3 de trimester boekje Flodders. Super mario

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3 de trimester boekje Flodders. Super mario"

Transcriptie

1 3 de trimester boekje Flodders Super mario

2 Dag allerliefste flodders en ouders! De periode van de paasklokken, familiefeesten, en zonnige dagen is weer aangebroken. Wij hopen dat jullie allemaal een vrolijk Pasen hebben gehad met veel familiepret, chocolade ( of gezonder, maar ook lekker eten), en veeeel buitenspeelplezier. Helaas hebben jullie deze vakantie weer KSA moeten missen ( jullie hebben daarom ongetwijfeld iedere zaterdag geweend ;) ). MAAR NIET GETREURD! Want we zijn na de vakantie weer terug met een heleboel spetterende activiteiten om de lente in te vliegen. En dit trimester worden we vergezeld door de komische broers Mario en Luigi! Misschien kennen jullie hen al van de videospelletjes Mariokart, Marioparty, Super Mario Bros,. Maar als je hen niet zou kennen: vrees niet, we zullen snel genoeg met hen kennismaken en samen hun avontuurlijke wereld ontdekken. Dit trimester is ook weer een beetje speciaal. We krijgen namelijk nieuwe leidsters op bezoek! De tweedejaars zwervers zullen af en toe eens op onze activiteit verschijnen en zelfs activiteiten maken, om al eens te proeven van het leidsterschap dat ze volgend jaar al dan niet gaan opnemen. Wie weet worden zij jullie nieuwe leidsters volgend jaar, dus wees maar braaf zoals altijd :). Dit is misschien het laatste trimester ( oh neee!), maar KSA hoeft nog niet voorbij te zijn. Er is nog een supercool kamp waar we kunnen naar uitkijken ( onze aftelkalenders zijn al gemaakt!). We hopen dan ook dat we velen onder jullie daar zullen kunnen verwelkomen om er samen een overgetelijke zomer van te maken! Meer info hieromtrent volgt in het kampboekje. Ondanks de vele communiefeesten, lentefeesten, en andere feesten hopen we dat jullie weer talrijk aanwezig zullen zijn dit trimester. Wij kijken er alvast naar uit! Veel KSA groetjes van jullie enthousiaste flodderleiding! Eva,Lisa, Sharon, Julie, Ellen (2x), en Esther

3 Contactgegevens Lisa Pister (Banhoofd) Longchamplaan / lisapister@hotmail.be Sharon Ghysel Steensedijk / sharonghysel@hotmail.com Eva Ecker Zeelaan / eva.ecker@live.com Julie Saudemont Gouwelozestraat / saudemontjulie@gmail.com Esther Lermytte Pycke de ten Aerdelaan / lermytteesther@gmail.com Ellen Ecker Zeelaan / ellen.ecker@gmail.com Ellen De Wit Aartshertogstraat / jacqueline.demeulemeester@gmail.com

4 Activiteitenkalender Activiteiten gaan altijd door van 14u-17u, en we verzamelen altijd op Westdiep of in de Kaaistraat, tenzij anders vermeld in het boekje. Doe zeker ook altijd kleren aan die vuil mogen worden! 16/04 Schorrespel We vliegen er meteen in met een Schorrespel! Dus breng je goed humeur mee en kom ons vergezellen! We verzamelen op het Mispelplein. 23/04 Stadsspel Voor onze tweede activiteit gaan we de stad helemaal op zijn kop zetten met onze supersonische Stadspel. Want ook Mario en Luigi moeten soms eens inkopen gaan doen in de winkelstraat. 30/04 Tweedaagse van Blankenberge Joepie! Trek je kousen zo hoog mogelijk, smeer die kuiten maar in en span je veters maar goed strak want we wandelen de Tweedaagse van Blankenberge! Zorg dat je goede wandelschoenen aanhebt. Je neemt een lunchpakket en voldoende drank mee. We verzamelen aan het station om 9u en zijn terug om 18u. Om hieraan deel te nemen vragen wij 6 euro, dit neem je mee in een envelop de dag zelf. Meer informatie vind je verder in het boekje. 07/05 Mariokart in het echt We gaan een versnelling hoger zetten en racen erop los met de go-carts! Wie weet krijg jij de titel van snelste flodder wel! Gelieve voor deze activiteit 5 euro mee te nemen. 14/05 Avondspel Steek je dimlichten maar aan want je zult ze nodig hebben, vandaag spelen we een avondspel. Zet je nachtbril maar op en kom met je beste humeur maar af! 21/05 Bosspel Staan je spatborden op je raceauto? Want je zult ze kunnen gebruiken bij ons bosspel. Doe zekere kleren aan die vuil mogen worden! 28/05 Zwemmen Snif snif, vandaag is het de laatste activiteit Maar niet getreurd, we gaan ons nog eens goed amuseren in het zwembad! We spreken af aan Westdiep (dus niet aan Kaaistraat). Vergeet je zwemgerief niet en neem een stuk van twee euro mee. BELANGRIJKE DATA 16/04: Streekbierenavond en voetbaltoernooi. (Meer informatie verder in het boekje)

5 Wist je dat Alleen vrouwelijke muggen steken? De aansteker eerder werd uitgevonden dan de lucifers? Donald Duck strips verboden waren in Finland omdat hij geen broek draagt? Er niet één normaal Nederlands woord op twaalf rijmt? Je niest met een luchtsnelheid van ruim 150km/uur? Heet water sneller bevriest dan koud water? Een mens gemiddeld 6000 scheten per jaar laat? De kolibrie achteruit kan vliegen? De eerste man die een val van de Niagara watervallen overleefde, een jaar later stierf omdat hij uitgleed over een sinaasappelschil? De beroemde wetenschapper Isaac Newton ook de uitvinder was van het kattenluikje? De Indische brilslang de stralen in de microgolfoven kan zien? Terwijl jullie dit lezen leidsters Ellen, Esther, en Ellen waarschijnlijk in Italië zitten? Zij wel zaterdag terug zullen zijn omdat ze jullie anders te veel zouden missen? Leidster Eva van vlinders houdt? Vlindertekeningen zijn altijd welkom! Jullie supertoffe flodders zijn? En wij leiding echt blij zijn om jullie leidsters te zijn? Wij daarom hopen dat jullie allemaal meegaan op kamp? Wij hopen dat jullie je boekje eens lezen? Ik bijna geen inspiratie meer heb Dit vorig wist-je-datje al zo oud is dat het al in mijn boekje stond toen ik flodder was? Het groene draakje Yoshi eigenlijk T.Yoshisaur Munchakoopas heet? Dit het laatste wist-je-datje is?

6 Streekbierenavond met braadworsten en voetbaltoernooi! Omdat de eerste editie vorig jaar heel goed verlopen is organiseren we dit jaar voor de tweede maal onze streekbierenavond. We nodigen u daarom van harte uit op onze streekbierenavond op zaterdag 16 april U zal daar niet alleen uw dorst kunnen lessen, maar ook uw honger kunnen stillen met lekkere braadworsten. Daarbovenop krijgt u nog eens liveentertainment gebracht door de beste amateurvoetballers van Oostende. Het voetbaltoernooi start om 18u op het Mispelplein, maar u kunt er al terecht vanaf de activiteiten van uw kinderen gedaan zijn. Naast het voetbaltoernooi zal er ook voldoende randanimatie zijn voor de kinderen. Gasten die mee waren naar Plopsaland krijgen deze avond ook een gratis drankje! Wie wint dit jaar HET TOERNOOI VAN HET JAAR? De winnaar van deze editie staat uiteraard een schitterende prijs te wachten. Wacht niet langer en schrijf je nu in door onderstaand strookje samen met 10 euro in een gesloten enveloppe af te geven aan de leiding. Voor meer informatie: Arno Vanderbeke (bondsleider) arno@ksaoostende.be 0478/ Lot Fouquet (bondsleidster) lot@ksaoostende.be 0499/ Ploeg schrijft zich in met een ploeg van 5 personen voor het voetbaltoernooi en betaalt 10 (ter plaatse of via overschrijving op BE met duidelijke vermelding van ploegnaam en Voetbaltoernooi ). Inschrijven kan ook door een mail te sturen naar streekbierenavond@ksaoostende.be.

7 Tweedaagse van Blankenberge Ook dit jaar doen we mee aan de Tweedaagse van Blankenberge. Wij doen één dag mee, namelijk zaterdag 30 april. De activiteit begint s ochtends om 9 uur aan het station in Oostende. Daar nemen we de tram naar Blankenberge waar onze dagtocht kan beginnen. We komen terug aan op het stationsplein in Oostende rond 18 uur. Aangezien dit een hele dag is, moet elk KSA-lid zeker een lunchpakket en een drankje meebrengen. Goede stapschoenen en een regenjas zijn ook van belang. Deze activiteit kost 6 en hierin zit het vervoer met de tram, het inschrijvingsgeld voor de tocht en onderweg worden er ook nog koekjes en drankjes uitgedeeld. Joyvalle & Appelsientje spaaractie Ook dit jaar doen we weer mee aan de spaaractie van Joyvalle & Appelsientje! Hiervoor kan je de rode flapjes van de Joyvalle- en Appelsientjeverpakkingen uitknippen en afgeven aan de leiding. 10 rode flapjes zijn goed voor 1 liter gratis Joyvalle of Appelsientje op kamp! Meer info is te vinden op de site van Lekker op Kamp. Gelieve deze flapjes voor 20 mei aan de leiding te bezorgen, de flapjes moeten namelijk opgestuurd zijn ten laatste tegen 1 juni. Maes spaaractie Maes organiseert dit jaar ook een spaaractie. Als wij 1000 bliklipjes en/of kroonkurken van Maes Pils en/of Maes Radler verzamelen krijgen we 100! Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Op onze streekbierenavond zal daarom ook Maes aangeboden worden en zal er een grote spaarpot staan waarin jullie je reeds verzamelde lipjes/kroonkurken kunnen deponeren. Alvast bedankt, en geniet ervan. Vernieuwde site! Onze site is vernieuwd! Neem zeker eens een kijkje. Op de site, kun je de trimesterboekjes vinden, info over komende evenementen (bv. Streekbierenavond), nieuwsberichten, Er wordt ook gewerkt om alle foto s op de site te krijgen, dus ook van het weekend en van de voorbije kampen. Feedback is altijd welkom!

8 Kampen Deze zomer gaan er opnieuw KSA-kampen door. Inschrijven doe je best nu al, want wie dat doet na 1 mei 2016 moet 10 euro extra betalen bovenop de prijs in de tabel hieronder. Gelieve over te schrijven op het juiste rekeningnummer en dan ook de naam te vermelden. Meer info over het kamp volgt in het kampboekje (wordt rondgebracht tijdens de zomervakantie). De oudste bannen gaan op buitenlands kamp, zij krijgen alle informatie hiervoor in hun boekje. Datum Groep + rekeningnummer Kampplaats Kostprijs 11 t.e.m. 16 juli Kabouters BE Leisele 85*(met broer/zus in KSA) 90* (zonder) 11 t.e.m. 21 juli Ravotters BE Sint-Genesius-Rode 140*(met broer/zus in KSA) 150* (zonder) & Vikinghorde BE t.e.m. 21 juli Kwebbels Leisele 85*(met broer/zus in BE t.e.m. 31 juli Pagadders BE & Flodders BE t.e.m. 31 juli Trendies BE Sint-Genesius-Rode Fairon (Hamoir) KSA) 90* (zonder) 140*(met broer/zus in KSA) 150* (zonder) 160*(met broer/zus in KSA) 170 (zonder) 2 t.e.m. 12 augustus Knapen BE Fairon(Hamoir) 160*(met broer/zus in KSA) 170 (zonder)

KSA OOSTENDE VIKINGHORDE 3 E TRIMESTER 2015-2016 EGYPTE

KSA OOSTENDE VIKINGHORDE 3 E TRIMESTER 2015-2016 EGYPTE KSA OOSTENDE VIKINGHORDE 3 E TRIMESTER 2015-2016 EGYPTE Voorwoord Dag beste vikingen, ouders en KSA-sympathisanten De prachtige Paasvakantie is ten einde en we zitten nu in het laatste deel, de Grand Finale

Nadere informatie

Voorwoord. Dag allerliefste Kwebbels!!

Voorwoord. Dag allerliefste Kwebbels!! Voorwoord Dag allerliefste Kwebbels!! De vakantie zit er alweer bijna op en hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug. We hebben jullie ongelooflijk hard gemist en we zijn

Nadere informatie

Trendies 3 de trimester Nachten

Trendies 3 de trimester Nachten Trendies 3 de trimester 1001 Nachten 2015-2016 Voorwoord Heeey liefste Trendies, Vrolijk Pasen!! En we hopen dat iedereen een fantastische vakantie achter de rug heeft!! We zijn ondertussen al aangekomen

Nadere informatie

Ravotters April Juni 2016

Ravotters April Juni 2016 Ravotters April 2016- Juni 2016 VOORWOORD Beste ravotter, ouder, grootouder, toevallige lezer, U leest het goed, wij gaan dit trimester op schok met de alom bekende Robin Hood! Of misschien toch niet zo

Nadere informatie

Voorwoord. Halloooo liefste schatjes van pagaddertjes, Als je dit boekje leest ben je waarschijnlijk suuuuuuperblij want dat betekent dat het bijna

Voorwoord. Halloooo liefste schatjes van pagaddertjes, Als je dit boekje leest ben je waarschijnlijk suuuuuuperblij want dat betekent dat het bijna Voorwoord Halloooo liefste schatjes van pagaddertjes, Als je dit boekje leest ben je waarschijnlijk suuuuuuperblij want dat betekent dat het bijna weer tijd is voor KSA! En zeg nu zelf, een paasvakantie

Nadere informatie

ZWERVERS Trimester 3 2015-2016

ZWERVERS Trimester 3 2015-2016 ZWERVERS Trimester 3 2015-2016 Voorwoord Lieve lieve zwervers! Jullie leiding staat alvast klaar voor een nieuw trimester! Er valt veel te doen dit trimester! En voor de tweedejaars is het extra spannend,

Nadere informatie

KSA OOSTENDE MEEUWENNEST KABOUTERS DERDE TRIMESTER [ APRIL - JUNI ]

KSA OOSTENDE MEEUWENNEST KABOUTERS DERDE TRIMESTER [ APRIL - JUNI ] Voorwoordje van de leiding Beste kabouters en ouders Vanwege de voltallige leidingsploeg wensen wij u een vrolijk Pasen een een mooie vakantie toe! De eerste warmere dagen zijn alvast een feit en ook de

Nadere informatie

Voorwoordje. Beste knapen, ouders, ondoden, laboranten en sympathisanten

Voorwoordje. Beste knapen, ouders, ondoden, laboranten en sympathisanten 3 de trimester 2015-2016 Voorwoordje Beste knapen, ouders, ondoden, laboranten en sympathisanten Na het rapen van de eitjes en het doorbreken van de eerste zonnestralen kunnen we het derde trimester al

Nadere informatie

Flodders. Trimester 1

Flodders. Trimester 1 Flodders Trimester 1 2016-2017 Hallo allerliefste floddertjes en ouders! Voor veel van jullie; welkom terug! Voor de nieuwelingen onder jullie; welkom in de gezelligste, leukste, coolste ban die er is!

Nadere informatie

Er was eens Flodders 3 e trimester. en het sprookjesboek van De Gebroeders Grimm

Er was eens Flodders 3 e trimester. en het sprookjesboek van De Gebroeders Grimm Er was eens Flodders 3 e trimester en het sprookjesboek van De Gebroeders Grimm Inleiding Dag allerliefste flodders! Het jaarlijkse bezoek van de paashaas is (helaas) alweer achter de rug. Maar dat betekent

Nadere informatie

Flodders 2 de Trimester. In de Gevangenis

Flodders 2 de Trimester. In de Gevangenis Flodders 2 de Trimester In de Gevangenis Dag ouders en allerliefste flodders! We wensen jullie alvast gelukkige feestdagen toe, hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en zijn jullie er net als

Nadere informatie

Het leven van visser Robert

Het leven van visser Robert Het leven van visser Robert KSA Oostende Meeuwennest Kabouters Tweede trimester Januari - Maart Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en hun ouders, eerst en vooral een gelukkige Nieuwjaar, we wensen

Nadere informatie

Voorwoord. Vele groetjes van leidster Hanne, Aïna, Charlotte, Zeta, Lara en Amber

Voorwoord. Vele groetjes van leidster Hanne, Aïna, Charlotte, Zeta, Lara en Amber Tweede trimester kwebbels 2016-2017 Voorwoord Dag allerliefste Kwebbels!! De vakantie zit er alweer bijna op en hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug. We hebben jullie

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg.

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. Mei en Juni Hoipiepeloi! De zomer komt eraan en dat zien we in onze chiro! Examens komen eraan, met de nodige stress-leiding tot gevolg ;). Daarom

Nadere informatie

Beste vikings, ouders en sympathisanten

Beste vikings, ouders en sympathisanten Beste vikings, ouders en sympathisanten Met een oud jaar voorbij, staat er weer een nieuw voor de deur. Dat betekent dat we dus naar een nieuw jaar kunnen uitkijken, en wat kijken wij er naar uit. Dat

Nadere informatie

Voorwoordje. Beste tjankhernieuwers,

Voorwoordje. Beste tjankhernieuwers, Voorwoordje Beste tjankhernieuwers, Eindelijk is het weer zo ver, de feestdagen zijn gepasseerd en dat wil zeggen dat we er weer invliegen met KSA. Zijn jullie klaar voor het 2 e trimester? Wij anders

Nadere informatie

- KSA Oostende Meeuwennest presenteert - Jonghernieuwers BERGEN. Trimester 3

- KSA Oostende Meeuwennest presenteert - Jonghernieuwers BERGEN. Trimester 3 - KSA Oostende Meeuwennest presenteert - Jonghernieuwers BERGEN Trimester 3 April 2016 Mei 2016 Voorwoord Beste vrienden, Het voorbije jaar was op z n minst gezegd zeer bijzonder. Als een hechte groep

Nadere informatie

KSA Oostende Vikinghorde Tweede Trimester

KSA Oostende Vikinghorde Tweede Trimester KSA Oostende Vikinghorde Tweede Trimester 2015-2016 De buurtpolitie Voorwoord Dag beste vikings, ouders en KSA-sympathisanten De prachtige kerstvakantie is ten einde en we zitten nu in een nieuw jaar.

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Jongknapen Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Jongknapen Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie

Nadere informatie

Ravotters Derde trimester

Ravotters Derde trimester Ravotters Derde trimester Beste ravotter(tjes) Beste ravotters, het is weer zover en we hopen dat jullie ons niet te hard hebben gemist tijdens de vakantie. Ook dit trimester zullen jullie zeer veel plezier

Nadere informatie

Tv-gids Flodders. 2 de trimester In Plopsaland met D5r: 16 uur. Komen eten: 19 uur Samson & Gert: 10 uur De Mol: 21 uur SMTW: 22 uur

Tv-gids Flodders. 2 de trimester In Plopsaland met D5r: 16 uur. Komen eten: 19 uur Samson & Gert: 10 uur De Mol: 21 uur SMTW: 22 uur Tv-gids Flodders 2 de trimester 2016-2017 Komen eten: 19 uur Samson & Gert: 10 uur De Mol: 21 uur SMTW: 22 uur De flodders op dagtocht: 13 uur In Plopsaland met D5r: 16 uur Voorwoord Dag allerliefste flodders

Nadere informatie

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester

Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1e Trimester Sergeant Roger KSA Oostende Meeuwennest Kabouters 1 e Trimester 2018-2019 Voorwoordje van de leiding Dag kabouters en ouders, een hartelijk welkom (terug) bij de kabouterban van de KSA. Dit jaar is onze

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

op zoek naar krulbaards schatkist

op zoek naar krulbaards schatkist op zoek naar krulbaards schatkist PAGADDERS 2017-2018 EERSTE TRIMESTER Voorwoord Dag allerliefste pagaddertjes! Hopelijk hebben jullie allemaal een fantastische zomer gehad! Sommigen onder jullie hebben

Nadere informatie

Er is weer een nieuw trimester aangebroken en daar hoort natuurlijk zoals altijd ook een boekje bij.

Er is weer een nieuw trimester aangebroken en daar hoort natuurlijk zoals altijd ook een boekje bij. KRUISVAARDERS Voorwoordje Beste tjankhernieuwers, Hopelijk hebben jullie goede feesten gehad! Er is weer een nieuw trimester aangebroken en daar hoort natuurlijk zoals altijd ook een boekje bij. Jullie

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

TRENDIES: 2e TRIMESTER

TRENDIES: 2e TRIMESTER TRENDIES: 2e TRIMESTER VOORWOORD Heeeeey allerliefste Trendies!! Hopelijk hebben jullie een superleuke vakantie gehad, veeeeel cadeautjes gekregen van de kerstman en veel feest gevierd! Maar na al dat

Nadere informatie

Trendies trimester 2. Like you

Trendies trimester 2. Like you Trendies trimester 2 Like you VOORWOORD Hey allerliefste TRENDIEEES Pasen is achter de rug en dat wil zeggen dat het derde!! en dus ook het laatste :(( van dit jaar start. We zullen er dus een knaller

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

VOORWOORD. nieuwjaaaaar!!! Heeey allerliefste trendies!!

VOORWOORD. nieuwjaaaaar!!! Heeey allerliefste trendies!! VOORWOORD Heeey allerliefste trendies!! Hopelijk hebben jullie een warme kerstvakantie achter de rug met veel plezier en cadeautjes en warme chocolademelk en dekentjes en kerstman en schaatsen en nog veeeeeeel

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

FLODDERS. Trimester 1 2014-2015

FLODDERS. Trimester 1 2014-2015 FLODDERS Trimester 1 2014-2015 Voorwoord HIEEEEEER ZIJN WE WEEEEEEEEEEEEEEER! Hoera, hoezee, joepie en enthousiasme alom WANT er is weer een nieuw KSA-jaar aangebroken! Aan alle nieuwe Flodders: welkom!

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 39 nummer 5 Lekker op kamp Verzamelactie flapjes Sparen voor Joyvalle EN Appelsientje Het is weer zover! We kunnen opnieuw deelnemen aan de spaaractie

Nadere informatie

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE 1 Thema YES YES YES, het is eindelijk zover! EINDELIJK buitenlands kamp. En jullie zijn dan wel de oudste, maar jullie zijn naar onze mening nog niet té oud voor een super

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Voorwoordje. Dag aller-aller-allerliefste pagaddertjes,

Voorwoordje. Dag aller-aller-allerliefste pagaddertjes, Voorwoordje Dag aller-aller-allerliefste pagaddertjes, Hoe was jullie zomervakantie? Van ons was hij alvast superfantastischmegacool, en zeker een 10tal dagen in juli, zo rond de 21ste Dat was natuurlijk

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

Voorwoord. Beste Ravotter, ouder, broer, zus, Eerst en vooral wensen wij jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar, en het beste voor 2017!

Voorwoord. Beste Ravotter, ouder, broer, zus, Eerst en vooral wensen wij jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar, en het beste voor 2017! Voorwoord Beste Ravotter, ouder, broer, zus, Eerst en vooral wensen wij jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar, en het beste voor 2017! De kerstvakantie zit er jammer genoeg alweer op na 2 weken lang spelen

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

SJAKIE EN DE CHOCOLADEFABRIEK

SJAKIE EN DE CHOCOLADEFABRIEK 12 SJAKIE EN DE CHOCOLADEFABRIEK 10 8 Kolom 1 Kolom 2 Kolom 3 Kwebbels Trimester 1 6 4 2 0 Rij 1 Rij 2 Rij 3 Rij 4 VOORWOORD Beste Kwebbels We zijn weer de beste periode van het jaar Nee, natuurlijk hebben

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Voorwoord. Julie lieve leiders: Guillaume & Maarten

Voorwoord. Julie lieve leiders: Guillaume & Maarten Voorwoord Beste knapen, ouders en sympathisanten na een hopelijk deugddoende vakantie is jullie leiding weer klaar om er in te vliegen en het beste van zichzelf te geven, in wat hopelijk een nóg beter

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Tiptopper Editie. Oktober-november Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Tiptopper Editie Oktober-november Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree

Heikleuters. KSA Frisse Heikracht Bree Heikleuters KSA Frisse Heikracht Bree 0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave & foto s p. 1 Colofon p. 2 Voorwoord p. 3 Pastoraal woord p. 4 Informatie & moppentrommel p. 5 Activiteitenkalender p. 6-7 1 Colofon

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Dierenarts. Kwebbels Derde trimester

Dierenarts. Kwebbels Derde trimester Dierenarts Kwebbels 2017-2018 Derde trimester Voorwoord Beste kwebbeltjessss en ouders, Dit is het derde en dus laatste trimester van dit jaar, maar niet getreurd: we maken er een superdupermegacool trimester

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

FROZEN Zwervers Eerste trimester: 2014-2015

FROZEN Zwervers Eerste trimester: 2014-2015 FROZEN Zwervers Eerste trimester: 2014-2015 Zwerveeeeeers en ouders, Hopelijk heeft iedereen een toffe, leuke, prettige, warme vakantie met superkampen achter de rug. Wij, jullie dreamteam van leiding,

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Nieuwsbrief JRK Destelbergen

Nieuwsbrief JRK Destelbergen JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D : Voorwoord 1 Praktische zaken 2 Fiësta 3 Activiteiten 4 Verjaardagen

Nadere informatie

Ravotters De zonderlinge avonturen

Ravotters De zonderlinge avonturen Ravotters De zonderlinge avonturen Van dokter bokker september 2015- december 2015 VOORWOORD Beste ravotter, ouder, grootouder, toevallige lezer, Elke dag weer vroeg opstaan, een boekentas vol rekensommen,

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste kwebbels en ouders

VOORWOORD. Beste kwebbels en ouders Holbewoners VOORWOORD Beste kwebbels en ouders JOEPIE! De kerstvakantie zit er weer op en dat betekent dat er weer nieuwe KSAavonturen te beleven vallen. Ook dit trimester zorgen we er voor dat jullie

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

De leiding. Bert Verhoest. Banhoofd. Prof.J.vercouilliestraat 39. Guillaume David. Bansecretaris. Bavo Persyn. EHBOverantwoordelijke

De leiding. Bert Verhoest. Banhoofd. Prof.J.vercouilliestraat 39. Guillaume David. Bansecretaris. Bavo Persyn. EHBOverantwoordelijke Voorwoord Beste, vikinghorde, ouders en vrienden. Jaja, het eerste trimester zit er weer op. Maar niet getreurd er is natuurlijk altijd nog het tweede trimester waar je je rot in kan amuseren. Hopelijk

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Leidingskader. Banhoofd Wannes Deprez Arthur Verhoest

Leidingskader. Banhoofd Wannes Deprez Arthur Verhoest Voorwoordje Beste ravotter, ouder, grootouder, broer, zus... Op het einde van het schooljaar mogen we elkaar beloven dat we elkaar weerzien op kamp, maar na het kamp scheiden onze wegen zich voor ruwweg

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

James Bond Ravotters Trimester 1

James Bond Ravotters Trimester 1 James Bond Ravotters 2017-2018 Trimester 1 VOORWOORD Beste Ravotter, ouder, broer, zus, nonkel, tante, sympathisant of toevallige lezer De twee lange vakantiemaanden zijn op een einde gekomen en wij hoorden

Nadere informatie

OP SLOT FLODDERS 2de trimester

OP SLOT FLODDERS 2de trimester OP SLOT FLODDERS 2 de trimester 2018-2019 Voorwoord Dag allerliefste floddertjes! Jullie zullen allemaal ongetwijfeld een mega leuke kerstvakantie achter de rug hebben! Sommigen onder jullie zijn dan ook

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Chiro Driehoek presenteert Pasta-Avond Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Deuren:18u30 Eten:19u00 Keuze uit: Batman Bolognese (Spaghetti Bolognese) Captain America s Sea Dish (Spaghetti met zeevruchten

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

En toen kwam er een varken met een lange snuit en

En toen kwam er een varken met een lange snuit en Beste ouders, En toen kwam er een varken met een lange snuit en Zo eindigen heel wat verhalen en ook dat van het schooljaar 2014-2015. Een heel jaar hebben we hard gewerkt en vooral veel gelezen. Het zou

Nadere informatie

Trimesterieel boekje Eerste trimester 2014-2015 WELCOME BACK! Een welgemeende goedendag m n beste knaapjes!

Trimesterieel boekje Eerste trimester 2014-2015 WELCOME BACK! Een welgemeende goedendag m n beste knaapjes! Trimesterieel boekje Eerste trimester 2014-2015 WELCOME BACK! Een welgemeende goedendag m n beste knaapjes! Jullie zien er zo triest uit? Hoe komt dat? Ach ja natuurlijk, omdat jullie terug naar school

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

FRITUUR TRENDIE! Trimester 1

FRITUUR TRENDIE! Trimester 1 FRITUUR TRENDIE! 2016-2017 Trimester 1 Voorwoord Heylaaa liefste Trendies! :)))) Hopelijk had iedereen een superspetterende zomer met veel ijsjes, toffe avonturen en knappe surfboys. Helaas komt er achter

Nadere informatie

Wat vind je in dit boekje?

Wat vind je in dit boekje? 30/07 t.e.m. 03/08 Wat vind je in dit boekje? Inhoudstabel...2 Voorwoordje van de kampleider...3 Algemene praktische info...4 Inschrijvingsstrookje en medische fiche...5 Leeuwkes...7 Jongknapen...8 Voorwoordje

Nadere informatie

Nu kijken we weeral vooruit naar het einde van het Snipperjaar en jammer genoeg moeten we melden dat er dit jaar geen Snipperkamp zal zijn in juli!

Nu kijken we weeral vooruit naar het einde van het Snipperjaar en jammer genoeg moeten we melden dat er dit jaar geen Snipperkamp zal zijn in juli! GEEN SNIPPERKAMP, LEES HIERONDER WAAROM Het Snipperweekend zit er weeral op en het was weer een pracht editie! Hopelijk hebben de kindjes ervan genoten! De leiding en kookploeg al vast wel... Nu kijken

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Beste vikings, ouders, sympathisanten...

Beste vikings, ouders, sympathisanten... Beste vikings, ouders, sympathisanten... Amai, is die vakantie voorbijgevlogen? Maar dat betekent dat er weer elke zaterdag een speciale activiteit voor jullie klaarstaat! Wij zijn alleszinds klaar om

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel Zaterdag 5/05 Zwemmen @ Zwembad Geel 36 ste jaargang: 2017-2018 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: mei 2018 Nummer: 9 P409906 Zaterdag 12/05 70 jaar activiteit @ Bel Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

KSA Gent Sint-Paulus

KSA Gent Sint-Paulus t POLLEKE KSA Gent Sint-Paulus PRESENTEERT: Boekje 4 - april 2019 Polleke VI Liefste lezers van het Polleke, De lente hangt nu echt in de lucht, maar dat betekent ook dat het schooljaar op zijn einde loopt.

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart SCOUTSENGIDSENBEERSE Februari 2 februari Vandaag gaan we zwemmen in het nieuwe zwembad van Beerse! Afspraak om 13u45 aan t Beerke met zwemgerief, een handdoek en 2. Om 16u40 mogen jullie terug naar huis.

Nadere informatie