansluiting, tussen de aan haar toegewezen leden: - minstens één actieve scheidsrechter

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015.

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015. De hoofdsponsors van NBSVV zijn: Broersen auto s Port-Handling Moerdijk Industrial Supplies BV Beste deelnemers en vrijwilligers, Voor alweer de 19 e keer op rij organiseert NBSVV het "Gijs van Nes" bedrijventoernooi

Nadere informatie

K.B.T.T.B. VZW LIJST VAN BOETEN, INSCHRIJVINGSRECHTEN EN GELE KAARTEN Seizoen

K.B.T.T.B. VZW LIJST VAN BOETEN, INSCHRIJVINGSRECHTEN EN GELE KAARTEN Seizoen K.B.T.T.B. VZW LIJST VAN BOETEN, INSCHRIJVINGSRECHTEN EN GELE KAARTEN Seizoen 2016-2017 1. BOETEN BELANGRIJK: Boete niet betaald binnen de vastgestelde termijn: Verhoging met 20% van het bedrag van de

Nadere informatie

Jeugdtornooi KFC PUTTE MEI 2019 U17 KVK HOOIKT

Jeugdtornooi KFC PUTTE MEI 2019 U17 KVK HOOIKT Jeugdtornooi KFC PUTTE 1-11-12 MEI 2019 U17 KVK HOOIKT Inhoud Tornooi reglement... 3 Algemeen... 3 Algemeen sportief... 4 U6... 5 U7 U9... 5 U10 U13... 5 U15 en U17... 5 Wedstrijdschema U17... 6 Indeling

Nadere informatie

U15 zaterdag 13 augustus 2016

U15 zaterdag 13 augustus 2016 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 13, 14 en 15/08/2016 8 v 8 U15 zaterdag 13 augustus 2016 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276 ~ 1 ~ Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat 6 3001 Heverlee Tel: 016/890276 1. De Club Nr.121 Art.1.01: Elk lid betaalt een lidgeld per seizoen als bijdrage voor de onkosten van de club.

Nadere informatie

Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerden van iedere reeks en de 3 periodekampioenen

Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerden van iedere reeks en de 3 periodekampioenen MODALITEITEN SEIZOEN 2019-2020 1ste PROVINCIALE Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar 3 de klasse amateurs Voetbal Vlaanderen. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerde

Nadere informatie

Koninklijke Algemene Vereniging Van Vriendenclubs Federatie Dans en Sport Multisportfederatie - Gesticht in 1948

Koninklijke Algemene Vereniging Van Vriendenclubs Federatie Dans en Sport Multisportfederatie - Gesticht in 1948 Koninklijke Algemene Vereniging Van Vriendenclubs Federatie Dans en Sport Multisportfederatie - Gesticht in 1948 COMPETITIE VOETBAL ANTWERPEN COMPETITIEVOORZITTER Ronald VAN BOUWEL Muggenberglei 57 / 1

Nadere informatie

JEUGDTORNOOI. KFC Putte MEI 2018 KSC GRIMBERGEN U9 8VS8

JEUGDTORNOOI. KFC Putte MEI 2018 KSC GRIMBERGEN U9 8VS8 JEUGDTORNOOI KFC Putte 10-12 13 MEI 2018 KSC GRIMBERGEN U9 8VS8 Inhoud Tornooi reglement... 3 Algemeen... 3 Algemeen sportief... 4 U6... 5 U7 U9... 5 U9 (8vs8) U13... 5 U15... 5 Wedstrijdschema U9 8vs8...

Nadere informatie

14 de herdenkingstornooi Stichter K.F.C. Heusden Ridder Van Tieghem de Ten Berghe, Jean

14 de herdenkingstornooi Stichter K.F.C. Heusden Ridder Van Tieghem de Ten Berghe, Jean 14 de herdenkingstornooi Stichter K.F.C. Heusden Zaterdag 16 augustus 2014 (duiveltjes en miniemen) & Zondag 17 augustus 2014 (preminiemen en knapen) KFC HEUSDEN heet u van harte welkom op zijn 14 de herdenkingstornooi.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT S.Z.C. Sittardse Zomeravond Competitie 20 Mei 1963 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Hoofdstuk 1 Naam en zetel van de vereniging De zaalvoetbalorganisatie draagt de naam Sittardse Zomeravond Competitie ( hierna

Nadere informatie

SPELREGLEMENT. I. ALGEMEEN 1. Het speelseizoen. 2. Spelregels. VERENIGINGEN en LEDEN. Het speelseizoen loopt van 1 september tot en met 31 mei.

SPELREGLEMENT. I. ALGEMEEN 1. Het speelseizoen. 2. Spelregels. VERENIGINGEN en LEDEN. Het speelseizoen loopt van 1 september tot en met 31 mei. I. ALGEMEEN 1. Het speelseizoen SPELREGLEMENT Het speelseizoen loopt van 1 september tot en met 31 mei. 2. Spelregels De wedstrijden van de GERVVOT-competitie worden gespeeld volgens de geldende internationale

Nadere informatie

VRIJE CURACAOSE VOETBAL FEDERATIE WEDSTRIJDREGLEMENT SEIZOEN

VRIJE CURACAOSE VOETBAL FEDERATIE WEDSTRIJDREGLEMENT SEIZOEN VRIJE CURACAOSE VOETBAL FEDERATIE WEDSTRIJDREGLEMENT SEIZOEN 2006-2007 Art. 1 Algemeen De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de FIFA, tenzij in het wedstrijdreglement anders wordt vermeld.

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 23 juni 2018 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 09u00. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen

Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen 2013-2014 1. Aansluiting - Identiteit 1.1. Elke ploeg heeft een officiële licentielijst bij waarop alle

Nadere informatie

Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 24 en 25/08/2019. zaterdag 24 & zondag 25 augustus 2019

Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 24 en 25/08/2019. zaterdag 24 & zondag 25 augustus 2019 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 24 en 25/08/2019 zaterdag 24 & zondag 25 augustus 2019 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen INTERCLUB 2018 Ploegen/Inschrijvingen Detail ploegen Speeldagen Ontmoetingen met officiële speeldag op ma-di-wo-do-vr (D45, H35, H55, DH60, DH70,DD50, DG5060) mogen op elke dag van de week gespeeld worden,

Nadere informatie

TITEL 18: GELE EN RODE KAARTEN

TITEL 18: GELE EN RODE KAARTEN TITEL 18: GELE EN RODE KRTEN rtikel 1807 Strafprocedure Draagwijdte van de schorsing 1. Strafprocedure 11. Schorsing voor cumulatie van waarschuwingen in verschillende wedstrijden eerste ploegen Wedstrijden

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 2 de Maria De Bruyn tornooi 14-15 en 16 december 2018 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement.

Nadere informatie

JEUGDTORNOOI. KFC Putte MEI 2018 KVK HOOIKT U12

JEUGDTORNOOI. KFC Putte MEI 2018 KVK HOOIKT U12 JEUGDTORNOOI KFC Putte 10-12 13 MEI 2018 KVK HOOIKT U12 Inhoud Tornooi reglement... 3 Algemeen... 3 Algemeen sportief... 4 U6... 5 U7 U9... 5 U9 (8vs8) U13... 5 U15... 5 Wedstrijdschema U12... 6 Indeling

Nadere informatie

REGLEMENT INDURIUM CUP HEREN SEIZOEN

REGLEMENT INDURIUM CUP HEREN SEIZOEN REGLEMENT INDURIUM CUP HEREN SEIZOEN 2016 2017 Artikel 1 Doel Het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen richt ieder seizoen een provinciale competitie in «Indurium Cup» genoemd, die tot doel heeft de

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 1 ste Maria De Bruyn tornooi 26-27/08/2017 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement. PRAKTISCHE

Nadere informatie

2009 13 de TRIARC Kampioenschap van België / Vlaanderen (Individueel & Clubploegen)

2009 13 de TRIARC Kampioenschap van België / Vlaanderen (Individueel & Clubploegen) 2009 13 de TRIARC Kampioenschap van België / Vlaanderen (Individueel & Clubploegen) BOOGSCHIETEN Zat. 4 juli 2009 Wedstrijden van 9 tot 18 uur Aansluitend : prijsuitreiking en huldiging van de kampioenen

Nadere informatie

Jos Helsen Cup Op zaterdag 20 april 2019 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 22 april 2019 voor U6, U7, U8 en U9

Jos Helsen Cup Op zaterdag 20 april 2019 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 22 april 2019 voor U6, U7, U8 en U9 Red Boys Elzestraat v.z.w. Stamnummer: 4336 Hogevelden 78 A - 2860 Sint-Katelijne-Waver BTW : BE 0445.284.735 www.rbelzestraat.be Jos Helsen Cup 2019 Op zaterdag 20 april 2019 voor U10, U11, U12 en U13

Nadere informatie

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 2018-2019 Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge,

Nadere informatie

Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11

Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11 Tornooibrochure Augustustornooien Woensdag 15 augustus 2018 U7 U11 Wij danken alvast alle 142 ploegen die zich ingeschreven hebben voor deze editie van ons jaarlijks augustustornooi te KFC Dessel Sport.

Nadere informatie

BRV Brugs Recreatief Volleybal REGLEMENTEN

BRV Brugs Recreatief Volleybal REGLEMENTEN 1. ALGEMEEN. 1.1 Alle leden worden geacht de statuten en de reglementen te kennen. 1.2 Overal waar speler vermeld staat, wordt tevens speelster bedoeld. 1.3 De reglementen van BRV zijn bindend voor alle

Nadere informatie

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018

INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 INFOBROCHURE JEUGDTORNOOI KFC EPPEGEM 2018 Maandag 30 April 2018 Mastertornooi voor recreatieve ploegen Dinsdag 01 Mei 2018 Schaal Cois Verstraeten Voormiddag: U10 Namiddag: U11 Vrijdag 04 Mei 2018 U17

Nadere informatie

U17 vrijdag 18 augustus 2017

U17 vrijdag 18 augustus 2017 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 18, 19 en 20/08/2017 8 v 8 U17 vrijdag 18 augustus 2017 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 24 juni 2017 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 08u55. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN?

GYMAANBOD WAT IS IN HET LIDGELD INBEGREPEN? GYMAANBOD 2016-2017 HOE INSCHRIJVEN? START TURNSEIZOEN COMPETITIE: 5 SEPTEMBER 2016 RECREA: 10 SEPTEMBER 2016 INSCHRIJVINGSMOMENT in annex sporthal 02/09/16 van 17.30-19.30 03/09/16 van 09.00-11.30 Bekijk

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september WINTER TENNISSCHOOL 2019-2020 20 Weken - Start in de week van 16 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen

Nadere informatie

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement.

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement. Archeologen, Reeds de derde editie van ARCHEOLYMPICS! Net zoals vorig jaar een 5 to 5 Soccertoernooi met duiveltjesdoelen. Het toernooi zal plaatsvinden op ZONDAG 9 september 2018 om 10u00 op het terrein

Nadere informatie