Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 Bezoekadres Het Gangboord BJ Drachten Postadres Postbus AE Drachten T F Metaalbewerkingsmachines voor de vakman in opleiding

2 Abene VHF-3 gereviseerd Abene VHF-3 gereviseerd, fabriek gereviseerde universele horizontale / verticale freesmachine. Deze Abene freesmachines worden bij de fabrikant in Zweden volledig gereviseerd. Na de revisie verkeert de machine in nagenoeg nieuwstaat. Abene VHF-320 Abene VHF-320 conventionele universele horizontale / verticale freesmachine. De machine is uitgevoerd met traploze frequentie geregelde spilsnelheden van omw / min, gemotoriseerde bovenram en een groot werkbereik in Y en Z richtingen. De machine is leverbaar in twee uitvoeringen: Type M met standaard freeskop Type BS met freeskop voorzien van boorpinole. Momac SV-180 De Momac SV-180 conventionele draaibank is geschikt voor uiteenlopende toepassingen en wordt gebruikt bij zowel productiewerk, opleidingen als bij technische diensten.

3 Abene VHF-380-TI Abene VHF-380-TI universele horizontale /verticale freesmachine met bovenram model VHF-380 TI met HEIDENHAIN TNC 620 besturing. De TNC 620 Heidenhain besturing is een compacte, veelzijdige baanbesturing met tot vijf gestuurde assen. Op basis van het flexibele bedieningsconcept, werkplaatsgerichte programmering in HEIDENHAIN-Klartext- dialoog of externe programmering en zijn vermogen om te presteren is hij bijzonder geschikt voor gebruik op: Universele freesmachines voor enkelstuks- en serieproductie Gereedschapsbouw Algemene machinebouw Onderzoek en ontwikkeling Prototypes bouwen en testwerkplaatsen Reparatie-afdelingen van trainingsen opleidingsinstituten En bezit de daarvoor noodzakelijke en handige functies voor: Vrije contourprogrammering Freescycli voor complexe contouren Snel referentiepunt vastleggen met HEIDENHAIN-tastsystemen Momac model TA 20 MOMAC, teach-in draaibank model TA 20, leverbaar met een centerlengte van 1000 mm uitgevoerd met variator voor traploze toerentalregeling in 1 range van omw/min. Machine voorzien van een FAGOR CNC model 8055T met LCD display. Italiaans fabricaat. MOMAC draaibanken voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, bedieningsgemak en ergonomie. Ze zijn kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar in het gebruik.

4 Arboga HS-3S-S Arboga HS-3S-S Superflex handbediende vingerzetbank. De HS-3S-S Superflex vingerzetbank is uitgevoerd met een gesegmenteerde bovenbalk, gesegmenteerde onderbalk en een gesegmenteerde buigbalk. Hierdoor is de Superflex vingerzetbank ideaal en zeer universeel voor het zetten van dozen. De scherpe vingers kunnen dozen bewerken met een maximale kant hoogte van 117 mm. De individuele vingers zijn gemonteerd op een glijstang zodat eenvoudig kan worden gewisseld tussen standaard recht zetten en dozen zetten. Arboga JBS 1250 Arboga JBS 1250 professionele ergonomische gemotoriseerde plaatschaar. Geschikt voor productie en te leveren in diverse uitvoeringen. Ergonomisch design met opvang aan de achterzijde op een perfecte werkhoogte, roestvrij stalen opvangbak met ingebouwde aanslag voor het eenvoudig verwijderen van geknipte delen. De machine wordt geleverd met optische veiligheden aan de achterzijde voor maximale veiligheid. Speciale opvangbak aan de voor- en achterzijde van de machine, alle lengtes onder de 300 mm worden automatisch aan de voorzijde van de machine uitgeworpen.

5 Arboga TTA Arboga TTA handbediende 3-rollen platenwals. De TTA platenwalsen hebben een A-symetrische rolopstelling voor het eenzijdig aanbuigen van plaateinden. Na het omkeren van de plaat kan ook de andere zijde worden aangebogen voor volledig rondwalsen. Voorzien van gebombeerde rollen om een constante radius te verkrijgen. De buigrol kan met behulp van de klemhendel diagonaal worden ingesteld voor conisch walsen. Eenvoudig verwijderen van het gewalste product door zwenken van de bovenrol. De bovenrol wordt geklemd met een klemhendel. Profi Punch 10 De Profi Punch is een mechanische pons / uithoek machine. Speciaal ontworpen om materiaal te vervormen door middel verschillende gereedschappen. Met deze ponsmachine kan materiaal met een dikte tot 4 mm worden bewerkt, afhankelijk van het ponsgereedschap en het materiaal. Marpol 1075 Marpol 1075 professionele bandslijpers. De Marpol bandschuurmachines zijn voorzien van een degelijk en onderhoudsvrij bandspanmechanisme en zijn ontworpen voor continu gebruik. Standaard worden de bandslijpers voorzien van noodstop, nullast en overlastbeveiliging. De zeer stabiele constructie in combinatie met goed uitgebalanceerde wielen zorgen voor een rustige loop van de machine met een laag trilling- en geluidsniveau. Als optie kunnen de bandslijpers worden uitgevoerd met een geruisloze en krachtige afzuiging model ASP 4. Deze krachtige afzuigunit kan ook achteraf nog gemonteerd worden.

6 MEP Falcon 302 MEP Falcon 302 handbediende cirkel afkortzaagmachine voor het zagen van metalen met een H.S.S. zaagblad van Ø 300 mm en geschikt voor verstekzagen van 45º rechts t/m 45º links. Dit robuuste model heeft een zware gietijzeren structuur en is uitgevoerd met alle middelen en functies die nodig zijn om nauwkeurig en veilig te zagen. De machine kan worden geleverd als tafelmodel of met een onderkast. MEP PH 262-CCS De MEP PH 262-CCS bandzaagmachine is uitermate geschikt voor kleine werkplaatsen, onderhoudsbedrijven en scholen ter vervanging van een cirkel afkortzaagmachine. Deze bandzaagmachine is geschikt voor het snel en efficiënt afkorten van dik- of dunwandige profielen van staal, RVS, aluminium, brons messing, koper of andere materiaalsoorten. De machine kan twee zijdig van 45 rechts -60 links onder verstek worden gezet. De Mep PH 262-CCS is voorzien van een zaagvoedingssysteem zodat het mogelijk is om enkelvoudige zaagsneden uit te voeren zonder bediener tevens heeft dit model een handbedieningsfunctie.

7 MEP Shark 230 NC HS 5.0 MEP Shark 230 NC HS 5.0 elektro hydraulische volautomatische dubbelkoloms bandzaagmachine. CNC machine met een MEP 5.0 besturing met 7 Touch screen op WINDOWS gebaseerd, door MEP ontwikkelde PLC voor volautomatische zaagmachines. In één materiaal opspanning kunnen tot 32 verschillende zaagprogramma s, elk met een eigen stuks aantal en lengte worden gezaagd. Zware zeer compacte uitvoering 2,46 m², volledig gietijzeren zaagbeugel, trillingsvrij, laag geluidsniveau, veilig in gebruik, zaagt met een minimaal materiaalverlies (1,2 mm), geschikt voor het zagen van massieve, dik of dunwandige profielen van vele materialen zoals roestvrijstaal, staal, lichtmetaal, legeringen, aluminium, brons en koper. MEP Shark 281 CCS MEP Shark 281 CCS handbediende bandzaagmachine voorzien van een zaagcontrolesysteem. Door het zaagcontrolesysteem is het mogelijk om met de machine zowel handbediend als halfautomatisch te zagen. Zware uitvoering voorzien van een volledig gietijzeren zaagbeugel. De gietijzeren zaagbeugel zorgt voor een trillingvrije machine met een laag geluidsniveau.

8 Nosstec 8263 De Nosstec rollen platenwals is geschikt voor het walsen van eenvoudige producten. De 8263 serie is een handbediende platenwals met symmetrisch geplaatste rollen. Het frame is gemaakt van gietijzer. De onderste twee rollen hebben een vaste montage terwijl de bovenste rol verstelbaar is middels twee schroefspindels. Om het gewalste product te verwijderen kan aan één zijde het steunlager weggeklapt worden. Platenrondwals 8263 Nosstec 8266 GebruiksaanwijzinG De Nosstec 8266 is een universele 3-rollen platenwals voor middel tot zware productie en geschikt voor de meeste toepassingen. Asymmetrisch geplaatste rollen maken het mogelijk om de plaat voor het walsen aan te buigen. De 8266 serie platenwalsen worden aangedreven door een krachtige elektromotor met een robuuste reductiekast. Een voetpedaal bediening voor het voor- en achteruit walsen. Standaard zijn de walsrollen voorzien van een bombering. Verstelling van de rollen gaat middels handwielen met wormoverbrenging. De boven- en onderrol worden elektrisch aangedreven met een frequentieregelaar. Vele opties voor deze platenwals zijn leverbaar. Bending Roll Machine 8266 Arboga A2608 en A2608M Arboga A2608 en A2608M, tandwiel Operating instructions aangedreven kolomboormachines. Het model A2608 is een handbediende uitvoering. Model A2608M is uitgevoerd met een mechanisch werkende automatische spilvoeding.

9 Arboga E 308 Arboga E 308 professionele werkbankslijpmachine. Geschikt voor gebruik in een productieomgeving. Robuuste en degelijke uitvoering. Standaard wordt de E308 slijpmachine geleverd als werkbankslijpmachine. Overige uitvoeringen zijn: Model EP 308 Arboga E 308 slijpmachine voorzien van een onderstel zodat de machine zelfstandig in de werkplaats geplaatst kan worden. Model EPU 308 Arboga E 308 slijpmachine voorzien van een onderstel en geïntegreerde stofafzuiging in de kolom van de machine. Arboga A2508U Arboga A2508U tandwiel aangedreven boor /freesmachine. Model A2508U heeft een boorcapaciteit in staal van 25 mm en is uitgevoerd met handvoeding. De tandwiel kast heeft schuinvertande pertinax tandwielen in combinatie met stalen tandwielen om een geruisloze en krachtige boorbewerking uit te voeren. De boorkop kan 45 links en rechts kantelen en is in hoogte verstelbaar. De ondervoet van de machine is voorbereid voor de montage van een koelmiddel installatie.

10 Bimak 18CA/C-VE Bimak 18CA/C-VE tafelboormachine. Deze is voorzien van een vlakke boortafel en een tandheugel voor de hoogte verstelling van de tafel. Tevens heeft deze boormachine een elektronische toerentalregeling met digitale uitlezing van de snelheid. Werkplaatspers 15 Ton HF2 Hand- en voetbediende werkplaatspers 15 Ton HF2. Deze in Europa geproduceerde werkplaatspers is uitgevoerd met een vaste cilinder. Door de eenvoudige bediening is dit een zeer universele werkplaatspers geschikt voor vele doeleinden. Arol Cool 6 AROL COOL 6 is een waterverdunbaar universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. Tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.

11 BANDZAAGTECHNIEK Toepassingen Arocut - Universeel Universeel inzetbare Bi-metaal zaagband voor het zagen van buizen, profielen en massief materiaal. De tandpunten zijn gemaakt van een harde staallegering van 8% kobalt en 10% Molybdeen. Geschikt voor werkplaats en productie omgeving. Toepassingen Arocut - Constructie Zaagband met speciale eigenschappen voor het zagen van buizen, kokers, profielen en bundelzagen, door de tandgeometrie en de tandzetting verkrijgt deze zaagband unieke eigenschappen. De zaagtand heeft een enorm robuuste vorm waardoor de kans op uitbreken van de tand aanzienlijk minder wordt. De tandvorm zorgt voor uiterst geringe vibraties tijdens het zagen waardoor de zaag rustig zaagt en de standtijd wordt verlengt. Toepassingen Arocut - Massief Bi-metaal zaagband het topproduct uit onze bandzaagserie ontwikkeld voor het zagen van vol- en dikwandige materialen. Ook moeilijk verspaanbare materialen kunnen met deze bandzaag probleemloos worden gezaagd. De zaagprestaties zijn enorm door toepassing van stalen tanden uit een legering van 10% Kobalt en 10% Tungsen. Deze legering componenten verhogen de warmte afvoer en slijtage weerstand. MM TPI LENGTE VAN DE SNEDE /18 10/14 8/12 6/8 6/10 5/8 4/6 3/4 2/3 1,5/2,0 1,4/2,0 1,0/1,3 MM TPI DIKTE VAN DE WAND /18 10/14 8/12 6/8 6/10 5/8 4/6 3/4 2/3

12 Service en Onderhoud Reparatie Bij Posthumus weten we als geen ander dat stilstand van een machine tot onacceptabel productieverlies kan leiden. Met een eigen servicedienst met goed opgeleide monteurs kunnen we veelal de stilstand van een machine bij storing tot een minimum beperken. Onderhoud Om stilstand van uw machines door storingen zoveel mogelijk te beperken adviseren we eens per jaar preventief onderhoud aan uw machinepark te laten uitvoeren. Met behulp van een geautomatiseerd plansysteem kunnen we u tijdig op de hoogte brengen van het naderende onderhoud en kan per machine verslag gedaan worden van werkzaamheden en kosten. Verhuizingen Of het gaat om een kleine interne verhuizing van uw machine(s) of om een complete verhuizing van uw machinepark naar een ander pand, Posthumus kan u deze zorg uit handen nemen. Informeer naar de mogelijkheden. Monteurs Al onze monteurs worden regelmatig geschoold door onze leveranciers. Deze trainingen vinden plaats bij de desbetreffende leverancier. Tevens zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd. Machines en Onderdelen Gebruikte machines Bij de verkoop van nieuwe machines ruilen wij regelmatig gebruikte machines in. en toebehoren voor de meeste merken verspanende en niet verspanende metaalbewerkingsmachines. contacten met leveranciers en importeurs zijn wij wellicht in staat om het onderdeel voor u te vinden. Tevens kopen wij machines in die over zijn bij onze klanten. Na een uitgebreide inspectie worden deze gebruikte machines weer aangeboden voor de verkoop. Kijk op onze website voor ons actuele aanbod van gebruikte machines. Onderdelen Wij leveren machineonderdelen Op onze website hebben wij een uitgebreide lijst staan van merken die we kunnen leveren. Als het merk machine waar u onderdelen voor nodig heeft niet in de onlinelijst staat, neem dan contact op met onze servicedienst. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende Tevens hebben wij een groot onderdelen magazijn van waaruit wij vele onderdelen snel uit voorraad kunnen leveren.

ACTIEKRANT , , , ,00. Actieprijs. Actieprijs. Nieuwe modellen MEP bandzaagmachines. Actieprijs.

ACTIEKRANT , , , ,00. Actieprijs. Actieprijs. Nieuwe modellen MEP bandzaagmachines. Actieprijs. ACTIEKRANT 2019-1 Nieuwe modellen MEP bandzaagmachines Model PH 211-1 CCS Capaciteit Ø 180 mm Met CCS zaagvoedings systeem Verstek 0-60 L Hardmetalen zaagbandgeleiders Normale prijs 3.390,00 2.850,00 Model

Nadere informatie

ACTIEKRANT , , ,00. Actieprijs. Actieprijs. Actieprijs. MEP bandzaagmachine PH 262 CCS

ACTIEKRANT , , ,00. Actieprijs. Actieprijs. Actieprijs. MEP bandzaagmachine PH 262 CCS ACTIEKRANT 2018-2 MEP bandzaagmachine PH 262 CCS Capaciteit Ø 225 mm Verstek 45 R - 60 L Handbediend met zaagvoeding Gietijzeren beugel Draaibare tafel 3.925,00 Normale prijs 4.620,00 MEP bandzaagmachine

Nadere informatie

van de zaagspecialisten Zaagmachines voor elke toepassing www.posthumusmachines.nl Voorjaar - Zomer 2012 Het Gangboord 6 9206 BJ Drachten

van de zaagspecialisten Zaagmachines voor elke toepassing www.posthumusmachines.nl Voorjaar - Zomer 2012 Het Gangboord 6 9206 BJ Drachten Acties Voorjaar - Zomer 2012 van de zaagspecialisten www.posthumusmachines.nl Het Gangboord 6 9206 BJ Drachten Telefoon 0512-515300 Fax 0512-531695 www.posthumusmachines.nl info@posthumusmachines.nl Zaagmachines

Nadere informatie

METAALBEWERKING PLAATBEWERKING

METAALBEWERKING PLAATBEWERKING METAALBEWERKING PLAATBEWERKING STB 70x8 & STB 100x5 Strippenbuigers A16.2 HU 1050x1,2 B Zetbank A16.3 HU 1050x1,2 SB Vingerzetbank A16.4 HU 25 ES 1020 & HU 15 ES 1500 Vingerzetbanken A16.5 HU 20 DS 1020

Nadere informatie

Aanbieding PL50 Product Handbediende bandzaagmachine Fabricaat MEP Model PH211-1 en PH211-1HB

Aanbieding PL50 Product Handbediende bandzaagmachine Fabricaat MEP Model PH211-1 en PH211-1HB Aanbieding PL50 Product Handbediende bandzaagmachine Fabricaat MEP Model PH211-1 en PH211-1HB MEP, handbediende bandzaagmachine type BLUELINE model PH211-1 en PH211-1HB. De MEP PH211-1 serie is uitermate

Nadere informatie

8 Plaatbewerking. Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland

8 Plaatbewerking. Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland 8 Plaatbewerking Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland Tel.: +31 (0) 413 34 22 75 Fax: +31 (0) 413 34 20 29 E-mail: info@huvema.nl Web: www.huvema.nl De productcatalogus van Huvema is met grote zorg

Nadere informatie

Aanbieding PL50 I Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 640 CNC HS 4.0

Aanbieding PL50 I Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 640 CNC HS 4.0 Aanbieding PL50 I Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 640 CNC HS 4.0 MEP, elektro hydraulische volautomatische dubbelkoloms bandzaagmachine type SHARK model 640

Nadere informatie

lmet lintzaagmachine BS 300 PREMIUMline

lmet lintzaagmachine BS 300 PREMIUMline i:u\vi metaalbewerkingsmachines lmet lintzaagmachine BS 300 PREMIUMline Fabrikant, lmet S.p.A., Italië Kenmerken, Breed inzetbereik, handbediende, halfautomatische of volautomatische uitvoering, links/rechtsverstek

Nadere informatie

Satellite XT. CNC Bewerkingscentrum

Satellite XT. CNC Bewerkingscentrum 1 Zaagblad 2 Cut and separation (optioneel) Satellite XT De EMMEGI SATELLITE XT is een ultramodern 5-assig bewerkingscentrum, speciaal ontworpen voor het bewerken van grote en zware profielen van aluminium,

Nadere informatie

AANBIEDING 1 juli 2014

AANBIEDING 1 juli 2014 Aanbieding PL50 I Handbediende bandzaagmachine met Product zaagvoeding Fabricaat MEP Model SHARK 512 CCS HYDRA MEP, handbediende bandzaagmachine type SHARK model 512 CCS Hydra voorzien van een zaagcontrole

Nadere informatie

Aanbieding PL50 Product Handbediende bandzaagmachine Fabricaat MEP Model PH261-1 en PH261-1HB

Aanbieding PL50 Product Handbediende bandzaagmachine Fabricaat MEP Model PH261-1 en PH261-1HB Aanbieding PL50 Product Handbediende bandzaagmachine Fabricaat MEP Model PH261-1 en PH261-1HB MEP, handbediende bandzaagmachine type BLUELINE model PH261-1 en PH261-1HB. De MEP PH261-1 serie is uitermate

Nadere informatie

specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch

specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch Het zagen van producten onder verschillende verstekhoeken is zonder twijfel de meest tijdrovende en dus

Nadere informatie

MEGA HALF-AUTOMATISCHE DUBBELE KOLOMBANDZAAGMACHINE H-700

MEGA HALF-AUTOMATISCHE DUBBELE KOLOMBANDZAAGMACHINE H-700 MEGA HALF-AUTOMATISCHE DUBBELE KOLOMBANDZAAGMACHINE H-700 Half-automatische dubbele kolom bandzaagmachine Recht zagen (optie: verstekzagen) Machineklem langs beide zijden van het zaagblad Zaagbladafmetingen:

Nadere informatie

INDUSTRIËEL PLAATBEWERKEN

INDUSTRIËEL PLAATBEWERKEN INDUSTRIËEL PLAATBEWERKEN MG... Kantbanken K11.2 HU 1250x4 MN Electrische plaatschaar - 400V K11.4 HU... ES Elektrische plaatscharen K11.5 MG... Scharen K11.6 HU-66 - HU-90 - HU-120 Ponsknipmachines K11.8

Nadere informatie

specificatie SIMEC automatische hydraulische CNC gestuurde zaagstraat type CICLOMEC 121-4R

specificatie SIMEC automatische hydraulische CNC gestuurde zaagstraat type CICLOMEC 121-4R specificatie SIMEC automatische hydraulische CNC gestuurde zaagstraat type CICLOMEC 121-4R Automatische CNC gestuurde zaaglijn voor recht zaagwerk, ontworpen voor het nauwkeurig, snel en zonder beschadiging

Nadere informatie

1 Frezen. Pagina Boorfreesmachines 1.2 Freesmachines industrie 1.5 Frezen CNC industrie 1.16 1.1. Art.nr... Pagina. Model...

1 Frezen. Pagina Boorfreesmachines 1.2 Freesmachines industrie 1.5 Frezen CNC industrie 1.16 1.1. Art.nr... Pagina. Model... 1 Frezen Pagina Boorfreesmachines 1.2 Freesmachines industrie 1.5 Frezen CNC industrie 1.16 Art.nr.......... Pagina 12001............. 1.2 12008............. 1.2 12075............. 1.3 12077.............

Nadere informatie

Gemotoriseerde plooibank - HSM

Gemotoriseerde plooibank - HSM Gemotoriseerde plooibank - HSM Modern ontwerp met volledige gelaste contstructie. Goed gedimensioneerde ketting overbrengingen zorgen voor het overbrengen van de kracht, alle lagers zijn afgedicht en de

Nadere informatie

Platenrondwals Gebruiksaanwijzing

Platenrondwals Gebruiksaanwijzing Platenrondwals 4126 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave Hoofdbestanddelen...4 Bediening...5 Veiligheid...7 Service en onderhoud... 12 Machineplaatjes en stickers... 13 Demontage platenrondwals... 14 Contactinformatie...

Nadere informatie

Aanbieding PL50 Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 230 NC HS 5.0

Aanbieding PL50 Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 230 NC HS 5.0 Aanbieding PL50 Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 230 NC HS 5.0 MEP, elektro hydraulische volautomatische dubbelkoloms bandzaagmachine type SHARK model 230

Nadere informatie

SCM CNC gestuurde universele boormachine CYFLEX F 900 B

SCM CNC gestuurde universele boormachine CYFLEX F 900 B SCM CNC gestuurde universele boormachine CYFLEX F 900 B Algemeen CNC Boormachine met gebruiksvriendelijke en flexibele software op een kantoor PC met LCD scherm naast de machine. De machine hoeft niet

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Lichtgewicht vingerzetbank K1-AGN-2 (zonder onderstel) K1-AGNU-2 (met onderstel) K1-AGNU-2+ (met onderstel en bewaarbox)

Gebruiksaanwijzing. Lichtgewicht vingerzetbank K1-AGN-2 (zonder onderstel) K1-AGNU-2 (met onderstel) K1-AGNU-2+ (met onderstel en bewaarbox) Gebruiksaanwijzing Voor ingebruikname van de machine wordt geadviseerd de bijbehorende gebruiksaanwijzing en in het speciaal de veiligheidsadsviezen zorgvuldig door te lezen! Lichtgewicht vingerzetbank

Nadere informatie

METAALBEWERKING BOORFREESMACHINES

METAALBEWERKING BOORFREESMACHINES METAALBEWERKING BOORFREESMACHINES HU 20 DM-L Vario & HU 30 DM Vario Boorfreesmachines. A13.2 HU 45-2 DM & HU 45-4 DM Boorfreesmachines.... A13.3 HU 45 DMK Boorfreesmachine - 400V....... A13.4 HU 45 DM

Nadere informatie

Röntgen. Zagen programma

Röntgen. Zagen programma Röntgen Zagen programma REW Gereedschappen b.v. Kollergang 3 6961 LZ EERBEEK Postbus 103 6960 AC EERBEEK Tel. 0313 65 55 50 Fax 0313 65 55 65 E-mail info@rew.nl www.rew.nl Röntgen Bi-Alfa Cobalt (M42)

Nadere informatie

Hand(beugel)zaag. Bij de handmetaalzaag onderscheiden we de zaagbeugel met handvat en het zaagblad.

Hand(beugel)zaag. Bij de handmetaalzaag onderscheiden we de zaagbeugel met handvat en het zaagblad. Metaalzagen. Zagen is een verspanende bewerking, er is verlies van materiaal tijdens de bewerking. Zoals bijna alle bewerkingen kunnen we bij zagen ook onderscheid maken tussen handmatige bewerkingen en

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

AANBIEDING 1 juli 2014

AANBIEDING 1 juli 2014 Aanbieding PL50 Product Handbediende bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 332 CCS en 332 CCS HYDRA MEP, handbediende bandzaagmachine type SHARK model 332CCS en 332CCS Hydra voorzien van een zaagcontrole

Nadere informatie

Professioneel handgereedschap en toebehoren

Professioneel handgereedschap en toebehoren Professioneel handgereedschap en toebehoren Een motor, Drie toepassingen otor a príslušenstvo je predávané samostatne. 6HP 3.8L 20cm Ø 3150min -1 2.4KW 230V (16A) (50Hz) 10.5A (230V) BS4343 AC 175 Bar

Nadere informatie

REW LZ EERBEEK AC EERBEEK

REW LZ EERBEEK AC EERBEEK Zaagmachines 01 2016 REW Gereedschappen b.v. Kollergang 3 6961 LZ EERBEEK Postbus 103 6960 AC EERBEEK Tel. 0313 65 55 50 Fax 0313 65 55 65 E-mail info@rew.nl www.rew.nl Cirkelzaagmachine overzicht Alfra

Nadere informatie

METAALBEWERKING ZAAGMACHINES

METAALBEWERKING ZAAGMACHINES METAALBEWERKING ZAAGMACHINES HU 225 DV Metaalafkortzaag - 230V A17.2 HU 250 DV-2 & HU 250 DV-4 Metaalafkortzagen A17.3 HU 315 DV Low Metaalafkortzaag - 400V A17.4 HU 250 CS-2 & HU 250 CS-4 Metaalafkortzagen

Nadere informatie

Satellite XL. CNC Bewerkingscentrum

Satellite XL. CNC Bewerkingscentrum 1 Zaagblad 2 Gereedschapsmagazijn De EMMEGI SATELLITE XL is een ultramodern 5-assig bewerkingscentrum, speciaal ontworpen voor het bewerken van grote en zware profielen zoals boren, frezen, tappen, verzinken,

Nadere informatie

programma PLAAT BEWERKING MACHINES voor de metaalbewerking

programma PLAAT BEWERKING MACHINES voor de metaalbewerking programma PLAAT BEWERKING MACHINES voor de metaalbewerking Technisch INDUSTRIEEL TOELEVERANCIER met klantgericht assortiment... Technische groothandel Hoogland Mennens is de ijzersterke verbinding van

Nadere informatie

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Aandrijving De machine is uitgevoerd met 3 aangedreven rollen ( geen slip), een waarborg voor optimale prestaties en voorkomen van materiaalbeschadigingen

Nadere informatie

NL NETWORK. catalogus NETWORK

NL NETWORK. catalogus NETWORK NL NETWORK catalogus NETWORK MEp group De MEP groep vertegenwoordigt vandaag de dag meest recente fase in de ontwikkeling van de kennis, technologie en de waarden die MEP heeft ontwikkeld over een periode

Nadere informatie

Constructiegereedschappen

Constructiegereedschappen Constructiegereedschappen 01 2016 REW Gereedschappen b.v. Kollergang 3 6961 LZ EERBEEK Postbus 103 6960 AC EERBEEK Tel. 0313 65 55 50 Fax 0313 65 55 65 E-mail info@rew.nl www.rew.nl HSS-Co Kerngatboren

Nadere informatie

Volautomatische afkortzaagstraat met geïntrigeerde 6 meter bunker:

Volautomatische afkortzaagstraat met geïntrigeerde 6 meter bunker: 053-430 88 88 053-432 55 85 info@klaassenbv.com Volautomatische afkortzaagstraat met geïntrigeerde 6 meter bunker: Type DK-370 Omschrijving machine: High-end volautomatische Servo gestuurde cirkelzaagmachine.

Nadere informatie

universele machines voor slijpen en polijsten metal

universele machines voor slijpen en polijsten metal universele machines voor slijpen en polijsten metal MD NL Lengte slijpband 2200[mm] MD-4: universeel bewerkingscentrum voor het afbramen, slijpen en polijsten van ferro en non-ferro producten. Voorzien

Nadere informatie

COMEV draaibank type CM

COMEV draaibank type CM COMEV draaibank type CM Deze krachtige, zeer nauwkeurige middel grote draaibank met een 110mm spindel doorlaat is 100% geproduceed in Italie. De Comev draaibanken type CM zijn leverbaar met een draaidiameter

Nadere informatie

Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen

Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen UPB 30 UPB 35 UPB 50 UPB 60 UPB 65 Profiel Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Notitie

Nadere informatie

Vooroplopen in de verspanende industrie...

Vooroplopen in de verspanende industrie... Vooroplopen in de verspanende industrie... met de machines van Dormac www.dormac.nl Doen wat de klant van je vraagt en zorgen dat het werkt, dat is ons credo. Solutions for better machining Wij leveren

Nadere informatie

Röntgen zaagbladen Bi-Alfa-Cobalt M42 Maatwerk

Röntgen zaagbladen Bi-Alfa-Cobalt M42 Maatwerk Bi-Alfa-Cobalt M42 Maatwerk De Röntgen Bi-Alfa-Cobalt zaagband, met tandpunten van HSS-M42 materiaal, heeft een zeer hoge slijtvastheid. In het computergestuurde fabricageproces is de nadruk gelegd op

Nadere informatie

HU 18 VS Freesbank - 400V

HU 18 VS Freesbank - 400V INDUSTRIËEL FREZEN HU 18 VS Freesbank - 400V K11.2 HU 24 EVS Freesbank - 400V K11.3 FB 50 Industriële freesmachine - 400V K11.4 FBB 40 Industriële freesmachine - 400V K11.5 FBB 50 Industriële freesmachine

Nadere informatie

MACHINELIJST VERSPANING

MACHINELIJST VERSPANING MACHINELIJST VERSPANING Kaltenbach KKS400 Maximale hoogte is 110 mm. (wel met een daarvoor bestemde zaag) Lengte tot 6000 mm. Rvs. Aluminium en ijzer Hiermee is moeizaam verstek te zagen Niet bestemd voor

Nadere informatie

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Seite 1 Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Forstner is aktief in de ontwikkeling en produktie van machines voor de professionele verwerking van coils sinds 1960. Vanaf het

Nadere informatie

specificatie SIMEC volautomatische hydraulische zaagstraat type MEC 2000

specificatie SIMEC volautomatische hydraulische zaagstraat type MEC 2000 specificatie SIMEC volautomatische hydraulische zaagstraat type MEC 2000 Volautomatische hydraulische zaaglijn voor recht zaagwerk. Ontworpen voor nauwkeurig, snel en zonder beschadiging zagen van lengtes

Nadere informatie

specificatie/prijslijst IMET halfautomatische metaalafkortlintzaagmachine BS 350 SHI

specificatie/prijslijst IMET halfautomatische metaalafkortlintzaagmachine BS 350 SHI specificatie/prijslijst IMET halfautomatische metaalafkortlintzaagmachine BS 350 SHI Deze halfautomatische volhydraulische lintzaagmachine is geschikt voor het snel en efficiënt afkorten van massieve,

Nadere informatie

COMEV draaibank type MT

COMEV draaibank type MT COMEV draaibank type MT Deze krachtige, zeer nauwkeurige middel grote draaibank met een 52mm of 62mm spindel doorlaat is 100% geproduceed in Italie. De hoofdspindel zit geklemd in precicie rollagers en

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160

specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160 specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160 Volautomatische zaagmachine voor het zagen van massief rond en vierkant materiaal. De machine onderscheidt zich door de toepassing van zaagbladen

Nadere informatie

30.01.2012 Pagina 1 van 9

30.01.2012 Pagina 1 van 9 specificatie SCHRÖDER zwenkbuigmachine type Multi Power Bend MPB Inleiding De Multi Power Bend is een servo aangedreven zwenkbuigmachine met een draaibare bovenbalk, te gebruiken als automatische gereedschapwisselaar.

Nadere informatie

werkplaats ontbreken.

werkplaats ontbreken. Mag in geen enkele werkplaats ontbreken. De Bosch tafelboormachine PBD 40. NIEUW! De Bosch tafelboormachine PBD 40 voor de hoogste precisie en bedieningsgemak. Meer informatie vindt u op www.bosch-do-it.nl

Nadere informatie

PEDERSEN FREESMACHINE VPF-940

PEDERSEN FREESMACHINE VPF-940 PEDERSEN FREESMACHINE VPF-940 Universele freesmachine Horizontale spindel ISO40 Automatische voedingen X, Y en Z-as met joystick voor voedingsrichting en ijlgang PLC bediening met fout indicaties Koelinstallatie

Nadere informatie

Laskantenfreesmachines & Toebehoren

Laskantenfreesmachines & Toebehoren Laskantenfreesmachines & Toebehoren 01 2016 REW Gereedschappen b.v. Kollergang 3 6961 LZ EERBEEK Postbus 103 6960 AC EERBEEK Tel. 0313 65 55 50 Fax 0313 65 55 65 E-mail info@rew.nl www.rew.nl Laskanten-

Nadere informatie

Zagen en ponsen 6.38. Toerentabel voor Phantom Bi-metaal gatzagen

Zagen en ponsen 6.38. Toerentabel voor Phantom Bi-metaal gatzagen Toerentabel voor Phantom Bi-metaal gatzagen Afmeting Staal Gereedschapstaal Gietijzer Koper Aluminium mm en roestvaststaal 14 580 300 400 790 900 16 550 275 365 730 825 17 500 250 330 665 750 19 460 230

Nadere informatie

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES Sneller, Veiliger & Netter Slijpen kan overmatig stof, dampen, rook, vuur en zelfs ontploffing veroorzaken. Evolution

Nadere informatie

TB 30 Vario Industriële kolomboormachine - 400V

TB 30 Vario Industriële kolomboormachine - 400V INDUSTRIËEL BOREN TB 30 Vario Industriële kolomboormachine - 400V K11.2 HU 32 GI Industriële boormachine - 400V K11.3 HU 40 GO Industriële kolomboormachine - 400V K11.4 HU 50 GO Industriële kolomboormachine

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

AANBIEDING 1 juli 2014

AANBIEDING 1 juli 2014 Aanbieding PL50 Product Volautomatische bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 330 NC 5.0 MEP, volautomatische bandzaagmachine type SHARK model 330 NC 5.0, welke ook halfautomatisch, kan functioneren.

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

AANBIEDING 1 juli 2014

AANBIEDING 1 juli 2014 Aanbieding PL50 Product Volautomatische bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 281 NC 5.0 MEP, volautomatische bandzaagmachine type SHARK model 281 NC 5.0, welke ook halfautomatisch, semi-automatisch/dynamisch

Nadere informatie

Bandzaagmachine. Verrijdbare bandzaagmachines. Bandzaagmachines HU 128 BSG HU 135 BSG HU 135 BSG HU 712 BS. Bandzaagmachines HU 712 BS HU 712 BSG

Bandzaagmachine. Verrijdbare bandzaagmachines. Bandzaagmachines HU 128 BSG HU 135 BSG HU 135 BSG HU 712 BS. Bandzaagmachines HU 712 BS HU 712 BSG Bandzaagmachine De machines zijn makkelijk verplaatsbaar en geschikt voor bouw- en werkplaatsen. standaard geleverd met bi-metaal zaagblad materiaalaanslag Bandzaagmachines HU 128 BSG HU 135 BSG ZAAGBLADAFMETINGEN

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

SBT SERIE OSCILLERENDE SCHAAR. Perfect knipresultaat Hoge snelheid Sterk en stabiel frame Hoge nauwkeurigheid Lage servicekosten Betrouwbaar

SBT SERIE OSCILLERENDE SCHAAR. Perfect knipresultaat Hoge snelheid Sterk en stabiel frame Hoge nauwkeurigheid Lage servicekosten Betrouwbaar SBT SERIE OSCILLERENDE SCHAAR Perfect knipresultaat Hoge snelheid Sterk en stabiel frame Hoge nauwkeurigheid Lage servicekosten Betrouwbaar 1 2 Als vooruitstrevend fabrikant met ruim 60 jaar ervaring profileert

Nadere informatie

Eenvoudige bediening via het KKS bedieningspaneel

Eenvoudige bediening via het KKS bedieningspaneel KKS POLY SERIE Deze machines zijn uitgevoerd met: Complete behuizing uit chemisch resistent polyester of RVS Ultrasoonbaden geheel vervaardigd uit RVS 1.4462, dikte 2mm Niveau beveiliging Speciale verlijmde

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Phantomatic T3 S. CNC Bewerkingscentrum

Phantomatic T3 S. CNC Bewerkingscentrum 1 Klemmen 2 Elektronische tafel De EMMEGI PHANTOMATIC T3 S is een ultramodern 3+1-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren, frezen, tappen,

Nadere informatie

Uw partner in: Special tools. Herslijpen & coaten. Standaard totaalpakket. Verspaningsoplossingen. Procesbegeleiding. Advisering

Uw partner in: Special tools. Herslijpen & coaten. Standaard totaalpakket. Verspaningsoplossingen. Procesbegeleiding. Advisering Herslijpservice Special Tools Standard Tools Uw partner in: Special tools Herslijpen & coaten Standaard totaalpakket Verspaningsoplossingen Procesbegeleiding Advisering Herslijpen & Coaten HERSLIJPCONCEPT

Nadere informatie

1 Frezen. Pagina Boorfreesmachines 1.2 Freesmachines industrie 1.5 Frezen CNC industrie 1.16. Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland

1 Frezen. Pagina Boorfreesmachines 1.2 Freesmachines industrie 1.5 Frezen CNC industrie 1.16. Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland 1 Frezen Kennedylaan 14 5466 AA Veghel Nederland Tel.: +31 (0) 413 34 22 75 Fax: +31 (0) 413 34 20 29 E-mail: info@huvema.nl Web: www.huvema.nl De productcatalogus van Huvema is met grote zorg samengesteld.

Nadere informatie

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE VOEGENHAMERS Spytze MP1 - Compacte lichtgewicht hamer - Gewicht slechts 1,4 kg. - Zeer snelle slag - Ideaal voor lichte hakwerkzaamheden. Spytze MD16 - Directe

Nadere informatie

Bi-Alfa-Cobalt M42 Maatwerk

Bi-Alfa-Cobalt M42 Maatwerk De Röntgen zaagband, met tandpunten van HSS-M42 materiaal, heeft een zeer hoge slijtvastheid. Tandvorm Materiaalvormen Uitsluitend hoekvertanding Keuze uit hoekvertanding of normaalvertanding Uitsluitend

Nadere informatie

AFKORT- EN VERSTEKZAGEN. work. don t play. ZAAGT ALLES.

AFKORT- EN VERSTEKZAGEN. work. don t play. ZAAGT ALLES. AFKORT- EN VERSTEKZAGEN work. don t play. ZAAGT ALLES. NU KRIJGT HOUT DE VOLLE LADING. Zo n kans kunt u niet laten liggen. Want de nieuwe afkort- en verstekzagen van Metabo zijn absoluut robuust en veelzijdig.

Nadere informatie

Parkeergarage Rolluiken

Parkeergarage Rolluiken Parkeergarage Rolluiken Parkeergaragerolluiken en rolhekken Jansen beveiligingstechniek parkeergaragerolluiken en rolhekken zijn ideaal voor afsluiting van uw parkeergarage of parkeerterrein. Ook voor

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

Aanbieding PL50 I Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 310 CNC HS 4.0

Aanbieding PL50 I Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 310 CNC HS 4.0 Aanbieding PL50 I Volautomatische dubbelkoloms Product bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 310 CNC HS 4.0 MEP, elektro hydraulische volautomatische dubbelkoloms bandzaagmachine type SHARK model 310

Nadere informatie

PRODUCTIE AUTOMATISERING GANTRY LOADER PATENT M M CN CN

PRODUCTIE AUTOMATISERING GANTRY LOADER PATENT M M CN CN www.dormac-automatisering.nl PRODUCTIE AUTOMATISERING GANTRY LOADER PATENT CN201420010904.8 CN201420017259.2 M476670 M472699 UITVOERINGEN Twin arm configuratie 6-8 assige gantry loader Uitgevoerd, met

Nadere informatie

Machinelijst. Machinefabriek Emmen B.V. beschikt over een eigen bedrijfsterrein van 2 hectare en een werkplaats met een totaal oppervlak van m².

Machinelijst. Machinefabriek Emmen B.V. beschikt over een eigen bedrijfsterrein van 2 hectare en een werkplaats met een totaal oppervlak van m². Algemeen beschikt over een eigen bedrijfsterrein van 2 hectare en een werkplaats met een totaal oppervlak van 5.000 m². Montage Onze buitenmonteurs beschikken over goed uitgeruste servicewagens die zijn

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

ALZMETALL tafelboormachine type ALZSTAR 18 TS

ALZMETALL tafelboormachine type ALZSTAR 18 TS ALZMETALL tafelboormachine type ALZSTAR 18 TS boorvermogen (in staal.60) aangepast toerental + voeding tapcapaciteit staal 60 gietijzer GG20 afstand spindel-tafel (min.- max.) van de tafel hoofdmotor spindelsnelheid

Nadere informatie

HM MACHINERY PNEUMATISCHE PLAATSCHAAR

HM MACHINERY PNEUMATISCHE PLAATSCHAAR HM MACHINERY PNEUMATISCHE PLAATSCHAAR Pneumatische bediening door voetpedaal Machineverlichting Voor het snijden van metaal, kunststof en andere materialen Achteraanslag: CS100 en CS 125 550 mm CS200 650

Nadere informatie

Plaatbewerking. Constructiewerk.

Plaatbewerking. Constructiewerk. Plaatbewerking. Constructiewerk. www.tosec.nl/flyer SNIJWERK Laser-, plasma-, autogeensnijden Voor alle plaatafmetingen en plaatdiktes hebben wij de juiste snijmachines. Bovendien zijn onze machines voorzien

Nadere informatie

Omschrijving van de 3D Profiel snijmachine Stako BV Nauwkeurigheid en snelheid maken het verschil!

Omschrijving van de 3D Profiel snijmachine Stako BV Nauwkeurigheid en snelheid maken het verschil! Omschrijving van de 3D Profiel snijmachine Stako BV Nauwkeurigheid en snelheid maken het verschil! 1 Stako 3D Profiel Snijmachine. De Stako 3D snijmachine is een machine toegespitst op het snijden van

Nadere informatie

Platenrondwals Gebruiksaanwijzing

Platenrondwals Gebruiksaanwijzing Platenrondwals 4132 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave Hoofdbestanddelen...4 Bediening...5 Veiligheid...7 Service en onderhoud... 12 Smering / Smeerschema... 13 Machineplaatjes en stickers... 14 Demontage

Nadere informatie

BTS 80 BTS 75 V. Vloerveren

BTS 80 BTS 75 V. Vloerveren Vloerveren / UNIVERSELE TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN, INDIVIDUELE FUNCTIES, GEGARANDEERDE KWALITEIT Standaard deuren, smalle of brede deuren, DIN-links/DINrechts of dubbelwerkend, de universele vloerveren

Nadere informatie

Electromechanische buigmachines

Electromechanische buigmachines Electromechanische buigmachines FLEX 22 UNI42 UNI 60D Universele electromechanische buigmachines Robuuste compacte buigmachines, voorzien van zeer krachtige motor met automatische terugloop. Buigt snel

Nadere informatie

Precision T2. 2-kops zaagmachine

Precision T2. 2-kops zaagmachine 1 Virtueel neigen van de zaagunits 2 HS High Speed Precision T2 De EMMEGI PRECISION T2 is een met 3 of 5 gestuurde servo-assen voor het zagen van aluminium en PVC, met automatische beweging van de mobiele

Nadere informatie

VERTICALE ZAAGMACHINES

VERTICALE ZAAGMACHINES VERTICALE ZAAGMACHINES FOR ALL YOUR SAWING NEEDS! LINTZAGEN CIRKELZAGEN LINTZAAGMACHINES CIRKELZAAGMACHINES KOEL- EN SNIJVLOEISTOFFEN Rondzaag inrichting optie Extra tweede tafel optie 36 serie Soft start

Nadere informatie

Zagen en ponsen. Toerentabel voor Phantom Bi-metaal gatzagen. Afmeting Staal Gereedschapstaal Gietijzer Koper Aluminium mm.

Zagen en ponsen. Toerentabel voor Phantom Bi-metaal gatzagen. Afmeting Staal Gereedschapstaal Gietijzer Koper Aluminium mm. Toerentabel voor Phantom Bi-metaal gatzagen Afmeting Staal Gereedschapstaal Gietijzer Koper Aluminium mm en roestvaststaal 6.52 Toerentabel voor HM-tip gatfrezen Richtwaarden voor 61.630/61.650 800 TOERENTAL

Nadere informatie

Bimatic Prima 7.3-r.a. Automatische kantenlijmmachine geschikt voor het aanlijmen van banden fineer, PVC, melamine en massief tot 3 mm dikte

Bimatic Prima 7.3-r.a. Automatische kantenlijmmachine geschikt voor het aanlijmen van banden fineer, PVC, melamine en massief tot 3 mm dikte Bimatic Prima 7.3-r.a. Automatische kantenlijmmachine geschikt voor het aanlijmen van banden fineer, PVC, melamine en massief tot 3 mm dikte Inloopgeleider : met dikke steunplaat in plaatstaal. Op aanvraag

Nadere informatie

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Schaarhekken Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Jansen beveiligingstechniek schaarhekken zijn het alternatief voor rolluiken en rolhekken. Schaarhekken zijn stevig en esthetisch uitgevoerd. Schaarhekken

Nadere informatie

ONKENHOUT IN DE MEDISCHE SECTOR. In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de medische sector.

ONKENHOUT IN DE MEDISCHE SECTOR. In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de medische sector. ONKENHOUT IN DE MEDISCHE SECTOR In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de medische sector. Elektronische sluitingen - E-keeper Kan toegepast worden in medicijnkasten zodat

Nadere informatie

Precision TS2. 2-kops zaagmachine

Precision TS2. 2-kops zaagmachine 1 Virtueel neigen van de zaagunits 2 Profielklemming Precision TS2 De EMMEGI PRECISION TS2 is een met 3 servo-gestuurde assen voor het automatisch verplaatsen van de mobiele kop. De zaagkoppen neigen elektronisch

Nadere informatie

DC130 DC140 DC150 DC160 DC170 DC190

DC130 DC140 DC150 DC160 DC170 DC190 5 Decoupeerzagen Hout Clean Line DC1 DC 1 ROTEC DC1 50 mm HCS, Spitsvertand, vrijhoek- en tandgeslepen. Zacht hout, verlijmd hout, geplastificeerde platen (1,5-15mm), speciaal voor het zagen van bochten.

Nadere informatie

Diamant. CNC Bewerkingscentrum

Diamant. CNC Bewerkingscentrum 1 Parallel bewerken 2 Gereedschapsmagazijn Diamant De EMMEGI DIAMANT is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren, frezen,

Nadere informatie

Videowall Multi Monitor Ophangsystemen

Videowall Multi Monitor Ophangsystemen Videowall Multi Monitor Ophangsystemen Oktober 2015 Multi monitor ophangsysteem Railsysteem voor ophangen van meerdere monitoren in een overzichtelijk ergonomische radius. Het flexibele ophangsysteem kan

Nadere informatie

METAALBEWERKING BOORMACHINES

METAALBEWERKING BOORMACHINES METAALBEWERKING BOORMACHINES HU 13 Laserdrill Tafelboormachine - 230V A11.2 HU 13 T Tafelboormachine - 230V A11.3 HU 16 T Tafelboormachine - 230V A11.4 HU 20 K & HU 30 K Kolomboormachines A11.5 HU 22 Profi

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transportbanden Rollen PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren, verschillende

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

AANBIEDING 1 juli 2014

AANBIEDING 1 juli 2014 Aanbieding PL50 Product Handbediende bandzaagmachine Fabricaat MEP Model SHARK 281-281 CCS-281 MA-281 MA CCS MEP, handbediende bandzaagmachine type SHARK model 281, 281 MA, 281 CCS en 281 MA CCS Het model

Nadere informatie

UZMA HYDRAULISCHE PLAATROLMACHINE

UZMA HYDRAULISCHE PLAATROLMACHINE UZMA HYDRAULISCHE PLAATROLMACHINE Met 3 rollen en 4 rollen Bruikbare lengte van 650 mm tot 6100 mm Rolcapaciteit van 1,5 mm tot 85 mm UZMA 3-rollen hydraulische plaatrolmachine UHSS-3 Hydraulisch model

Nadere informatie

universele machines voor slijpen en polijsten metal

universele machines voor slijpen en polijsten metal universele machines voor slijpen en polijsten metal MD NL Lengte slijpband 2200[mm] MD-4: universeel bewerkingscentrum voor het afbramen, slijpen en polijsten van ferro en non-ferro producten. Voorzien

Nadere informatie