D Ostendsche Knapen presenteren:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "D Ostendsche Knapen presenteren:"

Transcriptie

1 1 D Ostendsche Knapen presenteren: Noord Korea vs D.J. Trump 2 de trimester

2 2 Beste knapen, ouders en sympathisanten VOORWOORDJE Na een hopelijk deugddoende vakantie is jullie leiding weer klaar om er in te vliegen en het beste van zichzelf te geven, in wat hopelijk een nóg beter trimester wordt dan het vorige. We hopen dat iedereen mooie feestdagen beleefd heeft en wensen bij deze iedereen graag nog eens een fantastisch en hartverwarmend Hopelijk hebben jullie intens genoten van het vorig trimester en zullen jullie opnieuw met veel aanwezig zijn voor de ongetwijfeld spetterende komende activiteiten. Want net als vorig jaar staat er weer heel wat op het programma. Allereerst is het tweede trimester traditioneel de periode waarin het jongensweekend doorgaat. Uiteraard vind je verder in dit boekje alle informatie (waaronder de deadline voor de inschrijvingen), maar we kunnen alvast beloven dat het een onvergetelijke ervaring zal worden. Verder kunnen jullie alvast proeven van de fantastische berglucht in de Ardennen vooraleer we op kamp gaan, want dit trimester gaan we ook op Ardennendagtocht. Alle informatie daaromtrent vinden jullie in de activiteitenkalender. Verder zijn er natuurlijk zoals altijd weer de klassieke activiteiten, aangevuld met enkele speciallekens zoals de traditionele Vredeseilandenactiviteit en een heus Escaperoomspel. Net zoals vorig jaar willen we jullie graag aanmoedigen om vriendjes mee te nemen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Ook willen we jullie al warm maken voor de streekbierenavond en het voetbaltoernooi op 16 april. Meer info vindt u in de bijlage van de bondsleiding! En dan nog dit: Er kwam ons ter ore dat de beroemde en/of beruchte leider Kim Jun Uni plannen heeft om Amerika voor eens en voor altijd van de kaart te vegen. Na uren diplomatisch onderhandelen slaagden jullie leiding er in om ons een zitje op de eerste rij te bekomen. Wat er precies aan de hand is, is ons nog onduidelijk, maar alles wijst op kwaad opzet. Om zo goed mogelijk mee te werken hebben we beloofd talrijk aanwezig te zijn op de eerste afspraak, 9 januari in het bosje in Oostende. Hopelijk kunnen we dit verontrustend mysterie snel oplossen... In elk geval wijst alles erop dat we ook dit trimester weer bloedstollende avonturen, hilarische misverstanden en hartverwarmende momenten zullen meemaken. Wij als leiding kijken er alvast naar uit en we hopen jullie natuurlijk ook! Oefen dus maar alvast bunne bunne bunne voor de spiegel, want dit trimester gaan we dubbel zo hard! Veel liefs, Jullie lieftallige leiding: Benoît, Brecht, Maarten en Bert

3 3 LEIDING Benoit De Becker Klaprozenlaan / Banhoofd Maarten Vanhoorne Stenenstraat / Bansecretaris Brecht Demyttenaere Salvialaan 9 brecht.demyttenaere@hotmail.com 0493/ Bert Hamers Vanderstichelenstraat /

4 4

5 5 Jongensweekend 2-4/03 BELANGRIJKE DATA Ook dit jaar organiseren wij opnieuw een algemeen jongensweekend. Dit gaat voor alle jongens door van 2-4/03. We gaan op weekend naar het heuvelland en wel naar het prachtige heem de Montsalvaet. Hier zullen we van vrijdagavond tot zondagmiddag allerlei toffe activiteiten houden. Inschrijven kan nog steeds door 37 euro te storten volgend rekeningnummer: BE (vermeld naam van u knaap ) Wacht niet te lang met inschrijven want de plaatsen zijn beperkt! Jongens/meisjeskamp 21-31/07 Zoals al aangekondigd gaan de knapen samen met de trendies op kamp dit jaar. Dit betekend niet dat we het gehele kamp samen doen maar gewoon dat we allebei dezelfde weide delen. We gaan dit jaar naar het pittoreske Comblain Fairon, inschrijven kan door door 170 euro (zonder broer/zus in KSA) of 160 euro (met broer/zus in KSA) over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE Als je dit voor 1 Mei in orde brengt dan vermijd je een extra toeslag van 10 euro! Kampvoorstelling 09/03 Aangezien wij als leiding merken dat het elk jaar toch nog wat aanpassen is voor een aantal knapen om voor het eerst op tentenkamp te gaan, hebben we met de leidingsploeg beslist om vanaf dit jaar een klein info momentje te houden voor elke knaap (en ouders) die er aan denken om mee te gaan op tentenkamp. U krijgt op deze avond een kleine introductie van de leiding hoe het er aan toe gaat op een tentenkamp en we nemen ook de tijd om kort even de do s en dont s aan te kaarten. Als bonus illustreren we dit alles met een aantal toffe foto s van de voorbije jaren. Deze avond gaat door om 19.30u op het mispel en duurt ongeveer een klein uurtje. Nadien is er de kans om een drankje te nuttigen en bijkomende vragen te stellen. We vragen vriendelijk een berichtje te sturen naar 0493/ met de vermelding Naam van de knaap + hoeveelheid personen die komen. Dit maakt het voor ons makkelijker om de avond goed te doen verlopen.

6 6 Kampdag 10/02 Dit is een zeer belangrijke dag voor de knapen, want op deze dag leren we alles dat nuttig kan zijn op kamp, onder andere leren koken en leren sjorren. Deze activiteit start om 10.30u 's Ochtens aan het mispelplein en eindig om 17u 's avonds. Op deze dag neem GEEN lunchpakket mee, maar wel 5 euro. Zorg dat je zeker komt. Ardennendagtocht 24/02 Op 24/02 nemen we de trein richting de Ardennen. De trein vertrekt om 5.38u, indien je een go pass (of gratis treinkaarten) hebt breng deze zeker mee. Anders vragen we om 10eur mee te nemen. Vergeet ook zeker niet een ontbijt en middageten. We wandelen redelijk in the middle of nowhere maar indien we een winkeltje tegenkomen mag je daar zeker iets kopen. Zakgeld meedoen mag maar is zeker geen verplichting (10eur max.) Zorg dat je voldoende warm gekleed bent en goeie stapschoenen aan hebt. Ook vragen we dat dat jullie het gsm-nummer van de persoon die jullie avonds komt ophalen bijhebben. We kunnen dan op tijd doorgeven wanneer we terug in Oostende aankomen.

7 7 EN DAN NOG DIT U hebt het misschien al gemerkt maar de laatste jaren gingen onze ledenaantallen zieltogen achteruit. Dit is op zich geen probleem, wij blijven ons evenveel inzetten en de band met onze gasten is er hierdoor des te sterker door geworden. Toch kunnen we dit niet blijven negeren. Jammer genoeg kost op kamp gaan in de zomer heel wat geld. Dit geldt des te meer voor tentenkampen. De weide waar we op slapen moet afgehuurd worden, het materiaal wordt naar de Ardennen gevoerd, de tenten moeten worden onderhouden En met een gemiddeld ledenaantal van 10 knapen komen we helaas niet uit de kosten. In plaats van de kostprijs van het kamp naar omhoog te halen, steekt veel leiding nu eigen geld in Ksa en vooral het kamp. Aangezien de meeste mensen van de leiding ook maar arme studenten zijn kunnen we ook daarmee geen mirakels doen. Daarom vragen we al een tijdje aan ouders om een activiteit te sponseren. Een actieve knaap merkte echter op dat we ook gewoon zelf een sponsoractie op poten konden zetten. Na deze realitycheck staken we met de leiding de koppen bijeen en kwamen tot volgend concept: Maak koekjes, snoepjes, armbandjes Verpak deze mooi in een zakje met de naam en foto van jezelf aan (liefst in uniform). Deze neem je dan mee op de kampdag (10/02) en die verkopen we dan samen ten voordele van het kamp. De overschot nemen jullie dan terug mee naar huis en kunnen jullie in de loop van het trimester nog verder verkopen. Natuurlijk doen we dit niet voor niets, we verloten een aantal supercoole voordelen voor op kamp. 1 e plaats: De leiding draagt je valiezen van het station naar de kampweide 2 e plaats: Een leider doet voor jou de afwas (2 dagen op kamp) 3 e plaats: Krijg een dag eerder het kampthema te weten Iedereen die meedoet: Krijg een joker die je op kamp mag inzetten 1x tijdens het kamp wanneer je een klusje moet doen. Alvast bij voorbaat dank!

8 8 ACTIVITEITENKALENDER Vredeseilanden 13/01 IEPERSTRAAT 14U-17U Aangezien iedereen veel goede voornemens heeft voor 2018, leek het ons ideaal om vandaag ons hart te laten spreken. Kleed je warm aan voor deze activiteit! Bosspel 20/01 IEPERSTRAAT 14U-17U Nu dat het nog mooier weer wordt in het fijne Oostende is het wel nog eens tijd om te ravotten in het bosje. Neem zeker kleren mee dat vuil mogen worden. Pleinspel 27/01 IEPERSTRAAT 14U-17U Altijd fijn om op een plein te zijn, dus kom bij bewustzijn en open je gordijn. Neem de sneltrein en geniet van ons samenzijn! Schorrespel 3/02 MISPELPLEIN 14U-17U We verzamelen voor deze spetterende activiteit aan het Mispelplein! Doe zoals altijd kleren aan die zeker een beetje vuil mogen worden. Kampdag 10/02 Mispelplein 10.30U- 17U maar liefst 12 uur activiteit! Neem 5 mee voor eten. Je hoeft dus geen ontbijt/lunchpakket te voorzien Escaperoomspel 17/02 IEPERSTRAAT 14U-17U We presenteren jullie een nieuw concept van KSA-activiteiten! Het zal een spetterende activiteit worden, daar is geen ontsnappen aan! ;)

9 9 Ardennendagtocht 24/02 STATION 5.30U U Vandaag gaan we ons voorbereiden op kamp. De wildernis van de Ardennen is niet voor watjes. Op deze tocht heb je het volgende nodig: lunchpakket, regenjas, wandelschoenen, dikke trui en op nummer van 1 van de ouders (op die manier kunnen we verwittigen hoe laat we aankomen in het station). Het word een leuke dag! Jongens weekend 02-04/03 Zie het aparte weekendboekje Avondspel 10/03 IEPERSTRAAT Griezelen geblazen! 18U-21U Kampnamiddag 17/03 MISPELPLEIN 14U-17U We gaan verschillende skills leren die je dan op het kamp kan gebruiken. Een zakmes kan handig zijn.

10 10 Tokshop Bestellen Als u door het jaar heen een KSA gadget wil kopen kunt u een online bestelling plaatsen via volgende link: Als u via de site bestelt, zal de bestelling rechtstreeks geleverd worden aan huis. Zo vermijden we een aantal tussenpersonen. Hoe minder tussenpersonen, hoe sneller de bestelling geleverd wordt! :D Bestellingen kunnen via KSA Oostende enkel gemaakt worden op dagen van speciale evenementen! Op die dagen is er een tokshop aanwezig (onze winkel op wielen). Evenementen: startdag kaas- en wijnavond streekbierenavond let op: als u een sjaaltje wil kopen moet u dit niet bestellen! Op elke verzamelplaats is er een leidster of leider die altijd sjaaltjes ter beschikking heeft. U kunt bij deze persoon terecht om het sjaaltje kopen. Vroeger Nu

11 11 WIST JE DATJES het tweede trimester er aan zit te komen? wanneer je dit boekje krijgt, het zo goed als begonnen is? we dit na vorig trimester weer volledig zien zitten met jullie? we hopen dat dit wederzijds is? we nog enkele knapen extra onder onze vleugels zouden kunnen nemen? we zoontjes van zigeuners gaan redden? we meer aanzien hebben op het gebied van speuren dan de federale recherche? dit komt omdat we vorig trimester buitenaardse ministers hebben ingerekend? dit het kortste tweede trimester is sinds 1966? het vorige wist-je-datje een leugen is? we dit trimester ook op weekend gaan? je dit al zou moeten weten aangezien je je boekje altijd goed leest? als je dit niet gedaan hebt, dat deze Foei! voor jou bestempeld is? hier een no hard feelings na volgt? we ook op Ardennen dagtocht gaan? dit een onvergetelijke activiteit is? je maar eens moet polsen bij de tweedejaars hoe onvergetelijk deze activiteit wel niet is? de wereld zal vergaan op 21 december 2016? het vorige wist-je-datje een leugen is? dit het geval zou geweest zijn in 2012? de Mayakalender dus ook een leugenaar was? er enkele splinternieuwe activiteiten zitten aan te komen? er een bosspel zal zijn dat zeer vreemd is? de x in x-games staat voor het romeinse cijfer 10? er in het voorgaande wist-je-datje weer een leugen is binnen geslopen? we dit nog niet aan jullie neus zullen hangen? we zeker hopen op een massale opkomst voor het spetterende kamp? we stiekem hopen dat ook jullie een ploegje zullen samenstellen? dit zeker geen probleem is aangezien jullie barsten van talent? we bijna aan het einde van de wist-je-datjes gekomen zijn? we bijna vergeten waren wist-je-datjes in het boekje te plaatsen? dit een catastrofe van jewelste zou zijn? we dit gelukkig vermeden hebben? we trots kunnen melden dat er wel degelijk wist-je-datjes in het boekje staan? we jullie een prachtig 2016 toewensen? we hiermee het laatste wist-je-datje bereikt hebben? er enkele leugentjes zijn binnengeslopen in de wist-je-datjes? dit het echte laatste wist-je datje is?

12 12

13 13

14 14

15 15

16 16

17 Zwervers en Jonghernieuwers KSA Oostende presenteren: 17

18 18 Benefietavond buitenlandskamp zomer 2018 Hola! Wij, de zwervers en jonghernieuwers van KSA Oostende, gaan deze zomer op buitenlands kamp naar Spanje. De tapas, paella en de zon staan al op ons te wachten en ook wij kijken er vol ongeduld naar uit. Om dit te kunnen financieren organiseren wij een benefietavond vol ontspanning! Op zaterdag 21 april in Zaal Sportpit (Steenbakkersstraat 59) kan u bij ons komen genieten van een avond vol lekker eten en drinken. Vanaf 18u30 bent u welkom. Voor de prijs van 15 euro krijgt u een aperitief, tapas, een trio van pasta en een heus dessertbuffet met koffie aangeboden. Voor kinderen tot 12 jaar vragen we 9 euro. Heeft u nu al ongelofelijk veel zin gekregen om u een avond in Catalonië te wanen en ons daarbij te steunen, kan u zich inschrijven door een te sturen naar Caron.Sander@gmail.com. In de mail zet u met hoeveel personen u wenst te komen en of er eventueel kinderen meekomen. Betalen kan op het rekeningnummer BE met de boodschap Ontspanje. Wij hopen jullie alvast talrijk aanwezig te zien. Adiòs Y muchas gracias!

VOORWOORDJE. Bij problemen/opmerkingen of vragen aarzel niet om contact op te nemen met mij of 1 van mijn medeleiding. Tot binnenkort!

VOORWOORDJE. Bij problemen/opmerkingen of vragen aarzel niet om contact op te nemen met mij of 1 van mijn medeleiding. Tot binnenkort! 1 2 VOORWOORDJE Beste knapen, broers; zussen; neefjes; nichtjes; ouders; grootouders; vriendjes; vriendinnetjes; buren; buurjongens; buurmeisjes en sympathisanten van deze knapen. De dagen beginnen al

Nadere informatie

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester 2018-2019 Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, een hartelijk welkom (terug) bij de kabouterban van de KSA. Dit jaar is onze

Nadere informatie

Voorwoordje van de leiding. Hoe zit de werking in elkaar?

Voorwoordje van de leiding. Hoe zit de werking in elkaar? Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, eerst en vooral willen we jullie een prachtig 2018 wensen met hopelijk heel veel vreugde en KSA. Dit trimester zullen we samen op zoek gaan naar de avatar,

Nadere informatie

VAMPIEREN. PAGADDERS 2 de TRIMESTER

VAMPIEREN. PAGADDERS 2 de TRIMESTER VAMPIEREN PAGADDERS 2 de TRIMESTER 2017-2018 Voorwoord Dag lieve pagaddertjes & ouders!! Eerst en vooral willen wij jullie een vrolijk kerstfeest en spetterend 2018 wensen. Een nieuw jaar betekent ook

Nadere informatie

WAAR IS APPIE??? TRENDIES TRIMESTER 2

WAAR IS APPIE??? TRENDIES TRIMESTER 2 WAAR IS APPIE??? TRENDIES TRIMESTER 2 VOORWOORD: Hallo allerliefste trendies!!! Hopelijk hebben jullie genoten van een SPETTERENDE vakantie vol lekker eten, cadeautjes, gelach, plezier, de kerstman en

Nadere informatie

Beste vikings, ouders en sympathisanten

Beste vikings, ouders en sympathisanten Beste vikings, ouders en sympathisanten Met een oud jaar voorbij, staat er weer een nieuw voor de deur. Dat betekent dat we dus naar een nieuw jaar kunnen uitkijken, en wat kijken wij er naar uit. Dat

Nadere informatie

Voorwoordje. Beste knapen, ouders, ondoden, laboranten en sympathisanten

Voorwoordje. Beste knapen, ouders, ondoden, laboranten en sympathisanten 3 de trimester 2015-2016 Voorwoordje Beste knapen, ouders, ondoden, laboranten en sympathisanten Na het rapen van de eitjes en het doorbreken van de eerste zonnestralen kunnen we het derde trimester al

Nadere informatie

Geachte Knapen, ouders, vrienden, vriendinnen en andere sympathisanten

Geachte Knapen, ouders, vrienden, vriendinnen en andere sympathisanten 1 2 VOORWOORDJE Geachte Knapen, ouders, vrienden, vriendinnen en andere sympathisanten Na het ongetwijfeld spetterende kamp zijn er weer enkele weken van KSA-gemis moeten passeren Maar niet getreurd! We

Nadere informatie

Dierenarts. Kwebbels Derde trimester

Dierenarts. Kwebbels Derde trimester Dierenarts Kwebbels 2017-2018 Derde trimester Voorwoord Beste kwebbeltjessss en ouders, Dit is het derde en dus laatste trimester van dit jaar, maar niet getreurd: we maken er een superdupermegacool trimester

Nadere informatie

Knapen KSA Oostende presents: America: Civil War

Knapen KSA Oostende presents: America: Civil War Knapen KSA Oostende presents: America: Civil War VOORWOORDJE Geachte knapen, ouders, grootouders, overgrootouders, over-overgrootouders Na twee weken (hopelijk) genieten van schaatsen, kerstkalkoenen eten,

Nadere informatie

Chanelle in Wonderland. 2de trimester Flodders

Chanelle in Wonderland. 2de trimester Flodders Chanelle in Wonderland 2de trimester 2017-2018 Flodders Voorwoordje Dag liefste floddertjes! Allereerst willen wij, jullie leidstertjes, jullie een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Dat het een jaar mag

Nadere informatie

D Ostendsche knapen presenteren

D Ostendsche knapen presenteren D Ostendsche knapen presenteren 2 de trimester 2015-2016 Beste knapen, ouders en sympathisanten Na een hopelijk deugddoende vakantie is jullie leiding weer klaar om er in te vliegen en het beste van zichzelf

Nadere informatie

Kwebbels Tweede Trimester Een reis door de. tijd

Kwebbels Tweede Trimester Een reis door de. tijd Kwebbels 2017-2018 Tweede Trimester Een reis door de tijd Voorwoord Allerliefste kwebbels, eerst en vooral: Een gelukkig Nieuwjaar namens alle kwebbelleidsters! We wensen jullie een 2018 met veel vriendschap,

Nadere informatie

Flodders. Trimester 1

Flodders. Trimester 1 Flodders Trimester 1 2016-2017 Hallo allerliefste floddertjes en ouders! Voor veel van jullie; welkom terug! Voor de nieuwelingen onder jullie; welkom in de gezelligste, leukste, coolste ban die er is!

Nadere informatie

KSA OOSTENDE VIKINGHORDE 3 E TRIMESTER 2015-2016 EGYPTE

KSA OOSTENDE VIKINGHORDE 3 E TRIMESTER 2015-2016 EGYPTE KSA OOSTENDE VIKINGHORDE 3 E TRIMESTER 2015-2016 EGYPTE Voorwoord Dag beste vikingen, ouders en KSA-sympathisanten De prachtige Paasvakantie is ten einde en we zitten nu in het laatste deel, de Grand Finale

Nadere informatie

Voorwoordje. Lieve knaapjes, beste ouders, toevallige lezer

Voorwoordje. Lieve knaapjes, beste ouders, toevallige lezer Voorwoordje Lieve knaapjes, beste ouders, toevallige lezer September is weer daar, en dat wil twee dingen zeggen: ten eerste dat jullie weer een heel jaar jullie broeken mogen (moeten eigenlijk) slijten

Nadere informatie

(VER) CRUCKE (LIJKE) (KAL) KOEN

(VER) CRUCKE (LIJKE) (KAL) KOEN Trimester 2 2017-2018 Zwervers (VER) CRUCKE (LIJKE) (KAL) KOEN Voorwoord Liefste zwervertjes, *Klop klop klop * Horen jullie dat ook? Ik zou dan maar snel gaan opendoen want het tweede trimester staat

Nadere informatie

Voorwoord. Julie lieve leiders: Guillaume & Maarten

Voorwoord. Julie lieve leiders: Guillaume & Maarten Voorwoord Beste knapen, ouders en sympathisanten na een hopelijk deugddoende vakantie is jullie leiding weer klaar om er in te vliegen en het beste van zichzelf te geven, in wat hopelijk een nóg beter

Nadere informatie

Er is weer een nieuw trimester aangebroken en daar hoort natuurlijk zoals altijd ook een boekje bij.

Er is weer een nieuw trimester aangebroken en daar hoort natuurlijk zoals altijd ook een boekje bij. KRUISVAARDERS Voorwoordje Beste tjankhernieuwers, Hopelijk hebben jullie goede feesten gehad! Er is weer een nieuw trimester aangebroken en daar hoort natuurlijk zoals altijd ook een boekje bij. Jullie

Nadere informatie

TRENDIES: 2e TRIMESTER

TRENDIES: 2e TRIMESTER TRENDIES: 2e TRIMESTER VOORWOORD Heeeeey allerliefste Trendies!! Hopelijk hebben jullie een superleuke vakantie gehad, veeeeel cadeautjes gekregen van de kerstman en veel feest gevierd! Maar na al dat

Nadere informatie

Voorwoordje. Beste tjankhernieuwers,

Voorwoordje. Beste tjankhernieuwers, Voorwoordje Beste tjankhernieuwers, Eindelijk is het weer zo ver, de feestdagen zijn gepasseerd en dat wil zeggen dat we er weer invliegen met KSA. Zijn jullie klaar voor het 2 e trimester? Wij anders

Nadere informatie

Voorwoord. Vele groetjes van leidster Hanne, Aïna, Charlotte, Zeta, Lara en Amber

Voorwoord. Vele groetjes van leidster Hanne, Aïna, Charlotte, Zeta, Lara en Amber Tweede trimester kwebbels 2016-2017 Voorwoord Dag allerliefste Kwebbels!! De vakantie zit er alweer bijna op en hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug. We hebben jullie

Nadere informatie

op zoek naar krulbaards schatkist

op zoek naar krulbaards schatkist op zoek naar krulbaards schatkist PAGADDERS 2017-2018 EERSTE TRIMESTER Voorwoord Dag allerliefste pagaddertjes! Hopelijk hebben jullie allemaal een fantastische zomer gehad! Sommigen onder jullie hebben

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Het leven van visser Robert

Het leven van visser Robert Het leven van visser Robert KSA Oostende Meeuwennest Kabouters Tweede trimester Januari - Maart Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en hun ouders, eerst en vooral een gelukkige Nieuwjaar, we wensen

Nadere informatie

Trendies 3 de trimester Nachten

Trendies 3 de trimester Nachten Trendies 3 de trimester 1001 Nachten 2015-2016 Voorwoord Heeey liefste Trendies, Vrolijk Pasen!! En we hopen dat iedereen een fantastische vakantie achter de rug heeft!! We zijn ondertussen al aangekomen

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 28, 29 en 30 oktober: Wouterweekend. September-Oktober

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 28, 29 en 30 oktober: Wouterweekend. September-Oktober Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 28, 29 en 30 oktober: Wouterweekend September-Oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September

Nadere informatie

Voorwoord. Beste Ravotter, ouder, broer, zus, Eerst en vooral wensen wij jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar, en het beste voor 2017!

Voorwoord. Beste Ravotter, ouder, broer, zus, Eerst en vooral wensen wij jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar, en het beste voor 2017! Voorwoord Beste Ravotter, ouder, broer, zus, Eerst en vooral wensen wij jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar, en het beste voor 2017! De kerstvakantie zit er jammer genoeg alweer op na 2 weken lang spelen

Nadere informatie

Voorwoord. Groetjes van jullie aller liefste knapen leiding Gigi Maarten

Voorwoord. Groetjes van jullie aller liefste knapen leiding Gigi Maarten Voorwoord Beste knapen, broers; zussen; neefjes; nichtjes; ouders; grootouders; vriendjes; vriendinnetjes; buren; buurjongens; buurmeisjes en sympathisanten van deze knapen. Het word frisser en frisser,

Nadere informatie

Voorwoord. Dag allerliefste Kwebbels!!

Voorwoord. Dag allerliefste Kwebbels!! Voorwoord Dag allerliefste Kwebbels!! De vakantie zit er alweer bijna op en hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug. We hebben jullie ongelooflijk hard gemist en we zijn

Nadere informatie

KSA Spermalie Sijsele

KSA Spermalie Sijsele KSA Spermalie Sijsele Zomerkamp 2018 Kasterlee 22 juli (+12) 25 juli (-12) tot 31 juli PROFICIAT! U bent ingeschreven voor de opleiding tot jager in Kasterlee. Trek allemaal jullie beste jagersuitrusting

Nadere informatie

Beste vikings, ouders, sympathisanten...

Beste vikings, ouders, sympathisanten... Beste vikings, ouders, sympathisanten... Amai, is die vakantie voorbijgevlogen? Maar dat betekent dat er weer elke zaterdag een speciale activiteit voor jullie klaarstaat! Wij zijn alleszinds klaar om

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders Kabouters Liefste kabouters en kabouterouders WE ARE BACK! Als je dit boekje in je handen hebt wilt dat zeggen dat er nieuw KSA-werkjaar voor de deur staat! Voor de meeste is het een blij terugzien en

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

VOORWOORD. nieuwjaaaaar!!! Heeey allerliefste trendies!!

VOORWOORD. nieuwjaaaaar!!! Heeey allerliefste trendies!! VOORWOORD Heeey allerliefste trendies!! Hopelijk hebben jullie een warme kerstvakantie achter de rug met veel plezier en cadeautjes en warme chocolademelk en dekentjes en kerstman en schaatsen en nog veeeeeeel

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

KSA-AATJE. Werkjaar Mei - augustus

KSA-AATJE. Werkjaar Mei - augustus KSA-AATJE Werkjaar 2018-2019 Mei - augustus 1 KALENDER Hieronder vinden jullie de komende activiteiten tot en met augustus: 5 mei: ZWERFVUILACTIE + KSA-CAFE 19 mei: LAATSTE ACTIVITEIT (inschrijven is nodig)

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

HET EIKELTJE -OKTOBER-

HET EIKELTJE -OKTOBER- HET EIKELTJE -OKTOBER- Beste ouder(s), leden & sympathisanten September zit erop en wat een knaller van een maand dat het was! We begonnen het jaar met onze zalige overgang die een groot succes was en

Nadere informatie

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari KORTRIJK WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari WEEKEND Beste leden en ouders, Nu het jaar goed op gang is, is het tijd om ons jaarlijks weekend en kamp te houden. Dagen vol activiteiten spel

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Knapen. Dag liefste Knapen!

Knapen. Dag liefste Knapen! Dag liefste Knapen! Knapen Hier zijn we dan met het nieuwste boekje. We zijn al een heel semester ver en hebben elkaar ongelooflijk goed leren kennen. We leerden Fré kennen, onze fantastische materiaalmeester.

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Contactgegevens Leiding

Contactgegevens Leiding KsQ. k' Q. e. pre.se. 's # e.q.re.slq.v 201c,-2020 Voorwoord Beste knapen, broers; zussen; neefjes; nichtjes; ouders; grootouders; vriendjes; vriendinnetjes; buren; buurjongens; buurmeisjes en sympathisanten

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

De leiding. Bert Verhoest. Banhoofd. Prof.J.vercouilliestraat 39. Guillaume David. Bansecretaris. Bavo Persyn. EHBOverantwoordelijke

De leiding. Bert Verhoest. Banhoofd. Prof.J.vercouilliestraat 39. Guillaume David. Bansecretaris. Bavo Persyn. EHBOverantwoordelijke Voorwoord Beste, vikinghorde, ouders en vrienden. Jaja, het eerste trimester zit er weer op. Maar niet getreurd er is natuurlijk altijd nog het tweede trimester waar je je rot in kan amuseren. Hopelijk

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Ravotters April Juni 2016

Ravotters April Juni 2016 Ravotters April 2016- Juni 2016 VOORWOORD Beste ravotter, ouder, grootouder, toevallige lezer, U leest het goed, wij gaan dit trimester op schok met de alom bekende Robin Hood! Of misschien toch niet zo

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

3 de trimester boekje Flodders. Super mario

3 de trimester boekje Flodders. Super mario 3 de trimester boekje Flodders Super mario Dag allerliefste flodders en ouders! De periode van de paasklokken, familiefeesten, en zonnige dagen is weer aangebroken. Wij hopen dat jullie allemaal een vrolijk

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Redactioneel. Beste ouders,

Redactioneel. Beste ouders, Start- Braggel Beste ouders, Redactioneel Het kan zijn dat uw kind voor de eerste keer naar de KSA komt, of dat het al jaren komt. U vertrouwt uw kostbaarste bezit toe aan een leidingsploeg die elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

ZWERVERS. feat. Jantje

ZWERVERS. feat. Jantje ZWERVERS feat. Jantje Trimester 2 2016 2017 Voorwoord HEYAHOOOOOOOOOOOW ZWERVERSSSSS!!! De drukke feestdagen zijn weer achter de rug, die rotvervelende examens hebben we ook al weer gehad en na een hele

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

Algemene informatie. KSA Zaffelare bestaat momenteel uit 25 gemotiveerde leiders met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel.

Algemene informatie. KSA Zaffelare bestaat momenteel uit 25 gemotiveerde leiders met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel. 1 Algemene informatie KSA Zaffelare is een jeugdbeweging voor jongens tussen 6 en 16 die behoort tot de nationale overkoepelende organisatie KSA-KSJ-VKSJ. Elke zondagnamiddag tussen 14u00 en 17u00 geven

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Maandlijst April - mei - juni

Maandlijst April - mei - juni Maandlijst April - mei - juni Algemene informatie De tekenwedstrijd op de panenkoekenbak is gewonnen door Pepijn Boes Zoals belooft staat zijn tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Pepijn

Nadere informatie

Trendies trimester 2. Like you

Trendies trimester 2. Like you Trendies trimester 2 Like you VOORWOORD Hey allerliefste TRENDIEEES Pasen is achter de rug en dat wil zeggen dat het derde!! en dus ook het laatste :(( van dit jaar start. We zullen er dus een knaller

Nadere informatie

Knapen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met banleider Alex via of

Knapen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met banleider Alex via of Knapen Woehoe! Een nieuw KSA-jaar vol plezier en vriendschap staat voor de deur! De knapenban staat dit jaar onder leiding van vier ervaren leiders: Kaat, Edouard, Gustave en Alex. Degene die vorig jaar

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

SUPERHELDEN. KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester

SUPERHELDEN. KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester SUPERHELDEN KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester 2019-2020 Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, Een hartelijk welkom (terug) bij de kabouterban van de KSA. Dit jaar is onze leiding

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

M A R O L L E K E 2018 /

M A R O L L E K E 2018 / M A R O L L E K E 2018 / 2 0 1 9 S E M E S T E R 2 1 M a r o l l e k e 1 INHOUD Voorwoord... 3 Belangrijke data 2 e semester... 4 Kalender Sloebers... 5 kalender Pagadders... 6 kalender Jongknapen... 7

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Voorwoordje van de leiding. Hoe zit de werking in elkaar?

Voorwoordje van de leiding. Hoe zit de werking in elkaar? Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, een hartelijk welkom (terug) bij de kabouterban van de KSA. Dit jaar is onze leiding weer helemaal klaar voor de tofste dagen van het jaar te beleven.

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Dag gekke jonghernieuwers!

Jonghernieuwers. Dag gekke jonghernieuwers! Dag gekke jonghernieuwers! Jonghernieuwers Een nieuw jaar vol met veranderingen. We verwelkomen jongeman.. Hij ging met veel enthousiasme mee met de knapen naar Polen en kon maar niet genoeg krijgen van

Nadere informatie

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers Start van het nieuwe chirojaar 2016-2017 September 2016 Traditiegetrouw organiseren wij op vrijdag 7 oktober onze spetterende fuif Waksation als evenement van ons Waksationweekend. Om de 800 feestgangers

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de T Kapoentje Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de nieuwe kapoenen. Het wordt een jaar vol verrassingen, plezier en ravotten! Hier vinden jullie

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Jongknapen Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie

Nadere informatie

Tv-gids Flodders. 2 de trimester In Plopsaland met D5r: 16 uur. Komen eten: 19 uur Samson & Gert: 10 uur De Mol: 21 uur SMTW: 22 uur

Tv-gids Flodders. 2 de trimester In Plopsaland met D5r: 16 uur. Komen eten: 19 uur Samson & Gert: 10 uur De Mol: 21 uur SMTW: 22 uur Tv-gids Flodders 2 de trimester 2016-2017 Komen eten: 19 uur Samson & Gert: 10 uur De Mol: 21 uur SMTW: 22 uur De flodders op dagtocht: 13 uur In Plopsaland met D5r: 16 uur Voorwoord Dag allerliefste flodders

Nadere informatie